Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2019


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα! Ας θυμηθούμε εν τάχει πως βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στις 1/2/2019. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή : 1+2+2+0+1+9=15=1+5=6. Επομένως ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 6. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι συνολικά εννέα (από το 1 έως το 9), όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Παρακάτω δίνονται οι αριθμολογικές προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο του 2019, για τους εννέα προσωπικούς αριθμούς.

Προσωπικός αριθμός 1 :

Ήρεμοι και αρκετά ανανεωμένοι θα είστε αυτόν το μήνα. Έχετε πατήσει ήδη καλύτερα στα πόδια σας, από επαγγελματικής και οικονομικής πλευράς, και δίνεστε ολόψυχα στη δουλειά σας. Κατά συνέπεια η δουλειά και το πορτοφόλι σας είναι σε καλή μοίρα!

Ωστόσο, εάν κάποιοι δεν έχετε αποκατασταθεί ακόμη επαγγελματικά, κι ενδιαφέρεστε να βρείτε εργασία, ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει, μέσα από μια ευκαιρία – έκπληξη , που θα σας παρουσιαστεί!

Δεν λείπουν ωστόσο και τα «βάσανα», τα οποία εντοπίζονται στον αισθηματικό σας τομέα. Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, περνάτε μία φάση, όπου αναρωτιέστε, εάν ο ή η σύντροφός σας, σας αγαπάει όσο κι εσείς! Επίσης περνούν από το μυαλό σας σκέψεις σχετικά με το κατά πόσο το ταίρι σας, σας είναι πιστό. Τίποτε από αυτά που σκέφτεστε μην αφήνετε να σας ταλαιπωρεί, γιατί σε μεγάλο ποσοστό είναι απλώς ανασφάλειες. Προσπαθήστε να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει στη σχέση σας, αποφεύγοντας επιπόλαια συμπεράσματα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας, θα νιώσετε πολύ ερωτευμένοι-ες με ένα άτομο, που θα σας μαγνητίσει έντονα από την πρώτη ματιά! Ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για έναν φλογερό έρωτα, αλλά επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή εύκολου κορεσμού, κρατήστε κάποιον άσσο στο μανίκι σας και μην ανοίγετε όλα σας τα χαρτιά από την αρχή! Κυρίως αποφεύγετε τις δηλώσεις για τα συναισθήματά σας, που μπορεί να ακουστούν υπερβολικές. Καλύτερα να πείτε : «περνάω τέλεια μαζί σου», παρά να πείτε : «θέλω να είμαστε συνέχεια και για πάντα μαζί». Αφήστε αέρα στη γνωριμία!

Λειτουργήστε σοφά και με μέτρο, κι όλα θα σας πάνε περίφημα, εφόσον ο Φεβρουάριος είναι ευνοϊκός για σας, και γενναιόδωρος στον παράγοντα της τύχης!

Προσωπικός αριθμός 2 :

Με τάσεις φυγής σας βρίσκει αυτός ο μήνας, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό! Έχετε δώσει ως τώρα τον καλύτερο εαυτό σας στις σχέσεις σας, στη δουλειά σας, χωρίς οι άλλοι να έχουν εκτιμήσει την αξία σας, όσο θα έπρεπε. Ήρθε η ώρα να πάρετε μια μεγάλη ανάσα και να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να αφήσετε τους άλλους να σας αναζητήσουν. Σας βγαίνει η διάθεση να αποστασιοποιηθείτε κάπως και να κάνετε αισθητή την απουσία σας!

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, έχετε κάπως κουραστεί να είστε ο πιο πρόθυμος ή η πιο πρόθυμη της σχέσης! Κάντε ένα βήμα πίσω, ώστε να αφήσετε την πρωτοβουλία στο ταίρι σας να σας «αναζητήσει» και να νιώσει το πόσο σημαντικός ή σημαντική είστε. Αυτό θα σας δικαιώσει και θα επαναφέρει τη «δικαιοσύνη» στη σχέση σας. Κατά τα άλλα τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και στους δυο σας.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, ο μήνας σας επιφυλάσσει μία καινούρια γνωριμία με άτομο, που αρχικά θα σας φανεί πολύ διαφορετικό από εσάς. Αν όμως δώσετε χρόνο και ευκαιρίες στη γνωριμία, θα μπορέσετε να βρείτε σημεία, που σας φέρνουν κοντά με το άτομο αυτό. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας και μην το αναλύετε πολύ με τη λογική.

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο στην εργασία σας, κάποιοι συνάδελφοι ή συνεργάτες τείνουν να σας ρίχνουν φόρτο εργασίας, παραπάνω από ότι σας αντιστοιχεί. Είστε φιλότιμοι και το αντιμετωπίζετε με αυτήν τη λογική, αλλά εάν σας ενοχλεί, μπορείτε να το πείτε και να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Αρκεί να το κάνετε με διπλωματικό τρόπο, που δεν θα προκαλέσει αντίδραση, ώστε να δημιουργηθούν έριδες.

Τα οικονομικά σας είναι πολύ ασφαλή, και κάνετε καλό κουμάντο ως προς τη σωστή διαχείρισή τους, βάζοντας σε σωστή σειρά τις προτεραιότητές σας. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε δουλειά σε ένα χώρο που θα σας αρέσει το αντικείμενο εργασίας. Δείξτε υπευθυνότητα. Ενδέχεται να βρείτε εργασία, όπου θα χρειάζεται να ταξιδεύετε ή που θα έχει σχέση με ταξίδια ή μετακινήσεις.

Προσωπικός αριθμός 3 :

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει οικονομικά κέρδη, που μπορεί να προέλθουν είτε από εργασία, είτε από τον παράγοντα της τύχης! Στην εργασία σας θα δείτε μια άνοδο, που θα σας εκπλήξει, και πολύ πιθανόν να ξεπεράσει της προσδοκίες σας. Ενώ και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας είναι σε αρμονία. Αν ωστόσο δεν εργάζεστε και αναζητάτε εδώ και κάποιον καιρό εργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε αυτό που σας αξίζει και θα σας ανεβάσει οικονομικά. Η εργασία που θα βρείτε θα είναι καλά αμειβόμενη.

Πολύ πιθανόν είναι επίσης να λάβετε κάποια οικονομική ενίσχυση από άτομο της οικογένειάς σας. Αλλά και η περίπτωση ένα τυχερό λαχείο να σας αποφέρει κάποιο σεβαστό ποσόν είναι αρκετά πιθανή! Δοκιμάστε την τύχη σας, χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Στα συναισθηματικά σας, όσοι κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο έρχεστε πολύ κοντά με την ή με τον σύντροφό σας και περνάτε μια φάση συνεννόησης και ζεστασιάς. Ενδέχεται να ασχολείστε από κοινού για οικονομικά και οργανωτικά θέματα του σπιτιού σας, χωρίς να χάνετε το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας κι εφαρμόζοντας το ρητό : «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πολυάσχολο άτομο. Στην αρχή αυτό θα σας κακοφανεί, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που θα έχει, αλλά στη συνέχεια θα το εκτιμήσετε, επειδή ακριβώς θα σας κερδίσει η εργατικότητα και η δημιουργικότητα αυτού του ατόμου. Και ας μη ξεχνάτε ότι πολλές φορές δεν είναι ο χρόνος το πρόβλημα, αλλά η καλή θέληση! Όταν υπάρχει, τα προβλήματα φαντάζουν πολύ μικρά.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Έχοντας αυξήσει ταχύτητα από το την αρχή της χρονιάς, αλλά και στο τέλος της προηγούμενης, θέλετε τώρα να ξεκουραστείτε κι επιστρέφετε σε πιο αργούς ρυθμούς! Περιορίζεστε στα απαραίτητα και φροντίζετε τον ελεύθερο χρόνο σας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται να ζητήσετε μικρή άδεια από τη δουλειά σας ή να κάνετε κάποια κοπάνα! Ωστόσο η δουλειά σας πάει καλά και δεν κινδυνεύει από τέτοιες μικρές παρατυπίες. Μη ξεχνάτε εξάλλου ότι αυτές οι «σκανταλιές» θα σας γεμίσουν ενέργεια, ώστε να επιστρέψετε στην εργασία σας με περισσότερο κέφι!

Τα οικονομικά σας είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Αν ορισμένοι αναζητάτε εργασία, ο μήνας δεν είναι ο ιδανικός για να βρείτε κάτι αντάξιο των προσδοκιών σας. Αν κάνετε λίγο υπομονή, παρακάτω έρχονται τα καλύτερα. Ωστόσο αν βρείτε κάτι αυτόν το μήνα, το πιθανότερο είναι να έχετε ελεύθερο ωράριο και να αμείβεστε με ποσοστά.

Ο αισθηματικός τομέας για όσους βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, προβλέπει μία ήρεμη περίοδο. Παρόλα αυτά δεν θέλετε να περνάτε όλον τον ελεύθερο χρόνο σας με τον ή την σύντροφό σας. Αυτό γίνεται γιατί έχετε περισσότερο ανάγκη να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους. Αν και δεν σημαίνει κάτι κακό για τη σχέση σας, αυτή η στάση εγκυμονεί ένα μικρό κίνδυνο να παρεξηγηθείτε από το ταίρι σας. Βρείτε ωραίες δικαιολογίες και κρατείστε ένα ευγενικό επίπεδο επικοινωνίας, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχετε να κρύψετε κάτι, απλά περνάτε μια ανέμελη φάση και μετά θα επιστρέψετε δριμύτεροι!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας, αν και φλερτάρετε αρκετά αυτόν το μήνα, είτε άμεσα, είτε μέσω διαδικτύου, είτε και τα δύο, δεν εστιάζεται ιδιαίτερα την προσοχή σας σε ένα άτομο. Αυτό μπορεί να μη σας επιτρέψει να εξελίξετε μια καινούρια γνωριμία αυτόν το μήνα.  Αν ωστόσο κρατήσετε κάποια γνωριμία σε καλό επίπεδο, έχετε πολλές ελπίδες να εξελιχθεί τον επόμενο μήνα σε σχέση. Επομένως αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε την «προεργασία» σας.

  Προσωπικός αριθμός 5 :

Κάτι σας έκανε να νιώθετε τον τελευταίο καιρό σαν το θηρίο στο κλουβί. Και τώρα ήρθε η στιγμή να «ανοίξει» η πόρτα και να ξεχυθείτε για να αρπάξετε τη ζωή δυναμικά στα χέρια σας! Είστε γεμάτοι τόλμη κι έτοιμοι να πάρετε ρίσκα για νέα πράγματα. Αν έχετε δική σας δουλειά θα εφαρμόσετε καινούριες ιδέες, που θα σας βγουν σε καλό. Εάν εργάζεστε κάπου, το πιθανότερο είναι να σας κάνουν μια νέα πρόταση, που ενώ στην αρχή θα σας προβληματίσει, σύντομα θα καταλάβετε ότι σας πάει ένα βήμα παραπάνω.

Ο μήνας επίσης είναι πολύ καλός από οικονομικής πλευράς. Αρκεί να είστε εγκρατείς, γιατί θα σας βγει μια τάση να κάνετε αγορές. Καλό θα είναι να μην  υπερβάλετε. Για κάποιους θα βρεθεί μία νέα εργασία, που θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα λύσει το επαγγελματικό σας αδιέξοδο. Αν ωστόσο εργάζεστε ήδη, αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι, ίσως πάρετε μια τολμηρή απόφαση να πάτε σε νέα δουλειά. Αυτό δεν προβλέπεται να σας βγει σε κακό, ωστόσο ζυγίστε πιο πριν τα υπέρ και τα κατά!

Οι αδέσμευτοι κι οι αδέσμευτες από αισθηματικής πλευράς, θα ξεκινήσετε μία καινούρια σχέση, με άριστες προοπτικές! Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μην κάνετε απερίσκεπτα λάθη, καθότι πρόκειται για κάτι πολύ καλό!

Πολύ δυνατή ωστόσο θα είναι και μια επανασύνδεση, για όσους είστε χωρισμένοι, αλλά δεν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας ο ένας για τον άλλον. Χρησιμοποιείστε την εμπειρία που αποκτήσατε μέσα από αυτήν τη σχέση, για να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Θα τα καταφέρετε!

Για όσους βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η σχέση σας θα ανανεωθεί και θα περάσετε μαζί δυνατές στιγμές και όμορφες εξόδους. Μια δόση ζήλιας, θα σας ταλαιπωρήσει ωστόσο, από ένα τρίτο άτομο, που θα κάνει τα γλυκά μάτια σε σας ή στο ταίρι σας. Δείξτε αυτοπεποίθηση, και το πολύ-πολύ περιοριστείτε σε χαριτωμένες σκηνές ζήλειας, με παιχνιδιάρικη διάθεση. Η σχέση σας δεν κινδυνεύει, παρά μόνο αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας ή στον-στην σύντροφό σας.

Προσωπικός αριθμός 6 :

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει σε μια νέα πραγματικότητα στην οποία καλείστε να προσαρμοστείτε. Αυτή είναι η σύνδεση. Με κάτι θα συνδεθείτε και παρότι θα είναι θετικό, στην άλλη του πλευρά βρίσκετε η χαμένη ανεξαρτησία σας! Θα χρειαστεί ωστόσο να γνωρίζετε ότι ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για κάτι τέτοιο, και ίσως δεν θα ήταν καλή μια επιλογή να αποφύγετε να συνδεθείτε στο τώρα.

Κάτι επαγγελματικό μεγαλώνει, ανεβάζοντας λίγο τον πήχη για τις δικές σας δυνατότητες. Αυτό είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Κάποια πρόταση, που θα σας γίνει στη δουλειά σας, κρύβει πίσω της την αναγνώριση της αξίας σας και θα ήταν καλό να την εκλάβετε έτσι κι όχι με κατήφεια λόγω των παραπάνω ευθυνών. Κατά συνέπεια βελτιώνεται και το οικονομικό σας, που αυτόν το μήνα θα ανέβει, είτε από τη δουλειά σας, είτε από κάποια οικονομική υποστήριξη δικού σας ανθρώπου, είτε κι από τα δύο.

Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας αυτόν το μήνα, θα ήταν πιο ασφαλές να το κάνετε μαζί με κάποιον συνεργάτη, με τον οποίο θα έχετε κοινό όραμα. Επίσης όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα βρεθείτε σε χώρο, όπου τον πρώτο λόγω θα έχει η καλή συμπεριφορά και η συναδελφική αλληλεγγύη. Ενώ τη δουλειά αυτή  θα τη βρείτε με τη μεσολάβηση δικού σας ανθρώπου.

Στον αισθηματικό τομέα, μπαίνετε σε σχέση με άτομο που έχετε ήδη φλερτάρει, ή με άτομο που θα γνωρίσετε τώρα και θα σας φέρει πολύ κοντά ένα κεραυνοβόλο συναίσθημα.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό, θα προχωρήσετε σε κάτι πιο δημιουργικό, όπως συγκατοίκηση, ή πρόταση γάμου. Ενώ για τους χωρισμένους θα σας δοθεί  ευκαιρία μέσα από μια δυνατή επανασύνδεση. Δείξτε ελαστικότητα και μην κρίνετε αυστηρά τον ή την σύντροφό σας. Δώστε χώρο στα συναισθήματά σας και μην ανακυκλώνετε τα προβλήματα, ώστε να πάει καλά.

Οι παντρεμένοι του αριθμού σας, έρχεστε πολύ κοντά και λειτουργείτε με τον ή την σύζυγό σας, μαζί σαν ομάδα, ενώ ενδέχεται να προκύψει εγκυμοσύνη! Αν υπάρχει κάποιο κρυφό ερωτικό τρίγωνο, αποφασίζετε να το λύσετε και να σταθεροποιηθείτε αποκλειστικά στο γάμο σας. Στην αντίθετη περίπτωση, που αποφασίσετε δηλαδή να φύγετε από το γάμο σας, αυτό θα σημαίνει ότι δυστυχώς ο γάμος σας  είχε τελειώσει από καιρό.

Προσωπικός αριθμός 7 :

Αυτόν το μήνα αποφασίζετε να οργανωθείτε και να αρχίσετε σιγά-σιγά να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα κάνετε κάποιες αλλαγές, που είχατε σκεφτεί νωρίτερα και τώρα ήρθε η στιγμή να τις πραγματοποιήσετε. Αν εργάζεστε απλώς κάπου, θα συγκεντρωθείτε αρκετά στη δουλειά σας και θα διεκδικήσετε ορισμένους προσωπικούς στόχους, που θα τους επιτύχετε!

Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και ασφαλή, ενώ οι ίδιοι θα κάνετε οικονομία, προκειμένου να αποταμιεύσετε χρήματα ή να μαζέψετε χρήματα για μία αγορά που θέλετε να κάνετε.

Εάν είστε στη φάση, που δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, ο μήνας είναι ιδανικός για να βρείτε δουλειά, σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό φορέα, η οποία θα σας πάει πολύ καλά και θα εξασφαλίσετε και μονιμότητα, εφόσον δείξετε αυστηρό επαγγελματισμό και είστε απόλυτα συνεπείς στα ωράριά σας.

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, όσοι είστε δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο, θα χρειαστεί να προσέξετε μία τάση σας να κάνετε αυστηρή και ίσως αγενή κριτική στον ή στην σύντροφό σας. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει την αντίδραση του ανθρώπου σας. Κατά τα άλλα είστε πολύ κοντά, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, και οργανωμένοι σαν ζευγάρι. Φροντίστε από την πλευρά σας να δώσετε μια λίγο πιο ρομαντική νότα στη σχέση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας, έχετε την τάση να «κοσκινίζετε» πολύ την κάθε καινούρια γνωριμία που κάνετε, με αποτέλεσμα να βρίσκετε πάντα κάποιο ψεγάδι. Αυτό δείχνει ότι δεν το θέλετε πολύ να κάνετε  σχέση. Ωστόσο θα μπορούσατε να κινηθείτε με γνώμονα τα συναισθήματά σας, και να προχωρήσετε σε μια γνωριμία, όταν κι εφόσον νιώσετε ερωτευμένοι-ες.

Προσωπικός αριθμός 8 :

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτόν το μήνα! Κάτι σας παρακινεί αρχικά, είτε το χρειάζεστε, είτε όχι, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κυρίως μα την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ψυχολογία κι η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνουν και δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι-ες, σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Σας φλερτάρουν αρκετά, κάτι που θα ενεργοποιήσει ίντριγκες στη σχέση σας, για όσους κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο. Απολαύστε το αλλά κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες, ώστε να μην κινδυνεύσει ή σχέση σας!

Κατά τα άλλα, οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε αρκετές εξόδους μαζί και θα βρείτε κοινό ελεύθερο χρόνο, που θα αξιοποιήσετε για την ενδυνάμωση της σχέσης σας. Όσοι κι όσες είστε αδέσμευτοι-ες, θα μπλοκάρετε από την αφθονία θαυμαστριών ή θαυμαστών που θα σας διεκδικήσουν, αλλά το θέμα θα γίνει ακόμα πιο πολύπλοκο, όταν εμφανιστεί άτομο από το παρελθόν, με έντονες προθέσεις επανασύνδεσης. Καλείστε να ξεδιαλύνετε αυτό το ερωτικό κουβάρι! Τουλάχιστο ακούστε τα συναισθήματά σας πρώτα κι έπειτα τη λογική.

Μέσα στα πλαίσια της «φροντίδας» για τον εαυτό σας, δεν αποκλείεται να θελήσετε να ξεκινήσετε ψυχανάλυση ή να διαβάσετε βιβλία, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τα πάτε πολύ καλά και θα σας αναγνωρίσουν τώρα, εάν δεν έχει ήδη συμβεί. Επίσης είναι πολύ καλός μήνας για τα οικονομικά σας, τα οποία μπορεί να ανέβουν από διάφορες μεριές, είτε από τη δουλειά, είτε από απρόβλεπτη πηγή, είτε από δικό σας άνθρωπο κτλ.

Για όσους αναζητάτε εργασία, θα σας προκύψουν ίσως και δυο μαζί καλές ευκαιρίες, κάτι που θα σας αποσυντονίσει για λίγο. Θα χρειαστεί να διαλέξετε γρήγορα, για να μην κλείσουν οι πόρτες. Συμβουλευτικά θα λέγαμε να επιλέξετε με γνώμονα αυτό που σας εκφράζει καλύτερα και σας κάνει να αγαπάτε τη δουλειά σας.

Προσωπικός αριθμός 9 :

Μπαίνετε σε ένα μήνα, αλλά και μια φάση, όπου θα νιώσετε ότι κάτι χρειάζεστε, αλλά πιθανόν να μη ξέρετε τι ακριβώς. Αναζητάτε να καλύψετε ένα εσωτερικό κενό σας και ταυτόχρονα νιώθετε ενοχές, που δεν χαίρεστε με αυτά που έχετε. Βρίσκεστε ουσιαστικά σε μία φάση, που θέλετε να τολμήστε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά φοβάστε μήπως είναι λάθος για σας ή για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Για όσους βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, βγάζετε μια χαμηλή ενέργεια στη σχέση, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθείτε για αδιαφορία. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον άνθρωπό σας και μην προδικάζετε ότι δεν θα σας καταλάβει. Ένας σοφός λέει ότι κάποιο πρόβλημα ξεκινάει να λύνετε από τη στιγμή που αποφασίζουμε να μιλήσουμε γι αυτό. Ο ή η σύντροφός σας θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μοιράζεστε μαζί του-της τις αγωνίες σας.

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι-ες, αρέσκεστε να φλερτάρετε, αλλά μόλις κάτι πάει να προχωρήσει θέλετε να κάνετε πίσω. Κατά αρχήν αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό κι έπειτα φλερτάροντας θα φτάσετε και στο άτομο, που θα σας κάνει να «ανθίσετε» σαν τα λουλούδια, αφού θα σας εμπνεύσει τον έρωτα, το πιο δυνατό και αποτελεσματικό συναίσθημα!

Στα επαγγελματικά σας είστε πολύ σωστοί και συνεπείς. Υπάρχει μια ρουτίνα, γι αυτό φροντίστε να βρείτε πραγματάκια στη δουλειά σας, που σας ενθουσιάζουν. Τα οικονομικά σας επίσης είναι καλά. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, από αυτά που αγαπάτε ή σε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο και χαρείτε για την χαρά που παίρνετε και δίνετε!

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα σας ανοίξει μια πολύ σταθερή και ασφαλής πόρτα. Ευχαριστείστε την τύχη σας και ξεκινήστε με φιλότιμη διάθεση. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική για τον νέο σας χώρο και εστιάστε περισσότερο στα θετικά σημεία.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα! Πριν αποκαλύψουμε τις αριθ ...

Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Το Οκτώ από τα Κύπελλα. Ο μήνας θα σας φέρει την ανάγκη για ένα διάλειμμα, ή έ ...

Προβλέψεις Δεκεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ] Ο Δεκέμβριος φέρνει μαζί του έναν αέρα σοφίας που μας κάνει όλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2019

In category Ταρώ

Κριός : Ο Πύργος… … Ή ο Οίκος του Θεού! Μήνας άκρως δυναμικός για το ζώδιό σας αυτός ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2019

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Καλό μήνα! Πριν αποκαλύψουμε τις προβλέψεις του μηνός Νοεμβρί ...

Προβλέψεις Νοεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Καλό αυτί – κάρτα 67” Ο Νοέμβριος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον ε ...

  • Πετυχημένα Ξόρκια !- Πως πετυχαίνει κάποιο ξόρκι; Χρειάζεται κάποια τεχνική για να πετύχει ένα ξόρκι; Σίγουρα χρειάζεται να γίνει κάποια απαραίτητη διεργασία ώστε να λειτουργήσει το ξόρκι αποτελεσματικά.… Διαβάστε περισσότερα

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u