Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020


Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1).

Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβλέψεις του μήνα, θα υπενθυμίσουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/6/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, θα προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο νούμερο : 1 + 6 + 2 + 0 + 2 + 0 = 11 = 1 + 1 = 2. Ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το δύο (2). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα του καθενός ανθρώπου.   

Ο Ιούνιος του 2020 είναι μήνας ένα ή άσσος (1). Αυτό γιατί αν προσθέσουμε τον αριθμό του μήνα, το 6, επειδή είναι ο 6ος μήνας, στον αριθμό του έτους, το 4, επειδή 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, μας κάνει το άθροισμα 10 : 6 (Ιούνιος) + 4 (2020) = 10 = 1 + 0 = 1 (Ιούνιος του 2020).

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, τόσο για την δυτική, όσο και για την ινδική αριθμολογία, ο αριθμός ένα (1) «επηρεάζεται» από τον πλανήτη (κατά την Αστρολογία πλανήτης) Ήλιο. Οπότε τούτος ο μήνας θα έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Τα οποία είναι : η εξωστρέφεια, η εξουσιαστική δύναμη, η σταθερότητα, η αρρενωπότητα (στους άντρες), η καλοσύνη, η εκλεπτυσμένη εμφάνιση (στις γυναίκες), ο έρωτας, οι σχέσεις, η υλική και χρηματική επάρκεια, οι συνάψεις μακροχρόνιων δεσμών, οι επανασυνδέσεις των αδίκως χωρισμένων ζευγαριών κτλ.

Εκείνοι που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν τον μήνα, ασχέτως του προσωπικού σας αριθμού, είστε όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 1, 10, 19, 28, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης εκείνοι-ες που έχετε προσωπικό αριθμό το 1 αλλά και τους αριθμούς 2, 3 και 9, που είναι φιλικοί με το 1.

Επίσης θα έχετε κάποια ενισχυμένη εύνοια, όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα : Α, α – Ι, ι – Ρ, ρ , που αντιστοιχούν στον αριθμό ένα (1). Τα γράμματα : Β, β – Κ, κ – Σ, σ , που ανήκουν στον φιλικό με το 1 αριθμό δύο (2). Τα γράμματα : Γ, γ – Λ, λ – Τ, τ , που κατατάσσονται στον επίσης φιλικό με το 1 αριθμό τρία (3). Και το γράμμα Θ, θ ,  που αντιστοιχεί στον φιλικό με το 1 αριθμό εννιά (9).  * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο, εννοούμε εκείνο που αναγράφετε στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως εκάστου-ης. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 1 είναι τα : A, a – J, j – S, s .

                            Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Διχασμένους σας βρίσκει αυτός ο μήνας ανάμεσα στην τάση σας για δύναμη και επιβολή και στην παρεμπόδισή της από το περιβάλλον σας. Πιθανόν να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό άτομο κοντά σας, που δεν σας αφήνει να εκφραστείτε όπως θέλετε. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει, αλλά μπορεί και να σας προστατέψει από την κακή χρήση της δική σας δύναμης. Αναζητήστε τους φίλους σας, αλλά νιώσετε συμπάθεια και για τους «εχθρούς» σας. Ίσως αυτόν τον μήνα να γίνουν οι «δάσκαλοί» σας!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα φανεί μία αβάσταχτη ηρεμία, που ουσιαστικά θα σας εκνευρίσει περισσότερο. Κάτι πάει να γίνει, κάτι πάει να εκφραστεί, να εκτονωθεί, να ξεσπάσει, κι όλο αναβάλλεται. Τούτη η κατάσταση θα σας κάνει να νιώσετε άβολα. Θέλετε να εκφραστείτε και η καλοσύνη του-της συντρόφου σας, σας δημιουργεί ενοχές πριν καν τραβήξετε το σχοινί. Αν, ωστόσο, η ανάγκη σας να πείτε ορισμένα δυσάρεστα πράγματα είναι έντονη, τότε κάντε το. Επιλέξτε έναν ευγενικό τρόπο, ή ακόμη και με χιούμορ, εφόσον το ταίρι σας δεν συμμετέχει και επιμένει να λειτουργεί ως ηρεμιστικό. Για παράδειγμα, για να πείτε αυτό που θέλετε, μπορείτε να εκφράζεστε με στόμφο, του τύπου : «Ώχ! Τι θα κάνω;», «Έλεος! Τι ήταν αυτό;» κτλ. Τούτο ενέχει ένα στοιχείο υπερβολής, αλλά θα τραβήξει το ενδιαφέρον του άλλου. Ενώ θα υπάρχει και μία νότα χιούμορ που δεν θα βαρύνει την διάθεση μεταξύ σας.

Χωρίσατε και θέλετε αυτό να περάσει σαν ένα κακό όνειρο; Η ευκαιρία θα δοθεί και θα διαπιστώσετε σύντομα ότι η σχέση σας δεν έχει χάσει τα αποθέματα ενέργειας και αγάπης που χρειάζεται για το μέλλον της. Παρόλα αυτά η λέξη κλειδί είναι η υπομονή. Ενδεχομένως ορισμένες φορές να χρειάζεστε μεγαλύτερες συγκινήσεις μέσα στην σχέση σας. Μήπως, ωστόσο, αγνοείτε την σημασία των βασικών, που είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια που σας προσφέρει; Εάν λοιπόν εσείς ή το ταίρι σας δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, θα εκτιμήσετε αυτό που έχετε. Πως θα σας φαινόταν αν η σχέση σας, σας χάριζε τις συγκινήσεις που φαντάζεστε, αλλά δεν ήταν σταθερή, ενώ ταυτόχρονα σας γέμιζε ανασφάλειες;

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες τούτον τον μήνα βρίσκεστε σε μονόδρομο : σχέση ή μόνοι! Αυτή η χρονική στιγμή σας κατευθύνει σε νέα γνωριμία, που θα έχει τα εφόδια σχέσης! Οι πειραματισμοί, οι περιορισμοί του τύπου γνωριμία με ήδη δεσμευμένο άτομο, οι μεταμοντέρνες ελεύθερες καταστάσεις, δεν ευνοούνται γενικότερα. Αντιθέτως προβλέπεται γνωριμία με άντρα ή γυναίκα που θα έχει σχεσιακή χημεία μαζί σας. Τούτο σημαίνει ότι μπορεί να μην υπάρχουν οι συναρπαστικές εκπλήξεις, αλλά η ηρεμία και η ασφάλεια μίας κατά τ’ άλλα καλής σχέσης. Εάν αυτό δεν σας δελεάζει, ίσως να παραμείνετε για λίγο ακόμα μόνοι-ες, μέχρι αργότερα να γνωρίσετε τον-την μπουρλοτιέρη-ισα των συναισθημάτων σας!

Η εργασία σας, για τους… άσσους (1) που εργάζεστε, θα είναι το ιδανικό σας κομμάτι για τούτον το μήνα! Η συνεννόηση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, με τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας, θα είναι εξαιρετική. Αν θέλετε να πείτε κάτι που αισθάνεστε ότι μπορεί να ενοχλήσει, πείτε το με μία δόση χιούμορ. Για παράδειγμα, αντί του « Το έκανες πάλι λάθος!», προτιμήστε το : « Πότε λες να μάθεις να το κάνεις σωστά;». Εννοείται πως δεν αναφερόμαστε στις περιπτώσεις που λείπει η καλή πρόθεση. Η εργασία η ίδια θα πάει πολύ καλά. Η δυναμική της δουλειά σας θα σας δώσει ώθηση να εργαστείτε με ζήλο. θα αμείβεστε τακτικά και ικανοποιητικά. Αρκετούς σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και ανανεωτικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο.

Όσοι δεν απασχολείστε κάπου προς το παρόν, έχετε όμως την εσωτερική πληροφορία ότι ήρθε η ώρα να ψαχτείτε δυναμικά, θα λάβετε την υποστήριξη ενός γνωστού σας ατόμου, που το εμπιστεύεστε. Εναλλακτικά θα βρεθείτε σε χώρο όπου κάποιος με δύναμη θα σας δει με θετική ματιά, προκειμένου να σας εμπιστευτεί σε μία υπεύθυνη θέση. Η νέα εργασία σας ενδέχεται να αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών ή γενικότερα στην εξυπηρέτηση ατόμων. Θα νιώσετε ασφάλεια στον καινούριο σας χώρο από οικονομικής πλευράς αλλά και γενικότερα. Ορισμένοι ίσως να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, σε διαδικτυακό ή φυσικό χώρο, με συνεργάτη που προβλέπεται άνετος στην επικοινωνία. Υπάρχουν καλές ενδείξεις για επιτυχία.

 Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Ένα άτομο θα ξεχωρίσει στην ζωή σας αυτόν το μήνα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Στην πορεία ίσως διαπιστώσετε πως είναι ένα εξουσιαστικό άτομο, που θέλει να σας ελέγχει. Παρόλα αυτά θα έχει την «ανάγκη» σας και μπορείτε να θέσετε κι εσείς τους δικούς σας όρους. Η συνδιαλλαγή σας δεν θα είναι εύκολη, αλλά αν βρείτε την ισορροπία μεταξύ σας, μπορεί να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Αν όχι, ενδέχεται να μιλάμε για μία τύπου σχέση που θα σας οδηγήσει στην «απώλεια» του εαυτού σας!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, το ταίρι σας ή κάποιος τρίτος μπορεί να θέλουν να επιβάλλουν την θέλησή τους σε εσάς. Αγαπάτε τον άνθρωπό σας και έχετε όλη την καλή διάθεση να του-της σταθείτε, ακόμη και με μία δόση αυταπάρνησης. Αυτό δεν είναι λάθος, εφόσον τα κίνητρα του-της άλλου-ης είναι αντικειμενικά, όπως μία ανάγκη. Αν όμως το κίνητρό του-της είναι η επίδειξη ισχύος, τότε ίσως να χρειαστεί να πάρετε θέση και να διεκδικήσετε με ήρεμο τρόπο μία καλύτερη συμπεριφορά από τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, ή από το τρίτο άτομο, που ενδεχομένως «ανακατεύεται» στον δεσμό ή στον γάμο σας. Επειδή όπως προείπαμε αγαπάτε το ταίρι σας και σας αγαπάει κι αυτό, θα καταφέρετε ένα καλό αποτέλεσμα και η σχέση σας θα δυναμώσει μετά από την λύση ενός τέτοιου «λεπτού» προβλήματος.

Αν έχετε χωρίσει, αλλά κατά βάθος έχετε την επιθυμία να είστε ξανά μαζί, θα έρθετε σε μία εσωτερική πάλη. Ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να προσπαθούν να σας πείσουν ότι είναι καλύτερα που χωρίσατε και πως δεν σας άξιζε αυτός-η ο-η σύντροφος. Τούτο σας δημιουργεί αμηχανία, ώστε να ομολογήσετε ότι ακόμη αγαπάτε το πρώην ταίρι σας. Θα χρειαστεί να παλέψετε με τον εαυτό σας αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους που θέλουν το «καλό» σας. Θα πρέπει ωστόσο να πούμε πως ο ή η πρώην σας δεν θα αλλάξει τόσο, όσο θα θέλατε εσείς και οι δικοί σας. Επομένως ή αφήνεστε στην ηχώ της καρδιά σας και επιστρέφετε, ή αφήνεστε στην φωνή της λογικής και φεύγετε οριστικά. Η ευκαιρία για επανασύνδεση θα δοθεί κάνοντας το πρώτο βήμα ο-η άλλος-η.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, ετοιμαστείτε για μια καρμική γνωριμία! Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα θα εμφανιστεί μπροστά σας και θα σας κάνει να νιώσετε ερωτική ταχυπαλμία! Αφοπλισμένοι-ες από τις αντιστάσεις σας, θα είστε έτοιμοι-ες να παραδοθείτε άνευ όρων! Πριν γίνει αυτό, θα θέλαμε να σας πούμε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και στην μανία του έρωτα. Η πρώτη είναι η υγιής περίπτωση, αλλά η δεύτερη δυστυχώς είναι η αρρωστημένη. Που σημαίνει ότι ο-η άλλος-η θα σας κάνει ότι θέλει. Επομένως από την αρχή επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, αλλά όχι να «κυριευτεί» από έρωτα. Έτσι θα βάλετε τις σωστές βάσεις και τα σωστά όρια, ώστε να «χτιστεί» μία υγιής σχέση στο μέλλον. Στην περίπτωση που η σχέση είναι καρμική, ακόμη περισσότερο θα χρειαστεί να «ελέγξετε» την ερωτική ορμή σας, γιατί τότε το κάρμα θα σας επιστραφεί ως αχαριστία του-της άλλου-ης.

Όσοι εργάζεστε θα έχετε την βεβαιότητα ότι η εργασία σας διευθύνεται από άτομο ή άτομα που είναι ικανά, και στηρίζουν εσάς και την ίδια την δουλειά. Αν είστε εσείς ο εργοδότης, μπορεί δίπλα σας να υπάρχει ένα καλός συνεργάτης-σύμβουλος. Θα βρείτε το μέτρο και θα ακολουθήσετε τον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία και όχι το μονοπάτι που ενέχει ψευδαισθήσεις και ουτοπίες. Η δουλειά είναι δουλειά! Αν καταλαβαίνετε ότι πιέζεστε λίγο, αλλά τούτο γίνεται για καλό της καριέρας και της εργασίας σας, ανεχτείτε το μέχρι υγιούς ορίου. Θα δικαιωθείτε και θα αναγνωριστείτε παρακάτω. Σε γενικές γραμμές θα περνάτε καλά. Όμως στην περίπτωση που υπάρχει μία επιπλέον αχρείαστη πίεση, διαχειριστείτε το με διπλωματία και χωρίς να έρθετε σε άμεση ρήξη. Έχετε το ταλέντο για κάτι τέτοιο. Οι αμοιβές και τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και ικανοποιητικά.

Όσοι δεν εργάζεστε, όμως βρίσκεστε σε εργασιακή αναζήτηση, θα βρείτε διέξοδο δια μέσου ισχυρού ατόμου. Τούτο μπορεί να είναι ένας διαμεσολαβητής που θα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εσάς, ή ένας εργοδότης με ισχυρή προσωπικότητα και δίκαιος. Κερδίστε τις εντυπώσεις με το φιλότιμο και την καλή σας διάθεση. Θα τους «κατακτήσετε» εκεί και θα χαίρονται που θα σας έχουν ανάμεσά τους. Αν είστε από χαρακτήρα «ξεροκέφαλοι», αφήστε το έξω από την νέα δουλειά σας. Θα αρχίσετε να πληρώνεστε κανονικά και θα δείτε πλέον γεμάτο το πορτοφόλι σας.

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Ένας καλός μήνας για τον αριθμό σας ανοίγεται μπροστά σας. Θα βρεθείτε ενώπιον προκλήσεων δημιουργικότητας, μόνοι σας ή με έναν καλό συνεργάτη. Ένα άτομο θα σταθεί δίπλα σας και θα σας ενδυναμώσει, αλλά και σεις θα του δώσετε τα φώτα σας. Ίσως να μιλάμε για έναν συνοδοιπόρο, που θα ξεπροβάλει μέσα από τον κύκλο των γνωστών σας, ή θα εμφανίσει στον δρόμο σας το πεπρωμένο. Παρόλα αυτά μην ποντάρετε στην μονιμότητα αυτής της φιλίας, ο χρόνος θα δείξει αν ήρθε για μα μείνει, ή για να παίξει ένα σύντομο αλλά σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα ζήσετε έναν αναζωογονητικό μήνα στην σχέση σας. Ίσως η κυρία να αναλάβει τον συμβουλευτικό ρόλο προς τον κύριο, και ο κύριος τον πρακτικό και διεκπεραιωτικό ρόλο, χωρίς απαραίτητα τούτοι οι ρόλοι να είναι απόλυτοι. Ο ένας θα χαίρεται με την παρουσία του άλλου και θα κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα. Σύμφωνα με αυτήν την δυναμική είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη, αλλά και πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης στα ανύπαντρα ζευγάρια. Ότι «δημιουργηθεί» από κοινού στο τώρα σας, θα έχει μία ξεχωριστή τύχη και θα σας φέρει μελλοντική χαρά.

Αν όμως βρίσκεστε σε χωρισμό, χωρίς αυτό να το δέχεστε μέσα σας, υπάρχουν δύο «αποκλίνουσες» περιπτώσεις : α) Να αγαπιέστε ακόμα, αλλά κατά βάθος να ξέρετε ότι η σχέση σας τελείωσε. Κανένα πραγματικά δυσάρεστο συναίσθημα δεν υπάρχει μέσα σε κάποιον από τους δύο σας. Εκτός του πόνου του χωρισμού. Κατά τ’ άλλα θα παραμείνετε φίλοι. Κρατήστε από την σχέση σας τα μαθήματα που σας έδωσε για να τα αξιοποιήσετε στην επόμενη σχέση. Ίσως το σημαντικότερο μάθημα που πήρατε είναι ότι θα πρέπει στην επόμενη σχέση να αφεθείτε περισσότερο. Μπορεί σε αυτήν να κρατήσατε τον εαυτό σας, κι οι δύο ή ο ένας από τους δύο, σε μία ασφαλή απόσταση, που δεν βοήθησε στην λύση των προβλημάτων σας. β) Να αγαπιέστε ακόμα και να αποφασίσετε να δώσετε μία ευκαιρία, γιατί πιστεύετε ότι η απομάκρυνση μεταξύ σας είναι άδικη. Στην περίπτωση αυτή έχετε καταλάβει ότι κάποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξουν και θα είστε έτοιμοι-ες να το κάνετε. Δηλαδή θα μπορείτε να τσαλακωθείτε για την αγάπη σας.

Ελεύθεροι κύριοι ή ελεύθερες κυρίες τούτον τον μήνα; Τι θα λέγατε να κάνετε σχέση; Είναι τόσο απλό! Ο-η υποψήφιος-α σύντροφος που θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, θα είναι ο-η καλύτερος-η για εσάς. Και ανάστροφα εσείς για εκείνον-ην. Οι πιθανότητες να τον-την γνωρίστε σε δημιουργικό χώρο, διαδικτυακό ή φυσικό, ή σε κάποιον χώρο κοινού ενδιαφέροντος, είναι οι περισσότερες. Από την πρώτη στιγμή θα καταλάβετε αμοιβαία ότι δεν συναντηθήκατε τυχαία. Το Σύμπαν σας κλείνει το μάτι με νόημα, φέρνοντας μπροστά σας το… άλλο σας μισό! Αν δεν προχωρήσετε με τέτοια τύχη, αναρωτηθείτε μήπως τελικά η μοναχικότητα είναι συνειδητή επιλογή σας. Έστω και με μία τέτοια διαπίστωση αυτογνωσίας, θα βγείτε και πάλι κερδισμένοι-ες.

Περισσότερο κερδισμένοι θα βγείτε από την εργασία σας, αν είστε εργαζόμενοι. Από κάθε άποψη μιλάμε για έναν εξαιρετικό μήνα. Υγιείς σχέσεις με συναδέλφους-συνεργάτες, ή προϊσταμένους- υφισταμένους. Καλή έκβαση και απόδοση της ίδιας της δουλειάς. Αύξηση των οικονομικών του χώρου σας, με όφελος και στην δική σας τσέπη! Πιθανές έξτρα αποδοχές ή επιβραβεύσεις. Δημιουργικότητα εκεί που προβλέπεται. Καλλιτεχνική δημιουργία με φίνο αποτέλεσμα. Ή καλλιτεχνική συνεργασία που θα κάνει θραύση! Σε όλα τα παραπάνω ίσως ένα άτομο από τον επαγγελματικό χώρο σας να σας στηρίζει ή να αλληλοϋποστηρίζεστε.

Αν ορισμένοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά ψάχνετε για νέα εργασία, ευνοείστε πολύ! Αλλά με μία… προϋπόθεση : Να μην «κάνετε» κάτι λιγότερο από εκείνο που θέλετε, ή να μην έρθετε σε συνεργασία με ανθρώπους διαφορετικούς από εκείνους που εκτιμάτε και σας εκτιμούν. Ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί και θα σας πάει καλά η δουλειά που θα σας ταιριάζει. Παρόλα αυτά, εάν διαλέξετε κάτι «ξένο», τότε ενδέχεται να μην διαρκέσει για πολύ καιρό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ωφεληθείτε κι από εκεί. Ενδέχεται, ακόμη και στον χώρο που δεν προτιμάτε, να βρεθεί ο άνθρωπος που θα σας δείξει τον δρόμο για τον επόμενο χώρο που θα σας ταιριάζει. Πάντως σε κάθε περίπτωση θα ανεβάσετε το οικονομικό σας επίπεδο.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να είναι πολύ δημιουργικός για εσάς. Ένας άνθρωπος θέλει να σας «ξετρυπώσει» και να σας «αξιοποιήσει». Είστε διστακτικοί κι αναρωτιέστε εάν προτιμάτε να μείνετε στην αφάνεια, ή να βγείτε μπροστά στα φώτα. Μένοντας στην αφάνεια θα έχετε τον χρόνο και την «πολυτέλεια» να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Βγαίνοντας στο φως θα πρέπει ελαφρώς να «αλλοτριωθείτε» και να παίξετε τον ρόλο που σας ζητούν οι άλλοι, για να γίνεται ο ήρωας τους, ή έστω το καλό παιδί.

Παντρεμένοι-ες; Ή δεσμευμένοι-ες; Αν είστε το δεύτερο, ο καλός σας ή η καλή σας ενδέχεται να σας μιλήσει για γάμο! Προβλέπεται να σας κυριεύσουν μπερδεμένα συναισθήματα ευχαρίστησης και φόβου. Εάν όντος συμβεί αυτό, είναι προτιμότερο να ζητήσετε χρόνο, παρά να πείτε «ναι», ενώ κάτι τέτοιο θα σας δημιουργεί ανασφάλεια. Είναι σωστό να πείτε και τους λόγους που δεν δέχεστε. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να παραμείνετε στην θέση σας, παρά να κάνετε έναν συμβιβασμό. Αργότερα θα το μετανιώσετε. Εννοείται πως αν θέλετε να προχωρήσετε σε γάμο, τότε δεν υπάρχει εσωτερική σύγκρουση και όλα θα πάνε καλά. Οι ήδη παντρεμένοι-ες ίσως να βρεθείτε μπροστά σε μία πρόκληση από το ταίρι σας, ή εκείνο από εσάς. Κάτι του-της ζητάτε ή κάτι σας ζητάει για το καλό του γάμου σας. Αν συμφωνείτε, κάντε το. Αν όχι, μην συμβιβαστείτε, ακόμη κι αν έρθει ρήξη. Αν συμβιβαστείτε, αργότερα θα νιώσετε ο ένας για τον άλλον συναισθήματα αντιπάθειας.

Κάποιοι χωρισμένοι-ες βρίσκεστε σε μελαγχολική διάθεση, γιατί σας λείπει ο ή η πρώην σας. Πριν σας δοθεί η νέα ευκαιρία, αναλογιστείτε τι πραγματικά σας δημιουργεί κενό. Η ίδια η απουσία του-της άλλου-ης; Ή η ψευδαίσθηση ότι σας είναι απαραίτητος-η; Μήπως κάποιοι-ες είχατε αμελήσει την σχέση με τον εαυτό σας, δίνοντας προτεραιότητα στην σχέση με το ταίρι σας; Άραγε τώρα που μείνατε μόνοι με τον εαυτό σας, φοβάστε να τον γνωρίσετε καλύτερα και θέλετε να τρέξετε στην βόλεψη του-της συντρόφου; Εάν ισχύουν τα παραπάνω, τότε όχι μόνο ο χωρισμός σας δεν ήταν ατυχία, αλλά μεγάλη τύχη και δώρο από το Σύμπαν. Η ευκαιρία για την επανασύνδεση θα έρθει ως το τέλος του μήνα, μόνο που αυτή την φορά θα ξαναμπείτε στην σχέση γιατί αγαπάτε τον άλλον κι όχι γιατί φοβάστε τον «μοναχικό» εαυτό σας.

Αν είστε ελεύθερος άντρα ή ελεύθερη γυναίκα, θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ωριμάσει, εάν βέβαια της δώσετε χώρο στην ζωή σας. Η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, θα θέλει να σας εξελίξει και σαν άτομο, πέραν του αισθηματικού σας δεσμού. Έτσι η νέα σας γνωριμία θα ενέχει ένα διπλό δίλημμα: «Να μπω σε σχέση ή όχι;» και ταυτόχρονα «Να εξελιχθώ σαν άνθρωπος ή καλά είμαι όπως είμαι;» Την απόφαση τούτη θα την πάρετε μόνοι σας.

Όσοι εργάζεστε θα είστε σε καλά χέρια μέσα στην δουλειά σας. Οι συνάδελφοι ή συνεργάτες ή εργοδότες σας, ωσάν να σας έχουν αξιολογήσει και εκτιμήσει σωστά, θα σας δίνουν αρμοδιότητες που σας ταιριάζουν και που σας κάνουν δημιουργικούς. Η δουλειά σας η ίδια θα πάρει ανοδική πορεία, ενώ, εάν εμπιστευτείτε εκείνους που σας εκτιμούν, θα πάτε και προσωπικά πολύ ψηλά. Τα οικονομικά σας οφέλη από την εργασία σας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας!

Αν δεν βρίσκεστε προς το παρόν σε κάποια εργασία, αλλά αναζητάτε μία καλή, θα δεχτείτε την υποστήριξη ενός γνωστού σας ατόμου που σας πιστεύει, θα μιλήσει ή γενικότερα θα διαμεσολαβήσει, ώστε να εισέλθετε στον χώρο, διαδικτυακό ή φυσικό, που επιθυμείτε, κι όχι απλά σε οποιονδήποτε χώρο. Αν μέσα σας νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Προβλέπεται η νέα εργασία σας να αξιοποιεί την δημιουργικότητά σας ή την αναλυτική σας ικανότητα. Ταυτόχρονα θα δεχτείτε αξιοπρεπείς αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει ερωτική διάθεση προς πάσα κατεύθυνση. Προς την δουλειά σας, προς τα αγαπημένα σας χόμπι, προς το ταίρι σας, προς τους ανθρώπους που συναντάτε και σας ελκύουν ερωτικά, προς τις ιδέες σας, προς τις καινούργιες ιδέες που θα γνωρίσετε κτλ. Ο έρωτας, πλατωνικός ή σαρκικός, θα σας περιβάλλει και δια μέσω αυτού θα «γεννηθεί» κάτι όμορφο στην ζωή σας. Αργότερα, όταν θα μιλήσουμε διεξοδικά για τον αριθμό 5 στον αντίστοιχο αριθμολογικό μήνα, θα μάθετε ότι ο αριθμό σας (5) ενέχει το μυστικό της ερωτικής σύστασης! Και θα κατανοήσετε γιατί τούτον τον μήνα (1) αυτό θα είναι σε έξαρση! Προς το παρόν ας προχωρήσουμε στην αναλυτική πρόβλεψη για τον Ιούνιο.

Παντρεμένοι ή δεσμευμένοι άντρες; Θα διαπιστώσετε ότι η σύζυγος ή η σύντροφός σας, στέκεται δίπλα σας με υπομονή και συμπαράσταση. Τούτη η καλή διάθεση της θα σας δώσει επιπλέον έμπνευση για την σχέση σας, αλλά και για ότι δημιουργικό κάνετε. Η σημαντική λεπτομέρεια εδώ είναι ότι η καλή σας, θα σας ενδυναμώσει χωρίς να σας περιορίσει. Αυτό θα σας δώσει φτερά να πετάξετε ψηλά στους ορίζοντές σας. Καλό θα είναι να μην αγνοήσετε την προσφορά της και να ανταποδώστε με την αγάπη σας, και με την προσπάθειά να πετύχετε τους στόχους σας.

Παντρεμένες ή δεσμευμένες γυναίκες; Μάλλον ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας θα γίνει λίγο γκρινιάρης ή έστω παραπονιάρης. Η ανασφάλειά του ενδέχεται να σας κουράσει. Παρότι ξέρετε να τον ηρεμείτε και να τον ενδυναμώνετε, τούτον τον μήνα θα χρειαστείτε την καλύτερη στρατηγική σας γι αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, αν νιώσετε ότι υπερβάλει, δεν θα είναι λάθος να του το επισημάνετε. Αλλά προσέξτε να του πείτε αυτό ακριβώς που συμβαίνει και καθόλου τα γύρω-γύρω. Κάτι σαν το περιβόητο ανέκδοτο με τον άνθρωπο που έσκιζε ότι χαρτί έπιανε στα χέρια του. Κάποιος ψυχίατρος του ψιθύρισε κάτι στο αυτί και θεραπεύτηκε! Όταν οι άλλοι επιστήμονες έκπληκτοι τον ρώτησαν τί ήταν αυτό που του είπε και τον θεράπευσε. Εκείνος απάντησε « Του είπα : Σταμάτα επιτέλους να σκίζεις χαρτιά!». Μάλλον κι εσείς θα γίνεται η ξεχωριστή θεραπεύτρια του «αγχωτικού» συντρόφου σας!

Μερικοί-ες όμως βρίσκεστε σε απομάκρυνση με το ταίρι σας. Οι ερωτικές δυνάμεις, ωστόσο, που σας καλούν να ξαναέρθετε κοντά είναι πανίσχυρες. Έτσι και θα γίνει. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα μπείτε σε επανασύνδεση. Το ερωτικό στοιχείο ενδεχομένως να κυριαρχήσει, εκτονώνοντας χωρίς πολλά λόγια το κενό που μεσολάβησε. Αποφύγετε προς το παρόν να αναλύσετε τις επιπτώσεις του χωρισμού σας. Αφεθείτε στην χημεία σας αβίαστα. Αργότερα θα έρθει η στιγμή για κουβεντούλα. Απολαύστε το τώρα σας, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Αν το μυαλό σας είναι στο μέλλον, τούτο δυστυχώς δεν θα σας βρει μαζί! Γιατί το κοινό μέλλον χτίζεται στο κοινό παρόν.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, διαδικτυακά ή δια ζώσης. Μαζί της-του θα παίξετε… σκάκι! Τούτο σημαίνει ότι θα επιδοθείτε αμοιβαία σε έναν επικοινωνιακό-εγκεφαλικό ανταγωνισμό, με υποχθόνια ερωτικά αισθήματα. Κάποιος από τους δύο θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Ο-η κερδισμένος-η θα κερδίσει την παρτίδα. Ο-η χαμένος-η θα χάσει την παρτίδα, αλλά θα κερδίσει την-τον κερδισμένη-ο! Τελικά κι οι δύο θα βγείτε κερδισμένοι. Μάλλον θα παίξετε πολλές παρτίδες μαζί στο μέλλον!

Η δουλειά σας, για όσους δουλεύετε, θα πάει καλά. Σημαντικές θα σας φανούν οι καλές σχέσεις μέσα στην εργασία σας. Θα υποστηρίζετε τους άλλους και θα σας υποστηρίζουν. Αρκετοί θα έχετε έναν ανεπίσημο ρόλο αποφόρτισης της έντασης. Τούτο σας το στοιχείο αρκετοί θα το εκτιμήσουν και μπορεί να είστε ο αγαπημένος συνάδελφος για πολλούς. Εάν βρίσκεστε σε χώρο που έχει να κάνει με τα κοινά ή την πολιτική, θα αναγνωριστεί το έργο σας. Θα υποστηριχθείτε από τον κόσμο ή από τους αρμόδιους με τους οποίους συνεργάζεστε. Αν η εργασία σας έχει να κάνει με την επικοινωνία, σας περιμένει επιπλέον άνοδος κι επιτυχία. Το οικονομικό σας κομμάτι θα πάει καλά.

Αν όμως δεν εργάζεστε κι αναρωτιέστε για το επαγγελματικό σας μέλλον, καλό θα είναι να απευθύνετε το αίτημά σας σε όσες περισσότερες «πόρτες» μπορείτε. Μέσω της επικοινωνίας, η οποία ευνοείτε πολύ για εσάς αυτόν τον μήνα, θα ανοίξετε το «κανάλι» της δημιουργικής ενέργειας, ώστε και να βρείτε εργασία και να σας εκφράζει το αντικείμενο της. Δεν αποκλείεται ορισμένοι να δεχτείτε την εύνοια ατόμου με κύρος, ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία σε χώρο που θα ταιριάζει με τις σπουδές ή με τις δυνατότητές σας. Οι περισσότεροι ενδέχεται να «εκμεταλλευτείτε» το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αν είστε δημοσιογράφοι, συγγραφείς κτλ. προβλέπεται να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα. Οι αμοιβές σας γενικά θα δικαιώνουν την προσπάθειά σας.

Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Ένας ωραίος μήνας ξεκινά για τον αριθμό σας. Η σχέση σας με τον αριθμό ένα (1) είναι στενή, κάτι που θα επεξηγήσουμε σε μία επόμενη αριθμολογική ανάλυση. Το ένα (1), θυμίζουμε, είναι το αριθμητικό σημάδι τούτου του μήνα. Αυτό που προς το παρόν θα πούμε, είναι ότι εσείς τα 6άρια είστε η ανώτερη οκτάβα του άσσου (1). Τί σημαίνει αυτό; Θα κινηθείτε σε ένα οικείο περιβάλλον ή πλαίσιο. Ο κόσμος θα είναι «δικός σας». Ευνοείται κάθε δραστηριότητά σας, αρκεί τούτη να ξεκινά από την αγάπη σας για τον άλλους. Κάτι τέτοιο ταιριάζει απόλυτα με τον αριθμό σας (6), περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον αριθμό.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα διαχειριστείτε μία ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Μόνο που αυτή η αντιπαράθεση θα έχει μία παιχνιδιάρικη πρόθεση. Έτσι, μπορεί οι γυναίκες να ψευτοκλαίτε για να εκφράσετε το παράπονό σας στους άντρες σας. Αλλά ταυτόχρονα τούτο θα είναι κι ένα ερωτικό κάλεσμα, ώστε να τους ξελογιάσετε μέσω της ερωτεύσιμης θλίψης σας. Τελικά θα περάσει το δικό σας! Από την άλλη, οι άντρες ενδέχεται να φανείτε απόλυτοι σε θέματα αντιπαράθεσης, όμως ταυτόχρονα θα επιδιώκεται να έρθετε σε μία ψευδοσύγκρουση με τις γυναίκες σας προκειμένου να ανέβει η… θερμοκρασία μεταξύ σας! Κατά βάθος ξέρετε ότι στο τέλος θα κάνουν αυτό που θέλουν! Αν ρωτάτε : Είναι αγάπη όλο αυτό; Απαντούμε : Ναι είναι. Γιατί εμπνέετε ο ένας τον άλλον. Κι οι «ελεγχόμενες» αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, τελικά υπηρετούν την σχέση σας κι όχι τον εγωισμό του καθενός σας! Τα παραπάνω, να διευκρινίσουμε, δεν έχουν να κάνουν με τις εξαιρέσεις, όπου υπάρχει κακή πρόθεση.

Οι χωρισμένοι-ες που σκέφτεστε επίμονα το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, θα τύχετε μία των δύο παρακάτω περιπτώσεων : α) Θα τα ξαναβρείτε με πραγματικά ανανεωμένη διάθεση και ουσιαστική βελτίωση στα παλιά λάθη σας. β) Θα επιλέξετε συνειδητά να παραμείνετε δύο φίλοι, όχι επειδή δεν αγαπιέστε πια, αλλά επειδή υπήρξε εκείνη η λεπτομέρεια, που έκανε το «γυαλί» να ραγίσει. Όντας κάπως απόλυτοι στα θέματα του έρωτα, τέτοιες λεπτομέρειες σας παροπλίζουν και δεν σας «επιτρέπουν» να ξαναμπείτε στην σχέση. Ωστόσο δεν κρατάτε κακία εκτός της σχέσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες βρίσκεστε σε πραγματικό προβληματισμό, να γίνεται ή όχι ζευγάρι με κάποιο ταίρι. Να τι θα γίνει : Θα βρεθεί στον δρόμο σας μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα, που θα σας θέλει. Αυτή ή αυτός θα είναι ο τύπος σας. Επίσης θα σας αφήσει την αίσθηση, ότι ενώ σας διεκδικεί, δεν της-του αρέσουν οι αποπνικτικές σχέσεις. Τούτη είναι και η μόνη περίπτωση για τον μήνα να μπείτε σε νέα γνωριμία. Αν το άτομο που θα σας πλησιάσει θέλει να κάνει μαζί σας μία σφιχτή σχέση, δεν θα ανταποκριθείτε. Χρειάζεστε να είστε με κάποιον αλλά θέλετε και τις… αποστάσεις σας!

Όσοι εργάζεστε θα ωφεληθείτε αρκετά στο οικονομικό σας κομμάτι. Ενδεχομένως οι προηγούμενές προσπάθειες ή και οι θυσίες για την δουλειά σας να μην είχαν ανταμειφτεί όπως θα έπρεπε. Αυτό θα αλλάξει και θα αρχίσετε από αυτόν το μήνα να πληρώνεστε κανονικά στην ώρα σας και ακριβοδίκαια. Οι άλλοι έχουν αναγνωρίσει την αξία σας και την ικανότητα σας, αλλά ενδέχεται εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών να μην στάθηκαν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντί σας. Αυτό ανατρέπεται και έρχονται για σας επιβραβεύσεις. Η ίδια η εργασία ενδυναμώνεται και σταθεροποιείται σιγά-σιγά σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης.

Αν ψάχνετε για εργασία και δεν εργάζεστε κάπου, βρίσκεστε σε μήνα νέου ξεκινήματος. Η τάση σας είναι να πάτε προς κάτι πνευματικό, παρά προς κάτι πρακτικό. Αν, ωστόσο, ακολουθήσετε τελικά κάτι πρακτικό, αυτό θα είναι μία δουλειά που θα εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό, όπως την υγεία, την ανακύκλωση, την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων ή ατόμων κτλ. Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται να κάνετε μία εργασία που θα είναι ταυτόχρονα και κοινωνικό έργο. Ή εναλλακτικά καλλιτεχνικό έργο συγχρονισμένο με τις τωρινές ψυχαγωγικές ανάγκες. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές για εσάς. Εννοώντας ότι θα εκτιμάτε εξίσου την ψυχική εκτόνωση που ενδεχομένως θα έχετε στην δουλειά σας.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ο μήνας αυτός θα θέσει σε αμφισβήτηση την σχέση σας με τον εαυτό σας. Ίσως μία σειρά από ατυχίες ή αποτυχίες να σας έφτασαν στο σημείο να αναρωτηθείτε εάν κάνετε κάτι λάθος. Ένας άνθρωπος από το περιβάλλον σας θα βρει τρόπο να σας βοηθήσει με την καθοδήγησή του. Θα αναπτυχθούν λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε εσάς και σε αυτόν-ην. Κατά πόσο θα επιτρέψετε σε τούτο το άτομο να σας επηρεάσει; Και κατά πόσο είναι σημαντικό να «προστατευθείτε» από τα λάθη σας; Μήπως μέσα από αυτά μαθαίνετε και γίνεστε καλύτεροι;

Οι παντρεμένοι-ες και μαζί οι δεσμευμένοι-ες, ίσως χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε έχετε βάλει ένα άτομο σε ρόλο διαιτητή ανάμεσά σας. Στην χειρότερη περίπτωση προέρχεται από τον κύκλο του ενός από τους δύο σας; Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό εφόσον θα μιλάμε για έναν ειδικό των σχέσεων ή για έναν αντικειμενικό φίλο. Όταν όμως πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται συναισθηματικά μαζί σας, με την φιλική ή την συγγενική διάσταση, οι κρίσεις του ενδεχομένως να μην είναι αντικειμενικές και να προκύπτει αποπροσανατολισμός στην σχέση σας. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας, που έχετε αρκετά ανεπτυγμένη, ώστε να σας οδηγήσει σωστά. Μην σκέφτεστε ότι η σχέση σας μπορεί να έχει μόνιμο πρόβλημα και ασχοληθείτε με την λύση του. Όσο αναφέρεστε στην σχέση σας ως σταθερά προβληματική, τόσο κάποιος θα υπάρχει ανάμεσά σας, ως μια σταθερά «υποστηρικτική» παρουσία.

Αν όμως έχετε χωρίσει αλλά επιμένετε στην ιδέα της επανασύνδεσης, τότε, όχι εσείς, αλλά το ταίρι σας θα κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα. Η δική σας θέση είναι να ανταποκριθείτε σ’ αυτό, χωρίς να χάσετε την ευκαιρία σας. Εφόσον παρόλα αυτά η πρωτοβουλία παρθεί από εσάς, ο-η άλλος-η πιθανόν να κρατήσει θετική στάση, με την προϋπόθεση να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλει εκείνος-η. Σ’ αυτήν την περίπτωση μπορείτε να συμβιβαστείτε ως ενός σημείου ή να φύγετε. Αν επιλέξετε το δεύτερο σημαίνει ότι η σχέση σας είναι λίγη για εσάς, ώστε να αξίζει συμβιβασμούς. Παρακάτω θα έρθει κάτι καινούριο να ζεστάνει την καρδιά σας!

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία σταθερή και αποφασιστική γυναίκα. Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα πρωτογνωρίσετε έναν γοητευτικό και σοβαρό άντρα. Θα έχετε την τάση να δημιουργηθεί μία ενδιαφέρουσα χημεία με προκλήσεις και ισορροπίες. Όμως ταυτόχρονα θα υπάρχει ο «κίνδυνος» να «ξεφύγετε» σε μία καρικατούρα σχέσης. Με τους κλισέ ρόλους του καλού και του κακού παιδιού. Προσπαθήστε από την αρχή να μην ακολουθήσετε τέτοια παρωχημένα μοτίβα.

Εάν εργάζεστε θα είστε δυνατοί στην δουλειά σας, κυρίως αν το αντικείμενο έχει να κάνει με πνευματική εργασία. Ενδεχομένως σε ορισμένους κάποιος από τον χώρο σας να θέλει να σας δίνει κατευθύνεις για τον τρόπο που θα εργάζεστε. Μην αντιδράσετε αρνητικά και κάντε υπομονή. Αργότερα μπορεί να δείτε ότι αυτό σας έχει εξελίξει επαγγελματικά. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και αισιόδοξα. Δεν θα αδικηθείτε.

Αν δεν εργάζεστε και ψάχνετε νέα εργασία, ευνοείστε τόσο για ελεύθερο επάγγελμα, όσο και για εξαρτώμενο. Εάν έχετε κάποιο χάρισμα ή ένα ταλέντο και θέλετε να επενδύσετε επαγγελματικά σε αυτό, είναι μία καλή στιγμή. Ταυτόχρονα θα βρεθεί κάποιος με δύναμη που θα σας στηρίξει. Γενικότερα θα δεχτείτε υποστήριξη, αρκεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να «ταπεινωθεί» ελαφρώς και να γίνει δεκτικός. Παράλληλα να κρατάτε το μέτρο ανάμεσα στην δική σας δύναμη και στην βοηθητική δύναμη των άλλων, μέχρι να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Επίσης να είστε ευγνώμονες όπου χρειάζεται. Προβλέπονται καλές μέρες για τον οικονομικό σας τομέα.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Μερικά πράγματα θα βγουν στο φως. Ίσως να θέλατε να τα κρατήσετε μυστικά, ίσως και όχι. Η αφορμή θα δοθεί μέσω μία κατάστασης ή ενός ανθρώπου, που θα σας δώσει την ευκαιρία να «φανερωθείτε». Περνώντας από την σκιά στο φως, «ξεβολεύεστε» από την αφάνεια ή την μυστικότητα, αλλά ταυτόχρονα κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Ίσως να ξημερώνει για εσάς ένα καινούριο κεφάλαιο ζωής.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ίσως η σχέση με το ταίρι σας να γίνει κάπως αφόρητη, με την έννοια ότι θα δεχτείτε πίεση προκειμένου να φανερώσετε τις σκέψεις σας. Ο ή η σύζυγος ή σύντροφός σας μπορεί να έχει παρατηρήσει ότι σας διακατέχει μία εσωστρέφεια. Θέλοντας να αποκαταστήσει την καλή επικοινωνία μαζί σας, ενδέχεται να περάσει σε μία επίμονη «ανάκριση» για το τι σας συμβαίνει. Η δική σας στάση θα καθορίσει την κατάσταση στον δεσμό ή στον γάμο σας. Αν έχετε όντως κάτι μυστικό που σας βασανίζει, αλλά δεν θέλετε να το μοιραστείτε με το ταίρι σας, θα χρειαστεί να χειριστείτε πολύ λεπτές ισορροπίες. Εάν υπάρχει κάτι που με την ειλικρίνειά σας θα αποκαλυφθεί, φροντίστε να είστε βέβαιοι-ες ότι δεν θα είναι κατόπιν μεγάλης πίεσης και πως θέλετε πραγματικά να το πείτε. Διαφορετικά η σχέση σας θα συσσωρεύσει απωθημένο θυμό.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να ξαναγίνει η σχέση σας όπως πριν, θα βρεθείτε προ απροόπτου πρότασης της ή του πρώην σας. Αυτή η κίνηση θα σας ξαφνιάσει και μπορεί να σας δημιουργήσει ένα φευγαλέο άγχος. Άραγε εννοεί αυτά που λέει; Ή θέλει να σας δοκιμάσει; Κι όμως! Εννοεί αυτά που λέει και μπορείτε να αφεθείτε. Για μία καλή συνέχεια διαχωρίστε τους ρόλους σας. Δηλαδή αν κάποιος από τους δύο είναι πιο επικοινωνιακός και ο άλλος πιο εσωστρεφής, θα συμπληρώνεστε μεταξύ σας, χωρίς να χρειάζεται να φθονείτε ο ένας τα χαρακτηριστικά του άλλου.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες ισχύει εξίσου η διεκδίκηση μίας γυναίκας ή ενός άντρα αντίστοιχα. Ο διάφανος και αυθόρμητος τρόπος διεκδίκησης της-του, ενδέχεται να σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Παρότι θα νιώσετε κάποια ανασφάλεια, θα αφήσετε τον εαυτό σας να κάνει τα πρώτα βήματα. Τούτη η γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση μόνο εάν νιώσετε έτοιμοι με τον εαυτό σας. Η αποφασιστικότητα του άλλου ατόμου θα πρέπει να έρθει σε ισορροπία με την δική σας διστακτικότητα. Στην περίπτωση που χαθεί το μέτρο, θα προκύψει μία δυσανάλογη απόσταση ανάμεσά σας. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να το συζητήσετε.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε στον χώρο σας να συμβαίνουν αλλαγές και να γίνονται καινούρια πράγματα. Επίσης ένα ή περισσότερα νέα πρόσωπα ίσως να φέρουν ανανέωση και νέες ιδέες. Η δουλειά σας θα προβληθεί ακόμη περισσότερο. Μερικοί θα βρεθείτε για λίγο υπό της καθοδήγησης ενός δυναμικού ατόμου. Αν και μπορεί να σας εκνευρίζει, αργότερα θα καταλάβετε ότι έχει παίξει ρόλο στο χτίσιμο της επαγγελματικής σας αυτοπεποίθησης. Οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές. Γενικότερα τα οικονομικά σας θα ανέβουν, κι ακόμη περισσότερο αν αφήσετε τον εαυτό σας να βγει προς τα έξω και να διεκδικήσει την επαγγελματική του αναγνώριση.

Αν προς ώρας δεν εργάζεστε και ψάχνετε να βρείτε εργασία, θα τα καταφέρεται. Εάν είστε άτομο που υπηρετείτε ένα επάγγελμα με δημόσια προβολή όπως καλλιτέχνης, πολιτικός κτλ, και βρίσκεστε σε παύση, θα αρχίσετε ξανά να βγαίνετε στο φως και στην δημοσιότητα μέσα από το έργο σας. Εφόσον ξεκινήσετε να εργάζεστε σε οποιονδήποτε χώρο, της προτίμησης σας ή όχι, θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε κανόνες πειθαρχίας. Καλύτερα να μην είστε ελαστικοί με αυτούς και να τους τηρείτε. Τα οικονομικά σας θα πάρουν θετική πορεία.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ένα «παιχνίδι» αθωότητας και ενοχής θα φέρει αυτός ο μήνας για τον αριθμό σας. Το μοτίβο αυτό θα αντανακλάται στα μάτια των ανθρώπων γύρω σας. Άλλοτε θα βλέπετε την «κακία» και άλλοτε την «καλοσύνη». Τί όμως θα συμβαίνει στην πραγματικότητα; Είναι οι άλλοι «καλοί» ή «κακοί» ή εσείς τους προκαλείτε αυτά τα συναισθήματα; Πολλά θα κριθούν από την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σας. Και ενδεχομένως κάποια πράγματα να μπορούν να αλλάξουν και κάποια όχι.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η ενοχή δεν θα είναι μόνο δικό σας φορτίο, αλλά και του ή της συντρόφου. Είναι μία καλή ευκαιρία να μάθετε να «διαβάζετε» τον άλλον από το βλέμμα του, κι όχι από την εσωτερική σας πεποίθηση, που προτιμά το ένα ή το άλλο συμπέρασμα. Βλέποντας με τόλμη την πραγματικότητα, θα μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια. Το βλέμμα του-της συζύγου-συντρόφου σας, θα είναι ο καθρέπτης της ψυχής του-της. Η διαδικασία να αναλύσετε τις πιθανότητες να συμβαίνει το ένα ή το άλλο, μάλλον δείχνε ότι δεν είστε ακόμη έτοιμοι να δείτε την αλήθεια. Οι πληροφορίες δεν θα έχουν τόση σημασία, δηλαδή αν σας αγαπά ή όχι κτλ. Ή εσείς εκείνον-ην. Σημασία έχει το μήνυμα που σας περνάει, ή του-της περνάτε. Και εκεί καλείστε να είστε ακριβείς. Επομένως αν θέλετε να φτιάξετε την σχέση σας, μιλήστε με ειλικρίνεια για ότι σας κακοφαίνεται και μην παίρνετε τον ρόλο του οσιομάρτυρα. Αν όμως δεν σας ενδιαφέρει πλέον η σχέση με το ταίρι σας, μένοντας σιωπηλοί-ες και κατακρίνοντάς τον-την, επιτρέπετε την απόσταση ανάμεσά σας να μεγαλώνει. Τουλάχιστον ότι επιλέγετε, επιλέγετέ το συνειδητά. Τούτο θα σας δώσει ευθύνη και ούτε εσείς πια θα είστε τόσο «αθώοι-ες».

Αν όμως έχετε χωρίσει και λυπάστε γι αυτό, παρατηρείστε τον ίδιο σας τον εαυτό! Αν είστε γεμάτοι παράπονα, κοιτάξτε μήπως το παρακάνετε. Μία κίνηση από την μεριά του ή της πρώην σας, θα σας αναστατώσει και ίσως να χάσετε την ψυχραιμία σας και να τον-την περιλούσετε με μία βροχή από γκρίνιες. Κάτι τέτοιο δεν θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Για αυτό πριν την κίνησή του-της, φροντίστε να έχετε ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα μέσα στο μυαλό σας και να έχετε ένα θετικό πρόσημο στην στάση σας. Ακόμη και να συγχωρήσετε τον-την άλλον-άλλην, τούτο σημαίνει συνενοχή και έστω και με αυτόν τον «ανήθικο» τρόπο, έρχεστε πιο κοντά!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες τούτον το μήνα θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα βρεθεί όχι τυχαία, αλλά μοιραία στον δρόμο της ζωή σας. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα φωτεινό και αισιόδοξο πρόσωπο. Εν αντιθέσει εσείς θα κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις και θα σκέφτεστε ορισμένα αρνητικά σενάρια για την εξέλιξή σας. Ενδεχομένως μεταξύ σας να «γεννηθεί» ένας υποχθόνιος φόβος. Ότι δηλαδή εκείνος-η θα επισκιάσει την δική σας προσωπικότητα και ανάστροφα ότι εσείς θα σκοτεινιάσετε την δική του-της. Από την  άλλη η έλξη ανάμεσά σας, θα είναι δυνατή, αφού όπως αναφέραμε πριν, θα είναι γνωριμία από το πεπρωμένο. Για να υπάρξει ένα αίσιο αποτέλεσμα θα χρειαστεί και ο ένας και ο άλλος να «νοθεύσετε» την «ξεκάθαρη» στάση σας και να μην είστε απόλυτοι στις πεποιθήσεις σας.

Στα επαγγελματικά σας, για όσους βρίσκεστε σε κάποια εργασία, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά από ότι στα αισθηματικά σας. Αρχικά οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι υποστηρικτικές και συνεννοήσιμες, χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνετε ενέργεια για να λύσετε δυσαρμονίες. Ένας επαγγελματικός ανταγωνισμός, ενδεχομένως να έχει εποικοδομητικό ρόλο και να δίνει επιπλέον ώθηση. Ωστόσο προσέξτε καλού-κακού να μην ξεφύγετε από τον υγιή ανταγωνισμό στην κακεντρέχεια, αλλά ούτε να το επιτρέψετε από άλλους προς εσάς. Τα οικονομικά σας προβλέπονται αισιόδοξα. Αν κάνετε μία πνευματική δουλειά θα φανείτε μέσω της αξίας σας.

Εάν προς το παρόν δεν εργάζεστε αλλά θέλετε να βρείτε μία δουλειά, θα πρέπει αρχικά να «κρυφτείτε» πίσω από ένα πιο φωτεινό από εσάς πρόσωπο και κατόπιν σιγά-σιγά να λάμψει το δικό σας άστρο. Τούτο ισχύει ακόμη κι αν έχετε όλα τα πνευματικά εφόδια να γίνεται σπουδαίοι στο μέλλον. Επομένως καλό θα είναι να μην είστε ανυπόμονοι, ώστε να διώξετε καλές ευκαιρίες, επειδή δεν σας αποθεώνουν από την πρώτη μέρα. Ίσως να έχετε μέσα σας την στόφα του «δασκάλου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν «επιτρέπεται» να έχετε στα πρώτα σας βήματα έναν «δάσκαλο» πλάι σας. Σκεφτείτε και πράξτε με σοφία και υπομονή για να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκίνημα. Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε ένα ελεύθερο επάγγελμα, σχετικό με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, που θα έχει γερές βάσεις. Το οικονομικό σας επίπεδο θα περάσει σε ανώτερη βαθμίδα.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u