Αριθμολογικές Προβλέψεις Απρίλιος 2020


Προσωπικός αριθμός & ο μήνας οκτώ (8).

Πριν αναφέρουμε τις αριθμολογικές προβλέψεις του μηνός Απριλίου του 2020, θα υπενθυμίσουμε με ποιόν τρόπο βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στη 1/4/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, ώσπου να καταλήξουμε σε μονοψήφιο νούμερο. Δηλαδή : 1 + 4 + 2 + 0 + 2 + 0 = 9. Άρα ο προσωπικός αριθμός του ατόμου αυτού είναι το 9. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 μέχρι το 9. Μας δίνουν πληροφορίες τόσο για την προσωπικότητά μας, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Απρίλιος του 2020 είναι μήνας οκτώ (8). Αυτό γιατί εάν προσθέσουμε την αριθμητική αξία του μήνα (4), επειδή είναι ο τέταρτος μήνας, στην αριθμητική αξία του έτους (4), επειδή 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, το άθροισμα μας δίνει το 8 : 4 (Απρίλιος) + 4 (2020) = 8 (Απρίλιος του 2020). Τούτο επίσης μπορεί να θεωρηθεί ένα «ενισχυμένο» οχτάρι, γιατί αποτελείται από την πρόσθεση των δύο πανίσχυρων τεσσαριών!

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες προβλέψεις της Αριθμολογίας για το 2020, το 8 είναι ο αριθμός που «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Κρόνο. Επομένως τα χαρακτηριστικά του πλανήτη Κρόνου θα «χρωματίσουν» σε γενικές γραμμές αυτόν το μήνα. Αυτά είναι : συνειδησιακή ορθότητα, περιορισμός ή αυτοπεριορισμός, ειλικρίνεια-τιμιότητα, χρονικές παύσεις ή χρονικές αργοπορίες, υπομονή, ξεκαθάρισμα υποθέσεων, σοφία, πείρα και γνώση των ηλικιωμένων ατόμων, εμπόδια που όμως με μεθόδευση ξεπερνιούνται, πειθαρχημένη συμπεριφορά, οργάνωση, τάξη, δικαιοσύνη, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ασφάλεια ως συνθήκη και ως ζητούμενο κτλ.

Τα άτομα που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν τον μήνα, είστε όσοι-ες γεννηθήκατε στις 8, 17 και 26, οποιουδήποτε μήνα, ανεξάρτητα από τον προσωπικό σας αριθμό. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 8, αλλά και τα 5, 6, 4 και 7. Ακόμη όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα : Η, η – Π, π – Ω, ω, τα οποία αντιστοιχούν στον αριθμό 8. Επίσης τα γράμματα : Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ , που αντιστοιχούν στον φιλικό με το 8 αριθμό 5. Τα γράμματα : Ξ, ξ – Χ, χ , που έχουν την αριθμολογική αξία του 6, ομοίως φιλικού αριθμού με το 8. Τα γράμματα : Δ, δ – Μ, μ – Υ, υ, με αριθμολογική αξία 4, επίσης φιλικού αριθμού με το 8. Και τα γράμματα : Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ, με αντιστοιχία στο 7, φιλικού αριθμού με το 8. * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Λέγοντας ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως κάποιου-ας. *** Τα λατινικά γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 8 είναι τα : H, h – Q, q – Z, z.

         Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Θα έρθετε σε συνδιαλλαγή με πράγματα ή με ανθρώπους που θα φέρουν κάτι το εκκεντρικό για τα δικά σας δεδομένα. Ταυτόχρονα, μπορεί να γοητευτείτε από αυτήν την συγκυρία. Όμως θα χρειαστεί να προβλέψετε για το μέλλον σας, αν μπορείτε όντος να υποστηρίξετε μία τέτοια πραγματικότητα, ή θα ξυπνήστε ένα πρωί και θα νιώσετε αποξενωμένοι από τον εαυτό σας;

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό θα ζήσετε μία φάση αναθεώρησης και ίσως επαναξιολόγησης του δεσμού ή του γάμου σας. Ενδέχεται να σας μπει η ιδέα ότι δεν περνάτε καλά με τον άνθρωπό σας και πως δεν σας ταιριάζει η προσωπικότητά του. Αυτό δεν θα ανήκει ολωσδιόλου στην φαντασία σας, αλλά θα έχει δώσει τις αφορμές του κι εκείνος-η, ώστε να το σκεφτείτε. Σε ακραία εκδοχή μπορεί να νομίσετε ότι βρίσκεστε δίπλα στον λάθος άνθρωπο. Για να μην υιοθετήσετε μία αρνητική στάση και συμπεριφορά προς το ταίρι σας, καλό θα είναι να κερδίσετε χρόνο επεξεργαζόμενοι πιο προσεκτικά τούτες τις σκέψεις μέσα σας. Δείτε κατά πόσο αυτές οι σκέψεις σας είναι ρεαλιστικές και κατά πόσο πρόκειται για υπερβολικούς συλλογισμούς.

Μία αλυσίδα παρεξηγήσεων και παρανοήσεων σας οδήγησε σε χωρισμό με το ταίρι σας; Είναι έτσι; Ή τελικά ο χωρισμός αποτελεί την σωστή κατάληξη της σχέσης σας; Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες αυτά τα ερωτήματα θα πρωταγωνιστήσουν στην συνείδησή σας. Μείνετε για λίγο σε απόσταση μεταξύ σας, ώστε να ξεκαθαρίσει η σκέψη και των δύο σας. Στην πραγματικότητα εάν λείψει ο ένας στον άλλον, θα σημαίνει πως η σχέση σας είναι ζωντανή και σύντομα ο συμπαντικός συγχρονισμός θα σας ενώσει. Αν όχι, μάλλον το μέσα σας θέλει να σας πληροφορήσει ότι είναι προτιμότερο να πονέσετε για μία απώλεια, παρά να «χτυπιέστε» για μία επανασύνδεση, που θα παρατείνει την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Αν αναρωτιέστε, εάν θα γνωρίσετε μία ή έναν νέο σύντροφο, η απάντηση είναι «Ναι». Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε και να χαλιναγωγήσετε είναι η… ποσότητα των αισθημάτων σας. Δυστυχώς «κινδυνεύετε» να τα δώσετε όλα, επειδή θα έχετε γοητευτεί, χωρίς να έχετε προλάβει, ωστόσο, να καταλάβετε κατά πόσο θα το εκτιμήσει αυτό ο-η άλλος-η. Επομένως, για να μην «μετανιώσετε» αργότερα, προχωρήστε στην καινούρια σας γνωριμία, όχι μόνο με την καρδιά σας, αλλά και με το μυαλό σας. Μην επιτρέψετε να σας «τυφλώσει» ο έρωτας άνευ όρων.

Στην εργασία σας αντικειμενικά θα τα πάτε πολύ καλά και θα βιώσετε καλές οικονομικές συνθήκες. Εκεί που ενδεχομένως να δοθεί το βάρος, είναι η σχέσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες ορισμένες φορές μπορεί να είναι καθοριστικές. Εάν βρίσκεστε σε κάποια ανώτερη θέση, θα πρέπει να είστε δίκαιοι και να μην αντιδράτε με προκατάληψη. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει δυσάρεστο κάρμα στον χώρο της δουλειά σας. Σε γενικότερο πλαίσιο κι ανεξαρτήτως της ιεραρχικής θέσης σας, προσέξτε να μην αγνοείτε τους συμπαντικούς νόμους της αρμονίας και του ανθρωπισμού! Δηλαδή να μην σπέρνετε την διχόνοια στους άλλους και να μην θεωρείτε τον εαυτό σας πρότυπο συμπεριφοράς, που θα πρέπει να αντιγράφουν ή έστω να θαυμάζουν απαραίτητα οι άλλοι. Με ανάστροφη ανάγνωση, μην επιτρέπεται εσείς στον εαυτό σας να «συμμορφώνεται» σε τέτοιες συμπεριφορές, που ενδεχομένως κολακεύουν τους άλλους.

Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, ενδέχεται να προσαρμοστείτε σε μεθόδους εργασίας που είναι καινοτόμες. Η προσαρμοστικότητά σας θα είναι η λέξη κλειδί για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Οι έννοιες πειθαρχία και υπακοή μάλλον θα σας χρειαστούν, χωρίς να είναι ταπεινωτικές. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας θα υλοποιηθούν! Αλλά μάλλον το σύμπαν σας κλείνει το μάτι, φέρνοντας σας στον ίδιο προορισμό-αποτέλεσμα, μέσα από το δικό του μονοπάτι.

     Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Θα έχετε αυτόν το μήνα ηρεμία στην ζωή σας. Αυτό από την μία είναι καλό, αλλά από την άλλη μπορεί να δηλώνει κάποια στασιμότητα στις σχέσεις και στις δραστηριότητές σας. Εάν, ωστόσο, οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σας, δημιουργούν μία δυναμική αριθμολογική χημεία μαζί σας, ενδέχεται να υπάρξει παραπάνω ώθηση. Αυτοί είναι κυρίως οι έχοντες προσωπικό αριθμό : 1 – 3 – 9.

Μήπως οι παντρεμένοι-ες έχετε ακούσει τελευταία από την-τον σύζυγο ή την-τον σύντροφό σας την φράση «είσαι αχάριστος-η»; Αν ναι, τούτο δεν «χρεώνεται» μόνο σε σας, αλλά στην τάση της σχέσης σας να στερείτε εκπλήξεων. Ως αποτέλεσμα ενδέχεται να φαίνεστε κάπως άκεφοι και γενικότερα να μην ενθουσιάζεστε εύκολα. Αναλογιστείτε αν αυτή η διάθεσή σας είναι εκείνο που πραγματικά θέλετε να εκπέμψετε προς τον άλλον. Καλό θα ήταν να «ανέβετε» λίγο παραπάνω, διεκδικώντας τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας,  ώστε να μην βρεθείτε αργότερα μπροστά στην δυσάρεστη αποκάλυψη μίας παράλληλης σχέσης. Καλύτερα να μην μπείτε στην διαδικασία να… χάσετε κάτι για να καταλάβετε την αξία του!

Χωρίσατε αλλά πιάνετε τον εαυτό σας μία να λυπάται και μία να νιώθει ανακούφιση; Απορείτε κι εσείς οι ίδιοι-ες με την κυκλοθυμική σας συναισθηματική εναλλαγή; Αν είστε γυναίκα ενδέχεται ο χωρισμός να σας βγάλει από ένα τέλμα. Η «συμμόρφωσή» με τα θέλω του πρώην συντρόφου σας, μάλλον σας δυσκόλεψε. Ωστόσο εκείνος πιθανόν να θεωρεί κάτι τέτοιο αυτονόητο. Αν είστε άντρας ενδέχεται η πρώην σας να σας λείψει. Μάλλον έχετε καλά πράγματα να θυμάστε, όμως θέλετε το τέλειο, όπως το έχετε μέσα στο μυαλό σας. Σκεφτείτε όλα αυτά άντρες  και γυναίκες και αναλόγως κινηθείτε. Η ευκαιρία πάντως για επανασύνδεση θα σας δοθεί.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, που θέλει ως το τέλος τούτου του μήνα να έχει σύντροφο, τότε αλλάξτε τις εικόνες στο μυαλό σας. Το ζευγάρι που ζει ένα πάθος, σε συνδυασμό με ρομαντικές στιγμές, συγκινήσεις από το πρωί ως το βράδυ και όρκους αιώνιας πίστης, δεν προβλέπεται για το τώρα σας. Προβλέπεται μία πιο ταπεινή, αλλά όχι αδιάφορη, γνωριμία, με άτομο που ενδέχεται να κάνει λάθη, κάποιες φορές να σας κάνει να βαριέστε και να έχει ενδεχομένως τουλάχιστον μία νεύρωση! Κι όμως αυτό το άτομο μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους- ες! Ή το επιλέγετε λοιπόν, ή αφήνετε τον χρόνο να σας φέρει αργότερα εκείνο που θεωρείτε ιδανικό.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα είναι πολύ οργανωμένα και τυπικά. Τούτο είναι καλό. Κάποιες πιθανές αλλαγές θα σας φανούν οικίες και δεν θα σας αγχώσουν για οποιονδήποτε λόγο. Οι αποδοχές σας θα είναι ικανοποιητικές. Παρότι δεν διαφαίνεται στο τώρα σας κάποια θεαματική εξέλιξη ή άνοδος, ωστόσο θα είναι έξυπνο να εκτιμήσετε την σταθερότητα που θα υπάρχει. Φροντίστε επίσης  να τηρείτε την ιεραρχία. Η περίπτωση οι γυναίκες, σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο, να νιώσετε κατά τι πιο πιεσμένες από τους άντρες, είναι πιθανή. Τούτο έχει να κάνει καθαρά με την αριθμολογική ανάλυση του μήνα και δεν αφορά σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως σας νοιάζει η επαγγελματική σας αποκατάσταση, μπορεί να βρεθείτε σε ένα δίλημμα : α) Να εισέλθετε στο τώρα σας σε μία δουλειά που ίσως δεν αναδεικνύει στο μέγιστο τα ταλέντα ή τις δεξιότητές σας, παρόλα αυτά σας εξασφαλίζει ένα εισόδημα, και β) να περιμένετε λίγο παρακάτω στο μέλλον να βρείτε εκείνο, που θα ταιριάζει περισσότερο με την επαγγελματική αξία και τις φιλοδοξίες σας. Έχετε λοιπόν να σκεφτείτε ανάμεσα στο… «Κάλιο πέντε και στο χέρι»! Και στο… «παρά δέκα κι καρτέρι»!

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Αυτόν τον μήνα μάλλον θα είστε οι ευεργέτες και οι υποστηρικτές των άλλων. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι απαραίτητα «βαρύ» για εσάς, αφού θα είστε αρκετά δυνατοί, ώστε να μπορείτε να δώσετε μέρος της δύναμής σας και στους πιο αδύναμους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Σκεφτείτε, ωστόσο, ότι τούτη θα είναι μία περαστική περίοδος, που τελικά θα σας ενδυναμώσει δια μέσου της προσφοράς σας, παρά θα σας αποστραγγίσει ενεργειακά.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα ασχοληθείτε αρκετά με τα προβλήματα της ή του συντρόφου σας. Περισσότερο προβλέπεται αυτό, παρά η ενασχόληση με κοινά προβλήματα στον γάμο ή στον δεσμό σας. Η ιδανική περίπτωση θα είναι το ταίρι σας να αναγνωρίσει την στήριξη που του παρέχετε, και να αποφύγει μία κομπλεξική αντίδραση. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, μην έχετε ενδοιασμό να το επισημάνετε, δείχνοντας στον άνθρωπό σας πως δεν αναγνωρίζει την καλή σας πρόθεσή. Ακόμη κι αν δεν το καταλάβει αμέσως, θα το καταλάβει λίγο παρακάτω. Συγχρόνως  φροντίστε να μην υπερτονίζετε την καλοπροαίρετη στάση σας, ωσάν να προσδοκάτε τον έπαινο. Οτιδήποτε κάνετε για το καλό του άλλου, κάντε το διακριτικά, για να μην νιώθει μειονεκτικά.

Εάν περνάτε μία φάση χωρισμού, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το οριστικό αποτέλεσμά, είναι πιθανόν να φανείτε οι σκληροί-ες της σχέσης. Ενδέχεται το πρώην ταίρι σας να επιδιώξει την προσέγγιση μαζί σας, μην αντέχοντας μακριά σας. Φαίνετε να έχετε το επάνω χέρι, όχι επειδή νιώθετε λιγότερα συναισθήματα, αλλά επειδή είστε πιο πεισματάρηδες-πεισματάρες! Εάν μάλιστα είχατε νιώσει ότι ο-η πρώην σύντροφός σας, σας είχε υποτιμήσει, τότε μπορεί να τον-την παιδέψετε προτού του-της δώσετε μία νέα ευκαιρία. Ενδεχομένως αυτό να μην είναι υποτιμητικό για το ταίρι σας, αν δεν κατανοεί ότι είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, που χρειάζεται να βρείτε το σημείο επαφής σας μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Εφόσον είστε αδέσμευτος άντρας ή αδέσμευτη γυναίκα, αλλά νιώθετε ένα «ρολόι» μέσα σας να χτυπάει για συντροφικότητα, τότε θα την βρείτε στο πρόσωπο μίας «δύσκολης» γυναίκας ή ενός «δύσκολου» άντρα. Κατά βάση δεν επιλέγετε τα δύσκολα, μιας και η ενέργειά σας είναι θετική και δυναμική και ψάχνετε συνήθως για σύντροφο-συνοδοιπόρο. Ενδέχεται ωστόσο το άτομο που θα γνωρίσετε αυτόν το μήνα να είναι ένα προβληματισμένο άτομο, με δικά του θέματα και εκκρεμότητες. Θα νιώσετε γοητευμένοι-ες από την προσωπικότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα αξιολογήσετε κατά πόσο  μπορείτε να συμβαδίσετε μαζί του. Αν έχει θέματα που σας βγάζουν αρκετά έξω από τα όριά σας, μπορεί και να μην προχωρήσετε παρακάτω, κάνοντας πέτρα την καρδιά σας!

Στην εργασία σας, εάν είστε εργοδότης-ρια, θα γίνετε το «αφεντικό» που όλοι θα ήθελαν να έχουν! Σοβαρός-η, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα γενναιόδωρος-η, με κατανόηση και αξιοκρατία. Αν είστε υπάλληλος, ενδέχεται να γίνετε ο-η πιο αγαπητός-η και πρόθυμος-η από όλους, έτοιμος-η να δείξει φιλότιμο εκεί που χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση τούτα είναι προτερήματα, που συμβαδίζουν με τους συμπαντικούς νόμους της ισορροπίας και του ανθρωπισμού.  Ωστόσο μην διαθέτετε τον εαυτό σας στο όριο της «εκμετάλλευσης» από τους άλλους. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει να χάσετε το «πλεονέκτημα» μιας υγιούς προσφοράς!

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά μάλλον η large προσωπικότητά σας, σας ωθεί σε μία μεθοδευμένη αναζήτηση δουλειάς, θα την βρείτε. Υπάρχει η περίπτωση να αποκατασταθείτε επαγγελματικά σε μία καλή εργασία, έως και η περίπτωση να γίνεται περιζήτητοι! Σε όποιον χώρο κι αν βρεθείτε θα είστε σχεδόν από την αρχή ένα δυνατό χαρτί! Θα σας εκτιμήσουν και θα ποντάρουν επάνω σας. Οι extra γνώσεις σας και οι επιπλέον εμπειρία σας θα αποδειχτούν πολύτιμα σε όσους τα διαθέτετε. Η καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και συναφών δεξιοτήτων θα είναι για αρκετούς ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Οι αμοιβές σας προβλέπονται δελεαστικές και ενδεχομένως για κάποιους ποσοστιαίες.

  Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Αυτός ο μήνας θα είναι ήρεμος για εσάς. Θα κινηθείτε ως επί το πλείστον σε ένα πλαίσιο σταθερότητας, με μικρές και ασφαλείς κινήσεις ανόδου και προόδου στους τομείς που σας απασχολούν.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, σύμφωνα με την αριθμολογική ανάλυση του μήνα, θα είστε κατά τι πιο χαλαρές οι γυναίκες και κάπως πιο μάχιμοι οι άντρες. Μάλλον στα περισσότερα ζευγάρια θα προκύψει η «εξίσωση» : Άντρας αγωνιστής & αγχωμένος + Γυναίκα υποστηρικτική & ψύχραιμη = ισορροπία & ασφάλεια! Θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι και θα αναγνωρίσετε ο ένας στον άλλον την σημασία του για την κοινή σας ευτυχία. Ενδεχομένως τα δεσμευμένα ζευγάρια να μιλήσετε σοβαρά για γάμο. Θα λειτουργήσετε γενικότερα σε αρμονία, θυμίζοντας  χορευτικό ζευγάρι, που ο ένας δεν περιορίζει τις κινήσεις του άλλου, αλλά τις αναδεικνύει.

Οι χωρισμένοι-ες, που θέλετε να έχετε μία νέα ευκαιρία με το πρώην ταίρι σας, δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Πρόκειται να βρεθείτε και μάλιστα με μεγάλη πιθανότητα την πρωτοβουλία να την πάρει ο άλλος. Δώστε κάποια σημασία  στην σχέση Άντρα-Γυναίκας, και όλα θα πάνε καλά. Αυτό σημαίνει ότι η μη αναγνώριση της διαφοράς της αντρική και της γυναικείας ψυχολογίας, ενδεχομένως να  λειτουργήσει αρνητικά για το κοινό μέλλον σας. Μπορούμε να πούμε ότι δεν θα πρέπει να συμπεριφέρεστε εγωκεντρικά, αλλά να μπαίνετε στην θέση του άλλου.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κινηθείτε σε ένα επιλεκτικό μοτίβο νέας γνωριμίας, αξιοποιώντας την λογική σας και αφήνοντας στην δεύτερη σειρά τα συναισθήματά σας. Δηλαδή θα επιλέξετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας κερδίσει το… «βιογραφικό» της-του, παρά η ερωτική της-του επίδραση στις… ορμόνες σας! Γι αυτό, αν κάποιος ή κάποια θέλει να σας κατακτήσει όντας γοητευμένος-η από εσάς, θα πρέπει να το κάνει με αποδείξεις και τεκμήρια. Ενώ μάλλον δεν θα έχει πολλές ελπίδες, αν ποντάρει μόνο στο ρομαντικό του-της κομμάτι.

Η εργασία σας, για όσους εργάζεστε, θα πάει πολύ καλά. Προβλέπονται αρμονικές σχέσεις μέσα στον χώρο της δουλειά σας. Ορισμένες αλλαγές που μάλλον θα προκύψουν, θα σας βρουν σύμφωνους. Θα δικαιωθείτε εξάλλου εκ του αποτελέσματος. Προς το τέλος του μήνα ενδέχεται τα πράγματα να πάνε ακόμη καλύτερα. Οικονομικά θα βρίσκεστε σε ασφαλές πλαίσιο. Ενώ η τάση για περισσότερα χρήματα παρακάτω, θα είναι σε εξέλιξη!

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, σας απασχολεί όμως η επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα βρεθείτε μπροστά σε ευκαιρίες και επιλογές που ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν. Μία νέα δυναμική θα σας ανοιχτεί ως προς την φύση της νέα σας δουλειάς. Θα αξιοποιήσετε αρκετά τις γνώσεις ή την εμπειρία σας στον χειρισμό του μαγευτικού κόσμου των ηλεκτρονικών υπολογιστών! Ενώ δεν αποκλείεται για αρκετούς, η διασκέδαση στο διαδίκτυο να γίνει κομμάτι της δουλειά σας! Έχετε γενικότερα εξειδικευμένες γνώσεις; Θα τις αξιοποιήσετε και πρόκειται να σας ανοίξουν μία καλή επαγγελματική πόρτα. Αρκετοί επίσης, που έχετε πτυχίο σε κοινωνικές επιστήμες ή σχετικές με την ψυχολογία, μπορεί να φανείτε ιδιαίτερα τυχεροί. Παρόμοια τύχη θα έχετε πάνω-κάτω όλοι, όσον αφορά τις αποδοχές σας, από το νέο σας επαγγελματικό βήμα.

  Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Αυτός ο μήνας θα σας αποκαλύψει τα αδύναμα σημεία στις σχέσεις σας με ορισμένους ανθρώπους. Ίσως τα πράγματα τα οποία αφήνατε να περάσουν απαρατήρητα, τώρα να χρειάζονται την προσοχή σας. Μπορεί όμως μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία με το περιβάλλον σας, να προκύψει μία πραγματική αναθεώρηση των σχέσεών σας.

Στον γάμο ή στον δεσμό σας ίσως να έφτασε η ώρα να «διαμαρτυρηθείτε» για εκείνα που αρκετό καιρό σας ενοχλούσαν, αλλά τα καταπιέζατε μέσα σας. Η εξωτερίκευση των συσσωρευμένων παραπόνων σας, καλό θα είναι να γίνει με ήπιο τρόπο. Ένα πιθανό ξέσπασμα, ίσως να σας εκθέσει στα μάτια του άλλου και να χάσετε το δίκιο σας. Εάν ο-η σύζυγος ή ο-η σύντροφός σας, σας ακούσει και ανταποκριθεί, τότε θα νιώσετε δικαιωμένες-οι. Αν όμως σας αντιμετωπίσει σαν να περνάτε μία φάση παράνοιας, τότε ίσως να χρειαστεί  περισσότερη επιμονή από την μεριά σας, ώστε να συντονιστεί η σχέση σας σε ένα ειλικρινές επίπεδο επικοινωνίας. Ενδεχομένως ορισμένοι-ες να διαπιστώσετε ότι δεν αλλάζει τίποτα, οπότε ή θα δεχτείτε μία συμβατική κατάσταση, ή θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο ενός χωρισμού.

Οι χωρισμένοι-ες είναι σημαντικό για εσάς να περιμένετε την πρώτη κίνηση από τον άλλον. Συνήθως υπήρξατε ο-η επικοινωνιακός-η μέσα στην σχέση και τούτο είχε βολέψει το πρώην ταίρι σας. Αφήστε να πάρει την πρωτοβουλία για να μπορείτε να σταθείτε ξανά στο ύψος σας. Χωρίς βέβαια να γίνετε μνησίκακοι-ες. Η κίνηση από το πρώην ταίρι σας θα γίνει και θα εξελιχθεί σε επανασύνδεση. Φροντίστε να αναπροσαρμόσετε τους ρόλους σας μέσα στην σχέση, ώστε αυτή να πάει καλά στο μέλλον. Δηλαδή μην «επιμένετε» σε ακραία μοτίβα του τύπου : ο κακός- ο καλός, ο τύραννος- το θύμα κτλ. Προτιμείστε τουλάχιστον πιο ήπια μοτίβα του τύπου : ο γκρινιάρης-ο καλόβολος, ο πεισματάρης-ο γαλαντόμος κτλ. Ή αν τα καταφέρτε, αποφύγετε τελείως αυτές τις «ταυτότητες» και φέρτε την σχέση σας σε ένα αμοιβαίο επίπεδο επικοινωνίας.

Εάν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες με το σκεπτικό να δεσμευτείτε, θα βρεθείτε μπροστά σε δύο δυνατότητες : α) Να εξελίξετε μία ερωτική σας φιλία σε σχέση, και β) Να κάνατε μία εντελώς καινούρια γνωριμία, που από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα ερωτική. Κυρίως στην δεύτερη περίπτωση προσέξτε να μην είστε φλύαροι-ες, δίνοντας πλεονέκτημα στον άλλον να «εκμεταλλευτεί» τον αυθορμητισμό σας για να έχει αργότερα το πάνω χέρι.

Όσοι εργάζεστε θα διαπιστώσετε ότι η δουλειά σας είναι σταθερή και πάει καλά, αποδιώχνοντας τις ανασφαλείς σκέψεις σας. Ενδέχεται, ωστόσο, να νιώσετε ότι σας έχουν βάλει στην θέση του παιδιού για όλες τις δουλειές. Ή ότι δεν σας σέβονται οι ανώτεροι, ή οι συνάδελφοι, ή οι υφιστάμενοί σας, όσο σας αξίζει. Καλό θα είναι κάτι τέτοιο να το διαχειριστείτε με την πειθώ σας κι όχι με σπασμωδικές αντιδράσεις, που θα σας εκθέσουν έστω κι αν έχετε δίκιο. Οι αποδοχές σας θα βρίσκονται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Εάν κάποιοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, μάλλον θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα από ισχυρό άτομο, άντρα ή γυναίκα, του περιβάλλοντός σας. Μπορεί ορισμένοι να μην ασχοληθείτε προς το παρόν με την δουλειά που ονειρεύεστε, ωστόσο θα είναι καλές οι συνθήκες εργασίας σας. Δώστε  προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους, για να μην σας θεωρήσουν, ούτε ακατάδεχτους, ούτε αφελείς. Ορισμένοι θα αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Θα λαμβάνετε σταθερές αποδοχές.

      Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Αγαπάτε τους πολύτιμους λίθους; Ένας τέτοιος θα είστε κι εσείς τούτον τον μήνα για τους άλλους! Ας πούμε ένα διαμάντι! Θα ενδυναμώσετε, θα εμπνεύσετε, και πιθανόν θα στηρίξετε ανθρώπους γύρω σας. Αν αναρωτιέστε, παρόλα αυτά, ποιό θα είναι το δικό σας κέρδος, η απάντηση θα δοθεί παρακάτω. Εν συντομία θα λέγαμε ότι η ανταμοιβή σας θα είναι η… λατρεία των άλλων για εσάς!

Παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες; Θα νιώσετε την- τον σύζυγο ή σύντροφό σας να περιμένει πολλά από εσάς και να δείχνει μία πρωτόγνωρη αφοσίωση στο πρόσωπό σας! Η αγάπη του-της για εσάς είναι αδιαφιλονίκητη! Ωστόσο, μάλλον τώρα θα την «μεταμορφώσει» σε… ευλάβεια! Τούτο θα σας αρέσει, αλλά ενδεχομένως και να σας φανεί υπερβολικό. Παράλληλα μπορεί να νιώσετε ότι δεν ανταπεξέρχεστε σε αυτόν τον ρόλο του απόλυτου πλάσματος! Διασκεδάστε το, αλλά ταυτόχρονα φροντίστε να επαναφέρετε το ταίρι σας στον πλανήτη Γη ! Ίσως χρειαστεί να το καθησυχάσετε λέγοντας του με τον δικό σας τρόπο, πως δεν θα χάσει την αγάπη σας. Αυτή η… ανατροπή ενέχει για εσάς ένα πλεονέκτημα : ότι θα του-της είστε απαραίτητη-ος!

Έχετε χωρίσει και στενοχωριέστε; Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σας ή θα ειδοποιηθείτε για μήνυμα από τον ή την πρώην σας! Έχει νιώσει έντονα την απουσία σας και θα θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Θα διαπιστώσετε την πρόθεσή του-της να έρθετε ξανά κοντά. Μπορείτε να δώσετε αμέσως ευκαιρία, ή να τον-την «ψήσετε» λίγο, εάν κι εκείνος ή εκείνη σας είχε «ψήσει το ψάρι στα χείλη»! Παρόλα αυτά καλό θα είναι να παραδεχτείτε κι εσείς τα δικά σας λάθη. Ναι μεν θα δικαιωθείτε, αλλά δεν θα πρέπει να χάσετε την καλοσύνη σας. Αν γίνει αυτό θα καταπατήσετε τον συμπαντικό νόμο της αγάπης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον δεν θα δυσκολευτείτε να σας ερωτευτούν! Αλλά πιθανόν να δυσκολευτείτε να ερωτευτείτε! Ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας δείξει τον ενθουσιασμό του για εσάς, αλλά ταυτόχρονα θα σας δώσει την αίσθηση ότι έχει να πάρει από εσάς, αλλά δεν έχει να δώσει. Μία τέτοια ανισορροπία στο δούνε και λαβείν δεν θα είναι καλός οιωνός για το μέλλον μία γνωριμίας. Γι αυτό ή παραμείνετε για λίγο ακόμα μόνοι-ες, μέχρι να γνωρίσετε λίγο παρακάτω μία γυναίκα ή έναν άντρα αντάξια-ο των προσδοκιών σας, ή συνειδητά κάντε τώρα έναν συμβιβασμό, χωρίς να διαμαρτύρεστε.

Όσοι εργάζεστε θα είστε μάλλον τα Αστέρια στην δουλειά σας! Ευγενικοί, υπομονετικοί, εργατικοί, με συναδελφικό πνεύμα και αλληλέγγυες αρχές. Θα σας αναγνωρίσουν και θα εισπράξετε εκτίμηση. Φροντίστε ωστόσο και τον εαυτό σας, και μην διστάσετε να διεκδικήσετε κάτι που δικαιούστε. Είναι καλό που θα είστε ικανοί και φιλότιμοι για τους άλλους, αλλά ταυτόχρονα οφείλετε να κάνετε το ίδιο και για τον εαυτό σας! Οικονομικά θα είστε σε σταθερή κατάσταση και μάλλον θα λάβετε extra υποστήριξη από δικό σας άνθρωπο ή από τον εργοδότη σας, ως αναγνώριση της προφοράς σας στην δουλειά.

Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά ενδιαφέρεστε να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, θα έχετε σημαντική βοήθεια από άτομο με δύναμη που πιστεύει σε εσάς. Θα υπάρξει μία πολύ καλή συνεργασία ή επαγγελματική σχέση. Θα δώσετε ώθηση ή έμπνευση στο άλλο άτομο ή γενικότερα στους συνεργάτες σας. Ίσως στην αρχή να χρειαστείτε λίγη υπομονή για την προσαρμογή σας. Θα πάρετε δύναμη ωστόσο μέσα από την επαγγελματική αγάπη που θα εισπράξετε από τους άλλους.

    Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το κάρμα σας! Θα είστε από εκείνους που θα έχετε την στήριξη των άλλων, αλλά θα «κινδυνεύετε» να δείξετε αγνωμοσύνη! Πιθανόν αρκετοί να πιστεύετε ότι η υποστήριξη από τους κοντινούς σας ανθρώπους είναι δεδομένη. Αν όμως δεν τους αναγνωρίσετε, έστω και μέσα σας, τότε μακροπρόθεσμα θα δημιουργηθεί μία απογοήτευση για την συμπεριφορά σας!

Παντρεμένοι-ες; Δεσμευμένοι-ες; Ή καλομαθημένοι-ες; Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ας μας επιτραπεί να χρησιμοποιήσουμε μία λαϊκή παροιμία, για να πούμε πιο απλά αυτό που θέλουμε : «Κλαίνε οι χήρες (χήροι), κλαίνε και οι παντρεμένες (παντρεμένοι)»! Ενώ εμπνέεται τον-την σύντροφό σας, και του-της δίνετε ώθηση για να προχωράει μπροστά, μάλλον σας βγαίνει μία τάση γκρίνιας και ένα αίσθημα του ανικανοποίητου. Διερευνήστε μέσα σας, αν αυτό οφείλετε στην συμπεριφορά του-της συζύγου ή συντρόφου σας, ή αν είναι δικό σας εσωτερικό θέμα, που προβάλλεται στο ταίρι σας. Αποφύγετε, εφόσον δεν υπάρχει εμφανής λόγος, να σκέφτεστε αρνητικά για τον άνθρωπό σας και προπάντων να τον κακολογείτε σε κοντινούς σας ανθρώπους. Πέραν τούτων, με καλή θέληση θα περάσετε όμορφα αυτόν το μήνα με το ταίρι σας, έχοντας χρόνο για ποιοτικές προσωπικές στιγμές. Νιώστε τυχεροί-τυχερές που έχετε δίπλα σας έναν καλό άνθρωπο που σας νοιάζεται. Ασφαλώς δεν μιλούμε για τις λίγες εξαιρέσεις που πάντα υπάρχουν. Αλλά βεβαιωθείτε αν ανήκετε όντος σε αυτές ή εάν το νομίζετε.

Χωρίσατε και έχει αρχίσει να σας βασανίζει η αγωνία, αν αυτό θα είναι μόνιμο; Θα διαπιστώσετε ότι γρήγορα η απάντηση θα δοθεί και θα είναι ένα τεράστιο «Όχι»! Θα έχετε επομένως επανασύνδεση. Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και πίστη. Στην πραγματικότητα εσείς μπορεί να είστε πιο πιστοί-ες από το ταίρι σας, αλλά ταυτόχρονα και πιο απαιτητικοί-ες. Σκεφτείτε την λεπτή αυτή ισορροπία και θα έρθει η σταθερότητα στην σχέση σας. Δηλαδή, αν η πίστη σας στον άλλον, που ξεκάθαρα είναι σημαντική, από μόνη της δεν λειτουργεί, προσθέστε της μία δόση ταπεινότητας. Μην κραδαίνετε τις αρετές σας, ωσάν να πρέπει το ταίρι σας να νιώθει «μικρός-η» μπροστά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί για εσάς. Αν τούτο το δείτε θετικά, τότε θα ξεκινήσει ένα όμορφο συναισθηματικό κεφάλαιο. Αν όμως επιδιώκετε πιο συναρπαστικές συγκινήσεις, ενδέχεται να παραμείνετε μόνοι-ες σας μέχρι να έρθει παρακάτω το άτομο που θα σας τις δώσει! Όλα θα εξαρτηθούν από τη φάση που βρίσκεστε και από το τι ζητάτε στο τώρα σας.

Στην εργασία σας θα έχετε αρκετή υποστήριξη από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας. Θα αναγνωριστεί η αξία σας και ενδεχομένως να δεχτείτε μία προαγωγή ή απλά να σας δοθεί μία υπεύθυνη θέση, που μόνο σε σας την εμπιστεύονται! Επειδή ο αριθμός σας έχει πολύ καλή σχέση μα τα επαγγέλματα υγείας, όσοι ανήκετε σε αυτά θα φανείτε πολύτιμοι, ενώ η αναγνώριση της προσφοράς και της αξία σας θα είναι αδιαμφισβήτητη! Γενικότερα σε όποιον επαγγελματικό χώρο κι αν βρίσκεστε, θα είστε στην πλειοψηφία  οι πρωταγωνιστές! Τα οικονομικά δεδομένα σας θα είναι ασφαλή.

Εάν είστε άτομο που δεν απασχολείται κάπου προς το παρόν, αλλά θέλετε να βρείτε νέα εργασία, ενδέχεται να ανήκετε στους τυχερούς αυτού του μήνα! Θα σας έρθει μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, ακόμη κι αν δεν το περιμένετε! Αν είστε επιστήμονες ή εξειδικευμένοι στα επαγγέλματα της υγείας, θα έχετε δυνατότητες, μίας και ο αριθμός σας (7) επιλέγει συχνά τούτην την επαγγελματική κατεύθυνση. Επίσης, μπορεί να εισέλθετε σε οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα και σχεδόν από την αρχή να σας εμπιστευτούν μία αρχηγική θέση. Τα οικονομικά ζητήματα στην δουλειά που θα βρεθείτε θα είναι τακτοποιημένα.

  Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Αν μας επιτραπεί, μπορούμε να παρομοιάσουμε τούτον το μήνα για εσάς με στρωμένο κόκκινο χαλί! Θα είστε οι… καλλιτέχνες αυτού του μήνα που θα «δημιουργήσετε» ενδεχομένως τα αριστουργήματά σας! Από εσάς μπορεί να εξαρτηθούν σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον σας, αλλά και στην κοινωνία ή ακόμη στην ανθρωπότητα!

Ο γάμος ή ο δεσμός σας θα βρεθεί σε μία δημιουργική φάση, όπου, κι ενώ δεν θα χαθεί το προσωπικό στοιχείο, μαζί με το ταίρι σας θα είστε ένα αποτελεσματικό ζευγάρι! Θα λύσετε δικά σας προβλήματα, θα «συνεργαστείτε» για το καλό του δεσμού ή του γάμου σας, αλλά ενδέχεται να φανείτε «χρήσιμοι» και στους γύρω σας, μέσα από την προσφορά και το ενδιαφέρον για τον διπλανό σας. Ένα «πέπλο» αγάπης θα αγκαλιάζει την αύρα σας ως ζευγάρι, κι αυτό θα εκπέμπει θετικά vibes γύρω σας.

Αν είστε χωρισμένοι-ες, στην δική σας περίπτωση τούτο θα έχει έναν ψύχραιμο χαρακτήρα. Οι περισσότεροι-ες ενδέχεται να χωρίσατε κατόπιν πολιτισμένης συζήτησης, αν και όχι ανώδυνα. Πιθανόν στο μεταξύ να έχετε λείψει ο ένας στον άλλον. Η δυνατότητα επανασύνδεσης είναι μεγάλη και θα προκύψει με τον ίδιο ήρεμο τρόπο που έγινε κι ο χωρισμός σας. Αυτό που θα χρειαστείτε για να σταθεροποιήσετε στο εξής την σχέση σας, είναι να κρατάτε ένα ειλικρινές και αυθεντικό επίπεδο επικοινωνίας. Δεν σας χρειάζονται τεχνάσματα και στρατηγικές, παρά μόνο η αλήθεια σας, μαζί με ευθύνη για την ισορροπία της σχέσης.

Όσοι-ες είστε ελεύθεροι-ες, θα κάνετε μία νέα γνωριμία κυρίως με αφορμή ένα κοινό ενδιαφέρον με τον άλλον. Εκείνο που θα σας φέρει κοντά είναι η ενασχόληση και των δύο σας με ένα θέμα ή μια ιδέα, ενδεχομένως σημασίας και ποιότητας για τον άνθρωπο. Προφανώς από την αρχή θα αναπτυχθεί ένας αμοιβαίος θαυμασμός σε συνδυασμό με μία εγκρατή ερωτική έλξη, που θα εξελίσσετε στον χρόνο.

Η εργασία σας θα γίνει για αρκετούς ένας τόπος δημιουργίας και δημιουργικότητας. Ακόμη περισσότερο εάν ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν έναν υψηλό βαθμό σημαντικότητας και ευθύνης. Εναλλακτικά μπορεί να είστε εκείνοι που θα δημιουργείται τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστούν κάποιοι ειδικοί επιστημονικών, κοινωνικών, τεχνολογικών και λοιπόν θεμάτων. Θα μπορούσαμε συμβολικά να σας χαρακτηρίσουμε άλλοτε ως «πρωταγωνιστές» κι άλλοτε ως «σκηνοθέτες» στην επαγγελματική σας δράση στον κλάδο που ανήκετε. Προβλέπεται να έχετε άνετες οικονομικές συνθήκες. Ενώ κατά κύριο λόγο θα σας κερδίζει η καλώς νοούμενη δόξα, παρά το χρήμα, χωρίς ωστόσο να το απαξιώνετε.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, και είστε προς το παρόν εκτός επαγγελματικού στίβου, θα διαπιστώσετε ότι είτε αναμενόμενα, είτε έξαφνα θα βρεθείτε στο κέντρο του ενδιαφέροντος! Κάποιοι θα σας εμπιστευτούν και θα σας αναθέσουν σημαντικές θέσεις. Αρκεί να τις αποδεχτείτε. Μάλλον θα καλύψετε πόστα που χρειάζονται οργανωτικές και ενδεχομένως διοικητικές ικανότητες! Ή απλά ευθύνη!  Εάν κατέχετε ένα γνωστικό αντικείμενο, τούτο θα αξιοποιηθεί. Ιδιαίτερα αν αφορά σε γνώση του διαδικτυακού χώρου ή σε βαθειά γνώση των προγραμμάτων των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ενδεχομένως να αξιοποιήσετε τα πτυχία σας των ξένων γλωσσών ή ακόμη τις δεξιότητες σας πάνω σε επικοινωνιακά θέματα πειθούς! Θα εισπράξετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των άλλων. Οι αμοιβές σας θα είναι αντάξιες της δουλειά σας.

  Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Αυτός ο μήνας θα είναι διδακτικός για εσάς. Θα ανταλλάξετε γνώσεις και εμπειρίες με άλλους ανθρώπους, και θα υπάρξει μία αλληλεπίδραση. Ενδεχομένως άλλοτε να είστε οι «δάσκαλοι» κι άλλοτε οι «μαθητές». Εκείνο που μένει προς το παρόν αναπάντητο, αλλά θα απαντηθεί αμέσως παρακάτω, στην πρόβλεψη του μήνα, είναι με ποιούς θα έρθετε σε αυτήν την «μαθησιακή» σχέση!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες πιθανόν να ελπίσατε ότι είχατε μάθει τα «μυστικά» του γάμου ή του δεσμού. Θεωρούσατε δηλαδή ότι είσαστε «εμπειρογνώμονες» της δέσμευσης. Αυτό ενδέχεται να ανατραπεί τούτον τον μήνα και να δείτε την ψυχολογία τη δική σας ή του ανθρώπου σας να σας εκπλήσσει, ωσάν να είσαστε δύο άγνωστοι! Κάτι τέτοιο δεν θα είναι «τρομακτικό», εάν το αποκωδικοποιήσετε σωστά. Χρειάζεται απλά να ανοίξετε τα μάτια και τα αυτιά σας στις αλλαγές που έρχονται μέσα στην σχέση σας. Να είστε δεκτικοί στο να πάρετε και δοτικοί στο να δώσετε. Με λίγα λόγια να είστε καλοί «μαθητές» και «δάσκαλοι» στα νέα «μαθήματα» που φέρνει η ζωή στην σχέση με το ταίρι σας!

Αν ορισμένοι-ες έχετε χωρίσει, όμως η διαίσθησή σας, σας λέει πως αυτό είναι προσωρινό, τότε έχετε την σωστή πληροφορία. Ο χωρισμός θα ανατραπεί. Οι λεπτομέρειες, που προφανώς σας οδήγησαν στην απομάκρυνση, έχουν δουλευτεί στο μυαλό και των δύο σας. Έχετε καταλάβει ότι υπήρξατε απόλυτοι στα λάθη του άλλου, ενώ τώρα γίνεστε πιο ευέλικτοι. Η δύναμη της αγάπης σας νικά την προηγούμενη σκληρότητα της σκέψης σας. Η σχέση ανθίζει όπως τα ανοιξιάτικα άνθη. Εξάλλου, ακόμη και τα ομορφότερα και αρωματικότερα λουλούδια, τα τριαντάφυλλα, έχουν αγκάθια.

Ελεύθεροι ή ελεύθερες τούτον το μήνα; Ότι έρθει για εσάς, θα έχει διπλή ανάγνωση! Η γνωριμία με μία ελκυστική γυναίκα ή έναν γοητευτικό άντρα αντίστοιχα, είναι ξεκάθαρα μπροστά σας. Εκείνο που μάλλον δεν θα είναι ξεκάθαρο αφορά στην διάρκεια αυτής της γνωριμίας. Η χαρά λοιπόν της γνωριμίας θα νοθευτεί πιθανόν από την αγωνία της διάρκειας της. Φράσεις του τύπου : «Τίποτα δεν μένει για πάντα» κτλ, ενδέχεται να περνούν βασανιστικά από το μυαλό σας. Ίσως να ακούσετε μία από αυτές να βγαίνει από το στόμα του ανθρώπου που θα σας γοητεύσει. Καλό θα είναι να ρισκάρετε, αλλά με τον πιο ασφαλή τρόπο. Δηλαδή αντί να εστιάζετε στο μέλλον της νέας σας γνωριμίας, καλύτερα να την ζείτε κάθε στιγμή στο τώρα. Αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τον άλλον για να σκεφτεί να σας γυρίσει την πλάτη αργότερα. Εξάλλου και εκείνος ή εκείνη σας θέλει. Ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε να ρισκάρετε και να μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο των φόβων σας.

Όσοι εργάζεστε θα βρεθείτε μπροστά σε αλλαγές που προβλέπονται στην δουλειά σας, όχι απαραίτητα επισφαλείς. Ένα δυνατό επαγγελματικό μήνυμα που ίσως πάρετε μέσα από αυτό είναι η τεχνική της ψυχραιμίας! Κατά βάση αποφύγετε να επικρίνετε τους άλλους για εκείνα που δεν σας αρέσουν. Γυρίστε τον μυστικό σας «διακόπτη» στην συχνότητα της ομαδικής «εκπομπής» και μην βγαίνετε στην απέξω! Μέσα στην ομάδα συνεύθυνα θα είστε ασφαλείς και προπάντων θα ανήκετε κάπου. Θα προσαρμοστείτε και θα είστε σε καλό δρόμο. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πορεία ανοδικής εξέλιξης.

Όσοι δεν εργάζεστε, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μία εργασία, που ενδεχομένως στην αρχή να ξεκινήσει με προσωρινή διάρκεια. Παρόλα αυτά η πιθανότητα να παραμείνετε δεν είναι μικρή. Πιθανόν να δουλέψετε με ευέλικτο ωράριο. Γενικότερα διαφαίνεται ένας τρόπος εργασίας που σπάει τα γνωστά κλισέ. Θα λαμβάνετε καλές αποδοχές. Μερικοί μπορεί να βρεθείτε σε θέσεις όπου θα χρειαστεί να συντονίζεται μία κατάσταση ή μία ομάδα. Θα εκτιμηθεί το ήθος σας. Θα είναι σωστή «επένδυση» για εσάς να ποντάρετε πάνω στις σχέσεις με τους άλλους, όπου έχετε ένα δυνατό σημείο εξυπνάδας και πειθούς. Αξιοποιήστε το για το καλό της συνολικής δουλειάς, ώστε και να είστε σωστοί εργαζόμενοι και ταυτόχρονα αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u