Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2021


      Φεβρουάριος 2021. Μήνας επτά ( 7 ).

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου του 2021, θα υπενθυμίσουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην 1/2/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, ώσπου να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό  :  1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 1 = 8. Άρα ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το οκτώ ( 8 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας δίνουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Φεβρουάριος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του επτά ( 7 ). Αυτό γιατί είναι ο 2ος μήνας κι όταν προστεθεί την αριθμητική αξία της χρονιάς ( 5 ) μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα επτά ( 7 )  :  2 ( Φεβρουάριος ) + 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) = 7. Στην Δυτική αριθμολογία το 7 ως αριθμός «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ποσειδώνα. Στην Ινδική αριθμολογία από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Στους πυθαγόρειους θεωρούνταν ιερός αριθμός, και ο αριθμός που εκφράζει τον νου στον άνθρωπο! Επίσης συμβόλιζε την τελειότητα, εφόσον ενώνει το 3 ( τρίγωνο ) και το 4 ( τετράγωνο ). Οι αρχαίοι Έλληνες τον απέδιδαν στον θεό Απόλλωνα! Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έχουν για προσωπικό τους αριθμό το 7 διαθέτουν συνήθως ισχυρή ενόραση! Ο θεός Απόλλωνας εκτός από θεός της τέχνης, της μουσικής κτλ., ήταν κι ο θεός της μαντικής τέχνης!

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος πνευματικές εκπλήξεις ή και ανακαλύψεις! Ένας μήνας ισχυρός στο ψυχικό κομμάτι των ανθρώπων και στον εποικοδομητικό οραματισμό τους. Στις σχέσεις θα προταθούν εκείνες που έχουν τονισμένο το τρυφερό και ρομαντικό στοιχείο. Εκείνες που δημιουργούν μία διάθεση ονειροπόλησης. Ταυτόχρονα θα έχουν προβάδισμα οι σχέσεις με καρμικό βάρος. Αυτές  χρειάζονται προσοχή, με την έννοια ότι θα είναι καλό να τις αντιμετωπίζουμε πιο ανάλαφρα κι όχι με πολύ προσκόλληση ο ένας στον άλλον. Πώς θα καταλάβουμε εάν μία σχέση είναι καρμική; Από το γεγονός ότι μόλις γνωρίσουμε το ενδιαφερόμενο άτομο, θα νιώσουμε σαν να το ξέρουμε από χρόνια. Θα νιώσουμε μία «περίεργη» οικειότητα.

Τυχεροί αυτόν τον μήνα θεωρείστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 7. Επίσης όσοι-ες είστε γεννημένοι-ες στις 7, 16, 25, οποιουδήποτε μήνα. Επιπλέον όσοι-ες έχετε αρχικά ή διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας ) τα γράμματα :  Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ, τα οποία αντιστοιχούν στον αριθμό 7, κατά την πυθαγόρεια αριθμολογία. Στο λατινικό αλφάβητο την αριθμητική αξία 7 έχουν τα γράμματα  :  G, g – P, p – Y, y.

         Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Σε έναν μήνα δοκιμασίας πρόκειται να εισέλθετε! Τι θα δοκιμαστεί; Η ιδιοσυγκρασία σας! Η ανάγκη σας να είστε ρεαλιστές, θα… συγκρουστεί με τις προκλήσεις σε επίπεδο φαντασίας ή οραματισμού, που θα συναντήσετε μπροστά σας.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια θα διαχέεται μία ασυνεννοησία, η οποία ωστόσο δεν θα είναι κακοπροαίρετη. Ίσως για λίγο να διαπιστώσετε ότι μιλάτε σε… διαφορετική γλώσσα! Ενδεχομένως εσείς να θέλετε εδώ και τώρα να γίνουν όλα, όπως για παράδειγμα ένας γάμος, για τους-τις ανύπαντρους-ες, ή μία συγκατοίκηση, ή μία αγορά κοινού περιουσιακού στοιχείου κτλ. Ενώ το ταίρι σας αυτά θα τα βλέπει ως ακαθόριστους χρονικά μελλοντικούς στόχους, θέλοντας να δώσει τώρα έμφαση στην συναισθηματική σας προσέγγιση. Ενδεχομένως θα βρεθεί η μέση λύση, δηλαδή και δεν θα χαθεί η αισθηματική σας αρμονία, και θα βάλετε χρονοδιαγράμματα για τους μελλοντικούς στόχους σας!

Στους χωρισμένους-ες που επιθυμείτε την επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας, θα υπάρξει ένα θολό τοπίο! Κατά βάση η κάθε προσπάθεια να προσεγγίσετε μεταξύ σας θα καταλήξει σε αδιέξοδο. Τούτο, γιατί ενώ υπάρχουν ολοζώντανα συναισθήματα ανάμεσά σας, έχετε χάσει κάπως την μεταξύ σας καλή επικοινωνία. Μία ιδέα να ξεπεράσετε αυτήν την αντιξοότητα είναι να εστιάσετε σε εκείνα που συμφωνείτε, κι όχι να θέλετε να μιλάτε συνεχώς για εκείνα που διαφωνείτε. Κατά τ’ άλλα θα έχετε ευκαιρίες για την επανένωσής σας!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα βρεθεί στον δρόμο σας μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα με καλλιτεχνική φύση! Αυτό θα σας εξιτάρει, αλλά ταυτόχρονα θα σας μπερδέψει. Το άλλο άτομο θα καταγοητευτεί από εσάς. Θα θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα, σαν να χρειάζεται την ρεαλιστική σας στάση ζωής για να στηριχτεί επάνω σας, όντας άτομο ονειροπόλο! Μία εκρηκτική χημεία θα πάει να βγει, αν τελικά δώσετε την ευκαιρία.

Στην δουλειά σας, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αφού προβλέπεται να κερδίζετε μία καλύτερη θέση και να αμείβεστε ακόμη καλύτερα από πριν. Αυτή η θέση θα ενέχει σαφώς και περισσότερη ευθύνη. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και ευγενικοί με τους ανθρώπους που θα είναι υπό την επίβλεψή σας. Διαφορετικά θα καταπατήσετε τον συμπαντικό νόμο της αυτοπειθαρχίας! Κατά τ’ άλλα τα κέρδη σας ή ο μισθός σας θα αυξηθούν. Θα είστε γεμάτοι και ηθικά και χρηματικά!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα εισέλθετε σε έναν καινούριο χώρο, γεμάτο νέες προκλήσεις για εσάς! Κυρίως αυτές θα αφορούν σε όσα γνωρίζατε έως τώρα. Θα χρειαστεί να τα αλλάξετε με τα μοντέρνα δεδομένα δουλειάς και κυρίως μα τον καινούριο τρόπο αντίληψης και πρακτικής εφαρμογής πάνω στο αντικείμενο που θα κάνετε. Από χρηματικής πλευράς θα είστε ευχαριστημένοι. Αν είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς ή πολιτικοί, θα ανέλθετε εντυπωσιακά στον χώρο σας!

         Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Αρκετά ωφελημένοι θα βγείτε αυτόν το μήνα από τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Είναι μάλλον η στιγμή να πάρετε παρά να δώσετε. Επειδή, ωστόσο, όταν διαταράσσεται το πάρε-δώσε, οι ανθρώπινες σχέσεις δεν προκόβουν, καλό θα είναι στην παρούσα φάση να παίρνετε με χαρά και να λέτε… άπειρα ευχαριστώ σε εκείνους που σας δίνουν! Για το τώρα η δική σας προσφορά θα είναι η ευγνωμοσύνη  σας!

Ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας για κάποιον λόγο, μάλλον από αγάπη, έχει γίνει χαλί να τον-την πατήσετε! Τούτο δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην το δείτε ως… μονόδρομο μέσα στον γάμο ή στον δεσμό σας. Αργότερα θα μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο, με τον δικό σας τρόπο! Επιπλέον κάντε του-της μικρότερα ή μεγαλύτερα δώρα, που κατά βάση θα έχουν συμβολικό χαρακτήρα της ευγνωμοσύνης σας.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, το πιθανότερο είναι η πρώτη κίνηση να γίνει από την πλευρά του-της άλλου-ης. Έτσι, η τελευταία λέξη ενδέχεται να ειπωθεί από εσάς. Φροντίστε να μην κάνετε κακή χρήση αυτής σας της δύναμης. Μην θεωρείτε δεδομένο τίποτα. Εάν όντος θέλετε την επανασύνδεση, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, εσείς και ο-η άλλος-η. Διορθώσετε στην πορεία, την ισορροπία ανάμεσα στο τι παίρνετε και τι δίνετε μεταξύ σας, εννοώντας και σε συναισθήματα και σε παρουσία και σε οτιδήποτε είναι εμφανώς μονόπλευρο, ή έχει χάσει την ισορροπία του!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα δεχτείτε την κορύφωση της διεκδίκησης από γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που σας θέλει εδώ και κάποιον καιρό. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά το άτομο αυτό, μην δείξετε ούτε υπερβολική απάθεια, ούτε υπερβολικό ενδιαφέρον. Κρατήστε τέτοια στάση, ώστε να τα δίνεται όλα με… δόσεις. Έτσι θα κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον και των δύο σας. Ενώ ταυτόχρονα ο βαθμός δυσκολίας στην ολοκλήρωση μίας σχέσης, θα είναι εγγύηση για τον αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας να τελειώσει! Συνήθως ότι δύσκολα ξεκινάει, δύσκολα και σταματάει!

Στην εργασία σας, αν είστε προϊστάμενος ή προϊσταμένη, θα δεχτείτε ή ήδη δέχεστε την καλή συνεργασία των υφισταμένων σας. Αυτό είναι κάτι που το έχετε κερδίσει με τον καλό σας τρόπο. Γενικότερα οι άλλοι θα θέλουν να συνεργάζονται αρμονικά μαζί σας, και σε περιπτώσεις να σας προσφέρουν χέρι βοήθειας. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι σταθερά και γενναιόδωρα. Ίσως να δεχτείτε αύξηση. Εάν κάνετε μία εργασία, που στηρίζετε στην υποστήριξη από τους πελάτες σας, θα τους έχετε σε πληρότητα, αφού ήδη τους έχετε κερδίσει με την ποιότητα και την γνησιότητά σας.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ενδέχεται να δεχτείτε μία πρόταση για ηγετική θέση μέσα σε κάποιον επαγγελματικό χώρο. Εναλλακτικά, ίσως να έχετε διεκδικήσει πριν λίγο καιρό αυτήν τη θέση. Γενικότερα, μάλλον προορίζεστε για κάτι που θα έχει ευθύνη, ή μπορεί να αφορά σε διαχείριση προσωπικού κτλ. Εννοείται πως μία τέτοια θέση θα χρειαστεί να την διαχειριστείτε με το ανάλογο κύρος. Το πακέτο αμοιβών σας πρόκειται να είναι αρκετά καλό.

        Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Σε συνδιαλλαγές θα έρθετε αυτόν το μήνα και θα διαπραγματευτείτε. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας μήνας όπου θα πετύχετε αυτά τα οποία θέλετε, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι θα ρίξετε κάποιους άλλους. Θα υπάρξει μέτρο και ισορροπία.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια μπορεί να επέλθει μία σύντομη ρήξη. Δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τους ρόλους άντρας-γυναίκα. Καλό θα είναι να μην γίνεται κατάχρηση τους, με έντονη την πρόταξη των αντρικών ή γυναικείων «όπλων». Όπως για παράδειγμα η έντονη αρχηγική διάθεση, για τους άντρες συζύγους ή συντρόφους, ή η υπερβολική «χρήση» της ευαισθησίας, για τις γυναίκες αντίστοιχα συζύγους ή συντρόφους κτλ. Εάν αποφύγετε κάποιες υπερβολικές συμπεριφορές και αξιοποιήσετε την φωνή της λογικής, θα ανανεώσετε κατά πολύ την σχέση σας και θα βρείτε νέα στοιχεία που σας βελτιώνουν ως ζευγάρι!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει και θέλετε ωστόσο μία νέα ευκαιρία με την ή τον πρώην σας, σύντομα θα διαπιστώσετε πως κάποια ευνοϊκή συγκυρία θα σας φέρει κοντά! Ενδεχομένως η διάρκεια της απομάκρυνσής σας, να σας έκανε να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε, ο ένας κι ο άλλος, αρκετά θολά σημεία της σχέσης σας. Αυτό θα φέρει από μόνο του ένα καλό αποτέλεσμα επανασύνδεσης. Φροντίστε να μην σας… κυριέψει γρήγορα ο εγωισμός  σας και πάει χαμένη όλη αυτή η αυτοβελτίωσή σας.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, ένα κοινό ενδιαφέρον, ίσως πνευματικής φύσεως, θα σας φέρει κοντά σε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα. Θα μοιραστείτε ιδέες και απόψεις ακόμη και για μικρά καθημερινά πράγματα. Θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζετε. Ένας αργός και… βασανιστικός δρόμος σας περιμένει, μέχρι δειλά-δειλά να αποκαλύψετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ο αργός ρυθμός θα σας κάνει να θέλετε ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Στην δουλειά σας μην φοβάστε τίποτα παρά μόνο… τον εαυτό σας! Τούτο σημαίνει ότι τόσο οι συνθήκες, όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε, θα είναι με το μέρος σας. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά στο χέρι σας και στον επαγγελματισμό σας! Αν κάνετε κάποια εργασία με δημόσια προβολή, θα έχετε το προβάδισμα! Τα οικονομικά σας γενικότερα προβλέπονται ανεβασμένα. Θα έχετε ξαφνικές χρηματικές ευχάριστες εκπλήξεις!

Εάν ορισμένοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα σας ωφελήσουν κάποιες καλές γνωριμίες, ή η φήμη σας από τον προηγούμενό επαγγελματικό σας χώρο. Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε την καινούρια δουλειά σας και μάλιστα στα «χωράφια» που θέλετε να κινείστε επαγγελματικά! Αξιοποιείστε τις γνώσεις και το ταλέντο σας και θα κάνετε εξαιρετική εντύπωση. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα αρχίσουν πια να ανεβαίνουν με σταθερό ρυθμό.

    Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Σε σχέσεις εξουσίας θα εμπλακείτε αυτόν το μήνα, όχι με την κακή έννοια. Ενδεχομένως τούτο να φέρει την γαλήνη στην ζωή σας. Ίσως το πιθανό προηγούμενο… αλαλούμ να σας έχει κουράσει και να επιζητάτε την τάξη! 

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, πολλά θα διαμορφωθούν αναλόγως του ρόλου σας μέσα στον γάμο ή στον δεσμό. Αν είστε ο κύριος, μάλλον θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες. Κάντε το με ευγενικό τρόπο, που να δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για το κοινό καλό σας κι όχι για την ανάγκη σας να επιβληθείτε. Τούτο θα το εκτιμήσει η σύζυγος ή η σύντροφός σας. Αν είστε η κυρία, κάντε ένα βήμα πίσω, εφόσον νιώθετε πως ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας είναι κάπως υποτονικός. Αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό του και θα πάρει δύναμη από την δική σας «έξυπνη» στάση. Μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε, γιατί έτσι ο σύντροφός σας θα «παραιτηθεί» και θα αποξενωθείτε με τον χρόνο.

Βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε εάν θα ξανασμίξετε με το πρώην ταίρι σας; Αυτή η περίπτωση είναι υπόθεση του… Σύμπαντος! «Κανονικά» δεν προβλέπεται ένας οριστικός χωρισμός σας. Το Σύμπαν θα σας φέρει και πάλι κοντά. Τα ζευγάρια που ίσως έχετε απομακρυνθεί οριστικά, να έχετε προφανώς ακραία προβλήματα ή ένα μεγάλο και βαρύ κάρμα. Κατά τ’ άλλα οι υπόλοιποι θα ξανασμίξετε. Φροντίστε να διατηρήσετε μία ιεραρχία μεταξύ σας, με υπομονή και ευγένεια, όχι με επιβλητικό ή αντιδραστικό τρόπο!

Το Σύμπαν αναλαμβάνει τούτον το μήνα και τους ελεύθερους και τις ελεύθερες! Μάλλον μιλάμε για μία καρμική γνωριμία, η οποία δεν θα πρέπει να σας τρομάζει στο άκουσμα της καρμικότητάς της. Είναι απλό αλλά βέβαια όχι αυτονόητο, ότι σε τέτοιες γνωριμίες, αν όντος θέλουμε να προκόψουμε μέσα σε αυτές, δεν ζητάμε πολλά! Δεχόμαστε την καρμική αποπληρωμή του μικρότερου ή μεγαλύτερου χρέους μας και πορευόμαστε με ταπεινότητα και ολιγάρκεια. Έτσι η καρμική γνωριμία μας θα μας πάει πολύ καλά! Εάν δυσκολευτείτε, συμβουλευτείτε έναν ή μία ψυχοερευνητή-ρια που εμπιστεύεστε!

Στην εργασία σας τα πράγματα θα είναι απλά και ρυθμισμένα! Ίσως με κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη σας να κάνετε ένα… αχτύπητο δίδυμο. Δώστε γενικότερα βαρύτητα στις σχέσεις ιεραρχίας. Εάν είστε προϊστάμενος ή προϊσταμένη μην πιέζετε υπερβολικά τους υφισταμένους σας. Φροντίστε να είστε εποικοδομητικοί-ες μαζί τους αλλά και άνετοι-ες. Τα οικονομικά σας γενικότερα προβλέπονται πολύ βελτιωμένα και επαυξημένα.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, πρόκειται να υποστηριχθείτε, είτε από μία ομάδα ανθρώπων που σας εκτιμούν επαγγελματικά, είτε από μία ανακοίνωση σε επίπεδο κρατικού φορέα, που θα σας αφορά άμεσα. Θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα αξιόλογο επαγγελματικό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, όπου θα προβάλλετε κυρίως τις οργανωτικές σας δεξιότητες και όχι μόνο. Ίσως να ηγείστε μία ομάδας. Διατηρείτε το μέτρο ανάμεσα στην δουλειά και το ανθρώπινο κομμάτι της. Η επαγγελματική σας πορεία θα μπει σε ένα καινούριο κεφάλαιο.

      Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Θα περάσετε καλά με την παρέα σας αυτόν το μήνα. Χρειάζεται, ωστόσο, να μην ξεπερνάτε τα όρια. Τούτο σημαίνει ότι θα πρέπει να μην φτάνετε σε υπερβολικές συμπεριφορές, παρασυρόμενοι εσείς ή οι άλλοι από το καλό κλίμα της παρέας, ή γενικότερα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να δείξετε μία υπερβολή, ο ένας προς τον άλλον, σχετικά με τις απαιτήσεις σας. Μην φέρνετε στα όρια του το ταίρι σας, ή εκείνο εσάς! Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε… εκμετάλλευση του ενός από τον άλλον. Κατά τ’ άλλα θα είναι ένα καλός μήνας με ευχάριστες εκπλήξεις, αρκεί να δέχεστε τις στιγμές όπως εκείνες έρχονται, και να μην προσπαθείτε πολύ να ρυμουλκήσετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Όσοι-ες περνάτε μία φάση χωρισμού, με το ερωτηματικό μήπως αυτός είναι οριστικός, πολλά θα απαντηθούν από την πορεία της σχέσης σας στο παρελθόν. Αν ήταν μία σχέση η οποία σας είχε εξαντλήσει, τότε ίσως να μην είναι καλή η ιδέα να ξανασμίξετε με την ή τον πρώην σας. Αν όμως ήταν μία σχέση που σας έκανε να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα μέσα σας, χωρίς ωστόσο να σας αποστραγγίξει ενεργειακά, τότε μάλλον θα έρθει μία καινούρια ευκαιρία. Θα μπορούν να βελτιωθούν κι από τους δύο σας οι προηγούμενες αψυχολόγητες συμπεριφορές σας. Κυρίως εάν αυτές είχαν να κάνουν με το υπερβολικό εγωισμό και των δύο σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια, ξαφνική και αναπάντεχη γνωριμία, η οποία θα σας κάνει να ξετρελαθείτε με την-τον άλλην-ον. Πρόκειται να περάσετε έντονες και συναρπαστικές στιγμές, αφού η χημεία σας θα είναι αμοιβαία! Θα χρειαστεί ωστόσο να μην χαρίσετε άμεσα τα συναισθήματά σας, πριν τουλάχιστον σιγουρευτείτε πως το ίδιο σκοπεύει να κάνει και το άλλο άτομο. Τούτο, γιατί στην περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θα θέλατε, κάποιος από τους δύο σας θα πληγωθεί. Εκείνος που θα διαπιστώσει ότι ο άλλος δεν είχε τόσο συναισθηματικό βάθος μέσα του, όσο νόμιζε. Επομένως κερδίστε χρόνο περνώντας καλά, μέχρι να αξιολογήσετε ότι αξίζει να τα δώσετε όλα. Στην αντίθετη περίπτωση, θα έχετε περάσει ένα δυνατό, πλην σύντομο κεφάλαιο πάθους.

Η εργασία σας θα κινηθεί δυναμικά. Καλό θα είναι να είστε σχολαστικοί με τις τυπικές λεπτομέρειες. Μην κάνετε πράγματα που δεν τα έχετε ζυγίσει καλά, γιατί ενδέχεται να εκτεθείτε στον χώρο σας. Να είστε επίσης τυπικοί με τις χρηματικές σας δοσοληψίες. Αν σας γίνει κάποια πρόταση που δεν σας πείθει, αποφύγετε να την υλοποιήσετε. Γενικότερα θα έχετε καλές χρηματικές απολαβές.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρεθείτε λίγο μπερδεμένοι μπροστά σε δύο ή περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Κατά βάση σας συμφέρει να ακολουθήσετε εκείνη που θα είναι πιο πολύ εγγυημένη ως προς την αξιοπιστία της. Πάρτε πληροφορίες, ή φροντίστε να μάθετε τις φήμες για κάθε περίπτωση που σας ενδιαφέρει. Έτσι θα κάνετε μία έξυπνη και αποδοτική επαγγελματική επιλογή. Αποφύγετε τις αμφιλεγόμενες προτάσεις. Δεν ευνοείστε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα στο να πάρετε μεγάλα ρίσκα.

          Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ  [ 6 ]

Με όμορφες στιγμές θα κυλήσει αυτός ο μήνας. Ουσιαστικά θα χαρείτε την επικοινωνία ή την παρέα αγαπημένων σας ανθρώπων. Δεν θα είναι ένας μήνας για πολύ δημιουργικά πράγματα. Ούτε, ωστόσο, ένας υποτονικός μήνας. Εκείνο που θα έχει το προβάδισμα θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και ίσως η σωστή προπαρασκευή μελλοντικών σχεδίων!

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες θα υπάρξει μία φάση ουδετερότητας με ορισμένες καλές στιγμές. Διαφαίνεται ο-η καθένας-μία σας να είναι απορροφημένος-η από τα δικά του-της θέματα. Έτσι είναι πιθανόν να μη έρθετε πολύ κοντά. Τούτο δεν θα είναι λάθος, αφού ο ένας θα καταλαβαίνει τον άλλον και θα υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας. Στην πορεία θα έρθουν και οι μέρες που θα μοιραστείτε μαζί περισσότερα πράγματα. Τώρα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να στηρίζεστε μεταξύ σας δια μέσου της αμοιβαίας υπομονής και κατανόησής.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε για την οριστική ή μη ισχύ του, καλύτερα να μην προσπαθήσετε αυτόν το μήνα να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας. Τούτο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Απλά, εσείς οι ίδιοι μάλλον θα είστε πιο έτοιμοι τώρα για την επανασύνδεση, αλλά ο ή η πρώην σας θα χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό του-της, ασχέτως αν έχει συναισθήματα για εσάς. Σαφώς μπορεί το ίδιο να ισχύει και στην περίπτωσή σας, αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Με το να του-της δώσετε χρόνο, ουσιαστικά θα έχετε ένα πιο γρήγορα αποτέλεσμα. Αφού θα έχει ξεκαθαρίσει γρηγορότερα τι θέλει. Εν τω μεταξύ αν θέλετε να φλερτάρετε με άλλο άτομο, είναι καλή ιδέα! Κάτι τέτοιο θα φρεσκάρει την σκέψη και την διάθεσή σας. Οι απαντήσεις δεν θα αργήσουν να δοθούν ούτως ή άλλως.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος θα σας αγγίξει πολύ στο μυαλό σας. Ενδέχεται να έχει κάποιο χαρακτηριστικό, το οποίο για τα κοινωνικά κλισέ μπορεί να θεωρείται μειονέκτημα, ωστόσο στα δικά σας μάτια, και πολύ σωστά, θα φαίνεται ως ένα επιπλέον στοιχείο γοητείας. Για παράδειγμα μπορεί να έχει αραιά ή καθόλου μαλλιά, αν είναι άντρας, ή κάποια επιπλέον κιλά, αν είναι γυναίκα κτλ. Θα ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι, που θα εξελίσσετε σιγά-σιγά. Ενώ δεν συνίσταται καμία βιασύνη να αναφερθείτε σε σχέση. Αφήστε το να πάρει τον χρόνο του!

Στην εργασία σας θα υπάρξει μία από τις παρακάτω… εξισώσεις  :  Δυσαρεστημένοι Οικονομικά + Δυσαρεστημένοι Εργασιακά = Αλλαγή Εργασίας.  Δυσαρεστημένοι  Οικονομικά + Ευχαριστημένοι Εργασιακά = Υπομονή. Ευχαριστημένοι Οικονομικά + Δυσαρεστημένοι Εργασιακά = Αλλαγή Εργασίας. Ευχαριστημένοι Οικονομικά + Ευχαριστημένοι Εργασιακά = Σταθερότητα. Ευχαριστημένοι Οικονομικά + Ευχαριστημένοι Εργασιακά = Άνοδος.

Θα δώσετε, όπως φαίνεται, ένα προβάδισμα στην ευχαρίστηση που νιώθετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, και κατόπιν στον οικονομικό παράγοντα. Παρόλα αυτά, κι εφόσον η οικονομική δυσαρέσκεια παραταθεί, ορισμένες από τις παραπάνω εξισώσεις μπορεί να μεταβληθούν τον επόμενο ή τους επόμενους μήνες.

Όσοι αναζητάτε καινούρια εργασία, θα την βρείτε. Ενδεχομένως να σας αρέσει πολύ το αντικείμενο και το περιβάλλον, αλλά να… μην ξετρελαίνεστε με τις οικονομικές συνθήκες! Εφόσον δεν έχετε να ρισκάρετε κάτι, ακολουθήστε τη, και δώστε έτσι στον εαυτό σας την ευκαιρία να σπάσει… το καλούπι της αδράνειας.

        Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Ένας μήνας… ψυχανάλυσης θα είναι αυτός ο Φεβρουάριος για εσάς. Πολλά πράγματα που έχετε μέσα σας, θα βγουν στην επιφάνεια. Την αφορμή θα σας την δώσει ένα ή και επιπλέον άτομα από το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως… να πατήσουν κάποιο… μυστικό κουμπί σας!

Δεσμός; Γάμος; Ή ο καναπές του ψυχαναλυτή; Σε κάτι τέτοιο θα μεταμορφωθεί τούτον το μήνα ο δεσμός σας ή ο γάμος σας. Αφορμές θα ξεπετάγονται από εδώ κι από εκεί για να πείτε πράγματα ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον, που ίσως δεν ειπώθηκαν ποτέ. Ίσως να βλέπετε παράξενα όνειρα που κάτι θα θέλουν να σας πουν. Θα ανταλλάσετε ατάκες με το ταίρι σας, σαν να βρίσκεστε σε… μία διαρκή διαπραγμάτευση. Σαν να θέλετε να πείσετε ο ένας τον άλλον για αυτά που λέτε! Κατά βάση όλη αυτή η φάση, θα σας βγει σε καλό. Θα είναι μία εκτόνωση. Καλό θα είναι ότι λέτε να το λέτε με ευγενικές εκφράσεις. Να έχετε σταθερή φωνή και να μην βάζετε με το παραμικρό τα κλάματα. Αν μπορείτε κάντε λίγο χιούμορ. Ακούτε ο ένας τι έχει να σας πει ο άλλος και κατόπιν λέτε τα δικά σας. Μην καπελώνετε ο ένας τον άλλον, όταν μιλάτε. Μην προσβάλετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον!

Οι χωρισμένοι-ες, που έχετε αναρωτηθεί αρκετά, αν τελικά θα τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, δεν έχετε παρά να μιλήσετε μαζί του… διαισθητικά! Κάντε, σε μία ήρεμη στιγμή σας, έναν φανταστικό διάλογο με την ή τον πρώην σας και ρωτήστε την-τον, όλα εκείνα που δεν τολμούσατε να ρωτήσετε. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας απαντήσει με ειλικρίνεια, σαν να σα μιλάει ο άλλος. Έτσι θα καταλάβετε, αν όντος αξίζει να περιμένετε ή όχι. Αν ναι, κάντε ένα πρώτο βήμα. Αν όχι, αφήστε έναν νέο έρωτα να μπει στην ζωή σας. Είναι πιο κοντά σας από ότι νομίζετε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε σε… σύγχυση! Κάτι που ίσως σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς-ες! Τι θα προκαλέσει τούτη την σύγχυση; Μάλλον ένας «απαγορευμένος» έρωτας που θα νιώσετε. Ίσως να αφορά σε άτομο του αντίθετου φύλου, που βρίσκεται δίπλα σας με φιλική διάθεση και σας στηρίζει. Ενδεχομένως σε κάποιο άλλο πρόσωπο, που με κάποιον τρόπο έχει έναν ρόλο στην ζωή σας, όπως για παράδειγμα η-ο συνάδελφός σας κτλ. Δείτε, ωστόσο, με σοβαρότητα, αν όντος μπορείτε να διεκδικήσετε έναν τέτοιο έρωτα. Αν όχι, κρατήστε από αυτήν την διαδικασία την ερώτηση, γιατί μια τέτοια ερωτική επιλογή; Θα πάρετε απαντήσεις για τον εαυτό σας. Αν ναι, αφήσετε σιγά-σιγά να αποκαλυφθεί, εάν πράγματι κι ο άλλος νιώθει κάτι αντίστοιχο για εσάς. Εναλλακτικά συμβουλευτείτε έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που εμπιστεύεστε.

Η εργασία σας θα κινηθεί δυναμικά και αποδοτικά. Θα αυξηθούν τα κέρδη σας, ή θα βελτιωθούν αισθητά οι πληρωμές σας. Εκείνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε τις εντάσεις και προπάντων με τους ανωτέρους σας. Προσέχετε πολύ τι λέτε. Αν η παρουσία κάποιου συνεργάτη ή συναδέλφου σας, σας ενοχλεί λόγω της ενέργειάς του, απλώς αποφεύγετέ τον διακριτικά. Η κατάσταση θα θεραπευτεί από μόνη της. Το Σύμπαν θα σας δοκιμάσει μέχρι ενός ορίου.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί… φλου! Ή ακολουθήστε μια επαγγελματική πόρτα με κύρος, άσχετε με το αντικείμενο που έχει να κάνει. Ή αφήστε να περάσει τούτος ο μήνας και αναζητήστε καινούρια εργασία τον επόμενο. Εφόσον όμως ακολουθήσετε κάτι αξιόπιστο, θα σας δεχτούν με σοβαρότητα. Θα χρειαστεί να είστε προσηλωμένοι στη δουλειά σας και να σέβεστε απόλυτα την ιεραρχία!

        Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Αυτόν το μήνα ίσως να χρειαστεί να υποστηρίξετε αδύναμα άτομα της οικογένειας ή του περιβάλλοντός σας. Η δοτική σας στάση θα φέρει χαρά και ανακούφιση. Ίσως όμως να νιώσετε μία μικρή δόση αχαριστίας. Γι αυτό μην διστάσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, εάν οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, ενδεχομένως ο ή η σύζυγος ή σύντροφός σας να ποντάρει πάνω στην ικανότητα και στην προθυμία σας να τον-την εξυπηρετήσετε σε πράγματα που ζητά από εσάς. Αυτό δεν είναι λάθος, αρκεί να μην φτάνει στην υπερβολή του, μεταμορφώνοντάς σας στο… παιδί για όλες τις δουλειές. Καλό θα είναι να το συζητήσετε, ή έστω να το επισημάνετε. Αυτό θα πρέπει να γίνει με ευγενικό τρόπο και με ψυχραιμία. Ακόμη κι αν το ταίρι σας δείξει απροθυμία να καταλάβει τι του λέτε, στην ουσία θα σκεφτεί τα λόγια σας και θα αλλάξει κάπως την στάση του, προσαρμόζοντάς την σε εκείνα που θα του πείτε.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, ίσως ήρθε η στιγμή να αφήσετε την πρωτοβουλία στον-στην άλλον-η, αν συνήθως είστε εκείνη ή εκείνος που κάνει το πρώτο βήμα. Μην φοβάστε την αναμονή, νομίζοντας πως θα χαθούν όλα. Ο ή η πρώην σας θα ανταποκριθεί και θα επικοινωνήσει, ακόμη κι αν τον-την έχετε καλομάθει να παίρνετε πρώτες-οι την πρωτοβουλία. Έτσι θα καταλάβετε ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς. Στην συνέχεια φροντίστε κι οι δύο σας να βελτιωθούν κάποιες συμπεριφορές που επιβαρύνουν την σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας κάνει να την-τον ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά! Καλό θα είναι ωστόσο να μην αφήσετε τον εαυτό σας να εκδηλωθεί εντελώς, γιατί ίσως το άλλο άτομο να επαναπαυτεί και να τα περιμένει όλα από εσάς. Κάτι τέτοιο θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Επομένως λίγη εγκράτεια από την μεριά σας, θα βάλει από την αρχή τα πράγματα στην θέση τους! Επιδιώξτε όσο γίνετε την αμοιβαιότητα. Τούτο δεν σημαίνει ότι θα δείχνετε κάτι αντίθετο από αυτό που νιώθετε. Απλά θα έχετε μέτρο!

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Εάν είστε εργοδότης-ρια, θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης σας κι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι! Αν είστε υφιστάμενος-η ή γενικότερα υπάλληλος, ενδέχεται να πιεστείτε κατά τι παραπάνω, όμως με την αντίστοιχη ηθική και χρηματική ανταμοιβή. Στην περίπτωση που νιώθετε πίεση, δεν είναι λάθος να ζητήσετε να χαλαρώσει το πρόγραμμά σας. Θα εισακουστείτε.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα κάνετε μία συνεργασία σε χώρο του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα, η οποία θα σας δώσει μία αισιόδοξη καινούρια επαγγελματική προοπτική. Αντίστοιχα οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι ευοίωνες. Αν θα πρέπει κάτι να προσέξετε, είναι η αρχή και το ξεκίνημα, όπου ενδέχεται να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Στην συνέχεια θα βρείτε τον ρυθμό σας και θα μπορείτε να είστε πιο ήρεμοι.

       Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Θα βρεθείτε σε φάση ξεκαθαρίσματος. Ήρθε η ώρα κάποια πράγματα να μπουν στην θέση τους. Τα περισσότερα από αυτά θα αφορούν στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, ή με κάποιον από αυτούς που είναι σημαντικός στην ζωή σας.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδεχομένως να νιώθετε πως ο ή η σύντροφος ή σύζυγός σας έχει δείξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα είδος εξάρτησης από εσάς. Αυτό, αν και κατά βάθος σας κολακεύει, ταυτόχρονα δημιουργεί μία κάπως άνευρη χημεία στην σχέση σας. Εξάλλου η «αφοσίωση» του άλλου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας αγαπάει πολύ. Ίσως κατά μία έννοια να βολεύεται σε ένα τέτοιο μοτίβο συμπεριφοράς. Θα χρειαστεί να ενθαρρύνετε το ταίρι σας να παίρνει πρωτοβουλίες. Επίσης, όταν έρχεστε σε αντιπαράθεση, δείξτε διάθεση για διάλογο και αντίλογο, ώστε να μην «αφοπλίζετε» τον-την άλλον-η. Η μονότονη, αληθινή ή επιφανειακή, μεταξύ σας συμφωνία σε όλα, δεν είναι απαραίτητα σημάδι υγιούς σχέσης μεταξύ σας.

Έχετε χωρίσει αλλά σας λείπει ο ή η πρώην σας; Ίσως ήρθε η ώρα να τον-την διεκδικήσετε. Κάποιος εγωισμός σας μπορεί να σας εμποδίζει στο να κάνετε το πρώτο βήμα. Παρόλα αυτά, μία τέτοια κίνηση θα σας απελευθερώσει από το κλισέ ότι ενδεχομένως είστε ο-η σκληρός-ή της σχέσης, και να φέρει παρακάτω μία καλύτερη και πιο ισότιμη συνδιαλλαγή με το ταίρι σας. Ταυτόχρονα το πρώην ταίρι σας ίσως… να αρέσκεται στο να δραματοποιεί τον εαυτό του. Απαλλαγμένοι-ες από τέτοια κλισέ μάλλον θα ανανεώσετε την δυναμική της σχέσης σας και θα γίνει μία ουσιαστική επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα αμφιταλαντευτείτε ανάμεσα στην τάση σας να παραμείνετε μόνοι-ες, και στο ενδιαφέρον σας για ένα καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίστε. Η γυναίκα αυτή ή ο άντρας αυτός από την μεριά της-του, ίσως να έχει μία πιο ξεκάθαρη στάση από την δική σας. Καλό θα είναι να μην αφήσετε να περάσει πολύς χρόνος μέχρι να καταλάβετε τί θέλετε, γιατί ασφαλώς το άλλο άτομο θα το πάρει ως άρνηση να προχωρήσετε την γνωριμία μαζί του. Αν όμως τελικά ισχύσει αυτό, τότε… η μοναχικότητά σας προβλέπεται να παρατείνεται!

Στην εργασία σας, στην οποία θα υπάρχει μία ισχυρή δυναμική, μπορεί να γίνουν αλλαγές ή ανακατατάξεις. Ουσιαστικά εκείνο που μπορεί να σας… φοβίζει, αργότερα μπορεί να το… αγαπήσετε! Ξεκινήστε από την συμφιλίωση μέσα σας και θα επέλθει και η συμφιλίωση με τις αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ακόμη κι από τα πράγματα που σας εκνευρίζουν, μπορείτε να διδαχτείτε. Οι όποιες αλλαγές θα φέρουν αύξηση στα κέρδη ή στο μισθό σας. Το Σύμπαν θα σας ξεβολέψει και θα σας βολέψει ταυτόχρονα!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, ευνοείστε κατά βάση στην επιλογή όχι και τόσο συνηθισμένων επαγγελμάτων. Ασφαλώς αναλόγως και της προϋπηρεσίας ή της γνώσης σας. Επαγγέλματα που έχουν σχέση με την φαντασία, την διαίσθηση, την έκφραση, θα έχουν προτεραιότητα, όπως κειμενογράφος, μελλοντολόγος, καλλιτεχνικός επιμελητής, αλλά και διαφημιστής, ντέντεκτιβ, δημόσιες σχέσης κτλ. Επίσης επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με το διαδίκτυο. Εναλλακτικά μπορεί να ασχοληθείτε με ένα πιο κλασικό επάγγελμα, αλλά να σας ζητηθεί να το κάνετε με έναν μοντέρνο και διαφορετικό τρόπο κτλ. Δώστε βαρύτητα στις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που θα συνεργαστείτε, ή με τους μελλοντικούς σας πελάτες.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u