Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020


Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9).

Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψεις του Μάιου, ας θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην 1/5/2020. Για να βρούμε ποιος είναι ο προσωπικός του αριθμός, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 10 = 1 + 0 = 1. Οπότε ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το ένα (1). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας φανερώνουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και τον χαρακτήρα του καθενός ανθρώπου.

Ο Μάιος του 2020 είναι από αριθμολογικής απόψεως μήνας εννιά (9). Αυτό γιατί αν προσθέσουμε τον αριθμό του μήνα (5), επειδή είναι ο 5ος μήνας, στον αριθμό του έτους 4, επειδή 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, μας βγάζει τον αριθμό 9, δηλαδή : 5 (Μάιος) + 4 (2020) = 9 (Μάιος του 2020).

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, ο αριθμός 9 «επηρεάζεται» κατά την  δυτική και κατά την ινδική αριθμολογία από τον πλανήτη Άρη. Οπότε ο μήνας αυτός θα έχει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Τούτα είναι : η γενναιότητα, η μαχητικότητα απέναντι σε ορατούς ή αόρατους εχθρούς, η πειθαρχία, η τήρηση της τάξης, το καθήκον, η εγρήγορση, αλλά και η αντιδραστικότητα, ο εγωισμός, η απερίσκεπτη απουσία φόβου, η επιμονή (καλώς ή κακώς νοούμενη) κτλ.

Εκείνοι που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν τον μήνα, είστε όσοι ή όσες γεννηθήκατε στις 9, 18 και 27 οποιουδήποτε μήνα, ασχέτως του προσωπικού σας αριθμού. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 9, αλλά και τα 1, 2 και 3, που είναι φιλικοί αριθμοί με το 9.

Θα μπορούσαν, ωστόσο, να θεωρηθούν κατά μία έννοια, όλοι οι αριθμοί ευνοημένοι τούτον τον μήνα; Και γιατί; Ναι θα μπορούσαν! Γιατί ένα από τα μυστήρια της αριθμολογίας είναι ότι όλοι οι αριθμοί θεωρητικά «κρύβουν» ένα εννιάρι! Ή το εννιά σε άπειρες φορές! Να τι συμβαίνει : 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1, επίσης : 1 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 = 46 = 4 + 6 =10 = 1 + 0 = 1. Άλλο παράδειγμα : 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2, επίσης : 2 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 = 47 = 4 + 7 = 11 = 1 + 1 = 2, επίσης : 1 + 2 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 = 84 = 8 + 4 = 12 = 1 + 2 = 3. Παρατηρούμε λοιπόν ότι σύμφωνα με την αριθμολογική πρόσθεση, όσα εννιάρια κι αν υπάρχουν σε μια πράξη πρόσθεσης με έναν άλλον αριθμό ή με περισσότερους διαφορετικούς με το 9, δεν αλλάζει ο αριθμός ή το άθροισμα των υπόλοιπων αριθμών. Παραπάνω το ένα (1) έμεινε ένα (1), το δύο (2) έμεινε δύο (2), και το 1 +2 = 3 έμεινε τρία (3). Το ίδιο ισχύει κι αν προσθέσουμε με την αριθμολογική πρόσθεση πολλά εννιάρια μεταξύ τους. Θα έχουν αποτέλεσμα ένα εννιάρι (9). Εν δυνάμει λοιπόν το εννιά υπάρχει σε όλους τους αριθμούς χωρίς να τους αλλάζει! Σημαίνει κάτι αυτό; Προφανώς! Συνοπτικά θα λέγαμε ότι το 9  έχει μία μυστική δύναμη για τους άλλους αριθμούς και για τον εαυτό του! Είναι υπερβατικό αλλά και ενδυναμωτικό της «δύναμης» του εαυτού του ή των υπόλοιπων οκτώ αριθμών.

Το γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου που αντιστοιχεί στο 9 είναι μόνο το Θ, θ. Τα γράμματα που αντιστοιχούν στους φιλικούς με το 9 αριθμούς 1, 2 και 3 είναι: Στο 1 τα Α, α – Ι, ι – Ρ, ρ . Στο 2 τα Β, β – Κ, κ – Σ, σ . Στο 3 τα Γ, γ – Λ, λ – Τ, τ . Όποιο από τα παραπάνω γράμματα υπάρχουν ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας είναι ευνοϊκή συνθήκη για τούτον το μήνα. * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρειο αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως κάποιου-ας. *** Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 9 είναι τα I, i – R, r .

      Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Ο μήνας που έρχεται θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε  τον «άλλο», να δείτε τον εαυτό σας δίπλα στον «άλλο», να ακούσετε την «άλλη» φωνή, να νιώσετε την «άλλη» δύναμη, να μιλήσετε την «άλλη» γλώσσα. Κι αν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα μυστήριο, η παρακάτω πρόβλεψη για τούτον τον μήνα θα σας το λύσει.

Είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες; θα νιώσετε, ίσως για πρώτη φορά ή  μετά από πολύ καιρό, μία πρωτόγνωρη(;) ταύτιση με το ταίρι σας. Μία ψυχική ένωση, που κάποιοι ειδήμονες θα μπορούσα να χαρακτηρίσουν ισοπεδωτική για την προσωπικότητά σας! Μπορεί, ωστόσο, την σωστή απάντηση να την  βρείτε βαθειά καταχωνιασμένη στο «μπαούλο» του υποσυνείδητου ή του ασυνείδητού σας! Ο ή η σύντροφός σας, σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, και μάλλον θέλετε να αφεθείτε σε αυτόν-ην. Ίσως αργότερα να μην θυμάστε καν το πόσο αφεθήκατε. Ενδέχεται το ταίρι σας να το αφήσει ασχολίαστο ή να σας το επισημάνει. Φροντίστε να ακούτε τι σας λέει, αλλά και ο άνθρωπός σας να ακούει τι εσείς του λέτε. Για να γίνει αυτό, καλό θα είναι να μην χάσετε την ταυτότητά σας. Αφεθείτε στον άλλον, έως το σημείο που η ενέργειά μεταξύ σας επικοινωνεί και συνδιαλέγεται. Διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο της μεταξύ σας «αφομοίωσης»!

Αν έχετε χωρίσει, αλλά η επιθυμίας σας είναι να τα ξαναβρείτε με το πρώην σας ταίρι, κάντε κάτι άλλο, από εκείνο που κάνατε συνήθως στις απομακρύνσεις σας. Δηλαδή, αν συνηθίζατε να παίρνετε τηλέφωνο και να επιμένετε, τώρα αποφύγετέ το. Αν μένατε σιωπηλοί και απόμακροι, τώρα τολμήστε να τηλεφωνήσετε με καλή πρόθεση. Αυτή η διαφορά στην συμπεριφορά σας, θα λειτουργήσει ως πρόκληση για τον ή την πρώην σας και θα ανταποκριθεί. Στην άλλη περίπτωση, που εσείς δεχτείτε την πρόταση του ή της πρώην για επαναπροσέγγιση,  κάντε λίγο την-τον δύσκολη-ο, εάν παλιότερα ήσασταν εύκολη-ος . Αλλά γίνετε πιο εύκολη-ος, αν υπήρξατε πριν δύσκολη-ος. Η δύναμη της πρόκλησης μέσα από τις μικρές αλλαγές σας, θα λειτουργήσει τονωτικά και θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα και θέλετε να κάνετε γνωριμία, υπάρχουν δύο βασικές περιπτώσεις : α) Να είστε ήδη ερωτευμένος-η με κάποια-ον και να αναρωτιέστε αν θα υπάρξει εξέλιξη, και β) Να κάνετε νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης, και να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο συναίσθημα! Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις θα χρειαστεί να μην χάσετε το κριτήριο αξιολόγησής σας για το άλλο άτομο. Ενδεχομένως να μην δικαιωθείτε μακροπρόθεσμα, εάν τώρα τα δώσετε όλα άνευ όρων. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να φανεί, αλλά κρατήστε παράλληλα την ικανότητά σας να κρίνετε τον άλλον στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Εάν βεβαιωθείτε ότι αξίζει, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε μία αισθαντική σχέση.

Στην εργασία σας, για όσους εργάζεστε, ίσως να έχετε μία τάση να συμφωνείτε με όλα και να συνεργάζεστε σε όλα! Τούτο δεν είναι απαραίτητα λάθος και μπορεί να είναι ολόσωστο σε περιπτώσεις. Ενδεχομένως το «λάθος» να είναι στον τρόπο που σκέφτεστε ορισμένες φορές. Για παράδειγμα : Εάν δεν συμφωνείτε με κάτι, αλλά πρέπει να κάνετε ότι συμφωνείτε, για να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους, τούτο είναι ένα μέρος του «παιχνιδιού». Η «αλλοτρίωση», ωστόσο, μέσα σας θα γίνει, εάν προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι αυτό που κανονικά θεωρείτε λάθος, είναι σωστό επειδή είναι η γνώμη που επικρατεί. Μπορείτε να λέτε την αλήθεια στον εαυτό σας, χωρίς να τον ξεγελάτε. Τούτο θα σας κάνει να έχετε ταυτότητα. Κατά τα άλλα η εργασία σας θα έχει καλή εξέλιξη. Προβλέπεται ένα ικανοποιητικό πνεύμα συνεργασίας που θα φέρει αποτέλεσμα. Κάποιοι ή εσείς οι ίδιοι, αναλόγως της δουλειάς σας, θα φροντίζουν-φροντίζετε να αμείβεστε κανονικά.

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα σας βοηθήσει αρκετά γι αυτό ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Είναι πιθανόν να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την εργατικότητά σας. Ίσως να χρειαστεί να ισορροπήσετε την τάση σας να είστε δυναμικοί με την ανάγκη να συνεργάζεστε με τους άλλους. Εναλλακτικά ίσως να βρεθείτε σε εργασία στον δημόσιο φορέα, σε θέση όπου πληροίτε  τις προϋποθέσεις. Οι αμοιβές σας , θα σας προσφέρουν αυτά που χρειάζεστε. Γενικότερα, δεν θα μείνετε αβοήθητοι.

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Κάποιος σας προστατεύει αυτόν το μήνα. Ένας άνθρωπος του κοντινού σας περιβάλλοντος. Θα νιώσετε την φροντίδα του και θα αισθανθείτε γεμάτοι ψυχικά. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι θα γίνει.

Εάν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, η ή ο σύντροφός σας θα σας δώσει απλόχερα την αγάπη του. Θα έρθει πιο κοντά σας από πριν και θα σας δείξει πόσο σας νοιάζεται. Τούτο θα σας γεμίσει χαρά. Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να ανταποδώσετε αυτήν την αγάπη, λαμβάνοντας υπόψη σας το σωστό μέτρο. Δηλαδή, μην κάνετε πιο εντυπωσιακά πράγματα από αυτόν-ην, για να μην προκαλέσετε έναν ανταγωνισμό αγάπης μεταξύ σας. Αφήστε τον-την να σας εντυπωσιάσει. Η χαρά που θα εκφράσετε και που θα δείξετε, με όλη σας την καρδιά, θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για το ταίρι σας. Μην «τσιγκουνεύεστε» να δείχνετε την χαρά σας. Στην περίπτωση όμως που δεν θα λάχετε μίας τέτοιας εκδήλωσης αγάπης από τον ή την σύντροφό σας, ίσως να την  βρείτε στο πρόσωπο ενός τρίτου ατόμου. Με όποιον τρόπο μπορεί τούτο να προκύψει. Αν και αυτή η περίπτωση ανήκει στις εξαιρέσεις, αν συμβεί, θα φέρει τα πάνω-κάτω, πρώτα μέσα σας και κατ’ εξακολούθηση στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Η λέξη χωρισμός για εσάς, αυτό εδώ τον μήνα, μάλλον μοιάζει με ανέκδοτο! Η ενέργεια σας είναι τέτοια που μία επανασύνδεση είναι απλή υπόθεση! Θα τα φέρει έτσι η τύχη σας, που σας έρθει η ευκαιρία μπροστά σας. Μην ψάχνετε να βρείτε το πώς θα γίνει αυτό. Απλά θα γίνει. Υπάρχει μόνο μία περίπτωση να πάει κάτι στραβά. Αυτή είναι, εσείς ή ο-η πρώην σας να μην θέλετε να είστε ξανά μαζί. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όταν περάσει ο ψυχικός πόνος, κοιτάξτε δίπλα σας! Εκεί θα βρίσκετε ο νέος σας έρωτας!

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, τότε ενδέχεται να είστε οι πιο τυχεροί αυτού του μήνα! Γιατί; Επειδή ο έρωτας θα έρθει να σας βρει! Μόνο ο έρωτας; Όχι! Αλλά και η αγάπη! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Δεν θα ερωτευτείτε απλά και θα σας ερωτευτεί ένας άντρας ή μία γυναίκα. Αλλά τούτος ο έρωτας θα έχει την δύναμη να μετουσιωθεί σε αγάπη. Να γίνει ή ένωση δύο ανθρώπων που θα κατακρημνίσουν τις εντυπώσεις και θα μπούνε στην ουσία! Ένας άλλος ξεχασμένος δρόμος και τρόπος να αγαπά κανείς!

Αν και τούτος εδώ ο μήνας είναι για εσάς μήνας αγάπης, ας μιλήσουμε λίγο για δουλειές! Εάν δουλεύετε κάπου, έχετε καταφέρει αρχικά να «χρωματίσετε» τον επαγγελματικό σας τόπο, διαδικτυακό ή φυσικό, με χρώματα ζεστασιάς. Η παρουσία σας λειτουργεί ως επί το πλείστον ενωτικά και ανακουφιστικά για τους άλλους. Το πιθανότερο είναι να το εκτιμούν και να νιώθουν συμπάθεια για εσάς. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί στον «ρόλο» σας, που είναι το μοίρασμα, η συνεργασία. Εάν δεν τον εφαρμόζεται, τουλάχιστον μην τον αντιστρέφετε! Αν, δηλαδή, γίνεστε αιτία δυσαρμονίας, ή εάν συμπεριφέρεστε εγωκεντρικά, θα είστε σε πολύ χαμηλή «δόνηση» σε σχέση με τις δυνατότητές σας. Η δουλειά σας, σε γενικότερο πλαίσιο, θα είναι σταθερή με σταθερή επίσης εξέλιξη. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές.

Εάν δεν εργάζεστε, θα λάβετε υποστήριξη μέσω της γενικότερης μέριμνας της ομάδας ή μέσω ενός δικού σας ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση δεν θα μείνετε μόνοι ή αβοήθητοι. Όσον αφορά την επαγγελματική σας αποκατάσταση, μάλλον οι πιθανότητες να εργαστείτε είναι αρκετές. Το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι ότι θα δουλέψετε σε θέση που θα  σας αρέσει. Ίσως να σηματοδοτήσει για εσάς μία νέα αρχή. Ενδέχεται να αναπτύξετε καλές σχέσεις με άτομα της νέας εργασίας σας, που θα μπορούσαν να σας υποστηρίξουν στο μέλλον. Φροντίστε να είστε γνήσιοι. Θα ξεκινήσετε με καλή ενέργεια και κατόπιν έρχονται και τα καλύτερα! Στο θέμα της αμοιβής σας θα είστε ευχαριστημένοι.

     Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Αυτός ο μήνας θα φανεί αρκετά δημιουργικός για εσάς. Ίσως η καλή σας τύχη να σας εκπλήξει. Θα βρεθούν άνθρωποι στον δρόμο σας που θα σας στηρίξουν, ενώ και σεις θα είστε υποστηρικτικοί γι αυτούς.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ενδέχεται να κυριαρχήσει μεταξύ σας η οργάνωση του σπιτικού σας. Για τους-τις δεσμευμένους-ες μπορεί να προκύψει πρόταση γάμου. Θέλοντας έτσι να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ώστε να μοιραστείτε μαζί το μέλλον. Παρότι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, είτε είστε δεσμός, είτε γάμος, αυτήν την χρονική στιγμή, τούτη η αγάπη θα εκδηλωθεί περισσότερο με πρακτικό παρά με ρομαντικό τρόπο. Θα «συνεργαστείτε» πολύ καλά για τις κοινές σας ανάγκες και θα έρθετε πιο κοντά. Φροντίστε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε σαν ομάδα, εάν θέλετε να βοηθήσετε την σχέση σας. Ο εγωκεντρισμός θα σας αποσυντονίσει και προφανώς είναι άκαιρος για το τώρα.

Οι χωρισμένοι-ες θα επιλέξετε αμοιβαία μαζί με το ταίρι σας να τα ξαναβρείτε. Πιθανόν οι λόγοι που σας οδήγησαν στον χωρισμό να σας φαίνονται πλέον σχεδόν ασήμαντοι. Η επανένωσή σας θα γίνει με κοινή συνεννόηση. Εκείνο που θα χρειαστεί να προσέξετε στο εξής  είναι οι μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, που έχουν να κάνουν  με την συμπεριφορά σας. Αν θέλετε πραγματικά να τα πάτε καλά, αποφύγετε να κάνετε πράγματα που εκνευρίζουν τον άλλον και προπαντός μην βγάζετε τα απωθημένα σας στον άλλον. Σκεφτείτε ότι η σχέση δύο ανθρώπων είναι σαν ένα μίγμα. Αν έχω νερό και αλεύρι αυτά μεμονωμένα είναι νερό και αλεύρι. Αν όμως τα ενώσω τότε γίνεται ζυμάρι και παύουν να είναι ξεχωριστά νερό και αλεύρι.

Οι ελεύθεροι άντρες και οι ελεύθερες γυναίκες θα χάσετε σύντομα την ελευθερία σας με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους : α) Θα αποκαλύψετε αμοιβαία τον έρωτά σας με άτομο που κάνατε παρέα και ήσασταν μεταξύ σας κρυφά ερωτευμένοι β) Θα κάνετε νέα γνωριμία στο διαδίκτυο ή δια ζώσης, αναλόγως των συνθηκών, η οποία θα εξελιχτεί εν τάχει σε δεσμό! Προφανώς για την δεύτερη περίπτωση θα υπάρξει χημεία, αλλά εκείνο που θα σας ενώσει περισσότερο θα είναι η καλή συνεννόηση και επικοινωνία μεταξύ σας. Αυτό το πλεονέκτημα μην το χάσετε στην συνέχεια. Θα είναι ίσως το μεγάλο σας ατού.

Με πνεύμα καλής συνεννόησης και προόδου θα πορευτεί και η εργασία σας για όσους εργάζεστε. Η τύχη από μόνη της, αλλά και ως συνώνυμο της αλληλεγγύης, θα αγγίξει τον χώρο σας! Θα έρθουν χρήματα που μπορεί να μην τα περιμένατε σε τόσο μέγεθος, αλλά να είχατε μικρότερες προσδοκίες. Θα σταθείτε καλά στα πόδια σας και θα κάνετε τα επόμενα πλάνα σας. Όσοι συνεργάζεστε με άλλους, θα έχετε μία δημιουργική συνεργασία. Όσοι εργάζεστε μόνοι σας, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του πελατολογίου σας! Μπροστά σας έρχονται τα καλύτερα! Πατάτε καλά σε κάθε σας βήμα για να κάνετε κατόπιν το επόμενο.

Εάν ορισμένοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά αναζητάτε την επόμενη εργασία σας που θα σας ταιριάζει, είστε σε καλό δόμο. Ξεκινώντας θα πούμε ότι θα είναι σοφή στάση να ποντάρετε πάνω σε γνωριμίες που έχουν την δύναμη να σας προωθήσουν. Κάποιοι ή κάποιος πιστεύει σε σας και θα σας το δείξει με πράξεις. Μην φανείτε επιπόλαιοι. Μπορεί να πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία. Γενικότερα θα λάβετε βοήθεια και στήριξη, που ωστόσο λίγο παρακάτω θα ανταποδώσετε και σεις. Έτσι, θα έχετε τιμήσει την εμπιστοσύνη που θα σας έχουν δείξει. Θα λάβετε γενικά χρήματα που θα σα τονώσουν. Προβλέπεται επίσης να λαμβάνετε τακτικά τις αμοιβές σας από το νέο σας επαγγελματικό βήμα.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ο μήνας αυτός θα τονώσει την δύναμή σας, όχι πάντα με υποστηρικτικό τρόπο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα και έτσι να αναμετρήσετε τις δυνάμεις σας. Κάποιες φορές θα είναι το πείσμα σας που θα σας ενδυναμώνει. Ίσως όμως να χρειαστεί να προσέξετε την διαφορά ανάμεσα στο πείσμα και την αντίδραση.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, μπορεί να προκύψει ένας ανταγωνισμός με το ταίρι σας. Θέλετε να βοηθήσετε τον άνθρωπό σας και να τον προστατέψετε, αλλά τούτο θα πιάσει τόπο, όταν γίνει με μέτρο και με τον σωστό τρόπο. Καλύτερα να μιλάτε με την γλώσσα του άλλου, κυρίως όταν προσπαθείτε να τον πείσετε για κάτι. Επίσης να είστε ήρεμοι-ες όταν αυτό δεν πετυχαίνει. Δεν χρειάζεται να περνάει πάντα το δικό σας. Ακόμη περισσότερη ίντριγκα θα μπορούσε να υπάρξει, εάν πίσω από την συμπεριφορά σας κρύβονται ελαφρώς ιδιοτελή κίνητρα. Στην περίπτωση αυτή οι προθέσεις σας θα γίνουν αντιληπτές και θα υπάρξει άμυνα από το ταίρι σας. Μάθετε να υποχωρείτε εκεί που χρειάζεται. Το ταίρι σας από την μεριά του, θα πρέπει να εκτιμά την συμβολή σας στην πρόοδό του. Δεν θα είναι σοφό να σας αδειάζει με το παραμικρό, ενώ έχει προκόψει από την συνύπαρξή σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε μεταξύ σας την θεϊκή ρήση : « Όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, όμοια και σεις να συμπεριφέρεστε σε αυτούς»!

Αν έχετε χωρίσει και μία σκέψη σας τυραννάει : πώς θα ξανασμίξετε. Τότε είναι στο χέρι σας να γίνει αυτό. Θα πρέπει να σκεφτείτε, εάν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τρόπο απέναντι στον άλλον. Το ίδιο προφανώς και ο άλλος απέναντι σε σας. Εάν υπήρξατε δύο δυνατές κι ανυποχώρητες προσωπικότητες, που η μία ακύρωνε την άλλη, τούτο θα χρειαστεί να λειτουργήσει αλλιώς. Αν, πάλι, ήσασταν δύο άνθρωποι, που ο ένας έβαζε συνέχεια στην «πρίζα» τον άλλον, για το «καλό» του ή την «πρόοδό» του, θα χρειαστεί να νοιάζεστε λιγότερο για το «καλό» του άλλου. Εάν, συμπερασματικά, καταφέρετε αμοιβαία να βάλλετε μέτρο στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες σας, θα καταφέρετε να είστε πάλι μαζί, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που θα σας δοθεί. Ωστόσο, με τα παλιά δεδομένα, μάλλον θα χάσετε τον χρόνο σας με μία αμφίβολη προσπάθεια. Τότε καλύτερα να κοιτάξετε για άλλο ταίρι με λιγότερο ανταγωνιστική χημεία.

Είστε ελεύθερος άντρας και σας αρέσει να μιλάτε στο διαδίκτυο; Ή ελεύθερη γυναίκα και περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας στο ίντερνετ; Ετοιμαστείτε για έναν ιντερνετικό… καυγά! Ή το λιγότερο, ιντερνετική διαφωνία! Τούτη μπορεί να είναι ιδεολογικού, φιλοσοφικού κτλ περιεχομένου. Ή απλά μία διαφορά απόψεων. Πιθανόν κάπως έτσι να ξεκινήσει ένας παράδοξος αλλά και δυνατός έρωτας! Στην συνέχεια φροντίστε να συνεννοηθείτε αμοιβαία και μην μείνετε σερί στην  «αντιπαλότητα». Παρομοίως, μία τέτοια κατάσταση θα μπορούσε να ξεκινήσει και από φυσική παρουσία, σε χώρο όπου θα βρεθείτε μαζί για κάποιον λόγο. Κοιτάξτε, ωστόσο, να συμφιλιωθείτε γρήγορα. Μην αναμασάτε τις διαφωνίες σας, αλλά εστιάστε σε εκείνα που συμφωνείτε για να δώσετε θετική ενέργεια στον έρωτά σας.

Στην εργασία σας θα υπάρξει ούτως ή άλλως θετική ενέργεια μαζί με ξεκάθαρες τάσεις ανόδου. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα σας ικανοποιούν και θα είναι θελκτικά! Εάν βρίσκεστε σε θέση ανωτέρου, μην πιέζετε πολύ τους υφισταμένους σας. Τούτο δεν θα φέρει κανένα καλό, εάν η πίεση αυτή καταπατά τον συμπαντικό νόμο της πειθαρχίας, το οποίο μεταφράζετε σε πίεση λόγω ιδιοτροπίας και όχι λόγω αντικειμενικού κινήτρου. Εάν βρίσκεστε σε θέση υφισταμένου, φροντίστε να ελέγξετε μία τάση σας να ανταγωνίζεστε τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Αυτό ενδέχεται να πηγάζει από τα δικά σας απωθημένα και να μην έχει καμία αντικειμενική χρησιμότητα. Τουναντίον μπορεί να εκνευρίσει τους άλλους.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, θα δεχτείτε βοήθεια γενικότερα που θα σας στηρίξει. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε άμεσα εργασία, αυτό θα γίνει μέσω διαγωνισμού ή αξιολόγησης. Εναλλακτικά μπορεί να σας προσφέρει εργασία ένας εργοδότης μέσω γνωριμίας σας, που ωστόσο μπορεί να έχει απαιτητικός. Ζυγίστε τα δεδομένα και αναλόγως κινηθείτε. Οικονομικά θα τονωθείτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Όπως εξηγήσαμε στην εισαγωγή αυτού του μήνα, ο αριθμός εννιά (9), που χαρακτηρίζει τούτον τον Μάιο, είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός. Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό σας, το πέντε (5). Την ιδιαιτερότητα του 5 θα επεξηγήσουμε όταν θα βρεθούμε στον αντίστοιχο αριθμολογικό μήνα. Αυτό που έχει σημασία προς το παρόν είναι ότι οι δύο αυτοί «παράξενοι» αριθμοί, το 5 και το 9, συναντιούνται. Τούτη η συγκυρία φέρνει για εσάς την ανατροπή, την έκπληξη, το θαύμα. Και τα ανάμεικτα συναισθήματα που ακολουθούν αυτές τις αλλαγές.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή είστε παντρεμένοι-ες, ενδέχεται να δείτε στην ή στον σύντροφό σας κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά της-του, που θα σας εντυπωσιάσουν. Μία διάθεσή της-του να μοιραστεί μαζί σας πράγματα, που μπορεί πριν να απέφευγε. Ή μία δημιουργική τάση σε συνδυασμό με την ανάγκη ονειροπόλησης για μελλοντικά σχέδια. Η εικόνα που ίσως να δείχνει το ταίρι σας είναι εκείνη του ανθρώπου που μπαίνει στην «πρίζα»! Η δική σας αντίδραση θα εξαρτηθεί από το πώς αντιλαμβάνεστε αυτήν την αλλαγή. Αν λέτε μέσα σας «επιτέλους παίρνει πρωτοβουλίες», τότε θα ενθαρρύνετε τον άνθρωπό σας. Αν λέτε «με κουράζει αυτή η ενέργεια», τότε ίσως να τον-την  γειώσετε. Μπορεί μία ενδιάμεση συμπεριφορά να είναι το σωστό. Μπορείτε να ανταποκρίνεστε επιλεκτικά, δηλαδή ενθαρρυντικά εκεί όπου συμφωνείτε, και ψύχραιμα εκεί όπου διαφωνείτε. Πιθανόν να σκεφτείτε σε όλο αυτό το διάστημα, εάν το  ταίρι σας, σας αγαπάει πραγματικά, ή αν σας βλέπει σας «όχημα» για να εκπληρώσει τις «φιλοδοξίες» του. Καλό θα είναι να αφήσετε τον χρόνο να σας απαντήσει σε αυτό, και να μην είστε βιαστικοί-ες να βγάλετε τα συμπεράσματά σας από μία συγκυρία. Όπως και να ‘χει, τώρα θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί σας.

Κάποιοι-ες που είστε χωρισμένοι-ες, θα εύχεστε να ξανασμίξετε με το πρώην ταίρι σας. Αυτό δεν είναι αδύνατον, ίσως ούτε καν δύσκολο. Η πρώτη κίνηση θα γίνει μάλλον από τον άλλον. Θα χρειαστεί εν τω μεταξύ να έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικός ή σημαντική είναι ο-η σύντροφός σας για εσάς. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να τον-την είχατε αξιολογήσει κάπως χαμηλότερα της αξίας του-της. Ενδεχομένως λόγω σύγχυσης. Εάν όντως ισχύει αυτό, τότε θα δώσετε μία γενναιόδωρη νέα ευκαιρία. Στην περίπτωση που εσείς κάνετε πρώτοι-ες την κίνηση επαναπροσέγγισης, μην έχετε ύφος για να «προστατεύσετε» τον εγωισμό σας. Το πρώην ταίρι σας θα ανταποκριθεί γιατί σας αγαπά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες είναι πιθανόν να έχετε κουραστεί να ψάχνεστε μέσα σας, για να βρείτε τι θέλετε και τι σας ταιριάζει! Ίσως να έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν έχετε επιλέξει μία ή έναν σύντροφο. Αυτόν το μήνα ένα άτομο θα εισβάλει κάπως δυναμικά στη ζωή σας και θα θελήσει να σας επιβάλει την παρουσία του. Το άτομο αυτό θα σας γοητεύσει, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις ορμέμφυτες αντιστάσεις σας. Εάν βρει τον τρόπο να σας χαλαρώσει, θα του δώσετε την ευκαιρία. Αν σας «θυμώσει» λόγω της υπερβολικής συμπεριφοράς του, τότε θα περιμένετε για αργότερα να έρθει στην ζωή σας κάτι πιο ήρεμο.

Στην εργασίας σας, όσοι εργάζεστε, θα έχετε ένα συναδελφικό και υποστηρικτικό κλίμα. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι ως προς τον ρυθμό της δουλειάς! Παρόλα αυτά οι προθέσεις των άλλων θα είναι καλές. Θα μπορείτε να ζητήσετε λίγη χαλάρωση και να εισακουστεί το αίτημά σας, εκτός εάν δεν είστε ειλικρινείς, οπότε τούτο θα πονηρέψει τους άλλους. Οι οικονομικές απολαβές σας θα είναι σε καλό επίπεδο και τακτικές. Μπορείτε στο τώρα να «χτίσετε» καλές σχέσεις με τους άλλους και να εδραιωθείτε στην θέση σας μέσω του επαγγελματισμού σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, θα δεχτείτε την υποστήριξη δικού σας ανθρώπου ή μίας ευρύτερης ομάδας. Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε δουλειά άμεσα, θα σας προωθήσει ένας άντρας ή μία γυναίκα με δύναμη, σε επαγγελματική συνθήκη διαδικτυακή ή φυσικής παρουσίας, όπου θα εργαστείτε πάνω σε αντικείμενο που γνωρίζετε. Ενδεχομένως να έχει σχέση με αυτό που σπουδάσατε. Ή με κάποια προϋπηρεσία σας. Η νέα σας δουλειά θα σταθεί ορόσημο στην πορεία σας. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά. Μπορεί επίσης η εργασία σας να ανήκει στον δημόσιο τομέα.

  Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Κάποιες νέες συνήθειες θα μπουν στην ζωή σας αυτόν το μήνα. Μία από αυτές μπορεί να είναι η μουσική. Είτε παίζετε μουσική, είτε ακούτε, θα πειραματιστείτε σε νέες δημιουργίες και σε καινούρια ακούσματα. Σ’ αυτό ίσως να σας «παρασύρει» ένα νέο πρόσωπο που θα εισέλθει στην ζωή σας. Όχι μόνο στην μουσική, αλλά σε οτιδήποτε μπορεί να σας υποδείξει ή να σας μάθει. Μερικοί θα σταθείτε στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στο αντικείμενο (μουσική κτλ), και στον άνθρωπο που θα το προτείνει. Τελικά θα σας γοητεύσει ο άνθρωπος ή το νέο στοιχείο; 

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, θα ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από την χαρά της μουσικής ή του χορού! Εναλλακτικά ίσως να κάνετε μαζί πράγματα που δεν τα μοιραζόσασταν παλιότερα, όπως η μαγειρική, οι δουλειές του σπιτιού κτλ. Τούτη η δραστηριότητα θα συμπεριλάβει ένα ερωτικό παιχνίδι, δημιουργώντας την αίσθηση : «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»! Ταυτόχρονα ο ένας θα μαθαίνει στον άλλον πράγματα και έτσι ο-η ένας-μία θα μπει στον κόσμο της-του άλλης-ου. Ας πούμε για παράδειγμα ο άντρας στην καθαριότητα του σπιτιού και η γυναίκα στα μυστικά του διαδικτύου κτλ. Θα βρεθείτε σε μία κατάσταση μοιράσματος και συνεργασίας, που θα σας αποκαλύψει εντονότερα από πριν την δυναμική ή την αλληλεπίδραση στην σχέση σας. Θα γοητεύεστε σιγά-σιγά από τις νέες σας συνήθειες, αλλά κι ο ένας από τον άλλον μέσα από τούτους τους καινούριους μετασχηματισμούς.

Ένας άλλου είδους μετασχηματισμός θα αγγίξει τους-τις χωρισμένους-ες. Στην περίπτωση αυτή πρόκειται για πιο ριζική αλλαγή, αφού θα περάσετε από την φάση της απομάκρυνσης στην φάση της επαναπροσέγγισης. Το ξεκίνημα μπορεί να γίνει από το πρώην ταίρι σας, αλλά προβλέπεται να ανταποκριθείτε σχεδόν πρόθυμα. Το πρωτάκουστο σε τούτη την συγκυρία είναι ότι και ο-η ένας-μία και ο-η άλλος-η θα αντικρίσετε μπροστά σας έναν άλλον άνθρωπο. Αυτός ο «νέος» άνθρωπος θα είναι οργανωτικός, προστατευτικός, υποστηρικτικός, υπεύθυνος. Αν είναι ο πρώην σας, θα είναι ευσυνείδητος και ιπποτικός. Αν είναι η πρώην σας, θα είναι χαριτωμένη και υπομονετική. Ενδέχεται να κάνετε μαζί ωραία πράγματα καλλιτεχνικής τάσης, όπως το να χορεύετε, να γυμνάζεστε, να διακοσμείτε το σπίτι κτλ.

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα τούτον το μήνα; Μάλλον όχι! Ο έρωτας θα ξεπεταχτεί μπροστά σας, στην οθόνη σας ή στον δρόμο σας, εκεί που δεν τον περιμένετε! Μία γυναίκα θα σας κερδίσει με την εξυπνάδα, την ομορφιά και το χαμόγελό της, αν είστε άντρας. Ενώ ένας άντρας θα σας αφοπλίσει με το θάρρος, την ευγένεια και την αρρενωπή γοητεία του, αν είστε γυναίκα. Μπορεί από συστολή ή εποικοδομητικό εγωισμό να παραστήσετε αρχικά τον-την αδιάφορο-η. Ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί ενδέχεται να καταλάβετε ότι έχετε απέναντί σας αυτήν ή αυτόν που… περιμένατε να έρθει στην ζωή σας!

 Θετική ενέργεια θα έχετε και στον επαγγελματικό χώρο σας, διαδικτυακό ή φυσικό. Κάποιο άτομο από την δουλειά σας μπορεί να σας δώσει καλές ιδέες ή να επιφέρει εποικοδομητικές αλλαγές για όλους, εάν η θέση του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Θα είστε από τα δυνατά χαρτιά στον χώρο της εργασίας σας. Τούτο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνει αιτία να δείξετε υπεροψία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χαθεί η έννοια της προσφοράς σας προς το σύνολο και θα φανεί ότι νοιάζεστε μόνο για την προβολή του εγώ σας. Οι αμοιβές σας θα είναι σταθερές και με προοπτική βελτίωσης. Μπορείτε να ποντάρετε στην δημιουργία και στην διατήρηση καλών σχέσεων με άτομα ή άτομο από τον χώρο σας, χωρίς να ξεφεύγετε από το όριο της επαγγελματικής σας σχέσης.

Εάν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε εργασία, θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα από εξετάσεις ή διαγωνισμό που θα αφορά σε θέση του δημόσιου ή κρατικού φορέα. Δεν θα μείνετε αβοήθητοι σε καμία πιθανότητα και θα υπάρξει η συμπαντική μέριμνα που θα σας προστατεύσει από κάποιο πιθανό υλικό αδιέξοδο. Αρκετοί-ες ίσως να λάβετε υποστήριξη από άτομο που σας θέλει κοντά του επαγγελματικά και πιστεύει σε σας. Η πιθανότητα μίας ενδιαφέρουσας πρότασης είναι μεγάλη. Εάν προκύψει ένας συνδυασμός προσωπικής και επαγγελματικής σχέσης, έχετε τον νου σας να μην «νοθευτεί» ο επαγγελματισμός σας. Δείξτε στον-στην άλλον-η ότι η δουλειά, δουλειά, και η σχέση, σχέση. Θα εκτιμήσει την ακριβοδίκαιη στάση σας και θα σας θαυμάσει γι αυτό. Δεν θα πρέπει εν ολίγοις ούτε να εκμεταλλευτείτε μία τέτοια συνθήκη για να… λουφάρετε, ούτε να διαθέσετε τον εαυτό σας άνευ όρων στο όνομα της προσωπικής σας σχέσης.

  Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ένα «σεμινάριο» θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς. Κυρίως ως δάσκαλοι και λιγότερο ως μαθητές, θα ανταλλάξετε «γνώσεις» με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Επειδή όμως ο κάθε δάσκαλός θα πρέπει να έχει ευθύνη, έτσι και σεις θα πρέπει να «μάθετε» στους άλλους μόνο εκείνα που είναι ταιριαστά με τους συμπαντικούς νόμους. Και πως γίνετε κάτι τέτοιο; Εάν ακούτε και νιώθετε την  φωνή από το συλλογικό ασυνείδητο. Κάθε τι που δεν προέρχεται από εκεί, μπορεί να είναι ένα λάθος «μάθημα» για τους άλλους.

Οι παντρεμένοι-ες και μαζί οι δεσμευμένοι-ες μπορείτε να εκφραστείτε εποικοδομητικά προς τον άνθρωπό σας. Οι συμβουλές σας, αλλά και η ίδια σας η στάση, θα είναι φωτεινά παραδείγματα για το ταίρι σας, ψυχραιμίας, στρατηγικής και ελπίδας. Για να μην χαθεί, ωστόσο, η πολύτιμη ισότητα στην σχέση σας, μην παίρνετε αποκλειστικά επάνω σας τον ρόλο του «δασκάλου», αλλά αφήστε και στον άλλον να εκφράζετε, έστω κι αν δεν έχει την δική σας χαλαρότητα. Κρατήστε το μέτρο. Εάν, πάλι, δώσετε πολύ αισιοδοξία στον άλλον, ενδέχεται να τον-την βλάψει, δίνοντας την ψευδαίσθηση της τελειότητας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Τελικά ίσως να είναι η πιο αυθεντική πυξίδα στον δρόμο σας. Γίνετε σοφοί-ες και καταπλήξτε τον άνθρωπό σας, όχι επειδή έχετε διαβάσει πολλά βιβλία, κάτι που είναι καλό, αλλά επειδή «διαβάζετε» τα μηνύματα από τον πυθμένα του βαθιού πηγαδιού του συλλογικού ασυνείδητου. Εκεί όπου βρίσκονται οι αλήθειες του βυθού. Οι ήρεμες αλήθειες, όσο κι αν επάνω στην «θάλασσα»  υπάρχει τρικυμία.

Κάποιοι χωρισμένοι-ες περιμένετε να δείτε μία εξέλιξη, όσο κι αν η λέξη «χωρισμός» δεν προδιαθέτει κάτι τέτοιο. Άλλα κάνετε σωστά! Μιας και είστε οι «μάντεις» τούτου του μήνα, η διαίσθησή σας, σας δίνει την ολόσωστη πληροφορία. Το πρώην ταίρι σας, σας αγαπάει. Το ίδιο και σεις. Ποίος αγαπάει περισσότερο τον άλλον; Αυτή η ερώτηση μπορεί να κρύβει την μελλοντική ευτυχία της σχέσης σας! Και οι δύο το ίδιο, και επεξηγούμε αμέσως πώς γίνεται αυτό : Ας υποθέσουμε πως η δική σας αγάπη είναι πιο δυνατή. Αυτό όμως είναι μία ψευδαίσθηση! Με ένα άλλο ταίρι ίσως να μην φαινόταν αυτό. Ίσως να είχατε βγάλει τα κατώτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Αυτό το συγκεκριμένο ταίρι όμως σας βγάζει τα ανώτερα. Σκεφτείτε τα όλα αυτά και δείτε αν θα τα αξιοποιήσετε για το καλό της σχέσης σας μετά την επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι άντρες και οι ελεύθερες γυναίκες, μπαίνετε ίσως στον πιο σημαντικό μήνα για το αισθηματικό σας μέλλον. Θα κάνετε μία νέα γνωριμία με άτομο που θα έρθει από το… Σύμπαν! Θα είναι ο άνθρωπος που θα σας συμπληρώνει ιδανικά. Για παράδειγμα, είστε ονειροπόλος-α; Το άτομο αυτό θα είναι πρακτικό. Ο ένας-μία θα δίνει στην άλλη-ον εκείνο που έχει σε περίσσευμα, ενώ θα παίρνει εκείνο που έχει σε έλλειψη. Εάν αποδεχτείτε αυτήν την συνθήκη και την δείτε σαν ένα δώρο του Σύμπαντος για να σας ισορροπήσει, ενδέχεται να δημιουργηθεί μία όμορφη και ενδιαφέρουσα σχέση, όπου ποτέ δεν πρόκειται να βαρεθείτε μεταξύ σας.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα τα πάτε πολύ καλά, κυρίως αν ο ρόλος σας είναι συμβουλευτικός ή ένα μέρος του είναι να συμβουλεύετε και να οργανώνετε. Ακόμη κι ανεπίσημα, ωστόσο, στην δουλειά σας, θα σας δείχνουν εμπιστοσύνη και θα σας θεωρούν αξιόπιστο εργαζόμενο, σε όποια θέση κι αν βρίσκεστε. Επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο, υπενθυμίζουμε ότι δεν θα πρέπει να τους απογοητεύσετε. Ταυτόχρονα, όμως, και σεις θα παίρνετε ιδέες από τους άλλους, που θα σας ωριμάζουν πάνω στο αντικείμενο σας, μαζί με την ικανότητα της καλής συνύπαρξης και συνεργασίας. Οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι σε καλό επίπεδο και τακτικές

Εάν δεν εργάζεστε και έχετε ξεκινήσει την αναζήτηση για  την επαγγελματική σας αποκατάσταση, αρχικά θα πούμε, ότι προβλέπονται αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους επιλογές γι αυτόν τον σκοπό. Όλες θα έχουν το στοιχείο της οικονομικής και ηθικής σας ενδυνάμωσης. Αν επιλέξετε την πιο φιλόδοξη επιλογή, ενδέχεται να βρεθείτε σε επαγγελματικό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, διαδικτυακό ή φυσικό, όπου θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε ένα σας χάρισμα και να ωφελήσετε το σύνολο μέσα από αυτό. Τούτο μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά μάλλον θα είναι μία «αποστολή» του Σύμπαντος για εσάς! Η παρουσία σας θα εμπνέει. Δεν χρειάζεται να υπερβάλετε σε τίποτα, αρκεί να είστε αυθεντικοί και να προσπαθείτε να είστε σωστοί με τους κανόνες της εργασίας σας. Θα αμείβεστε με δίκαιο τρόπο.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Εισέρχεστε σε έναν μήνα που θα ανατρέψει κάποιες πεποιθήσεις σας. Ίσως να δημιουργήσετε ένα τοίχος γύρω σας, για να προστατέψετε τον εαυτό σας από εκείνα που αλλάζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Αυτό κάποιοι θα το δουν με καχύποπτη ματιά και θα σας παρεξηγήσουν. Θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αν αφεθείτε στους φόβους σας «κινδυνεύετε» να αποξενωθείτε από το περιβάλλον σας. Ωστόσο, εάν είναι επιλογή σας κάτι τέτοιο, τότε ίσως και να απολαύσετε αυτήν την φάση της μοναχικότητας.

Αν είστε παντρεμένη ή δεσμευμένη γυναίκα, ενδέχεται να ασκήσετε κριτική στον σύζυγο ή στον σύντροφό σας, για κακή διαχείριση των οικονομικών του. Κάτι τέτοιο προφανώς έχει αντίκτυπο και σε σας ή στο σπιτικό σας. Δεν αποκλείεται αυτό να έχει έναν βαθμό αλήθειας. Καλό θα είναι όμως να μην μιλήσετε βιαστικά, αλλά να σκεφτείτε με ποιόν τρόπο θα τα πείτε, ώστε να έχουν αποτέλεσμα, χωρίς να φέρουν την αντίδραση του άλλου. Γενικότερα διαφαίνεται να έχετε παράπονα, αλλά τούτο χρειάζεται ένα διπλωματικό χειρισμό. Διαφορετικά θα υπάρξουν αντιδραστικές συμπεριφορές και η μεταξύ σας επικοινωνία θα χάνεται σταδιακά.

Εάν είστε παντρεμένος ή δεσμευμένος άντρας, ίσως να χρειαστεί να βάλετε ένα όριο στις απαιτήσεις σας από την σύζυγο ή την σύντροφό σας. Προφανώς ζητάτε την αμέριστη κατανόηση και εμπιστοσύνη της σε εσάς. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, όμως δεν «επιτρέπεται» να το θεωρείτε δεδομένο. Καλό θα είναι λοιπόν να μπαίνετε στην διαδικασία να της εξηγείτε το σκεπτικό σας. Επίσης να «συνεργάζεστε» για κοινά θέματα, χωρίς ούτε ο ένας ούτε η άλλη να μιλάτε με τελεσίγραφα. Ενώ και οι δύο σας αναζητάτε την δικαίωση, μπορεί να χάσετε το κομμάτι της μεταξύ σας αρμονίας, με το να επιμένετε πεισματικά ο καθένας σας στα δικά του.

Αν έχετε χωρίσει και σκέφτεστε την επανασύνδεση, αρχικά αναλογιστείτε πάνω σε έναν προβληματισμό. Δηλαδή, αν θέλετε να είστε ξανά με τον-την άλλον-η, επειδή τον-την αγαπάτε, ή επειδή σας αγχώνει η κατάσταση της απομάκρυνσης, δεδομένου ότι βγαίνετε από τις μέχρι τώρα συνήθειές σας. Τούτα έχουν σημασία, όχι γιατί το ένα είναι το σωστό και το άλλο το λάθος, αλλά επειδή θα είστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Κατά συνέπεια θα ξέρετε γιατί πονάτε και πόσο θα σας στοιχίσει τελικά ένας χωρισμός. Παρόλα αυτά η ευκαιρία της επανασύνδεσης θα έρθει. Συνδεθείτε εν τω μεταξύ με την εσωτερική σας φωνή. Κατόπιν, μπείτε με αυτογνωσία ξανά στην σχέση σας. Υποστηρίξτε την απόφασή σας χωρίς πισωγυρίσματα και άσκοπες επεξηγήσεις με το ταίρι σας.

Είστε ελεύθερος άντρας και θέλετε να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας ο πραγματικός έρωτας; Μήπως είστε ελεύθερη γυναίκα κι αναρωτιέστε γιατί όλοι οι άντρες σας φαίνονται ίδιοι και μονότονοι; Η απάντηση θα σας δοθεί τούτον το μήνα με την έκρηξη των συναισθημάτων σας! Ο έρωτας έρχεται! Ο μοναδικός άντρας ή η μοναδική γυναίκα φτάνει κοντά σας. Μην περιμένετε να έρθει ρομαντικά, αλλά δυναμικά για να «ταράξει» το νευρικό σας σύστημα. Εκείνο που θα χρειαστείτε είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κυρίως να καταλάβετε ότι ο έρωτας δεν θα έρθει, όπως τον ονειρευτήκατε, αλλά όπως εκείνος θέλει, ώστε να σας ξεβολέψει από την άνεσή σας και να σας κάνει να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε πραγματικά. Ή όλα λοιπόν ή τίποτα.

Στην εργασίας σας, για όσους εργάζεστε, θα υπάρξει ένα κλίμα εποικοδομητικού ανταγωνισμού και ελεγχόμενης αντιπαλότητας. Στον βαθμό που αυτό δημιουργεί την θέληση για βελτίωση. Έτσι μέσα από τις ψευδοαντιπαραθέσεις, θα προκύπτει ένα κίνητρο ενεργοποίησης για την καλύτερη απόδοση. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και σε περιπτώσεις αυξανόμενα αναλογικά με την αποτελεσματικότητά σας. Μπόνους και επαυξήσεις προβλέπονται. Παίξτε τούτο το «παιχνίδι» του ψευδοανταγωνισμού χαριτωμένα, χωρίς να πωρώνεστε. Να έχετε χιούμορ.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, θα σας δοθεί οικονομική υποστήριξη από αναμενόμενη ή μη αναμενόμενη μεριά. Μπορείτε, ωστόσο, μέσα στον μήνα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο που θα ταιριάζει στις γνώσεις ή στην επαγγελματική εμπειρία σας. Θα δεχτείτε μία πρόταση από άτομο που σας γνωρίζει και θέλει να σας «αξιοποιήσει». Εναλλακτικά, κάποιος θα σας δώσει μία καλή ιδέα ή θα σας ενημερώσει για κάτι που άκουσε. Θα ζυγίσετε τα δεδομένα σας και θα αποφασίσετε. Ενδέχεται να είστε κάπως αγχωμένοι κι αναποφάσιστοι. Στην περίπτωση αυτή ακούστε την διαίσθησή σας, ή πάρτε την γνώμη ενός ανθρώπου που του έχετε εμπιστοσύνη.

   Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει στα άκρα. Αυτά μπορεί να είναι κάποια εκρηκτική αλλαγή στην ζωή σας. Ή αντιθέτως μία ρομαντική φάση αισθαντικότητας. Ακόμη, ένας φιλοσοφικός παροξυσμός. Ή μία καλλιτεχνική δημιουργία σε επίπεδο αριστουργήματος. Ίσως να αγαπήσετε πολύ κάποιον και να αγαπηθείτε, ενώ θα ξεπερνάτε μαζί τις αντιξοότητες, ως φίλοι ή ως εραστές ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή (αριθμολογικής) σχέσης.

Εάν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, τα πράγματα για εσάς είναι το ίδιο απλά, όσο και περίπλοκα. Την μία συνεννοείστε μεταξύ σας και την άλλη όχι. Τούτη η κατάσταση ενδέχεται να σας κουράζει, γιατί δημιουργεί μία ανασφάλεια. Ίσως δεν είναι κακό να μην τα βρίσκετε για ένα διάστημα. Ίσως να είναι λάθος η πεποίθηση πως, επειδή δεν συμφωνείτε πάντα, η σχέση σας έχει πρόβλημα, και ότι είναι σημάδι κακής πορείας της. Εάν περνάτε μία φάση ασυνεννοησίας, αφήστε την να υπάρχει χωρίς να προσπαθήσετε να την ανατρέψετε. Εξάλλου, ως γνωστόν, η προσπάθεια νικάει τον εαυτό της. Ας μην συνεννοείστε λοιπόν. Θα περάσει από μόνο του. Μην πληγώνεστε γι αυτό. Ο μόνος πραγματικός λόγος ανησυχίας είναι η αποδόμηση του ή της συντρόφου σας. Εάν δηλαδή μέσα σας τον-την έχετε ακυρώσει ή εκείνος-η εσάς. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σε εξαιρέσεις του κανόνα, τότε ενδέχεται η λύση της απομάκρυνσης να είναι μονόδρομος. Παρόλα αυτά μην κάνετε επιπόλαια βήματα, εάν δεν είστε σίγουροι-ες γι αυτά.

Οι χωρισμένοι-ες που αναπολείτε την ή τον πρώην σας, θα δικαιωθείτε. Η σχέση σας έχει μία καρμική δύναμη και είναι ανθεκτική στον χρόνο. Ο χωρισμός θα αντικατασταθεί από την επανασύνδεση που πλησιάζει. Αυτό είναι ίσως το πιο απλό του θέματος. Το σύνθετο είναι οι αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν. Και τούτο για να ηρεμίσει η σχέση σας και να πάει μπροστά, εάν δεν θέλετε να πηγαίνει μία μπροστά και μία πίσω. Μπορείτε να ξεκινήσετε από εύκολες «επιδιορθώσεις», όπως είναι εκείνα που λέτε. Αποφεύγετε να λέτε ο ένας στον άλλον πράγματα που ξέρετε ότι εκνευρίζουν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία, που θα βασίζεται πάνω στις κοινές ή στις διαφορετικές απόψεις σας με τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι με την γυναίκα ή τον άντρα που θα γνωριστείτε, είτε μέσω διαδικτύου, είτε δια ζώσης, θα σας ενώσει η συμφωνία σας πάνω σε βασικά ζητήματα ή η διαφωνία σας πάνω σε κάποια ουσιαστικά θέματα. Στην δεύτερη περίπτωση, τούτο σημαίνει ότι οι αντιπαραθέσεις σας και ενδεχομένως οι ψεδοτσακωμοί σας, θα κρύβουν από κάτω ένα ερωτικό υπόβαθρο! Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μία σχέση που θα έχει ταυτόχρονα ερωτισμό και φιλοσοφία!

Εάν εργάζεστε, στην δουλειά σας, παρότι θα νιώθετε ασφάλεια, ενδέχεται να αισθανθείτε ότι δεν σας υποστηρίζουν όσο θα θέλατε. Διερευνήστε αρχικά αν τούτο ισχύει πραγματικά ή είναι ένα δικό σας παράπονο. Επίσης κοιτάξτε, αν το συμπεραίνετε μόνο για εσάς ή και για άλλους. Βγάλτε κατόπιν τα σωστά συμπεράσματα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, όπως να φύγετε. Αν όμως έχετε συγκροτήσει την σκέψη σας, τότε μπορείτε να πάρετε μία απόφαση τέτοιου τύπου. Πέραν τούτων, η δουλειά σαν δουλειά θα πάει καλά κι ακόμη καλύτερα από τις προσδοκίες σας. Οι αμοιβές σας θα σας δικαιώνουν. Εάν εργάζεστε μόνοι σας και κάνετε κάτι δημιουργικό, καλλιτεχνικής ή άλλης δημιουργίας, τούτο μπορεί να τύχει αναγνώρισης και μεγάλης αποδοχής, αποφέροντάς σας αργότερα και τιμή και κέρδος.

Ψάχνετε για εργασία; Υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που δεν απασχολείστε κάπου; Θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα, ενώ ταυτόχρονα θα λάβετε οικονομική υποστήριξη. Το δίλημμα θα είναι : ή μία εργασία που μπορεί να μην σας ξετρελαίνει, αλλά θα είναι σταθερή. Ή λίγη ακόμη αναμονή για κάτι πιο καλό, που θα συμφωνεί  με τα θέλω σας. Ενδεχομένως να βοηθήσει να πάρετε την σωστή απόφαση, ένας οραματισμός για το επαγγελματικό μέλλον σας. Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας με αυτό που σας προτείνεται για τώρα; Εάν δεν το θέλετε, ίσως να είναι καλύτερο να το αφήσετε για κάποιον που το θέλει. Εσείς θα βρείτε εκείνο που αγαπάτε λίγο παρακάτω. Με αυτούς τους συλλογισμούς, ίσως να καταλήξετε σε κάποια συνειδητοποιημένη απόφαση!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας πέντε (5). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Οκτώβριος 2020  Μήνας Πιστότητας. Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

Η νέα εποχή εισέρχεται με τις καλύτερες συμπαντικές δυναμικές, για όλα τα ζώδια. Οι ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

                           Σεπτέμβριος 2020. Μήνας Γενναιότητας. Ο Σεπτέμβριος του 2020 έχε ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

            Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τέσσερα (4). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u