Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2019


   Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι! Μία σύντομη υπενθύμιση θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/6/2019. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1+6+2+0+1+9 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1. Άρα ο προσωπικός του αριθμός είναι το 1. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Φανερώνουν για τον καθένα εξίσου στοιχεία της προσωπικότητάς του, όσο και στοιχεία του πεπρωμένου του! Παρακάτω δίνονται οι προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς για τον μήνα Ιούνιο του 2019.

          Προσωπικός αριθμός 1 :

Ο μήνας αυτός θα σας ανανεώσει μέσω των αναμενόμενων ή και των απροσδόκητων αλλαγών, που θα έρθουν στη ζωή σας. Σας περιμένουνε εκπλήξεις, τις οποίες ως αριθμός αγαπάτε αρκετά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι εξελίξεις στη ζωή σας θα θυμίζουν  το πολύ γνωστό παραμύθι «η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων».  Και μιας και αναφερθήκαμε σε θαύματα, ακόμα κι ένα θαύμα μπορεί να σας συμβεί, αν το πιστέψετε.

Η αγάπη, στους χωρισμένους, θα θριαμβεύσει ανάμεσα σε σας και τον ή την πρώην σας. θα ξανασμίξετε με περισσότερη ευθύνη απέναντι στη σχέση. Το σύμπαν θα βρει τον τρόπο να σας ξαναφέρει κοντά. Εννοείται ότι θα χρειαστεί και η καλή σας θέληση.

Για τα ζευγάρια, σε γάμο ή σε δεσμό, που είστε μαζί αλλά περνάτε μία περίοδο ανίας, θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την σχέση σας κυρίως μέσα από κοινές δραστηριότητες και ευχάριστες αποδράσεις. Δείξτε χαρά γι αυτό και μην κάνετε απαισιόδοξες «προβλέψεις» για το μετά. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί ωστόσο σε περίπτωση, που αποζητήσετε την ανανέωση ξέχωρα από το ταίρι σας, δηλαδή με ένα άλλο άτομο. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει απροσδόκητα αποτελέσματα, και πιθανόν να αλλάξει απρόβλεπτα τις ισορροπίες της ζωής σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σας ξεσηκώσει. Μην τα δώσετε όμως όλα από την αρχή και άνευ όρων. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει στο άλλο άτομο την διάθεση να σας  εκμεταλλευτεί. Αφήστε να εξελίσσεται αυτή η γνωριμία, αλλά ταυτόχρονα μην εθελοτυφλείτε, εάν βλέπετε κάτι «στραβό», και φροντίστε να το «ισιώσετε» από την αρχή.

Αρκετά τυχεροί θα σταθείτε όσοι ψάχνετε για δουλειά, γιατί θα  βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει, ίσως και ανώτερο από τις προσδοκίες σας! Κι εδώ σταματάει η καλή σας τύχη και αναλαμβάνετε εσείς να «κατακτήσετε» με την θέληση και την καλή σας διάθεση αυτήν την δουλειά, ώστε να σταθεροποιηθείτε.

Όσοι εργάζεστε θα έχετε άνοδο στην δουλειά σας. Είναι πιθανόν να γίνουν αλλαγές μέσα στον χώρο σας, που θα φέρουν ανανέωση. Να κρατήσετε θετική στάση απέναντι σ’ αυτές τις αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνετε την προσωπική σας αξιολόγηση. Επίσης θα ανέβει το οικονομικό σας. Ο μήνας μπορεί να σας φέρει χρήματα από μεριά που δε την περιμένετε. Όλα αυτά θα σας γεμίσουν τελικά με αυτοπεποίθηση.  Μοιραστείτε τα όμορφα συναισθήματά σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Προσωπικός αριθμός 2 :

Ένας μήνας «βάλσαμο» για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες του αριθμού σας, που αποζητάτε να χάσετε την ελευθερία σας! Μιας και η σοφία των αριθμών μας αποκαλύπτει, ότι ο προσωπικός σας αριθμός αγαπάει την δέσμευση και περνάει συνήθως πιο καλά όταν είναι σε σχέση! Θα γνωρίσετε έναν άντρα ή μία γυναίκα, αναλόγως, ο οποίος ή η οποία θα είναι κατά βάση το ιδανικό άτομο για να γίνει το ταίρι σας. Χρειάζεται εδώ να επισημάνουμε ότι ίσως αυτό το άτομο να έχει πολλά καλά, να κερδίσει την εκτίμησή σας, να σας κάνει να νιώθετε όμορφα, να είναι αποφασισμένο να μπει σε σχέση μαζί σας, αλλά ωστόσο να μην σας κάνει να νιώσετε εκείνο το έντονο καρδιοχτύπι του ερωτευμένου ή της ερωτευμένης. Αν  όντως συμβεί κάτι τέτοιο, σκεφτείτε πολύ υπεύθυνα και καθόλου επιπόλαια το πώς θα πράξετε. Ας μη ξεχνάμε εξάλλου ότι οι κεραυνοβόλοι έρωτες  στη συνέχεια πολλές φορές απογοητεύουν! Ενώ αρκετές φορές η ταπεινή  συμπάθεια και η καλή επικοινωνία με τον χρόνο γίνονται αγάπη!

Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο, θα περάσετε σε μία φάση προσέγγισης. Εάν η καθημερινότητα, σας είχε κρατήσει κάπως απόμακρους το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έφτασε η στιγμή να έρθετε ξανά κοντά και να μοιραστείτε χρόνο μεταξύ σας. Στα ζευγάρια που είχε μπει ανάμεσά σας τρίτο άτομο, εν αγνοία ή ακόμη και εν γνώσει του ή της συντρόφου, προβλέπεται βασικά να διαλυθεί στο τώρα αυτό το ερωτικό τρίγωνο, να επαναπροσδιοριστεί η σχέση με τον ή την σύντροφό σας, και τελικά να απομακρυνθεί το τρίτο άτομο.

Στα χωρισμένα ζευγάρια προβλέπεται μεν επανασύνδεση, με σκληρό τρόπο δε. Αυτό σημαίνει ότι επειδή κάποιος από τους δύο ή και οι δύο πληγωθήκατε  στο παρελθόν, ίσως τώρα να μιλήσετε με σκληρή γλώσσα ή να βάλετε «αυστηρούς» όρους. Αν επιθυμείτε πραγματικά αυτήν την επανασύνδεση, δεχτείτε αυτήν την εξέλιξη, γιατί  με το πέρασμα του χρόνου και με υπομονή η κατάσταση θα γλυκάνει.

Στην εργασία σας προβλέπονται όλα όσα θα σας «δέσουν» περισσότερο με την δουλειά σας, όπως :  ανανέωση σύμβασης ή συμβολαίου, ξεκίνημα νέας συνεργασίας, ανάθεση νέων καθηκόντων, προαγωγή, συγχώνευση εταιριών, νέες προσλήψεις, περισσότερες παροχές κτλ. Εξυπακούεται πως στον καθένα αφορά ένα από τα παραπάνω. Οι εξελίξεις στη δουλειά σας, θα σας χαρίσουν καλή ενέργεια και για τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, το πιθανότερο είναι να βρείτε δουλειά σε έναν φιλικό και ζεστό χώρο, μέσω ενός συγγενή ή ενός γνωστού σας ανθρώπου. Θα νιώσετε όμορφα εκεί και αυτό θα σας κάνει να θέλετε να είστε σωστοί. Αν επιλέξετε να  παραμείνετε εκεί σταθερά, ενδέχεται να δεθείτε συναισθηματικά με αυτόν τον χώρο σε ξεκάθαρα επαγγελματικό επίπεδο.

  Προσωπικός αριθμός 3 :

Ίσως αυτόν το μήνα ένας μεγαλύτερός σας άνθρωπος ή ανώτερός σας ιεραρχικά να θελήσει να σας επιβάλλει την γνώμη του. Μπορεί να είναι άντρας ή γυναίκα και να ανήκει είτε στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Η γνώμη του επίσης, εξίσου μπορεί να αφορά στο προσωπικό ή στο επαγγελματικό σας κομμάτι ζωής. Θα χρειαστεί να χειριστείτε την κατάσταση με δεξιοτεχνία, ώστε να μην έρθετε σε ρήξη μαζί του, ενώ ταυτόχρονα να διατηρήσετε την δική σας γνώμη για τον εαυτό σας. Η πιθανότητα ωστόσο να επέλθει μία ένταση είναι υπαρκτή.

Κατά τ’ άλλα τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν αρκετά καλά.
Η οργάνωση και η ομαλή λειτουργία της δουλειάς, θα χαρακτηρίσουν τον εργασιακό χώρο σας. Ίσως πιεστείτε λίγο με τα ωράρια και κάποιες υπερορίες. Αυτό όμως θα είναι και κουραστικό αλλά και ευχάριστο, γιατί φανερώνει μία ζωντάνια στα επαγγελματικά σας. Σταθερές και τακτικές θα είναι επίσης οι αμοιβές σας. Το οικονομικό σας θα ανέβει. Αν κάνετε μία δουλειά που οι ιδέες σας είναι μέρος της, θα βρεθείτε σε μία ευφυή στιγμή και θα σας εκτιμήσουν γι αυτές.

Όσοι ψάχνετε για εργασία το πιθανότερο είναι να μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα προέχει ή τάξη και η πειθαρχία. Ευνοείστε όσοι θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο στρατιωτικό επάγγελμα. Αν σας ενδιαφέρει να κρατήσετε μία τέτοια εργασία, καλό θα είναι να μην φανείτε αντιδραστικοί. Η τάξη εξάλλου θα είναι αμφίδρομη τόσο από εσάς προς τον καινούριο σας χώρο, όσο κι από τον χώρο αυτόν προς εσάς.

Στον προσωπικό σας τομέα, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα περάσετε μία ήρεμη περίοδο. Κυρίως όμως η γαλήνη στη σχέση σας, θα εξαρτηθεί από την κατανόηση που θα δείξετε ο ένας στον άλλο γύρω από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η πιθανότητα για αποδράσεις δεν είναι μεγάλη, αλλά περισσότερο προβλέπονται οι χαλαρές και τρυφερές στιγμές στο σπίτι. Όσοι είστε σε απομάκρυνση ή χωρισμό και αναρωτιέστε αν θα τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, θα κάνετε υπομονή. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί προς το τέλος του μήνα. Επίσης αποφύγετε την φλυαρία και τις αναλύσεις, γιατί δυστυχώς ενδέχεται να προκαλέσουν νέα απομάκρυνση!

Τους ελεύθερους άντρες του αριθμού σας, σας περιμένει μία γνωριμία-έκπληξη, με γυναίκα η οποία θα σας δείξει τάσεις αφοσίωσης! Αυτό θα σας κολακεύσει, αλλά σε καμία περίπτωση μην κάνετε κατάχρηση της «εξουσίας» σας, αν θέλετε να την κρατήσετε στη ζωή σας. Αντιθέτως δείξτε της ότι αξίζετε της εμπιστοσύνης της και ανταποδώστε με ευγένεια και τρυφερότητα. Τις ελεύθερες γυναίκες του αριθμού σας αντιστοίχως, σας περιμένει μία νέα γνωριμία με έναν παραδοσιακό στις πεποιθήσεις του άντρα. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς, με την προϋπόθεση ότι αυτός ο άντρας θα είναι αυθεντικός και τίμιος και όχι επιφανειακός, χωρίς περιεχόμενο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνετε σχέση μαζί του.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Με το γρηγορότερο ζώο της ζούγκλας, και πανέμορφο ταυτόχρονα, τον  γατόπαρδο, θα μπορούσατε να συγκριθείτε σε ταχύτητα αυτόν το μήνα, μέσα στη δική σας «ζούγκλα»! Θέλετε να τα προλάβετε όλα κι αν είναι εφικτό να τα ολοκληρώσετε όλα εδώ και τώρα. Η ενέργειά σας χτυπάει κόκκινο κι η θέλησή σας είναι αδιαπραγμάτευτη!

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, που περνάει κρίση, έχετε ήδη αναλύσει το θέμα και βαδίζετε πλέον στην δυναμική λύση του. Πιθανόν να ξαφνιάσετε τον ή την σύντροφό σας με την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Δεν σας κρατά τίποτα, αλλά καλό θα είναι να δείξετε διάθεση διαλόγου, ενώ θα ήταν ατυχές να «απαγγείλετε» ένα τελεσίγραφο. Κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας, θα προκαλέσει την αντίδραση του ή της συντρόφου σας. Η πρόβλεψη ωστόσο για το αποτέλεσμα είναι θετική.

Στην περίπτωση που ο δεσμός ή ο γάμος σας είναι καλά, θα καταστρώσετε αρκετές αποδράσεις. Ίσως όσοι συγκατοικείτε να κάνετε αγορές για το σπίτι, που θα ομορφύνουν και θα απλοποιήσουν την καθημερινότητά σας. Πιθανή είναι επίσης η αγορά μίας σκηνής ή ακόμη κι ενός τροχόσπιτου για εξορμήσεις με διανυκτέρευση  στη φύση!

Εάν είστε ελεύθερος άντρας είναι πιθανόν να ζήσετε μία φάση ενθουσιασμού για το γυναικείο φύλο, με αποτέλεσμα να μην εστιάσετε σε μία συγκεκριμένη σύντροφο. Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, ενδέχεται να φλερτάρετε κατ’ εξακολούθηση, χωρίς ωστόσο να επιτρέπετε σε κάποιον άντρα να σας πλησιάσει περισσότερο και να σας γνωρίσει καλύτερα. Αν άντρες ή  γυναίκες νιώθετε έτσι, ασφαλώς δεν είναι αναγκαίο να πιέσετε τον εαυτό σας να συνάψει οπωσδήποτε σχέση. Καλό όμως θα είναι για το κάρμα σας, να είστε σαφείς στο τι θέλετε και να μην «μοιράζετε» ψευδείς ερωτικές ελπίδες στους άλλους, που μπορεί να τους πληγώσουν.

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα είναι γεμάτος ζωντάνια και ενέργεια. Βρίσκεστε στο φόρτε σας και εργάζεστε δυναμικά και άψογα. Αν η εργασία σας προϋποθέτει πνευματική ή και σωματική ταχύτητα και σβελτάδα, θα ανταποκριθείτε πλήρως. Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό και κυρίως σε αθλήματα που απαιτούν ταχύτητα, πρόκειται να ξεχωρίσετε ή να διακριθείτε. Τα οικονομικά σας θα πάνε περίφημα και θα δεχθείτε χρήματα πέραν της εργασίας σας κι από άλλες μεριές.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα έρθετε μπροστά σε δύο επιλογές, ώστε θα αναρωτιέστε ποιά να διαλέξετε. Θα προτείναμε το πρώτο  κριτήριο για την απόφασή σας να είναι το τι σας ταιριάζει  καλύτερα, και το δεύτερο  η σταθερότητα και η ασφάλεια που σας παρέχονται περισσότερο.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Έναν δύσκολο αγώνα καλείστε να δώσετε αυτόν το μήνα με αντίπαλο τον ίδιο σας τον εαυτό. Βρίσκεστε στη μέση του πουθενά και δεν ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε για να βγείτε από το πυκνό «δάσος» των αδιεξόδων σας. Ακόμη κι αν τα πράγματα γύρω σας είναι ή τουλάχιστον φαίνονται τακτοποιημένα, κάτι δεν σας αφήνει να τα χαρείτε. Ίσως να βρίσκεστε μπροστά σε συνέπειες παλιότερων επιπόλαιων επιλογών σας ή  να μην είχατε κάνει κανένα λάθος παλιότερα και απλά να περνάτε κάποια δοκιμασία.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο ίσως παρατηρήσετε μία περίεργη συμπεριφορά από τον ή την σύντροφό σας προς το άτομό σας. Αναρωτηθείτε αν αυτό έχει προκύψει, επειδή το προκάλεσε η δική σας στάση ή είναι ξεκάθαρα πρόβλημα του ή της συντρόφου, ή ακόμα αν το ταίρι σας έχει επηρεαστεί από λόγια τρίτου προσώπου, που διαβάλει. Προσπαθήστε να το διαλευκάνετε μέσα από συζήτηση με τον άνθρωπό σας. Αν θέλετε να βοηθήσετε την κατάσταση μην περάσετε στην αντεπίθεση, μεγαλώνοντας το χάσμα και δίνοντας την χαρά σε κάποιον εχθρό της σχέσης σας! Σε κάθε περίπτωση δείξτε ότι νοιάζεστε!  Αυτό θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα σας οδηγήσει στη λύση. Αποφύγετε μία μισαλλόδοξη στάση.

Ορισμένοι θα δεχθείτε πρόταση και πρόσκληση από τον ή την πρώην σας, με απώτερο σκοπό το αίτημα για δεύτερη ευκαιρία. Η εσωτερική σας σύγχυση ωστόσο μπορεί να προκαλέσει μπέρδεμα στην εξέλιξη. Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, καλύτερα να ζητήσετε με ειλικρίνεια χρόνο από τον ή την πρώην σας. Είναι προτιμότερο αυτό, από το να δώσετε ελπίδα κι αμέσως να την πάρετε πίσω, ή από το να αναλύσετε τις απόψεις σας γενικότερα για το θέμα των σχέσεων, αλλά να μην φαίνεται πουθενά το προσωπικό σας συναίσθημα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε μία καλή ευκαιρία για κάποια όμορφη γνωριμία. Είναι πιθανόν αυτή η γνωριμία να γίνει σε ανοιχτό χώρο, όπως μία παραλία, μία πλατεία, ένα παραλιακό μπαρ, μία ανοιχτή καφετέρια, ένα θερινό σινεμά κτλ. Προσέξτε δύο σημεία : πρώτον να μην είστε εξαιρετικά αναλυτικοί, γιατί άθελά σας θα πείτε πράγματα, που θα προβληματίσουν το άλλο άτομο, και δεύτερον να μην δείξετε υπερβολικό ενθουσιασμό, γιατί βρίσκεστε σε μία φάση μεταπτώσεων, και το άλλο άτομο θα απογοητευτεί εύκολα αργότερα, όταν από την αρχή θα έχετε βάλει ψηλά τον πήχη!

Στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά. Γενικότερα θα σας αναθέσουν δύσκολες «αποστολές», που πιστεύουν ότι μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε εις πέρας! Εάν εργάζεστε σε κάποιο επάγγελμα που χρειάζεται να εξιχνιάσετε κάποιο μυστήριο, όπως ντέντεκτιβ, διπλωμάτης, ειδικός ερευνητής, αλλά και ψυχαναλυτής, ψυχίατρος  (ως προς τα μυστήρια της ψυχής) κτλ., θα τα πάτε περίφημα και θα αποδειχθείτε κορυφαίοι στο είδος σας. Τα οικονομικά σας γενικότερα θα πάνε πολύ καλά, αν και προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται να σας αγγίζει περισσότερο η επιτυχία στη δουλειά σας, παρά τα χρήματα.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, εντελώς απροσδόκητα θα βρεθείτε μπροστά σε μία πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία. Ενδέχεται αυτή η δουλειά να αφορά σε ανοιχτό ή σε εξωτερικό χώρο, όπως κηπουρός, υπάλληλος του δήμου, φύλακας, σερβιτόρος-α σε ανοιχτό χώρο εστίασης,  αλλά και οδηγός, μεταφορέας κτλ. Προκειμένου να νιώσετε ότι ανήκετε στο χώρο αυτό, πηγαίνοντας κόντρα στην τωρινή τάση σας να νιώθετε αποξενωμένοι, καλό θα είναι να ανακαλύψετε και να νιώσετε ικανοποίηση με τις φυσικές σας δεξιότητες στη συγκεκριμένη δουλειά. Κατόπιν θα μπείτε στη διαδικασία να γίνετε ακόμη καλύτεροι.

Προσωπικός αριθμός 6 :

Αν ο αριθμός σας αγαπάει, όπως ομολογεί η σοφή αριθμολογία, το καλό, με την γενικότερη έννοια του καλού στη ζωή, αυτός ο μήνας θα σας φέρει το καλό σε αφθονία και σίγουρα θα ξέρετε να το εκτιμήσετε. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο και νιώσατε το τελευταίο διάστημα ότι ο καλός σας ή η καλή σας, σας είχε παραγκωνίσει έχοντας άλλες προτεραιότητες, τώρα θα σας επιβεβαιώσει και θα συγκεντρωθεί σε σας. Αυτό συμβαίνει  γιατί απλά του ή της έχετε λείψει! Η υπομονή που δείξατε αλλά και η διακριτική σας στάση άφησαν τον χώρο και τον χρόνο στο ταίρι σας να καταλάβει της αξία σας και να κοιτάξει μέσα του τα συναισθήματά του για σας! Δεχθείτε την όμορφη εξέλιξη και μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας απολαυστικό χρόνο. Αργότερα θα δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να συζητήσετε για τη σχέση σας.

Αν είστε χωρισμένοι και η επιθυμία σας είναι να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, αρχικά ένα είναι το βέβαιο : πως ότι γίνει θα είναι για το καλό σας. Ακόμη κι αν τελικά ο χωρισμός είναι οριστικός, αυτό θα σημαίνει ότι μία προσέγγιση, το μόνο που θα σας πρόσφερε θα ήταν η παράταση μίας άκαρπης ελπίδας. Αν όμως ξανασμίξετε, σημαίνει ότι η σχέση μπορεί να βελτιωθεί στα σημεία που την φθείρουν και να φέρει κοινή ευτυχία για σας και το ταίρι σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία, με άτομο που από την πρώτη ματιά θα κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Η έλξη θα είναι αμοιβαία και το μόνο που μένει είναι να γίνουν τα πρώτα βήματα προσέγγισης. Για να βοηθήσουμε κάπως την αμηχανία σας, θα λέγαμε ότι συνήθως εξελίσσεται καλύτερα μία ερωτική γνωριμία, όταν, τουλάχιστον στην αρχή, ο άντρας κάνει τις περισσότερες προτάσεις, ενώ η γυναίκα αφήνει με υπονοούμενα πρόσφορο έδαφος, για να ενθαρρύνει τις προτάσεις του άντρα. Πιθανόν με το άτομο που θα γνωρίσετε να σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, ή να βρεθείτε σε  χώρο κοινού ενδιαφέροντος, όπως ένα σεμινάριο, μία ομάδα, ένας σύλλογος κτλ.

Στον επαγγελματικό σας χώρο αναμένονται αλλαγές με καλές για εσάς αλλά και για όλους εξελίξεις. Ίσως μάλιστα η κατάσταση που βιώνετε στη δουλειά σας το τελευταίο χρονικό διάστημα, να έχει προκαλέσει την ανάγκη αλλαγών, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα. Αν ωστόσο κάποιοι έχετε πάρει την οριστική σας απόφαση να φύγετε από την εργασία σας , ίσως στο τώρα να είναι μία σωστή απόφαση.  Στη συνέχεια  χαρίστε  ένα διάλλειμα στον εαυτό σας, και κατόπιν με καθαρό μυαλό θα βρείτε κάτι καλύτερο! Τα οικονομικά σας γενικότερα μπορούν να ενισχυθούν από δικό σας άτομο, που θα σας στηρίξει.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε μία δουλειά που πρώτα-πρώτα θα σας γεμίζει ψυχικά και θα σας δίνει χαρά να την κάνετε. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα σας δώσει κίνητρα. Τα χρήματα από μόνα τους δεν θα μπορούσαν στην παρούσα φάση της ζωής σας να είναι ο λόγος, για να πιάσετε οποιαδήποτε δουλειά. Η εργασία αυτή, εάν την υπηρετήσετε με υπομονή και επιμονή, πολύ πιθανόν να σας εξελίξει παρακάτω σε έναν αξιόλογο και ίσως περιζήτητο επαγγελματία!

Προσωπικός αριθμός 7 :

Αυτός ο μήνας έχει την δυναμική να σας απελευθερώσει από τα πράγματα που σας κρατούν δέσμιους στο έδαφος, και δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε. Έχετε κάνει τον απολογισμό σας και τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε στο ξεκαθάρισμα. Όσοι βρίσκεστε σε μία εργασία, που δεν σας ικανοποιεί πλέον, θα τολμήσετε να την αφήσετε για κάποια καλύτερη. Αυτό είναι κάτι που είχατε σκεφτεί από καιρό, αλλά η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τον προσωπικό αριθμό σας, δεν σας άφηνε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η τελική όμως απόφασή σας, έχει ωριμάσει στο μυαλό σας. Σας ανοίγονται ταυτόχρονα νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες. Για αρκετούς θα βρεθεί κάτι καλό σε άλλο μέρος από εκεί που βρίσκεστε, αλλά θα αξίζει τον κόπο να το ακολουθήσετε.

Όσοι βρίσκεστε σε μία εργασία και είστε καλά θα δείτε να γίνονται αλλαγές ή θα τις προκαλέσετε εσείς να γίνουν. Αυτό θα φέρει ανανέωση. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα βρείτε μία θέση σε υπεύθυνο πόστο. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί το πτυχίο σας ή απλώς η προϋπηρεσία που έχετε. Επίσης υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αλλάξετε τόπο διαμονής προκειμένου να ακολουθήσετε μία σοβαρή επαγγελματική ευκαιρία! Το οικονομικό σας κομμάτι θα ανέβει σιγά-σιγά, γιατί τώρα βάζετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον.

Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι από καιρό ζείτε σε έναν ταλαιπωρημένο γάμο ή σε μία ψυχοφθόρα σχέση, ενδέχεται να φύγετε. Στους περισσότερους ωστόσο αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με τον ή την σύντροφό σας. Ασφαλώς θα υπάρξει αμοιβαίος ψυχικός πόνος, αλλά θα καταφέρετε να μείνετε φίλοι! Παρακάτω θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για μία πετυχημένη επιλογή καινούριου συντρόφου.

Αν πάλι ορισμένοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο που πάει καλά, θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την ενέργεια στη σχέση σας. Οι μετακινήσεις και οι εκδρομές θα είναι στο πρόγραμμά σας. Δεν αποκλείεται επίσης ένας δεσμός να οδηγηθεί σε πρόταση γάμου!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία με άτομο που θα σας πάρει αρκετά στα σοβαρά και θα σας ερωτευτεί. Αν θέλετε να το κρατήσετε στη ζωή σας, πάρτε το κι εσείς στα σοβαρά και μην θεωρήσετε δεδομένη την σταθερότητά του. Στην περίπτωση που δεν είστε έτοιμοι για μία σφιχτοδεμένη σχέση, καλύτερα να είστε ειλικρινείς. Οι πιθανότητες να δεχθεί το άτομο αυτό να σας δώσει χρόνο, αλλά και να κάνει μικρούς συμβιβασμούς είναι πολλές. Φροντίστε ωστόσο να μην τεντώσετε το σχοινί με τις τάσεις φυγής σας!

Προσωπικός αριθμός 8 :

Αυτόν το μήνα θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα, του γνωστού βασιλιά από την ελληνική μυθολογία, που ότι άγγιζε γινόταν χρυσός! Η ύλη θα σας απασχολήσει γενικότερα. Όσοι βρίσκεστε σε μία δουλειά, στην οποία τα έσοδά σας εξαρτώνται από την ποσότητα της εργασίας σας, θα έχετε πολύ κίνηση και θα βγάλετε ακόμη περισσότερα χρήματα.  Ίσως κάποιοι στον περίγυρό σας να το αντιληφθούν και να σας ζητήσουν δανεικά. Γι αυτό, αν δεν σας συμφέρει κάτι τέτοιο, καλύτερα να μην λέτε πόσα βγάζετε!

Δώρα από ανθρώπους που σας αγαπούν, κέρδη από λαχείο, επιστροφές παλιών δανεικών, είσπραξη καθυστερημένων χρημάτων κτλ., θα είναι μέσα στα καλά που θα σας έρθουν αυτόν το μήνα. Όσοι εργάζεστε σε δουλειά που έχει σταθερές μηνιαίες αποδοχές, είστε πολύ κοντά σε μία αύξηση! Επίσης όσοι περιμένετε κάποια προαγωγή, αυτή θα γίνει, και ταυτόχρονα θα έρθει αναβάθμιση των αποδοχών σας!

Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα πιάσετε δουλειά εκεί που θέλετε. Μπορεί να είναι ένας χώρος για τον οποίο έχετε κάνει  προσπάθειες για να μπείτε, και μπορεί να έχει μεσολαβήσει ένας δικός σας γνωστός. Αξίζει να πούμε ότι είστε ευνοημένοι όσοι εργάζεστε στον χώρο του νόμου και της δικαιοσύνης, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κτλ.

Η προσωπική ζωή των γυναικών του αριθμού σας, θα είναι πιο ενδιαφέρουσα αυτόν το μήνα απ’ ότι η προσωπική ζωή των αντρών! Οι παντρεμένες κι οι δεσμευμένες σε σχέση, ασκείτε μία σαγήνη στον καλό σας, ο οποίος θα είναι αρκετά δοτικός και τρυφερός μαζί σας. Μην διστάσετε να του ζητήσετε κάτι, που σε άλλη περίπτωση θα σας το αρνιόταν! Επειδή ταυτόχρονα γοητεύετε κι άλλους άντρες γύρω σας, είναι πιθανόν να δεχθείτε από τον σύντροφό σας σκηνές ζήλειας. Οι ελεύθερες θα αποκτήσετε έναν αθεράπευτο θαυμαστή, που θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να σας κατακτήσει. Επειδή ο προσωπικός αριθμός σας διαθέτει μία σχεδόν αλάνθαστη διαίσθηση, ακούστε τη φωνή της και αναλόγως ενθαρρύνετε ή βάλετε φρένο σε αυτόν τον άντρα.

Οι άντρες του αριθμού σας θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και λιγότερο με τον έρωτα. Παρόλα αυτά, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα βγάλετε ένα τρυφερό και στοργικό προφίλ προς την σύντροφο ή την σύζυγό σας. Οι ελεύθεροι φαίνεται να κυνηγάτε προς το παρόν την χαρά του sex, χωρίς να συγκεντρώνεστε σε κάποιον στόχο δέσμευσης. Ωστόσο αν  συναντήσετε  τη γυναίκα της ζωής σας, θα το νιώσετε και τότε θα εστιάσετε αποκλειστικά  σ’ αυτήν!

Προσωπικός αριθμός 9 :

Αυτόν το μήνα θα προτιμήσετε να ξεκουραστείτε και να ξοδέψετε τον χρόνο σας με αργούς ρυθμούς. Μία διάθεση να φιλοσοφήσετε την ζωή είναι προβλεπόμενη. Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανόν να πείτε ορισμένα αθώα ψέματα στο περιβάλλον σας ή στον εαυτό σας! Ίσως έχετε νιώσει ότι πέφτετε στο στόχαστρο αυστηρής κριτικής από τους άλλους, κι έτσι προτιμάτε μερικές φορές να τους πείτε όμορφα ψέματα παρά τις ενοχλητικές αλήθειες.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα κινηθείτε κάπως χαλαρά απέναντι στον ή στην σύντροφό σας. Αρκετοί θα έχετε όρεξη να συζητάτε με το ταίρι σας, αλλά δεν θα είστε πρόθυμοι για κοινές δραστηριότητες. Προσπαθήστε να μην φτάσετε στο σημείο να εκνευρίσετε τον άνθρωπό σας με την απροθυμία ή τις δικαιολογίες σας. Αν πείτε κάποια αθώα ψεματάκια, προκειμένου να καλύψετε με «χρυσόσκονη» την ανάγκη σας για απραξία, φροντίστε αυτά να είναι αληθοφανή, για να μην βάλλουν σε σκέψεις το ταίρι σας. Για παράδειγμα, αν  ο ή η σύντροφός σας, σας προτείνει να δείτε στον κινηματογράφο μία εξαιρετική ταινία και εσείς  θέλετε να το αποφύγετε, είναι προτιμότερο να πείτε πως προτιμάτε να περάσετε μαζί του ή μαζί της  την βραδιά  αγκαλιά βλέποντας τηλεόραση, παρά να προσπαθήσετε να τον ή την πείσετε, ως άλλος κριτικός κινηματογράφου, ότι η συγκεκριμένη ταινία δεν αξίζει και θα χάσετε τον χρόνο και τα λεφτά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γοητεύσετε αρκετές και αρκετούς! Ίσως κάποιες θαυμάστριες ή θαυμαστές σας να ερμηνεύσουν ως ένδειξη  αυτοπεποίθησης την χαλαρή σας διάθεση και να «κολλήσουν» ακόμη περισσότερο μαζί σας. Αν όμως κάποια ή κάποιος σας αρέσει, μην αφήσετε στην τύχη την καλή εξέλιξη της γνωριμίας, αλλά διεκδικήστε την-τον. Ένα αβαντάζ που έχετε είναι ότι τα πάτε καλά με τα ωραία λόγια. Λίγο παρακάτω όμως θα χρειαστεί να ξεβολευτείτε και να κάνετε και πράξεις. Ευτυχώς ο έρωτας μας δίνει ενέργεια και φαντασία από μόνος του!

Σχετικά με την εργασία σας θα είστε αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι στο έργο σας. Ίσως όμως να δείξετε αδιαφορία για αλλαγές ή να σας δυσαρεστήσει το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές στη δουλειά σας. Ας μην σκεφτείτε όμως μόνο την ταλαιπωρία αλλά και το θετικό αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών! Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και ασφαλή.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα πάτε να δουλέψετε σε μία δουλειά μόνο εάν αυτή σας ενδιαφέρει ως αντικείμενο και σας αρέσουν οι συνθήκες.  Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν οι εξής δύο πιθανότητες: ή να συνεχίσετε να ψάχνετε μέχρι να βρείτε αυτό που θέλετε κι όπως το θέλετε, ή να ξεκινήσετε κάπου, όπου δεν θα είστε ικανοποιημένοι. Στην δεύτερη περίπτωση, δεν αποκλείεται να εργαστείτε για μικρό διάστημα και τελικά να αποχωρήσετε. Για να μη γίνει αυτό θα χρειαστεί να επιβληθείτε στον εαυτό σας και να δεχθείτε την πραγματικότητα όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2020

In category Ταρώ

 Απρίλιος 2020. Μήνας  Εξισορρόπησης. Ο Απρίλιος του 2020 είναι από αριθμολογικής πλευ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u