Αριθμολογικές Προβλέψεις Απρίλιος 2019


Προσωπικός αριθμός :

 

Καλό μήνα! Όπως κάθε μήνα, θα κάνουμε αρχικά μια γρήγορη υπενθύμιση για τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/4/2019, προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, ώσπου να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1+4+2+0+1+9 = 17 = 1+7 = 8. Οπότε ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 8. Ο προσωπικός μας αριθμός, δίνει στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο μας, όσο και για τον χαρακτήρα μας. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι συνολικά εννέα, όσοι και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Παρακάτω ακολουθούν οι προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς για το μήνα Απρίλιο του 2019.

Προσωπικός αριθμός 1 :

Σας περιμένει ένας δημιουργικός και «υλικός» μήνας, μιας κι αυτά τα δύο : η εργασία και τα χρήματα, θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας για το μήνα Απρίλιο. Η εργασία σας εκτός από την ανοδική πορεία που θα πάρει, θα γίνει και πιο δημιουργική, ιδιαιτέρως αν το επιτρέπει αυτό το αντικείμενό της. Ταυτόχρονα θα δείτε να αυξάνεται και το εισόδημά σας. Προβλέπεται στον επαγγελματικό σας χώρο, ανεξάρτητα εάν είστε άντρας ή γυναίκα, να δεχθείτε υποστήριξη από γυναικείο πρόσωπο.

Εάν είστε άντρας και βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα δεχθείτε ιδιαίτερη υποστήριξη από την σύντροφό σας, η οποία θα σταθεί ενδυναμωτικά δίπλα σας, δίνοντάς σας έμπνευση και στηρίζοντας τις προσπάθειές σας, μέσα από την στοργική της στάση! Αντιστοίχως οι γυναίκες του αριθμού σας θα δώσετε από την δική σας σκοπιά, την υποστήριξη και την ενδυνάμωση στο σύντροφο ή στο σύζυγό σας, την οποία χρειάζεται για να σταθεί δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο. Έτσι κι αλλιώς θα σας το αναγνωρίσει κι όλο αυτό θα επιστρέψει πίσω σε σας!

Αν είστε άντρας και είστε ελεύθερος, θα γνωρίσετε μια γυναίκα αρκετά υποστηρικτική, με πρακτικό μυαλό, ικανή να σταθεί δίπλα σας με ειλικρινή συντροφικότητα. Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν άντρα με καριέρα ή ελεύθερο επάγγελμα, κάτι που θα προσθέτει στην γοητεία του για τα δικά σας κριτήρια. Αυτό το στοιχείο θα σας προκαλέσει τη διάθεση να τον στηρίξετε με τον δικό σας τρόπο κι από τη δική σας θέση. Καλό θα είναι ωστόσο να μη δείχνετε υπερβολική κατανόηση αμελώντας τα δικά σας θέλω, γιατί υπάρχει η περίπτωση να γίνει κατάχρηση της προθυμίας σας από την άλλη μεριά.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε σε επαγγελματικό χώρο, όπου θα έχετε καλές αμοιβές και καλές συνθήκες εργασίας. Επίσης η εργασία που θα βρείτε μπορεί να  κρατήσει για πολύ καιρό ή ακόμη και για χρόνια στη ζωή σας!

Προσωπικός αριθμός 2 :

Ένας χαλαρός μήνας  περιμένει τους περισσότερους του αριθμού σας, με ορισμένες ωστόσο εξαιρέσεις. Θα ακολουθήσετε σχετικά αργούς ρυθμούς στα επαγγελματικά σας ή στις όποιες υποθέσεις σας. Κυρίως όσοι είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες και εξαρτάται από εσάς ο ρυθμός της δουλειάς σας, θα επιλέξετε να κινηθείτε με πιο αργά και πιο σίγουρα βήματα, αποφεύγοντας τη σπατάλη ενέργειας και τους πειραματισμούς. Ίσως αποτελέσουν εξαίρεση τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, γιατί εκεί είναι πιθανόν να εργαστείτε με πιο έντονο τέμπο.
Βρίσκεστε σε μια στιγμή που χρειάζεστε να ηρεμίσετε τον εαυτό σας από την έντονη δραστηριότητα και το υπερβολικό δόσιμο. Αυτό θα επανακτήσει την ενέργειά σας και θα σας ανανεώσει. Ασφαλώς δεν πρέπει πάντα να κάνετε πρωταθλητισμό μέσα στη ζωή, για να δείξετε σε όσους  αγαπάτε το πόσο μεριμνάτε γι αυτούς. Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο θα βγάλετε ένα κάπως ανέμελο ύφος μέσα στη σχέση, δείχνοντας ξεκάθαρα στον ή στην σύντροφό σας ότι δεν θέλετε να αγχώνεστε πολύ στην παρούσα φάση. Εάν ο ή η σύντροφός σας θελήσει να σας ταρακουνήσει, για το καλό σας, φροντίστε να του-της εξηγήσετε ότι χρειάζεστε αυτήν την ανάσα κι ότι πρόκειται για μια χρονική στιγμή και δεν έχετε αλλάξει χαρακτήρα!
Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι-ες, αν και δέχεστε το φλερτ από το περιβάλλον σας, επιλέγετε για τώρα την απραξία με συνέπεια να ερμηνευτεί η στάση σας ως αδιαφορία. Αν όντως σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, δώστε του να το καταλάβει, κάνοντας έστω το ελάχιστο που μπορείτε.
Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, ενώ όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ενδέχεται να βγάλετε περισσότερα χρήματα από πριν. Εάν αναζητάτε εργασία είναι περισσότερο πιθανόν να βρείτε κάποια δουλειά με έναν περιορισμό, όπως εποχιακή εργασία ή μειωμένο ωράριο. Ωστόσο θα λυθεί έστω κι έτσι το επαγγελματικό σας αδιέξοδο.

Προσωπικός αριθμός 3 :

Αυτόν το μήνα θα ξεκινήσετε πράγματα, που έχετε βάλει από καιρό στο μυαλό σας να κάνετε, ή που τώρα θα σας εμφανιστούν ξαφνικά. Ένας μήνας έναρξης θα είναι για σας αυτός ο Απρίλιος. Στον επαγγελματικό τομέα μια νέα δυνατότητα θα σας αποκαλυφθεί στο χώρο που εργάζεστε. Αν την αποδεχθείτε, θα σας φέρει περισσότερα χρήματα και θα ανανεώσει το επαγγελματικό προφίλ σας. Κάποιοι που έχετε προετοιμάσει το έδαφος για να ξεκινήσετε δικό σας επάγγελμα, είτε μόνοι είτε με συνεργάτη, θα κάνετε τώρα την αρχή. Θα σας πάει καλά.
Στον αισθηματικό σας τομέα οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο έρχεστε σε μια πολύ καλή στιγμή με τον ή την σύντροφό σας και παίρνετε πρωτοβουλίες κυρίως σε σχέση με μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις. Παρόλα αυτά σας βγαίνει μια διάθεση ταυτόχρονα να κοιτάξετε κι αλλού! Αν θέλετε να φλερτάρετε, γιατί αυτό σας ανεβάζει τη διάθεση γενικότερα, κάντε το πολύ διακριτικά και οπωσδήποτε βάλτε κάποια όρια, εφόσον δεν θέλετε να βρεθείτε σε μια παράλληλη σχέση! Μην ξεχνάτε, όπως ειπώθηκε παραπάνω, ότι είναι μήνας έναρξης!
Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, μάλλον έφτασε η ώρα να γνωρίσετε το άτομο που θα κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά σας. Θα ξεκινήσετε γνωριμία με πολύ δυνατές προοπτικές εξέλιξης και με ισχυρό πεπρωμένο!
Το ίδιο ισχύει και για όσους αναζητάτε εργασία. Μια συναρπαστική για τα δεδομένα σας εργασία θα σας υποδεχτεί, με τάση να την κρατήσετε μόνιμα στη ζωή σας. Δείξτε την ευχαρίστησή σας και εκφράστε τις δεξιότητές σας, γιατί πιθανότατα θα λύσετε το επαγγελματικό σας θέμα!

Προσωπικός αριθμός 4 :

Ο μήνας αυτός θα αποδειχθεί πολύτιμος, κυρίως για όσους είστε μόνοι συναισθηματικά και για όσους αναζητάτε εργασία. Αλλά ας μην ξεχνάτε ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις! Εάν λοιπόν είστε χωρίς σύντροφο, αλλά θέλετε να γίνετε ζευγάρι, θα βρεθείτε μπροστά σε δύο προοπτικές : ή μία προηγούμενη γνωριμία σας θα καταλήξει σε σχέση, ή μία καινούρια γνωριμία θα οδηγήσει σε απρόσμενη εξέλιξη δέσμευσης! Παρά το ευχάριστο της υπόθεσης, καλό θα είναι να μπείτε στο νέο σας ρόλο και να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε! Αυτό σημαίνει ότι η μοναξιά σας, σας εξασφάλιζε ταυτόχρονα και την ελευθερία σας. Η δέσμευση θα σας φέρει την πολυπόθητη συντροφιά, αλλά ταυτόχρονα και μερική τουλάχιστον στέρηση της προηγούμενης ελευθερίας σας!
Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε μια νέα δουλειά με πολύ δυνατό πεπρωμένο για μέλλον! Ή κάποιοι θα ξεκινήσετε νέα συνεργασία με μακροχρόνια προοπτική. Πάρτε μια βαθειά ανάσα και βουτήξτε στα βαθιά νερά, γιατί η περίοδος της ανεμελιάς τελειώνει!
Όσοι εργάζεστε και είστε καλά στην εργασία σας, θα τα πάτε ακόμα καλύτερα. Ενδέχεται να σας γίνει μία νέα πρόταση για συνεργασία με καλούς οιωνούς, ή να δεχθείτε κάποια αναγνώριση στη δουλειά σας, ή να ανανεώσετε κάποια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο. Ταυτόχρονα γίνεται ισχυρότερο το οικονομικό σας. Μπορεί επίσης να δεχθείτε χρήματα από δικό σας άνθρωπο.
Επιστρέφοντας ξανά στα αισθηματικά, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα ανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Η σχέση σας θα πάει πολύ καλά, ενώ ταυτόχρονα θα επέλθει η δικαιοσύνη, εφόσον τουλάχιστον ο ένας από τους δύο είχε αδικηθεί από τον άλλον. Επανένωση προβλέπεται και για τα ζευγάρια που βρεθήκατε σε ( προσωρινό ) χωρισμό. Αυτήν τη φορά επιστρέφετε πιο δυνατοί και περισσότερο συνειδητοποιημένοι. Ενημερωτικά θα αναφέρουμε, αν και η ενέργειά σας θα δοθεί ολοκληρωτικά στη σχέση σας, ότι ένα τρίτο άτομο από το περιβάλλον σας «καιροφυλακτεί» για να σας κατακτήσει. Θα χρειαστεί να μην του δώσετε κάποιο δικαίωμα, εάν πραγματικά θέλετε να χαρείτε αβασάνιστα την καλή εξέλιξη του δεσμού ή του γάμου σας.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Ο μήνας που έρχεται θα ξεσηκώσει μέσα σας την πνευματική σας πλευρά, με αποτέλεσμα να θέλετε να εκτονώσετε αυτή σας την διάθεση-ανάγκη. Αρκετοί θα αναζητήσετε την ψυχική σας ευφορία μέσα από την θρησκευτική λατρεία, κάτι που το προδιαθέτουν  και οι μέρες του Πάσχα! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα θελήσετε να κάνετε μια ουσιαστική επαφή με τον ή την σύντροφό σας, σαν να νιώθετε ότι η σχέση σας έζησε σε επιφανειακό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Αυτό είναι μια σωστή κίνηση, αλλά εάν δεν βρείτε την ανάλογη προθυμία από τον άνθρωπό σας, μην πιέσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε καλύτερα να του μεταδώσετε την ανάγκη σας για πιο ουσία στη σχέση μέσα από την «ενωτική» συμπεριφορά σας,  κι αφήστε το αυτό να «δουλέψει» από μόνο του!
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα μπείτε σε γνωριμία με ένα άτομο που θα έχει εμφανή πνευματικά ενδιαφέροντα : φιλοσοφικά ή ιδεολογικά ή θρησκευτικά ή καλλιτεχνικά ή επιστημονικά ή εναλλακτικά κτλ. Το άτομο αυτό θα σας γοητεύσει, ωστόσο θα χρειαστεί να μπείτε κάπως στη δική του λογική για να συνεχίσετε μαζί του. Η ιδανική περίπτωση θα είναι να έχετε παρόμοιες αντιλήψεις.
Στα επαγγελματικά σας θα δείτε άνοδο, με ταυτόχρονη άνοδο του οικονομικού σας! Αυτό όμως θα είναι παράγοντας πιο πολύ της δικής σας οργάνωσης και λιγότερο της τύχης, την οποία ωστόσο θα έχετε με το μέρος σας! Θα χρειαστεί να προσέξετε στη δουλειά σας γι αυτήν την περίοδο να μη φανείτε αγενείς με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας, εξαιτίας της  άκαμπτης στάσης σας.
Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν δυνατό επαγγελματικό χώρο, που θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα. Θα χρειαστεί ωστόσο να προσαρμοστείτε με κάποιους σχολαστικούς κανόνες, που θα έχει αυτός ο χώρος.

                            Προσωπικός αριθμός 6 :

Ίσως ο Μάρτιος να ήταν για σας κάπως περιοριστικός μήνας, ο Απρίλιος ωστόσο θα σας απελευθερώσει και θα σας απογειώσει! Για τους-τις δεσμευμένους-ες και τους-τις παντρεμένους-ες έρχεται μια περίοδος ξεγνοιασιάς και αποδράσεων. Στον κοινό ελεύθερο χρόνο σας θα κανονίζετε μικρές ή μεγάλες «δραπετεύσεις», ενώ θα ανακαλύψετε πράγματα που θα κάνετε από κοινού και θα ανανεώσουν την ενέργειά σας! Ο μήνας θα σας ελαφρώσει από αρκετά βάρη που έχουν συσσωρευτεί  στην ψυχή ή απλώς στη διάθεσή σας. Στο σημείο αυτό αξίζει να ειπωθεί ότι θα σας προκύψει μια τάση να φλερτάρετε. Καλό θα είναι όμως να διαχωρίσετε μέσα σας, εάν θα ανανεωθείτε με παρέα τον άνθρωπό σας ή με παρέα έναν άλλον άνθρωπο! Με όποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει κάτι τέτοιο για το δεσμό ή το γάμο σας.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον επιλέγετε να κάνετε γνωριμίες της στιγμής, παρά να συγκεντρωθείτε σε κάτι σοβαρό. Η πιθανότερη περίπτωση να σταματήσετε κάπου, είναι να πέσετε επάνω σε άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας τον αληθινό έρωτα!
Στον επαγγελματικό σας τομέα θα βρεθείτε μπροστά στις εξής δυνατότητες : ή θα δεχθείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση στη δουλειά που ήδη βρίσκεστε, ή θα βρεθεί μια νέα δουλειά, καλύτερη από αυτήν που έχετε. Για όσους είναι επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, η δυνατότητα θα έχει να κάνει με νέα θετικά ανοίγματα. Για να είμαστε ακριβείς ωστόσο, μην κάνετε επιπόλαιες  επενδύσεις, χωρίς να το έχετε ψάξει! Ταυτόχρονα προβλέπεται άνοδος στον οικονομικό σας τομέα, πιθανόν κι από άλλες μεριές πέραν της δουλειάς σας.
Εάν αναζητάτε εργασία θα βρείτε μια συναρπαστική δουλειά, που θα σας αρέσει αρκετά. Θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσετε με ταπεινότητα, εννοώντας ότι δεν θα ήταν έξυπνο από τη μεριά σας να συμπεριφέρεστε σαν να τα ξέρετε όλα, λόγω του υπερβολικού σας ενθουσιασμού. Να είστε δεκτικοί στο να μάθετε εκεί νέα πράγματα και στο να αποκτήσετε νέες δεξιότητες!

           Προσωπικός αριθμός 7 :

Κάποιος ή κάποιοι στο περιβάλλον σας, έχουν καταλάβει πόσο δυνατοί άνθρωποι είστε κι αποφάσισαν να σας αναθέσουν μια δύσκολη αποστολή.  Ετοιμαστείτε λοιπόν να μπείτε στο νέο μήνα με τη ψυχολογία ήρωα! Στον επαγγελματικό σας χώρο κάτι που δεν μπορεί να το φέρει εις πέρας οποιοσδήποτε άλλος, θα το επωμιστείτε εσείς. Οι εργοδότες ή οι συνεργάτες σας, έχουν αποθέσει τις ελπίδες τους επάνω σας! Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύτιμοι γι αυτούς. Κατανοείτε ωστόσο ότι έχουν προσδοκίες από εσάς και ότι σας αντιστοιχεί ευθύνη.
Σε γενικές γραμμές γύρω από τα επαγγελματικά σας, θα τα πάτε καλά, έστω και με επιπλέον μέριμνες. Το οικονομικό επίσης θα πάει καλά και ίσως μια ευχάριστη οικονομική εξέλιξη, που δεν την περιμένατε, να σας βρει. Όσοι αναζητάτε εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια προηγούμενη δουλειά σας και σε κάτι καινούριο. Ζυγίστε καλά τα υπέρ και τα κατά κι αποφασίστε αναλόγως. θα είναι έξυπνο να μην αργήσετε να πάρετε την τελική σας  απόφαση, γιατί μπορεί να σας κοστίσει. Αυτό σημαίνει ότι όταν θα είστε έτοιμοι, ενδέχεται να βρείτε κλεισμένες τις δύο θέσεις ή έστω τη μια!
Στον αισθηματικό σας τομέα, εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή γάμο, θα νιώσετε ότι ενώ υπάρχει μια επιφανειακή ηρεμία, κάτι πιο βαθύ δεν λειτουργεί σωστά. Ίσως αυτό να οφείλεται σε συσσωρευμένα προβλήματα, με τα οποία δεν είχατε ασχοληθεί, πιθανόν λόγω κούρασης και έλλειψης χρόνου. Έρχεται τώρα η στιγμή να ασχοληθείτε, μιας και θα καταλάβετε ότι η κατάσταση έφτασε σε ένα σημείο, που δεν αντέχει άλλη αναβολή. Δείξτε ενδιαφέρον στις όποιες κουβέντες γίνουν με τον ή την σύντροφό σας. Αποφύγετε το ύφος του-της ταλαιπωρημένου-ης ή του-της μάρτυρα!
Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα βρεθείτε στο δίλλημα να επιστρέψετε στην ή στον πρώην σας, ή να βαδίσετε μπροστά με το νέο σας φλερτ. Στην περίπτωση αυτή αρχικά θα χρειαστεί να αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας. Δεν θα είναι ωστόσο  λάθος να ακούσετε και τη λογική σας. Εννοώντας ότι εφόσον η παλιά σας σχέση, σας έχει ταλαιπωρήσει πολύ, ίσως να είναι σοφό από τη μεριά σας να την αποχαιρετήσετε και να στραφείτε στο μέλλον με κάτι νέο και με την σύνεση η νέα σας επιλογή να είναι καλύτερη!

Προσωπικός αριθμός 8 :

Αυτόν το μήνα καλείστε να παίξετε ρόλους, οι οποίοι θα εμπεριέχουν ουσία και δεν θα είναι επιφανειακοί. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο διανύετε μια καλή περίοδο και θέλετε να μείνετε πιστοί στον ή στην σύντροφό σας. Αυτή σας η εικόνα, είναι η εικόνα του ιδανικού ή της ιδανικής συντρόφου! Ταυτόχρονα όμως σας βγαίνει μια επιθυμία για απιστία! Κάποια πρόκληση από άτομο στο περιβάλλον σας ή λίγο πιο έξω, σας φέρνει μπροστά σε έναν πειρασμό. Το αν θα νικήσετε την επιθυμία σας, είναι κάτι που θα το διαχειριστείτε με τον εαυτό σας, καλό θα είναι όμως να γνωρίζετε ότι εάν θα αφεθείτε στον πειρασμό που προαναφέραμε, αυτός μπορεί να εξελιχθεί σε ένα δυνατό έρωτα!
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει τουλάχιστον να παίξετε εξίσου σωστά τον ρόλο του-της συντρόφου και τον ρόλο του εραστή ή της ερωμένης, για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες που θέλετε να κρατήσετε. Ασφαλώς εάν θέλετε να αποφύγετε αυτόν το διπλό ρόλο, θα χρειαστεί να μην υποκύψετε στην πρόκληση από το τρίτο άτομο.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα βρεθείτε στη δίνη του πάθους! Εφόσον θα  υπάρξουν δύο έντονες εκδοχές για τα συναισθηματικά σας : η πρώτη είναι να θελήσετε πολύ ένα άτομο, που θα σας κάνει το δύσκολο, και η δεύτερη είναι να σας θελήσει έντονα ένα άλλο άτομο , ενώ εσείς θα του κάνετε τον-την δύσκολο-η. Δυστυχώς ή ευτυχώς για σας η λύση θα έρθει όταν θα έχετε φτάσει στα όριά σας!
Στα επαγγελματικά σας θα δεχθείτε κάποια επιβεβαίωση ή επιβράβευση για τη δουλειά σας και θα νιώσετε αυτοπεποίθηση. Πιθανότατα να ανέβει το οικονομικό σας μέσω της εργασίας σας σταθερά ή έστω με τη μορφή κάποιου μεμονωμένου μπόνους. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να δεχθείτε βοήθεια από τον ή την σύντροφό σας ή από κάποιον ή κάποια πρώην σας, που διατηρείτε καλές σχέσεις.
Εάν αναζητάτε εργασία θα βρείτε μια δουλειά, η οποία θα σας εκφράζει αρκετά ως προς το αντικείμενό της. Ιδιαίτερα θα ευνοηθείτε όσοι είστε καλλιτέχνες και θα δεχθείτε δελεαστικές προτάσεις. Στον επαγγελματικό χώρο που θα βρεθείτε, προβάλετε την προσωπικότητά σας τόσο ώστε και να φανεί ότι διαθέτετε προσωπικότητα, και να μην χάσετε ταυτόχρονα την ευγένεια και το ομαδικό σας πνεύμα.

          Προσωπικός αριθμός 9 :

Αυτόν το μήνα θα παλέψετε μέσα σας με αντίθετες δυνάμεις. Από τη μια μεριά θέλετε να φύγετε, να αφεθείτε, κι από την άλλη θέλετε να  είστε υπεύθυνοι και συνεπείς με ότι σας αφορά. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα έρθετε αντιμέτωποι με τη στιγμή της αλήθειας απέναντι στον ή στην σύντροφό σας! Πιθανόν να χρειαστεί να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση με το ταίρι σας κι εκεί θα κληθείτε  να πάρετε θέση. Η ανάγκη σας να κάνετε ένα διάλλειμα με την ανάγκη σας να μην πληγώσετε τον άνθρωπό σας θα έρθουν σε σύγκρουση! Συμβουλευτικά θα λέγαμε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Αυτό είναι το πιο αυθεντικό απ’ όλα. Αν ο-η σύντροφός σας δεν σας καταλάβει, τότε θα έχει κι εκείνος-η ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Οι χωρισμένοι του αριθμού σας θα έρθετε κοντά με τον ή την πρώην σας και θα προκύψει θέμα επανασύνδεσης! Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να δείτε αν είναι καλό για σας ή όχι να επιστρέψετε. Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι θετική, ωστόσο κάτι μέσα σας πιθανότατα να αντιδράσει και να μην σας αφήσει να χαρείτε με την εξέλιξη αυτή.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον και γοητευτικό άτομο, με ελκυστική προσωπικότητα και πιθανόν φιλοσοφημένο. Θα υπάρξει μια μαγνητική γνωριμία, η οποία θα εξελιχθεί με σχετικά αργούς ρυθμούς. Θα χρειαστεί υπομονή από τη μεριά σας. Αν είστε γυναίκα προτιμήστε την καθυστέρηση από το να προσπαθήσετε πρώτη να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.
Στα επαγγελματικά σας ευνοείστε γενικότερα και θα έχετε άνοδο, κυρίως όσοι εργάζεστε σε δουλειά που είναι ιδιαιτέρως υπεύθυνη! Ευνοείστε  επίσης όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν σχέση με τα ταξίδια : αεροπόροι, καπετάνιοι, ναυτικοί, οδηγοί, ξεναγοί κτλ., και με επαγγέλματα που έχουν σχέση με τη μελλοντολογία : αστρολόγοι, μέντιουμ, μάντεις κτλ. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά με ξεκάθαρα ανοδική τάση!
Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε σε έναν χώρο με ευχάριστο περιβάλλον, στον οποίον θα χρειαστεί να δείξετε υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι, όταν βρίσκεστε στο χώρο της εργασίας σας. Όσοι ψάχνετε εργασία στον ταξιδιωτικό χώρο ή στις μετακινήσεις γενικότερα, αλλά και στο χώρο των μαντικών τεχνών και της αστρολογίας, ευνοείστε ιδιαίτερα!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u