Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2021


          Ιανουάριος 2021. Μήνας έξι ( 6 ).

Καλή Χρονιά με Υγεία! Για εισαγωγικά σχόλια, για το πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό, και για την σημασία του μήνα έξι ( 6 ), διαβάστε την εισαγωγή στις ετήσιες προβλέψεις Αριθμολογίας για το έτος 2021. Επίσης την εισαγωγή των Ταρώ για το έτος 2021, και την εισαγωγή των Ταρώ για τον μήνα Ιανουάριο.

          Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Χρόνια Πολλά με υγεία! Με έναν ερωτικό μήνα ξεκινάει αυτός ο χρόνος. Θα υπάρξει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσάς και σε ένα άλλο άτομο. Εκείνο που θα κάνει την διαφορά από περίπτωση σε περίπτωση, θα είναι η εξέλιξη ή μη με το άτομο αυτό.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ίσως να σας ταλαιπωρήσουν κάποιες υποψίες για την ερωτική πίστη του ή της συζύγου ή συντρόφου σας. Εφόσον θα είναι μόνο υποψίες και δεν θα έχετε αποδείξεις, προσέξτε την στάση σας, ώστε να μην απομακρύνετε το ταίρι σας από υπερβολική ζήλια. Ακόμη κι αν ο άνθρωπό σας φλερτάρει, κατά βάθος θα έχει την ανάγκη να παιχνιδίσει ερωτικά. Γιατί να μην του-της αναπληρώσετε εσείς αυτή την ανάγκη; Προσεγγίστε λοιπόν το ταίρι σας με τρόπο που θα στρέψει την προσοχή του επάνω σας κι όχι αλλού!

Αν έχετε χωρίσει, και επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση! Ο ή η πρώην σας, σας θέλει, όμως για κάποιον λόγο διστάζει να πάρει την πρωτοβουλία. Ενδεχομένως να χρειάζεται την πρώτη κίνηση από εσάς, γιατί θέλει την επιβεβαίωσή σας. Υπήρξατε όντος ακέραιοι-ες; Ή τον-την είχατε παραμελήσει, ίσως και χωρίς να το είχατε καταλάβει; Μόλις κάνετε μία ευγενική κίνηση, θα δείτε αμέσως την ανταπόκριση και θα μπείτε σε καλό δρόμο για την επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας γεμίσει συναισθήματα αλλά και ενοχές! Ίσως να είναι ένα άτομο κάπως έξω από τα νερά σας, που παρόλα αυτά θα το θέλετε. Το πιθανότερο είναι να τραβήξετε κι εσείς το ενδιαφέρον του. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί-ες, ώστε να είστε ο εαυτός σας. Μην μπείτε στην διαδικασία να παραστήσετε κάτι που δεν είστε για να αρέσετε. Με την ειλικρίνεια θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσοι εργάζεστε θα έχετε πολύ καλή ενέργεια στην  δουλειά σας. Αυτό θα οφείλεται αρκετά στους συνεργάτες σας. Ίσως μία καινούρια συνεργασία, ή ένα καινούριο πρόσωπο σε θέση κλειδί να φέρει ανανέωση στον επαγγελματικό χώρο σας. Η ίδια η εργασία σας θα ανέβει. Μπορεί να σας γίνει αύξηση ή να έχετε περισσότερα κέρδη. Παρόλα αυτά φροντίστε, ώστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο. Κάτι τέτοιο θα σας ωφελήσει. Αν προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στην δουλειά σας, να είστε πολύ προσεκτικοί-ες στο τι λέτε και τι δηλώνετε για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις που μπορούν να σας εκθέσουν επαγγελματικά.

Όσους αναζητάτε εργασία, πρόκειται να σας υποστηρίξει ένας άνθρωπος που πιστεύει σε σας. Ίσως να θέλει να δουλέψει μαζί σας, γιατί ξέρει ότι θα τον βγάλετε ασπροπρόσωπο. Ενδεχομένως να του αρέσει που είστε διαφορετικοί μεταξύ σας και προφανώς συμπληρώνει ο ένας τον άλλον πάνω στην δουλειά. Γενικότερα προβλέπεται να σας υποστηρίζουν, επειδή πιστεύουν ότι αυτό για το οποίο σας θέλουν το κάνετε καλά. Με αυτά τα δεδομένα θα έχετε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση!

           Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ένας ευεργετικός μήνας μπαίνει για εσάς. Η χρονιά σας ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο! Άνθρωποι που σας αγαπούν και τους αγαπάτε θα είναι δίπλα σας να σας ακούσουν και να σας δώσουν την καλή τους συντροφιά ή συνεργασία.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας. Ίσως σε μερικές περιπτώσεις να νιώσετε ότι δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε, αλλά αυτό, εάν πραγματικά συμβαίνει, θα κρατήσει για λίγο. Προφανώς θα είναι κάτι δικαιολογημένο. Αν είστε άντρας σε σχέση, είναι πιθανόν να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας. Αν είστε γυναίκα σε σχέση,  ο καλός σας θα σας προτείνει γάμο ή συγκατοίκηση.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό και επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με την ή τον πρώην σας, θα κάνετε λίγη υπομονή. Αν και βασικά είστε υπεύθυνοι και οι δύο για τον χωρισμό σας, η αρχική κίνηση θα γίνει, ή θα πρέπει να γίνει, από εκείνον ή εκείνην που ξεκίνησε πρώτος ή πρώτη τον χωρισμό. Αυτή η κίνηση θα γίνει τελικά και θα φέρει μία καλή ευκαιρία. Το μυστικό της επιτυχίας για μία σταθερή επανασύνδεση, θα είναι να δίνετε και να παίρνετε μεταξύ σας πάνω κάτω τα ίδια, ή έστω με μικρή απόκλιση. Διαφορετικά, εάν την σχέση την στηρίζει μόνο ο ένας από τους δύο σας, τούτη θα είναι επιρρεπής σε διακυμάνσεις και εντάσεις.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία καινούρια γνωριμία με άτομο που θα θέλει από την αρχή να βάλει κάποια όρια. Ίσως να είναι ένα άτομο με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά θα του αρέσετε και θα τον ή την νοιάζει πραγματικά να είστε μαζί. Έτσι, θα μπορείτε να περάσετε και την δική σας γραμμή μέσα στην γνωριμία σας. Ωστόσο, κάνετέ το με τρόπο που δεν θα μειώνει την εικόνα που έχει ο-η άλλος-η για τον εαυτό του-της.

Αν εργάζεστε, η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Μπορεί στον χώρο της εργασίας σας να υπάρχει κάποιο άτομο που… ξεκουράζεται σε βάρος σας! Εάν όντος συμβαίνει αυτό, πείτε του το με ευγενικό τρόπο. Αποφύγετε να εκνευριστείτε, προτού τουλάχιστο προσπαθήσετε να του μιλήσετε ήπια. Το πιθανότερο είναι να λυθεί η παρεξήγηση με ηρεμία. Η συνεργασία σας θα συνεχιστεί με ευνοϊκό τρόπο για την πρόοδο της εργασία σας. Τα οικονομικά σας δεδομένα στην δουλειά θα αυξηθούν. Παρόλα αυτά ίσως να σας μπει η ιδέα πως αξίζετε ακόμη περισσότερα. Στην περίπτωση αυτή, περιμένετε με υπομονή να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, ώστε να διεκδικήσετε περισσότερα, και μην προτρέχετε.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας για κάτι καλό, που θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει ταυτόχρονα. Θα εισέλθετε σε μεγάλη πόρτα μέσω διαγωνισμού, ή εναλλακτικά θα σας προσλάβουν σε εργασία μέσω της καλής πληροφορίας που θα πάρουν για εσάς. Ένα γνωστό σας άτομο, που πιστεύει σε εσάς, θα σας… έχει διαφημίσει! Θα κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα!

        Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ο νέος χρόνος σας υποδέχεται με προκλήσεις. Κυρίως όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, ενώ η επαγγελματική θα είναι λιγότερο ταραχώδης και περισσότερο ήρεμη. Αρκετοί θα δείτε τον εαυτό σας μέσα από ένα καινούριο πρίσμα!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα. Ίσως σας φανεί κάπως παράξενη η συμπεριφορά του-της συζύγου ή συντρόφου σας, προς το καλύτερο πάντα. Τούτο όμως μπορεί να σας προκαλέσει υποψίες, πως κάτι θέλει από εσάς και κάνει τον καλό ή την καλή. Στην περίπτωση αυτή, φροντίστε να είστε σίγουροι-ες ότι όντος ισχύει αυτό, και ότι δεν είναι πράγματι πηγαία η αλλαγή στο ταίρι σας. Διαφορετικά θα χάσετε μία καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τον δεσμό ή τον γάμο σας στο συναισθηματικό του επίπεδο. Επίσης διαχειριστείτε τις δικές σας ενοχές, εάν έχετε νιώσει ερωτικό ενθουσιασμό για τρίτο πρόσωπο, άσχετε αν δεν έχετε προχωρήσει παρακάτω μαζί του.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την πιθανότητα να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, καλό θα είναι να βεβαιωθείτε πρώτα για το τι θέλετε εσείς οι ίδιοι-ες. Στην περίπτωση που έχετε ενθουσιαστεί ερωτικά με ένα άλλο άτομο κατά την διάρκεια του χωρισμού σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως υπάρχει ακόμη πάθος για τον ή την πρώην σας. Εάν αυτό δεν είναι πλέον ισχυρό, ίσως να μην υπάρχει νόημα να πλησιάσετε ξανά. Ζυγίστε καλά αυτές τις λεπτές αλλά σημαντικές προϋποθέσεις, και κατόπιν κάντε κίνηση, ή δεχτείτε την προσέγγιση του-της άλλου-ης. Εφόσον υπάρχουν συναισθήματα και πάθος μεταξύ σας, θα τα ξαναβρείτε και θα λύσετε τα άλλα σας προβλήματα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας ξεσηκώσει αλλά και θα σας προβληματίσει. Από την μία θα σας ξετρελαίνει αισθησιακά, κι από την άλλη θα σας παροπλίζει με την διαφορετικότητά-εκκεντρικότητά της-του. Αρχικά δείτε, αν πράγματι πρόκειται για ένα εκκεντρικό άτομο, ή εσείς το βλέπεται έτσι, επειδή έχετε ένα άλλο στυλ ζωής. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις, θα προχωρήσετε. Αν σας τρομάζουν, ίσως να κάνετε πίσω, όμως… θα σας τρώει η σκέψη αυτού του ατόμου. Στην περίπτωση που βρεθείτε σε αδιέξοδο συμβουλευτείτε έναν-μία καλό-η φίλο-η σας, που εμπιστεύεστε, ή έναν-μία ψυχοερευνητή-ρια που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας!

Στην εργασία σας προβλέπονται άριστες σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε. Ο ένας θα συμπληρώνει επαγγελματικά τον άλλον. Θα μαθαίνεται πράγματα από τους άλλους κι εκείνοι από εσάς. Η δουλειά σας θα προοδεύει και ο μισθός ή τα κέρδη σας θα ανεβαίνουν! Βρίσκεστε σε πολύ καλή επαγγελματική και οικονομική στιγμή. Δείξτε συνέπεια, ώστε αυτή η καλή κατάσταση να συνεχιστεί.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε χώρο, όπου θα υπάρχουν νέα και εκσυγχρονισμένα μοντέλα εργασίας. Ενδεχομένως να χρειαστείτε μία περίοδο προσαρμογής. Μπορεί να μπείτε σε ομάδα εκπαίδευσης, προτού ξεκινήσετε να εργάζεστε κανονικά. Η νέα δουλειά-εμπειρία σας θα σας αρέσει και θα κινήσει το ενδιαφέρον σας! Θα τα πάτε πολύ καλά και θα βρεθείτε σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

    Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ένας μήνας γεμάτος ( υπέροχες ) αντιθέσεις μπαίνει για εσάς! Το αν βέβαια θα είναι όντος υπέροχες ή όχι, θα εξαρτηθεί από την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα στην ζωή σας.

Οι παντρεμένοι-ες και μαζί οι δεσμευμένοι-ες, την μία θα ενθουσιάζεστε και την άλλη θα απογοητεύεστε με την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Καλό θα είναι να διερευνήσετε μέσα σας, εάν τούτο προέρχεται όντος από τον άλλον, ή εάν έχει να κάνει με μία προσωπική σας κυκλοθυμία, η οποία σας βγαίνει… πρωτοχρονιάτικα και πρωτομηνιάτικα! Για να μην ταλαιπωρείστε και κατά μία έννοια μπερδεύετε και τον άνθρωπό σας, εστιάστε περισσότερο στα καλά του και λιγότερο στα αρνητικά του! Κάντε ένα κλικ στο πρίσμα σας προς το θετικότερο και ο μήνας σας θα γίνει πιο όμορφος, για εσάς και για τον-την άλλον-η.

Έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε αν θα είστε και πάλι μαζί; Η απάντηση κλειδί βρίσκεται στην λέξη διάρκεια! Πιστεύετε πράγματι ότι με τα καλά και τα  αρνητικά που υπάρχουν θα μπορείτε να έχετε διάρκεια με τον-την άλλον-η; Αν ναι, τότε θα τα ξαναβρείτε. Αν όχι, τότε καλύτερα να αφήσετε τον νέο χρόνο να σας φέρει κάτι καινούριο στην ζωή σας, ακόμη κι αν αυτό αρχικά θα είναι μία περίοδος μοναχικότητας και ανασυγκρότησης!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας ταλαιπωρήσει. Ίσως να καταλάβει τον ερωτικό σας ενθουσιασμό προς το πρόσωπό της-του και να θέλει να σας… τρελάνει ερωτικά! Αν το παρατραβήξει, δείξτε επιτηδευμένη αδιαφορία, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον της-του και να κάνει βήματα προς εσάς. Με ένα τέτοιο στυλ ερωτικού παιχνιδιού, τελικά θα ξεκινήσει ένα όμορφο ερωτικό κεφάλαιο! Παρόλα αυτά καλό θα είναι μετά την αρχή, να περιορίσετε τα παιχνιδάκια του τύπου «τραβάτε με κι ας κλαίω», και να δείτε υπεύθυνα την νέα σχέση σας!

Εάν εργάζεστε, θα δείτε μία ανανέωση στην εργασία σας, η οποία θα προέλθει από την αλλαγή ατόμου ή ατόμων σε καίριες θέσεις. Ενδεχομένως μέσα στις αλλαγές να συμπεριλαμβάνεστε κι εσείς, με την καλή έννοια. Ίσως να αγχωθείτε στην αρχή, όμως θα διαπιστώσετε στην πορεία ότι προσαρμόζεστε και τελικά περνάτε καλά. Η εργασία σας θα πάει εξαιρετικά, ενώ θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αμοιβές σας. Εάν η δουλειά σας αμείβεται αναλόγως της παραγωγικότητάς της, τότε τα κέρδη σας θα ανέβουν!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μία επαγγελματική κίνηση, την οποία ξεκινήσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν αφορούσε σε διαγωνισμό, θα τον κερδίσετε! Πρόκειται να υπερκαλύπτετε τα προσόντα που θα σας ζητηθούν. Ενισχύστε την αξιοκρατική σας επιλογή με μία αντίστοιχη επαγγελματική συμπεριφορά. Τούτος ο συνδυασμός θα σας φέρει μπροστά στην ευκαιρία της νέας επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας!

      Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ένας άνετος και γλυκός μήνας θα είναι για εσάς ο πρώτος μήνας του νέου έτους. Θα κατεβάσετε ταχύτητα και θα ηρεμίσετε. Θα έχετε κοντά σας ανθρώπους που θα σας είναι ευχάριστοι.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα επικρατήσει μία αμοιβαία φροντίδα. Κάποια χαριτωμένα καυγαδάκια θα γίνονται για να προσέξει παραπάνω ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον! Όπως για παράδειγμα  :  «Μα γιατί μαγείρεψες τόσα φαγητά και κουράστηκες;» , «Ήθελα να σε ευχαριστήσω. Δεν υπολόγισα την κούραση!» κτλ. Ενδεχομένως να μιλάμε για δύο διαφορετικές ταχύτητες που θα συναντηθούν. Μάλλον εσείς θα κατεβάσετε λίγο τον ρυθμό σας και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας θα τον ανεβάσει για να συγχρονιστείτε.

Αν βρίσκεστε σε φάση χωρισμού, τα πράγματα είναι απλά, όσο και σύνθετα! Αρχικά ο-η ένας-μία θέλει την-τον άλλη-ον. Παρόλα αυτά βρίσκεστε σε ένα ενεργειακό αδιέξοδο! Κατά βάση δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την χημεία ή την αγάπη σας. Για να μην χάνεστε σε αδιέξοδα, ξεκινήστε από την ιδέα ότι ενδεχομένως να μην ταιριάζετε τόσο πολύ όσο νομίζατε! Αυτό, αντί να γίνει αιτία οριστικού χωρισμού, ίσως να γίνει αιτία πιο γρήγορης και πιο πετυχημένης επανασύνδεσης! Με την λογική πώς τίποτα δεν θα είναι δεδομένο, αλλά κάθε μέρα θα πρέπει να διεκδικείτε τον άνθρωπό σας, κι εκείνος εσάς, με την καλή σας συμπεριφορά. Η ευκαιρία θα δοθεί, και με το σκεπτικό που είπαμε, όλα θα πάνε καλά και καλύτερα από πριν!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα χρειαστεί να εφαρμόσετε την συμβουλή που δόθηκε παραπάνω για τους-τις χωρισμένους-ες! Θα γνωρίσετε ένα άτομο με χαρακτήρα… κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Παρόλα αυτά, εάν επαναπαυτείτε και δεν διεκδικείτε σωστά ο ένας τον άλλον μέσα από την καθημερινή επαφή σας, η γνωριμία σας κινδυνεύει να πέσει στο κενό. Ακόμη λοιπόν και με καλή χημεία, η συμπεριφορά σας θα χρειαστεί να είναι θελκτική και δουλεμένη! Όχι βιασύνες και προχειρότητες.

Στην δουλειά σας θα χαρείτε τόσο με τη άνοδό της, όσο και με την καλή συνεργασία με τους άλλους. Ενδεχομένως κάποιο άτομο ή κάποια άτομα να σας ξεκουράσουν με την αλληλεγγύη τους, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά στην περίπτωση που κάνετε μία επίπονη εργασία. Τα οικονομικά δεδομένα σας θα είναι πολύ καλά. Οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα αυξηθούν! Επίσης η τύχη θα είναι με το μέρος σας, εφόσον θέλετε να την δοκιμάσετε με μέτρο και ποτέ με υπερβολές!

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα σταθείτε εξαιρετικά τυχεροί! Ή θα σας βοηθήσει ένας γνωστός σας να εισέλθετε σε ένα πολύ καλό επαγγελματικό χώρο! Ή θα βρείτε μόνοι σας κάτι, όπου θα κερδίσετε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή! Δώστε βάση και προσοχή, γιατί αυτή η καλή αρχή θα μπορεί να εξελιχθεί σε μία σταθερή και αξιαγάπητη δουλειά για το μέλλον σας.

         Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Χρόνια πολλά με Υγεία! Ένας μήνας υπερβολής μπαίνει για εσάς, και κάπως έτσι ξεκινά ο καινούριος χρόνος σας! Τούτη η υπερβολή, ωστόσο, θα ενέχει κάτι το θετικό και το εκτονωτικό! Ας πούμε ότι θα είναι ένας γλυκός μήνας, σαν τα γλυκίσματα, που τους έπεσε λίγο παραπάνω το σιρόπι, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν να είναι καλοφτιαγμένα και πετυχημένα στην συνταγή τους!

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να έρθετε πιο κοντά ερωτικά. Τούτο ίσως να σας προβληματίσει, με την λογική ότι έχετε βρει καταφύγιο στο sex, έναντι του ρομαντικού και συναισθηματικού στοιχείου της σχέσης σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο να ισχύει. Για να βγάλετε ένα παρόμοιο συμπέρασμα, θα πρέπει αυτή η συνθήκη να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην αντιστέκεστε στην ροή των πραγμάτων, δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Απολαύστε αυτήν την ερωτική φάση και σκεφτείτε πως αργότερα θα έρθει η ώρα για περισσότερη ψυχική επαφή και διάλογο. Η σχέση σας δεν κινδυνεύει να εγκλωβιστεί σε ένα μονόπλευρο ερωτικό μοτίβο.

Αν έχετε χωρίσει, και παρόλα αυτά ο ένας λείπει στον άλλον, θα έρθετε πιο κοντά ανταλλάσσοντας δώρα, ίσως και ακριβά! Τούτο μπορεί να το δείτε ως θετικό στοιχείο, αλλά μπορεί και ως αρνητικό, επειδή θα σας παραπέμπει σε ένα είδος εξαγοράς. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και να αφήσετε την εξέλιξη να έρθει αβίαστα, μέσα από ένα θετικό πρίσμα αντίληψης. Τίποτα κατά βάση δεν θα είναι… κακό, εκτός από τις προκαταλήψεις, τις δικές σας ή του-της άλλου-ης. Το πιθανότερο είναι να είστε και πάλι μαζί και να περάσετε αισθαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε μία χρυσή ευκαιρία να κάνετε σχέση! Σε αυτήν την προοπτική θα υπάρχει ένα θετικό κι ένα αρνητικό στοιχείο. Το θετικό θα είναι η καλή συνεννόηση και επικοινωνία με το άτομο που θα γνωρίσετε. Το αρνητικό θα είναι η απουσία «ίντριγκας», που συνήθως εξάπτει το πάθος. Αν έχετε υπομονή και δεν τα θέλετε όλα δικά σας, παρακάτω θα διαπιστώσετε πως αυτή η νέα γνωριμία θα σας εκπλήσσει συνεχώς. Αν νιώσετε ανία, και σας πάρει από κάτω, είναι πιθανόν να απωθήσετε την ευκαιρία για σχέση για αργότερα στο μέλλον.

Όσοι εργάζεστε, θα απολαύσετε την δουλειά μαζί με την ευχαρίστηση. Εδώ ταιριάζει η φράση «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»! Οι συνθήκες εργασίας σας θα βελτιωθούν και θα χαίρεστε να δουλεύετε. Ταυτόχρονα, ίσως να υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας είναι αγαπητά, ή που υποβόσκει με κάποιο από αυτά ένα (αθώο ;! ) φλερτ! Εάν η εργασία σας έχει να κάνει με τον καλλωπισμό και την ομορφιά θα τα πάτε περίφημα! Θα έχετε γενικότερα μεγάλη άνοδο στις αποδοχές ή στα κέρδη σας, με ότι κι αν ασχολείστε. Χρήματα θα σας έρθουν κι από άλλη μεριά, εκτός της εργασίας, πράγμα που θα σας εκτονώσει πολύ οικονομικά.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα έχετε τη ευκαιρία να μπείτε σε έναν χώρο με γούστο, αλλά και κάποιες απαιτήσεις. Αναλόγως της διάθεσής σας, θα το προχωρήσετε ή θα περιμένετε για κάτι άλλο αργότερα. Όλα θα εξαρτηθούν από το κλικ που θα σας κάνει μέσα σας η συγκεκριμένη επαγγελματική ευκαιρία-πρόταση. Καλό θα είναι να δώσετε την δυνατότητα στον εαυτό σας. Ωστόσο, αν όχι, ενδεχομένως παρακάτω να είστε πιο έτοιμοι για έναν άλλο χώρο.

        Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ο νέος χρόνος θα σας βρει κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν! Πρόκειται γενικότερα να ωφεληθείτε από τους άλλους. Καλό θα είναι να είστε δίκαιοι μαζί τους και να ανταποδώσετε την αγάπη τους με τον δικό σας τρόπο. 

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα διαπιστώσετε ότι ο άνθρωπός σας θέλει να περνάτε καλά και κάνει πράγματα γι αυτό. Η πρόοδος και η ψυχική ηρεμία σας, μάλλον θα είναι μέσα στις προτεραιότητες της-του συζύγου ή συντρόφου σας. Φροντίστε να είστε δυναμικοί-ες τόσο στο κομμάτι της προσωπικής σας προόδου, όσο και στο κομμάτι της μεταξύ σας σχέσης. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε στην-στον άλλη-ον ότι πιάνει τόπο η καλή της-του στάση απέναντί σας, η οποία προέρχεται από την αγάπη που τρέφει για εσάς.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από εσάς. Ο ή η πρώην σας πρόκειται να σας διεκδικήσει, ενδεχομένως εκμεταλλευόμενος-η την καλή χρονική στιγμή της ενέργειας του νέου χρόνου! Πολλά θα κριθούν από την δική σας ανταπόκριση ή μη. Δηλαδή, θα πείτε την τελευταία λέξη. Το ζητούμενο είναι να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε και να το μοιραστείτε με τον άλλον, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι κάτι που θα τον-την ευχαριστήσει. Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα σαν ένα κουβάρι!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε πως μία θαυμάστρια ή ένα θαυμαστής σας αντίστοιχα, αποφάσισε να εκδηλώσει δειλά-δειλά το ερωτικό της-του ενδιαφέρον για εσάς. Θα είναι άτομο που θα σας αρέσει και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Το σημαντικό θα είναι να δείτε μέσα σας, εάν όντος θέλετε να προχωρήσετε σε μία σταθερή γνωριμία μαζί της-του. Αν δεν είστε βέβαιοι-ες, ζητήστε με ειλικρίνεια λίγο χρόνο και πάτε το πιο χαλαρά. Αποφύγετε να πείτε ή να κάνετε κάτι που δεν το πιστεύετε, γιατί  η-ο άλλη-ος ενδέχεται να πληγωθεί όταν το νιώσει!

Η δουλειά σας θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένη και προβλέπεται να είστε τυχεροί και έξυπνοι επαγγελματικά. Θα κάνετε σωστές κινήσεις και μάλλον θα πάρετε σωστές αποφάσεις, αν χρειαστεί. Ένα μεγάλο αβαντάζ θα είναι η υποστήριξη που θα έχετε από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Κάτι που το έχετε κερδίσει με τον καλό σας τρόπο και τον επαγγελματισμό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε ανοδική εξέλιξη. Αν έχετε δική σας εργασία, θα αυξηθούν τα κέρδη σας!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, όπου κι αν απευθυνθείτε. Αν στείλετε βιογραφικά, ή περάσετε από συνεντεύξεις, ή διαγωνιστείτε σε κάποιον επαγγελματικό διαγωνισμό, η επιτυχία θα είναι επάνω σας! Αρκεί μόνο να διεκδικήσετε την εργασία που σας ταιριάζει, και θα την κατακτήσετε! Ασφαλώς στην συνέχεια θα χρειαστεί να είστε καλοί στην δουλειά σας, ώστε να δικαιώσετε εκείνους που σας πίστεψαν!

        Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

 Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ο νέος χρόνος, σας υποδέχεται με… την πρόθεση να σας βρει σύντροφο! Αν βέβαια είστε μόνοι ή μόνες. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άλλο σας μισό και σας πλησιάζει! Αν είστε ανοιχτοί-ες στις προκλήσεις, θα πιστέψετε στην καλή σας τύχη! Αν είστε κάπως κλειστοί-ες, ίσως… να πληγώσετε άθελά σας μία καρδιά που σας έχει ερωτευτεί!

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η είσοδος του καινούριου χρόνου θα κάνει… τα μαγικά της και θα ανανεωθεί συναισθηματικά και ερωτικά η σχέση με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας. Μην πέστε στην παγίδα να θεωρήσετε τούτα ως τετριμμένα ή αυτονόητα πράγματα. Θα υπάρχει ένας μικρότερος ή μεγαλύτερος κίνδυνος, το ταίρι σας, αν δεν βρει ανταπόκριση στην τρυφερότητα που σας προτείνει, να την αναζητήσει  αλλού! Εκλαμβάνοντας την δική σας απραξία ως αδιαφορία ή ακόμη χειρότερα ως απόρριψη! Φροντίστε λοιπόν να ζήσετε αυτήν την καλή στιγμή, η οποία μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει στο μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, είναι πιθανόν να σκέφτεστε έντονα την ή τον πρώην σας, κι εκείνη-ος εσάς, χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δύο σας να παίρνει την πρωτοβουλία να διεκδικήσει τον άλλον. Μάλλον τελικά θα φροντίσει το Σύμπαν γι αυτό, οπότε θα σας έρθει… στο πιάτο μία καλή ευκαιρία. Εφόσον έχετε συναισθήματα, εκμεταλλευτείτε την, χωρίς να προτάσσετε κι οι δύο τον εγωισμό σας. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά, αφού αποφασίσετε κι ο ένας κι ο άλλος να μαλακώσετε τις σκληρές αντιστάσεις σας, κυρίως εάν αυτές προέρχονται από στερεότυπα ή παλιά σας απωθημένα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε μπροστά σε μία απρόσμενα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Ίσως το άτομο που θα γνωρίστε να είναι η-ο γνωστή-ος του γνωστού κτλ. Ένας αμοιβαίος ενθουσιασμός θα προκύψει! Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πολλά θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά και των δύο σας μετά την πρώτη θετική εντύπωση. Η χημεία θα υπάρχει!

Αν εργάζεστε, θα είστε σταθεροί στην δουλειά σας. Η απόδοση της εργασίας σας θα είναι σε καλό επίπεδο. Ταυτόχρονα θα έχετε πολύ καλή συνεννόηση με τα άλλα άτομα του χώρου σας. Όσοι-ες φλερτάρετε στον εργασιακό σας χώρο, κάντε το μόνο αν είναι κάτι αληθινό, ώστε να μην εκτεθείτε ή εκθέσετε κανένας κανέναν. Προβλέπεται να βγάζετε πολλά χρήματα. Αν λαμβάνετε μισθό, θα αυξηθεί!

Όσοι αναζητάτε  καινούρια εργασία, θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα στην περίπτωση που θα συνεργαστείτε σε κάτι νέο, με άτομο που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Εναλλακτικά, θα σας γίνει πρόσληψη σε χώρο όπου έχετε ήδη ζητήσει εργασία και τελικά σας έχουν προτιμήσει! Ίσως, επίσης, η ευκαιρία να σας έρθει και με άλλον τρόπο. Το σημαντικό θα είναι να ποντάρετε πάνω στις καλές σχέσεις με τους άλλους! Τα υπόλοιπα θα έρθουν αβίαστα και θα είναι ευχάριστα!

       Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Με τον πρώτο μήνα… κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, σας υποδέχεται ο καινούριος χρόνος. Ευνοϊκές συγκυρίες που θα σας έρθουν, θα δώσουν τις λύσεις στα προβλήματα σας, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Ένα… αόρατο χέρι βοήθειας ή προστασίας θα υπάρχει για εσάς!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα συμβούν εκείνα που έχετε ευχηθεί! Εννοείται πως έχετε κάνει και τις αντίστοιχες κινήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν θέλετε να φτιάξει η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας, αυτό και θα γίνει. Οι διαφωνίες θα πάρουν τέλος και θα δώσουν την θέση τους στα κοινά συμπεράσματα που έχετε κατασταλάξει. Αν, αντιθέτως, θέλετε να χωρίσετε από έναν δεσμό ή έναν γάμο, που σας φαίνεται αδιέξοδος, θα μπορεί να γίνει, με τον λιγότερο επώδυνο τρόπο! Δηλαδή χωρίς κατά βάθος να μείνει κανείς-μία παραπονεμένος-η ή πληγωμένος-η. Αν και τούτο δεν ακούγετε ως κάτι το ευνοϊκό, παρόλα αυτά, όταν γίνει συνειδητοποιημένα και κατόπιν ώριμης σκέψης, θα φέρει στο τέλος ανακούφιση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αφομοιώσει πράγματα.

Όσοι-ες βρίσκεστε ήδη σε χωρισμό, όμως έχετε την πεποίθηση πως αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλετε για εσάς και την ή τον πρώην σας, θα βρείτε την άκρη! Δηλαδή, εάν πράγματι η σχέση σας είναι για να έχει μέλλον, θα έρθετε πάλι κοντά. Πολλά θα κριθούν από το πεπρωμένο της σχέσης σας. Τούτη θα συνεχιστεί πιο δυνατή από πριν, εάν υπάρχει το στοιχείο της προσωπικής σας εξέλιξης μέσα από αυτήν. Το να είστε απλά μαζί από συνήθεια, ενδέχεται να μη αρκεί για ένα μακροχρόνιο καλό αποτέλεσμα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, πρόκειται να κάνετε μία καινούρια γνωριμία, με άτομο που θα γνωρίσετε σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Μερικοί-ες ίσως ήδη να έχετε συναντήσει αυτό το άτομο. Αν το κοινό σας ενδιαφέρον είναι καλλιτεχνικού ή γενικότερα δημιουργικού χαρακτήρα,  οι πιθανότητες για μία αμοιβαία σαγήνη είναι ακόμη πιο πολλές! Τούτη η γνωριμία θα έχει πολύ θετικά στοιχεία, και κυρίως τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλον! Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε μεταξύ σας τον συνδυασμό των κοινών σας ενδιαφερόντων με το ερωτικό στοιχείο.

Στην εργασία σας, σας περιμένουν λαμπρές μέρες, που ενδεχομένως να υπερκαλύψουν κάποια συννεφάκια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος! Η δουλειά σας θα ανέβει. Ταυτόχρονα θα αποκτάτε όλο και καλύτερη φήμη στο αντικείμενό σας. Μπορεί να διαφημίσετε την δουλειά σας με επιτυχία. Ή να μιλούν θετικά για εσάς από στόμα σε στόμα. Αν συνεργάζεστε με ένα άλλο άτομο ή με μία ομάδα, θα το κάνετε με αρμονία. Μπορεί, επίσης, να προχωρήσετε σε μία καινούρια συνεργασία με καλή επαγγελματική χημεία! Τα οικονομικά σας θα είναι σε ανοδική εξέλιξη. Οι χρηματικές αμοιβές σας ή τα κέρδη σας θα ρέουν αβίαστα και με το παραπάνω!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα έχετε την στήριξη και την υποστήριξη ατόμου, που θέλει να συνεργαστεί μαζί σας ή να σας προσλάβει στην δουλειά του. Θα πιστεύει στον επαγγελματισμό σας και στην ικανότητα σας πάνω στο αντικείμενο που ξέρετε. Αν είστε καλλιτέχνης ή πολιτικός ή συγγραφέας, θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία να έρθετε στο προσκήνιο μέσα από άτομο ή από ομάδα που θα εκτιμά το έργο σας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u