Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020


Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)!

Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/2/2020. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή : 1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 0 = 7. Ο προσωπικός του αριθμός λοιπόν είναι το 7. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Φανερώνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα μας, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Φεβρουάριος του 2020 είναι αριθμολογικά μήνας με αριθμό το 6. Αυτό γιατί αν προσθέσουμε τον αριθμό του μήνα (2), επειδή είναι ο δεύτερος μήνας, στον αριθμό του έτους (4), αφού 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, μας εξισώνει το 6 : 2 (μήνας) + 4 (έτος) = 6 ( Φεβρουάριος του 2020).

Όπως αναφέραμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, ο αριθμός 6 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Αφροδίτη, τόσο στην δυτική, όσο και στην ινδική αριθμολογία. Επομένως οι «αποχρώσεις» του μήνα αυτού θα έχουν κάτι από τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης! Η Αφροδίτη σαφώς αναφέρεται στην  θηλυκή ομορφιά, στον αισθησιασμό, στην ευγένεια, στον ρομαντισμό, στο πάθος, στον ερωτισμό, στις καλλιτεχνικές δημιουργίες και δραστηριότητες, στην οικονομική άνεση, στην αγάπη.

Τα άτομα που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω τούτον τον μήνα, ανεξαρτήτως του προσωπικού σας αριθμού, είναι όσοι-ες είστε γεννημένοι-ες στις 6, 15 και 24. Επίσης εκείνοι-ες που έχετε προσωπικό αριθμό 6, αλλά και 5 και 8. Ακόμη όσοι-ες έχετε στο ονοματεπώνυμο σας ως αρχικά ή ως διάσπαρτα τα γράμματα Ξ, ξ και Χ, χ. Τα δύο αυτά γράμματα αντιστοιχούν στο 6. Επίσης όσοι έχετε αρχικά στο ονοματεπώνυμό σας ή διάσπαρτα τα γράμματα Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ – Η, η – Π, π – Ω, ω, που αντιστοιχούν στους φιλικούς με το 6 αριθμούς 5 ( ε, ν, φ ) και 8 ( η, π, ω ). * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών είναι σύμφωνη με την αντιστοίχιση της πυθαγορείου αριθμολογίας, που ταυτίζεται με την αρχαιοελληνική αρίθμηση δια των γραμμάτων. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως κάποιου ή κάποιας. Επομένως δεν αφορά στα χαϊδευτικά ή στα επίκτητα ονόματα, όπως το επώνυμο του συζύγου ή κάποιο καλλιτεχνικό επώνυμο κτλ. *** Τα λατινικά γράμματα που αντιστοιχούν στο  6 είναι τα F, f – O, o – X,x.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

 Σε σύγκρουση θα έρθει τούτον το μήνα ο ιδεαλισμός σας με την πραγματικότητα. Ίσως οι άνθρωποι που σας περιστοιχίζουν να σας φανούν πως δεν σας καταλαβαίνουν. Σε μερικές περιπτώσεις ενδέχεται να μην μπορείτε να συγχρονιστείτε με το περιβάλλον σας, πιστεύοντας ότι οι άλλοι είναι εξαιρετικά αργοί σε σχέση με την δική σας ταχύτητα!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ενδεχομένως να υπάρξει μία επιφανειακή γαλήνη. Κατά βάθος κάνετε υπομονή περιμένοντας να αλλάξουν τα πράγματα. Ορισμένοι-ες ίσως να κάνετε την προσπάθεια να φτάσετε στην ουσία, κι άλλοι μπορεί να απομακρυνθείτε διακριτικά. Ωστόσο η σχέση σας παρακάτω θα πάει καλύτερα και ίσως θα ήταν σοφό να αφήσετε την κατάσταση να προχωρήσει από μόνη της, χωρίς να επέμβετε δυναμικά. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να ξεσπάσουν εντάσεις.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε εάν αυτός είναι προσωρινός ή οριστικός, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε ως το τέλος του μήνα για να την απάντηση. Οι ρυθμοί επικοινωνίας και εξέλιξης θα είναι αργοί. Μην κάνετε κινήσεις για να ξεκαθαρίστε την κατάσταση, επειδή αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Δείξτε λίγη υπομονή μέχρι να πάρετε το «πράσινο φως» από την άλλη πλευρά και κατόπιν κινηθείτε με χαλαρό ρυθμό. Δεν θα πρέπει να φανεί ότι βιάζεστε για το αποτέλεσμα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα «πέσετε» πάνω σε άτομο που θα σας τραβήξει ερωτικά, αλλά θα σας δημιουργήσει και ανασφάλεια. Ενδεχομένως το στυλ του ή η κουλτούρα του να μην συνάδουν με τα δικά σας δεδομένα. Ωστόσο θα υπάρξει έντονο το στοιχείο της πρόκλησης, να δείτε δηλαδή διαφορετικά τον εαυτό σας ή την μελλοντική σχέση σας από εκείνο που είχατε φανταστεί. Αν λοιπόν λέτε «ναι» στις εκπλήξεις και στις ανατροπές, τότε επιτρέψτε στην γνωριμία τούτη να εξελιχθεί, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι αποδέχεστε τον-την άλλον-η όπως είναι.

Στην εργασία σας η ίδια η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά! Θα σας έρθουν χρήματα, που πιθανόν δεν τα είχατε καθόλου στον νου σας! Ενδέχεται όμως να θέλετε κάτι να αλλάξετε στην δουλειά σας ή να επαναπροσδιορίσετε την σχέση με κάποιον συνεργάτη σας, που σας αποσυντονίζει. Αυτό είναι καλή ιδέα να το τολμήσετε. Για να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσα φροντίστε να μην ανέβουν οι τόνοι και να προσπαθήσετε να κινηθείτε «πιάνοντας» την ψυχολογία του συνομιλητή σας.

 Αν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, σας περιμένει μία γενναιόδωρη τύχη! Ίσως να βοηθηθείτε από γνωστό σας άνθρωπο προκειμένου να εισέλθετε σε έναν καλό χώρο. Δεν αποκλείεται η περίπτωση να μπείτε στον δημόσιο τομέα, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις. Η νέα εργασία σας θα σας ενθουσιάσει και ταυτόχρονα θα σας καλύψει οικονομικά. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας όσο περισσότερο μπορείτε και συγκεντρωθείτε σ’ αυτό που κάνετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις αν προκύψει κάτι που σας προβληματίζει, κρατήστε χαμηλούς τόνους και χειριστείτε το με ψυχραιμία και σοφία. Θα λυθεί με τον πιο «ανώδυνο» τρόπο και θα εκτιμηθεί η συνετή στάση σας.

  Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει σε καλύτερη οικονομική και επαγγελματική κατάσταση από τους προηγούμενους, αλλά ενδέχεται να σας αναστατώσει και να σας μπερδέψει στις προσωπικές σας σχέσεις.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ίσως να νιώσετε ότι η σχέση με τον άνθρωπό σας είναι, ή έφτασε να είναι επιδερμική και επιφανειακή. Ενδέχεται να περνά από το μυαλό σας η σκέψη πιθανής εξωσυζυγικής σχέσης στον-στην άλλον-η. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η οικονομική κατάσταση του σπιτικού σας θα βρεθεί σε καλή εξέλιξη. Σαν ζευγάρι θα είστε συνεννοημένοι σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. Εάν θέλετε να πλησιάζετε το ταίρι σας συναισθηματικά, ίσως θα ήταν πιο έξυπνο και πιο ασφαλές να το κάνετε μέσα από τα πρακτικά πράγματα που σας ενώνουν. Δώστε έμφαση στα οικονομικά και στο μοίρασμα ευθυνών κι αφήστε μέσω αυτών να επέλθει και το συναισθηματικό πλησίασμα. Μην κάνετε και λέτε συναισθηματικές υπερβολές που είναι άκαιρες, διότι κάτι τέτοιο θα σας φέρει σε περισσότερη αμηχανία από αυτήν που ήδη υπάρχει.

Οι χωρισμένοι-ες, που αναρωτιέστε για την επανασύνδεσή σας, ενδεχομένως να βρεθείτε μπροστά σε δύο περιπτώσεις : α) Να απομακρυνθείτε οριστικά από το πρώην ταίρι σας, διαπιστώνοντας ότι η σχέση σας δεν ήταν αρκετά αμοιβαία! Δηλαδή αλλού τραβούσε ο ένας κι αλλού ο άλλος. β) Να τα ξαναβρείτε! Τούτο όμως θα πάει καλά εφόσον είστε κι οι δύο έτοιμοι να βάλετε το εγώ σας λίγο στην άκρη, ώστε να βρεθεί ο κοινός χώρος στην σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, πιθανόν μέσα σε επαγγελματικό χώρο, ή με αφορμή μία κοινή δραστηριότητα ή συνεργασία. Τούτη η γνωριμία μάλλον δεν θα έχει ως πρωταρχικό της το ρομαντικό στοιχείο, αλλά την λογική. Αυτό δεν είναι λάθος. Καλό θα είναι επίσης να μην προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε από τον άλλον κάτι, το οποίο δεν έχει να σας το δώσει. Αξιοποιήστε λοιπόν τα δυνατά σημεία μεταξύ σας, το λογικό δηλαδή κομμάτι, και η γνωριμία σας θα εξελιχθεί σε σχέση.

Τα επαγγελματικά σας αυτόν το μήνα θα πάνε περίφημα! Αν η εργασία σας ενέχει το στοιχείο της αναγνώρισης ή της διασημότητας, θα είστε σε πολύ καλή στιγμή για να ζήσετε κάτι τέτοιο. Θα ανέβουν οι αποδοχές σας. Θα βρεθεί πλάι σας επαγγελματικά το σωστό άτομο που θα σας αναγνωρίσει και θα σας αξιολογήσει, ενώ θα θέλει να σας δώσει μία δυνατή ευκαιρία να ανέβετε και να φανείτε! Εφόσον δείτε ότι σας υποστηρίζουν λοιπόν, δώστα τα όλα κι «εκμεταλλευτείτε» αυτήν την ευκαιρία ανόδου, που εξάλλου την αξίζετε!

 Όσοι αναζητάτε εργασία θα λάβετε βοήθεια από άτομο του περιβάλλοντός σας και πιθανόν από γυναίκα. Θα σταθείτε αρκετά τυχεροί, γιατί θα σας ανοίξει μία σημαντική πόρτα, στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, όπου θα συνδυάζει ένα καλό αντικείμενο και μία ικανοποιητική και σταθερή αμοιβή! Για ορισμένους που έχετε γνώσεις και προσόντα για κάτι ανώτερο, θα σας δοθεί επιτέλους η ευκαιρία που περιμένατε και θα εισέλθετε στον αντίστοιχο χώρο! Κάποιοι ενδέχεται να κάνετε μια καλή συνεργασία, που θα σας φέρει μπροστά σε ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο. Ωστόσο αποφύγετε καλύτερα την περίπτωση να συνδυάσετε τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά. Μία πιθανή σχέση σε επαγγελματικό χώρο θα ευδοκιμήσει μάλλον, εάν έχει ως βάση την πρακτική επικοινωνία και συνεννόηση του ζευγαριού.

  Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Ίσως αυτόν τον μήνα να δοκιμαστούν οι αξίες σας. Αρκετοί μπορεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Ένα άτομο θα παίξει ρόλο σ’ αυτό. Η επίδρασή του ενδέχεται να φανεί σημαντική για την αλλαγή που προβλέπεται.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, μάλλον θα περάσετε μία φάση έντασης, που ωστόσο θα είναι εποικοδομητική! Μέσω αυτής θα αναθεωρήσετε την σχέση σας και θα την ανανεώσετε σε σημεία που δεν σας εξυπηρετούν πια. Πιθανόν να αλλάξετε ή να ανεβάσετε το κοινό οικονομικό σας επίπεδο δια της επιρροής του ή της συντρόφου σας. Στα ζευγάρια που δεν έχετε ακόμη προχωρήσει σε γάμο ή άλλης μορφής επισημοποίησης της σχέσης σας, προβλέπεται να συζητήσετε και να οργανώσετε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές θα δοθεί προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα και λιγότερο σε συναισθηματικά, που θα εξελιχθούν ως απόρροια των πρακτικών.

 Όσοι-ες βρίσκεστε σε διάσταση ή χωρισμό, όμως επιθυμείτε την επανασύνδεση με την-τον πρώην σας, θα βρεθείτε μπροστά σε μία νέα ευκαιρία, η οποία θα καθορίσει το μέλλον σας. Τούτο θα εξελιχθεί ομαλά, αν έχετε αναθεωρήσει αμοιβαία την προηγούμενη άκαμπτη στάση σας μέσα στην σχέση. Αν όμως παρόλα αυτά επιμένετε να μην υποχωρήσετε σε τίποτα και απαιτείτε να αλλάξει μόνο ο-η άλλος-η, τότε ίσως να βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα σας φέρει αντιμέτωπους-ες με κάποιες παγιωμένες απόψεις σας. Αυτό μπορεί να σας φρενάρει σχετικά με την εξέλιξη τούτης της γνωριμίας. Κερδίστε χρόνο διατηρώντας την επαφή, χωρίς από την άλλη να δώσετε υποσχέσεις. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να «ζυγίσετε» τα υπέρ και τα κατά αυτής της γνωριμίας, βάζοντας στην «ζυγαριά» και τα συναισθήματα που σας προκαλεί τούτος ή τούτη ο-η απρόσκλητος-η «επισκέπτης-ρια» στην ζωή σας!

Στις δουλειές σας θα τα πάτε πολύ καλά και θα σας υποστηρίξουν οι συνεργάτες σας ή κάποια άτομα από τον χώρο σας. Αν θέλετε τώρα να κάνετε ένα μεγάλο κι ανοδικό βήμα στην εργασία σας, θα το πετύχετε με την ανάλογη συμπαράσταση ενός ή περισσότερων ατόμων από την δουλειά σας. Προβλέπεται οικονομική αναβάθμιση στην εργασία σας, αλλά και γενικότερη αύξηση των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να σας υποστηρίξει χρηματικά δικός σας άνθρωπος και να σας δώσει έτσι μία οικονομική ανάσα.

Όσοι δεν εργάζεστε αλλά ταυτόχρονα ψάχνετε για νέα δουλειά, θα λάβετε βοήθεια από δικός σας άνθρωπο, ώστε να εισέλθετε σε κάποιον χώρο. Ωστόσο δεν αποκλείεται η περίπτωση να σας βοηθήσει άτομο που θα γνωρίσετε μέσα στον μήνα και θα πιστέψει σε σας. Η καινούρια σας εργασία θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, ενώ θα σας καλύπτει και οικονομικά. Ίσως η εργασία αυτή, εφόσον την διεκδικήσετε με την εργατικότητα σας, να γίνει σταθμός στο επαγγελματικό σας μέλλον.

            Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει αλλαγές και σε ορισμένες περιπτώσεις τα πάνω-κάτω! Τούτο δεν είναι τόσο αρνητικό όσο ακούγεται, γιατί θα γίνει μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας. Το μόνο, και χαριτολογώντας, που θα μπορούσατε να χάσετε είναι το… μυαλό σας, βρισκόμενοι μπροστά σε απίθανες εξελίξεις της ζωής σας!

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να περάσετε μία φάση, ίσως και αδικαιολόγητη, ανασφάλειας, ως προς το μέλλον του γάμου ή του δεσμού σας. Ίσως να παρεξηγείτε το παραμικρό, όπως για παράδειγμα την κούραση του ή της συντρόφου σας, και να το ερμηνεύεται ως απουσία αγάπης για το πρόσωπό σας. Στην χειρότερη περίπτωση ενδέχεται να σκεφτείτε πως ο καλός σας ή η καλή σας διατηρεί κρυφή σχέση! Θα χρειαστεί να διώξετε τις καταστροφικές σκέψεις και να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στον-στην σύντροφό σας και στο σύμπαν! Κι έπειτα αναλογιστείτε ότι η σχεδόν μόνιμη ανασφάλειά σας μπορεί να γίνει τελικά η αιτία προβλημάτων στην σχέση με το ταίρι σας! Έτσι κι αλλιώς έχετε δυνατό ταπεραμέντο για να σας αγνοήσει κάποιος!

 Χωρισμένοι ή χωρισμένες τον μήνα του αγίου Βαλεντίνου;! Μάλλον όχι! Στους-στις περισσότερους-ες ο χωρισμός προήλθε από ασήμαντους λόγους, που επειδή δεν τους προσέξατε όσο έπρεπε, έγιναν σημαντικοί. Βάλτε μπροστά την διπλωματία σας, γλυκάνετε λίγο την φωνή σας, ηρεμίστε τους έντονους ρυθμούς σας και θα είστε ξανά με την ή τον πρώην σας. Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας.

 Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα χρειαστεί να είστε κάπως προσεκτικοί με την επιλογή σας! Ενδέχεται να γνωρίσετε δύο άτομα, όπου το καθένα θα σας βγάζει μία διαφορετική εικόνα. Πιθανόν ο-η ένας-μία να σας προκαλεί το πάθος αλλά ταυτόχρονα και την ανασφάλεια, ενώ ο-η άλλος-η την ηρεμία αλλά και την ερωτική μετριότητα. Η επιλογή θα είναι δική σας και θα ήταν καλό να κρίνετε αναλόγως του τι πραγματικά ζητάτε από έναν-μία σύντροφο σε τούτην την φάση της ζωής σας.

Στην δουλειά σας θα έρθει άφθονο χρήμα! Ίσως να υπάρξουν ορισμένες διαφωνίες με συναδέλφους ή συνεργάτες σε θέματα τακτικής ή συνεννόησης. Αυτό ωστόσο δεν θα επηρεάσει την οικονομική άνοδο στην  εργασία σας. Παρόλα αυτά, εάν δεν ηρεμίσει αργά ή γρήγορα η κατάσταση, μπορεί μία επαγγελματική συνεργασία μακροπρόθεσμα να διακοπεί και να συνεχίσει ο καθένας μόνος του. Επίσης, εάν δεν είναι αναπόφευκτο, καλύτερα μην εμπλέκεται επαγγελματικά και συναισθηματικά. Διαφορετικά, έχετε στον νου σας να διατηρείτε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ σας.

Όσοι βρίσκεστε προς ανεύρεση εργασίας, θα σταθείτε τυχεροί κι ευνοημένοι. Θα βρείτε σχετικά εύκολα δουλειά, η οποία θα σας ικανοποιεί τόσο ως προς το αντικείμενό της, όσο κι ως προς τις οικονομικές της παροχές! Στην εργασία αυτή θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε και να καλλιεργήσετε τις δεξιότητές σας ή τα ταλέντα σας. Θα χρειαστεί ωστόσο να προσαρμοστείτε με τους ρυθμούς της ομάδας και να αποφύγετε την προσπάθεια συνεχώς να πρωτοτυπείτε ή να ξεχωρίζετε.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

 Ένας ευχάριστος και χαρούμενος μήνας σας υποδέχεται. Οι συνήθως γρήγοροι ρυθμοί σας μπορεί να μην σας επιτρέψουν να τον απολαύσετε, όσο θα μπορούσατε. Ωστόσο το κατάλληλο ή τα κατάλληλα άτομα δίπλα σας, θα σας βοηθήσουν να χαρείτε κατά τι παραπάνω, και ταυτόχρονα να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους.

Ο γάμος ή ο δεσμός σας θα κυλίσει αβασάνιστα κι απροβλημάτιστα! Σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάσταση θα μοιάζει σαν να διορθώνει πράγματα με το μαγικό της ραβδάκι μία αόρατη καλή νεράιδα! Τούτο βέβαια δεν σημαίνει ότι εσείς θα πρέπει να επαναπαυτείτε. Τουλάχιστον δείξτε τα θετικά σας συναισθήματα κι απολαύστε αυτήν την καλή περίοδο με την ή τον σύντροφό σας. Μία καλή στάση για εσάς θα είναι να χαλαρώσετε λίγο τους συνήθως γρήγορους ρυθμούς σας, και να μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο μα το ταίρι σας. Θα είναι κάτι πραγματικά αναζωογονητικό για τον γάμο ή τον δεσμό σας!

Ο χωρισμός για ορισμένους-ες μάλλον θα ξεπεραστεί ανώδυνα, εάν βέβαια είναι ζητούμενο η επανασύνδεση. Η τάση και των δύο σας να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον καθώς και η αισθητή απουσία του ενός στον άλλον, θα σας φέρει σύντομα κοντά! Αν και θα προκύψει μία εύκολη επανασύνδεση, δώστε την προσοχή σας στην «παγίδα» της ευκολίας αυτής. Ίσως όσο εύκολα έρθετε κοντά, τόσο εύκολα να απομακρυνθείτε ξανά. Γι αυτό φροντίστε να είστε αμοιβαία πρόθυμοι να διορθώσετε τα σημεία που σας έφεραν στην απομάκρυνση.

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες είναι πιθανόν να «πέσετε» στην «παγίδα» που προαναφέρθηκε για τους-τις χωρισμένους-χωρισμένες. Δηλαδή να σας προκύψει μία «εύκολη» και πολύ συμβατή γνωριμία, την οποία θα θεωρήσετε δεδομένη, μην έχοντας την αντίστοιχη στρατηγική να την κρατήσετε. Επομένως, παρότι θα τύχετε ενός αξιαγάπητου ατόμου, με σχεδόν απόλυτη χημεία, μην παραλείψετε, ούτε εσείς, ούτε ο άλλος, να διεκδικήσετε την σχέση, μέσα από την ειλικρινή και υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά σας!

 Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά από κάθε άποψη! Τόσο οι σχέσεις σας με τους άλλους, όσο και τα οικονομικά σας δεδομένα, θα βρεθούν σε ένα πολύ καλό σημείο. Συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα σας ταράξει τίποτα. Προνοητικά μην παραλείπετε να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι, και τι εσείς λέτε στους άλλους. Θα είναι εχέγγυο σταθερότητας ο σοφός και προσεκτικός σας λόγος, καθώς και η ανταπόκρισή σας στον λόγο τον άλλων, αναλόγως της περίπτωσης. Γενικά μην λειτουργείτε με την λογική της παροιμίας : «Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει»!

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά σας ενδιαφέρει η επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα βρεθείτε εντός της εργασίας που ονειρευτήκατε! Θα σας τύχει κάτι εξαιρετικά καλό και ταιριαστό με την αξία και τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαρείτε με την γενναιόδωρη τύχη σας, και να δείξετε εμπράκτως στην νέα δουλειά σας ότι σας είναι αρεστή και την κάνετε με κέφι! Οι αποδοχές σας θα είναι γενναιόδωρες!

  Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Εισέρχεστε σε έναν μήνα που θα σας δώσει άνεση και ηρεμία. Πρόκειται να κάνετε πράγματα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας ή εσάς τους ίδιους. Ενδεχομένως ορισμένοι να νιώσετε ότι κάτι σας λείπει, και να βρεθείτε προς αναζήτησή του. Αυτό μπορεί να είναι η έμπνευση. Ίσως να αισθανθείτε ότι ενώ τα πράγματα πηγαίνουν καλά, εσείς δεν είστε στο 100% της ευτυχίας σας. Μπορεί να ψάξετε για τον κρυμμένο Άσσο που θα φέρει την πλήρη ικανοποίησή σας!

Στα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο φαίνεται να περνάτε μία φάση συνεννόησης και καλής θέλησης. Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε με λόγια και έργα την αγάπη σας ο ένας στον άλλον. Από την άλλη μπορεί να νιώσετε ότι αφομοιώνεστε μέσα στην σχέση με το ταίρι σας. Θα ήταν έξυπνο να απολαύσετε τούτην την καλή περίοδο και να κάνετε υπομονή μέχρι να τα βρείτε καλύτερα με τις βαθύτερες αλήθειες σας. Αν παρόλα αυτά, για να βάλετε την περιπέτεια στην ζωή σας, θελήσετε να σμίξετε με τρίτο πρόσωπο, σκεφτείτε αν πραγματικά χρειάζεστε κάτι τέτοιο ή αν πρόκειται για μία ψευδαίσθηση, που θα σας φέρει τελικά σε περισσότερη σύγχυση.

Εφόσον ορισμένοι-ες έχετε χωρίσει, αλλά είστε στην αναμονή να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, αυτό θα γίνει, πιθανόν μέσα σε κλίμα καλής θέλησης και συνεννόησης. Θα βοηθούσε ταυτόχρονα να βρείτε πράγματα που θα ανεβάσουν την μεταξύ σας αδρεναλίνη, ώστε να μην βρεθείτε σύντομα στην θέση να πλήξετε μέσα στην τρυφερή, αλλά ίσως άνευρη επανασύνδεσή σας!

Εάν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες προβλέπεται να κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά της-του και την ευγενική επικοινωνία της-του. Η γνωριμία αυτή θα έχει καλούς οιωνούς να γίνει σχέση! Θα προκύψει μία ήρεμη σχέση με αμοιβαιότητα και καλή επικοινωνία. Όμως θα χρειαστεί να δαμάσετε ορισμένες παρορμήσεις σας, που σας οδηγούν στην ερωτική περιπέτεια και τον πειραματισμό. Διαφορετικά μπορεί να γκρεμιστεί σε μία στιγμή ότι προλάβετε να «χτίσετε».

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε πολύ καλή εξέλιξη. Θα είστε ασφαλείς και σταθεροί στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη θα σας δοθούν ευκαιρίες ανάπτυξης και ανόδου. Οι προϊστάμενοί σας ή οι συνεργάτες σας θα σας υποστηρίξουν και θα σας αναγνωρίσουν εμπράκτως, δίνοντάς σας προνόμια και χρηματικές προσαυξήσεις. Ποντάρετε λοιπόν και στον επαγγελματισμό σας και στις καλές σχέσεις με τους άλλους. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι-ες ασχολείστε με δουλειές που έχουν να κάνουν με την ομορφιά και την περιποίηση του σώματος ή με την καλαισθησία των χώρων, όπως διακοσμητές κτλ.

Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, θα απασχοληθείτε σε χώρο που θα σας υποδεχτούν με καλή διάθεση. Το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείτε θα σας είναι αρεστό και πιθανόν να είναι αυτό που έχετε σπουδάσει ή που έχετε κάνει και στο παρελθόν. Πρόκειται να λαμβάνετε ικανοποιητικές αμοιβές. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι-ες θα εργαστείτε σε επαγγέλματα σχετικά με τα ρούχα, τα κοσμήματα, τα καλλυντικά κτλ. Επίσης με την επίπλωση, τα υφάσματα, τις πορσελάνες, τα γυαλικά, τα λευκά είδη κτλ. Στον νέο σας χώρο θα νιώσετε ηρεμία και ευχαρίστηση. Ωστόσο μην χαλαρώσετε σε σημείο να χάσετε τον επαγγελματισμό σας και την ανταπόκρισή σας στην εξυπηρέτηση του έργου σας.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ένας υποστηρικτικός μήνας μπαίνει για εσάς, αφού θα έχετε την στήριξη που θέλετε στα πράγματα με τα οποία θα καταπιαστείτε. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Αν είστε άντρας σε δεσμό ή σε γάμο, μάλλον θα έχετε αμέριστη την συμπαράσταση της συντρόφου ή της συζύγου σας. Σε αρκετές περιπτώσεις θα σας ξεκουράσει, αναλαμβάνοντας δουλειές που θα μπορούσατε να είχατε κάνει εσείς! Απολαύστε τούτην την προσφορά της καλής σας, αλλά για να την δικαιώσετε μην είστε γκρινιάρηδες και απλά δώστε της την αναγνώριση που της αξίζει.

Αν είστε γυναίκα σε δεσμό ή σε γάμο, θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφος ή ο σύζυγός σας θέλει να σας «φορτώσει» με κάποια επιπλέον πράγματα, ώστε να είναι ο ίδιος άνετος! Αν και δεν έχει δόλια κίνητρα, ενδέχεται να σας κακοφανεί και να αντιδράσετε! Πριν το κάνετε αυτό, σκεφτείτε εάν πραγματικά έχει ανάγκη από ξεκούραση κι επιπλέον ελέγξτε τον βαθμό της αντίδρασής σας. Αποφύγετε εντελώς τα ξεσπάσματα και αποκλείστε τις απρεπείς εκφράσεις. Κάντε λίγη υπομονή, ενώ ταυτόχρονα με ηρεμία εξηγείστε του ότι είστε κι εσείς κουρασμένη. Εκτός εάν δεν σας πειράζει να είστε εξυπηρετική, οπότε όλα καλά! Ωστόσο δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον καλό σας μία κατάχρηση της δοτικότητά σας!

  Είστε χωρισμένοι-ες κι αναρωτιέστε ποιό θα είναι το επόμενο βήμα; Μάλλον ισχύει το «μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε»! Για άλλη μία φορά θα έχετε επανασύνδεση. Ωστόσο καλό θα είναι να βρείτε τον τρόπο να ηρεμίσει η σχέση σας, από το να θυμίζει ωράριο επισκεπτηρίου. Για να γίνει αυτό, ξεκινήστε από την ειλικρίνεια μεταξύ σας. Ενδεχομένως τα μικρά και αθώα ψεματάκια που λέτε ο ένας στον άλλον, για να καθησυχάζετε τα πνεύματα, τελικά σας κάνουν ζημιά.

 Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία γυναίκα ή έναν άντρα με την-τον οποία-ο θα παίξετε… κρυφτό! Ο καθένας σας θα ερωτευτεί με τον άλλον, αλλά για κάποιον λόγο θα περιμένετε έκαστος να εκδηλωθεί πρώτα η άλλη πλευρά. Τούτο μπορεί να προέρχεται από την ανασφάλειά σας. Δεν θα ήταν ωστόσο λάθος να ακολουθήσετε μία κλασική μεν, δοκιμασμένη δε μέθοδο. Δηλαδή η κυρία στην γνωριμία να περάσει τα ερωτικά της υπονοούμενα στον κύριο και ο κύριος να μιλήσει πρώτος και να κάνει την πρόταση! Εφόσον, παίζοντας το κρυφτό, ο ένας αποκαλύψει τον άλλον, η σχέση που θα ξεκινήσει θα είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα!

Εργάζεστε; Αν ναι, η τύχη σας δουλεύει! Κάποιοι κάνουν πράγματα για εσάς και αρκετές φορές θα δείτε να σας έρχονται οι λύσεις στο πιάτο!  Θα δεχτείτε εν ολίγοις βοήθεια στην δουλειά σας και θα νιώσετε ότι το σύμπαν «συνωμοτεί» για την πρόοδό σας. Απολαύστε, αλλά και αξιοποιείστε αυτές τις ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα φροντίστε να δικαιώσετε τους υποστηρικτές σας. Αποφύγετε να σκεφτείτε ωφελιμιστικά μόνο για το άτομο σας, γιατί μόλις θα αρχίσετε να καταπατάτε τον συμπαντικό νόμο του ανθρωπισμού και το σύμπαν μάλλον δεν θα χαρεί  με κάτι τέτοιο! Τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά και πολλά υποσχόμενα.

Δεν εργάζεστε; Αναζητάτε την νέα σας δουλειά; Μάλλον τούτον το μήνα το ίδιο κάνει και το σύμπαν για εσάς! Με το σύμπαν λοιπόν σε ρόλο μάνατζερ για το άτομό σας, θα βρείτε την σωστή δουλειά. Όταν λέμε την σωστή, εννοούμε εκείνη που θα σας εξελίξει κι όχι εκείνη που θα σας βολέψει. Παρόλα αυτά προβλέπεται να είστε ευχαριστημένοι και να λαμβάνετε ικανοποιητικές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

  Μπαίνετε σε έναν άνετο μήνα με καλές σχέσεις με τους άλλους. Θα διαπιστώσετε ότι στο περιβάλλον σας, σας δείχνουν κατανόηση και σας στηρίζουν. Μερικά μικρά κενά ωστόσο στις επαφές με τον περίγυρό σας, θα βοηθήσουν να μην γίνονται οι σχέσεις σας κουραστικές.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, έρχεται συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη. Ίσως εσείς να δεχτείτε λίγο παραπάνω την φροντίδα του ή της συντρόφου σας. Κάτι που ο-η άλλος-η θα το κάνει με ευχαρίστηση! Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να «σπάσετε» κάπως ένα τέτοιο μοτίβο, γιατί μπορεί να γίνει κλισέ και να κουράσει παρακάτω. Ορισμένα επιτηδευμένα και ελεγχόμενα κενά στην σχέση με το ταίρι σας, θα την βοηθήσουν να πάρει ανάσες. Οπότε θα είναι καλό να βγαίνετε κάπου-κάπου μόνο με τους φίλους ή τις φίλες σας. Ιδανικά, αν η εργασία σας περιλαμβάνει μετακινήσεις ή ταξιδάκια, θα δώσουν μια αίσθηση νοσταλγίας και δεν θα κουραστείτε με το συνεχώς μαζί.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες, που έχετε την επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, θα τα καταφέρετε με σχετικά εύκολη διαδικασία. Η επανασύνδεσή σας θα είναι επιτυχημένη, αρκεί να έχετε στον νου σας ότι η σχέση σας δεν θα μπορεί πάντα να σας εκπλήσσει ή να σας κρατάει σε καλή διάθεση. Επομένως, θα χρειαστείτε υπομονή και μάλλον κάποια μικρά κενά, του τύπου ολιγόωρες ή ολιγοήμερες μοναχικές αποδράσεις, που θα σας κάνουν να  λείψετε ο ένας στον άλλον.

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες, που θέλετε να ανταμώσετε ένα ταίρι στον δρόμο σας, τότε θα εστιάσετε την προσοχή σας σε γυναίκα ή άντρα ταιριαστή-το με εσάς. Θα ξεκινήσει μία γνωριμία, στην οποία θα είστε άνετοι και θα μοιραστείτε αλήθειες σας και προβληματισμούς σας, πέραν της ερωτικής σας πλευράς. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί-ες στην υπερβολική οικειότητα, που μπορεί να κρύβει την «παγίδα» της μεταστροφής του έρωτα σε φιλία!

Εάν εργάζεστε, θα δείτε την δουλειά σας να ανεβαίνει! Κυρίως θα λάβετε υποστήριξη από τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας. Οι οικονομικές σας απολαβές θα αυξηθούν και θα είστε ικανοποιημένοι και σταθεροί ως προς αυτό το κομμάτι. Να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις σας και να μην λέτε επικριτικά λόγια για τους άλλους μπροστά τους ή πίσω τους. Κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν σε μερικές περιπτώσεις έχετε δίκιο, θα τους απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό.

Αν ορισμένοι βρίσκεστε προς εύρεση εργασίας, πρόκειται η ευσεβής τούτη επιθυμία σας να ικανοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο! Θα είστε καλοδεχούμενοι σε έναν επαγγελματικό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, όπου θα ξεκινήσετε δουλειά. Ενδέχεται να σας υποστηρίξει ή να σας βοηθήσει μία γυναίκα. Θα ενθουσιαστείτε και θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές. Δείξτε θετική στάση κι όλα θα πάνε καλά εκεί!

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Η διάρκεια θα χαρακτηρίσει τα πράγματα ή τα πρόσωπα με τα οποία θα ασχοληθείτε. Βάζετε σταθερές βάσεις σε ότι καταπιαστείτε. Είναι η ώρα να κρατήσετε μία ευχάριστη αλλά και υπεύθυνη στάση, ώστε να δείτε τα πάντα γύρω σας να προοδεύουν και να ηρεμούν.

Παντρεμένοι-ες; Δεσμευμένοι-ες; Ίσως μία χρυσή στιγμή για τον γάμο ή τον δεσμό σας. Απογειώνεται ο ερωτισμός σας και η επικοινωνία σας, κυρίως με την έννοια της ολοκληρωτικής αποδοχής του ενός προς τον άλλον. Δεν λείπει ωστόσο και η υγιής ίντριγκα αναμεταξύ σας! Ίσως οι άντρες να πειράζετε τις συζύγους ή τις συντρόφους σας μέσω κάποιων ψευδοφλέρτ με άλλες γυναίκες, ενώ οι γυναίκες να τσιτώνετε τους συζύγους ή τους συντρόφους σας μέσω στιγμών ψευδοαδιαφορίας! Και οι δύο ελέγξτε το, αν δείτε ότι χάνει το γούστο του.

Αν έχετε χωρίσει, όμως δεν νιώθετε πως αυτό είναι οριστικό, θα επιβεβαιωθείτε καθώς έρχεται μία επανασύνδεση να σας ξαναφέρει κοντά. Τούτην τη φορά μπορείτε να πετύχετε την σταθερότητα στην σχέση σας. Ένας βοηθητικός τρόπος είναι να μην εστιάσετε μόνο στην σχέση σας ή στα συναισθήματά σας, αλλά και σε δημιουργικά πράγματα, που μπορείτε να κάνετε μαζί και να σας εξελίξουν στο μέλλον.

Ελεύθεροι-ες; Εάν η μοναχικότητά σας έχει κάνει τον κύκλο της και θέλετε να την αντικαταστήσετε με μία καλή αισθηματική παρέα, τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη στιγμή για μία σταθερή γνωριμία. Μπορεί με τον άντρα ή την γυναίκα που θα γνωρίσετε να σας συνδέει κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Η χημεία σας θα είναι καλή, αλλά και τέτοια που θα υπάρχουν στιγμές έντασης. Αυτή η ένταση, ωστόσο, ως έναν βαθμό θα είναι χαριτωμένη, και στο χέρι σας θα είναι να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Προβλέπεται η γνωριμία σας να εξελιχθεί σας σχέση!

Όσοι εργάζεστε θα έχετε άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους του χώρου σας, συναδέλφους ή συνεργάτες. Η δουλειά σας θα γίνει πολύ παραγωγική. Το πελατολόγιό σας θα πολλαπλασιαστεί. Θα δείτε ταυτόχρονα αύξηση στις μηνιαίες αποδοχές σας, κάτι που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την αίσθηση της πληρότητας, αλλά και την εσωτερική ώθηση να εργάζεστε με μεράκι. Μπορεί για ορισμένους να έφτασε η ώρα μίας προαγωγής ή μίας επαγγελματικής αναβάθμισης.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε σε μια δημιουργική δουλειά. Μπορεί από πιο πριν να είχατε μιλήσει με το αρμόδιο άτομο. Πρόκειται να ξεκινήσετε εργασία η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα συνδυάζει την δουλειά με την έκφραση! Τούτος είναι κι ένας λόγος που θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσοι θέλετε να εργαστείτε σε κάποιο καλλιτεχνικό αντικείμενο που σας ταιριάζει. Γενικότερα όσοι ξεκινήσετε τώρα δουλειά θα βάλετε ταυτόχρονα γερές βάσεις για το μέλλον σας. Ίσως να είναι το ξεκίνημα μίας νέας καριέρας. Επίσης θα δημιουργήσετε ισχυρές επαγγελματικές και πιθανόν και κάποιες φιλικές σχέσεις μακροπρόθεσμα.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u