Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2019


       Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα! Υπενθυμίζουμε εν τάχει πως υπολογίζουμε τον προσωπικό μας αριθμό : ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/3/2019. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή : 1+3+2+0+1+9 = 16 = 1+6 = 7. Άρα ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 7. Υπάρχουν συνολικά εννέα προσωπικοί αριθμοί από το ένα έως το εννέα, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Ο προσωπικός αριθμός δίνει στοιχεία τόσο για την προσωπικότητα όσο και για το πεπρωμένο του ατόμου. Παρακάτω δίνονται οι προβλέψεις για τους εννέα προσωπικούς αριθμούς για τον μήνα Μάρτιο του 2019.

   Προσωπικός αριθμός 1 :

Σας βγαίνει αυτόν το μήνα μία διάθεση ν’ αλλάξετε την καθημερινότητά σας και θα το κάνετε. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο από τον ή την σύντροφό σας, για να σκεφτείτε κάποια πράγματα μόνοι με τον εαυτό σας.  Επίσης θέλετε να αποκτήσετε νέες συνήθειες με μια πνευματική κατεύθυνση, όπως το να αρχίσετε να διαβάζετε κλασική λογοτεχνία κτλ. Εξηγήστε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας τις νέες σας ανάγκες και διευκρινίστε του ότι δεν φταίει εκείνο σε κάτι. Και που ξέρετε; Μπορεί αυτή η ανανεωμένη πλευρά σας να ασκήσει γοητεία επάνω του ή επάνω της!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ωστόσο που επιθυμείτε να μπείτε σε σχέση, κινδυνεύετε να χάσετε μια καλή ευκαιρία εξαιτίας της αφηρημάδας σας και της υπερβολικής σας αυτοπεποίθησης. Δώστε περισσότερο σημασία στο άτομο με το οποίο έχετε έρθει κοντά και κυρίως μη θεωρείτε δεδομένη την υπομονή του. Αν με αυτό το άτομο σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση, η ενέργεια που θα χρειαστεί να δώσετε είναι ακόμα περισσότερη.

Ο επαγγελματικός σας τομέας εξελίσσετε πολύ θετικά και σας αποφέρει κέρδη. Ευνοείστε πολύ όσοι ασχολείστε με ταξίδια ή η δουλειά σας περιλαμβάνει μετακινήσεις και δρομολόγια.

Επίσης είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε ένα καινούριο γνωστικό αντικείμενο, όπως μια ξένη γλώσσα, ένα άθλημα, ένα μουσικό όργανο κτλ., αναλόγως της έμπνευσής σας.

Εάν αναζητάτε εργασία προβλέπεται να βρείτε δουλειά είτε σε κάποια χιλιομετρική απόσταση από εκεί που μένετε, συμπεριλαμβανομένης και της μετακομίσεως, είτε σε αντικείμενο που θα αφορά σε ταξίδια ή που θα έχει σχέση με άλλη χώρα ή με τον τουρισμό. Πιθανή και η περίπτωση να εργαστείτε σε μία ξένη εταιρία.

Προσωπικός αριθμός 2 :

Θα εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά σας θέματα στις αρχές της Άνοιξης και θα καταφέρετε να πετύχετε αύξηση των εσόδων σας. Τα χρήματά σας μπορεί να αυξηθούν εξίσου από τη δουλειά σας όσο και από άλλες πηγές, όπως η οικογένειά σας, ένα λαχείο κτλ.

Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Στον επαγγελματικό σας χώρο μία γυναίκα θα φανεί πολύτιμος σύμμαχός σας. Μην την υποτιμήσετε κι ούτε να φανείτε αγνώμονες. Εκτιμήστε την στήριξή της! Εάν είστε γυναίκα, που θέλει να επιτύχει κάποιον επαγγελματικό στόχο, ευνοείστε αρκετά και η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη, αρκεί να μην χαλαρώσετε πριν το αποτέλεσμα.

Όσοι του αριθμού σας αναζητάτε εργασία, θα σας ανοίξει μια πόρτα με καλές αμοιβές και οργανωμένο περιβάλλον. Ωστόσο θα χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, να τους δείξετε ότι αξίζετε να βρίσκεστε εκεί.

Στον τομέα των αισθηματικών για τους δεσμευμένους σε δεσμό ή σε γάμο, έρχεται μια ανασυγκρότηση της σχέσης σας. Για τους-τις παντρεμένους-ες προβλέπεται να αλλάξουν προς το καλύτερο οι ισορροπίες στο γάμο σας, γιατί τον τελευταίο καιρό κάποιος από τους δύο είχε αδικηθεί. Για τους-τις ανύπαντρους-ες μπαίνουν σχέδια για το κοινό σας μέλλον, που μπορεί να είναι γάμος ή συγκατοίκηση ή οτιδήποτε σας πάει παρακάτω. Παρόλα αυτά, μην επιμένετε υπερβολικά στις επιθυμίες σας και κυρίως στο χρόνο πραγμάτωσής τους, γιατί ενδέχεται αυτό να σας φέρει σε ρήξη με τον-την σύντροφό σας.

Σε ορισμένα χωρισμένα ζευγάρια θα προκύψει μια φιλότιμη προσπάθεια επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας, από την άλλη, θα έχετε μια μοιραία συνάντηση, με άτομο που θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Οι οιωνοί για να εξελιχθεί σε σχέση είναι πολύ ευνοϊκοί!

           Προσωπικός αριθμός 3 :

Αν είχατε δώσει όλη σας την ενέργεια τους προηγούμενους μήνες στις όποιες επιδιώξεις σας, η Άνοιξη σας καλεί να πάτε με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πιθανόν να σας βγει μια κούραση, που εάν τη διαχειριστείτε σωστά, δεν θα είναι πρόβλημα. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, δεν είναι λάθος να πείτε στον ή στην σύντροφό σας ότι είστε κουρασμένοι κι ότι χρειάζεστε ξεκούραση. Είναι προτιμότερο από το να σκέφτεται ο άνθρωπός σας τις δικές του εκδοχές!

Αν ωστόσο η αιτία της κούρασης σας προκύπτει μέσα από τη σχέση σας, ζητήστε από τον-την σύντροφό σας να το συζητήσετε λίγο παρακάτω. Γιατί τώρα δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση που ο-η σύντροφός σας δεν δείξει κατανόηση, δυστυχώς ρισκάρει με την ανυπομονησία του-της να δημιουργήσει ρήξη στη σχέση σας! Κατά τ’ άλλα με κατανόηση και υπομονή η σχέση αργότερα θα γίνει πιο δυνατή!

Αν μιλάτε με κάποιον ή κάποια πρώην σας, μη βιαστείτε να προχωρήσετε άμεσα σε επανασύνδεση. Κερδίστε χρόνο για να νιώσετε παρακάτω πιο αποφασισμένοι μέσα σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες δεν έχετε τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να εστιάσετε σε μια νέα γνωριμία. Για να μη χαθεί μια καλή ευκαιρία εξαιτίας της απραξίας σας, βρείτε αληθοφανείς δικαιολογίες, ώστε να κερδίσετε χρόνο για να ανακτήσετε την ενέργειά σας. Εννοείτε ότι αυτό θα πρέπει να έχει υπόσταση κι όχι να κοροϊδέψετε το άλλο άτομο.

Στα επαγγελματικά σας, εφόσον νιώθετε κόπωση, ζητήστε, εάν είναι εφικτό, μια μικρή άδεια. Τη δικαιούστε μετά από την εργατικότητα που δείξατε τους προηγούμενους μήνες. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να πεισμώσετε μέσα σας και να αντισταθείτε σ’ αυτό το αίσθημα της κούρασης! Τα οικονομικά σας ωστόσο θα είναι σταθερά και προβλέπονται βελτιωμένα.

Όσοι αναζητάτε εργασία, για τώρα περισσότερο ευνοείστε για δουλειά δημιουργική, με ελεύθερο ωράριο και ανάλογες του έργου σας αμοιβές, παρά για μια συμβατική δουλειά με σταθερές αποδοχές.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Μπαίνετε δυναμικά στην εποχή της Άνοιξης, ανοίγοντας τα πανιά σας προς πολλές κατευθύνσεις. Στην εργασία σας θέλετε να πάρετε τώρα κάποια ρίσκα, τα οποία σκεφτόσαστε καιρό. Ταυτόχρονα στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε κάτι καινούριο, που σας ενθουσιάζει. Χρειάζεται λίγη προσοχή σ’ αυτή σας την δράση, ώστε να μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας και τελικά τα αφήσετε όλα στη μέση. Σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερο να τολμάτε ένα πράγμα τη φορά, για να το υποστηρίξετε σωστά.

Στη δουλειά σας θα τα πάτε περίφημα. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας θα αυξήσετε το πελατολόγιό σας κι ανάμεσα σ’ αυτούς θα βρεθούν κάποιοι «χρυσοί» πελάτες! Έχετε δυναμικές ιδέες και πολύ όρεξη να τις εφαρμόσετε κι αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, ταυτόχρονα με την εργατικότητά σας. Παράλληλα θα εξελιχθεί καλά το οικονομικό σας. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, για να μην διαταραχθούν οι επαγγελματικές σας σχέσεις, μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να «καπελώσουν» τους άλλους.

Στα αισθηματικά σας όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα κάνετε πράγματα για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας και θα τα καταφέρετε! Θα περάσετε μαζί δυνατές στιγμές και δεν αποκλείονται οι  συχνές αποδράσεις! Παράλληλα ωστόσο θα χρειαστεί να ελέγξετε την διάθεσή σας να φλερτάρετε και με άλλους-ες! Αυτό μπορεί να σας εκθέσει μέσα στη σχέση σας. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε «μπλεγμένοι» σε μια παράλληλη ερωτική ιστοριούλα πριν καλά-καλά το καταλάβετε!

Όσοι-ες είστε ελεύθεροι-ες, αλλά θέλετε να κάνετε σχέση, θα βρεθείτε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δυο ή τρεις επιλογές! Χρειάζεται να ρωτήσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας παρά τη λογική. Εκείνα θα σας πουν σε ποιό άτομο αξίζει να στραφείτε αποκλειστικά! Δυστυχώς όσο είστε αποπροσανατολισμένοι και διχασμένοι θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε σε σοβαρή γνωριμία.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Η είσοδος της Άνοιξης είναι αρκετά δυνατή για τον αριθμό σας, αλλά περισσότερο για όσους κι όσες είστε μόνοι-ες. Αυτό γιατί κάτι σοβαρό θα έρθει στη συναισθηματική σας ζωή, για να διαλύσει τη μοναξιά ή ακόμη και τη δυσπιστία σας. Ο Μάρτιος θα σας φέρει το ξεκίνημα μιας γνωριμίας, που μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατό και σταθερό δεσμό για το μέλλον σας.

Για τους κυρίους του αριθμού σας, που απολαμβάνετε την ελευθερία σας, μία γυναίκα πολύ κοντά στα πρότυπά σας, θα σας «ξεβολέψει», ενεργοποιώντας τα συντροφικά σας ένστικτα! Ενώ αντίστοιχα οι «δύσκολες» κυρίες του αριθμού σας, που δεν βρίσκετε τον κατάλληλο σύντροφο, θα γνωρίσετε έναν άντρα, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, κυρίως ανατρέποντας το στερεότυπο ότι «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι».

Τα πράγματα  θα πάνε καλά και για όσους-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο. Έρχεστε πολύ κοντά και περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές που τονώνουν τη σχέση σας. Ίσως αρκετοί διαγράψετε κάποια πράγματα, που σας είχαν στενοχωρήσει παλιότερα από τον ή την σύντροφό σας. Παρά την καλή φάση της σχέσης σας, καλό θα είναι να μην αμελείτε τις υπόλοιπες κοινωνικές σας σχέσεις, και να μην ξεχνάτε ότι οι καλύτερες σχέσεις είναι εκείνες που «αναπνέουν» κι αφήνουν προσωπικό χρόνο και χώρο στον καθένα χωριστά.

Στα επαγγελματικά σας, όσοι βρίσκεστε σε προσωρινή εργασία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μονιμοποιηθείτε. Επίσης δυναμώνουν συνεργασίες και ενισχύονται οι πελατειακές σας σχέσεις. Το οικονομικό σας θα αρχίσει να ανεβαίνει. Αρκετοί θα δεχθείτε οικονομική υποστήριξη από δικό σας άνθρωπο. Όσοι νιώσατε ότι έχετε αδικηθεί στη δουλειά σας, αυτό θα διορθωθεί.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα δεχθείτε υποστήριξη από δικό σας άνθρωπο και θα σας ανοίξει μια πόρτα, όπου θα σας δεχθούν με ζεστασιά σαν μια οικογένεια. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό, γιατί ενδέχεται αυτή η δουλειά να σας κρατήσει για πολύ καιρό! Ευνοείστε επίσης όσοι θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας μαζί μ’ έναν συνεργάτη, που έχετε κοινούς στόχους. Ξεκινώντας το  στο τώρα θα σας πάει πολύ καλά!

Προσωπικός αριθμός 6 :

Ήρθε η ώρα να βγάλετε την πιο πρακτική ή και αυστηρή σας πλευρά. Κι ενώ γύρω σας η φύση αναγεννιέται στους ρυθμούς της Άνοιξης, εσείς συγκεντρώνεστε σε στόχους και διακανονίζετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.  Αρχικά παίρνετε μια βαθιά ανάσα και ρίχνεστε με δύναμη στον επαγγελματικό στίβο. Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά και προβλέπεται άνοδος της δουλειάς σας, ενώ ταυτόχρονα θα δείξετε υποδειγματική επαγγελματική συνέπεια.

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε έξυπνες και δυναμικές ιδέες για τη δουλειά σας, σε σημείο να κερδίσετε το θαυμασμό των προϊσταμένων ή των συναδέλφων σας! Εάν τα οικονομικά σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξελισσόταν με κάποια αστάθεια, αυτόν το μήνα θα σταθεροποιηθούν και θα αυξηθούν. Ταυτόχρονα εσείς οι ίδιοι θα γίνεται πιο αυστηροί με τον εαυτό σας στη διαχείριση των οικονομικών σας, κάτι που μάλλον το χρειάζεστε και θα σας κάνει καλό.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε δουλειά σε έναν χώρο με απαιτήσεις, όπου η συνέπεια θα είναι πρωταρχικό προσόν! Ωστόσο η δουλειά αυτή θα σας εξασφαλίσει σταθερές αμοιβές και σταθερότητα στο μέλλον, εφόσον δείξετε καλά δείγματα. Επίσης καλό θα ήταν να δείξετε καλή διαγωγή και να μετράτε τα λόγια σας!

Στα συναισθηματικά σας, όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα έχετε μια τάση να είστε κάπως απότομοι έως και αγενείς με τον ή την σύντροφό σας. Αυτό θα πρέπει να το κοντρολάρετε. Αν για κάποιους λόγους ο ή η σύντροφός σας, σας εκνευρίζει, πείτε αυτό που θέλετε, αποφεύγοντας να τον-την χαρακτηρίζετε. Για παράδειγμα είναι σωστό να πείτε : « αυτό που κάνεις με ενοχλεί» ή «αυτό που λες με προσβάλει», αλλά είναι λάθος να πείτε : « είσαι ενοχλητικός-η» ή « είσαι προσβλητικός-η» κτλ.

Κατά τ’ άλλα η σχέση σας θα περάσει μια φάση σχετικής απόστασης, όχι χωρισμού, επειδή αυτόν το μήνα θα ρίξετε το βάρος σας στα πιο πρακτικά θέματα της ζωής σας. Φροντίστε αυτό να μην τραβήξει πολύ για να μην νιώσει ο ή η σύντροφός σας ότι τον-την παραμελείτε συστηματικά.

Όσοι επιθυμείτε να έχετε μια επανασύνδεση, αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός, αλλά η ελπίδα μετατίθεται για λίγο αργότερα. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα γνωρίσετε ένα αρκετά «δύσκαμπτο» και κάπως αυστηρό άτομο, αλλά κάτι θα σας τραβήξει σ’ αυτό και θα το σκεφτείτε σοβαρά να το προχωρήσετε, παρότι θα είναι κόντρα στις πεποιθήσεις σας!

  Προσωπικός αριθμός 7 :

Αυτός ο μήνας θα σας ανεβάσει πολύ και θα νιώσετε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας στο ζενίθ! Έρωτας κι επιτυχία είναι απλή υπόθεση για τον αριθμό σας στην είσοδο της Άνοιξης! Στον επαγγελματικό σας χώρο πιθανόν να σας δώσουν μια επιπλέον αρμοδιότητα, η οποία θα έχει και επιπλέον αμοιβή. Αυτό είναι κάτι που το έχετε κερδίσει με την αξία σας και σας συμφέρει να το δεχτείτε με ευχαρίστηση. Αν η επιπλέον αρμοδιότητα είναι να γίνετε επικεφαλής μιας ομάδας, θα τα πάτε περίφημα και θα αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα του κάθε μέλους της ομάδας σας.

Ορισμένοι θέλετε να βρείτε μαζί με την κύρια δουλειά σας και μια δευτερεύουσα. Ο μήνας είναι ιδανικός για κάτι τέτοιο, αλλά τίποτα μην αναλάβετε αν δεν το υποστηρίζουν οι δυνάμεις και οι αντοχές σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και προβλέπονται έσοδα από πολλές μεριές, όπως και είσπραξη καθυστερημένων χρημάτων.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε δουλειά σε χώρο, όπου θα υπάρχει μια γκάμα δραστηριοτήτων και ή θα επιλέξετε κάποια ή θα εναλλάσσετε περιοδικά το πόστο σας.

Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο θα οργανώσετε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις με τον ή την σύντροφό σας. Μέσα από αυτό θα ανανεωθεί η σχέση σας. Ωστόσο, από τη μία, έχετε την τάση να φλερτάρετε γενικότερα, κι από την άλλη, θα δεχθείτε το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου του περιβάλλοντός σας. Χρειάζεται ατσαλένια αντίσταση για να μην ενδώσετε σε κάποιον πειρασμό. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο, κινδυνεύετε να γίνει αντιληπτό στον άνθρωπό σας και να περάσει η σχέση σας δοκιμασία. Γι αυτό φυλαχτείτε, πριν καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει! Αν δηλαδή θέλετε όντος να δημιουργήσετε κάτι παράλληλο ή απλά είναι μια επιπολαιότητα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας θα ενθουσιαστείτε ταυτόχρονα με περισσότερες από μια ή έναν θαυμάστριες-ες! Αυτό σας δίνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά δεν είναι εγγύηση για μια σταθερή γνωριμία. Αν δεν εστιάσετε σε ένα άτομο, ίσως να περάσει ο μήνας και μην έχετε δέσει με κάποιον ή κάποια σύντροφο.

  Προσωπικός αριθμός 8 :

Διχασμένους και σε μεταίχμιο σας βρίσκει η αρχή της Άνοιξης, καθώς θέλετε να βγάλετε από τη ζωή σας ότι δεν σας ευχαριστεί πια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να το κάνετε. Και τουλάχιστον όχι χωρίς ψυχικό πόνο!

Όσα ζευγάρια βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο και ήδη περνάτε κρίση, ενδέχεται να φτάσετε στο σημείο να μιλήσετε για απομάκρυνση. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί πιθανόν καμία προσπάθεια να μην έχει πλέον θετικό αποτέλεσμα. Έπειτα, το να απομακρυνθείτε δεν σημαίνει πως θα χωρίσετε οριστικά. Ίσως η σχέση να χρειάζεται την απομάκρυνση, για να ηρεμίσει ο καθένας μόνος του και να σκεφτεί ψύχραιμα. Όλα αυτά βεβαίως είναι στην επιλογή σας, για το πώς θα διαχειριστείτε την κρίση στη σχέση σας.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη περίπτωση, αρκετά ζευγάρια που βρίσκεστε σε απομάκρυνση θα έχετε μια καλή ευκαιρία επανασύνδεσης! Ο λόγος είναι ότι ο χωρισμός, σας έκανε να αξιολογήσετε πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα την αξία του ή της συντρόφου σας στη ζωή σας!

Αν ωστόσο ορισμένα ζευγάρια θέλετε να ξεπεράσετε μαζί την κρίση στη σχέση σας και δεν θέλετε να απομονωθείτε, το καλύτερο γι αυτήν τη στιγμή είναι να αφήσετε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνα τους κάνοντας υπομονή, παρά να επιχειρήσετε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του αριθμού σας είστε σε μια φάση, όπου θα αφήσετε να εξελιχθεί ένα φλερτ, χωρίς να βιάζεστε για το αποτέλεσμα. Αυτή η στάση θα σας φέρει μια καλή εξέλιξη, αρκεί να μην κάνετε πίσω.

Στα επαγγελματικά σας σκέφτεστε αλλαγές για κάτι καλύτερο και ίσως να το τολμήσετε. Μην φτάσετε ωστόσο στο σημείο να πάρετε μεγάλα ρίσκα, για να μη βρεθείτε ξεκρέμαστοι! Κατά τ’ άλλα όσοι είστε σταθεροί στην εργασία σας, θα συνεχίσετε έτσι και τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα βρεθείτε μπροστά σε ευκαιρίες του ύψους ή του βάθους, δηλαδή ή σε μια δουλειά που θα σας συναρπάσει ή σε μία δουλειά που θα την κάνετε μόνο για βιοπορισμό. Σε κάθε περίπτωση για να επιλέξετε το καλύτερο, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην καλύτερη αμοιβή και το καλύτερο αντικείμενο εργασίας.

Προσωπικός αριθμός 9 :

Είστε απόλυτα συντονισμένοι με το πνεύμα της Άνοιξης, μιας και εισέρχεστε στη εποχή αυτή με ερωτικά σκιρτήματα. Ο μήνας σας επιφυλάσσει έναν δυνατό έρωτα! Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα γνωρίσετε ένα άτομο, όπου από την αρχή θα νιώσετε την απόλυτη χημεία μαζί του κι αυτό θα είναι αμοιβαίο! Μια γνωριμία γεμάτη πάθος αλλά και αγωνία για την εξέλιξή της θα ξεκινήσει. Εφόσον καταφέρετε να ισορροπήσετε την ένταση των συναισθημάτων και την αναγκαιότητα της λογικής, αυτή η γνωριμία δεν θα καεί από την ίδια της τη φλόγα, αλλά θα εξελιχθεί σε σχέση με πολύ δυνατές βάσεις για μέλλον.

Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο θα ανανεώσετε το πάθος και την επιθυμία στη σχέση σας. Έτσι ο ένας θα επιβεβαιώσει στον άλλον ότι η φλόγα της σχέσης σας κρατάει γερά! Ταυτόχρονα θα κάνετε πράγματα μαζί που θα σας φέρουν πολύ κοντά μέσα από στιγμές ξενοιασιάς. Θα χρειαστεί ωστόσο ορισμένοι να ελέγξετε την υπερβολική σας διάθεση να φλερτάρετε, γιατί αυτό θα φέρει αμηχανία κι εντάσεις στη σχέση σας ή ακόμη κι απομάκρυνση!

Αν έχετε χωρίσει, η πιθανότητα αναζωπύρωσης του πάθους μεταξύ εσάς και του ή της  πρώην σας είναι μεγάλη και η περίπτωση επανασύνδεσης πολύ πιθανή!

Στα επαγγελματικά σας λειτουργείτε με καλή διάθεση και μεράκι, κάτι που το αναγνωρίζουν οι προϊστάμενοι ή οι συνάδελφοί σας! Θα τα πάτε περίφημα στη δουλειά σας, αρκεί να μην είστε αφηρημένοι εξαιτίας κάποιου έρωτα! Ανεβασμένα προβλέπονται και τα οικονομικά σας.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα εισέλθετε σε έναν χώρο, που το περιβάλλον θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Εάν δείξετε καλή θέληση, στη νέα σας δουλειά θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα τα πάτε εξαιρετικά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Προβλέψεις Ταρώ Απρίλιος 2020

In category Ταρώ

 Απρίλιος 2020. Μήνας  Εξισορρόπησης. Ο Απρίλιος του 2020 είναι από αριθμολογικής πλευ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u