Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2019


Προσωπικός αριθμός :

  Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα! Πριν αποκαλύψουμε τις αριθμολογικές προβλέψεις του τελευταίου και λαμπερού μήνα του χρόνου, θα υπενθυμίσουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως κάποιος είναι γεννημένος στη 1/12/2019. Για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του, προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, δηλαδή : 1 + 1 + 2 + 2 + 0 + 1 + 9 = 16 = 1 + 6 = 7. Οπότε ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 7. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννέα, από το 1 μέχρι το 9 , όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Φανερώνουν στοιχεία τόσο για την προσωπικότητα κάποιου, όσο και για το πεπρωμένου του. Παρακάτω ακολουθούν οι προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς για τον μήνα Δεκέμβριο του 2019.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Σας υποδέχεται ένας μήνας, όπου θα σας εντυπωσιάσουν αρκετά πράγματα και πρόσωπα. Ίσως να αμφισβητήσετε ορισμένες απόψεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε εσωτερική σύγκρουση με τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να μείνετε σταθεροί σε κάτι ή να το αλλάξετε.

Το ίδιο το σύμπαν έχει μία σταθερότητα και μία τάξη στην λειτουργία του. Παρόλα αυτά μεταβάλλεται με έναν ρυθμό που ναι μεν δεν αντιλαμβανόμαστε, αλλά ωστόσο συμβαίνει. Θα καταφέρετε να κάνετε αλλαγές με τρόπο που δεν θα διαταράξει την τάξη γύρω σας; Ή θα ξεκινήσετε την εξέγερσή σας;

Στην εργασία σας νιώθετε ότι κάποια δύναμη δεν σας αφήνει να εκφραστείτε και να δουλέψετε όπως ξέρετε. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε μήπως τα θέλετε όλα δικά σας ή μήπως πραγματικά εμποδίζονται οι δυνατότητές σας. ίσως κάποιο άτομο με εξουσία δεν έχει «πιάσει» τον παλμό σας και σας αδικεί κατά μία έννοια με της κατευθύνσεις που σας δίνει. Παρόλα αυτά δεν κάνει κάτι με σκοπιμότητα. Ίσως να χρειαστεί να ποντάρετε πάνω στην έμφυτη αυτοπεποίθησή σας και να αφήσετε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του. Αν ωστόσο θέλετε να έρθετε σε άμεση αντιπαράθεση, μιλήστε με την γλώσσα του άλλου κι όχι με την δική σας, για να τον πάρετε εξ αρχής με το μέρος σας. Διαφορετικά ενδέχεται να πέσετε σε δυσμένεια. Πέραν τούτων οι οικονομικές αποδοχές σας δεν θα επηρεαστούν και θα είναι τακτικές και ικανοποιητικές, ενδεχομένως με προσαυξήσεις λόγω των γιορτών.

Όσοι δεν εργάζεστε ή όσοι αποφασίσατε τελικά να αλλάξετε εργασία, θα έχετε μία καλή ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης. Θα υπάρξουν κάποιες λεπτομέρειες που πιθανόν να σας προβληματίσουν. Δηλαδή μάλλον θα βρεθείτε με έναν εργοδότη ή σε μία συνθήκη, όπου ενδεχομένως θα νιώθετε κάποια ανασφάλεια. Αυτό δεν θα έχει να κάνει με το οικονομικό στοιχείο, το οποίο θα είναι καλό. Θα έχει να κάνει με την διαφορετική αξιολόγηση την δική σας προς τον εαυτό σας, και του εργοδότη σας προς εσάς. Μπορεί να νομίζετε ότι σας υποβιβάζουν ή αντίστοιχα ότι σας υπερεκτιμούν. Αντίστροφα η δική σας άποψη για τον προϊστάμενό σας θα είναι διαφορετική από ότι εκείνου για τον εαυτό του. Ενδέχεται να είστε πολύ επικριτικοί ή αντίστοιχα αρκετά επιεικείς στην κριτική σας γι αυτόν. Σε κάθε περίπτωση μην μιλάτε γι αυτές τις σκέψεις σας και κερδίστε χρόνο. Ίσως παρακάτω αυτά να λυθούν ή να μετασχηματιστούν μέσα από την συνεργασία σας.

Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ενδεχομένως εποικοδομητικές διαφωνίες. Για τους-τις παντρεμένους-ες και τους-τις δεσμευμένους-ες κάποιος-α από τους δυο σας θα είναι ο ρεαλιστής-ρια και κάποιος-α ο ονειροπόλος-α. Ο ένας θα λέει για παράδειγμα : «Οι γιορτές των Χριστουγέννων χρειάζονται μέτρο στα επιπλέον έξοδα» και ο άλλος θα λέει : « Αν δεν ξοδέψεις λεφτά τα Χριστούγεννα, πότε θα ξοδέψεις;». Σημασία δεν έχει τόσο το ποιός θα κερδίσει στο αλισβερίσι. Το κέρδος είναι το ίδιο το παζάρι που γίνεται. Γιατί έτσι η σχέση σας είναι ζωντανή και σας εξελίσσει ως άτομα.

  Χωρισμένοι-ες, δουλέψτε έκαστος με τον εγωισμό σας! Μην κάνετε τις μικρές διαφορές του χαρακτήρα σας ένα βουνό. Μάλλον το δώρο ότι είστε διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, το κάνατε «άδωρον» για την σχέση σας. Θα έχετε την ευκαιρία σας για επανασύνδεση, όμως τούτη θα πάει καλά εφόσον εσείς οι ίδιοι επανασυνδεθείτε με το κομμάτι του εαυτού σας που εκπροσωπεί ο χαρακτήρας του άλλου. Ίσως είναι μάταιη η προσπάθεια να αλλάξετε τον άλλον, αλλά θα είστε σε καλό δρόμο για την  επανένωσή σας, εάν βασικά τον αποδεχτείτε.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, έρχεται ένας χριστουγεννιάτικος έρωτας, γεμάτος εκπλήξεις! Θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας συναρπάσει με την εξυπνάδα της-του, αλλά και με την καλή της-του συμπεριφορά. Η γνωριμία αυτή θα γίνει ξαφνικά και ενδεχομένως απρόβλεπτα. Ίσως σε μέρος κοντά σε θερμότητα, όπως ένας κλειστός ζεστός χώρος, ένα τζάκι κτλ. Ή σε τοποθεσία κοντά σε υγρό στοιχείο, όπως λίμνη, ποτάμι, θάλασσα, αλλά και ενυδρείο, σιντριβάνι, μία βροχερή μέρα κτλ. Το ξεκίνημα της γνωριμίας θα είναι συναρπαστικό! Κατόπιν καλείστε έκαστος να αγαπήσετε σιγά-σιγά τα στοιχεία του άλλου που είναι «ξένα» προς εσάς!

  Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτός ο Δεκέμβρης θα είναι υποστηρικτικός γι εσάς. Στο περιβάλλον σας θα κυριαρχήσει η τιμιότητα. Θα λάβετε την ειλικρίνεια και ίσως την μέριμνα των ανθρώπων που έχετε κοντά σας.

Στα παντρεμένα και στα δεσμευμένα ζευγάρια θα βγει προφανώς η τάση να ηρεμίσετε τις εντάσεις και να έρθετε σε συνεννόηση. Αυτό ίσως να έχει έναν επιδιορθωτικό χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πάτε ένα βήμα παρακάτω, αλλά θα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες τις σχέσης σας. Είναι ωστόσο σημαντικό να σταθείτε για λίγο σ’ αυτά που «σκαλώνουν» την ροή του δεσμού ή του γάμου σας. Κατόπιν θα έλθει η αληθινή εξέλιξή σας, ενώ στην περίπτωση που θα αφήνατε άλυτα θέματα, ότι κάνατε θα πατούσε πάνω σε κινούμενη άμμο. Σ’ αυτό το πλαίσιο, εάν κάποιος από τους δύο σας διατηρεί μία παράλληλη σχέση, ενδέχεται να την περιορίσει ή και να την τελειώσει, προκειμένου να δώσει όλη του την ενέργεια στο μέλλον του γάμου ή του δεσμού σας.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες προβλέπεται ένας αργός αλλά σταθερός ρυθμός προσέγγισης. Ενδεχομένως η κατάσταση να δείχνει στάσιμη, αλλά εσωτερικά δουλεύονται σκέψεις και συναισθήματα. Είναι πιθανόν μία πρώτη κίνηση να ξεκινήσει από την κυρία της σχέσης, γιατί αυτός ο μήνας κυριαρχείται περισσότερο από την θηλυκή δύναμη! Οι κύριοι επιλέξτε, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να ξανασμίξετε με την πρώην σας, να είστε διαθέσιμοι και αφήστε στην άκρη μία «ζόρικη» στάση. Κάτι τέτοιο δεν σας ωφελεί.

  Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπετε να δεχτείτε την ερωτική εξομολόγηση μίας θαυμάστριας ή ενός θαυμαστή σας. Αυτό ενδέχεται να σας «χαλάσει» το σασπένς της ερωτικής προσμονής. Ωστόσο είναι μία ευκαιρία να αναμετρηθείτε με τις προκαταλήψεις σας. Δηλαδή να δεχτείτε έναν πιο παραδοσιακό και τίμιο τρόπο προσέγγισης, σε αντιδιαστολή με τον μοντέρνο τρόπο των μασημένων λόγων και των ασαφειών. Παρόλα αυτά, αν αποζητάτε το μυστήριο και τη ίντριγκα στον έρωτα, είναι πιθανόν να χάσατε μία καλή ευκαιρία να κάνετε σχέση, εξαιτίας της άρνησής σας, όχι τόσο στον άνθρωπο που σας διεκδικεί, αλλά στον ευθύ τρόπο του. Ίσως ακούγετε ενοχλητικό το κλισέ : «Πότε πρόλαβες να με αγαπήσεις;» ή το παραπλήσιο : « Τα ίδια λες σε όλες-ους;».

   Εργάζεστε; Κι η τύχη σας δουλεύει για εσάς! Μία υποστηρικτική γυναίκα ή ένας πράος άντρας θα σας στηρίξουν μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Γενικότερα στην δουλειά σας θα επικρατήσει ένα χριστουγεννιάτικό κλίμα. Δηλαδή και θα πετάει η δουλειά στα αστέρια και θα λάβετε αγάπη και υποστήριξη! Θα είναι καλό να κρατήσετε μία στάση ευγνωμοσύνης και να δείξετε την χαρά σας που σας στηρίζουν. Αν προκύψει, προσφέρετε και σεις ένα επιπλέον χέρι βοήθειας στους καλούς συναδέλφους σας. Οι εργοδότες σας θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι μαζί σας, αλλά και οι πελάτες σας θα σας  τιμήσουν με το παραπάνω.

Αν είστε άνεργος άντρας ενδέχεται να λάβετε βοήθεια για να βρείτε εργασία από την αγαπημένη σας σύντροφο. Αν είστε γυναίκα που αναζητάτε εργασία, μία καλή σας φίλη, ή μία αγαπημένη σας συγγενής, ενδέχεται να σας βοηθήσει να εισέλθετε σε έναν χώρο. Ωστόσο ευνοείστε κι όσοι-ες επιχειρείτε να μπείτε στον χώρο του δημοσίου τομέα. Ένα άστρο, παρόμοιο με εκείνο των Χριστουγέννων, σας οδηγεί στην επαγγελματική σας «φάτνη», όπου ως άλλοι μάγοι με τα δώρα, θα καταθέσετε τα δικά σας «δώρα», δηλαδή τις ικανότητες ή  τα ταλέντα σας!

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Ένας πραγματικός χριστουγεννιάτικος μήνας σας υποδέχεται, γιατί όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» για την  χαρά και την εύνοιά σας. μέσα σ’ αυτό το «γλέντι» συμπεριλαμβάνονται και πολλά δώρα!

Στον γάμο ή στον δεσμό, ο ή η σύντροφός σας θα οργανώσει τις μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις των γιορτών. Επειδή ωστόσο κάπου πρέπει να βρίσκεστε κι εσείς, θα προτείναμε να βάλετε ένα χεράκι! Την χαρά της όμορφη οργάνωσης των εν λόγω ημερών θα συμπληρώσει ή τρυφερή ερωτική σας αρμονία, διανθισμένη με άφθονα ρομαντικά στοιχεία! Αν νιώσετε κάπως άβολα που παίρνετε πολλά αλλά δεν δίνετε τα ίσα, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετέχετε ολόψυχα στην ομορφιά των στιγμών, κάνοντας έτσι το πρόσωπο του ή της συντρόφου σας να λάμπει!

Επειδή όμως όλα για τους ανθρώπους είναι, κάποιοι ενδέχεται να είστε σκοτεινιασμένοι λόγω ενός χωρισμού. Δεν θα αργήσει ωστόσο να πέσει επάνω σας το φως από τα φαναράκια των Χριστουγέννων! Η τύχη σας θα σας εκπλήξει, καθότι θα δεχτείτε μία κίνηση από τον ή την πρώην σας. Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό, δεδομένου ότι είναι πιθανόν να έχετε κάνει πράγματα που πλήγωσαν το πρώην ταίρι σας, όχι απαραίτητα από κακή πρόθεση. Φροντίστε λοιπόν, αν θέλετε να ξανασμίξετε, να αφήσετε στην άκρη τον επιπλέον εγωισμό σας.

   Ο αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες θα κάνετε μία γνωριμία, όπου θα χρειαστεί να δοκιμαστεί ο δυνατός σας χαρακτήρας! Ιδού ο λόγος : Κάποια ή κάποιος θα σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα και θα τολμήσει να σας το δείξει! Καλείστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανέβετε σε καλάμι. Θα συμβουλεύαμε επίσης να μην ανταποκριθείτε άμεσα, αλλά να προβάλετε έναν βαθμό δυσκολίας στον άλλον. Αυτό το λέμε για να ακολουθήσετε την συμβουλή μας σοφής παροιμίας που λέει πως ότι δύσκολα κερδίζεται, δύσκολα χάνετε, κι ότι εύκολα κερδίζεται, εύκολα χάνετε!

Στην δουλειά σας θα έχετε πολύ καλή συνεργασία με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, και ταυτόχρονα θα είστε σεβαστοί από τους εργοδότες σας. Οι επαγγελματικές σχέσεις δηλαδή θα είναι το δυνατό σας χαρτί. Προσέξτε λοιπόν να μην το κάψετε με κάποιες πιθανές υπερβολικές αντιδράσεις σας. Το οικονομικό κέρδος από την δουλειά σας θα είναι εξίσου δυναμικό. Κρατείστε χαμηλούς τόνους και παραμείνετε εργατικοί. Τα υπόλοιπα καλά, θα έρθουν από το σύμπαν για εσάς.

   Αναζητάτε εργασία; Σχεδόν το ερώτημα αυτό θα σας φανεί αστείο μπροστά στην χρυσή ευκαιρία που σας περιμένει. Θα σας ανοίξει μία επαγγελματική πόρτα, στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, όπου θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε το πτυχίο, τις γνώσεις, την εμπειρία ή το ταλέντο σας. Κυρίως όμως η ηθική ή αν προτιμάτε η «φιλοσοφία» αυτού του χώρου θα ταιριάζει με τα ιδανικά σας. Πέραν των οικονομικών απολαβών σας, θα νιώθετε ήρεμοι και περήφανοι για τον χώρο που θα εργάζεστε. Κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σας κάνει να καυχιέστε, γιατί τούτο δεν «εξαναγκάζει» το σύμπαν να συνεχίσει να σας ευνοεί. Εργασίες που θα βρεθούν στο ζενίθ είναι όσες έχουν σχέση με την επιστήμη πχ. καθηγητής-ρια κτλ. , με την θρησκεία πχ. νεωκόρος, ψάλτης-ρια, αγιογράφος κτλ., και με τα ταξίδια πχ. αεροσυνοδός, πλήρωμα πλοίου κτλ.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ίσως να βρίσκεστε σε μία στιγμή της ζωής σας, στην οποία αυτά που θα κάνετε, κι εκείνα για τα οποία θα αγωνιστείτε, δεν αφορούν μόνο εσάς και τον κύκλο σας, αλλά και την ανθρωπότητα!

Με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, θα κάνετε δημιουργικά πράγματα. Κάποιοι μπορεί να καταπιαστείτε με κάτι που βοηθάει εσάς, αλλά έμμεσα και τους υπόλοιπους ανθρώπους! Για παράδειγμα την τοποθέτηση μίας  εναλλακτικής πηγής ενέργειας για την θέρμανση της οικίας σας, που είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον από τις συμβατικές πηγές κτλ. Ή να δημοσιοποιήσετε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα σας που θα περνάει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης. Η μεταξύ σας σχέση θα πάρει κάποια συμβολική αξία και για άλλα ζευγάρια, καθώς θα την «ανοίξετε» προς τον κόσμο και δεν θα την κρατήσετε μόνο για την προσωπική σας ευδαιμονία. Σαν να λέμε στον δικό σας μικρό παράδεισο, θα υπάρχει μία ανοιχτή πορτούλα και για τους ανθρώπους που χρειάζονται την προσοχή σας. Ίσως να είστε ο πιο χριστουγεννιάτικος αριθμός για τούτον το Δεκέμβριο, αφού θα δώσετε απλόχερα το μήνυμα της αγάπης στους ανθρώπους.

     Για κάποιους ωστόσο η αγάπη έχει βάσανα, κι αυτά με μία λέξη ονομάζονται χωρισμός. Ο πρώην ή η πρώην σας θα κάνει το πρώτο βήμα για να δοκιμάσετε άλλη μία φορά. Οι συμβουλές που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι πολλές, ωστόσο  θα σας δώσουμε μία πρακτική αλλά και με ουσία συμβουλή : να μιλάτε λιγότερο και  με μαλακή και ήπια φωνή!

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες, η δυναμική αυτού του μήνα θα σας φέρει μία ή έναν σύντροφο, που θα σας πάει μπροστά, εάν της ή του επιτρέψετε να μείνει στην ζωή σας. Πράγματα που θέλατε να κάνετε, αλλά τα αναβάλατε έως τώρα , θα ξεπροβάλλουν σαν νέες δυνατότητες μέσω της έμπνευσης που θα σας δώσει ο άλλος. Η συντροφιά του-της θα είναι ξεσηκωτική και ενθαρρυντική. Μαζί ενδέχεται να φτιάξετε μία σχέση με καλή «συνταγή». Ότι όμορφο σας προδιαθέτει ο άλλος και το κάνετε πράξη, τούτο απλώνετε στον κόσμο και γίνετε αφορμή για καλές πράξεις κι από άλλα ζευγάρια ή άλλους ανθρώπους. Κατά πόσο λοιπόν είστε έτοιμοι γι αυτήν την «ιεραποστολική» σχέση;

  Εργάζεστε; Ενδεχομένως μία νέα συνεργασία ή ο ερχομός ενός νέου προϊσταμένου να φέρει ριζικές αλλαγές στον χώρο σας. Κάποιοι που ίσως δεν είχατε την δυνατότητα να αναδείξετε τα προσόντα ή το ταλέντο σας και «χανόσασταν» μέσα σε έναν συμβατικό τρόπο εργασίας, ή απλά ήσασταν περιορισμένοι, θα ταρακουνηθείτε και θα βρείτε την επαγγελματική σας αίγλη! Όπου υπήρχε σκιά θα πέσει φως. Το οικονομικό σας θα είναι ικανοποιητικό και δεν αποκλείονται μικρές χρηματικές εκπλήξεις από διάφερες μεριές!

 Όσοι αναζητάτε εργασία, ως άλλοι ταπεινοί βοσκοί, θα οδηγηθείτε στην «φάτνη», όχι του θείου βρέφους, αλλά της επαγγελματικής σας αναγέννησης! Όχι μόνο θα βρείτε μία καλή εργασία, αλλά, το κυριότερο, θα δείξουν ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας χαρίσματα και τις δεξιότητές σας. Αυτό που θα νιώσετε από την αρχή σχεδόν, είναι ότι εκεί θα μπορείτε να αναπτύξετε και να καλλιεργήσετε τις ικανότητές σας, κάνοντας καλό πρώτα στην ψυχή σας, κατόπιν στην τσέπη σας κι έπειτα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γιατί κάθε άνθρωπος που λάμπει μέσα από την εργασία του, είναι σαν ένα από τα χιλιάδες φωτεινά φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που όλα μαζί δημιουργούν την μαγική λάμψη του!

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Η χαρά της ζωής θα σας χαρακτηρίσει τούτον τον χειμωνιάτικο αλλά και γιορτινό μήνα! Θα χρειαστεί να είστε μετρημένοι και συγκρατημένοι, ώστε να μην χαθεί κάτι αξιόλογο εξαιτίας της επιπολαιότητας της στιγμής ή της βιασύνης σας.

   Αν έχετε παντρευτεί ή έχετε δημιουργήσει δεσμό, κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα της βεβαιότητας. Ίσως να θεωρείτε ότι ο ή η σύντροφός σας χαίρετε και διασκεδάζει μαζί σας, επειδή για εσάς όλα είναι καλά. Η συγκαταβατική του-της στάση όμως ενδέχεται να κρύβει μία ουδετερότητα ή ακόμη και απάθεια. Εάν συνήθως είστε επικριτικοί με το ταίρι σας, μπορεί να έχει σταματήσει να σας μιλάει γι αυτά που νιώθει και για ότι το πειράζει. Καλό θα είναι, εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο, να δώσετε μία προτεραιότητα στις επιθυμίες του ανθρώπου σας. Αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερο επίπεδο την επικοινωνία σας. Επίσης μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι φλερτάροντας παιχνιδιάρικα προκαλείτε το ενδιαφέρον στο ταίρι σας. Μάλλον σας κρίνει αποδοκιμαστικά. Επομένως, αν δεν θέλετε να γίνετε ταυτόσημο της παροιμίας : « Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει», φροντίστε να χαίρεστε και οι δύο!

  Αν είστε χωρισμένοι-ες, αλλά θέλετε την επανασύνδεση, εσείς ή το πρώην ταίρι σας θα χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο επικοινωνίας. Από την μία εσείς δώστε περισσότερη σημασία σ’ αυτά που λέει ή που δείχνει ο άλλος, από την άλλη το πρώην ταίρι σας ας μην «καταδικάζει» αμέσως τον αυθορμητισμό και την ανυπομονησία σας. Μία καλή ευκαιρία για επανασύνδεση θα υπάρξει λοιπόν, προσέξτε ωστόσο να μην την πάρετε αψήφιστα και σας φύγει μέσα από τα χέρια σας.

     Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες μπαίνει ένας παιχνιδιάρικος μήνας. Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες φλερτ. Αυτό είναι καλό και για εσάς και για τους άλλους. Μόνο που εάν δεν σταθείτε σε έναν άνθρωπο, ίσως ο μήνας να βγει και να έχετε για «λάφυρο» όμορφες στιγμές γλυκοκοιτάγματος, αλλά καμία συντροφιά. Αν κάτι τέτοιο σας ευχαριστεί δεν τίθεται θέμα, αν όμως θέλετε να κάνετε μία γνωριμία με σταθερότητα, συγκεντρωθείτε σε έναν ή μία από τα πολλά φλερτ σας, και διεκδικήστε τον-την, ή δώστε του-της την ευκαιρία να σας διεκδικήσει. Με αυτήν τη λογική θα δείτε ότι μία χαριτωμένη και ζωηρή σχέση θα ξεπροβάλλει. Επομένως, θα σταθείτε κάτω από τα χριστουγεννιάτικα γκι με συντροφιά και όχι μόνοι! Και λένε ότι αν σταθείς κάτω από τα γκι με το ταίρι σου, δεν χωρίζεις εύκολα!

Εργάζεστε ή διασκεδάζετε; Κατά έναν μαγικό, χριστουγεννιάτικο τρόπο, η εργασίας σας θα σας φαίνετε απολαυστική! Μην το παρακάνετε ωστόσο για να μην σας πλησιάσει ο φθόνος των συναδέλφων σας, που ίσως θα προτιμούσαν να κάνουν διακοπές! Ίσως να είστε το καλό «παιδί» στην δουλειά σας, που χώνετε σε όλα και τα φέρνει όλα σε πέρας! Οι χρηματικές απολαβές σας θα είναι ικανοποιητικές έως και γενναιόδωρες, παραπάνω από ότι θα περιμένατε. Εργοδότες με διάθεση να σας ανταμείψουν δελεαστικά, και πελάτες που δεν θα κάνουν παζάρι ή θα αφήνουν γενναίο πουρμπουάρ, θα είναι σκηνικά που ίσως απροσδόκητα να τα ζήσετε!

   Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά επιθυμείτε να εισέλθετε σε κάποιον χώρο εργασίας, θα σας υποδεχτούν σε μία δουλειά, όπου θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Το καλό κλίμα στον νέο χώρο εργασίας σας θα είναι το πλαίσιο γύρω από το οποίο θα κινούνται όλα. Ακόμα κι αν μερικές φορές σας φαίνεται εξαιρετικά εύκολο αυτό που θα σας ζητήσουν να κάνετε, εσείς κάντε το με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να σνομπάρετε τίποτα! Ενδεχομένως το «δύσκολο» σε τούτην την εργασία να είναι η «ευκολία» της! Με την έννοια πως θα σας φαίνετε αρκετά εύκολη για να την πάρετε στα σοβαρά. Ωστόσο ίσως τούτη να είναι και η δοκιμασία που σας βάζει το σύμπαν, δηλαδή να κατανοήσετε ότι τα πράγματα που φαίνονται ασήμαντα, είναι πολύ σημαντικά. Αν ήταν, για παράδειγμα, να διαλέξετε ανάμεσα στο αλάτι και στο χρυσάφι, τι θα διαλέγατε; Γενικότερα ευνοούνται οι δουλειές που έχουν σχέση με την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, όπως πωλητές σε καταστήματα, βοηθοί ρεσεψιόν κτλ. Επίσης τα επαγγέλματα που αφορούν στην διασκέδαση, όπως τραγουδιστές, performers κτλ. Τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, όπως κλόουν σε παιδικά parties, αλλά και βρεφονηπιοκόμοι, παιδαγωγοί κτλ.

Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Η αρμονία και η ομορφιά θα είναι οι έννοιες εντός των οποίων θα κινηθείτε τούτον το μήνα. Ίσως να βάλετε μία επιπλέον νότα καλαισθησίας στην ζωή σας, αλλά και να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας στα σημεία που υπάρχουν εντάσεις.

 Αν είστε παντρεμένος ή δεσμευμένος άντρας με προσωπικό αριθμό έξι, πιθανόν να προστατέψετε τον γάμο ή τον δεσμό σας από την παρουσία μίας άλλης γυναίκας. Ενδεχομένως το προηγούμενο χρονικό διάστημα να υπήρξατε επιρρεπής στον πειρασμό, δημιουργώντας μία εξωσυζυγική σχέση. Τώρα προβλέπεται να στρέψετε την ενέργεια και το ενδιαφέρον σας στην σύζυγο ή την σύντροφό σας, θέλοντας να σταματήσετε τις αρνητικές επιπτώσεις που κάτι τέτοιο επέφερε στην ηρεμία του σπιτικού σας.

Κατά αντιστοιχία οι παντρεμένες ή οι δεσμευμένες γυναίκες με προσωπικό αριθμό έξι, πιθανόν να δώσετε περισσότερο την προσοχή σας στον σύντροφο ή στον σύζυγό σας. Ενδεχομένως να σας είχαν απορροφήσει άλλα ενδιαφέροντα, που είχαν σχέση με τον χρόνο που ξοδεύετε για τον εαυτό σας ή για τα πράγματα που αγαπάτε. Κάποιες ίσως να είχατε προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο ή σε κάτι άλλο και να θέλατε συνεχώς να τα συζητάτε με τον καλό σας, με αποτέλεσμα εκείνος να «πέσει» ψυχολογικά. Στην παρούσα φάση θα γίνετε πιο αισιόδοξες και αυτό θα δώσει ενέργεια και στο ταίρι σας. Οι λαμπρές γιορτές που έρχονται αυτόν το μήνα θα βοηθήσουν στην καλύτερη διάθεσή σας και θα δώσουν κίνητρα για στιγμές χαράς.

  Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες προβλέπεται ένα απρόσμενο μεταξύ σας ραντεβού για καφέ ή για δείπνο. Θα είναι σαν να δίνετε και οι δύο σας εξετάσεις. Για να τις «περάσετε» τουλάχιστον εσείς, δώστε σημασία στον άλλον. Μην μιλάτε πολύ για τον εαυτό σας και μην δείξετε υπερβολική ευαισθησία. Για παράδειγμα αντί να πείτε : « Τον τελευταίο καιρό υποφέρω από πονοκεφάλους, ή έχω ημικρανίες, ή με πονάει το στομάχι μου και παίρνω το τάδε φάρμακο κτλ», πείτε καλύτερα : « Τι ωραίο μέρος είναι εδώ! Με χαλαρώνει.». Ή «Τον τελευταίο καιρό έχω πολλά να κάνω, και μου χρειαζότανε ένα ωραίο διάλλειμα.» κτλ.

          Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα σταθείτε τυχεροί κάνοντας μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα ταιριάξετε πολύ. Όντας δύσκολοι-ες στην επιλογή συντρόφου, αυτή η καλή για εσάς συγκυρία θα σας εμπνεύσει να σκεφτείτε την εκδοχή μίας σχέσης. Ωστόσο θα χρειαστεί στην αρχή να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα σας. Αυτό γιατί αγαπάτε αρκετά την ανεξαρτησία σας και ενδεχομένως να σας ενοχλήσει κάπως ο περιορισμός μίας σχέσης. Παρόλα αυτά το άτομο που θα γνωρίσετε θα είναι ενθουσιασμένο μαζί σας και δεν θα σταθεί στις πιθανές ανασφάλειές σας, ίσα-ίσα θα δείξει κατανόηση και υπομονή. Προσέξτε να μην του-της βγάλετε μνησικακία, εάν σε κάτι σας δυσαρεστήσει , αντιθέτως πείτε το με ευγένεια.

        Η τύχη σας στην εργασία σας θα είναι τέτοια, που όλοι θα ήθελαν να την έχουν. Δηλαδή : α) Θα έχετε καλή συνεννόηση με τον εργοδότη ή τον προϊστάμενό σας! β ) Θα ανανεωθεί ο χώρος της εργασίας σας και θα τον στολίσουν με γούστο για τα Χριστούγεννα! γ ) Θα πάρετε κάποιες μέρες άδεια ή ρεπό στις γιορτές! δ ) Θα λάβετε επιπλέον χρήματα, για να περάσετε αβίαστα τις άγιες μέρες! ε ) Θα έχετε καλή συνεννόηση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. στ ) Θα εισπράξετε την υποστήριξη και την προτίμηση των πελατών σας! ζ ) θα ακούσετε ένα ευχάριστο νέο που θα σας αφορά επαγγελματικά για τον νέο χρόνο που έρχεται!

Αν ορισμένοι ψάχνετε για δουλειά, θα λάβετε βοήθεια από έναν άντρα με δύναμη ή με καλές γνωριμίες ή από μία ισχυρή γυναίκα. Η εργασία που θα σας προκύψει θα είναι ταιριαστή με την ιδιοσυγκρασία σας και με τις προτιμήσεις σας. Κατά κύριο λόγο θα ασχοληθείτε με κάτι επικοινωνιακό ή δημιουργικό. Θα λαμβάνετε μία καλή μισθοδοσία  από την νέα σας δουλειά και θα εισπράξετε εκτίμηση από τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σας.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ίσως αυτός ο μήνας να έχει δύο αναγνώσεις για εσάς. Άλλη για τα προσωπικά και τα αισθηματικά σας κι άλλη για τα επαγγελματικά σας. Τα συναισθήματα θα εναλλάσσονται από την ευχαρίστηση στην δυσανασχέτηση. Το βέβαιο είναι πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

  Για τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα είναι καλά τα πράγματα. Η σχέση με τον ή την σύντροφό σας ενδέχεται να πάρει μία παραδοσιακή μορφή, εάν δεν την έχει ήδη. Οι ρόλοι του άντρα και της γυναίκας θα είναι ξεκάθαροι. Αυτό εκλαμβάνεται ως μία καλή συγκυρία! Για τον απλούστατο λόγο ότι θα είναι κάτι το αυθεντικό. Τα ζευγάρια που ίσως προσπαθείτε να είστε μοντέρνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν σας βγαίνει φυσικά και γίνεται χάριν της σύγχρονης τάσης, κουράζεστε παραπάνω στην σχέση σας χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα απολαύσετε λοιπόν την χαρά οι κυρίες να είστε απενοχοποιημένες παραδοσιακές σύζυγοι ή σύντροφοι. Και οι κύριοι την ικανοποίηση του ακομπλεξάριστου συντρόφου-συζύγου που παίρνει την ευθύνη του ρόλου του! Αν κάποιοι δεσμευμένοι κύριοι δεν έχετε κάνει ακόμη πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας, ευκαιρία να  το κάνετε τώρα, που ευνοούνται για εσάς και την καλή σας οι παραδοσιακές τακτικές των ζευγαριών.

Για κάποιους και κάποιες βέβαια το ζητούμενο θα είναι η επανασύνδεση, όντας χωρισμένοι. Αυτή είναι μία θλίψη, ιδιαίτερα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Κατά πάσα πιθανότητα η περίπτωσή σας είναι κάπως περίπλοκη. Ίσως το πρώην ταίρι σας να ήθελε να έχει μονίμως το επάνω χέρι στην σχέση σας. Κατόπιν εσείς να του ή της ζητήσατε να χωρίσετε και τώρα να έχετε αναθεωρήσει την πρωτοβουλία σας αυτή. Αναρωτηθείτε κατά πόσο πραγματικά περνάτε καλά ή όχι με έναν ή μία ισχυρογνώμων σύντροφο. Αν νιώθετε ότι τελικά δεν σας πειράζει τόσο, αλλά είχατε την εντύπωση ότι σας πειράζει, τότε θα ξαναβρεθείτε μαζί. Η ευκαιρία θα έρθει από τον άλλον. Τουλάχιστον «κερδίστε» ότι μπορείτε από την εμπειρία του χωρισμού και ζητήστε κάτι που ξέρετε ότι ο άλλος μπορεί να σας το δώσει.

  Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες πλησιάζει μία μαγική στιγμή στα προσωπικά σας. Μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας ανοίξει την όρεξη για σοβαρό δεσμό ή και γάμο! Γι αυτό ας έχετε κατά νου και την περίπτωση του προξενιού, που θα είναι πετυχημένο, αν τελεσφορήσει! «Προξενιό» με την πιο ευρεία έννοια μπορεί να σας γίνει κι από έναν φίλο ή φίλη σας με άτομο που ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει. Η οποιαδήποτε καλή γνωριμία κάνετε ωστόσο, έστω και μόνοι σας, θα έχει την στόφα του σοβαρού ειδυλλίου! Ποιός θα είναι στην περίπτωση αυτή ο προξενητής; Θα είναι το ίδιο το σύμπαν!

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουνε για δουλειές! Θα τα πάτε περίφημα! Σημεία που ενδεχομένως να προκαλέσουν την δυσαρέσκειά σας είναι κάποια πιθανή πίεση από τον προϊστάμενό σας, ή ορισμένες αλλαγές στην εργασία σας, ή επιπλέον κούραση, ή ο κακός έλεγχος του εκνευρισμού σας. Εάν δεν νιώθετε μέσα σας την επαρκή βεβαιότητα ότι μπορείτε να υποστηρίξετε μία προσωπική σας «εξέγερση», καλύτερα να δεχτείτε με χαρά τις όποιες προσωρινές ή μόνιμες αλλαγές. Μία καρικατούρα ψευδοεπανάστασης, μόνο αρνητικές συνέπειες θα έχει για εσάς. Κατά τ’ άλλα θα είστε εργατικοί με καλές αμοιβές, τόσο τακτικές, όσο κι επιπρόσθετες για την απόδοσή σας ή λόγω των Χριστουγέννων.

     Θέλετε να βρείτε εργασία, επειδή προς το παρόν δεν εργάζεστε; Αρχικά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε μέσα σας την έννοια της εργασίας. Για τους περισσότερους του προσωπικού αριθμού σας ενδέχεται η εργασία να είναι συνώνυμο της εξυπηρέτησης. Αν δοκιμάσετε να σκεφτείτε με αυτήν τη λογική την δουλειά, ενδεχομένως θα έλκετε τις σωστές ευκαιρίες. Είναι πιθανόν να λάβετε σημαντική υποστήριξη από άντρα ή γυναίκα με δύναμη ή γνωριμίες. Δουλειές που μπορεί να σας υποδεχτούν πιο εύκολα είναι εκείνες που έχουν να κάνουν με την φροντίδα των φυτών ή των ζώων, όπως κηπουρός ή εκπαιδευτής-ρια σκύλων κτλ. Ή  εργασίες γύρω από τον τομέα της υγείας, όπως νοσηλευτής-ρια κτλ. Ή δουλειές σχετικές με την επικοινωνία και την πληροφόρηση, όπως εκφωνητής-ρια, υποδοχή σε κατάστημα ή σε κέντρο διασκέδασης, πληροφορίες τηλεφωνικού κέντρου κτλ.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Κάτι σας χαροποιεί και κάτι σας αγχώνει αυτόν τον γιορτινό μήνα. Η πρόκληση για εσάς θα είναι να βρείτε το μέτρο στο στρες, που δεν αποκλείεται να προέρχεται από κάποιες σκέψεις σας και ίσως από μία αναίτια αντίστοιχη διάθεση.

Στα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδέχεται ο ή η σύντροφός σας να έχει αντιληφθεί πως κάτι σας απασχολεί και να θέλει να σας φτιάξει το κέφι. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί-ες στον τρόπο που θα χειριστείτε αυτήν την κατάσταση. Το ιδανικό θα είναι να δείξετε καλή θέληση, έστω και με το ζόρι! Αποφύγετε να γίνετε απότομοι-ες με τον άνθρωπό σας, ή να του περάσετε ένα λανθασμένο μήνυμα ότι εκείνος φταίει για την άτονη διάθεσή σας. Εάν δεν μπορείτε να «ανέβετε», καλύτερα να συζητήσετε μαζί του. Ενδεχομένως να βοηθήσει το να βρεθείτε με γνωστούς ή με φίλους σας. Κάτι τέτοιο θα αλλάξει την ενέργειά σας. Φροντίστε όμως να μην είστε ο δύστροπος ή η δύστροπη της παρέας. Ίσως να βοηθούσε εάν σκεφτόσασταν πως είναι Χριστούγεννα, είστε καλά και έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν!

Αν ανήκετε στους χωρισμένους ή στις χωρισμένες του αριθμού σας, καλό θα είναι αρχικά να σκεφτείτε μήπως ο χωρισμός είναι κάτι που το επιδιώξατε και το συντηρείτε εσείς! Ίσως να περιμένετε μία κίνηση από τον άλλον που θα διώξει την ανασφάλειά σας ή θα σας αποδείξει πόσο σας θέλει. Τολμήστε αυτήν τη φορά να κάνετε την πρώτη κίνηση, αλλά όχι με την «εκδικητική» διάθεση, να πείτε κάτι αιχμηρό. Για παράδειγμα αντί να πείτε με μετριοπαθές ύφος: « Με ξέχασες, αν δεν σε πάρω εγώ, εσύ δεν πρόκειται να με πάρεις ποτέ» κτλ., πείτε με ύφος που θα φανερώνει ένα σαφές συναίσθημα πχ. λύπη « Ήθελα να μιλήσουμε. Αν το θέλεις και συ μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε». Κάτι τέτοιο θα είναι μία καλή αρχή.

     Αδέσμευτοι κι αδέσμευτες πώς τα πάτε με τους αγιοβασίληδες, τους γιορτινούς χιονάνθρωπους και τα αγιοβασιλιάτικα αρκουδάκια!; Αν τα πάτε καλά, ετοιμαστείτε να κάνετε καινούργια γνωριμία με μία ή έναν από αυτά! Εννοούμε ασφαλώς πως θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή  έναν άντρα που θα έχει μία παιχνιδιάρικη και χαρούμενη διάθεση, αντίθετη ωστόσο από την δική σας σοβαρή και ίσως επιφυλακτική στάση. Ενδέχεται να μην πάρετε πολύ στα σοβαρά το χαρούμενο άτομο που θα σας προσεγγίσει  και ίσως να κρίνετε την ευδιαθεσία του ως μίας μορφής ψυχική νόσο! Απλά σκεφτείτε ότι μπορεί εσείς, με την γοητεία σας, να προκαλείτε αυτήν την ευδιαθεσία στον άλλον! Ή επειδή σας βλέπει συγκρατημένους-ες να θέλει μα τούτον τον τρόπο να σας «ανεβάσει». Τι πιο γλυκό από αυτό;

Στην εργασία σας ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά ταυτόχρονα να μην έχετε την απαιτούμενη ενέργεια. Αυτό ωστόσο δεν θα επηρεάσει την απόδοσή σας, αλλά μόνο την διάθεσή σας. Για να τα πάτε ακόμα καλύτερα φροντίστε να είστε φιλικοί στο εργασιακό περιβάλλον σας και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους άλλους. Θα δείτε ότι θα νιώσετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, που θα δείξετε επαγγελματισμό και δεν θα σας πάρει από κάτω μία κακή διάθεση. Αν μπορείτε ορισμένοι πάρτε κάποιες μέρες άδεια ή κάποια μαζεμένα ρεπό για να ανακτήσετε την ενέργειά σας. Στα οικονομικά σας θα τα πάτε περίφημα και θα δεχθείτε γενναιόδωρες αμοιβές για την εργασία σας, ίσως και λόγω των ημερών.

  Όσοι θέλετε να βρείτε δουλειά και δεν απασχολείστε προς το παρόν κάπου, θα σταθείτε πολύ τυχεροί, αρκεί και να το κατανοήσετε! Δηλαδή θα βρείτε καινούρια εργασία σε χώρο, όπου θα έχετε έναν καλό εργοδότη, ή προϊστάμενο, ή συνεργάτη. Επίσης μπορεί να βρείτε μία δουλειά με εύκολο αντικείμενο, ή με αντικείμενο που θα είναι για εσάς ταυτόχρονα και χόμπι σας! Οι συνθήκες αυτές ωστόσο εγκυμονούν τον κίνδυνο να μην πάρετε πολύ στα σοβαρά τούτην την εργασία ή να μην εμπιστευτείτε το μέλλον σας εκεί. Καλό θα είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να την γνωρίσει καλύτερα και να μην είστε απόλυτοι στα συμπεράσματά σας. Κάποιοι άλλοι στην  θέση σας θα ένιωθαν τυχεροί. Ίσως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε την φιλοσοφία ζωής σας, που πιθανόν σας λέει πως αξίζουν μόνο τα δύσκολα πράγματα και μπορείτε να εμπιστεύεστε μόνο ότι σας έρχεται με εμπόδια!

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Θα γαληνέψετε και θα ανανεωθείτε μέσα από έναν καινούριο έρωτα. Κάποιοι θα ερωτευτείτε με ένα πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας, αλλά κάποιοι ενδεχομένως να ερωτευτείτε μία ιδέα, ένα απόκτημα κτλ.

  Οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες καθώς και τα ζευγάρια σε δεσμό, θα περάσετε μία πολύ καλή περίοδο στον γάμο ή στον δεσμό σας, ταιριασμένη απόλυτα με το πλαίσιο αγάπης των Χριστουγέννων. Μικρότερες ή μεγαλύτερες εκπλήξεις του ενός προς τον άλλο θα γίνουν το «κερασάκι», που θα στολίσει την γλύκα των ημερών! Ταυτόχρονα θα λέγαμε να δώσετε το περίσσευμα της αγάπης σας σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό θα είναι μία ασφαλής δικλείδα ώστε να αποστρέψετε τις σκέψεις σας από τα εξωσυζυγικά φλερτ. Αν όντος θέλετε λοιπόν να τα αποφύγετε και να χαρείτε τις όμορφες μέρες με το ταίρι σας και με τους δικούς σας ανθρώπους, φροντίστε να έχετε ένα κάπως σοβαρό και ενδεχομένως ελαφρώς βλοσυρό παρουσιαστικό, όταν δέχεστε το ερωτικό κάλεσμα τρίτων ατόμων. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε το χιούμορ σας, ώστε να δείξετε στο τρίτο άτομο ότι όλο αυτό το βλέπετε ως αστείο και έτσι να το ξενερώσετε!

    Ίσως οι χωρισμένοι να χωρίσατε από λάθος υπολογισμό. Υπάρχει αγάπη και χημεία μεταξύ σας. Δεν είστε πια μαζί, επειδή ο καθένας σας τα θέλατε όλα δικά του! Αφήστε στην άκρη την επιθετικότητα με την οποία διεκδικείτε το «δίκιο» σας, και αναρωτηθείτε πόσο άδικο θα είναι να χωρίσετε οριστικά για ένα πείσμα! Αν όντος συμβεί αυτό, επιλέξτε την επόμενη φορά έναν ή μία σύντροφο που θα μπορεί να σας κράτα ψύχραιμους-ες. Αν έχετε πει αρνητικά πράγματα για τον ή την πρώην σας σε κοινούς γνωστούς και πάνω στον θυμό σας, ζητήστε συγνώμη εφόσον σας δοθεί η ευκαιρία, κι αμέσως περάστε σε θετικές σκέψεις και πράξεις.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες θα «ξαναζωντανέψει» χριστουγεννιάτικα το σενάριο της θρυλικής ταινίας King kong! Που πιθανότατα θα έχει happy end! Δηλαδή, αν είστε άντρας με προσωπικό αριθμό 9, θα γνωρίσετε μία ευαίσθητη γυναίκα που στα μάτια της θα φαίνεστε σχεδόν πρωτόγονα αρρενωπός και δυνατός! Η εσωτερική ταραχή που θα της προκαλέσετε θα την κάνει να χάνει τα λόγια της και να νιώθει ταυτόχρονα έλξη και δέος για εσάς! Αν είστε γυναίκα με προσωπικό αριθμό 9, αν και δυνατή η ιδιοσυγκρασία σας, θα γνωρίσετε έναν άντρα, που θα σας κάνει να βγάλετε την πιο αισθαντική πλευρά του εαυτού σας! Στα μάτια σας θα φαίνεται γοητευτικά ισχυρός και αναπάντεχα αποφασιστικός! Θα νιώσετε ταυτόχρονα έρωτα και ενοχή, που θα είστε ανίκανη σχεδόν να αρνηθείτε την στιβαρή και γρανιτένια αγκαλιά του!

   Στα επαγγελματικά σας και παραδόξως, όσοι εργάζεστε, θα προτιμήσετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στην εργασία σας, παρά να πάρετε κάποια μικρή άδεια ή μερικά μαζεμένα ρεπό. Ίσως να αισθάνεστε πως η πειθαρχία της δουλειάς σας,  σας οργανώνει καλύτερα! Κάποιοι θα σας λατρέψουν γι αυτό και κάποιοι ίσως «παραπονεθούν» ότι «χαλάτε την πιάτσα»! Ωστόσο εσείς κάνετε αυτό που αισθάνεστε. Καλό θα είναι να χαλαρώσετε κάποιες ώρες και μέρες, ώστε και να χαρείτε τις λαμπερές γιορτές των Χριστουγέννων, που είναι μία φορά τον χρόνο, αλλά και να σας χαρούν οι δικοί σας άνθρωποι! Τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλά. Οι αμοιβές σας γενναιόδωρες και αυξημένες επιπλέον λόγω των ημερών! Ενδεχομένως να αγοράσετε για τον εαυτό σας πράγματα, που τα θέλατε από καιρό.

Όσοι δεν απασχολείστε κάπου και ψάχνετε να βρείτε εργασία, θα ωφεληθείτε πολύ από ένα άτομο που το ξέρετε ήδη, ή θα το γνωρίσετε τώρα και θα πιστέψει σε σας. Καλό θα είναι να επιδιώξετε ήρεμη επικοινωνία με το άτομο αυτό, αποφεύγοντας να φανείτε υπερόπτες ή ακόμα και νευρικοί. Το αποτέλεσμα είναι να μπείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα νιώθετε όμορφα και θα πιστέψουν σε εσάς. Διατηρήστε καλή σχέση με τα υπόλοιπα άτομα εκεί και μην απομονώνεστε. Επίσης κοιτάτε να μαθαίνετε νέες δεξιότητες και νέα πράγματα και μην ποντάρετε στην σιγουριά ότι τα ξέρετε όλα!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u