Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021


Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ).

Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε ότι κάποιος έχει γεννηθεί στην 1/7/2021, για να βρούμε τον αριθμό του αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 = 13 = 1 + 3 = 4 ! Οπότε ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το τέσσερα ( 4 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Ιούλιος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του τρία ( 3 ), αυτό γιατί είναι ο 7ος μήνας που όταν προστεθεί στον αριθμό του έτους ( 5 ) μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 3  : 7 ( Ιούλιος ) + 5 ( έτος 2021  :  2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) = 12 = 1 + 2 = 3. Τόσο στην Δυτική όσο και στην Ινδική Αριθμολογία ο αριθμός 3 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Δία. Στους Πυθαγόρειους αντιπροσώπευε τις τρεις διαστάσεις της ύλης ( ύψος, μήκος, πλάτος ) κι επίσης τις τρεις διαστάσεις του χρόνου ( παρελθόν, παρόν, μέλλον ). Επίσης αντιπροσώπευε την έννοια της κίνησης. Δηλαδή το 1, η αρχική ενέργεια, και το 2 η διάσπαση του ενός, κινούνται προς τη εξέλιξη ενωμένα μαζί στον αριθμό 3. Κατά μια έννοια το 3 θεωρούνταν ένας πλήρης αριθμός ( τέλειος ). Οι αρχαίοι απέδιδαν τον αριθμό 3 στην θεά Εκάτη.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα διανύσουμε έναν μήνα με… αρχή, μέση και τέλος ( 3 )! Δηλαδή έναν μήνα που θα μοιάζει με μία μικρή ιστορία για τον καθένα ξεχωριστά. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι θέλουμε. Να είμαστε ειλικρινείς και με τους άλλους και με τον εαυτό μας. Εκκρεμότητες θα διευθετηθούν. Καθυστερημένες υποθέσεις θα πάρουν τον δρόμο της λύσης. Ασχημάτιστες σχέσεις θα πάρουν το σχήμα τους και θα ολοκληρωθούν. Αμφιταλαντεύσεις θα ισορροπήσουν. Καταστάσεις στο περίπου θα γίνουν συγκεκριμένες και θα οδηγηθούν στο αποτέλεσμα. Η έννοια του πρέπει θα έχει μία έντονη σημασία κτλ.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό σας αριθμό το 3 κι όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 3, 12, 21, 30 οποιουδήποτε μήνα. Επίσης εκείνοι-ες που έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας ) τα γράμματα Γ, γ – Λ, λ – Τ, τ , τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια Αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 3. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που έχουν την αριθμητική αξία του 3 είναι τα  :  C, c – L, l – U, u .

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Θα προοδεύσετε σε ότι δοθείτε ολοκληρωτικά. Ένας καλός φίλος ή συνεργάτης θα σταθεί δίπλα σας με τον ρόλο του «δασκάλου». Έχετε πολλά να μάθετε από αυτόν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το ταίρι σας θέλει να σας συμβουλέψει ή να σας καθοδηγήσει για ένα-δύο πράγματα που πιστεύει ότι κάνετε λάθος. Κατά βάση οι προθέσεις του είναι καλές, αλλά ενδέχεται να προκαλέσουν την αντίδρασή σας! Κάτι τέτοιο ωστόσο θα ξεπεραστεί εύκολα, αφού και οι δύο σας δεν θέλετε να τραβήξετε το σχοινί στα άκρα. Θα βρείτε την χρυσή τομή! Καλό θα είναι να έχετε κι οι δύο σας λίγο χιούμορ και να μην συμπεριφέρεστε εκδικητικά.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε επανασύνδεση, αφήστε την πρωτοβουλία στον-στην άλλον-η. Αυτό όχι για να μην ρίξετε τον εγωισμό σας, αλλά γιατί ο ή η πρώην σας έχει καλή αντίληψη για το ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για μία επαναπροσέγγιση. Δεν έχετε παρά να ανταποκριθείτε θετικά και θα είστε και πάλι μαζί! Παρόλα αυτά καλό θα είναι να έχετε σκεφτεί κι οι δύο σας τα λάθη σας, ώστε να μην τα επαναλάβετε, τουλάχιστον με την ίδια συχνότητα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία σε χώρο όπου κινήστε συχνά, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού σας χώρου. Το άτομο που θα γνωρίσετε θα σας γοητεύσει μοναδικά κι εσείς εκείνο. Θα ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με καλές προοπτικές για σχέση. Θα χρειαστεί να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να απομυθοποιήσετε αυτό το άτομο αργότερα, πράγμα φυσικό μέσα από την τριβή με έναν άνθρωπο. Αυτό δεν θα πρέπει να αλλάξει την συμπεριφορά σας απέναντί του, εάν θέλετε να έχετε σταθερότητα στο μέλλον μαζί του.

Στην δουλεία σας ενδέχεται να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Αυτό μπορεί να σας ζητηθεί από κάποιον ανώτερό σας. Διαχειριστείτε το με ψυχραιμία. Σας εμπιστεύονται και γι αυτό σας δίνουν ευθύνες. Κατά τ’ άλλα θα έχετε καλές και ήρεμες σχέσεις με τους άλλους. Τα κέρδη σας ή η πληρωμές σας θα είναι γενναιόδωρες και επαυξημένες! Εάν ασχολείστε με την πολιτική θα έχετε πολύ καλή πορεία, ενώ θα δεχτείτε την καθοδήγηση ενός έμπειρου και ικανού ατόμου.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την υποστήριξη ενός δυναμικού ανθρώπου, που θα σας βοηθήσει να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο του βεληνεκούς σας . Θα έχετε τα αντίστοιχα προσόντα ή την ανάλογη προϋπηρεσία. Θα χρειαστεί να φανείτε αντάξιοι της υποστήριξης που θα δεχτείτε. Από χρηματικής πλευράς θα αμείβεστε τακτικά και ικανοποιητικά.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Θα βρείτε την ψυχική σας ηρεμία μέσα από την σχέση ή την  φιλία με έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο, που έχει να σας δώσει απαντήσεις σε αυτά που θέλετε να μάθετε. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να είστε σταθεροί και υπομονετικοί, εάν θέλετε να διαρκέσει αυτή η φιλία ή η σχέση.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει μία ασυνεννοησία, η οποία θα οφείλετε στις πολλές σας δραστηριότητες, που δεν σας αφήνουν να εστιάσετε στα λόγια του ή της συζύγου ή συντρόφου σας. Καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι-ες όταν συζητάτε με το ταίρι σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία σας και θα φέρει ηρεμία. Επίσης μέσα από την καλή συνεννόηση θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα μελλοντικά σας σχέδια, όπως τον γάμο σας για τα ανύπαντρα ζευγάρια κτλ.

Οι χωρισμένοι-ες, αν και σκέφτεστε την ή τον πρώην σας, διαφαίνεστε να μην περνάτε σε μία κίνηση προσέγγισης. Ενδεχομένως αυτή η κίνηση να γίνει από την-τον άλλη-ο. Θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε με ζωντάνια, εάν θέλετε πραγματικά να τα ξαναβρείτε. Επίσης δώστε στον άλλον να καταλάβει ότι τον προσέχετε και ότι πραγματικά θέλετε να έχετε μαζί μία ουσιαστική ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος θα σας διεκδικήσει έντονα και ξεκάθαρα. Το άτομο αυτό θα σας αρέσει αλλά «θα κινδυνεύσετε» να παρεξηγηθείτε για αδιαφορία, ενδεχομένως από την τάση σας να είστε κάπως αφηρημένοι-ες όταν συζητάτε μαζί. Φροντίστε λοιπόν να είστε συγκεντρωμένοι-ες και να συμμετέχετε δυναμικά στις συζητήσεις σας. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνετε και στην πορεία της γνωριμίας, αλλιώς θα θεωρηθεί ότι δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά.

Στην δουλειά σας θα είστε χαλαροί και ταυτόχρονα αποδοτικοί. Δεν διαφαίνεται να δέχεστε κάποια πίεση, όμως μπορεί να σας γίνουν μία-δύο καλοπροαίρετες συστάσεις. Καλό θα είναι να τις λάβετε υπόψη σας, ώστε να δείξετε καλή θέληση και πνεύμα συνεργασίας. Από οικονομικής πλευράς θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Όσο καλύτερα συνεργάζεστε με τους άλλους, τόσο θα εκτιμάται η στάση σας και θα δέχεστε απρόβλεπτα μπόνους.

Εάν αναζητάτε καινούρια εργασία, προβλέπεται να συμμετέχετε σε έναν ενδιαφέροντα διαγωνισμό για μία θέση που σας ταιριάζει. Εναλλακτικά μπορεί να περάσετε από συνέντευξη μαζί με άλλους διεκδικητές της ίδιας θέσης. Θα τα καταφέρετε! Προσέξτε να μην σας καταβάλει το υπερβολικό άγχος, κάτι που δεν χρειάζεται εφόσον θα είστε από εκείνους που θα κάνετε καλή εντύπωση!

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Ένας μήνας γεμάτος ηρεμία σας περιμένει. Αυτή θα προκύψει μέσα από τις καλές σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Αν όμως οι δικοί σας άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν όσο θέλετε, θα ψάξετε να βρείτε αλλού την κατανόηση που σας λείπει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα είναι ικανοποιητική. Θα έχετε συνεννόηση και σύμπνοια. Ίσως να οργανώσετε δημιουργικά πλάνα για το παρόν και το μέλλον. Ταυτόχρονα θα έχετε ευχάριστες και αναζωογονητικές αποδράσεις. Ενδέχεται μέσα σε αυτήν την ήρεμη κατάσταση να… λοξοκοιτάξετε προς ένα άλλο πρόσωπο, έστω κι από περιέργεια. Κάτι τέτοιο ωστόσο ενδέχεται να δημιουργήσει σκηνές ζήλειας και ανασφάλειες στον άνθρωπό σας.

Οι χωρισμένοι-ες θα διαπιστώσετε ότι η επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας είναι θέμα… μαθηματικών! Κατά βάση αυτό που χρειάζεται είναι να τα βάλετε κάτω και να μιλήσετε με πρακτικό πνεύμα. Χρειάζεται να μπει μία τάξη στην σχέση σας και να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως θα είστε κι οι δύο σας στην σχέση ψυχή τε και σώματι και πως το μυαλό σας δεν θα τρέχει δεξιά κι αριστερά.

Αν είστε αδέσμευτος άντρας ή αδέσμευτη γυναίκα και θέλετε να κάνετε σχέση, ίσως να βρίσκεστε στον καλύτερο μήνα για μία εξαιρετικά ταιριαστή γνωριμία. Θα γνωρίσετε το… άλλο σας μισό και θα διαπιστώσετε ότι σχεδόν από την αρχή θα υπάρξει καλή επικοινωνία και εμπιστοσύνη μέσα από πράξεις κι όχι με λόγια. Πάρτε στα σοβαρά τούτη τη γνωριμία και μην επαναπαύεστε με το σκεπτικό πως θα σας τυχαίνουν συνέχεια τόσο καλές ευκαιρίες!

Η εργασία σας θα απογειωθεί! Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας θα είναι πολύ καλές. Ενδέχεται να σας αναγνωρίσουν έμπρακτα προτείνοντας σας αναβάθμιση της θέσης σας, ή δίνοντάς σας χρηματική αύξηση. Τα οικονομικά σας γενικότερα διαφαίνονται πολύ ανεβασμένα και η διαβίωσή σας άνετη!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, πρόκειται να έχετε βοήθεια, η οποία θα βασίζεται στην εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό σας οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν επαγγελματικά. Θα εισέλθετε σε έναν χώρο, ο οποίος θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιο πτυχίο σας ή τις όποιες δεξιότητές σας.  Δείξτε επαγγελματισμό και συνέπεια για να κατοχυρώσετε την νέα σας θέση. Οι αμοιβές σας θα είναι πολύ καλές!

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Θα λάβετε βοήθεια από άτομο ή άτομα που σας νοιάζονται. Ίσως να μάθετε πράγματα από έναν-μία εκπαιδευτή-ρια. Θα ωφεληθείτε και θα δραστηριοποιηθείτε με την στήριξη των σωστών ανθρώπων.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδεχομένως έχετε αφήσει τη σκυτάλη στον ή στην σύζυγο ή σύντροφό σας. Μπορεί τα ενδιαφέροντά σας και ο χρόνος σας να στρέφονται σε δραστηριότητες ή σε δουλειές εκτός του σπιτιού. Ακόμη κι αν οι προθέσεις σας είναι καλές, αυτή η στάση ίσως να ενοχλήσει το ταίρι σας, που θα θελήσει να μοιραστεί μαζί σας τα θέματα του σπιτιού. Καλό θα είναι να κρατήσετε το μέτρο ανάμεσα στο ενδιαφέρον σας για το σπίτι και στο ενδιαφέρον σας για τις εκτός σπιτιού ασχολίες σας. Διαφορετικά ενδέχεται ανάμεσά σε εσάς και στον άνθρωπό σας να αναπτυχθεί ένα χάος.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε για την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, την λύση θα δώσει ο ή η πρώην σας, που θα σας διεκδικήσει ξανά. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να μπείτε σε μία επανασύνδεση με την λογική του πειραματισμού, αλλά συνειδητά. Εάν έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε μιάς και η-ο άλλη-ος σας πλησίασε, τότε τα πράγματα δεν θα πάνε ιδιαίτερα καλά. Ο λόγος είναι ότι θα λείπει η πραγματική θέληση να προστατεύσετε την σχέση σας. Ακόμη κι αν ο ή η πρώην σας είναι ένα πιο αποφασιστικό άτομο από εσάς, για να τα πάτε καλά χρειάζεται να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και να μην τα περιμένετε όλα από τον άλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα συναντήστε ένα δυναμικό και δραστήριο άτομο που θα σας ξεσηκώσει να το γνωρίσετε καλύτερα. Θα υπάρξει αμοιβαίο φλερτ. Στην πορεία φροντίστε κι οι δύο σας να ισορροπήσετε τις ενέργειές σας. Δηλαδή εσείς ενδεχομένως να ανεβάσετε την ταχύτητά σας και ο-η άλλος-η να κατεβάσει λίγο τους γρήγορους ρυθμούς του-της, ώστε να βρεθείτε κάπου στην μέση!

Στην δουλειά σας κάποιος εργοδότης ή προϊστάμενος θα ασχοληθεί αρκετά μαζί σας, ίσως με μία μικρή δόση πίεσης. Διατηρήστε την ηρεμία σας και δείτε το σαν μια επαγγελματική δοκιμασία ή σαν ένα είδος εκπαίδευσης. Αντικειμενικά η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές.

Όσοι αναζητάτε καινούρια δουλειά θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν δυναμικό χώρο με καλές προοπτικές. Δεν αποκλείεται να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο εκπαίδευσης πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε κανονικά. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το πραγματικό σας ενδιαφέρον για τον νέο αυτόν χώρο, ώστε να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα και να εντυπωσιάσετε τους άλλους!

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Ένας μήνας χαράς σας περιμένει. Η καλή παρέα, το κέφι, το φλερτ κι ο έρωτας θα μετουσιώσουν αυτόν το μήνα για εσάς σε μία πραγματική όαση!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας δεν θα λείψει το χιούμορ. Μπορεί να θέλετε να πειράζετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο! Χωρίς βέβαια αυτό να γίνεται σχοινί-κορδόνι! Ο ερωτισμός σας θα είναι σε καλή φόρμα και η διάθεσή σας για αποδράσεις στην φύση μέρος του προγράμματός σας! Ταυτόχρονα θα συζητήσετε σοβαρά θέματα αλλά με αισιόδοξη ματιά και διάθεση καλής συνεννόησης!

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την μονιμότητα ή όχι του χωρισμού σας, μία αναπάντεχη προσέγγιση από τον ή την πρώην σας θα σας βγάλει από τους συλλογισμούς σας. Μετά από αυτό η επανασύνδεση θα έρθει σχεδόν από μόνη της! Για να σταθεροποιηθεί η νέα κατάσταση φροντίστε τόσο ο-η ένας-μία, όσο κι η-ο άλλη-ος, να είστε σταθεροί στην καλή συμπεριφορά σας, όσο γίνεται. Δηλαδή μην δείχνετε κυκλοθυμία με την παραμικρή αφορμή, με το σκεπτικό ότι έτσι είστε αυθεντικοί-ες. Θα χρειαστεί να δείξετε διπλωματία προκειμένου η σχέση σας να έχει την ηρεμία της στο μεγαλύτερό της κομμάτι.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα άτομο, πιθανόν σε χώρο χαλάρωσης ή ψυχαγωγίας. Θα αναπτυχθεί μεταξύ σας μία σχετικά εύκολη επικοινωνία και συμπάθεια. Αυτή η γνωριμία θα σας μαγνητίσει και τους δύο σας με αποτέλεσμα να θέλετε αμοιβαία να το πάτε παρακάτω. Στην πορεία θα έχετε μία ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, ιδεών ή συμβουλών, ενώ ταυτόχρονα θα μεγαλώνουν τα συναισθήματα μεταξύ σας.

Στην εργασία σας θα υπάρχει απόδοση και καλό κλίμα, με αποτέλεσμα η δουλειά σας να είναι για εσάς ένας ευχάριστος χώρος. Προβλέπονται καλά κέρδη ή ικανοποιητικές πληρωμές, αναλόγως του τρόπου με τον οποίο αμείβεστε. Φροντίστε, όσο περνάει από το χέρι σας, να διατηρηθεί τούτο το σχεδόν ιδανικό εργασιακό περιβάλλον!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέα εργασίας, θα πλησιάσετε ένα βήμα πριν την κατάκτηση μίας θέσης που θέλετε πολύ. Δεν αποκλείεται να έχετε κάνει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να βρίσκεστε τώρα στο τελικό στάδιο. Προβλέπεται να κερδίζετε αυτήν την θέση με την αξία σας και να δίνετε τις καλύτερες εντυπώσεις μόλις ξεκινήσετε! Θα είστε ευχαριστημένοι από κάθε άποψη και το ίδιο κι οι άλλοι μαζί σας. Αποφεύγετε να εμπλέκεστε σε πιθανές φιλονικίες, που ίσως υπάρχουν εκεί ανάμεσα στα παλαιότερα άτομα.

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ  [ 6 ]

Θα λάβετε βοήθεια που ενδεχομένως κι οι ίδιοι δεν την περιμένετε. Ένα άτομο θα σας στηρίξει με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Θα πάρετε ενδυνάμωση και θα κάνετε τολμηρά βήματα, ώστε να απελευθερωθείτε από τα μακροχρόνια προβλήματά σας!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας περνάτε μία πολύ καλή περίοδο με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Υπάρχει συνεννόηση και κοινή πλεύση στα σχέδια σας, από εκείνα της καθημερινότητας μέχρι τα πιο μεγάλα σχέδια για το μέλλον σας. Αν είστε ο κύριος του δεσμού ή του γάμου, προσέξτε κάπως τα φλερτ που κάνετε παραπλεύρως. Εάν είναι έντονα, ενδέχεται να δημιουργήσουν εντάσεις και προβλήματα, τα οποία θα χαλάσουν την κατά τ’ άλλα καλή σας χρονική περίοδο με την σύζυγο ή σύντροφό σας.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να είστε και πάλι μαζί με την ή τον πρώην σας, δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Αν εκείνη ή εκείνος καθυστερεί να κάνει μία κίνηση επικοινωνίας, μπορεί να γίνει από την μεριά σας. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι να πιστεύετε σ’ αυτήν τη σχέση. Αν δεν πιστεύετε πολύ, τότε καλύτερα να την αφήσετε να τελειώσει, γιατί σύντομα θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Κατά τ’ άλλα συζητήστε με το ταίρι σας τα προβλήματά σας κι ακούστε προσεκτικά ο-η ένας-μία την –τον άλλη-ο.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία από την δική σας. Αυτό ωστόσο θα είναι και το σημείο που θα σας τραβήξει περισσότερο επάνω της-του. Στην πορεία θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με σύνεση τις διαφορές σας και να εστιάσετε και στις ομοιότητές σας. Αποφύγετε να κάνετε κριτική ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ο για τον χαρακτήρα της-του. Μπορείτε ωστόσο να λέτε την γνώμη σας ο-η καθένας-μία με σεβασμό, για διάφορα θέματα που μπορεί να έχετε διαφορετική γνώμη.

Στην εργασία σας ένα καινούριο άτομο σε θέση κλειδί θα φέρει πραγματική ανανέωση. Εναλλακτικά ένα ήδη υπάρχον άτομο, που θα αναλάβει πιο υπεύθυνη θέση. Η δουλειά σας ανανεώνεται και μαζί της κι εσείς προσωπικά. Καλό θα είναι να ποντάρετε πάνω στις καλές σχέσεις με τους άλλους και κυρίως με το άτομο που σας υποστηρίζει περισσότερο. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα ανέβουν αισθητά!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα σας έρθει… ουρανοκατέβατη από ένα άτομο που σας νοιάζεται πραγματικά και πιστεύει σε εσάς. Θα έχετε μία μοναδική πρόταση, την οποία θα πρέπει να την σκεφτείτε σοβαρά και να μην την προσπεράσετε αβασάνιστα, με το σκεπτικό ότι συχνά θα σας έρχονται τέτοιες ευκαιρίες. Στην περίπτωση που ξεκινήσετε αυτήν την εργασία, θα δεχτεί μεγάλη ώθηση το οικονομικό σας κομμάτι!

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Θα διανύσετε έναν μήνα προόδου και εξέλιξης για εσάς. Μερικές φορές ίσως ανεβάσετε λίγο τους τόνους και βγάλετε αντιδραστικότητα. Παρόλα αυτά εάν δεν το παρακάνετε και δεν φτάσετε τους άλλους στα όριά τους, μπορεί να προκύψει και κάτι καλό από αυτό.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα στηρίξετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο. Ωστόσο αυτό θα χρειαστεί να γίνει μέσα σε ένα κλίμα ευγένειας και υπομονής. Μην δείχνετε ότι θέλετε να… ξεμπερδεύετε ο ένας με τον άλλον γρήγορα για να ξεκουραστείτε μετά. Δώστε χρόνο και υπομονή μεταξύ σας. Αυτό θα απογειώσει την ποιότητα της σχέσης σας.

Οι χωρισμένοι-ες ίσως χρειαστεί να πάρετε μία βιαστική απόφαση. Τούτο γιατί η ή ο πρώην σας θα σας προτείνει να τα ξαναβρείτε, αλλά ενδεχομένως με την μορφή… τελεσίγραφου! Αυτό θα γίνει γιατί κι εκείνη-ος θέλει να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά της-του και να μην δώσει την εντύπωση ότι παρακαλάει. Εάν γνωρίζετε μέσα σας τι θέλετε, δώστε θετική απάντηση και κατόπιν συζητήστε χωρίς άλλα τελεσίγραφα πώς η σχέση σας θα μπορούσε να ηρεμήσει από τις εντάσεις. Δείξτε κι οι δύο καλή θέληση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εξαιρετικά ελκυστική και γοητευτική γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα ενδεχομένως σε χώρο, όπου περνάτε χαλαρά την ώρα σας, όπως ένα καφέ κτλ. Ίσως η γνωριμία αυτή να γίνει μέσα σε κοινή παρέα. Θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός και χημεία. Καλό θα είναι να είστε λίγο προσεκτικοί-ες στα σημεία που διαφωνείτε με την-τον άλλη-ο. Μην δείχνεται ισχυρογνωμοσύνη, αλλά αφήστε να φανείτε ότι είστε πιο διαλλακτικοί-ες!

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Αν χρειαστεί να κάνετε μικρούς συμβιβασμούς ή υποχωρήσεις μην εναντιωθείτε. Θα είναι μία έξυπνη στάση που τελικά θα «υποχρεώσει» τους άλλους να σας εκτιμήσουν και αν περνά από το χέρι τους να σας ανταμείψουν στο παρόν ή στο μέλλον. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα αυξηθούν αισθητά. Ίσως να σας έρθουν μαζεμένα χρήματα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα σας δεχτούν με χαρά σε έναν χώρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Ίσως να έχετε κάνει κάποια προσέγγιση εκεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα να ήρθε η ώρα του ξεκινήματός σας. Ένα άτομο με ισχύ θα σας συμπαθήσει και θα σας υποστηρίξει επιπλέον. Φροντίστε να δώσετε καλές εντυπώσεις και να δείξετε συνέπεια. Θα πληρώνεστε ικανοποιητικά και τακτικά.

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Θα κουραστείτε λίγο παραπάνω αλλά θα αξίζει τον κόπο. Οι εσώτερες ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν. Ένας άνθρωπος θα σας μάθει καινούρια πράγματα. Αν ασχολείστε με την πολιτική, την τέχνη, την επιστήμη και γενικότερα με κάτι που εκπέμπει σε ένα πλήθος κόσμου, θα έχετε μία πολύ δημιουργική στιγμή και θα αναγνωριστεί η αξία σας!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να έρθετε πολύ κοντά με τον –την σύζυγο ή σύντροφό σας και να μιλήσετε για σοβαρά θέματα που σας αφορούν. Ενδέχεται οι ανύπαντροι-ες να οργανώσετε τον μελλοντικό γάμο σας. Θα υπάρξει σεβασμός ανάμεσά σας και συνεννόηση. Κυρίως θα επιδοθείτε στην οργάνωση και τακτοποίηση των διαφόρων υποθέσεών σας. Ενδεχομένως το προσωπικό κομμάτι της σχέσης σας προς ώρας να μείνει λίγο πίσω.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, δεν αποκλείεται να υπάρχει μια παράλληλη δράση ανάμεσα σε εσάς και τον ή την πρώην σας. Δηλαδή να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να συναντιόσαστε σε ένα είδος φιλικό επίπεδο. Αυτή η μεταξύ σας τριβή ή θα καταλήξει σε μία επανασύνδεση ή θα αποκαλύψει πως η σχέση σας δεν έχει πλέον ερωτικό μέλλον. Ότι από τα δύο κι αν γίνει, θα το αποδεχτείτε κι οι δύο σας με σχετική ψυχραιμία. Στην δεύτερη λοιπόν περίπτωση θα προχωρήσετε αργότερα την ζωή σας δίπλα σε ένα καινούριο ταίρι.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και σας απασχολεί το θέμα της δέσμευσής σας, ίσως να γοητευτείτε από μία γυναίκα ή έναν  άντρα αντίστοιχα που θα γνωρίσετε σε έναν οποιονδήποτε χώρο, ακόμη και μέσω διαδικτύου. Η γνωριμία αυτή θα πάρει χρόνο μέχρι να αποκτήσετε εμπιστοσύνη και οικειότητα, όμως παρόλα αυτά κάτι θα σας μαγνητίζει, ώστε να μην σας κάνει καρδιά να τα παρατήσετε. Αν έχετε υπομονή θα εξελιχθεί κάτι αληθινό κι ενδιαφέρον που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σχέση ζωής.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Οι αποδοχές ή τα κέρδη σας θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικά. Ίσως να αντιμετωπίσετε μέσα στην δουλειά σας ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο ανταγωνισμό με άτομο που έχετε κοντινές ή παραπλήσιες ιδιότητες. Καλό θα είναι να μην δώσετε μεγάλες διαστάσεις σε κάτι τέτοιο και να επικεντρωθείτε στο δικό σας έργο.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία μάλλον θα εισέλθετε σε χώρο που έχετε κάνει την αντίστοιχη προεργασία γι αυτό. Πρόκειται για κάτι που σας ταιριάζει και είναι στις πρώτες επιλογές σας! Μπορεί να έχετε κάποιο πτυχίο ή κάποια προϋπηρεσία πάνω στο αντικείμενο. Θα βρεθείτε στο στοιχείο σας και θα αμείβεστε πολύ καλά.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Ίσως ένας από τους καλύτερους μήνες του έτους για εσάς! Η συμπαντική ενέργεια θα σας δώσει στο πολλαπλάσιο την εύνοιά της. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα νιώσετε, τόσο εσείς, όσο και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας, αρκετά άνετα και θα μπορείτε να είστε ο εαυτός σας! Ο-η ένας-μία καταλαβαίνει και αποδέχεται την-τον άλλη-ο! Έχετε και οι δύο σας την πρόθεση να κατανοήσετε την συμπεριφορά του άλλου και να δώσετε τα ελαφρυντικά σας, ακόμα κι αν γίνονται κάποια λάθη. Η αγάπη σας παρουσιάζεται σε μία ολοκληρωμένη μορφή και στην πράξη! Εφόσον δεν μιλάμε για ακραία λάθη, ακολουθείτε το μότο  :  « no judgment », δηλαδή « καμία κρίση, καμία κριτική ».

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, αυτή είναι αρκετά πιθανή! Παρόλα αυτά ακόμη κι αν χωρίσετε οριστικά μεταξύ σας θα μείνει κάτι γλυκό. Δεν διαφαίνονται αρνητικά συναισθήματα ή συναισθήματα εχθρότητας. Στην περίπτωση που τα ξαναβρείτε ενδέχεται να αλλάξει κάπως μεταξύ σας το αξιακό σας μοτίβο! Δηλαδή εάν πριν ήταν πολύ σημαντική η οικονομική σας κατάσταση για την ευτυχία της σχέσης σας, τώρα η έμφαση μπορεί να δοθεί στην καλή επικοινωνία κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να ερωτευτείτε με μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα γνωρίσετε μάλλον σε εργασιακό χώρο, τον δικό της-του, τον δικό σας, ή το κοινό και των δύο! Θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός και ξεσήκωμα όσο θα αντιλαμβάνεστε πόσο ταιριάζετε μεταξύ σας και πόσο ο-η ένας-μία εντυπωσιάζει την-τον άλλη-ο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μεταξύ σας σχέση και μάλιστα δυνατή και μακροχρόνια!

Στην δουλειά σας μπορεί να αναλάβετε κάποια ηγετική θέση, ή την οργάνωση μίας ομάδας! Αυτό θα σας δώσει επιπλέον δύναμη, την οποία όμως θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με σύνεση, ώστε να κερδίσετε την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των άλλων. Αν είναι εφικτό και περνά από το χέρι σας φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους, θα το εισπράξετε σε φιλότιμο και σε συμπάθεια. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα ανέβουν και θα είναι αντάξια των καινούριων σας ευθυνών.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα νιώσετε οικία και σαν να ανήκετε εκεί! Αυτό θα είναι συνέπεια της καλής σας σχέσης με το αντικείμενο δουλειάς που θα κάνετε και της θετικής ενέργειας του χώρου που θα πάτε. Μπορεί η πληροφορία για την καινούρια σας δουλειά να σας έρθει από κάποιον γνωστό σας, που σας εκτιμά, ή από έναν παλιό σας συνάδελφο, ο οποίος θα σας ενημερώσει και μπορεί να βρίσκεται ήδη εκεί! Θα έχετε καλά χρηματικά δεδομένα!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u