Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020


                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2).

Πριν τις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της αριθμολογίας, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι γεννημένος στην 1/7/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή : 1 + 7 + 2 + 0 + 2 + 0 = 12 = 1 + 2 = 3. Άρα ο προσωπικός αριθμού του εν λόγω ατόμου είναι το τρία (3). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Ιούλιος του 2020 είναι από αριθμολογικής απόψεως μήνας δύο (2). Τούτο γιατί αν προσθέσουμε την αριθμολογική αξία του μήνα (7), επειδή είναι ο 7ος μήνας, στην αριθμολογική αξία του έτους (4), γιατί 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, μας δίνει το άθροισμα 11 ( 7 + 4 = 11). Στην συνέχεια : 11 = 1 + 1 = 2.

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε για τις αριθμολογικές προβλέψεις του έτους 2020, τόσο στην δυτική όσο και στην ινδική αριθμολογία ο αριθμός 2 «επηρεάζεται» από την Σελήνη. Οπότε ο μήνας θα έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Τα οποία είναι : η μητρότητα, η υπομονή, η συντροφικότητα, η δημιουργία δυνατών δεσμών, η ειρήνη, η αγάπη, η εξάρτιση από τους άλλους, η συναισθηματική υπερχείλιση, η αφοσίωση, η υγεία, οι ψευδαισθήσεις, η διαίσθηση, το άγχος, η φαντασία, η κριτική, η αυστηρή κριτική, η αυταπάρνηση, ο μαζοχισμός, η δραματοποίηση, η ωραιοποίηση, η ανεκτικότητα, η νευρικότητα, η τύχη, τα θαύματα.

Εκείνοι-ες που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν το μήνα είστε όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 2, 11, 20 ή 29 οποιουδήποτε μήνα, άσχετα από τον προσωπικό σας αριθμό. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 2, αλλά και τους 1, 3 και 9, που είναι φιλικοί αριθμοί με το 2.

Τα γράμματα που αντιστοιχούν αριθμολογικά στον αριθμό 2 είναι τα Β, β – Κ, κ – Σ, σ . Στους φιλικούς με το 2 αριθμούς 1, 3 και 9 αντιστοιχούν : στο 1 τα Α, α – Ι, ι – Ρ, ρ. Στο 3 τα Γ, γ – Λ, λ – Τ, τ . Στο 9 μόνο το Θ, θ . Όποια από τα παραπάνω γράμματα υπάρχουν ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, σημαίνει επιπλέον εύνοια για τον μήνα αυτόν. * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο, εννοούμε εκείνο που είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς μας, *** Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 2 είναι τα B, b – K, k – T, t .

                           Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Οι προκλήσεις του μήνα θα πρέπει να σας κάνουν προσεκτικούς-ες σε θέματα σχέσεων. Είναι η στιγμή στην οποία μπορείτε να «συλλέξετε» ευνοϊκό ή δυσμενές κάρμα. Αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να έχετε το πάνω χέρι, αλλά η χρήση τούτης της δύναμης θα είναι το κλειδί για την μελλοντική ευτυχία ή δυστυχία σας! Ακόμη κ αν κάποιοι σας εμπιστεύονται τυφλά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί-ες, ώστε να μην «κακοποιήσετε» την εμπιστοσύνη τους.

Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες του αριθμού σας, ενδέχεται να βγει μία διάθεση επιβολής της θέλησής σας στο ταίρι σας. Αν ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας αντιδράσει, θα έχετε εντάσεις μικρότερης ή μεγαλύτερης ισχύος, ανάλογα με τους χαρακτήρες σας. Αν «υποταχθεί», χωρίς όμως αυτό να τον-την ευχαριστεί, θα αντιμετωπίσετε αργότερα καρμικές ποινές. Δυστυχώς η επιβολή της θέλησής σας στο δυσαρεστημένο ταίρι σας, σας οδηγεί στην κατάχρηση του συμπαντικού νόμου της πειθαρχίας. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται περισσότερο περίπλοκα, εάν σκεφτείτε ότι ακόμη κι αν ο άνθρωπό σας οικιοθελώς αφήνετε στις δικές σας πρωτοβουλίες, εσείς και πάλι θα πρέπει να τον ενθαρρύνετε να έχει βούληση και άποψη. Αλλιώς η παράβλεψη του συμπαντικού νόμου εξακολουθεί να ισχύει. Έχετε λοιπόν δουλειά να κάνετε με το ταίρι σας. Ξεκινήστε από απλά πράγματα, όπως π.χ. την επιλογή του καθημερινού φαγητού! Μην διαλέγετε πάντα εσείς τι θα έχετε στο τραπέζι κτλ.

Αν χωρίσατε και βρίσκεστε σε απόγνωση, κάντε μία γενναιόδωρη πράξη απέναντι στον ή στην πρώην σας. Για παράδειγμα, προτείνετέ του-της μία έξοδο για γεύμα, όπου θα το αναλάβετε εσείς. Ή καλέστε τον-την  σε μια βόλτα στα μαγαζιά, τάζοντάς του-της ότι θα του-της κάνετε ένα δώρο που θα επιλέξει εκείνος-η, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα ρούχο κτλ. Υπάρχει ενδεχομένως η πεποίθηση από τον άλλον ότι δεν τον εκτιμούσατε όσο θα έπρεπε. Αν όντος ισχύει αυτό, τότε χρειάζεται να κάνετε κάτι εντυπωσιακό για να αλλάξει γνώμη. Στην συνέχεια θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Με καλή θέληση θα καταφέρετε να έρθετε και πάλι κοντά. Όμως ότι διορθώνετε, μην το αφήνετε να επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα μπείτε σε μία νέα γνωριμία, που σύντομα θα σας προβληματίσει. Η χημεία με το καινούριο άτομο που θα εμφανιστεί στην ζωή σας, θα προδιαθέτει μία σαδομαζοχιστική ένωση. Τούτο περισσότερο θα αφορά στην δυναμική μεταξύ σας παρά στην ερωτική σας προοπτική. Πιθανόν να σας βγουν αμοιβαία απωθημένα, ή να θελήσετε να δοκιμάσετε μοτίβα σχέσης, που υπήρχαν μέχρι τώρα μόνο στις φαντασιώσεις σας! Για παράδειγμα : Ο άντρας-αφέντης – η γυναίκα-σκλάβα κτλ. Ή ο άντρας-πειρατής – η γυναίκα-λάφυρο κτλ. Ή η γυναίκα-γατούλα – ο άντρας-πάνθηρας κτλ. Μάλλον, όμως, θα είναι αβέβαιη η μελλοντική σας ευτυχία, εάν την στηρίξετε σε παρόμοια μοτίβα, τα οποία προφανώς θα γίνουν βαρετά, λόγω της υπερβολής τους. Μπορείτε, ωστόσο, αυτήν την ιδιαίτερη δυναμική σας να της μετασχηματίσετε σε αναζωογονητικό παράγοντα για την νέα σχέση σας. Όπως, αντί για τα αφέντης-σκλάβα, να προτιμήσετε τα δυναμικός-ευαίσθητη, αντί για τα πειρατής-λάφυρο, να επιλέξετε τα τολμηρός-επιφυλακτική, κι αντί για τα γατούλα-πάνθηρας, τα χαριτωμένη-στιβαρός κτλ. Έτσι οι αντιθέσεις σας θα σας δίνουν κίνητρα και δεν θα σας περιορίζουν. Θα μπορούσατε με αυτήν την λογική να δημιουργήσετε μία ενδιαφέρουσα σχέση.

Στην εργασίας σας, το άστρο σας θα λάμψει έντονα. Τούτο είναι καλό, αρκεί η έντασή του να μην «κάψει» τους άλλους. Σε αρκετές περιπτώσεις θα έχετε το πάνω χέρι. Μην ξεχνιέστε, ωστόσο, στα δικά σας θέλω και αγνοείτε εκείνα των συνεργατών ή των υφισταμένων σας. Κάτι τέτοιο θα φέρει ανισορροπία στον χώρο της δουλειάς σας. Προνοείστε, ώστε να λέτε και να κάνετε αυτό που θέλετε, αλλά με τρόπο, ο οποίος δεν θα «αδειάζει» τους άλλους. Επίσης δεν θα είναι λάθος αν δεν επικρατεί πάντα το δικό σας. Εν τω μεταξύ, θα δεχθείτε υποστήριξη από το εργασιακό περιβάλλον σας. Αν ασχολείστε με κάποιο έργο που έχει δημόσια προβολή, όπως η πολιτική κτλ, θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας πιστεύουν και θα σας στηρίζουν. Όμως κι εσείς καλό θα είναι να τους βλέπετε σας συνοδοιπόρους σας κι όχι σας οπαδούς σας. Τα οικονομικά σας διαφαίνονται ανεβασμένα.

Εάν δεν απασχολείστε προς το παρόν σε κάποια εργασία, αλλά θέλετε να βρείτε μία, θα έχετε ενδιαφέρουσες προσφορές. Προβλέπονται για εσάς θέσεις εξουσίας, μικρής ή μεγαλύτερης, όπως team leader, supervisor, manager κτλ. Εν ολίγοις θα ηγείστε μίας μικρής ή μεγάλης ομάδας. Εναλλακτικά, θα έχετε θέση ευθύνης. Ότι κι αν ισχύσει, να είστε πειθαρχημένοι αλλά και… απείθαρχοι! Εννοώντας, να υπακούτε μεν στους ανωτέρους σας, ή στους κανόνες της νέας δουλειάς σας, όμως εάν σας ζητούν να είστε σκληροί με τους υφισταμένους σας, εκεί να κάνετε μία μικρή ανυπακοή και να δείχνετε λίγη παραπάνω κατανόηση. Τηρείστε την τάξη, αλλά μην συντηρείτε την καταπίεση. Θα ανέβετε οικονομικά, ενώ θα αρχίσετε να βάζετε τα θεμέλια για ένα ισχυρό επαγγελματικό μέλλον.

                                 Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτόν το μήνα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Κάποια πράγματα και κάποιοι άνθρωποι θα χρειαστεί να κρατηθούν πλέον σε απόσταση. Ίσως να μην υπάρχει πια ψυχικός λόγος για να τους κρατήσετε άλλο κοντά σας. Αν πρόκειται για καρμικές σχέσεις, ενδεχομένως να έχουν εξοφλήσει το καρμικό χρέος τους. Εάν είναι άλλες αλλαγές, πιθανόν να έχει κλείσει ένας κύκλος ζωής, προκειμένου να ανοίξει ο επόμενος. Το μεταβατικό στάδιο, ωστόσο, μπορεί να σας φανεί λίγο βαρετό!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διψάτε για δράση, η οποία δεν έρχεται. Δοκιμάζετε να κάνετε πράγματα μαζί, συμπεριλαμβανομένου και του sex, τα οποία σας φαίνονται διεκπεραιωτικά, ενώ δεν συμμετέχετε ψυχή τε και σώματι. Αν λάβουμε υπόψη μας την φράση που λέει ότι η προσπάθεια νικάει τον εαυτό της, μάλλον τα αποτελέσματα δεν θα είναι θεαματικά. Κάποιοι-ες πιθανόν να νομίζετε πως αν παρασύρετε το ταίρι σας, ή εκείνο εσάς, σε κεφάτες καταστάσεις, τούτο θα φέρει την ίαση της σχέσεις σας. Στην παρούσα φάση, όμως, μάλλον θα έρθει το αντίθετο αποτέλεσμα. Η στάση που θα χρειαστεί να κρατήσετε, τόσο εσείς, όσο κι ο άλλος, είναι η υπομονή! Μέσα από την απραξία, ακόμη κι από την ανία, θα κριθεί πραγματικά η δυναμική του δεσμού ή του γάμου σας. Τότε θα έχετε δοκιμαστεί πραγματικά! Αν δεν μπορείτε να μείνετε σιωπηλοί-ες σε μία μονότονη κατάσταση με τον άνθρωπό σας, αντιθέτως, αμέσως ξεκινάτε να σκέφτεστε τι να κάνετε για να τον-την ανεβάσετε ή εκείνος-η εσάς, μάλλον τούτο φανερώνει μία ρηχή σχέση. Κάντε λοιπόν υπομονή, μιλάτε λιγότερο, και η σχέση σας θα θεραπευτεί από μόνη της.

Εάν όμως βρίσκεστε σε κατάσταση χωρισμού, με την κρυφή ελπίδα της επανασύνδεσης, υπάρχει ένα δύσβατο μονοπάτι για να την φτάσετε. Αυτό είναι η αναμονή! Θα είναι όμως μία άδεια και κούφια αναμονή ή μία γεμάτη και μεστή; Από αυτό θα εξαρτηθεί και η ίδια η επανασύνδεσή σας! Ίσως να αναρωτιέστε, πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Θα συμβεί με την λογική της υπόγειας ψυχικής σας σύνδεσης με το πρώην ταίρι σας. Ας υποθέσουμε ότι έχει πάψει η επικοινωνία μαζί του-της. Κατόπιν σας φαίνεται ότι υπάρχει το κενό, κάτι το οποίο είναι λάθος. Συνδέεστε μαζί του-της με έναν αόρατο τρόπο επικοινωνίας σε επίπεδο ψυχής. Αυτό που δείχνει ως απραξία, είναι μία κατάσταση αδιάκοπης ψυχικής επικοινωνίας, που μόνο μέσω των ονείρων σας θα μπορούσατε να αντιληφθείτε. Αν, λοιπόν, η «τυφλή» αυτή επικοινωνία στέλνει μηνύματα αληθινής αγάπης, θα έρθετε κοντά, πάση θυσία. Αν στέλνει μηνύματα εγωισμού, θα παραμείνατε στον χωρισμό, μέχρι να στείλετε μεταξύ σας τα σωστά ψυχικά μηνύματα!

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Θα κάνετε σχέση αυτόν τον μήνα, αν απαντήσετε σωστά στην παρακάτω ερώτηση : Θέλετε να κάνετε σχέση για να πετύχει ή για να αποτύχει; Αν σας ενδιαφέρει να πετύχει, είστε σε καλό δρόμο. Αν προτιμάτε να αποτύχει, δεν πάτε προς τον στόχο σας. Επομένως ή θα γνωρίσετε την γυναίκα ή τον άντρα που θα είναι το καλό παιδί για σχέση. Ή το συναρπαστικό άτομο που θα είναι αναποφάσιστο αν θέλει ή δεν θέλει να εμπλακεί σε κάτι σοβαρό. Μάλλον δεν θα μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας. Επιλέξτε λοιπόν αναλόγως της βαρύτητας που δίνετε στον (αβέβαιο) έρωτα ή στην συναισθηματική ασφάλεια :  τον-την «κατεργάρη-α» ή το καλό παιδί;

Στην εργασία σας θα είστε ήρεμοι. Ίσως να χρειαστεί να βάλετε κάποια νέα όρια σε άτομα που επιδιώκουν να χώνονται στις δικές σας αρμοδιότητες. Παρόλα αυτά, αν τους το καταστήσετε σαφές και με κόσμιο τρόπο, θα το σεβαστούν και δεν θα έχουν αντιρρήσεις, ούτε θα παρεξηγηθούν. Η ροή της εργασίας σας προβλέπεται πολύ καλή, διανθισμένη με ευχάριστες εκπλήξεις. Τα οικονομικά σας θα είναι στα επάνω τους. Ενδέχεται να σας τύχουν μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές σας, αλλά θα είναι σχεδόν ασήμαντης επίπτωσης. Αντιθέτως, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ισχύσει το κάθε εμπόδιο σε καλό!

Όσοι δεν απασχολείστε επαγγελματικά κάπου, αλλά σας ενδιαφέρει η επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα βρεθείτε σε σύγχυση, η οποία μπορεί να σας κοστίσει μία καλή θέση. Προσπαθώντας να υπολογίσετε τα υπέρ και τα κατά μίας εργασίας, είναι πιθανόν να την διεκδικήσει στο μεταξύ κάποιος άλλος. Αξιοποιήστε την διαίσθησή σας, που έχετε ανεπτυγμένη, ώστε να κινηθείτε με περισσότερη ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Θα βρείτε μία δουλειά που θα σας αποφέρει καλές και σταθερές αμοιβές, ακόμη κι αν δεν είναι η τέλεια για εσάς από πλευράς αντικειμένου. Ούτε όμως και αδιάφορη. Παρόλα αυτά, ίσως τούτη η συνθήκη να σας κάνει καλό μακροπρόθεσμα, με την λογική ότι θα γίνετε πιο δυνατοί και προσαρμοστικοί στις συνθήκες που σας φέρνει η ζωή μπροστά σας.

                                   Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Αυτόν το μήνα θα ανέβετε κλίμακα. Η αλλαγή αυτή θα σας δώσει δύναμη αλλά ταυτόχρονα και ευθύνες, που μάλλον θα τις αναλάβετε πρόθυμα. Ίσως η αναβάθμιση της θέσης σας, ή της ζωής σας γενικότερα, να σας εμπνεύσει και να προωθήσει τα ανώτερά σας συναισθήματα. Ένας δοτικός μήνας ξεκινά για εσάς, που όμως θα σας ανταμείψει για την προσφορά σας.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ο ή η σύντροφός σας θα απολαύσει μία περίοδο γενναιοδωρίας από την πλευρά σας, συναισθηματικής, οικονομικής ή και των δύο. Η διάθεσή σας θα ανέβει και θα την εκφράσετε με κινήσεις προσφοράς προς το ταίρι σας. Τα ζευγάρια που δεν είστε παντρεμένα, θα μιλήσετε για γάμο. Άλλοι θα επιλέξετε να συγκατοικήσετε. Θα παρθούν δυναμικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αυτήν την στιγμή θα χρειαστεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε μαζί σημαντικά δημιουργικά βήματα. Η σχέση σας θα απογειωθεί μέσα από προοδευτικές αλλαγές. Το ταίρι σας απλά θα πρέπει να αποδεχτεί τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας, που συμπεριλαμβάνουν και την δική του-της ευτυχία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα έχει άποψη, αρκεί να είναι εποικοδομητική και να αποφύγει σε τούτην τη φάση να σας κάνει αυστηρή κριτική.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, ώστε να διαλυθούν οι αμφιβολίες για το αν είναι οριστικός ή όχι ο χωρισμός σας, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε μία κίνηση προσέγγισης προς το πρώην ταίρι σας. Τούτη θα γίνει με δυναμισμό και θα σας αποκαλύψει αν υπάρχει λόγος ή όχι να περιμένετε κάτι. Εάν ο ή η πρώην σας φανεί απρόθυμος-η, ίσως είναι καλύτερα να του-της γυρίσετε την πλάτη. Αν δείξει ικανοποίηση από την κίνησή σας, τότε συνεχίστε με αισιοδοξία μέχρι να το φτάσετε στην επανασύνδεση. Η παραπάνω «συνταγή» δεν είναι τόσο απλή, όσο φαίνεται. Γιατί, αν το πρώην ταίρι σας είναι απρόθυμο, ακόμα κι αν σας αγαπά, του λείπει μια σημαντική παράμετρος για την επιτυχία της σχέσης σας, αυτή είναι η αμοιβαιότητα! Είναι σαν να βρίσκεστε μαζί μέσα σε μία βάρκα, να πλέετε στα νερά, αλλά ο ένας από τους δύο να βαριέται να τραβήξει το κουπί. Τούτος βέβαια μπορεί να είστε κι εσείς, αν διαβάσουμε ανάστροφα το μήνυμα. Αν όμως όντος είναι ο-η άλλος-η, τότε σύντομα στην ζωή σας θα βρεθεί ένας-μία καινούριος-α συνοδοιπόρος που θα έχει όρεξη να εξερευνήσει μαζί σας τα… αχαρτογράφητα νερά του μέλλοντος!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας εμπνέει ή θα σας δίνει αισιοδοξία γενικότερα. Ίσως να είναι ένα ευάλωτο κι ανασφαλές άτομο, που, ωστόσο θα τονώσει την δική σας αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να θέλετε να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Πιθανός χώρος γνωριμίας σας είναι ένας επαγγελματικός χώρος, του ενός από τους δύο, και των δύο, ή ουδέτερος. Αν είναι ο κοινός σας χώρος εργασίας, φροντίστε να είστε βέβαιοι-ες για τα συναισθήματά σας, ή για την επιλογή σας, ώστε να μην εκτεθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Θα πετύχετε στόχους, οι οποίοι θα επιτευχθούν, ακόμη κι αν φαίνονται τεράστιοι. Ορισμένοι θα ανεβείτε ιεραρχικά και ενδέχεται να κατακτήστε υψηλές θέσεις. Αρκετοί θα περιμένουν από εσάς την εύνοια και την υποστήριξή σας. Εάν βρίσκεστε στον χώρο της πολιτικής, πρόκειται να αναδειχθείτε και να γίνεται ταυτόχρονα αγαπητοί. Θα εμπνέετε εμπιστοσύνη. Προβλέπεται γενικότερα για εσάς οικονομική άνοδος. Μερικοί θα κάνετε πετυχημένες επενδύσεις. Άλλοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ακόμη κι από τυχερό παιχνίδι, που όμως θα πρέπει να μην εθιστείτε, αλλά μόνο να δώσετε ευκαιρίες στην τύχη σας.

Είστε χωρίς δουλειά; Νομίζετε ότι αυτό θα σας πάει σερί; Λάθος! Βρίσκεστε ένα βήμα πριν την επαγγελματική σας αποκατάσταση, και μάλιστα σε εργασία με κύρος και δυνατότητες. Όσοι έχετε κάποιο πτυχίο θα το αξιοποιήσετε. Οι ταλαντούχοι, επίσης, σε ένα αντικείμενο ή σε μία τέχνη, θα γίνεται  περιζήτητοι. Το μυστικό εδώ είναι ότι το Σύμπαν σας επιλέγει, όχι μόνο για να αποκατασταθείτε επαγγελματικά-ενεργειακά, αλλά και για να υπηρετήσετε καλά μία θέση που θα εκπέμπει φως και ελπίδα για τους άλλους ανθρώπους. Ταυτόχρονα το Σύμπαν θα προνοήσει να αμείβεστε δίκαια. Οτιδήποτε κι αν ξεκινήσετε, θα του δώσετε μία ιδιαίτερη και πνευματική διάσταση!

                              Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ένας μήνας αλλαγών θα είναι για τον αριθμό σας ο Ιούλιος. Αυτές θα φέρουν ανανέωση στην ζωή σας. Καλό θα είναι να τις ελέγχετε, ώστε να μην σας απορροφούν την ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα. Ενόσω είναι στο χέρι σας, οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να έχουνε προοπτική. Αν όμως δεν εξαρτώνται από εσάς, ενδέχεται να σας κουράσουν και να σας βάλλουν στην σκέψη να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις γύρω σας.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα παρατηρήσετε ανάμεσα σε σας και στον ή στην σύζυγο ή σύντροφό σας κάποια συναισθηματική αστάθεια. Ορισμένες φορές θα συμφωνείτε σε κάτι αρχικά κι έπειτα θα ανατρέπετε τα λόγια σας, δημιουργώντας ο ένας στον άλλον ανασφάλεια. Αυτή η κυκλοθυμία μπορεί να πάρει διαστάσεις ανευθυνότητας, εάν οι ανατρεπτικές συμπεριφορές σας αφορούν σε σημαντικά θέματα, που μία καταπιάνεστε με αυτά και μία τα παρατάτε. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, εάν ο ένας επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλον. Προσέξτε επίσης την επιρροή τρίτων ατόμων που μπορεί να παίξουν τον ρόλο διαιτητή στην σχέση σας με αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Για να μην καταλήξει όλη αυτή η κατάσταση να γίνει  επιζήμια για το μέλλον του δεσμού η του γάμου σας, ή και για την ψυχική σας ισορροπία, φροντίστε να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Έστω κι αν χρειαστεί να παραδεχτείτε την αδυναμία σας σε ορισμένα θέματα. Αποφύγετε να ωραιοποιείται τα πράγματα, ώστε μετά να φαίνεστε ανακόλουθοι στην αρχική σας εικόνα.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει και σας απασχολεί η επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, θα δείτε να διαμορφώνεται ανάμεσά σας μία έντονη δραστηριότητα. Θα επικοινωνείτε σχετικά συχνά και θα υπάρχουν αρκετές σπασμωδικές κινήσεις. Αν η ενέργεια σας από αυτές τις προσπάθειες συντονιστεί σε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα κάνετε την ανατροπή και θα πετύχετε μία δυνατή επανασύνδεση. Εάν όμως αναλωθείτε σε αψυχολόγητες κινήσεις, με διφορούμενα μηνύματα ο ένας προς τον άλλον, είναι πιθανόν να κουραστείτε, σαν να ψάχνετε στα τυφλά να βρείτε διέξοδο. Γι αυτό αποφύγετε τις κινήσεις εντυπωσιασμού και φιγούρας κι επικεντρώστε τις στα ουσιαστικά και υπεύθυνα βήματα προσέγγισης. Με αυτήν την λογική θα είστε πάλι μαζί και θα έχετε κατορθώσει να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας μετά από την δυσάρεστη εμπειρία του χωρισμού σας.

Εάν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα κάνετε μία ξαφνική και ίσως αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που δεν βάζει ο νους σας! Δηλαδή μπορεί η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε να έχει κάποια στοιχεία, τα οποία δεν θα περιμένατε ποτέ να υπάρχουν σε μία-έναν μελλοντική-κο σας σύντροφο. Για παράδειγμα μπορεί να κάνει μία ιδιαίτερη κι ασυνήθιστη εργασία πχ. καλλιτέχνης τατουάζ, ή να μιλάει μια σπάνια ξένη γλώσσα μαζί με την μητρική της-του, να ακολουθεί vegan διατροφή, να κάνει ένα δύσκολο σπορ πχ ορειβασία κτλ. Θα ξαφνιαστείτε και θα δώσετε μία εσωτερική μάχη ανάμεσα στην έλξη σας προς το άτομο αυτό και στην αμφιβολία σας, εάν θα προσαρμοστείτε με τον πρωτότυπο τρόπο ζωής του. Αν χρειάζεστε μία γνώμη, θα λέγαμε ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε, χωρίς να δώσετε από την αρχή πολλές υποσχέσεις. Ταυτόχρονα φροντίστε να αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον όπως ακριβώς είναι.

Στην εργασία σας έρχονται αλλαγές. Ανάλογα με την περίπτωση, τις προκαλείτε εσείς ή απλώς είστε αποδέχτες τις. Μερικοί ίσως να αγχωθείτε. Τούτο είναι ανθρώπινο και δεν πειράζει, αλλά φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, την αυτοκυριαρχία σας και τον επαγγελματισμό σας. Δείξτε προσαρμοστικότητα. Αποφύγετε με διακριτικό τρόπο τα πολλά-πολλά με άτομα που σας μπερδεύουν και σας αποπροσανατολίζουν. Ενώ αντιθέτως, ελάτε κοντύτερα με εκείνους που σας βοηθούν να βλέπετε τον στόχο σας. Αντικειμενικά η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά και θα αυξηθούν οι αποδοχές σας.

Εφόσον δεν εργάζεστε κι αναζητάτε μία νέα εργασία, θα έρθετε «αντιμέτωποι» με δύο επιλογές. Η μία θα αφορά σε κάτι που το γνωρίζετε κι η άλλη σε κάτι που δεν έχετε απασχοληθεί ξανά στο παρελθόν. Προφανώς θα βρεθείτε μπροστά στην βεβαιότητα του παλιού και στην πρόκληση του καινούριου. Η τάση σας θα είναι να επιλέξετε το καινούριο, ωστόσο, δεν θα είναι λάθος και η επιλογή του ήδη γνωστού αντικειμένου ή χώρου. Εξάλλου ένας παράγοντας που θα πρέπει να δείτε είναι και οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστείτε. Κατά πόσο δηλαδή θα είναι ή όχι αξιόπιστοι. Οπότε θα έχετε πολλά να σκεφτείτε, αλλά λίγο χρόνο ώστε να αποφασίσετε. Επιλέξτε κάνοντας έναν συνδυασμό διαίσθησης και λογικής.

                                Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Ένα δυναμικό πάρε-δώσε θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς. Ίσως με ενισχυμένο το πάρε! Που σημαίνει ότι θα δεχτείτε προσφορές και δώρα. Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να σας κακομάθει, αλλά να το απολαύσετε, χωρίς να λείπει κι από εσάς η χαρά της προσφοράς.

 Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο ή η σύντροφος ή σύζυγός σας θα σας σταθεί με διπλό τρόπο. Αρχικά με το να είναι πλάι σας και να σας στηρίζει, και κατόπιν με το να σας φέρνει τύχη με την ενέργειά του-της. θα χρειαστεί να είστε καταδεκτικές-οι στην προσφορά του-της και να μην αντιστέκεστε εξαιτίας της ιδιοτροπίας σας. Επίσης, σκεφτείτε ότι με το να προοδεύετε εσείς, ωφελείται και εκείνος-η, αφού είστε ζευγάρι και μοιράζεστε την ζωή σας. Αν είστε ανύπαντρο ζευγάρι, και είστε η γυναίκα, ενδέχεται να δεχτείτε πρόταση γάμου. Αν είστε ο άντρας, είναι πιθανόν να μάθετε το μαντάτο μίας εγκυμοσύνης της συντρόφου ή της συζύγου σας. Καλό θα είναι γενικά όταν δίνετε, να δίνει με χαρά, κι όταν παίρνετε, να παίρνετε με χαρά.

Αν όμως έχετε χωρίσει με κυρίαρχη την επιθυμία να τα ξαναβρείτε, θα χρειαστεί να προσέχετε όχι το τι κάνει ο ή η πρώην σας, αλλά το τι κάνετε εσείς. Για την ακρίβεια, διαφαίνεται να κρατάτε μία υπεροπτική στάση στην προσέγγιση που θα κάνει το πρώην ταίρι σας. Ίσως να θέλετε να τον-την δοκιμάσετε, ή να τον-την τιμωρήσετε για τα λάθη που έκανε. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία αλυσίδα αντιδράσεων μεταξύ σας. Έτσι, αντί να ξεκαθαρίζετε τις παρεξηγήσεις σας, θα συσσωρεύετε περισσότερες. Ταυτόχρονα δεν φαίνεται να χωρίζετε οριστικά και το μόνο που θα καταφέρετε με την άρνηση είναι να φθείρεστε ψυχικά χωρίς τελειωμό. Οπότε, αν πράγματι θέλετε να είστε και πάλι μαζί, τονίστε τα θετικά της σχέσης σας και κάνετε τα στραβά μάτια στα αρνητικά. Αν αποφασίσετε πως είναι προτιμότερος ο χωρισμός, πείτε το με ειλικρίνεια και χωρίς να επικρίνετε ή να ρίχνετε τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα έχει την δύναμη να σας αναδείξει επαγγελματικά ή κοινωνικά. Αυτήν την ευκαιρία θα μπορείτε να την αξιοποιήσετε ή να την αγνοήσετε και να εστιαστείτε μόνο στην σχέση και στα συναισθήματα σας. Αν, ωστόσο, αποδεχτείτε την υποστήριξή της-του, μην ξεχνάτε να δείχνετε με λόγια και με έργα την ικανοποίηση σας μαζί με την ευγνωμοσύνη σας. Εάν αρκεστείτε μόνο στην σχέση, παρατηρείστε τις αντιδράσεις του-της άλλου-ης. Αν σας αποδέχεται όπως είστε και με τις δικές σας επιλογές, σημαίνει ότι είναι ένα υπέροχο άτομο. Αν σας πιέζει να προκόψετε, σύμφωνα με τα δικά του-της θέλω, ίσως να μην σας ταιριάζει, όσο θα έπρεπε. Στην περίπτωση αυτήν μην εγκαταλείψετε αμέσως, αλλά παλέψτε το, ώστε να του-της δώσετε να καταλάβει ότι θα παραμείνετε ο εαυτός σας.

Εάν εργάζεστε, θα δεχτείτε υποστήριξη στην δουλειά σας, την οποία θα πρέπει να ανταποδώσετε. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο ή στον χώρο της πολιτικής, με κάποιον συνεργάτη σας θα πετύχετε μαζί υψηλούς στόχους. Μπορεί ο ένας να βρίσκεται στο προσκήνιο κι ο άλλος στο παρασκήνιο ή και οι δύο στο προσκήνιο. Θα βρεθείτε, γενικότερα, μέσα σε πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, όπου θα έχετε εύνοια, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από πλευράς συνεργατών.

Αν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε μία νέα εργασία, θα κερδίσετε εύκολα τις εντυπώσεις σε όποιον χώρο κι αν προσεγγίσετε. Αν περάσετε από διαγωνισμό, έχετε πολλές πιθανότητες να επιτύχετε. Αν ψάξετε στον ιδιωτικό τομέα, κάποιο άτομο θα σας υποστηρίξει, κι ενδεχομένως να πιστέψει σε σας και στην μελλοντική σας εξέλιξη. Ξεκινά για εσάς μία ευνοϊκή περίοδος. Δείτε ποιοι σας υποστηρίζουν και συνεργαστείτε σωστά μαζί τους. Η δυναμική σας επάνοδος στον επαγγελματικό στίβο, θα ενισχύσει και θα σταθεροποιήσει τα οικονομικά σας.

                                 Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχετε απομακρυνθεί. Ίσως η απομάκρυνση να μην έγινε με αρνητικό τρόπο, αλλά από αμέλεια. Κάποια γεγονότα θα σας θυμίσουν ότι ξεχάσατε αυτούς τους ανθρώπους. Η επικοινωνία ξανά μαζί τους μπορεί να σας φέρει τύχη και ανανέωση.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα επιστρέψουν ξεχασμένες μνήμες, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες. Με κάποια αφορμή θα σας ανοίξει ένα παλιό κομμάτι της σχέσης σας, που ενδεχομένως να θέλετε να λησμονήσετε. Δεν αποκλείεται, όμως, και να σας αρέσει να το θυμάστε. Αναλόγως της περίπτωσης θα επανεξετάσετε άλυτα ζητήματα, που έμεναν σε εκκρεμότητα, για αρκετό καιρό. Ίσως βλέποντάς τα με μία πιο αποστασιοποιημένη ματιά να αναθεωρήσετε ορισμένες απόψεις σας. Αν στον έναν από τους δύο εμφανιστεί κάποιο άτομο από το ερωτικό του παρελθόν, διεκδικώντας τώρα μία θέση στην ζωή του, μπορεί να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Η τάση σας είναι να το κρατήσετε σε απόσταση, αποφεύγοντας να εκθέσετε τον δεσμό ή τον γάμο σας. Ενδεχομένως, όμως, να σας ξυπνήσει παλιά συναισθήματα, που προσπαθείτε να καταπνίξετε.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επικοινωνίας με την ή τον πρώην σας. Είναι πιθανόν να αναλωθείτε σε αυτές με μία χλιαρή διάθεση για επανασύνδεση. Ίσως το ψευδοχιούμορ ή η ελαφρότητα στην επικοινωνία σας να προσπαθούν να κρύψουν την αμηχανία σας  χωρίς επιτυχία. Διαφαίνεται να σας χρειάζεται χρόνος για να βεβαιωθείτε εσωτερικά, εάν θέλετε ή όχι να προσπαθήσετε ουσιαστικά για την επανασύνδεση. Ενδεχομένως το λάθος εδώ να είναι η βιασύνη. Τούτη θα προκαλέσει επιπλέον αβεβαιότητα. Μπορείτε να ζητήσετε με ειλικρίνεια χρόνο μεταξύ σας, ώστε να νιώσετε πραγματικά τί σας εκφράζει περισσότερο. Έτσι ότι αποφασίσετε θα είναι αληθινό. Ταυτόχρονα δεν θα φθείρεστε βάζοντας τον εαυτό σας στην διαδικασία να δίνει ψευδείς εντυπώσεις.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, προβλέπεται να κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα σας στηρίξει σε κάποια υπόθεσή σας. Αυτό μπορεί να είναι μία γυναίκα ή ένας άντρας που θα έχετε μαζί της-του κάποια σχέση αλληλεγγύης και θα σας βγει στην πορεία ένα αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον. Θα νιώσετε καλά και άνετα. Μόνο που μπορεί να λείπει το πάθος. Αν, ωστόσο, αυτό δεν είναι στα ζητούμενά σας, τότε θα ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα σχέση. Καλό θα είναι να προσέχετε τι λέτε, γιατί υπάρχει η περίπτωση να γίνεται φλύαροι-ες με συνέπεια να κουράσετε την-τον άλλην-ον με πολλές λεπτομέρειες.

Στην εργασία σας θα υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Θα εργάζεστε άνετα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Αν έχετε συναδέλφους ή συνεργάτες που σας φαίνονται αφελής και αναποτελεσματικοί, αντιμετωπίστε τους με ηρεμία, χωρίς να εκνευρίζεστε μαζί τους. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας εκθέσει. Οι αποδοχές σας θα είναι ανεβασμένες και βελτιωμένες σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Ενώ προβλέπονται γενναιόδωρες κινήσεις προς το άτομό σας, τόσο από την δουλειά σας, όσο κι από του δικούς σας ανθρώπους.

Εάν δεν εργάζεστε, αλλά σας ενδιαφέρει η επαγγελματική σας αποκατάσταση , θα βρείτε μία χαλαρή εργασία, πιθανόν κατώτερη των προσδοκιών σας. Παρόλα αυτά, ακόμη κι αν δεν ανταπεξέρχεται στις φιλοδοξίες σας, θα περνάτε καλά. Θα έχετε καλή επικοινωνία με άτομα που θα βρίσκονται εκεί. Στην πορεία θα σας αναδείξουν οι άλλοι και θα πάρετε την αξία, την οποία εκ των πραγμάτων έχετε. Θα ισχύσει για εσάς η παροιμία «Καλύτερα δήμαρχος στο χωριό, παρά κλητήρας στην πόλη»! Όμως κάποιοι θα έχετε την εξαιρετική τύχη να αγγίξετε το επαγγελματικό σας όνειρο. Στην περίπτωση αυτή ο παράγοντας της ευθύνης μεγαλώνει. Κάθε τι έχει το δικό του τίμημα. Τα οικονομικά σας παίρνουν την ανοδική πορεία.

                         Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ο μήνας αυτός θα είναι για τον αριθμό σας ένας καρμικός μήνας.  Δηλαδή θα δείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους να μετασχηματίζονται, και να παίρνετε μέσα από αυτό μαθήματα ζωής. Η ίδια η αλλαγή της στάσης κάποιων ανθρώπων απέναντί σας, θα είναι ένα μάθημα από μόνη της. Μπορεί να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο ο-η σύζυγος ή σύντροφό σας μπορεί να ζητήσει την υποστήριξή σας, χωρίς να υπολογίσει τις δικές σας ανάγκες. Έτσι θα νιώθετε ότι δίνετε χωρίς να παίρνετε. Αν αυτό κρατήσει μία μικρή περίοδο, που το ταίρι σας είναι κάπως αδύναμο, όλα καλά. Θα περάσει και θα έρθει ξανά η αμοιβαιότητα ανάμεσά σας. Αν όμως ο άνθρωπός σας δείχνει ότι επαναπαύεται και κακομαθαίνει, θα πρέπει να τον ταρακουνήσετε ώστε να σκεφτεί και την δική σας θέση. Η κατάσταση αυτή γενικότερα δεν θα πρέπει να κρατήσει πολύ καιρό. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα το ταίρι σας να καταλάβει προς το παρόν ότι σας έχει κουράσει με τις απαιτήσεις του, αλλά αργότερα να επανέλθει στα ίδια. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν του-της μιλάτε με υπομονή και με επιχειρήματα, χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας. Εάν πράγματι αγαπάτε τον άνθρωπό σας, θα βρείτε τον σωστό παιδαγωγικό τρόπο, να τον ωθήσετε προς την πιο δοτική του πλευρά. Παρόλα αυτά μην περιμένετε θαύματα, αλλά βελτίωση.

Οι χωρισμένοι-ες είναι πιθανόν να πάρετε μία υπόσχεση από το πρώην ταίρι σας για το ένα ή για το άλλο. Δηλαδή, αν θέλετε να μην σας ενοχλεί πλέον, γιατί αποφασίσατε να χωρίσετε οριστικά, θα λάβετε την αντίστοιχη υπόσχεση. Αν θέλετε να δώσει στην σχέση σας μία καινούρια ευκαιρία, επίσης θα συμφωνήσει. Υπάρχει, ωστόσο, κάποια επιπολαιότητα σε τούτες τις δηλώσεις, οι οποίες δεν προβλέπονται να τηρούνται. Επομένως θα βρεθείτε για λίγο σε τεντωμένο σχοινί, μη ξέροντας πως θα εξελιχθεί αυτός ο χωρισμός. Καλό θα είναι, αν διαπιστώσετε πράγματι αυτήν την κυκλοθυμία στον ή στην πρώην σας, να μείνετε σε απόσταση, για να του-της δώσετε να καταλάβει ότι χρειάζεστε από εκείνον-η μία πιο αποφασιστική στάση. Καλύτερα να περιμένετε, παρά να γίνει επανασύνδεση που θα προκαλεί την ανασφάλεια.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ίσως να φλερτάρετε με καλή διάθεση, χωρίς ωστόσο να εστιάζετε κάπου το ενδιαφέρον σας. Πιθανόν να μην διαισθάνεστε ότι κάποια ή κάποιος είναι αρκετά σταθερή-ος, ώστε να επενδύσετε επάνω της-του το συναισθηματικό σας μέλλον. Εάν τελικά προκύψει μία σχέση, καλό θα είναι να δείτε αν μπορείτε να είστε ήρεμοι-ες με αυτό το άτομο. Κυρίως ως προς το θέμα της εμπιστοσύνης. Διαφορετικά αφεθείτε στα φλερτ μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας. Παρακάτω θα έχετε πιο δυνατές ευκαιρίες.

Αν εργάζεστε θα δείτε την δουλειά σας να προοδεύει. Θα αυξηθούν τα οικονομικά σας και ίσως με τρόπο που θα σας φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκός. Αυτή η τύχη θα είναι ευχάριστη και ωφέλιμη, όμως καλό θα είναι να την διαχειριστείτε με πνεύμα οικονομίας, γιατί συνήθως παρόμοιες συγκυρίες δεν κρατούν για πάντα. Αν βρίσκεστε σε υψηλή θέση και διοικείτε ένα ανθρώπινο δυναμικό ή μία ομάδα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε διαχωρισμό των συνεπών ή μη συνεπών υφισταμένων σας. Αυτή η διαδικασία θα σας πονέσει συναισθηματικά, αλλά ίσως να έγκειται στις επαγγελματικές σας αρμοδιότητες. Γι αυτό αν σας φαίνεται σκληρό να απομακρύνετε κάποιον από την εργασία, δοκιμάστε πρώτα να τον προειδοποιήσετε ότι κινδυνεύει η θέση του, ενώ ταυτόχρονα δώστε του τις σωστές κατευθύνσεις για να μην την χάσει.

Όσοι δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε χώρο, όπου θα είστε εκπαιδευτές ή υπεύθυνοι με εκπαιδευτικές αρμοδιότητες. Ίσως η νέα δουλειά σας να είναι περιορισμένου χρόνου, αν και τούτο δεν είναι βέβαιο. Το θετικό είναι ότι στην δουλειά αυτή θα αναδειχθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητές σας. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να μην είναι μόνιμη, ή να είναι μετρίου οικονομικού επιπέδου. Μην την αρνηθείτε, ωστόσο, γιατί θα σας ανοίξει το ενεργειακό σας κανάλι προς την βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σας.

                           Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Ίσως να αναρωτηθείτε, γιατί ενώ δίνεστε και είστε καλόβολοι με ορισμένους ανθρώπους, εκείνοι δείχνουν απέναντί σας αγνωμοσύνη. Ενδεχομένως κάποιες φορές να πρέπει να δεχτείτε την πραγματικότητα, πως δηλαδή κάποιοι άνθρωποι δεν εκτιμούν τους άλλους, ακόμη κι αν εκείνοι τους φέρονται καλά. Μπορεί πίσω από αυτό να κρύβεται το συμφέρον, ή η υστεροβουλία τους. Άλλοτε, ένας κακός χαρακτήρας. Ή το κάρμα.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είναι πιθανόν να ζείτε με ενοχές. Ωστόσο αυτές μάλλον σας τις έχει δημιουργήσει ο ή η σύντροφος ή σύζυγός σας, χωρίς τούτο να ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Αν όντος συμβαίνει, ξεκινήστε την ακόλουθη στρατηγική : Αποστασιοποιηθείτε για ένα μικρό διάστημα και μην ψάχνετε να βρείτε το δίκιο σας. Πολλές φορές τα προβλήματα που δεν λύνονται με την προσπάθεια, ξεμπερδεύονται κάποια στιγμή μόνα τους! Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε το Σύμπαν. Μην ασκείτε κριτική, αλλά δείξτε διακριτικά στον άνθρωπό σας ότι είστε απογοητευμένοι-ες. Διώξτε τις ενοχές από πάνω σας, εφόσον είστε βέβαιοι-ες ότι σας τις έχει εμποτίσει το ταίρι σας για να σας ελέγχει. Ο χρόνος θα κάνει την δουλειά του και ο ή η σύντροφός σας θα ασκήσει την αυτοκριτική του-της. Με λίγα λόγια χρειάζεστε υπομονή και αποστασιοποίηση. Όχι δράση. Αργότερα θα ξέρετε ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις μία δόση «αδιαφορίας» θα κάνει την δουλειά της, παρά των ατελείωτων συζητήσεων με σκοπό να βάλετε μυαλό στον άλλον.

Χωρίσατε κι εξακολουθείτε να πονάτε γι αυτό; Μήπως το πρώην ταίρι σας, σας προσβάλει και μετά τον χωρισμό; Κάνοντάς σας να πιστεύετε ότι σχεδόν αποκλείεται να είστε πάλι μαζί; Εδώ έχετε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να παραιτηθείτε από την οποιαδήποτε προσπάθεια επανασύνδεσης, και να δείτε ψύχραιμα, πως μάλλον είναι καλύτερα να τελειώνετε με έναν άνθρωπο που δεν σας καταλαβαίνει. Αργότερα θα κάνετε μία πιο προσεκτική επιλογή συντρόφου. Η δεύτερη είναι, όχι να προσπαθήσετε να τον-την πείσετε ότι είστε καλή-ος γι αυτόν-ην, αλλά να γίνετε ελαφρώς και τεχνηέντως σκληροί-ες. Τάχα ότι σας προσβάλει και ότι σας έχει απογοητεύσει. Κάτι τέτοιο θα κάνει τον-την άλλον-η να σκεφτεί την δική του-της συμπεριφορά και να την βελτιώσει, αν πράγματι ενδιαφέρεται για εσάς! Διαφορετικά θα εξακολουθήσει να κερδίζει έδαφος, με αποτέλεσμα να σας εκμηδενίσει ως προσωπικότητα. Στην περίπτωση αυτή τι νόημα θα έχει ή επανασύνδεση;

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πιθανά να «πέσετε» πάνω σε άτομο ελκυστικό αλλά και επιπόλαιο. Παρόλα αυτά, εάν δώσετε χρόνο και δεν βιάζεστε για την εξέλιξη της γνωριμίας, το άτομο αυτό μπορεί να βγάλει την σταθερή του πλευρά. Θα υπάρχει έλξη μεταξύ σας, αλλά ανασφάλεια για την δημιουργία σχέσης. Η ιδανική στάση από την μεριά σας είναι να απολαύσετε αυτήν τη φάση, χωρίς να σας κυριεύσει το άγχος για το τι θα γίνει. Ακόμη κι αν δεν δημιουργηθεί σχέση, θα έχετε κατανοήσει περισσότερο το τι θέλετε. Οπότε στην επόμενη γνωριμία σας θα εστιάσετε περισσότερο στην σταθερότητα και λιγότερο στον μαγνητισμό σας με τον άνθρωπο που θα γνωρίσετε.

Στην δουλειά σας προβλέπεται να βγάζετε στο εξής περισσότερα χρήματα. Ίσως να σας εκνευρίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, όμως μην ξεσπάσετε σε καμία περίπτωση. Κάντε υπομονή, κι αργότερα με τον τρόπο σας χαλαρώστε την κατάσταση. Εάν έχετε υφισταμένους, ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στις κατευθύνσεις που τους δίνετε, όπως θα θέλατε. Ενθαρρύνετέ τους με κατανόηση και υπομονή, κι ενδεχομένως με κίνητρα, αποφεύγοντας να τους πιέζετε με το αβαντάζ του προϊσταμένου. Παρακάτω θα γίνουν μετασχηματισμοί, που θα δικαιώσουν την θετική σας στάση.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα δεχτείτε βοήθεια από άτομο με δύναμη και κύρος. Εναλλακτικά ίσως να σας ανοίξει μία απρόσμενη τύχη για κάποια καλή θέση του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα. Θα σταθείτε γενικότερα τυχεροί, αλλά προσέξτε να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την τύχη σας, η οποία ίσως να μην είναι πάντα τόσο αποτελεσματική. Προβλέπεται για εσάς μία εργασία που θα σας αρέσει και θα την ξέρετε καλά. Οι χρηματικές σας απολαβές θα είναι ενισχυμένες.

                           Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Σας αρέσει να φτιάχνετε πάζλ; Ή έστω σας άρεσε όταν ήσασταν μικροί-ες; Αν ναι, τότε θα γνωρίζετε την ικανοποίηση της ανεύρεσης δύο σωστών κομματιών που αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Κάπως έτσι θα νιώθετε και τούτον τον μήνα! Το Σύμπαν θα σας πάει στις σωστές επαφές σας. Το κάθε τι θα βρίσκεται σε αρμονία. Διώξτε από μέσα σας την περιττή άρνηση για να απολαύσετε έναν μήνα τελειότητας.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει η αίσθηση της πληρότητας. Ο-η καθένας-μία σας θα νιώθει ικανοποιημένος-η και ασφαλής μέσα στον γάμο ή στον δεσμό. Η συντροφικότητα μεταξύ σας θα είναι αισθητά και αισθητικά άρτια. Ίσως να ακούτε τριγύρω σας την φράση «Τί ταιριασμένο ζευγάρι!». Η αρσενική και η θηλυκή δύναμη αντίστοιχα, θα είναι εναρμονισμένες σε μία συνδιαλλαγή απαλλαγμένη από ακρότητες και δυσμορφίες, όπως ένας θυμώδεις άντρας, ή μία υστερική γυναίκα. Αυτή η καλή σας φάση θα ενδυναμώσει πολύ τον δεσμό ή τον γάμο σας. Ταυτόχρονα θα φέρει έμπνευση για πρόταση γάμου στους-στις ανύπαντρους-ες, για απόκτηση παιδιού, για αγορά αγαθών που θα απογειώσουν την ευτυχία σας, και για πολλά ακόμη καλοδεχούμενα πράγματα. Διατηρήστε όσο περισσότερο μπορείτε αυτήν την φάση, αποφεύγοντας να κάνετε επίδειξη της ευτυχίας σας, ώστε να μην πέσετε στον φθόνο των άλλων. Ένας Αδάμ και μια Εύα στον Παράδεισο, πριν την εμφάνιση του όφεως!

Χωρίσατε κι αναρωτιέστε αν εδώ τελείωσαν όλα; Όχι για πολύ, αφού θα έχετε μία βροχή από ευκαιρίες! Ίσως το πρόβλημά σας να είναι η επιλογή μίας εξ αυτών. Ας αναφέρουμε τις δύο βασικές : α) Επιστρέφει ο ή η πρώην σας και σας διεκδικεί, δίνοντας υποσχέσεις για την αποκατάσταση των προηγούμενων λαθών του-της. β) Κάνετε νέα απρόσμενη γνωριμία, που σας εντυπωσιάζει κι αρχίζετε σιγά-σιγά να παίρνετε την σκέψη σας από την ελπίδα της επανασύνδεσης με το πρώην ταίρι σας. Άλλες πιθανότητες : γ) Επιστρέφει ο ή η πρώην σας, όμως ταυτόχρονα μιλάτε ευχάριστα με ένα καινούριο πρόσωπο. δ) Επιλέγετε τελικά να μην επιστρέψετε στην προηγούμενη σχέση σας, ούτε να μπείτε σε καινούρια γνωριμία, αλλά να παραμείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι-ες, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Εστιάστε σε εκείνο που ανταποκρίνεται στο μέσα σας.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, όπου θα συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να νιώθετε ταυτόχρονα φίλοι και εραστές, κάτι που θα σας δώσει την δυνατότητα να συζητάτε και να επικοινωνείτε αρμονικά. Ένα άλλο στοιχείο που θα σας ενδυναμώσει θα είναι η μεταξύ σας ειλικρίνεια. Ενδεχομένως να προχωρήσετε σε σχέση χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Θα είναι κάτι που θα προκύψει αβίαστα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια. Αν όντος επιτρέψετε να εξελιχθεί, θα προκύψει μία ιδανική σχέση ζωής.

Στην εργασία σας ίσως να πρέπει να διαχειριστείτε κάποιο ή κάποια αδύναμα άτομα, που περιμένουν να τα βγάλετε από την δύσκολη θέση που βρίσκονται. Εφόσον γίνει έτσι, θα σας εκτιμήσουν περισσότερο και δεν προβλέπεται να δείξουν αγνωμοσύνη. Θα δημιουργήσετε με λίγα λόγια υποστηρικτές. Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά με την άμεση αύξηση των αποδοχών σας να ακολουθεί. Ευνοείστε εάν θέλετε να κάνετε νέες συνεργασίες ή καινούρια ανοίγματα, εννοείται αφού τα έχετε μελετήσει πρώτα. Γενικότερα, κάθε επαγγελματικό πρόβλημα που ενδεχομένως αντιμετωπίσατε θα έχει στο τώρα την λύση του. Μην διστάσετε να την εφαρμόσετε και μην αφήνετε τον εαυτό σας να ταλαιπωρείται πλέον επαγγελματικά.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν και βρίσκετε προς ανεύρεση εργασίας, θα αποκατασταθείτε με επιτυχία. Τούτο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα της σωστής για εσάς επαγγελματικής αποκατάστασης. Θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις ή την εμπειρία σας και ταυτόχρονα θα βρεθείτε σε χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, όπου θα υπάρχει φιλικό περιβάλλον και πνεύμα συνεργασίας. Διεκδικείστε από την πλευρά σας την παραμονή σας εκεί με την καλή σας συμπεριφορά και την φιλότιμη σας προσπάθεια. Ξεκινάτε έναν νέο κύκλο οικονομικής εξέλιξης, πολύ πιο αισιόδοξο από τον προηγούμενο.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u