Αριθμολογικές Προβλέψεις Απρίλιος 2021


Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την μέθοδο της Αριθμολογίας, θα υπενθυμίσουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στην 1/4/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή  :  1 + 4 + 2 + 0 + 2 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1. Άρα ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το ένα ( 1 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από τo 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Απρίλιος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του εννιά ( 9 ). Αυτό γιατί είναι ο 4ος μήνας, που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία του έτους ( 5 ) μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 9  :  4 ( Απρίλιος ) + 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 =5 ) = 9. Τόσο στην Δυτική, όσο και στην Ινδική Αριθμολογία, ο αριθμός εννέα «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Άρη. Στους πυθαγόρειους ήταν ο αριθμός της ολοκλήρωσης, του κλεισίματος ενός κύκλου, επειδή κλείνει την εννιάδα των μονοψήφιων αριθμών, από το 1 έως το 9. Επίσης η ολοκλήρωση μίας εγκυμοσύνης κατά βάση γίνεται σε εννέα μήνες κτλ. Κλείνει ένας κύκλος κι αρχίζει ένας καινούριος. Οι θεότητες που αντιστοιχούσαν στον αριθμό εννέα στην αρχαία Ελλάδα ήταν οι εννέα Μούσες. Αναφέρουμε, σχετικά με το θέμα μας, μία από αυτές, την Μούσα Ουρανία, που ήταν η προστάτιδα της Αστρονομίας – Αστρολογίας!

Σύμφωνα με τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε ότι ο Απρίλιος αυτός θα είναι ένας μήνας τάξης, οργάνωσης, δουλειάς, μαχητικότητας κτλ. Στοιχεία που τα λαμβάνει από τον συσχετισμό του με τον πλανήτη Άρη, εξαιτίας όπως είπαμε της αριθμητικής του αξίας εννέα ( 9 ). Παράλληλα όμως θα είναι και μήνας που θα ολοκληρωθούν βασικές εκκρεμότητες. Θα διευθετηθούν διλήμματα. Θα τελειώσουν καταστάσεις που μένουν συνεχώς ατελείς. Θα βρεθούμε πλέον με το ένα πόδι στο παρελθόν και με το ένα στο μέλλον. Ή αλλιώς με το ένα στο παλιό πρόβλημα και με το άλλο στην νέα λύση του! Σαφώς έρχεται κάτι καινούριο. Αρκεί να μπορούμε να το δούμε και να το νιώσουμε! Σε μερικές, ωστόσο, περιπτώσεις, θα γίνει μια ριζική ανανέωση στο παλιό!

Επιπλέον τυχεροί γι αυτόν το μήνα θεωρείστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το εννιά ( 9 ). Επίσης όσοι-ες είστε γεννημένοι-ες στις 9, 18, 27, οποιουδήποτε μήνα! Ακόμη, όσοι-ες έχετε ως αρχικό ή ως διάσπαρτο στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας ) το γράμμα Θ, θ, που είναι το μόνο που αντιστοιχεί στον αριθμό 9, σύμφωνα με την πυθαγόρεια αριθμολογία. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που έχουν την αριθμητική αξία του 9 είναι τα  :  I, i – R, r.

           Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ]

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει μπροστά στην συνειδητοποίηση των πραγματικών προβλημάτων σας. Μερικές φορές έχετε στρέψει την προσοχή σας σε ένα ψευδοπρόβλημα, και αγνοείτε την πραγματική αιτία του βασικού σας προβλήματος. Αυτό τώρα πρόκειται να αλλάξει.   

Ο δεσμός ή ο γάμος σας αρχίζει να σας αποκαλύπτει τα κρυφά μυστικά του. Μερικές φορές σε εκείνα που αποφεύγετε να συζητήσετε μεταξύ σας, κρύβετε όλη η αλήθεια. Η «αποκάλυψη» θα είναι πως έχετε κάπως αφομοιωθεί από το ταίρι σας. Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την φιλότιμη στάση που κρατάτε μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας, σας έχει απομακρύνει από τον ίδιο σας τον εαυτό. Ενδεχομένως μία αφορμή θα σας ενεργοποιήσει να αναθεωρήσετε την στάση σας και να διεκδικήσετε τον χώρο και τον χρόνο σας. Κάντε το με τρόπο που δεν θα… ακυρώνει τον ή την σύντροφό σας.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει και αποζητάτε την επανασύνδεση, πριν αυτή έρθει μπροστά σας ως δυνατότητα, σκεφτείτε. Τι πραγματικά είναι εκείνο που σας λείπει; Εάν είναι οτιδήποτε άλλο, πχ η συναισθηματική ασφάλεια κτλ. , εκτός της αγάπης και του θαυμασμού για την ή τον πρώην σας, ενδεχομένως να μην είναι καλή ιδέα να είστε και πάλι μαζί. Αν υπάρχει αγάπη και θαυμασμός, τότε αξίζει να «αρπάξετε» την ευκαιρία που θα έρθει! Διαφορετικά μπορεί να χάσετε άδικα τον χρόνο σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες διαφαίνεται να έχετε την «ανάγκη» να έρθετε κοντά σε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα. Αυτό είναι λογικό και ανθρώπινο. Πράγματι θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα, που θα σας συμπληρώνει και σεις εκείνην-ον! Θα υπάρξει εξαιρετική χημεία. Ωστόσο, και χωρίς να χάσετε την καλή σας συμπεριφορά, καλό θα είναι να μην αφομοιωθείτε από το άλλο άτομο, αλλά να κρατήσετε την προσωπικότητά σας και τις απόψεις σας. Με μία τέτοια στάση θα μπουν από την αρχή υγιείς βάσεις για το μέλλον αυτής της γνωριμίας.

Στην εργασία σας προβλέπεται λίγη κούραση παραπάνω, η οποία όμως θα πιάσει τόπο. Αρχικά διαφαίνεται να σας εκτιμούν και να σας αναγνωρίζουν. Επίσης να σας εμπιστεύονται. Τα οικονομικά σας θα αυξηθούν, είτε μιλάμε για περισσότερα κέρδη, είτε για επιπλέον χρήματα στην μισθοδοσία σας, είτε για μπόνους κτλ. Βρίσκεστε σε μία εξαιρετική φάση της εργασίας και της καριέρας σας!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, αυτό θα είναι για εσάς εύκολη υπόθεση! Αφού θα κερδίσετε τις καλές εντυπώσεις, όπου κι αν απευθυνθείτε για δουλειά. Ενδεχομένως ένα πρόσωπο σε θέση κλειδί να πιστέψει στις επαγγελματικές δεξιότητές σας και να σας δώσει μία αξιόλογη ευκαιρία. Να είστε απλά ο εαυτός σας και όλα θα πάνε καλά. Μην χάσετε τον ενθουσιασμό σας, ή έστω διατηρείστε τον όσο περισσότερο γίνεται!

           Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ [ 2 ]

Ένας μήνας αρμονίας σας υποδέχεται, με έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι το κομμάτι της ζωής σας που θα πάει πολύ καλά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έρθετε πολύ κοντά με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Θα συνεννοηθείτε αρμονικά για κοινά πράγματα. Στους-στις ανύπαντρους-ες είναι πιθανή να γίνει μία πρόταση γάμου! Αν είχατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα απομακρυνθεί για διάφορους λόγους από το ταίρι σας, τώρα ξαναβρίσκετε τον δρόμο για να έρθετε κοντά. Θα περάσετε όμορφες και αισθαντικές στιγμές μαζί. Η αγάπη σας αυτοθεραπεύεται, γιατί είναι αληθινή!

Εάν περνάτε χωρισμό και παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη συναισθήματα με τον ή την πρώην σας, η επανασύνδεση σας θα είναι ζήτημα χρόνου! Ίσως, όμως, να μην ισχύει το ίδιο στην περίπτωση που έχουν ασθενήσει τα συναισθήματά σας, οπότε ο πιθανότερος λόγος της επανασύνδεσης είναι πια ο εγωισμός και των δύο σας. Με την λογική του  :  «Γιατί εγώ να χωρίσω; Δεν έκανα κάτι λάθος!». Αν και αυτό ενδεχομένως να κρύβει μία αλήθεια, ίσως να μην είναι αρκετά δυνατό από μόνο του, χωρίς την δύναμη της συναισθηματικής αγάπης! Εξάλλου σκεφτείτε πως ίσως τόσο σε εσάς, όσο και στον-στην πρώην σας, να αξίζει κάτι καλύτερο! Με την έννοια πάντα των πιο δυνατών συναισθημάτων!

Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη, κάνετε κατά βάση το καλύτερο πράγμα! Αφού αυτός ο μήνας θα βρει το… πεδίο ελεύθερο για να σας φέρει μία ονειρεμένη γνωριμία! Ένα άτομο με το οποίο από την αρχή θα νιώσετε αμοιβαία τρυφερότητα, αλληλοκατανόηση, και επιθυμία! Το Σύμπαν σας φέρνει εκείνο που ίσως ψάχνετε από καιρό! Η Άνοιξη ανθίζει στην καρδιά σας! Αφήστε τον εαυτό σας να δείξει την ζεστασιά του στον-στην άλλον-η. Μην παίζετε ανούσιες στρατηγικές εκεί που δεν χρειάζονται!

Στην εργασία σας θα είστε πολύ καλά και ψυχολογικά και πρακτικά. Τα χρήματα θα σας έρχονται στην ώρα τους και μάλιστα επαυξημένα! Ενδεχομένως μικρές αλλαγές θα φέρουν βελτίωση και στο οικονομικό σας κομμάτι. Προσέξτε τις… πολύ καλές σχέσεις στην εργασία σας, ώστε να μην μετασχηματιστούν, με κάποιον ή κάποια, σε ερωτικές! Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, εφόσον μιλάμε για κάτι αληθινό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μάλλον προβλήματα θα φέρει παρακάτω.

Όσοι-ες ψάχνετε για καινούρια εργασία, έχετε ήδη τον καλύτερο… εργοδότη! Αφού το ίδιο το Σύμπαν θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς. Βρίσκεστε κάτω από τα φτερά της συμπαντικής μέριμνας. Μην σας αγχώνει τίποτα. Ανοίγεται για σας μία καινούρια επαγγελματική πόρτα-πύλη! Θα είστε καλά και θα έχετε ότι χρειάζεστε!

      Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ]                            

Θα περάσετε έναν «εύκολο» μήνα, και μάλλον αυτό είναι κάτι που το χρειάζεστε. Επιτέλους έρχεται λίγη ψυχική και σωματική ξεκούραση. Οι ταλαιπωρίες και οι ασυνεννοησίες σταματούν και δίνουν την σκυτάλη στην αρμονία στην ζωή σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, έρχεται μία δημιουργική φάση. Καθυστερημένα πράγματα ξεκινούν να εξελίσσονται, ενώ ταυτόχρονα και η σχέση σας αποκτά καινούρια ενέργεια. Δίνεται μία ώθηση σε οτιδήποτε μπορούσε να θεωρηθεί στάσιμο. Από την πρωτοβουλία για γάμο, οι ανύπαντροι-ες, έως και την απόφαση για αλλαγή των βασικών σας καθημερινών συνηθειών, προκειμένου να βρίσκεστε περισσότερο! Αφήστε αυτήν την καλή ενέργεια να σας πάει παρακάτω!

Οι χωρισμένοι-ες, ίσως να θέλετε κατά βάθος την επανασύνδεση, αλλά δεν ξέρετε αν αυτό είναι σωστό, ή πώς να το διεκδικήσετε. Από την δύσκολη θέση θα σας βγάλει η ή ο πρώην σας, αφού εκείνη-ος θα κάνει την πρώτη κίνηση. Εφόσον η σχέση σας δεν είχε ακραία προβλήματα, που είναι ενδεχομένως «απαγορευτικά» στο να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία, τότε μπορείτε να ανταποκριθείτε θετικά! Ίσως ο μόνος εχθρός της σχέσης σας να είναι η… ανία σε περιπτώσεις! Ωστόσο ποιος είπε πως σε μία σχέση θα πρέπει πάντα να είμαστε ξετρελαμένοι-ες;

Είστε ελεύθερος ή ελεύθερη; Θέλετε να κάνετε σχέση; Αν η απάντηση είναι «Ναι», τότε ανοίξτε την συχνότητα στις κεραίες σας, ώστε να πιάσετε το μήνυμα που σας στέλνει το Σύμπαν! Είναι ο ιδανικός μήνας για κάτι τέτοιο! Το άτομο που θα εισέλθει στην ζωή σας, όχι μόνο θα σας γοητεύσει αλλά και θα σας ωθήσει να απελευθερωθείτε κάπως από τους ενδόμυχους φόβους της αποτυχίας σας σε μία γνωριμία. Ίσως μάλιστα να σας κάνει γενικότερα να πιστέψετε στον εαυτό σας, χωρίς ωστόσο να θέλει να σας… πατρονάρει.

Στην εργασίας σας θα είστε σε πολύ καλή φάση! Κάποιος ανώτερος ή κάποιος υπεύθυνος ίσως να σας καθοδηγεί στο πως θα εργαστείτε, με θετικό, ωστόσο, τρόπο. Γενικότερα διαφαίνεται να υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα σε εσάς και στα άλλα άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο μαζί σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Οι πληρωμές σας τακτικές και ακριβείς!

Όσοι-ες αναζητάτε νέα εργασία θα νιώσετε και θα δείτε πως το Σύμπαν… συνωμοτεί για να την βρείτε! Θα έχετε την αίσθηση ότι σας ανοίγονται ευκαιρίες που πριν δεν ήταν τόσο προσβάσιμες! Κάποιος ή κάποιοι θα πιστέψουν σε εσάς. Στο χέρι σας θα είναι να βρεθείτε τελικά σε έναν καλό επαγγελματικό χώρο, με οργάνωση και αλληλεγγύη.

  Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ένας ενδιαφέρον μήνας μπαίνει για εσάς, αφού θα ανακαλύψετε νέα πράγματα που θα σας δώσουν επιπλέον ώθηση. Στις σχέσεις σας θα χρειαστεί να είστε κάπως διπλωματικοί. Αλλά στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας, θα είστε πολύ δυνατοί!

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, φροντίστε να μην κοντράρεστε πολύ με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Δεν πειράζει αν δεν γίνουν όλα όπως τα θέλετε ή στην ώρα που τα θέλετε. Το Σύμπαν σας δοκιμάζει και σας ανταμείβει στην ώρα του! Ποιος σας βεβαιώνει ότι το ταίρι σας δεν είναι στην παρούσα φάση το… μέσον για να σας δοκιμάσει το Σύμπαν! Οπότε όλα στην ώρα τους. Η υπομονή και η κατανόηση εξάλλου, θα σας φέρουν πιο κοντά συναισθηματικά με τον άνθρωπό σας.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να τα βρείτε ξανά με τον ή την πρώην σας, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσα έχετε καταλάβει κι εσείς και ο-η άλλος-η. Αρχικά ο καθένας για τον εαυτό του, και κατόπιν ο ένας για τον άλλον. Χρειάζεται να αποδεχτείτε ότι είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, ώστε να ευτυχίσετε μαζί. Εάν ο-η ένας-μία σκοπεύει να αλλάξει την-τον άλλην-ον, η επανασύνδεση δυστυχώς δεν θα έχει μέλλον. Ασφαλώς δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπου υπάρχει τοξικότητα στην σχέση! Κατά τ’ άλλα η ευκαιρία θα δοθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες μάλλον αγαπάτε τα… δύσκολα! Αφού θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας κοντράρει, ενώ στο βάθος θα σας θέλει! Άραγε θα πέσετε στην ερωτική παγίδα που σας στήνει και θα θυμώσετε μαζί της ή μαζί του; Ή θα κρατήσετε την ψυχραιμία σας και θα την-τον «τρελάνετε» πρώτοι-ες εσείς! Η ίντριγκα θα είναι το φόρτε στην νέα γνωριμία σας, μέχρι να αποφασίσετε τελικά να πέσετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Στην δουλειά σας ενδεχομένως μία καινούρια συνεργασία να εκτοξεύσει την δυναμική της. Η δική σας παρουσία θα πρωτοστατεί στο εργασιακό ή στο δημιουργικό κομμάτι. Θα έχετε κοντά σας κάποιον ή κάποιους που θα σας κάνουν να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα πάρουν αυξητική πορεία. Θα δεχτείτε ταυτόχρονα αναγνώριση.

Εάν ψάχνετε για καινούρια εργασία, το Σύμπαν θα σας φέρει μπροστά σε μία επαγγελματική πόρτα με προκλήσεις για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αναμορφώσετε τις τεχνικές εργασίας σας, ή να διδαχτείτε περισσότερα γύρω από το αντικείμενό σας. Ίσως να είναι ένας συνδυασμός μάθησης, καινοτομίας και εργατικότητας. Με πίστη στον εαυτό σας θα τα καταφέρετε. Θα δεχτείτε την εκτίμηση του νέου σας χώρου. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σταθερά.

    Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Αυτόν το μήνα θα βρείτε αυτό που σας λείπει. Ακόμη κι αν δεν το ξέρετε ακριβώς τι είναι, αλλά έχετε μία αίσθηση κενού μέσα σας, θα σας αποκαλυφθεί τί προκαλεί αυτό το κενό!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο-η ένας-μία συμπληρώνετε την-τον άλλην-ον, όχι απαραίτητα με ευχάριστο τρόπο. Εννοώντας πως κάποιες φορές η προθυμία του ενός να ολοκληρώσει τον άλλον, ενδέχεται να εκλαμβάνεται ως πίεση. Αυτό βέβαια είναι και στην ιδιοσυγκρασία του-της καθενός-μίας, πώς θα το δει. Παρόλα αυτά περνάτε μία εποικοδομητική περίοδο στον δεσμό ή στον γάμο σας. Σε αρκετά πράγματα θα συμφωνήσετε μεταξύ σας και θα προχωρήσετε στην υλοποίηση μελλοντικών σχεδίων σας!

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να ξανασμίξετε με το πρώην ταίρι σας, μάλλον ένας απρόβλεπτος μαγνητισμός θα σας φέρει κοντά για μία νέα ευκαιρία. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι οι λόγοι που σας κράτησαν μακριά ήταν σχεδόν ασήμαντοι. Μπορεί να ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων. Αυτές θα λυθούν και θα τα ξαναβρείτε! Προσέξτε να μην προτρέχετε και κυρίως να μην λέτε πράγματα από την βιασύνη σας, τα οποία μετά τα μετανιώνετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία με αφορμή κάποιο κοινό ενδιαφέρον με την-τον άλλην-ον. Θα διαπιστώσετε ότι συμφωνείτε σε αρκετά πράγματα και μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά, εάν βέβαια προβλέπεται κάτι τέτοιο από τις συνθήκες. Η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί. Προσέξτε να μην δημιουργούνται υπερβολικές εντάσεις από τα σημεία που διαφωνείτε, επειδή θα έχετε την πεποίθηση ότι συμφωνείτε σε όλα.

Στην εργασία σας θα γίνουν δημιουργικά πράγματα. Εάν συνεργάζεστε με κάποιο άτομο, η συνεργασία αυτή θα είναι ουσιαστική. Θα συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον. Το κλίμα στην εργασία ή στην συνεργασία σας θα είναι εξαιρετικά θετικό. Η ίδια η δουλειά σας θα είναι στο φόρτε της. Ίσως να σας κουράσει λίγο, όμως θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα βρεθείτε σε χώρο με την προοπτική της σταθερής επαγγελματικής αποκατάστασης. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι θα έχετε προηγούμενη προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο δουλειάς. Οπότε θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές σας. Γενικότερα εάν δείξετε πνεύμα καλής συνεργασίας, θα σας δουν με θετική ματιά για μόνιμη συνεργασία. Θα είστε ικανοποιημένοι από την καινούρια σας ευκαιρία. Τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν!

       Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ]

Ένας ιδανικός μήνας έρχεται για εσάς. Ο έρωτας θα έχει ιδιαίτερη θέση στην ζωή σας, είτε είναι ένας παλιός έρωτας, που αναζωπυρώνεται, είτε ένας καινούριος. Το Σύμπαν ενορχηστρώνει την προσωπική σας ευτυχία!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο συνεννόησης. Ενδέχεται να στηρίξετε τον άνθρωπό σας με απόλυτη επιτυχία, για τους προσωπικούς του στόχους. Θα το εκτιμήσει και θα σας αναγνωρίσει για άλλη μια φορά. Ο ερωτισμός μεταξύ σας θα έχει ιδιαίτερη σημασία και ένταση. Το πάθος θα σας γεμίσει και θα σας ενδυναμώσει. Θα βρεθείτε σαν ζευγάρι στον… έβδομο ουρανό! Χαρείτε το και γεμίστε όσο μπορείτε με αποθέματα ενέργειας, για κάποιες μέρες στο μέλλον, που ενδέχεται να μην είναι τόσο ιδανικές.

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, η απάντηση είναι  : Τίποτα που να μην είναι ερωτικό! Αν θα γίνει επανασύνδεση, θα γίνει μόνο εάν εξακολουθείτε να είστε ερωτευμένοι μεταξύ σας. Η ευκαιρία θα σας δοθεί. Εάν όμως ο έρωτας σας, έχει ατονήσει, τότε η οποιαδήποτε προσπάθεια του ενός ή του άλλου θα είναι κατά βάση σπατάλη χρόνου! Δεν διαφαίνεται να καταφέρνετε, ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος, να ζήσετε μαζί συμβατικά. Τουναντίον, στην περίπτωση αυτή, ένας νέος απρόβλεπτος και ξαφνικός έρωτας θα συνταράξει την ύπαρξή σας!

Είστε ελεύθερος άντρας; Ή ελεύθερη γυναίκα; Κάντε μία ερωτική ευχή! Το Σύμπαν σας ακούει και είναι έτοιμο να την αφουγκραστεί και να την πραγματοποιήσει! Θα ερωτευτείτε. Θα ζήσετε κάτι δυνατό και γιατί όχι σταθερό, που ενδεχομένως να είχατε ζήσει κάτι παρόμοιο ξανά πριν από χρόνια! Κρατήστε θετική στάση κι αποδεχτείτε την ευκαιρία που σας έρχεται να ευτυχίσετε μαζί με ένα άλλο άτομο! Στο sex θα έχετε εκπληκτική χημεία. Θα συμπληρώνετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον.

Στην δουλειά σας τα πράγματα θα σας έρθουν πολύ βολικά. Εάν το προηγούμενο διάστημα κάτι σας απασχολούσε και σας προβλημάτιζε, τώρα θα διορθωθεί. Θα νιώσετε σαν να φεύγει ένα βάρος από επάνω σας. Όσοι ασχολείστε με την πολιτική ή τα καλλιτεχνικά, ή γενικότερα με επαγγέλματα που έχουνε κάποια προβολή στο ευρύ κοινό, πρόκειται να φανείτε και να χαρείτε της αποδοχής του κόσμου. Κάποιοι άνθρωποι θα σας στηρίξουν, γιατί σας εμπιστεύονται. Μην τους απογοητεύσετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά.

Εάν ψάχνετε για νέα εργασία, θα καταφέρετε να εισέλθετε στον χώρο που είχατε στοχεύσει. Ένας χώρος που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα, ενώ ταυτόχρονα θα σας εξασφαλίζει καλές αποδοχές. Ίσως να σας βοηθήσει ένα άτομο με κύρος που πιστεύει σε εσάς. Θα έχετε μία πολύ καλή στροφή στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα οικονομικά σας θα αναπτερωθούν.

      Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ]

Θα βρεθείτε σε άριστη συνεννόηση με το περιβάλλον σας. Αρκετοί θα πάρουν δύναμη από εσάς. Προσέξτε καλού-κακού τι λέτε και σε ποιόν το λέτε. Μπορεί ορισμένοι να βασίζονται πολύ στα λόγια σας, με αποτέλεσμα να απογοητευτούν, εάν αυτά δεν επαληθευτούν!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έχετε ισχυρή επίδραση, τουλάχιστον ως προς την ηρεμία του. Θα έχετε τον τρόπο να καθησυχάζετε το ταίρι σας, σε περιπτώσεις που βιώνει υπερένταση. Η σχέση σας θα είναι κατά βάση αρμονική και θα υπάρχει εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τις τηρήσετε. Κάτι τέτοιο θα σας εκθέσει και θα θολώσει την αξιοπιστία σας. Καλύτερα να λέτε την αλήθεια με ωραίο τρόπο, ακόμη κι αν δεν είναι εκείνη που θα ήθελε το ταίρι σας να ακούσει.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, μάλλον προβλέπεται να παίρνετε κάποια πρωτοβουλία, εάν κάτι τέτοιο σας αρέσει. Διαφορετικά θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά, ώστε να πάρει την πρωτοβουλία ο-η άλλος-η. Ενδεχομένως να ήσασταν εσείς εκείνος-η που έπαιρνε τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην σχέση, με αποτέλεσμα ο ή η πρώην σας να έχει… χάσει τούτην την ιδιότητα! Κάνοντας λοιπόν το πρώτο βήμα κερδίζετε χρόνο! Ουσιαστικά θα τα ξαναβρείτε, όμως καλό θα είναι να ενθαρρύνετε το ταίρι σας να τολμάει μέσα στην σχέση και να μην είναι υποτονική η παρουσία του-της.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο σε κάποιον χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Θα υπάρξει από την αρχή αμοιβαίος ενθουσιασμός. Αν είστε άντρας, μην λέτε υπερβολικά λόγια, τα οποία μπορεί να μην γίνουν πιστευτά. Αν είστε γυναίκα, αποφύγετε να επεξηγείτε το ένα ή το άλλο, κι αφήστε να αιωρείται λίγο μυστήριο. Η εξέλιξη θα έχει ενδιαφέρον!

Στην εργασία σας θα διαπρέψετε, ιδίως μάλιστα αν κατέχετε κάποια υπεύθυνη θέση, όπου έχετε κόσμο υπό την επίβλεψή σας. Θα τα καταφέρετε πολύ καλά και θα συνδυάσετε την άνοδο της εργασίας με την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Γενικότερα σε όποια θέση κι αν βρίσκετε θα εκπέμπετε θετική ενέργεια στους άλλους και θα τους δίνετε έμπνευση! Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα ανέβουν αισθητά.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα κερδίσετε μία θέση, όπου θα χρειάζονται οι γνώσεις, η εμπειρία σας, ή και τα δύο! Ίσως να έχετε ήδη περάσει ένα χρονικό στάδιο αναμονής γι αυτήν τη θέση. Θα σας υποστηρίξουν γενικότερα. Φροντίστε να είστε συνεπείς. Θα ηρεμήσετε πλέον από οικονομικής-χρηματικής πλευράς!

      Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ [ 8 ]

Αυτόν το μήνα θα νιώσετε αρκετά άνετα με τα οικονομικά δεδομένα σας. Καλό θα είναι να μην αναφέρεστε πολύ στην οικονομική σας άνεση, γιατί άθελά σας μπορεί να προκαλέσετε την ζήλεια των άλλων. Ή ακόμη και την ανάγκη τους να σας ζητήσουν οικονομικές χάρες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως ο-η ένας-μία από τους δύο σας να κρατά το… ταμείο. Εάν όντος ισχύει κάτι τέτοιο, ενδέχεται να περάσετε μία φάση γκρίνιας γύρω από αυτό. Δηλαδή ο-η ένας-μία να κατηγορεί την-τον άλλην-ον για σπατάλη ή για τσιγκουνιά κτλ. Θα χρειαστεί να προσέξετε αρκετά αυτές τις λεπτές ισορροπίες, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν επίπτωση και στα συναισθήματά σας. Επίσης μην χρησιμοποιείτε μεταξύ σας το οικονομικό θέμα ως πρόσχημα για να δικαιολογείτε την μία ή την άλλη σας στάση. Μακροπρόθεσμα μία τέτοια συμπεριφορά θα φθείρει την σχέση σας. Να είστε ειλικρινείς.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για το οριστικό ή μη τέλος της σχέσης σας, καλό θα είναι να δείτε αν υπάρχει προοπτική ή όχι. Δηλαδή, εάν σε μία πιθανή επανασύνδεση θα μπορούσατε να δείτε μαζί την εξέλιξη της σχέσης σας στο μέλλον. Εάν δεν έχετε ένα πλάνο, ή αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό μαζί, κι απλώς επιθυμείτε να περνάτε καλά, αυτό δεν θα είναι αρκετό για μία σταθερή συνέχεια. Η ευκαιρία για την επανασύνδεση θα δοθεί, γιατί εξακολουθείτε κι οι δύο σας να έχετε συναισθήματα. Όμως καλό θα είναι να κινηθείτε σε δημιουργικό πνεύμα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να μείνετε μαζί για πάντα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδέχεται να κάνετε μία καινούρια γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο. Τον δικό σας, της-του άλλης-ου, ή στον κοινό σας χώρο. Θα προκύψει μία αργή και… μελετημένη προσέγγιση, προκειμένου να μην χαλάσουν οι λεπτές επαγγελματικές ισορροπίες. Οι λεπτοί χειρισμοί και ο σεβασμός μεταξύ σας θα είναι οι βασικές… εξετάσεις που θα περάσετε, προκειμένου να αξιολογήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον. Αν έχετε υπομονή και είστε προσεκτικοί-ες, η γνωριμία θα εξελιχθεί σε σταθερή σχέση.

Στην εργασία σας θα νιώθετε αρκετή ασφάλεια από πλευράς της δουλειάς. Εκείνο που ίσως θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η διαχείριση των οικονομικών σας, κυρίως εάν έχετε τούτη την ευθύνη. Ενδεχομένως να χρειαστεί να οργανωθούν καλύτερα οι χρηματικές σας δοσοληψίες. Εάν βρίσκεστε σε καθεστώς μισθοδοσίας, ίσως να γίνουν κάποιες μικρές αλλά εμφανείς αλλαγές, όχι απαραίτητα ζημιογόνες για εσάς. Τουναντίον μπορεί να φέρουν περισσότερη τάξη.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, αρχικά θα πάρετε μία καλή ιδέα από κοντινό σας άτομο, που έχει κάτι ουσιαστικό να σας πει! Ακόμη κι αν είστε κάπως πελαγωμένοι, από κάπου θα ξεπεταχτεί μία στεριά ελπίδας! Θα έχετε την ευκαιρία σας! Οι αναλογίες ανάμεσα στο ενδιαφέρον σας για το καινούριο και στην χρηματική σας κάλυψη διαφαίνονται σωστές! Εξάλλου μην τα θέλετε όλα από την αρχή! Θα κάνετε, εφόσον το επιτρέψετε στον εαυτό σας, ένα καλό ξεκίνημα.

     Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ο μήνας θα κυλίσει ήρεμα για εσάς, εκτός ίσως από κάποιες μικρές παρενθέσεις έντασης. Το καλό θα είναι ότι αυτές θα είναι περαστικές. Θα μπορείτε με λίγη καλή θέληση να επανέλθετε στους ρυθμούς σας.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο η σχέση σας θα είναι κατά βάση συνεννοήσιμη. Παρόλα αυτά δεν αποκλείονται κάποιες εκρήξεις του ενός ή του άλλου. Αυτές προβλέπεται να είναι σύντομης διάρκειας και να μην δημιουργούν ρήγμα στην σχέση σας. Μπορείτε να διερευνήσετε εάν κάτι τέτοιο επαναλαμβάνεται συχνά στον δεσμό ή στον γάμο σας, ή αν είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ημερών, το οποίο προφανώς οφείλεται σε επιπλέον λόγους πίεσης κτλ. Έτσι θα μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα την κατάσταση και να υιοθετήσετε την ανάλογη συμπεριφορά, ώστε το πρόβλημα να μετριαστεί ή και να λυθεί.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να έρθετε ξανά κοντά στον ή στην  πρώην σας, καλό θα είναι να δείτε πρώτα μήπως περνάτε μία φάση θυμού. Αν όντος συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει και μετά να κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύει και για το πρώην ταίρι σας. Επομένως μην φοβάστε την καθυστέρηση, αν πραγματικά θέλετε να έχετε μία πετυχημένη επανασύνδεση. Ξεκάθαρα θα έχετε την ευκαιρία σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα διαμέσου μία πιθανής συνάντησης, ή μίας συζήτησης, ίσως μέσω internet.  Σ’ αυτήν, μάλλον θα… διαφωνήσετε. Στην υπερβολή της η διαφωνία σας μπορεί να έχει και κάποια ένταση. Παρόλα αυτά «υπογείως» θα νιώσετε αμοιβαία ερωτική έλξη. Στην πορεία θα δοθούν ευκαιρίες να… ξανασυζητήσετε τις διαφορετικές απόψεις σας, ώσπου να αποκαλύψετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλον-ην το προσωπικό σας ενδιαφέρον. Θα ξεκινήσει μία σταθερή γνωριμία. Προσέξτε να μην καθιερώσετε τις… κόντρες ως μόνιμο στοιχείο της μελλοντικής σχέσης σας.

Στην εργασία σας θα υπάρξει μία δυναμική εκτίναξη της δουλειάς. Καλό θα είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στο έργο σας και να αποφύγετε το παρασκήνιο, το οποίο ενδέχεται να σας εκθέσει. Επίσης προσέξτε τις αντιδράσεις σας σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, εκτός αν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό, που πράγματι θα δικαιολογούσε τον θυμό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή φάση. Αν είστε έμμισθος, θα λάβετε αύξηση. Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας, θα ανέβουν τα κέρδη σας!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, πρόκειται να σας δοθεί μία επαγγελματική ευκαιρία σε χώρο, όπου θα χρειαστεί να συνομιλείτε με κόσμο, ή να συνεργάζεστε με αρκετούς συναδέλφους. Αυτό θα ενέχει την επιπλέον ευθύνη και δεξιότητα να κρατάτε ισορροπίες και καλές σχέσεις για να βγαίνει ομαλά η όποια δουλειά. Ενδεχομένως το Σύμπαν να θέλει να σας δοκιμάσει στην υπομονή σας! Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως εάν κάτι σας πειράξει πραγματικά δεν θα πρέπει να το πείτε ή να αντιδράσετε. Ασφαλώς όμως κάτι τέτοιο θα αποτελεί εξαίρεση κι όχι τον κανόνα. Κατά τ’ άλλα θα έχετε μία καλή ευκαιρία με ικανοποιητικές αμοιβές.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u