Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάϊος 2019


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα! Ας δούμε σύντομα πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε λοιπόν ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/5/2019. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1+5+2+0+1+9 = 18 = 1+8 = 9. Δηλαδή ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 9. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί, και δίνουν σημαντικές πληροφορίες τόσο για τον χαρακτήρα μας όσο και για το πεπρωμένο μας. Παρακάτω δίνεται η πρόβλεψη για τους εννιά προσωπικούς αριθμούς, για τον μήνα Μάιο του 2019.

 Προσωπικός αριθμός 1 :

Αυτόν το μήνα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, παρότι κάτι τέτοιο είναι κόντρα στην δραστήρια φύση σας. Ίσως ζητήσετε μία μικρή άδεια από τη δουλειά σας, προκειμένου να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας,  για να συνεχίσετε έπειτα δυναμικά. Συνήθως δεν θέλετε ν’ αφήνετε τον εαυτό σας να πέφτει στην απόδοσή του, γι αυτό ίσως προτιμήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο, ώστε να επιστρέψετε μετά στο φόρτε σας.

Τα επαγγελματικά σας θα είναι σταθερά γενικότερα, χωρίς εξάρσεις. Ίσως να γίνει κάποια αλλαγή στο ωράριό σας, ή να απασχοληθείτε σε άλλο πόστο μέσα στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας, γιατί θα σας βγει μία τάση να φλυαρείτε ή να καθυστερείτε να κάνετε αυτό που πρέπει. Επίσης ενδέχεται να αργοπορείτε να πάτε στη δουλειά σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία είναι πιθανότερο να βρείτε μια δουλειά μερικής απασχόλησης, ή μια δουλειά με ελεύθερο ωράριο, παρά κάποια συμβατική εργασία. Ευνοούνται ιδιαιτέρως τα επαγγέλματα που στρέφονται γύρω από τον τομέα της υγείας.

Στην προσωπική σας ζωή όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα θελήσετε να κρατήσετε για λίγο μία απόσταση από τον ή την σύντροφό σας, για να συνομιλήσετε με τον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σας. Ωστόσο, επειδή εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις, φροντίστε να περνάτε κάποιες χαλαρές κι ανέμελες στιγμές με το ταίρι σας, εξηγώντας του ότι δεν είστε σε θέση στο τώρα σας να ασχοληθείτε με βαθιά προβλήματα ή προβληματισμούς. Αν είστε ειλικρινείς, ο άνθρωπός σας θα σας καταλάβει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε καλή επικοινωνία και θα σας ταιριάζει να συζητάτε με αμοιβαία κατανόηση. Το άτομο αυτό πιθανόν να έχει κάποιες φιλελεύθερες απόψεις γύρω από το θέμα των σχέσεων, αλλά εάν ασχοληθείτε μαζί του με υπομονή, κι αν αποδεχθείτε την προσωπικότητά του, θα καταφέρετε να το κερδίσετε και να προκύψει λίγο αργότερα μία ενδιαφέρουσα και καλή σχέση!

  Προσωπικός αριθμός 2 :

Αν και σας αρέσει η τάξη και η καλή συνεννόηση με το περιβάλλον σας, αυτόν το μήνα θα σας προλάβουν τα γεγονότα. Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων και να αισθανθείτε ότι «πλέετε» σε αχαρτογράφητα νερά! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο είναι πιθανόν να νιώσετε την περιέργεια να παρακολουθήσετε τις κινήσεις του ή της συντρόφου σας. Κάποιες μικρές αλλαγές στην συμπεριφορά του-της σας προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο. Το αν θα ανακαλύψετε κάτι μεμπτό ή όχι θα εξαρτηθεί από την κάθε μεμονωμένη περίπτωση, αλλά αυτό που ισχύει στην πλειοψηφία είναι το αίσθημα της αμφιβολίας και της ανασφάλειας που θα νιώσετε.

Συμβουλευτικά προτείνουμε να ψάξετε πρώτα τις πιο απλές απαντήσεις κι αργότερα, αν χρειαστεί, τις πιο σύνθετες. Για παράδειγμα, αν ο ή η σύντροφός σας έχει ελαττώσει τις ερωτικές του-της προκλήσεις απέναντί σας, αναρωτηθείτε πρώτα αν είναι κουρασμένος-η από το φόρτο και την πίεση της εργασίας του-της, και μην πάτε κατευθείαν να βρείτε την απάντηση στην ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Ορισμένες γυναίκες που βρίσκεστε σε δεσμό, θα δεχθείτε μια ξαφνική πρόταση αρραβώνα ή γάμου από τον καλό σας, που θα σας χαροποιήσει αλλά και θα σας αγχώσει ταυτόχρονα. Ενώ ορισμένοι άντρες του αριθμού σας που βρίσκεστε σε δεσμό, θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε πρόταση γάμου ή αρραβώνα στην αγαπημένη σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα έχει μια διαφορετική κοσμοαντίληψη από τη δική σας. Αυτό αρχικά θα σας κάνει να θέλετε να το βάλετε στα πόδια, αλλά ταυτόχρονα κάτι δυνατό θα σας τραβήξει στο άτομο αυτό. Αν όλο αυτό το δείτε σαν μια  συναισθηματική πρόκληση, που θα σας ξεβολέψει από τα συνηθισμένα και θα σας ανοίξει έναν νέο ορίζοντα, τότε αυτή η γνωριμία θα πάει πολύ καλά!

Στον επαγγελματικό σας τομέα προβλέπονται τολμηρές κινήσεις κι αποφάσεις. Θα δοκιμάσετε να πάρετε ρίσκα είτε κάνοντας κάτι καινοτόμο στον χώρο που βρίσκεστε, είτε αλλάζοντας τελείως εργασία για να πάτε σε μία καλύτερη. Καλό θα είναι να συμβουλευτείτε κάποιον πολύ δικό σας άνθρωπο, τον οποίο εμπιστεύεστε, πριν πάρετε την οριστική σας απόφαση. Τα οικονομικά σας θα είναι του «ύψους»! Αλλά για να αποφύγετε στα σίγουρα το «βάθος», φροντίστε τα ρίσκα σας να μην είναι παράτολμα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε, ίσως και απρόβλεπτα, μία πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, που θα σας αρέσει. Εκεί θα κερδίσετε τους άλλους με το πνεύμα συνεργασίας σας. Ωστόσο μην γίνετε χαλί να σας πατήσουν, γιατί μετά θα πρέπει να διατηρείτε συνεχώς αυτήν τη στάση!

  Προσωπικός αριθμός 3 :

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας πρόκειται να  πάρετε, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό. Αν είστε άντρας σε μακροχρόνια ή και βραχυχρόνια σχέση, κι έχετε αφήσει την καλή σας να αναρωτιέται αν και πότε θα προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό, έφτασε η ώρα να της το προτείνετε! Η πρότασή σας μπορεί να αφορά σε συγκατοίκηση, σε αρραβώνα, ή σε γάμο. Με το να ανήκετε σε έναν «δύσκολο» και «άκαμπτο» αριθμό, η απόφασή σας να μοιραστείτε την ζωής σας με την συγκεκριμένη σύντροφο, σημαίνει ότι αυτή είναι ξεκάθαρα η εκλεκτή της καρδιάς σας!

Οι γυναίκες αντίστοιχα του αριθμού σας, που βρίσκεστε σε δεσμό, θα δεχτείτε, το πιθανότερο, μια πρόταση από τον αγαπημένο σας για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Εξαιτίας της κοινής επιθυμίας και των δύο σας για κάτι τέτοιο, προβλέπεται να αρχίσετε να ετοιμάζεστε εσωτερικά κι εξωτερικά γι αυτήν την εξέλιξη.

Οι παντρεμένοι κι οι παντρεμένες αυτόν το μήνα θα έρθετε πολύ κοντά με την  ή τον σύζυγό σας αντίστοιχα. Θα μοιραστείτε τρυφερές στιγμές, αλλά και  στιγμές καλής συνεννόησης για κοινά πράγματα που αφορούν το σπιτικό σας.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε απομάκρυνση ή χωρισμό θα έχετε μια δυνατή ευκαιρία για επανασύνδεση. Τολμήστε το, γιατί φαίνεται ότι επιστρέφετε ο ένας στον άλλον κατόπιν ωρίμου σκέψεως κι αποφάσεως, έχοντας ταυτόχρονα ζωντανά συναισθήματα! Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα κάνετε μία εξαιρετική γνωριμία με άτομο, το οποίο θα θέλει να μπει σε σχέση μαζί σας. Ο μήνας σας δίνει μια καλή ευκαιρία για να αποχαιρετήσετε την μοναξιά σας, οπότε, αν πραγματικά το θέλετε αυτό, δώστε βάρος σ’ αυτήν την γνωριμία.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα τα πάτε πολύ καλά τόσο ως προς την εργασία και τα κέρδη σας, όσο κι ως προς τις επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, προϊσταμένους ή υφισταμένους σας. Ο μήνας επίσης ευνοεί νέες συνεργασίες ή καινούριες προσλήψεις.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε μία δουλειά σε ένα καλό κι οργανωμένο επαγγελματικό περιβάλλον. Για να μπείτε σ’ αυτήν τη δουλειά πιθανόν να λάβετε βοήθεια από άτομο της οικογένειας ή  του περιβάλλοντός σας ή από τον ή την σύντροφό σας. Κατακτήστε τους μέσα στην νέα σας εργασία με τα θετικά σας στοιχεία! Και δείξτε έτσι ότι αξίζατε πραγματικά αυτήν  τη διαμεσολάβηση.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Αν και ανήκετε κατά βάση σε έναν θεωρητικό αριθμό, αυτόν το μήνα θα εξαντλήσετε την πρακτικότητά σας σε λεπτομέρειες της καθημερινής πλευράς της ζωής. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο αναλαμβάνετε αντίστοιχα να οργανώσετε τις εκκρεμότητες της σχέσης ή του σπιτιού σας. Αυτό αφορά από την ευταξία μέσα στο χώρο σας μέχρι την αποπληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων και ως το ξεκαθάρισμα του ρόλου που παίζει ο καθένας από τους δύο στη σχέση.  Αν σ’ αυτή σας την τάση είστε ήπιοι, το ταίρι σας θα χαρεί που αναλαμβάνετε να βάλετε μία τάξη! Ταυτόχρονα θα βάλει με ευχαρίστηση ένα χέρι βοήθειας. Αν ωστόσο είστε  απόλυτοι κι επιτακτικοί με το ταίρι σας, είναι πιθανόν να το στρεσάρετε και να υπάρξουν αντιδράσεις έως και εντάσεις!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με άτομο που θα είναι διαθέσιμο και ειλικρινές απέναντί σας. Θα χρειαστεί να κοντρολάρετε την δυσπιστία σας ή την «περιέργειά» σας για να μάθετε τα πάντα γι αυτό το άτομο κάνοντας πολλές ερωτήσεις. Βάλτε ένα όριο σ’ αυτή σας την τάση, γιατί είναι πιθανόν να παρερμηνευτεί ως έλλειψη χημείας ή ως απουσία ερωτικού ενδιαφέροντος. Αξιοποιείστε την διαίσθησή σας για να καταλάβετε τον άλλο ή την άλλη κι αφήστε τον-την να σας ανοιχτεί από μόνος του- μόνη της.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα εκπλήξετε τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας με την έντονή σας διάθεση για δουλειά και με την τελειομανία σας. Ο προϊστάμενος ή ο εργοδότης σας θα είναι με το παραπάνω ευχαριστημένος από εσάς. Αν η εργασία σας είναι παραγωγική ή εμπεριέχει κάποια μπόνους σίγουρα αυτόν το μήνα θα βγάλετε παραπάνω χρήματα από αυτά. Ορισμένοι ενδέχεται να αυξήσετε το εισόδημά σας με το να εργαστείτε κατ’ επιλογήν σας σε υπερωρίες.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα εισέλθετε σε έναν καλά οργανωμένο χώρο, στον οποίο ίσως να έχετε κάποιον αυστηρό προϊστάμενο ή εργοδότη. Μην το δείτε αρνητικά, γιατί αυτό θα είναι εγγύηση για ένα ασφαλές και ήρεμο πλαίσιο εργασίας, εφόσον θα υπάρχει μία τάξη. Η επιτυχία σας μέσα σ’ αυτόν το χώρο θα εξαρτηθεί από το πόσο θα σας αρέσει το αντικείμενο της εργασίας. Αν ωστόσο θέλετε να παραμείνετε είτε σας αρέσει, είτε όχι, δείξτε καλή θέληση και μην ασκείτε φανερά κριτική για τον χώρο αυτόν.

  Προσωπικός αριθμός 5 :

Αυτόν το μήνα θα εξακολουθήσετε να είστε τολμηροί, όπως ταιριάζει στον αριθμό σας, αλλά την συνήθη ψυχραιμία σας θα αντικαταστήσει μία έκρηξη αισθήσεων και «παραισθήσεων»! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας, τον οποίο βλέπετε τώρα με άλλο μάτι! Αυτό σημαίνει ότι αναζωπυρώνεται το ερωτικό σας πάθος και δημιουργείτε ένα  ενδιαφέρον ερωτικό ντουέτο στο οποίο εσείς είστε ο ή η «συνθέτης»!

Ταυτόχρονα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες για εξόδους ή χαλαρωτικές εκδρομές, τις οποίες θέλετε να μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας. Αν ορισμένοι-ες που βρίσκετε σε δεσμό ή γάμο διατηρείτε ταυτόχρονα μία μυστική παράλληλη σχέση, γι  αυτόν το μήνα η σχέση σας αυτή θα ατονήσει, εφόσον φαίνεται να δαπανάτε την ορμητικότητα σας στον επίσημο δεσμό σας ή στον γάμο σας, προκαλώντας ταυτόχρονα  δυσαρέσκεια στο κρυφό σας ειδύλλιο.

Μέσα σ’ αυτήν την επιθυμία σας για ένωση, εμπεριέχεται και η ελπίδα μίας επανασύνδεσης, που αφορά στους χωρισμένους οι οποίοι επιθυμείτε να έρθετε πάλι κοντά στον ή στην πρώην σας. Η πιθανότητα μίας επιτυχημένης επανασύνδεσης είναι μεγάλη! Αρκεί να είστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο το θέλετε πραγματικά και δεν πρόκειται για μία ψευδαίσθηση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα κάνετε μία νέα γνωριμία κατά πάσα πιθανότητα σε χώρο με κόσμο, όπως κάποιον χώρο διασκέδασης ή συνεστίασης, ή ακόμη όντας καλεσμένοι σε ένα μυστήριο με κόσμο :  γάμο, βάφτιση κτλ. Η γνωριμία αυτή θα έχει άρτια χημεία. Καλό θα είναι να διατηρήσετε για λίγο παραπάνω χρόνο τον ενθουσιασμό σας για το άτομο που θα γνωρίσετε, ώστε να «δέσει» καλά η χημεία, πριν η καθημερινότητα ρίξει τους τόνους.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα αναδυθούν ευκαιρίες εξίσου και για όσους εργάζεστε και για όσους αναζητάτε εργασία. Στους μεν που εργάζεστε ενδέχεται να εμφανιστεί μια ευκαιρία για καλύτερη εργασία ή μία ευκαιρία για άνοδο μέσα στην εργασία που ήδη βρίσκεστε. Στους δε που αναζητάτε εργασία, θα έρθει μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθείτε σε έναν χώρο της προτίμησή σας, πιθανόν με τη διαμεσολάβηση δικού σας ανθρώπου. Οι οιωνοί ώστε να μείνετε σταθερά σ’ αυτήν τη δουλειά είναι αισιόδοξοι. Δείξτε ζήλο αλλά αποφύγετε να ανταγωνίζεστε τους άλλους, γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει την αυστηρή τους κριτική προς το πρόσωπό σας.  Τα οικονομικά σας θα ανέβουν και προβλέπεται να σας έρθουν  χρήματα από μία απροσδόκητη μεριά!

   Προσωπικός αριθμός 6 :

Εισέρχεστε σε έναν μήνα ατσαλάκωτοι, ωστόσο προβλέπεται αρκετοί  να εξέλθετε τσαλακωμένοι! Κάτι, το οποίο γίνεται, παρόλα αυτά, για την πνευματική σας «επεξεργασία» και για την  ψυχική σας ενδυνάμωση. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα παρατηρήσετε ότι μια σειρά από ακυρώσεις και αναβολές προκύπτουν στο πρόγραμμά σας με τον ή την σύντροφό σας. Πιθανόν ο ή η σύντροφός σας να φαίνεται «βαρύς» ή «βαριά» όσον αφορά την διάθεσή του-της. Αναρωτιέστε αν θα πρέπει να ασχοληθείτε μ’ αυτό, κι αν είναι κάτι που θα περάσει ανώδυνα, ή αν πρόκειται για κάτι που θα γίνει εντονότερο.

Εδώ θα χρειαστεί να απαρνηθείτε προσωρινά την άνεση που σας αρέσει να έχετε στη ζωή σας, και να ασχοληθείτε, παραπάνω ίσως απ’ ότι θα θέλατε, με την διάθεση του ανθρώπου σας. Χειριστείτε την κατάσταση με θετικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα με κατεύθυνση  ανάλογη αυτού που θα ανακαλύψετε.
Ο ή η σύντροφός  σας μπορεί να περνάει μία προσωπική κρίση, και να σας εκπέμπει σήματα ώστε να τον ή την στηρίξετε. Αλλά μπορεί και να τον ή την  έχει κουράσει κάτι στη σχέση σας και να επέλεξε να σας το δείξει με τον τρόπο του-της και όχι να το συζητήσει. Σε κάθε περίπτωση η ίδια η προσπάθειά σας να λύσετε το μυστήριο της σχέσης σας και να φέρετε πιο κοντά σας τον άνθρωπό σας, θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα φέρει όμορφα αποτελέσματα. Κάτι για το οποίο έχετε έμφυτο ταλέντο!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα σας φανεί αρκετά «ξένο» προς τις δικές σας πεποιθήσεις! Ταυτόχρονα όμως μια σχεδόν ανεξέλεγκτη δύναμη θα σας ωθεί επάνω του! Καλείστε να παλέψετε μέσα σας με στρατόπεδα από τη μία τη λογική σας κι από την άλλη τα συναισθήματά σας. Χαριτολογώντας θα λέγαμε ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις συνήθως νικούν, και ίσως είναι καλό να νικούν, τα συναισθήματα. Αν όντως συμβεί αυτό, σας περιμένει μια περιπετειώδης γνωριμία, όπου καλό θα είναι να την απολαύσετε παρά να την δείτε ως πρόβλημα.

Στα επαγγελματικά σας προβλέπεται μια σταθερότητα. Υπάρχει η πιθανότητα να πληροφορηθείτε κάτι ευχάριστο για τη δουλειά σας, αλλά το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι, αυτό θα φανεί τον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά σας επίσης θα είναι σταθερά με ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις!

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε σε έναν χώρο όπου το στοιχείο της επιλογής θα είναι εμφανές : δηλαδή θα μπορείτε να επιλέξετε πόστο ή ωράριο εργασίας ή ακόμη και τρόπο ή συχνότητα πληρωμής κτλ. Για όσους σας ενδιαφέρει, ευνοούνται τα επαγγέλματα που στρέφονται γύρω από την φροντίδα των ζώων, και τα επαγγέλματα όπου ο χαρακτήρας τους προϋποθέτει να βρίσκεστε κοντά στη φύση.

   Προσωπικός αριθμός 7 :

Αυτός ο μήνας φέρνει για σας τη δύναμη του έρωτα! Αυτήν τη δύναμη καλείστε να διαχειριστείτε με εποικοδομητικό τρόπο, γιατί μπορεί να σας ενεργοποιήσει, να σας χαρίσει ζωντάνια και να σας γεμίσει αισιοδοξία, αλλά, εάν δεν την αξιοποιήσετε σωστά, μπορεί να σας αδρανοποιήσει, να σας δώσει θλίψη ή να σας πάει πίσω! Αξιοποιήστε την  σοφία που διαθέτει ο προσωπικός αριθμός σας,  ώστε αυτή η δύναμη του έρωτα να σας πάει μπροστά!

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα βιώσετε μία αναζωπύρωση του πάθους με τον ή την σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει εξίσου από εσάς ή από το ταίρι σας, αλλά όπως και να γίνει θα φέρει μία ευτυχή στιγμή ανάμεσα σε σας και στο άλλο σας μισό. Χρειάζεται να αφεθείτε και οι δύο σας και να απολαύσετε αυτήν τη συγκυρία. Δυστυχώς, εάν λειτουργήσετε με τη λογική του «δεν υπάρχει καιρός για τέτοια» ή « αυτά δεν είναι για εμάς» κτλ., όχι μόνο δεν θα ανανεωθείτε μέσα από αυτές τις όμορφες στιγμές, αλλά θα προσθέσετε άλλη μία άρνηση για  χαρά στην ήδη βεβαρημένη σας διάθεση.

Για ορισμένους, ωστόσο, δεσμευμένους ενδέχεται να χτυπήσει την πόρτα της καρδιά σας  το συναίσθημα για ένα τρίτο πρόσωπο. Χρειάζεται να το χειριστείτε με λεπτό τρόπο, εφόσον δεν θέλετε να διαταραχθούν οι ισορροπίες στη ζωή σας. Κάντε αυτό το νέο συναίσθημα πηγή έμπνευσης κι απόλαυσης κι όχι εστία προβλημάτων  και πανικού. Σ’ αυτό θα βοηθήσει αρκετά, εάν ξεκαθαρίσετε από την αρχή στο  άτομο που θα σας αγγίξει ερωτικά, ότι βρίσκεστε σε δέσμευση κι ότι μπορείτε να δώσετε έως ενός ορίου!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας προβλέπεται να ερωτευτείτε με ένα άτομο, που θα γνωρίσετε σχεδόν μοιραία και χωρίς να έχετε την πρόθεση να κάνετε γνωριμία. Για ορισμένους επίσης, μία συμπάθεια ανάμεικτη με ερωτικά υπονοούμενα, που υπήρχε ήδη με κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας, θα εξελιχθεί σε αμοιβαία και ξεκάθαρη ερωτική διεκδίκηση και θα σας απογειώσει! Ετοιμαστείτε και στις δύο περιπτώσεις να ζήσετε κάτι δυνατό. Γι αυτό φροντίστε να αποφύγετε τις ακρότητες, ώστε αυτός ο έρωτας να είναι αιτία ωραίων πραγμάτων στη ζωή σας κι όχι αιτία αλλοτρίωσης του εαυτού σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα κι όσον αφορά την εργασία σας, θα σας επιβεβαιώσουν μέσω μίας μεγαλύτερης ή μικρότερης αύξησης των αποδοχών σας ή μέσω μίας κίνησης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σας. Ενδέχεται ορισμένοι να μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε εργασία, εξαιτίας κάποιας άλλης ενδιαφέρουσας δουλειάς που θα σας προκύψει. Καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί και σίγουροι για μία τέτοιου είδους αλλαγή, προκειμένου να αποφύγετε να βρεθείτε σε κάτι χειρότερο από επιπολαιότητα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα  μπείτε σε έναν χώρο με έντονο το στοιχείο της καλαισθησίας και της φινέτσας. Ενδέχεται να εργαστείτε σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με το ντύσιμο, την αισθητική, την ομορφιά, τη διακόσμηση, τη διασκέδαση κτλ. Αφήστε να φανεί ότι ταιριάζετε απόλυτα σ’ αυτόν το χώρο, ώστε να ενταχθείτε στη φιλοσοφία του χώρου αυτού. Προσέξτε ωστόσο να μην φανείτε χειριστικοί προς τους άλλους ή να μην επιτρέψετε, αντιστρόφως, να γίνουν οι άλλοι χειριστικοί μαζί σας. Οι αποδοχές σας ενδέχεται να συνδυάζουν μία σταθερή αμοιβή μαζί με κάποιο έξτρα μπόνους.

  Προσωπικός αριθμός 8 :

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα επιδοθήκατε στο «κυνήγι του θησαυρού» προσπαθώντας να αυξήσετε ή να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας. Αυτός ο μήνας θα σας μεταφέρει από αυτή τη διάθεση σε μία πιο φιλοσοφική οπτική γωνία της ζωής. Ακόμη κι αν οι εξωτερικές σας απαιτήσεις τρέχουν κι οι ρυθμοί σας εξακολουθούν να είναι έντονοι, μέσα σας θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο ασφαλείς.

Στην εργασία σας θα δείτε οι δουλειές να έχουν δρομολογηθεί και να αποφέρουν κέρδη. Το συναίσθημα της αυτοπεποίθησης θα κυριαρχήσει, ενώ θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι. Παρότι πιστοί κι αφοσιωμένοι στο έργο σας, θα κάνετε μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδράσεις και ίσως και «σχολικές» κοπάνες από τη δουλειά σας!  Αυτή η τάση σας για το μήνα Μάιο υποδηλώνει ότι έχετε αποβάλει το παραπάνω άγχος και χρειάζεστε κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς. Μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή να εκτονωθείτε μέσα από τη δουλειά σας, αν έχει σχέση με ταξίδια.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε μια δουλειά η οποία θα χρειάζεται υπευθυνότητα, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και χαλαρή από απόψεως επαγγελματικής πίεσης. Ο μήνας είναι καλός και για όσους θέλετε να φύγετε από την εργασία σας, εάν δεν σας καλύπτει. Θα χρειαστεί ωστόσο να γίνει σαφές ότι εδώ αναφερόμαστε στην απόφαση να φύγετε, χωρίς απαραίτητα να προϋποτίθεται ότι θα βρείτε αμέσως την επόμενη δουλειά. Γι αυτό ζυγίστε καλά τις κινήσεις σας.

Ο αισθηματικός σας τομέας θα κινηθεί σε χαλαρό αλλά όχι αδιάφορο επίπεδο. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα αναζητήσετε ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με το ταίρι σας σε ήσυχα μέρη ή κοντά στη φύση.
Η διάθεσή σας θα είναι τρυφερή και συμφιλιωτική ενώ θα σας ενοχλούν οι όποιες εντάσεις, αν και δεν προβλέπονται. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό είναι πιθανόν να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για γάμο για το άμεσο ή το έμμεσο μέλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες περνάτε μία φάση ενδοσκόπησης και εσωστρέφειας, με αποτέλεσμα να μη δίνετε πολλές ευκαιρίες στην τύχη σας. Ωστόσο είναι πιθανή μία καλή γνωριμία πάνω σε ταξίδι ή πάνω σε μετακίνησή σας. Η όποια γνωριμία σας θα εξελιχθεί με αργούς ρυθμούς. Καλό θα είναι να «ψυχολογήσετε» το άλλο άτομο, ώστε αν κάνει περισσότερα βήματα από εσάς, να κάνετε μία προσπάθεια να συντονιστείτε μαζί του και να μη μείνετε πολύ πίσω!

     Προσωπικός αριθμός 9 :

Έρχεστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και δείχνετε να νοιάζεστε περισσότερο γι αυτά που τους ταλαιπωρούν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πιθανόν να είχατε στραφεί σχεδόν αποκλειστικά στον εαυτό σας και να μην είχατε δείξει συμπόνια για τα «βάσανα» των άλλων. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, αυτός ο ανανεωμένος αλτρουισμός σας θα συγκινήσει τον ή την σύντροφό σας, που θα σας το ανταποδώσει με λόγια και πράξεις.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, το ταίρι σας μπορεί και να ενοχληθεί! Αυτό γιατί το ενδιαφέρον σας για τους άλλους, θα το κατευθύνετε και προς άλλα άτομα του περιβάλλοντός σας. Έτσι δεν θα απολαμβάνει κατά αποκλειστικότητα αυτόν τον γλυκό σας εαυτό. Φροντίστε να μοιράσετε όσο πιο δίκαια μπορείτε το χρόνο σας ανάμεσα στο ταίρι σας και στους άλλους ανθρώπους. Μην αφήνετε να σας απορροφά ένα μόνο άτομο, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων, απλώς να τους δώσετε την προσοχή σας και να τους συμβουλέψετε διακριτικά.

Αν είστε χωρισμένοι κι αντιλαμβάνεστε στο τώρα σας ότι είχατε κάνει παλιότερα αρκετά λάθη μέσα στη σχέση, θα σας βγει μια αληθινή ορμή να διεκδικήσετε ξανά τον ή την πρώην σας. Θα μπορέσετε να περάσετε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι θέλετε πράγματι την επανασύνδεση, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες αυτή η επανασύνδεση να γίνει και να πετύχει να είναι πολλές.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα γνωρίσετε ένα άτομο, κατά πάσα πιθανότητα σε μεγάλη πόρτα : τράπεζα, δημόσια υπηρεσία, ιατρείο, δικαστήριο, αλλά και πολυκατάστημα κτλ., με το οποίο θα υπάρξει μια αμοιβαία έλξη. Ταυτόχρονα θα έχετε κάποιες εμφανείς διαφορές ως προσωπικότητες, τις οποίες, εφόσον τις «εκμεταλλευτείτε» σωστά, θα τις μετουσιώσετε στο «αλάτι» αυτής της γνωριμίας, η οποία βάσει αυτής της λογική θα εξελιχθεί σε σχέση.

Στα επαγγελματικά σας αυτόν το μήνα εμφανίζεστε εξαιρετικά συνεπείς και φιλότιμοι. Τόσο οι συνεργάτες – συνάδελφοί σας, όσο και οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν το ζήλο σας! Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά ή ανοδικά. Υπάρχει η πιθανότητα να λάβετε χρήματα από περιουσιακά ή κληρονομικά αποκτήματα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε δουλειά σε έναν δυνατό και καταξιωμένο χώρο ή σε δημόσια θέση. Αυτό μπορεί να προκύψει σχεδόν απρόβλεπτα!  Δείξτε ετοιμότητα και «βουτήξτε» στα βαθιά νερά, χωρίς να το αναλύετε πολύ.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u