Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2020


Προσωπικός αριθμός :

  Καλό μήνα και καλή χρονιά! Πριν ξεκινήσουμε τις αριθμολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο το 2020, θα υπενθυμίσουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στην 1/1/2020. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1 + 1 + 2 +0 +2 + 0 = 6 , οπότε ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το 6. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννέα από το 1 μέχρι το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Φανερώνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Άνετα θα μπει για εσάς ο καινούριος χρόνος. Τα πράγματα που σας απασχολούν θα σας έρθουν βολικά. Μπορεί ωστόσο η άνεση αυτή να γίνει παγίδα επανάπαυσης, εάν δείξετε αδιαφορία για τις λεπτομέρειες.

Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα έρθετε σε μία φάση συνεννόησης και αρμονίας. Η σχέση σας θα κυλά ήρεμα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην χαθεί μεταξύ σας εντελώς η ερωτική «ίντριγκα», για να μην φτάσετε να θυμίζετε περισσότερο φιλία παρά ζευγάρι. Επομένως κάποια ναζάκια στην σωστή δόση θα διασφαλίσουν την ερωτική στόφα της μεταξύ σας σχέσης. Τούτο θα είναι σύμφωνο και με το νόημα της παροιμίας «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά». Επειδή καραδοκούν και οι τριγύρω πειρασμοί!

Αν είστε χωρισμένοι-ες, αλλά με την επιθυμία να τα ξαναβρείτε, επιλέξτε έναν πιο «σοβαρό» τρόπο προσέγγισης ή ανταπόκρισης προς την-τον πρώην σας. Για παράδειγμα αντί να πείτε ή να απαντήσετε : «Περνάω καλά, τα λέμε» ή «Θα το κανονίσουμε» κτλ. Μπορείτε να πείτε : «Μάλλον δεν είχες πάρει στα σοβαρά την σχέση μας, για να με ρωτάς αν περνάω καλά, μετά από τον χωρισμό», ή « Χρειάζομαι χρόνο για τον εαυτό μου, δεν είμαι έτοιμος-η να σε συναντήσω». Με αυτόν τον τρόπο κάνετε τον άλλον να καταλάβει ότι η σχέση σας δεν ήταν για εσάς ένα επιφανειακό πράγμα, που μπορεί να αποφορτιστεί με συμβατικές κουβέντες τις καθημερινότητας. Ταυτόχρονα του-της δίνετε το στοιχείο της πρόκλησης να σκεφτεί υπεύθυνα.

Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες του Γενάρη θα κάνετε μία ευχάριστη και θελκτική γνωριμία, με γυναίκα ή άντρα που θα σας κάνει να χαμογελάτε. Ίσως η γνωριμία αυτή να γίνει μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων  με κοινό ιδεολογικό, πνευματικό, καλλιτεχνικό ή άλλο ενδιαφέρον. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε ότι και εσείς θα πρέπει να κάνετε τον άλλον ή την άλλη να χαμογελά! Η γνωριμία θα πάει πολύ καλά, εφόσον μεταξύ σας επικρατήσει περισσότερο η συνεννόηση παρά ο ανταγωνισμός.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε να πηγαίνουν καλά η δουλειά και τα κέρδη σας. Ένας ή περισσότεροι συνάδελφοι ή συνεργάτες σας ενδέχεται να σας «ζαλίζουν» με το ένα ή το άλλο. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, εφόσον το δείτε θετικά. Πιθανόν κι εσείς να γίνεστε λίγο παραπάνω έντονοι προς τους άλλους. Προσέξτε την συμπεριφορά σας και κατά τ’ άλλα όλα θα πάνε καλά στο κομμάτι της δουλειάς.

Εάν δεν εργάζεστε αλλά ψάχνετε να βρείτε μία νέα εργασία, ίσως σας δώσει κάποια καλή ιδέα ένας άνθρωπος από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τους γνωστούς σας. Προβλέπεται γενικότερα να χτυπήσει το τηλέφωνό σας και να είναι μία θετική απάντηση από ένα βιογραφικό που στείλατε ή από μία συνέντευξη που δώσατε. Ή να είναι ένας δικός σας άνθρωπος που έχει κάτι ενδιαφέρον να σας πει για μία δουλειά που σας ταιριάζει. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσετε να εργάζεστε και μάλιστα με καλές αποδοχές και άνετες συνθήκες εργασίας.

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει ο καινούριος χρόνος κι εσείς μπαίνετε σε μία φάση αυτοκριτικής. Αναλόγως των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας, η αυτοκριτική σας θα είναι αυστηρή ή επιεικής.

    Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, πολλά θα εξαρτηθούν από την χημεία που έχετε με την ή τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Στις περιπτώσεις που έχετε μία άνετη σχέση με αρκετή δόση αποδοχής για τον άλλο, ο μήνας θα κυλήσει μέσα σε συνεννόηση. Ίσως να κάνετε έναν απολογισμό για την συμπεριφορά σας σε λεπτομέρειες. Στις περιπτώσεις που η σχέση σας έχει το στοιχεία της κριτικής του ενός προς τον άλλον ή της λείπει το χιούμορ, ενδέχεται να τα βάλετε με τον εαυτό σας και να του ρίξετε ευθύνες για την δυσαρμονία της σχέσης με το ταίρι σας. Ίσως να ήταν προτιμότερο να συζητήσετε. Προσέξτε την περίπτωση να θυμώσετε με τον εαυτό σας. Κάτι τέτοιο θα σας απομακρύνει περισσότερο από ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, αλλά η ελπίδα της επανασύνδεσης σας αφορά, τότε καλό θα είναι, πριν κάνετε ένα βήμα ή προτού ανταποκριθείτε σε ένα βήμα του άλλου, να σκεφτείτε. Αυτή η σχέση σας κάνει ευτυχισμένους-ες; Ή απλά θέλετε να είστε με τον άλλον γιατί δεν δέχεστε την «αποτυχία» ενός χωρισμού; Αν το σύμπαν έχει κρίνει ότι ο-η τάδε σύντροφος δεν σας αναδεικνύει ως προσωπικότητα, και δεν σας οδηγεί στην ευτυχία,  ενδεχομένως τώρα δα να σας δίνει την ευκαιρία να σταματήσετε να μένετε μαζί του-της. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να κάνετε του κεφαλιού σας, μόνο κα μόνο επειδή φοβάστε τον χωρισμό και την απώλεια; Σκεφτείτε τα όλα αυτά καλά πριν προχωρήσετε στην επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με ενδιαφέρον άτομο. Θα είναι διαφορετικό από εσάς, αλλά αρκετά φιλικό με τον δικό σας χαρακτήρα. Ίσως η γνωριμία αυτή να ξεκινήσει ως φιλία με ερωτικά υπονοούμενα και λίγο παρακάτω να εξελιχθεί σε σχέση. Αυτή η περίπτωση ενδέχεται να είναι η ιδανική για εσάς τούτον το μήνα. Σίγουρα προτιμότερη από έναν τυφλό έρωτα που μπορεί να σας αδειάσει αργότερα. Ιδανικές για νέα γνωριμία είναι οι μέρες με ημισέληνο, ενώ ενδέχεται να μην σταθείτε τόσο τυχεροί της μέρες με πανσέληνο ή τις μέρες χωρίς Φεγγάρι.

Στον τομέα της εργασίας σας θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε σε ομάδα. Αν έχετε συνεργασία με ένα άτομο είναι πιθανόν να έρθετε σε κάποια προσωρινή διαφωνία. Μην την διογκώσετε. Κατά τ’ άλλα θα είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας. Τα οικονομικά σας οφέλη θα είναι αυξημένα. Αποφύγετε ωστόσο να υπογράψετε νέα συμβόλαια, εάν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα αντεπεξέλθετε ή εάν δεν διαβάσετε καλά τα ψιλά γράμματα.

    Όσοι δεν εργάζεστε, όμως ψάχνετε εργασία, θα βρεθείτε σύντομα σε έναν ταιριαστό για εσάς επαγγελματικό χώρο. Θα συναντήσετε εκεί ένα καλό περιβάλλον και θα μείνετε ευχαριστημένοι από της χρηματικές σας αποδοχές. Ίσως θα ήταν σοφό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, κυρίως αν ο εργοδότης, ο προϊστάμενος ή ο συνεργάτης σας, είναι κάπως ιδιόρρυθμος και ενδεχομένως δύσκολος. Δεν έχει κάτι μαζί σας, απλά έτσι ξέρει να κάνει την δουλειά του. Κάντε και σεις την δική σας και μην πέσετε στην παγίδα να ρίχνετε όλα τα λάθη της δουλειάς επάνω σας.

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ένας χαρούμενος έως και διασκεδαστικός μήνας σας υποδέχεται. Θα συναντήσετε άτομα που θα σα κάνουν να χαμογελάσετε ή και να ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Παντρεμένοι-ες; Δεσμευμένοι-ες; Γεμάτος χαρά και διασκέδαση για εσάς τούτος ο Γενάρης! Θα βγείτε αρκετά έξω με τον-την σύζυγο ή τον-την σύντροφό σας. Ενδέχεται να σας καλέσουν σε events και να περάσετε τέλεια. Ίσως ο ένας από τους δύο σας να φαίνεται πιο κοινωνικός κι ο άλλος πιο εσωστρεφής, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι πρόβλημα, ίσα-ίσα θα δείχνει ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ωστόσο ο πιο κοινωνικός από τους δύο σας καλό θα είναι να προσέχει με την άνεση με το άλλο φύλο. Δεν θα ήταν κομψό να δοθεί, σωστά ή λανθασμένα, η εντύπωση πως φλερτάρετε παρουσία του ή της συντρόφου σας.

   Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες, είναι πιθανόν η πρώην ή ο πρώην σας να παίξει μαζί σας ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα. Δηλαδή την μία να συμπεριφέρεται σαν να πλησιάζει για επανασύνδεση και την άλλη να απομακρύνετε. Κάτι τέτοιο θα σας συγχύσει  και ενδεχομένως να σας φέρει θλίψη. Όμως αν θέλετε να τον-την «τρελάνετε» πριν σας «τρελάνει» εκείνος-η, τότε ασχοληθείτε μαζί του-της! Δηλαδή, αν σας πει : «Εχθές το βράδυ σε σκεφτόμουν», αντί να πείτε : «χαίρομαι που το ακούω αυτό», πείτε : « Νόμιζα ότι κοιμάσαι νωρίς το βράδυ, επειδή ξυπνάς για δουλειά πολύ πρωί». Αυτό θα του-της περάσει το μήνυμα ότι δεν διαθέτετε τον εαυτό σας για σκοτσέζικο ντους. Με μία τέτοια στάση θα τον-την κάνετε να πάρει πιο δυναμικές και υπεύθυνες αποφάσεις!

  Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα να συνεχίσετε να είστε μόνοι κι ανεξάρτητοι ή να μπείτε σε μία νέα γνωριμία. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε θα σας ενθουσιάσει, αλλά ίσως να μην σας ξετρελάνει. Από την μεριά του-της άλλου-ης ίσως να υπάρξει έρωτας για το άτομό σας. Αν νιώθετε πως αυτό που εισπράττετε είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με αυτό που δίνετε, ίσως να μην δώσετε ευκαιρία. Αν η διαφορά, ωστόσο, είναι μικρή, τότε μπορεί να απαρνηθείτε την ελευθερία σας για μία σχέση, που έτσι κι αλλιώς θα περνάει ο λόγος σας.

   Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρξει ένα καλό κλίμα και μία ανεβασμένη διάθεση από όλους. Θα εργάζεστε με κέφι! Οι συνάδελφοί σας θα σας ξεκουράζουν με την θετική τους ενέργεια. Οι πελάτες θα σας προτιμούν. Τα χρήματα θα ρέουν απρόσκοπτα. Αυτό που χρειάζεται εσείς να κάνετε, είναι να μην θωρείτε τίποτα δεδομένο. Το σύμπαν δεν συνεχίζει να μας ευνοεί, αν δεν δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Γι αυτό «δουλέψτε» τόσο πάνω στην δουλειά σας, όσο και στις καλές σχέσεις σας στον χώρο της εργασίας. Επίσης μάθετε να κάνετε υπομονή σε προσωρινές αντιξοότητες.

Αν ψάχνετε για δουλειά, ενδεχομένως να ήταν και επιλογή σας που δεν εργάζεστε, μιας και για τον αριθμό σας είναι πολύ έντονη η επαγγελματική και οικονομική τύχη! Μάλλον θα προτιμήσετε μία εργασία που σας ευχαριστεί, παρά μία απαιτητική και ιδιαιτέρως αγχωτική δουλειά. Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσοι είστε καλλιτέχνες κυρίως ως προς το κομμάτι της αναγνωρίσεως και της δημοφιλίας σας. Επίσης θα έχετε καλές προτάσεις όσοι ασχολείστε με την δημοσιογραφία και γενικά με την ενημέρωση ή την ψυχαγωγία δια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στα επάνω σας θα βρεθείτε κι εκείνοι που εργάζεστε γύρω από τον χώρο της διαφήμισης.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

  Καλό μήνα και καλή χρονιά. Αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να στηρίξετε ένα ή περισσότερα άτομα στο περιβάλλον σας. Μπορεί να σας δοθεί ο ρόλος του «γονιού» για πρόσωπα του χώρου σας, ή ακόμη και να παίξετε αυτόν το ρόλο σε στενούς σας ανθρώπους.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, ενδεχομένως η ή ο σύζυγος ή σύντροφός σας να περνάει μία υπαρξιακή κρίση, που μπορεί να προέρχεται από την ανασφάλειά της-του για τον καινούριο χρόνο. Καλείστε να την-τον ενδυναμώσετε, κυρίως αν εσείς είστε πιο ανθεκτική προσωπικότητα. Ταυτόχρονα μπορεί να σας περάσει από το νου ότι δεν σας αρέσει αυτός ο ρόλος, και ότι είναι κάπως άδικο για εσάς να πρέπει να κάνετε τον «μπαμπά» ή την «μαμά» της σχέσης! Αυτό θα χρειαστεί να το χειριστείτε με διπλωματία. Αν το ταίρι σας επαναπαύεται, ίσως είναι καλό να συζητήσετε μαζί του. Στην περίπτωση που νιώθετε ότι σας «εκμεταλλεύεται», τότε ίσως θα ήταν μία καλή στρατηγική να του δείξετε πως έχετε κουραστεί. Αυτό πιθανόν να ωθήσει το ταίρι σας να σκεφτεί και να πράξει πιο δυναμικά και αμοιβαία μέσα στην σχέση.

Αν έχετε χωρίσει, ενδεχομένως να πιστεύετε ότι ελευθερωθήκατε από έναν-μια αξιαγάπητο-η μεν, γκρινιάρη-α δε σύντροφο. Η καρδιά σας χτυπάει ακόμη γι αυτόν-ην, αλλά ο νους σας, σας λέει ότι είναι καλύτερα που δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε πλέον τις ανασφάλειές του-της. Ωστόσο το πρώην ταίρι σας θα σας ενοχλήσει, θέλοντας να επιστρέψει στην προστασία της αγκαλιάς σας! Θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα συναισθήματά σας από την μία και την φωνή της λογικής από την άλλη. Μία καλή ιδέα θα ήταν να δίνατε μία ευκαιρία, αλλά να ξεκαθαρίσετε προηγουμένως ότι θέλετε να δείτε περισσότερη υπευθυνότητα μέσα στην σχέση. Ή να ζητήσετε ένα χρονικό διάστημα απομάκρυνσης  για να σκεφτείτε και οι δύο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα σας ωριμάσει περισσότερο. Από την μία ο έρωτας για τον άλλον, κι από την  άλλη η περίεργη χημεία σας! Ορισμένες στιγμές θα νιώθετε πως πρέπει να συντονίσετε την ενέργεια του άλλου, κι ορισμένες στιγμές ότι δεν σας αφορά να μπείτε σε μία τέτοια διαδικασία. Η άρνησή σας να ασχοληθείτε με έναν ή μία σύντροφο με παιδική συμπεριφορά, ενδεχομένως να βάλει ένα στοπ την εξέλιξη της γνωριμίας. Ίσως θα ήταν καλό, πριν εγκαταλείψετε, να πείτε με ειλικρίνεια και ευγένεια στον-στην άλλον-η, ότι σας δημιουργεί ανασφάλεια η κυκλοθυμία του-της. Αν ο τρόπος που θα το πείτε είναι θετικός κι όχι επικριτικός, μπορεί να εισακουστείτε και να βρεθεί τελικά ή χρυσή τομή για μία επικοινωνία ζευγαριού με ενήλικη συμπεριφορά. Ταυτόχρονα θα πάτε κι εσείς οι ίδιοι ένα βήμα  παραπέρα, γιατί θα έχετε παλέψει με μία δύσκολη συνθήκη, αντί να το είχατε βάλει στα πόδια.

  Στον επαγγελματικό σας χώρο θα επικρατήσει ένα ευχάριστο κλίμα. Η εργασία σας θα πάει καλά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας θα είναι ευχάριστες. Μπορεί κατά βάθος να θέλατε μία πιο δυναμική εξέλιξη, όμως κι έτσι θα είστε καλά. Ίσως παρακάτω να έρθουν και τα καλύτερα. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε ανοδική πορεία. Εάν έχετε θέση προϊσταμένου ή είστε ο-η εργοδότης-ρια, μπορεί να χρειαστεί να συντονίσετε κάπως την ομάδα σας, που θα τείνει να αποσυντονιστεί.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου ο προϊστάμενος ή η προϊσταμένη σας θα πιστέψουν από την αρχή σε σας. Αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει από την μεριά του-της προσδοκίες για το άτομό σας. Αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές. Έτσι θα έχετε κάποια εύνοια εκεί, την οποία ουσιαστικά θα την έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.  Ο επαγγελματικός σας χώρος μπορεί με ίσες πιθανότητες να ανήκει είτε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι εργασίες που έχουν σχέση με την φροντίδα των παιδιών, των ηλικιωμένων, ή των ασθενών, που χρειάζονται εξειδικευμένη βοήθεια.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Με ανοιχτά τα ουράνια σας υποδέχεται ο νέος χρόνος, αφού για εσάς ο Γενάρης θα είναι μήνας ατόφιας χαράς!

  Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια το χιούμορ, το γέλιο, οι εκπλήξεις, το sex, οι βόλτες, θα είναι η καθημερινή σας πραγματικότητα! Το μεταξύ σας πάθος θα αναζωπυρωθεί, ενώ θα ερωτεύεστε κάθε μέρα ξανά ο ένας τον άλλον. Η ενέργειά σας θα εκπέμπει και στο περιβάλλον σας. Όποιος είναι καλοπροαίρετος, με ευχαρίστηση θα παρατηρεί πόσο ταιριασμένο ζευγάρι είστε. Πέραν της μεταξύ σας σχέσης θα ωφεληθείτε και στο δημιουργικό κομμάτι της ζωής σας ως ζευγάρι. Αν κάποιος από τους δύο σας ασχολείται με την πολιτική θα υποστηριχτεί πολύ από τον άλλον. Τι να προσέξετε; Να διατηρήσετε τούτην την όμορφη κατάσταση!

 Χωρισμένοι-ες με προσωπικό αριθμό 5; Όχι για πολύ ακόμα. Το πρώην ταίρι σας θα βρει έναν έξυπνο αλλά και ελκυστικό τρόπο να τραβήξει ξανά την προσοχή σας. Γιατί θα το κάνει αυτό; Γιατί του-της λείπετε! Του ή της λείπουν ακόμη και τα χαριτωμένα λάθη σας! Αλλά περισσότερο η επικοινωνιακή σας προσωπικότητα. Καλό θα είναι μετά την δεύτερη ευκαιρία που θα έχετε, να συγχρονίσετε την ενέργειά σας σε κοινούς μελλοντικούς και δημιουργικούς στόχους, παρά να κανακεύετε όλη μέρα ο ένας τον άλλον. Έτσι η δυναμική σας θα εκτονώνετε και θα επενδύετε σωστά!

Ελεύθεροι ή ελεύθερες; Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, παρά να βγείτε έξω από το σπίτι σας. Ένα πολύ ταιριαστό με εσάς άτομο θα βρεθεί στον δρόμο σας. Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε κι οποτεδήποτε. Από την στάση του λεωφορείου μέχρι κάποιο σημαντικό event. Το μυστικό που θα σας φέρει κοντά τόσο άνετα, πέραν της αυτονόητης χημείας, θα είναι η καλή επικοινωνία σας, τόσο η λεκτική, όσο και η διαισθητική. Ίσως ανακαλύψετε πως έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Θα γίνετε ταυτόχρονα φίλοι και ζευγάρι.

Στην εργασία σας θα έρθουν καλές αλλαγές, που θα φέρουν και την αντίστοιχη οικονομική ανάπτυξη του χώρου σας. Ενδέχεται να προταθείτε για κάποια ανώτερη θέση, κατόπιν αξιολόγησης. Για να υποστηρίξετε τούτο το ιδανικό σχεδόν πλαίσιο, φροντίστε να μην χάνετε τις λεπτομέρειες στην δουλειά σας. Επίσης μην γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους και μην χρησιμοποιείτε άκομψους χαρακτηρισμούς πάνω στην φούρια της δουλειάς.

  Όσοι δεν εργάζεστε και αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία μέσω ενός ανθρώπου που θα σας ωθήσει. Μπορεί να ανήκει στο περιβάλλον των γνωστών σας, ή να τον γνωρίσετε τώρα, μέσα από τις κινήσεις σας για εύρεση εργασίας. Αν έχετε κάποιο πτυχίο, θα το αξιοποιήσετε στον καινούριο χώρο που θα πάτε. Γενικότερα θα αναδειχθούν οι όποιες δεξιότητες έχετε. Οι οικονομικές σας απολαβές θα είναι ικανοποιητικές. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε την παρόρμησή σας, που μπορεί να σας εκθέσει. Να είστε υπομονετικοί και να μην παραπονιέστε με το παραμικρό. Αντιθέτως, αντί να κάνετε σχολιασμούς, πείτε μία ιδέα ή κάνετε μία ψαγμένη πρόταση.

Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ο απόηχος των γιορτών αφήνει ακόμη την μελωδία του σε τούτον τον μήνα. Εσείς όμως στρέφεστε περισσότερο μέσα σας και εστιάζετε στον ρυθμό του ψυχικού σας κόσμου!

  Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι –ες βρίσκεστε σε δεσμό, ίσως να νιώσετε ένα συναισθηματικό κενό. Η χαρά για τον καινούριο χρόνο ίσα-ίσα που προλαβαίνει να σας αγγίξει. Ο ή η σύντροφός σας θα σταθεί στο πλάι σας υποστηρικτικά για να σας ενδυναμώσει και να σας δείξει ότι δεν είστε μόνες-οι. Ίσως να προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό για να σας δει να χαμογελάτε μέσα από την καρδιά σας. Αν και δεν είναι αυτός ή αυτή η αιτία της κατήφειάς σας. Η στάση του-της θα σας συγκινήσει και ίσως να θελήσετε να τον-την δικαιώσετε βγάζοντας σιγά-σιγά από μέσα σας χαρά.

      Αν είστε χωρισμένοι-ες τα πιθανότερα «σενάρια» είναι τα εξής δύο : α) Ή να ξανασμίξετε μετά από μία άνετη κουβέντα, που θα λύσει τις παρεξηγήσεις, β) ή να χωρίσετε οριστικά αλλά να παραμείνετε φίλοι. Η δεύτερη περίπτωση που ενδεχομένως δεν ακούγεται ιδανική, αφορά σε όσους ή όσες έχετε αμοιβαία αποφασίσει ότι δεν θέλετε πλέον να είστε ζευγάρι. Ο πόνος του χωρισμού θα είναι ίσος και για τους δύο. Αυτός ο «καλός» χωρισμός, αν προκύψει τελικά, θα είναι θετικός για την ενέργειά σας στο συναισθηματικό σας μέλλον.

Μόνοι ή μόνες; Γιατί όχι, αν δεν βρείτε την ή τον κατάλληλο σύντροφο. Εάν για ορισμένους ή ορισμένες η ή ο κατάλληλος σύντροφος είναι εκείνη ή εκείνος που ξέρει να σας χαλαρώνει και να επικοινωνεί ήρεμα μαζί σας, τότε σχεδόν τον έχετε βρει! Ένα τέτοιο άτομο θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα σας ανατρέψει την εμμονή σας να παραμένετε μοναχικοί-ες, γιατί συνήθως σας εκνευρίζουν οι επίδοξες-οι σύντροφοί σας. Εσείς από την άλλη θα προκαλέσετε στον άνθρωπό που θα γνωρίσετε την αίσθηση να δουλέψει με τον εαυτό του για να γίνει καλύτερος.

   Για την εργασία σας προβλέπονται τα καλύτερα! Και τα καλύτερα για εσάς είναι η ηρεμία μέσα στην δουλειά σας και οι ικανοποιητικές αμοιβές. Αν ασχολείστε με τον χώρο της τηλεόρασης ή γενικότερα του θεάματος, θα λάβετε θαυμασμό και αγάπη από τον κόσμο. Ταυτόχρονα θα σας υποστηρίξουν οι συνεργάτες σας. Επίσης αν δουλεύετε σε τομέα σχετικό με την επικοινωνία, θα εισπράξετε μεγάλη αποδοχή. Οι οικονομικές απολαβές σας, οπουδήποτε κι αν εργάζεστε, θα ανέβουν ψηλά!

   Εκείνοι που ψάχνετε για δουλειά θα δεχθείτε μία δελεαστική πρόταση. Εναλλακτικά θα πάρετε θετική απάντηση σε προηγούμενο αίτημά σας για εργασία. Τα συστατικά της επιτυχίας και της χαράς σας θα είναι δύο : α) Η αγάπη σας για το αντικείμενο που θα κληθείτε να κάνετε, και β) η υποστήριξη από τον προϊστάμενο ή τον συνεργάτη σας. Τα χρήματα θα έρθουν ως αποτέλεσμα του επαγγελματισμού σας και θα είναι ικανοποιητικά. Για κάποιους ή κάποιες δεν αποκλείεται να έρθει η επαγγελματική σας υποστήριξη μέσα από έναν πλούσιο γάμο, που πρωτίστως θα έχει συναισθηματικά θεμέλια. Στην περίπτωση αυτή μην επαναπαυτείτε σε μία εκ του ασφαλούς χαλάρωση, αλλά δείξτε υπευθυνότητα.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Αυτός ο μήνας σας καλεί να χαρείτε με την χαρά των άλλων ή απλά να χαίρεστε μαζί με τους άλλους. Το ιδανικό σας μότο για τώρα είναι : « Όχι στην απομόνωση! Ναι στην ομαδικότητα!»

        Παντρεμένοι-ες; Δεσμευμένοι-ες; Εννοείστε αυτήν σας την ιδιότητα! Μην λειτουργείτε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις ή πεποιθήσεις. Αφουγκραστείτε ο ένας την ψυχή του άλλου και δείξτε σεβασμό ο καθένας για τα θέλω του άλλου. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά! Αν το ταίρι σας  θέλει κάτι που δεν σας φαίνεται σωστό, τότε θα χρειαστεί να το συζητήσετε μαζί του ή ακόμη και να αρνηθείτε σθεναρά. Το ίδιο θα είναι καλό να ισχύσει κι από το ταίρι σας προς εσάς, στην ανάστροφη περίπτωση. Οπότε μην υποχωρείτε, όταν κάτι δεν ταιριάζει στην ηθική σας, αλλά κάντε ένα βήμα πίσω, όταν κάτι δεν συμφωνεί με το… πείσμα  σας!

  Αν βρίσκεστε σε χωρισμό και επιθυμείτε να ξανασμίξετε με τον ή την πρώην σας, συμβουλευτείτε πρώτα έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε. Ενδεχομένως εξαιτίας των συναισθημάτων σας, να μην έχετε σωστή κρίση και να μην βλέπετε πως ο ή η πρώην σας δεν σας ταιριάζει. Ίσως να είναι ένα άτομο που σας έχει οδηγήσει σε κάποια αλλοίωση του χαρακτήρα σας. Σιγουρευτείτε ότι το άτομο αυτό δεν σας υποβιβάζει ως άνθρωπο και κατόπιν κάνετε ένα βήμα προσέγγισης, ή δεχθείτε το πλησίασμα του άλλου. Στην περίπτωση που τελειώσει η σχέση, αξιοποιήστε αυτήν την εμπειρία σας για μία καλύτερη επιλογή στο μέλλον.

     Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες θα συμβουλεύαμε να μπείτε σε μία καινούρια γνωριμία όχι με το άτομο που θα ερωτευτείτε! Ευκαιρίες θα σας δοθούν έτσι κι αλλιώς! Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε σχέση, θα είστε περισσότερο έξυπνοι-ες, αν το κάνετε με μία γυναίκα ή έναν άντρα που θα έχει καλή συμπεριφορά και γιατί όχι καλό κοινωνικό πρόσωπο. Εάν επιλέξετε να εμπλακείτε με άτομο που είναι υπερβολικά ατίθασο ή έχει ένα ιδιόρρυθμο κοινωνικό προφίλ, επειδή προφανώς το έχετε ερωτευτεί, «κινδυνεύετε» να βγείτε έξω από τα νερά σας και να μην μπορείτε να «κολυμπήσετε» παρέα με τον άλλον. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει την γνωριμία σας σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια ο ένας να αλλάξει τον άλλον.

   Στην εργασία σας εστιάστε στην ομαδικότητα, εάν είναι εφικτό. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε να μπείτε σε κάποια κλίκα, γιατί ενδεχομένως να χάσετε την ατομικότητά σας. Ενώ στην αγνή ομαδικότητα θα λειτουργείτε ως άτομο μέσα σε ομάδα. Θα χαίρεστε με την επιτυχία της ομάδας και θα λυπάστε με μια τυχόν αποτυχία της. Αυτό θα σας ωφελήσει επαγγελματικά. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή εξέλιξη. Αποφύγετε ωστόσο το οποιοδήποτε «ξεπούλημα» μπορεί να σας βρει στον δόμο σας. Ακόμα κι αν προσωρινά σας ωφελήσει, αργότερα θα γυρίσει μπούμερανγκ επάνω σας.

   Όσοι κι όσες ψάχνετε για εργασία, ενδεχομένως θα μπείτε σε μία επαγγελματική ομάδα. Αυτό είναι η ιδανική λύση για εσάς στο τώρα. Θα τα πάτε περίφημα και θα νιώσετε ότι ανήκετε επαγγελματικά κάπου. Οι αμοιβές σας θα είναι δίκαιες. Αν κάποιος ή κάποια δεν σας γεμίζει το μάτι, αποφύγετέ τον διακριτικά και μην τον-την κακολογείτε. Εφόσον το άτομο αυτό λειτουργεί εγωκεντρικά θα το απορρίψει η ίδια η δυναμική της ομάδας.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Κάποιος ή κάποιοι θα σας φέρουν στα όριά σας τούτον το μήνα. Εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα υψώσετε τοίχος ή αν θα διευρύνετε τα «σύνορα» της ανεκτικότητά σας.

      Στα ζευγάρια σε γάμο ή σε δεσμό, μπορεί να υπάρξουν πραγματικά ή επινοημένα παράπονα για την συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον. Ίσως εσείς να είστε κάπως απότομοι με την ή τον σύντροφό σας, κι εκείνη ή εκείνος να είναι κάπως επιφανειακή-κος μαζί σας. Αυτό, αν δεν το κοιτάξετε με την πρέπουσα σημασία, ενδέχεται να σας φέρει σε απομάκρυνση. Ο καθένας από τους δύο σας μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του. Η λύση θα μπορούσε να έρθει μόνο αν σταματήσετε ο ένας να κρίνει συνεχώς τον άλλον, και ταυτόχρονα ξεκινήσει να μετρά τα καλά στοιχεία του άλλου. Θα βοηθήσει πρακτικά εάν κάνετε πράγματα μαζί και συνεργάζεστε για την επίτευξή τους. Παράλληλα, εφόσον έχετε πελαγώσει, συμβουλευτείτε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε.

     Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα, αλλά όχι επειδή λείπουν τα συναισθήματα. Το κύριο πρόβλημά σας μάλλον είναι… φιλοσοφικό! Αλλιώς παίρνετε εσείς τη ζωή, ίσως πιο σοβαρά, κι αλλιώς η ή ο πρώην σας, ίσως πιο ανέμελα. Αν δεν καταφέρετε να δείτε και οι δύο τις διαφορές σας με καλό μάτι και με ενδιαφέρον, τότε η προσπάθεια να τα ξαναβρείτε μπορεί να ναυαγήσει. Αν εστιάσετε ο ένας στα καλά του άλλου και ανοίξετε τους  πνευματικούς σας ορίζοντες, θα δοθεί μία ευκαιρία επανασύνδεσης, που θα σας ενώσει με καλύτερα δεδομένα από πριν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες που θέλετε να κάνετε νέα γνωριμία, θα τύχετε ευκαιριών. Αν προτιμάτε να μπείτε σε σχέση με άτομο που θα σας ταρακουνήσει, και θα σας βγάλει κάπως από τα στενά σας όρια, θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Αν, από την άλλη, θέλετε ένα άτομο που θα ταιριάζει περισσότερο μαζί σας, και θα σας κάνει να συντηρήσετε τα στοιχεία που έχετε ως προσωπικότητα, θα έχετε αυτήν την ευκαιρία. Η Τρίτη επιλογή είναι να αποφασίσετε κι αυτόν το μήνα να παραμείνετε μόνοι. Δηλαδή τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε ευκαιρίες και επιλογές. Τα αμφιλεγόμενα νέα είναι τι εσείς θέλετε να επιλέξετε.

Στην δουλειά σας θα πάτε πολύ καλά και, όπως συνήθως, θα συνεχίσετε να κατακτάτε τους στόχους σας. Η προτίμηση των πελατών ή των θαυμαστών σας για εσάς, θα είναι ολοφάνερη. Όσοι θέλετε να ανέβετε ιεραρχικά ένα σκαλοπάτι, ίσως αυτό να καθυστερήσει προς το παρόν και να εξελιχθεί τον επόμενο μήνα. Μπορεί επίσης να σας εκνευρίσει κάποιος στον χώρο της εργασίας σας. Καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε με πειθώ και όχι με θυμό, γιατί έτσι θα χάσετε το δίκιο σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι χρηματικές σας αποδοχές σε άνοδο!

Αν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε νέα εργασία, θα έχετε μία αναπάντεχα καλή ευκαιρία. Είναι όμως πιθανόν αυτό που θα σας έρθει να είναι καλό από οικονομικής πλευράς, αλλά να μην είναι η δουλειά των ονείρων σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο να την αγαπήσετε στην πορεία. Αν όντος την ακολουθήσετε, θα αμείβεστε καλά. Αποφύγετε να δείχνετε εκνευρισμό, τουλάχιστον χωρίς λόγο. Μετά την εργασία κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν για να ξεκουράζεστε σωματικά και πνευματικά. Μην κάνετε όμως πράγματα που μπορεί να σας επιβαρύνουν χειρότερα, όπως ξενύχτι, μέθη κτλ.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Καλό μήνα και καλή χρονιά! Δυναμικά μπαίνει για εσάς ο νέος χρόνος, αφού σας έρχονται πολλά πράγματα να διαχειριστείτε. Αυτό που ίσως θα χρειαστεί, είναι να τα βάλλετε σε μία σειρά και να μην τα κάνετε όλα μαζί.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, δεν αποκλείονται ορισμένοι εκνευρισμοί ανάμεσά σας. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως να μην κατανοείτε καλά-καλά γιατί συμβαίνουν. Ενδεχομένως να χρειάζεται να συντονιστείτε μεταξύ σας και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας. Μην κάνετε τις λεπτομέρειες βουνό και δείξτε καλή θέληση. Για παράδειγμα μην έρχεστε σε μεγάλη διαφωνία μεταξύ σας για «προβλήματα» του τύπου : «Να καλέσουμε το τάδε φιλικό ζευγάρι για καφέ στις επτά ή στις επτά και μισή;», ή «Να πάμε πρώτα να πληρώσουμε τα κοινόχρηστα και μετά στο super market? Ή πρώτα στο super market και μετά να πληρώσουμε τα κοινόχρηστα;» κτλ.

    Αν είστε χωρισμένοι-ες, αλλά η καρδιά σας χτυπά ακόμη για την ή τον πρώην σας, ίσως να νιώσετε ότι εκείνη ή εκείνος είναι κρύα-ος απέναντί σας. Κάτι τέτοιο όμως ενδεχομένως να είναι επιφανειακό και κατά βάθος με αυτήν την στάση το πρώην ταίρι σας να θέλει να σας δείξει ότι έχει παράπονα από εσάς. Για να βοηθήσετε την κατάσταση κρατήστε θετική στάση και πρόσχαρη επικοινωνία, όταν δίνεται η ευκαιρία. Μην παίρνετε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά να είστε σε ετοιμότητα όταν πάρει ο άλλος. Δείξτε ο ένας στον άλλον ότι τον προσέχετε και δίνετε σημασία στα λόγια του. Έτσι θα είστε σε πολύ καλό δρόμο για την επανασύνδεσή σας.

 Ένα σκοτσέζικο ντους περιμένει τους ελεύθερους και τις ελεύθερες του αριθμού σας. Η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, θα σας δείξει ενδιαφέρον, αλλά κατά την εκτίμησή σας επιφανειακό. Ενδέχεται εκείνη ή εκείνος να νομίζει ότι εσείς είστε σνομπ. Αυτή η αλυσίδα παρεξηγήσεων φανερώνει ή την ανασφάλεια και των δύο σας ή την όχι και τόσο καλή επικοινωνία σας. Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σκεφτείτε και πράξτε θετικά. Αυτό θα παρασύρει και τον άλλο σε αντίστοιχη διαφάνεια των σκέψεών του μέσα από τις πράξεις του. Δηλαδή είναι άλλο να πείτε : «  Έχεις να κάνεις κάτι σήμερα; Γιατί αν δεν έχεις, έλεγα να πάμε για καφέ.». Και άλλο να πείτε με αυτοπεποίθηση : « Θέλω να σε δω! Μπορείς σήμερα να πάμε για καφέ;». Η γνωριμία σας θα γίνει πιθανόν σε επαγγελματικό χώρο, του ενός ή του άλλου, ή σε ουδέτερο.

 Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει πρόοδος και αρμονία, εν αντιθέσει με το κυκλοθυμικό πνεύμα των συναισθηματικών σας. Οι συνεργάτες ή οι συνάδελφοί σας θα είναι στην πλειοψηφία τους καλοί μαζί σας και εσείς εξυπηρετικοί με αυτούς, όταν χρειάζεται. Ίσως να αυξηθούν οι ευθύνες σας με αντίστοιχη προσαύξηση των αμοιβών σας. Κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές στην δουλειά σας, θα σας στρεσάρουν, αλλά θα σας φέρουν παραπάνω εργασία και κέρδος.

Αν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε βοήθεια από ένα γνωστό σας άτομο, ώστε να σας ανοιχτεί μία καλή επαγγελματική πόρτα. Εναλλακτικά μπορεί να ξεχωρίσετε και να δεχτείτε την υποστήριξη ενός υποψήφιου εργοδότη, που θα έχει δει πολλά άτομα για την ίδια θέση. Θα εισέλθετε σε έναν νέο επαγγελματικό χώρο, που θα έχετε να κάνετε καινούρια πράγματα, αλλά θα έχετε την ανάλογη υποστήριξη. Καλείστε να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας και ανοιχτοί σ’ αυτά που θα μαθαίνετε. Αργότερα ίσως σας δοθεί, κι εφόσον το κερδίσετε, η δυνατότητα να ανέβετε ιεραρχικά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u