Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2020


                             Προσωπικός αριθμός & ο μήνας επτά ( 7 ).

Πριν πούμε τις αναλυτικές αριθμολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/12/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, ώσπου να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Οπότε  :  1 + 1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 0 = 8. Επομένως ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το οκτώ ( 8 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Δεκέμβριος του 2020 έχει το αριθμητικό σημάδι του επτά ( 7 ). Αυτό γιατί είναι ο 12ος μήνας, που όταν προστεθεί στο τέσσερα ( 4 ), αριθμό του έτους [ 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ], μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 7  :  12 + 4 = 1 + 2 + 4 = 7.

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, στην Δυτική Αριθμολογία ο αριθμός 7 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ποσειδώνα, ενώ στην Ινδική από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Για να απλοποιήσουμε την ερμηνεία, εδώ θα δανειστούμε την θέση της Δυτικής Αριθμολογίας. Οπότε ο μήνας που θα διανύσουμε θα έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά του πλανήτη Ποσειδώνα. Τούτα είναι  :  η πνευματική αναζήτηση, τα όνειρα, η ευαισθησία, τα πλούσια συναισθήματα, η δραματοποίηση της ζωής, οι ψευδαισθήσεις, η καλλιτεχνική δημιουργία, η τύχη, η αναποφασιστικότητα-αβεβαιότητα, τα ξαφνικά χρήματα, ο έρωτας στην εξιδανικευμένη του μορφή, η δυνατές πεποιθήσεις, η ελπίδα, η καλή ζωή ή αντιθετικά η επιλογή μίας «ασκητικής» ζωής κτλ.

Εκείνοι-ες που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν το μήνα, είστε όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 7, 16 και 25, οποιουδήποτε μηνός. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 7, ή τους φιλικούς με το επτά αριθμούς 5, 6, 4 και 8.

Επιπλέον θα έχετε κάποια εύνοια, όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα  :  Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ , που ανήκουν στον αριθμό 7. Τα γράμματα  :  Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ , που εκπροσωπούν τον φιλικό με το επτά αριθμό 5. Τα γράμματα  :  Ξ, ξ και Χ, χ, του επίσης φιλικού με το επτά αριθμού 6. Τα γράμματα  :  Δ, δ – Μ, μ – Υ, υ , που ανήκουν στον αριθμό 4, φίλο του επτά. Και τα γράμματα Η, η – Π, π – Ω, ω , που βρίσκονται στον αριθμό 8, επίσης φίλο του επτά. * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς μας. *** Στο  λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 7 είναι τα  :  G, g – P, p – Y, y .

                                           Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ]

Ένας συναρπαστικός μήνας μπαίνει για εσάς, αρκεί να κρατήσετε το μέτρο. Θα ζήσετε συγκινήσεις! Θα ερωτευτείτε! Προσέξτε μόνο την ορμή σας. Ίσως με έναν πιο ήρεμο ρυθμό, να φτάσετε πιο σίγουρα στην ευτυχία!

Οι παντρεμένοι-ες και όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, θα περάσετε μία έντονη περίοδο, γεμάτη με αντιθετικές διαθέσεις που θα σας «εξουθενώσουν»! Ταυτόχρονα θα είστε 100% μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας. Αυτά σημαίνουν ότι μπορεί την μία να διαφωνείτε έντονα και την άλλη να πέφτετε με πάθος ο-η ένας-μία στην αγκαλιά της-του άλλης-ου! Αν και τούτο ακούγεται κάπως κουραστικό, κατά βάση θα σας τονώσει και θα ζωντανέψει την μεταξύ σας σχέση. Προσέξτε να μην το παρακάνετε, και κυρίως προσέξτε τις… άκυρες εκφράσεις. Αποφεύγετε να πείτε λέξεις που προσβάλουν ή χαρακτηρίζουν τον άλλο. Για παράδειγμα, αντί να πείτε  :  «Είσαι τρελός-η», πείτε το πιο ήπιο  :  «Θα με τρελάνεις!», κτλ.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό και ψάχνεστε για την ευκαιρία της επανασύνδεσης, θα την έχετε και ίσως περισσότερες από μία φορές! Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι ζωντανή. Υπάρχει, ωστόσο, το ενδεχόμενο, αντί να συμφιλιώνεστε, ο-η ένας-μία να εκνευρίζει χειρότερα την-τον άλλην-ο. Οπότε θα ξαναπροσπαθείτε για την επόμενη ευκαιρία. Η διαδικασία αυτή θα σας οδηγήσει στην επανασύνδεση, αφού θα έχετε φτάσει στα όρια… του νευρικού σας συστήματος. Προσέξτε τι λέτε, ακόμη κι όταν θυμώνετε, κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία, με άτομο που θα σας φέρει προκλήσεις. Αν επιτρέψετε στο άτομο αυτό να μπει για τα καλά στην ζωή σας, θα σας φέρει τα πάνω κάτω, εννοείται με την καλή έννοια. Εάν, όμως, νιώσετε ανασφάλεια, ώστε να βάλετε δίπλα σας έναν διαφορετικό άνθρωπο από εσάς, δηλαδή παραπάνω ονειροπόλο και παραπάνω τολμηρό, ενδέχεται απλά να περάσετε μία έντονη εμπειρία, που θα μείνει εκεί!

Στην εργασία σας θα σας εμπνεύσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, ή ένας από αυτούς. Αν βρίσκεστε σε μία δουλειά με αντίκτυπο στο  ευρύ κοινό, όπως καλλιτέχνης, συγγραφέας, πολιτικός κτλ. , θα δεχτείτε την υποστήριξη ατόμου από τον χώρο σας, που πιστεύει σε εσάς. Η υποστήριξή του αυτή, με όποιον τρόπο κι αν εκδηλωθεί, θα είναι πολύτιμη και θα έχει θετικό αποτέλεσμα στην καριέρα σας. Γενικότερα, σε όποιον χώρο κι αν ανήκετε, θα είστε σε… καλά χέρια. Θα πάτε μπροστά. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι γενναιόδωρες!

Όσοι δεν εργάζεστε θα βρεθείτε από το πουθενά μπροστά σε μία ιδανική επαγγελματική ευκαιρία! Ίσως να σας ετοιμάζει έκπληξη ένας δικός σας άνθρωπος, που πιστεύει σε εσάς. Εάν κινηθείτε γρήγορα αλλά και συνετά, είναι πολύ πιθανόν να μιλούμε για την επόμενη σταθερή δουλειά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην την προσπεράσετε. Σε μία τέτοια εκδοχή, θα περιμένετε κάτι άλλο με τον καινούριο χρόνο, που ενδεχομένως θα προκύψει κάπως πιο ήρεμα. Το μυστικό εδώ θα είναι… η ταχύτητα με την οποία θα πρέπει να αποφασίσετε!

                                       Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Τούτον το μήνα θα δεχθείτε την υποστήριξη κοντινών σας ανθρώπων, ή ενός κοντινού σας ανθρώπου. Θα νιώσετε πως δεν είστε μόνοι-ες και θα γεμίσετε από το συναίσθημα ότι σας νοιάζονται! Αν και βρίσκεστε σε φάση που περισσότερο προβλέπεται να παίρνετε παρά να δίνετε, μην αφήσετε τον εαυτό σας να λειτουργήσει  με αυτήν την λογική. Κάντε κι εσείς κάτι για τους άλλους, ώστε να υπάρξει ισορροπία.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα απολαύσετε την αγάπη και την φροντίδα της ή του συζύγου ή συντρόφου σας. Ενδεχομένως η συσσωρευμένη δική σας κούραση να σας… παροπλίσει και να μην έχετε τις δυνάμεις να ανταποδώσετε. Αυτό δεν είναι κακό να συμβεί για ένα μικρό διάστημα. Παρόλα αυτά πείτε έναν καλό λόγο. Μην ασκείτε κριτική στο ταίρι σας, ενώ γίνεται «θυσία» για εσάς. Ταυτόχρονα, φροντίστε να κάνετε έστω και το ελάχιστο που περνάει από το χέρι σας, προκειμένου να δείξετε καλή θέληση.

Εάν έχετε χωρίσει και βρίσκεστε σε συναισθηματικό αδιέξοδο σχετικά με τη επανασύνδεση, μάλλον πρόκειται να περιμένετε κίνηση από τον-την άλλον-η. Σας βγαίνει η προσωπική αυτοπεποίθηση πως ήσασταν σωστές-οι μέσα στην σχέση με αποτέλεσμα να θέλετε να κάνει ο-η πρώην σας το πρώτο βήμα, ως ένδειξη αναγνώρισης της αξίας σας. Τούτο θα γίνει γύρω στις μέρες των γιορτών! Καλό θα είναι να ρυθμίσετε μέσα σας τον δείκτη αυτοεκτίμησής σας, γιατί, αν και τούτο είναι καλό, στην υπερβολή του θα κάνει τον-την άλλον-η να νιώσει λίγος-η μπροστά σας. Συνδυάστε λοιπόν την αυτοεκτίμησή σας μαζί με την εκτίμηση προς τον άλλον για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει την καλή διάθεση να σας ακολουθεί και να σας θαυμάζει. Αρχικά, αυτό μην το θεωρήσετε δεδομένο κι ότι θα μπορείτε να το έχετε κι από τους-τις άλλους θαυμαστές ή θαυμάστριές σας. Από την άλλη, θα χρειαστεί να μην  κάνετε κατάχρηση της δοτικότητας του άλλου, γιατί ενδεχομένως να σας το χρεώσει αργότερα! Εάν πράγματι το άτομο αυτό σας αρέσει, εκτιμήστε το και δείξτε του ότι χαίρεστε με την καλή του διάθεση, αλλά κι ότι ανταποδίδετε με τον δικό σας τρόπο.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά! Φροντίστε να μην δώσετε δικαίωμα για υπονοούμενα, ότι αφήνετε την δουλειά για τους άλλους κι εσείς χαλαρώνετε. Κατά τ’ άλλα η εργασία σας θα προοδεύσει και οι χρηματικές αμοιβές σας θα ανέβουν!

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα δεχτείτε υποστήριξη από το περιβάλλον σας, ή από κρατική παράμετρο που θα σας περιλαμβάνει. Δείξτε ενδιαφέρον κι ακολουθήστε την καλή σας τύχη. Μην πέσετε στην παγίδα να θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα, ώστε να τα αφήσετε στην μοίρα τους. Δεχθείτε με ικανοποίηση κάποια πιθανή καθοδήγηση που θα σας γίνει, προκειμένου να ενταχθείτε ομαλά σε μία επαγγελματική ομάδα. Τα οικονομικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία.

                                     Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Ο μήνας θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας. Κυρίως εάν πιστεύετε ότι βρίσκεστε μέσα σε μία δύσκολη σχέση, ή σε έναν δύσκολο δεσμό ή γάμο. Κάποιοι θα αποφασίστε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια, που επικρατεί η άποψη ότι η μεταξύ σας σχέση είναι δύσκολη, ίσως έφτασε η ώρα να αλλάξετε γνώμη! Ο χρόνος κάνει καλά την δουλειά του και σας φέρνει μπροστά στην αναθεώρηση των παλιών σας πεποιθήσεων. Όχι και τόσο έξαφνα λοιπόν, μπορεί να διαπιστώσετε πόσο πολύ ταιριάζετε τελικά με το ταίρι σας. Κατά βάση ίσως να μην ισχύει αυτό, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντική η διαπίστωση πως ο-η ένας-μία συμπληρώνετε την-τον άλλη-ο, μέσα από τις διαφορές σας. Τούτο θα σας φέρει επιπλέον ευτυχία για το κοινό μέλλον σας!

Αν, ωστόσο, οι διαφορές σας πρόλαβαν να σας οδηγήσουν στον χωρισμό, μην απογοητεύεστε. Καθίστε και σκεφτείτε κι οι δύο σας, τι πραγματικά σας οδήγησε σ’ αυτό το σημείο. Αν είναι οι τεράστιες διαφορές-διαφωνίες μεταξύ σας, τότε ίσως να έπρεπε να γίνει έτσι. Εάν είναι η εγωιστική στάση του καθενός σας, να μην θέλετε να μπαίνετε στην θέση του άλλου, τότε αυτό μπορεί όντος να αλλάξει! Αναλόγως λοιπόν, θα έχετε ή όχι μία ολοκληρωμένη επανασύνδεση, στην οποία θα επιστρέψετε όντας πιο σοφοί-ες από πριν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, όπου και στους δύο σας θα επικρατεί το χάρισμα της διαίσθησης! Τούτο θα είναι καλό, αρκεί να μην ανταγωνίζεστε μεταξύ σας στο ποιος ή ποια βλέπει καλύτερα το μέλλον, ή βλέπει γενικότερα καλύτερα με την διαίσθησή του-της. Οι κύριοι μάλλον θα σταθείτε κατά τι πιο τυχεροί, εφόσον συνήθως δεν έχετε τόση αγωνία για τις διαισθητικές σας ικανότητες. Οι κυρίες προφανώς θα εκνευριστείτε κάπως, εάν ένας άντρας θελήσει να σας «νικήσει» στην ικανότητά σας να δέχεστε διαισθητικές πληροφορίες. Εφόσον δεν επιτρέψετε να πάρει διαστάσεις μία τέτοιου είδους «κόντρα», θα τα πάτε πολύ καλά και θα δικαιωθείτε για την επιλογή σας!

Η εργασία σας θα εξελιχθεί εξαιρετικά. Μην διστάσετε να δεχθείτε καθοδήγηση από άτομο του χώρου σας, που θέλει να σας βοηθήσει. Μην σκέφτεστε ή λειτουργείτε εγωιστικά, ενώ όλα δείχνουν πως ο άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Τα οικονομικά σας κέρδη θα ανέβουν. Προβλέπεται μία τυχερή χρονική στιγμή για την δουλειά σας. Εάν ασχολείστε με τη συγγραφή ή τον γραπτό λόγο με την ευρεία έννοια, θα απογειωθείτε!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση καινούριας εργασίας, ενδέχεται να μην δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να την βρείτε! Ωστόσο η παραμονή σας και η σταθεροποίησή σας εκεί, ίσως να ενέχει δυσκολίες. Τούτο ερμηνεύεται με την λογική ότι θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε πλήρως τις γνώσεις ή την πείρα σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός. Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα είναι ανέφικτα, εάν αφεθείτε και δεν προβάλετε ως αντίσταση τις δικές σας  απόψεις. Τούτες, ακόμη κι αν είναι σωστές, δεν θα εισακουστούν στην παρούσα φάση. Με βάση μία τέτοια λογική, θα τα καταφέρτε. Θα αποκατασταθείτε επαγγελματικά και θα τονωθείτε οικονομικά.

                                   Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ίσως να αυξηθεί η ευθύνη σας, τούτον το μήνα, απέναντι στους άλλους. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς λόγο. Ο λόγος θα είναι η «ανάγκη» των άλλων να στηριχθούν επάνω σας. Να αφεθούν. Προσέξτε την στάση σας απέναντί τους. Πολλά θα κριθούν για το μέλλον σας από αυτό!

Παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες, το νόημα είναι ένα! Θα χρειαστεί… να αποδείξετε πράγματα! Η δύναμή σας εντός της σχέση με το ταίρι σας, ενδέχεται να σας γίνει ένας μικρός βραχνάς. Κάτι περιμένει ο-η άλλος-η από εσάς και μερικές φορές το απαιτεί! Αφεθείτε στο να δώσετε, με την προϋπόθεση ότι μετά το πέρας αυτού του μήνα, θα ελέγξετε την ισορροπία, ώστε να πάρετε κι εσείς αργότερα. Χρειάζεται, επίσης, προσεκτικός χειρισμός και τεντωμένες κεραίες, ώστε να μην φανείτε «τσιγκούνηδες», τόσο ως προς την διαθεσιμότητά σας, όσο κι ως προς το οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας. Ταυτόχρονα, φροντίστε να μην εξαντληθείτε. Με χιούμορ διεκδικείστε από τον-την άλλο-η ένα χέρι βοήθειας, χωρίς να εκνευρίζεστε και να θυμώνετε, όταν σας το αρνείται.

Αν έχετε χωρίσει και προσβλέπετε στην επανασύνδεση, η «αδυναμία» του ή της πρώην σας, θα σας… αναγκάσει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Προς έκπληξή σας, ο-η άλλος-η θα είναι σαν να το περιμένει και θα ανταποκριθεί άμεσα! Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά και να ξανασμίξετε. Προς ώρας, ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρετε εσείς τις πρωτοβουλίες γενικότερα. Το καλό είναι πως ο ή η πρώην σας θα ακολουθήσει. Αργότερα αφήστε του-της το περιθώριο να δράσει και εκείνος-η.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα φλερτάρετε έντονα με μία γυναίκα ή με έναν άντρα αντίστοιχα. Εκείνη ή εκείνος θα ανταποκριθεί, ενώ θα σας δώσει την εντύπωση πως περιμένει από εσάς να τον-την ενθαρρύνετε. Αυτό μπορεί να συμβεί, είτε επειδή δεν πιστεύει πολύ στον εαυτό του-της, είτε επειδή δεν πιστεύει ότι θα μπορούσατε να ασχοληθείτε μαζί του-της. Στην δεύτερη περίπτωση, τούτο θα δείχνει ότι είστε για αυτόν-ην ένα πρόσωπο κατά μία έννοια ανώτερο! Στην αρχή τουλάχιστον θα σας δείξει αφοσίωση! Εάν σας ενδιαφέρει η εξέλιξη, χτίστε μία σχέση πάνω στον έρωτα και στον σεβασμό.

Στην εργασίας σας, ή ήδη έχετε, ή θα κατακτήσετε μία αρχηγική θέση. Εναλλακτικά θα γίνετε άτυπα ο-η καθοδηγητής-ρια μίας επαγγελματικής ομάδας. Τούτο θα σας δώσει επιπλέον ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα και την ηθική ικανοποίηση από το καλό αποτέλεσμα. Ενδεχομένως να αναγνωριστεί η αξία σας. Γι αυτό καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί σε ότι αναλαμβάνετε, ώστε να το διεκπεραιώνετε ακέραια! Η ίδια η εργασία σας θα κινηθεί δυναμικά και θα σας αποφέρει χρηματικές επαυξήσεις στις αμοιβές σας.

Εάν βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, η επαγγελματική σας αποκατάσταση θα γίνει αβασάνιστα. Θα δεχθείτε μία δελεαστική πρόταση για δουλειά, που θα σας κολακεύει! Το μυστικό θα είναι να την αποδεχτείτε με υπευθυνότητα και εργατικότητα. Αποφύγετε να την εκλάβετε ως ευκαιρία να επιβληθείτε ή να ασκήσετε άτυπη εξουσία. Οι αποδοχές σας θα είναι δελεαστικές.

                                        Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Θα χρειαστεί να ελέγξετε τις επιλογές σας. Μην λειτουργήσετε επιπόλαια. Τούτο ενδέχεται να πληγώσει, όχι μόνο εσάς, αλλά και τους δέκτες μιας… επιπόλαιης επιλογής σας. Έτσι, σκεφτείτε διπλά, πριν κάνετε την μία ή την άλλη επιλογή, η οποία, εάν είναι βιαστική, μπορεί να απογοητεύσει, εφόσον ενδέχεται να μην την υποστηρίξετε για πολύ.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, φροντίστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε με το πνεύμα των γιορτών. Ενδεχομένως η αδράνεια να είναι προτιμότερη της δράσης στην παρούσα φάση. Αν έχετε ιδέες για το ξόδεμα του χρόνου σας μαζί με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας, φροντίστε αυτές να είναι αυθεντικές κι όχι αποτέλεσμα ανίας. Για παράδειγμα, μία πρόταση για βόλτα στο βουνό, απλά για να κάνετε κάτι, ίσως να μην σας εκφράζει πραγματικά, με αποτέλεσμα να προκύψει εξουθένωση ή ένας ελαφρύς τραυματισμός κτλ. Είναι ιδανική στιγμή, γενικότερα, για να κουβεντιάσετε με το ταίρι σας, για οτιδήποτε, χωρίς περιορισμό, αρκεί να μην επιλέξετε… ψυχοπλακωτικά θέματα! Αποφύγετε, επίσης, τις μακρόσυρτες διαδικτυακές συνομιλίες, που θα πυροδοτήσουν σκηνές ζήλειας με τον άνθρωπό σας.

Οι χωρισμένοι-ες που αναρωτιέστε, εάν θα πρέπει ή όχι να γίνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης, αν και δύσκολο, τολμήστε να μπείτε στην θέση της-του άλλης-ου. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την δική σας μελλοντική ευτυχία, καλό θα είναι να σκεφτείτε και την ευτυχία του άλλου. Έτσι θα σας φανεί πιο «απλή» η απόφαση να χωρίσετε οριστικά, εάν αυτό θέλετε κατά βάθος. Από την άλλη, θα διεκδικήσετε πιο σίγουροι την επανασύνδεση, εφόσον πιστέψετε ότι κι οι δύο θα γίνετε ευτυχισμένοι έτσι. Όταν έλθει η ευκαιρία, φροντίστε μέσα σας να πατάτε γερά, είτε για την μία, είτε για την άλλη απόφαση.

  Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, βγαλμένο από τις σελίδες αστυνομικού μυθιστορήματος! Τούτο σημαίνει ότι θα αρέσκεται να κρατά μυστικά και να δίνει λίγες πληροφορίες για τον εαυτό του. Παρόλα αυτά, κάτι θα σας τραβήξει επάνω του με έντονο μαγνητισμό. Ωστόσο, μην αφεθείτε και μην χαρίσετε τα συναισθήματά σας, εάν δεν μάθετε κάποια περεταίρω πράγματα γι αυτό το άτομο. Πώς θα το διαχειριστείτε παρακάτω, αν μάθετε εκ των υστέρων ότι είναι παντρεμένο και σας το έκρυψε; Γι αυτό, πρώτα βεβαιωθείτε πως πρόκειται απλά για έναν ολιγόλογο-μυστικοπαθή χαρακτήρα, κι όχι για άτομο που κρατάει μυστικά, επειδή έχει να κρύψει καθοριστικές πληροφορίες που το αφορούν.

Στην εργασία σας προβλέπεται σημαντική άνοδος. Μία νότα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού θα πλαισιώνει την δουλειά σας. Προσέξτε βιαστικές και αβασάνιστες συμφωνίες ή αποφάσεις, μέσα σε τούτο το καλό κλίμα. Μην προτρέξετε, αν δεν είστε βέβαιοι για την ποιότητα μίας συμφωνίας. Επίσης μείνετε λίγο επιφυλακτικοί σε φιλοφρονήσεις συναδέλφων ή συνεργατών σας, οι οποίοι ενδέχεται να θέλουν κάτι από εσάς. Τα οικονομικά σας οφέλη θα κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, μπορεί απρόσμενα να βρεθείτε μπροστά σε δύο ή και περισσότερες επιλογές! Διακρίνετε προσεκτικά ποια είναι όντος επιλογή και ποια… ψευδοεπιλογή! Θα είναι καλό να διαλέξετε εκείνη την δουλειά, η οποία σας εμπνέει ασφάλεια. Ίσως, επίσης, ο κατάλληλος χώρος να έχει και μία αντίστοιχη καλή φήμη που τον ακολουθεί. Με αυτά τα δεδομένα θα μείνετε ευχαριστημένοι στην πορεία, και θα αποκτήσετε χρήματα για την εξασφάλιση της ποιοτικής διαβίωσή σας.

                                   Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Θα απολαύσετε έναν κοινωνικό και ίσως πλούσιο μήνα. Μπορεί κάποιος δίπλα σας να θέλει να σας βγάλει έξω από τα νερά σας, προσπαθώντας να σας δείξει μία άλλη οπτική γωνία από την δική σας. Αναλόγως, ή θα του εναντιωθείτε, ή θα συμφωνήσετε μαζί του.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο αξιώσεων για τις γιορτινές μέρες. Η γαλήνη ή η ταραχή στον δεσμό ή στον γάμο σας, θα εξαρτηθούν από την καλή «συνεργασία» της ή του συζύγου ή συντρόφου σας. Στην περίπτωση που έχει διαφορετική άποψη από την δική σας, μπορεί να εκνευριστείτε, με αποτέλεσμα να χαλάσει το κλίμα των ημερών. Ενδεχομένως θα παίξει ρόλο και ο τρόπος με τον οποίο ο-η άλλος-η θα εκφράσει τις αντιρρήσεις του-της στις δικές σας προσδοκίες. Αν τελικά εξελιχθούν κάπως έτσι τα πράγματα, ίσως το ιδανικό θα είναι να βρείτε μία μέση οδό. Δηλαδή ούτε όλα, ούτε τίποτα, κάτι στην μέση. Σε ορισμένα ζευγάρια, ωστόσο, μπορεί πίσω από αυτήν την κόντρα για τις γιορτινές μέρες, να κρύβεται μία πιο βαθειά αψιμαχία, σχετικά με την φιλοσοφία ζωής που έχει ο-η καθένας-μία σας.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στην επανασύνδεση, προσέξτε όχι τόσο τον κόπο αλλά τον τρόπο! Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να μπείτε λίγο στην λογική του ή της πρώην σας. Αυτό σημαίνει πως η διαφορές δεν είναι τόσο πρακτικές, όσο… φιλοσοφικές! Βλέπετε την ζωή με διαφορετικό τρόπο και ο-η καθένας-μία σας έχει διαφορετική αντίληψη για το νόημα της ζωής. Τούτο θα χρειαστεί να το λειάνετε και να βρείτε ένα κοινό σημείο «συνάντησης», ή τουλάχιστον ο-η ένας-μία να βρει κάτι ενδιαφέρον στην «θεωρία» της-του άλλης-ου. Η ευκαιρία της επανασύνδεσης θα σας προκύψει. Αν ωστόσο δεν δουλευτούν αυτά, ενδεχομένως να ανακυκλώνεται μία επαναλαμβανόμενη κατάσταση χωρισμών και επανασυνδέσεων!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γοητευτική νέα γνωριμία. Η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, θα έχει κάτι που θα σας ανεβάζει, και προφανώς κι εσείς εκείνην ή εκείνον. Θα χρειαστεί προσοχή, από την στιγμή που θα προχωρήσετε την γνωριμία σας λίγο παρακάτω. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε αρκετές διαφορές και να χρειαστεί να απαντήσετε στον εαυτό σας, εάν τελικά μπορείτε ή όχι να αποδεχτείτε τούτες τις διαφορές. Αναλόγως των απαντήσεων που θα δώσετε εσείς οι ίδιοι-ες στον εαυτό σας, θα εξαρτηθεί και το αν θα κάνετε ή όχι τελικά σχέση.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Ένα σημείο που μπορεί να σας προβληματίσει είναι οι ιδέες ή οι απόψεις κάποιου συναδέλφου ή συνεργάτη σας. Εάν δεν σας επηρεάζει άμεσα η παρουσία του, μην δώσετε μεγάλη σημασία, για να μην προκληθεί αντιπαράθεση. Αν η παρουσία του είναι καθοριστική, φροντίστε να πείτε την γνώμη σας με σεβασμό και χωρίς την τάση να έρθετε σε αντιπαλότητα. Κατά τ’ άλλα η εργασία σας θα έχει μία καλή ροή και το ίδιο θα ισχύσει για τις χρηματικές αποδοχές σας.

Όσοι ψάχνετε για εργασία, προβλέπεται να έρχεστε σε συνεννόηση με ένα συνεργάτη ή εργοδότη, που θα σας αφήσει ορισμένα κενά, ίσως εσωτερικά.  Εάν μπείτε, έστω στην αρχή, στην δική του λογική, ίσως να προκύψει μία ενδιαφέρουσα συνεργασία. Εάν, ωστόσο, είστε αμετακίνητοι στις θέσεις σας, ενδεχομένως να μην προχωρήσετε σε τούτη τη συνεργασία, ή να αποχωρίσετε σχετικά νωρίς, αφού θα έχετε ξεκινήσει. Τούτο θα σημαίνει ότι καλό θα είναι αργότερα να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε δουλειά, που θα σας γεμίζει πρωτίστως μέσα σας.

                                        Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Γιορτές με… φούντες θα κάνετε τούτον τον Δεκέμβριο, αφού είστε αποφασισμένοι-ες να παλέψετε για τα πιστεύω και για τα θέλω σας! Καλό θα είναι τα κοντινά σας άτομα να μην σας εναντιώνονται πολύ, εάν προτιμούν να περάσουν ήρεμα αυτές τις γιορτινές μέρες!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα προτάξετε τις κατά μία έννοια καταπιεσμένες σας ανάγκες και θα διεκδικήσετε την κάλυψή τους. Τούτο μπορεί να προκαλέσει την εναντίωση της ή του συζύγου ή συντρόφου σας, που θα νομίζει ενδεχομένως πως οι δικές της-του ανάγκες είναι πιο παραμελημένες από τις δικές σας. Η πιθανότητα να μην συμφωνήσετε σε αυτό, ίσως να ξεσηκώσει «επανάσταση» μεταξύ σας! Εάν κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, επιλέξτε τουλάχιστον να το περάσετε μέσα από ένα φίλτρο χιουμοριστικής διάθεσης. Σκεφτείτε ότι στο τέλος μπορεί όλο αυτό να σας φανεί… αστείο. Από την άλλη, προσέξτε να μην χάνετε το στυλ σας, ακόμη κι όταν εκνευρίζεστε. Χρυσός κανόνας  :  Μην χαρακτηρίζετε τον-την άλλον-η ποτέ με μειωτικές εκφράσεις! Είναι πιθανόν να μην τις ξεχάσει ποτέ!

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να μπείτε εκ νέου στην σχέση με την ή τον πρώην σας, κάντε το χωρίς… λόγια! Δουλέψτε περισσότερο τα εκφραστικά μέσα σας. Τις εκφράσεις του προσώπου σας και τι κινήσεις των χεριών σας! Διαφορετικά, μετράτε κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σας, μιας κι θα έχετε την διάθεση να τα πείτε κάπως… χοντρά! Αν και η αγάπη μπορεί να υπάρχει και μέσα στην ένταση, μην ντύνετε τούτην την ένταση με προσβλητικές εκφράσεις. Για παράδειγμα αντί να πείτε  :  «Είσαι διπρόσωπος-η», μπορείτε να πείτε το θετικό  και ασφαλές  :  «Με μπερδεύει η στάση σου. Δεν καταλαβαίνω τι πραγματικά θέλεις!» κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδέχεται να κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα γνωρίσετε κάτω από αντίξοες συνθήκες! Ενδεχομένως μάλιστα να έρθετε σε αντιπαλότητα μαζί του για κάποιον εφήμερο λόγο, και κατόπιν, δια μέσου της αντιπαράθεσης σας να ξεκινήσει ένας έρωτας! Πως θα σας φαινόταν, εάν διαπιστώνατε πως ο καυγάς σας στην ουρά του super market , εξελίσσεται σε φλερτ;! Ή ο τσακωμός σας για μια απλή διαφορά απόψεων σε έναν κοινό διαδικτυακό ή δια ζώσης χώρο, προέκυπτε να φέρει την μελλοντική σας σχέση;!

Αν εργάζεστε, δώστε προσοχή στις ενδοεργασιακές κόντρες. Ακόμη περισσότερο, εάν αυτές αφορούν σε ασήμαντα θέματα κι όχι σε σοβαρές αντιπαραθέσεις. Αν όντος προκύψουν, θα μειώσουν δυστυχώς την απόδοση της δουλειά σας, ενώ σε ένα ειρηνικό κλίμα, τούτη πρόκειται να πάει εξαιρετικά. Δείξτε λοιπόν μεταξύ σας συναδελφική αλληλεγγύη. Αν, ωστόσο, ο λόγος της αντιπαράθεσης έχει υπόβαθρο, το οποίο θίγει την ίδια την δουλειά σας, τότε καλό θα είναι να προσπαθήσετε να λυθεί… ο κόμπος αυτός. Τα οικονομικά σας δεδομένα πρόκειται να ενδυναμωθούν γενικότερα.

Όσοι ψάχνετε για εργασία, φροντίστε να πατήσετε στα πόδια σας και να ακούσετε την διαίσθησή σας, που είναι σε εσάς ανεπτυγμένη. Κατά βάση μην υιοθετήσετε, αβασάνιστα, μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις που δεν σας πείθουν. Ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι να μην λειτουργήσουν με αρκετή υπευθυνότητα απέναντί σας. Έτσι, ακολουθήστε το ένστικτό σας, και αν δεν σας καθοδηγήσει να εισέλθετε σε έναν νέο επαγγελματικό χώρο, αποφύγετέ το μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας. Εναλλακτικά συμβουλευτείτε έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που εμπιστεύεστε! Εάν βέβαια σας έλθει κάτι πραγματικά καλό, ακολουθήστε το με χαρά!

                                      Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Ο μήνας αυτός θα έχει ένα πνευματικό περιεχόμενο γι εσάς. Οι υλικές σας ανάγκες θα είναι καλυμμένες, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε κατά τι παραπάνω με το πνευματικό κομμάτι των πραγμάτων και των σχέσεων.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, ενδέχεται να δοκιμάσετε της αντοχές σας σε θέματα, ας πούμε, ευχαριστίας ή αχαριστίας. Μάλλον θα κρίνετε την γενικότερη στάση του-της συζύγου ή συντρόφου σας ως… αχάριστη! Τούτο θα γίνει μέσα από ένα διανοητικό πρίσμα κι όχι με την εκλαϊκευμένη έννοια του όρου. Δηλαδή, ενδεχομένως να νιώσετε ότι το ταίρι σας ζητά αρκετά από εσάς, εστιάζοντας περισσότερο στα αρνητικά παρά στα θετικά σας σημεία. Τούτο, εάν όντος συμβαίνει , ίσως να μην είναι ενθαρρυντικό για το καλό μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας. Οπότε, πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει σωστά, και κατόπιν εκφράστε τις σκέψεις σας με ηρεμία. Ίσως ο άνθρωπός σας να μην είχε αντιληφθεί ότι πληγώνεστε, και στο εξής να είναι πιο προσεκτικός-ή στις εκφράσεις και στην κριτική του-της.

Όσοι-ες είστε χωρισμένοι-ες, με την ελπίδα της επανασύνδεσης να σας διακατέχει, αναρωτηθείτε αρχικά για την ισότητα στην σχέση σας. Δηλαδή προσπαθήστε να διακρίνετε, εάν στην σχέση σας υπήρξε μία άτυπη τάξη μεταξύ σας, του τύπου ποιος-ά ήταν ο-η σωστός-ή και ποιος-ά ο-η λανθασμένος-η. Ένα τέτοιο πιθανό στερεότυπο δεν θα διευκολύνει την καλή εξέλιξη της σχέσης σας στο μέλλον. Σαφώς ούτε την ισότιμη επικοινωνία και έκφραση. Εφόσον ο-η ένας-μία θα έχει πάντα δίκιο και η-ο άλλη-ος πάντα άδικο. Μόλις έρθει η ευκαιρία της επαναπροσέγγισής σας, καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι-ες να διαχειριστείτε την ισοτιμία μέσα στη  σχέση σας, χωρίς ετικέτες και κλισέ!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο ενώ θα σας γοητεύσει, θα έχει, ωστόσο, την τάση να σας… εκπαιδεύσει! Αν όντος χρειάζεστε κάτι τέτοιο σε κάποιον βαθμό, δεχτείτε το, βάζοντας ταυτόχρονα και τα όριά σας. Αν όμως νιώθετε πως δεν σας χρειάζεται ένα τρόπον τινά πατρονάρισμα, τότε βάλτε εξ αρχής τα όριά σας και δείξτε στον-στην  άλλον-η ότι έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση, ώστε να μην σας χρειάζεται ένας-μία σύντροφος-κηδεμόνας! Το πιθανότερο είναι να το αποδεχτεί και να σας πάρει στα σοβαρά!

Όσοι εργάζεστε θα έχετε καινούρια πράγματα στην δουλειά σας, που θα ανανεώσουν εσάς και γενικότερα την εργασία σας. Ίσως η έλευση ενός καινούριου προσώπου να φέρει αλλαγές. Είναι πιθανόν αρκετοί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο σεμινάριο, που θα σας δώσει πληροφορίες για τις νέες γνώσεις ή τεχνικές πάνω στην δουλειά σας. Όλα αυτά καλό θα είναι να τα δείτε με θετική ματιά. Διασκεδάστε με την ιδέα ότι μπορεί να μπείτε ξανά στον ρόλο του… μαθητή. Επομένως η δουλειά σας θα ανανεωθεί, ενώ, ταυτόχρονα, οι αμοιβές σας θα είναι σταθερές.

Εάν ψάχνετε για εργασία, μάλλον θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε κάποια επιμόρφωση, που κατόπιν θα σας εισαγάγει σε έναν αντίστοιχο με το περιεχόμενό της επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται να ξοδέψετε λίγο χρόνο για αυτό, και να υπάρξει μία μικρή χρονική στιγμή αβεβαιότητας για το μετά. Ωστόσο, αυτό θα είναι κατά μία έννοια σκέψεις της εσωτερικής σας ανασφάλειας. Εμπιστευτείτε την καλή σας τύχη και προχωρήστε, εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει. Θα έχετε αναπάντεχα καλό αποτέλεσμα!

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ίσως αυτόν το μήνα, πολλά πράγματα να τα καθορίσουν οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Άλλοτε θα σας εμπνέουν κι άλλοτε θα τους εμπνέετε. Σε μερικές περιπτώσεις θα εναλλάσσονται μεταξύ σας οι ρόλοι του δασκάλου και του μαθητή.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει ένα εκρηκτικό κλίμα, όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια. Αν διοχετευτεί σωστά η ενέργειά σας, μπορείτε να περάσετε αξέχαστες μέρες και μοναδικές γιορτές! Τούτο για να γίνει θα χρειαστεί μέσα στον παρορμητισμό σας να μπαίνετε ταυτόχρονα και στην θέση του άλλου. Διαφορετικά θα μοιάζετε σαν συνώνυμο της λαϊκής παροιμίας  :  «Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει». Ασφαλώς δεν θα θέλατε να συμβεί κάτι τέτοιο στο δεσμό ή στον γάμο σας.

Οι χωρισμένοι-ες μάλλον θα βρίσκεστε σε μία κατάσταση εκνευρισμού με την συμπεριφορά της ή του πρώην σας. Παρόλα αυτά η επιθυμία σας για επανασύνδεση θα είναι έντονη. Ενδεχομένως, τόσο εσείς, όσο κι ο-η άλλος-η να πρέπει να καταλάβετε πως δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Ούτε γίνεται ένας άνθρωπος να έχει μόνο πλεονεκτήματα, αλλά θα έχει προφανώς και μειονεκτήματα. Λάβετε αυτό υπόψη σας, ώστε η ευκαιρία για επανασύνδεση που έρχεται να έχει αίσιο αποτέλεσμα. Λύστε τις διαφορές σας μέσα από την αμοιβαία σας κατανόηση.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, φροντίστε στην παρούσα φάση να νιώθετε περισσότερο και να σκέφτεστε λιγότερο. Ενώ θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, ενδέχεται να το αναλύσετε υπερβολικά μέσα στο μυαλό σας. Τούτο μπορεί να σας οδηγήσει σε ενοχλητικές για τον-την άλλον-η καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα η εξέλιξη να μείνει στάσιμη. Το ζητούμενο θα είναι, σε μία τέτοια εκδοχή, να δείτε, εάν τα πράγματα δεν προχώρησαν, επειδή κάτι σας ενόχλησε στον-στην άλλον-η, ή επειδή υπήρξατε αναποφάσιστες-οι. Στην περίπτωση, ωστόσο, που χαλαρώσετε και αφεθείτε, θα προκύψει μία καλή και σταθερή γνωριμία.

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους να σας υποστηρίξουν. Ταυτόχρονα θα σας δίνουν καλές ιδέες και θα σας εμπνέουν. Αν όντος αυτό σας διευκολύνει και σας προάγει, δείξτε την ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό σας, χωρίς να φοβάστε ότι ο άλλος θα πάρει αέρα. Έτσι θα έχετε μία καλή ανταλλαγή ενέργειας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Η ίδια η εργασία σας πρόκειται να εξελιχθεί δυναμικά. Τα οικονομικά δεδομένα σας θα ανέβουν!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα για σας θα είναι βατά. Εκμεταλλευτείτε το και πείτε «Ναι» σε μία καλή επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει. Εναλλακτικά, σε μία καθυστερημένη θετική απάντηση για δουλειά, στην οποία απευθυνθήκατε πριν λίγο καιρό. Αποφύγετε να αναλύσετε πολύ τα υπέρ και τα κατά, ώστε να χάσετε πολύτιμο χρόνο, ή να δώσετε την εντύπωση πως είστε απρόθυμοι να εργαστείτε. Κατά βάση, θα γνωρίζετε ότι πρόκειται για κάτι καλό. Αν το ακολουθήσετε τελικά, θα δικαιωθείτε και θα βελτιώσετε αισθητά την οικονομική σας θέση.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

  ΚΡΙΟΣ : Το Τρία από τα Πεντάκτινα. Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Αρκετά από τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

    Ιούνιος  2021  :  Μήνας  Δύο  ( 2 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις για τον μήνα Ι ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Μάιος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι ο ανάδρομος Ερμής που θα ανακατέψει τη ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2021

In category Ταρώ

                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2021

In category Ταρώ

        Μάιος 2021  :  Μήνας  Ένα ( 1 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u