Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2021


          Μάρτιος 2021. Μήνας οκτώ ( 8 ).

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο, θα υπενθυμίσουμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/3/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή  :  1 + 3 + 2 + 0 + 2 + 1 = 9. Άρα ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το εννιά ( 9 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Μάρτιος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του 8. Αυτό γιατί είναι ο 3ος μήνας κι όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία του έτους 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) μας δίνει το άθροισμα 8  :  3 ( Μάρτιος ) + 5 ( έτος 2021 ) = 8! Στην Δυτική αριθμολογία το 8 είναι αριθμός που «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Κρόνο. Το ίδιο ισχύει και στην Ινδική αριθμολογία. Στους Πυθαγόρειους θεωρούνταν ο αριθμός που εκφράζει τα συναισθήματα και μέσα από αυτά την δημιουργία των ανθρώπινων σχέσεων. Ταυτόχρονα ήταν ο αριθμός της σταθερότητας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 8 για τους πυθαγόρειους, ήταν πως επρόκειτο για τον πρώτο μαθηματικό κύβο! Δηλαδή  : 2 Χ 2 Χ 2 = 8. Στην αρχαία Ελλάδα η θεότητα που αντιστοιχούσε στον αριθμό 8 ήταν ο θεός Διόνυσος.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε πως ο Μάρτιος αυτός θα είναι ένας μήνας πλούσιος σε συναισθήματα και συγκινήσεις. Το κομμάτι των σχέσεων θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Μέσα από την χαρά ή την οδύνη που μπορούν να δώσουν οι ανθρώπινες σχέσεις, εξελίσσονται οι ψυχές των ανθρώπων! Ζωή και συναισθήματα είναι πολύ κοντινές έννοιες! Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, ίσως να έρθουμε σε σύγκρουση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Από την μία η επιθυμία να γίνουμε τολμηροί, να διεκδικήσουμε, να ρισκάρουμε. Από την άλλη η εγκράτεια και η ανάγκη να προστατεύσουμε τα συναισθήματά μας από τις ψυχικές πληγές που μπορούν να μας προκαλέσουν οι άλλοι!  Ας ακούμε την εσωτερική μας φωνή! Όταν την ακούμε πραγματικά, συνήθως κάνουμε το σωστό!

Επιπλέον τυχεροί αυτόν το μήνα θεωρήστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 8! Επίσης εκείνοι-ες που έχετε γεννηθεί στις 8, 17, 26, οποιουδήποτε μήνα! Ακόμη, όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας ) τα γράμματα Η, η – Π, π – Ω, ω, που αντιστοιχούν στον αριθμό 8 με βάση την πυθαγόρεια αριθμολογία. Στο λατινικό αλφάβητο την αριθμητική αξία 8 έχουν τα γράμματα  H, h – Q, q – Z, z.

         Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ]

Ίσως αυτόν το μήνα να έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του περιβάλλοντός σας, που είναι διαφορετικοί χαρακτήρες από εσάς! Θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες, ώστε να μην φτάσουν οι αντιθέσεις σας στα άκρα, κι έτσι επέλθει ρήξη. Εκτός βέβαια αν δεν γίνεται διαφορετικά!

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, θα περάσετε μία φάση αντιλόγου μεταξύ σας, ή αμφισβήτησης. Ενδέχεται κάποιες ιδέες ή προτάσεις που θα σας κάνει το ταίρι σας, να τις δείτε με κάπως ύποπτη ματιά. Αυτό μπορεί να είναι σωστό, ή μπορεί και να είναι λίγο άδικο για την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Το σημαντικό θα είναι, πως όλα θα αποτελούν θέμα μυαλού και αντίληψης. Ουσιαστικά κανείς δεν θα θέλει να κοροϊδέψει κανέναν. Για να βοηθήσετε κι οι δύο σας την κατάσταση και να βγείτε κερδισμένοι-ες ψυχικά από αυτήν τη φάση, φροντίστε να μπαίνετε ο ένας στην θέση του άλλου, προτού να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Οι χωρισμένοι-ες, που θέλετε να έχετε μία νέα ευκαιρία με την ή τον πρώην σας, αρχικά ξεκαθαρίστε, και ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος, τί σας ενοχλεί στην συμπεριφορά και τί στον χαρακτήρα του άλλου. Η συμπεριφορά πολλές φορές έχει να κάνει με τις προθέσεις του καθενός. Ενώ ο χαρακτήρας είναι κάτι αυθόρμητο και ίσως να πρέπει να τον δεχόμαστε στον άλλον χωρίς υπερβολική κριτική. Αν λοιπόν σας πειράζει ο χαρακτήρας του-της άλλου-ης, θα είναι δυστυχώς δύσκολο να αλλάξει. Εάν σας ενοχλεί η συμπεριφορά του-της, εκεί θα μπορούσατε να περιμένετε βελτιώσεις. Να είστε γενικότερα ευγενικοί-ες μεταξύ σας, ακόμη κι αν έχετε να πείτε κάτι δυσάρεστο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Ή σε χώρο όπου θα ανήκετε στην ίδια ομάδα, στον ίδιο σύλλογο, στην ίδια πολιτική παράταξη κτλ. Σε γενικές γραμμές, αν και θα είναι παρόμοιες οι αντιλήψεις ή οι απόψεις σας, θα είναι εκ διαμέτρου διαφορετικοί οι χαρακτήρες σας! Αυτό στην αρχή θα σας ενθουσιάσει  αμοιβαία και θα είναι μία πρόκληση και για τους δύο σας. Καλό θα είναι όμως να βρείτε τελικά τον κοινό σας παρονομαστή, εάν θέλετε να γίνετε ζευγάρι. Διαφορετικά ενδέχεται να επέλθει μία ψυχική κόπωση μέσα από τις συνεχείς αντιθέσεις.

Στην δουλειά σας θα πάτε εκπληκτικά ως προς το κομμάτι αυτής καθ’ εαυτής της εργασίας. Μπορεί όμως να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομο από τον χώρο σας. Σε ακραία εκδοχή ενδέχεται να υπάρξει μία εχθρότητα με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφό σας. Μη δώσετε διαστάσεις και συγκεντρωθείτε στο έργο σας. Εάν, ωστόσο, οι συνέπειες επιβαρύνουν την επαγγελματική σας απόδοση, καλό θα είναι να πάρετε θέση και να ζητήσετε την διαμεσολάβηση κάποιου ανωτέρου! Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι πολύ καλά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε διέξοδο σε έναν  επαγγελματικό χώρο, όπου θα υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση για την ειδικότητα ή τις δεξιότητές σας. Ωστόσο, ίσως οι όροι εργασίας σας να μην είναι ακριβώς όπως θα τους θέλατε. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθούν κάποιες επιπλέον δουλειές, που δεν θα είναι ακριβώς μέσα στις προκαθορισμένες σας κτλ. Αν πιστεύετε ότι δεν σας πειράζει πραγματικά, κάντε λίγη υπομονή. Αν όμως είναι κάτι που σας αποδιοργανώνει, διαπραγματευτείτε το, ή αποφύγετε την συνεργασία αυτή μέχρι την επόμενη ευκαιρία σας.

          Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ [ 2 ]

Μπορεί να διαπιστώσετε πως τα πράγματα εξελίσσονται με κάπως αργό ρυθμό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν σκεφτείτε ότι σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Οπότε καλύτερα να το δείτε θετικά!

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, η καθημερινότητα ενδέχεται να έχει «καταπιεί» την μεταξύ σας σχέση. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να μην γίνει τίποτα βεβιασμένα, ή απλώς για να γίνει! Καλύτερα να αφήσετε τον χρόνο να σας φέρει την κατάλληλη στιγμή που θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά και ερωτικά. Μέσα στην ουδέτερη κατάσταση που περνάτε, θα υπάρξουν και όμορφες στιγμές, με την πρωτοβουλία του ενός ή του άλλου. Όμως τώρα ίσως να μην είναι η ώρα για μεγάλα σχέδια και μεγάλες αποφάσεις. Εξάλλου οι αληθινές σχέσεις δοκιμάζονται και αντέχουν στις περιόδους που είναι στατικές, χωρίς να συμβαίνουν απαραίτητα συγκλονιστικά πράγματα.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την εξέλιξη ή μη του χωρισμού σας, καλό θα είναι να δείτε την όλη κατάσταση με ψύχραιμη ματιά. Αυτό βασικά σημαίνει πως θα πρέπει να ποντάρετε περισσότερο στο κομμάτι της φιλίας σας με τον ή την πρώην σας, παρά στο ερωτικό και στο αισθαντικό σας κομμάτι. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται εύκολα, όταν υπάρχει πάθος. Όμως στην παρούσα φάση, πιο άμεση θα είναι μία ήρεμη συντήρηση της επικοινωνίας σας, παρά μία επανασύνδεση-αστραπή. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία με στέρεα και σταθερά βήματα σιγά-σιγά να έρθετε και πάλι κοντά και τελικά να τα ξαναβρείτε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε πως η ζωή σας οδηγεί στο άτομο που τόσον καιρό σας πολιορκούσε ευγενικά, αλλά κάνατε πως δεν καταλαβαίνετε! Για κάποιον λόγο πρόκειται να δείτε θετικά την πιθανότητα να προχωρήσετε μαζί του. Ενδεχομένως οι απόψεις σας για έναν κεραυνοβόλο έρωτα να έχουν αλλάξει. Ή, ακόμη, να έχετε πιστέψει πως το συγκεκριμένο άτομο, το ίδιο, μπορεί να σας συγκλονίσει τελικά! Θα δώσετε την ευκαιρία και θα διαπιστώσετε ότι περνάτε καλά!

Στην εργασία σας προβλέπονται εξίσου και η καλή απόδοση της δουλειάς σας και οι καλές σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Θα περάσετε μία φάση παραγωγική και ταυτόχρονα ήρεμη. Εάν επιθυμείτε ή περιμένετε μία προαγωγή ή κάποια αναβάθμιση της θέσης σας, ίσως να καθυστερήσουν λίγο. Αλλά προς το τέλος του μήνα ή στην αρχή του επόμενου θα πραγματοποιηθούν. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι πολύ καλά.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα ωφεληθείτε αρκετά από άτομο που πιστεύει σε εσάς και θέλει να σας βοηθήσει να μπείτε σε κάποιον επαγγελματικό χώρο, όπου έχετε τα ζητούμενα προσόντα. Εναλλακτικά ίσως να σας ωφελήσει κάποια επαγγελματική ανακοίνωση σε κρατικό επίπεδο που θα σας αφορά. Σε γενικές γραμμές θα εισέλθετε σε έναν εργασιακό χώρο, που θα σας ταιριάζει και θα αμείβεστε δίκαια και τακτικά. Θα είστε ήρεμοι. Καλό θα είναι να δείξετε τον απαιτούμενο επαγγελματισμό κι από την μεριά σας.

       Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ]

Θα προσφέρετε χαρά και υποστήριξη στο περιβάλλον σας αυτόν το μήνα. Μην αφήνετε όμως τον εαυτό σας να στερείτε για να δίνει μόνο στους άλλους! Κάτι τέτοιο ίσως να μην  το θέλουν ούτε οι άλλοι, παρότι βγαίνουν κερδισμένοι!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θέλετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε χαρά στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας. Αυτό θα κάνει το ταίρι σας να περνάει καλά μαζί σας. Ενδεχομένως να ανταποκριθείτε σε κάποιες επιθυμίες του. Ότι δίνετε, δώστε το με την καρδιά σας. Παρόλα αυτά θα είναι λάθος να μην ζητάτε τίποτα ποτέ για τον εαυτό σας, ίσως από υπερβολική διάθεση αλτρουισμού. Εάν δεν ζητάτε ή γενικότερα δεν παίρνετε κι εσείς κάτι, «θα χαλάσετε» την ισορροπία στην σχέση με τον άνθρωπό σας. Εξάλλου και για τον-την άλλον-η θα είναι χαρά όχι μόνο να παίρνει αλλά και να δίνει!

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε επανασύνδεση, προβλέπεται να την διεκδικείτε δυναμικά, βγάζοντας από την δύσκολη θέση τον ή την πρώην σας. Ωστόσο, πάντα μία δόση αγωνίας κάνει πιο ενδιαφέρουσα μία επανασύνδεση. Γι αυτό διαχειριστείτε το έτσι, ώστε να μην φανεί εντελώς εύκολο, αλλά τουλάχιστον σύνθετο! Στην περίπτωση που το πρώην ταίρι σας δεν ανταποκριθεί θετικά, καλύτερα να αφήσετε σε εκείνο την επόμενη κίνηση και απλά να περιμένετε. Κατά βάση προβλέπεται να τα ξαναβρίσκετε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο, που ενδεχομένως θα σας ενθουσιάσει κι εσείς εκείνο! Ίσως εσείς να είστε κάπως πιο ειλικρινείς και άμεσοι-ες, ενώ εκείνο μπορεί να έχει ανασφάλεια και να μην εκδηλώνεται γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον-την πιέσετε. Αφήστε τον ρυθμό να πηγαίνει αργά, αν χρειαστεί, χωρίς να σταματάτε ταυτόχρονα να δείχνετε διακριτικά το ενδιαφέρον σας. Αργά ή γρήγορα θα σας εμπιστευτεί και θα εκδηλωθεί. Θα ξεκινήσει σχέση!

Στην εργασία σας θα είστε εξαιρετικά βοηθητικοί. Η εργατικότητα και ο επαγγελματισμός σας θα εκτιμηθούν και ενδέχεται να λάβετε αύξηση. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα ανέβουν. Διαφαίνεται να είστε πολύτιμοι στον χώρο σας και να περνούν πολλά από τα χέρια σας. Αποφύγετε πιθανές προστριβές, οι οποίες θα είναι στο χέρι σας να τις διαχειριστείτε με ηρεμία, ή να τις μεγεθύνετε.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου θα χρειάζονται πραγματικά την ειδικότητά σας, ή την εμπειρία σας. Θα πρέπει να μπείτε από την αρχή στα βαθειά νερά! Δεν αποκλείεται κάποιοι παλιότεροι να ξεκουραστούν για λίγο «σε βάρος σας». Ωστόσο η ευθύνη δεν θα σας τρομάξει και μάλλον θα σας κάνει να πεισμώσετε! Θα αμείβεστε αρκετά καλά!

   Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Ένας ήρεμος και δημιουργικός μήνας μπαίνει για εσάς! Θα βρίσκεστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας. Κάποια πράγματα που σας είχαν αγχώσει θα πάρουν το δρόμο τους.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό η σε γάμο, η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα είναι αρκετά εποικοδομητική. Θα πάρετε μαζί κοινές αποφάσεις που θα αφορούν σε αγορές, τις οποίες θέλετε να κάνετε, ή σε σημαντικά γεγονότα για το μέλλον σας. Για παράδειγμα, οι ανύπαντροι-ες ενδέχεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο κτλ. Επίσης ο-η ένας-μία θα υποστηρίζει αρκετά την-τον άλλην-ον στις προσωπικές του επιδιώξεις, που μπορεί να είναι τα επαγγελματικά του κτλ.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να είστε ξανά μαζί με την ή τον πρώην σας, θα διαπιστώσετε ότι η τύχη θα φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε να έχετε μία ή και περισσότερες ευκαιρίες επανασύνδεσης. Θα τα καταφέρετε τελικά. Θα τα πάτε ακόμα καλύτερα εάν έχετε να μοιραστείτε κάποια κοινά όνειρα ή σχέδια για το μέλλον. Δηλαδή, αν δώσετε μία «απασχόληση» στην σχέση σας, και δεν μένετε απλά να κοιτάτε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον, θα διασφαλίσετε δυναμικά την πορεία σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πολλά κοινά σημεία. Ίσως να νομίζετε ότι θα πρόκειται για κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας απασχολήσει ιδιαίτερα, γιατί ασφαλώς συμβαίνουν και οι τόσο ταιριαστές γνωριμίες. Το «δύσκολο» στην προκειμένη περίπτωση θα είναι να διαχειριστείτε σοφά αυτήν την… ευκολία! Δηλαδή να μην πέσετε στην παγίδα ότι δεν χρειάζεται να κατακτήσετε τον-την άλλον-η ή εκείνος-η εσάς, επειδή ταιριάζετε. Αυτό θα σας κατευθύνει σε μία απρόσεκτη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα σύντομα να απογοητευτείτε μεταξύ σας. Επομένως ακόμη κι αν υπάρχει καλή συνεννόηση, θα είστε κι οι δύο προσεκτικοί-ες σε ότι λέτε και ότι κάνετε.

Στην  εργασία σας θα μπορέσετε να είστε δημιουργικοί, ενώ στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας υποστηρίζουν και θα σας εμπιστεύονται. Αυτό εννοείται πως δεν θα πρέπει να σας επαναπαύσει. Εάν ασχολείστε με την πολιτική ή γενικότερα με τα κοινά, θα προβληθείτε και θα δεχτείτε προώθηση εκ των έσω! Βγάλτε ασπροπρόσωπους τους συνεργάτες σας, όντας ακριβοδίκαιοι στο έργο σας. Τα οικονομικά σας γενικότερα θα είναι ασφαλή και ανεβασμένα.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα ωφεληθείτε από γνωστός σας άτομο, που θα σας υποστηρίξει να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο που θα σας ταιριάζει. Γενικότερα, ωστόσο, ακόμη και χωρίς βοήθεια, μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, εκεί που θα απευθυνθείτε, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στον επαγγελματικό χώρο που θα εισέλθετε, θα σας εκτιμήσουν αμέσως! Δείξτε επαγγελματισμό και ευγένεια. Θα αμείβεστε καλύτερα από τις προσδοκίες σας!

      Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Ο μήνας αυτός θα είναι ευνοϊκός για εσάς. Καλό θα είναι να κάνετε σωστές επιλογές, ή να ζυγίσετε κάπως τα πράγματα, πριν πάρετε αποφάσεις. Αν προσέξετε αυτό το σημείο, τίποτα δεν θα σας προβληματίσει.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ίσως να περάσετε μία φάση εσωτερικής αμφισβήτησης για την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Ασφαλώς δεν μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τα πράγματα, πόσο μάλλον όταν δεν… χρειάζεται! Ίσως όλη αυτή η εσωτερική ταλαιπωρία σας να είναι μία δοκιμασία και τίποτα παραπάνω. Στην περίπτωση όμως που το ταίρι σας, σας έχει απογοητεύσει κατ’ εξακολούθηση, τότε οι σκέψεις σας ενδέχεται να είναι δικαιολογημένες. Σε κάθε περίπτωση μην εκδηλώσετε προς το παρόν τίποτα από αυτά που νιώθετε και σκέφτεστε. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει πώς να αντιμετωπίσετε αυτήν την δοκιμασία.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να έχετε επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας, κάντε έναν σύντομο απολογισμό της σχέσης σας, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Κυρίως εστιάστε στο αν το πρώην ταίρι σας ήταν αρκετά παρόν-ούσα μέσα στην σχέση. Ή εάν είχε ακανόνιστους ρυθμούς. Ενδεχομένως να χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να αλλάξει αυτή του-της η στάση. Επομένως αναλογιστείτε ουσιαστικά, αν αξίζει να προσπαθήσετε με το ίδιο άτομο, ή να προχωρήσετε λίγο αργότερα σε μία νέα πιο συντροφική γνωριμία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, όπου θα νιώσετε μια αμοιβαία και ιδιαίτερη έλξη. Ίσως στην αρχή να αμφιταλαντεύεστε κι οι δύο σας ανάμεσα σε συναισθήματα ερωτισμού και θαυμασμού. Ή για να το πούμε διαφορετικά, ανάμεσα στον έρωτα και στην φιλία. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε καλύτερα ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον. Θα προκύψει μία σχέση που θα πάρει τον χρόνο και τον ρυθμό της.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα. Η ψυχολογία σας θα είναι καλή. Μικρές αλλαγές που μπορούν να γίνουν, θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα για το άτομό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και βελτιωμένα. Ενδεχομένως μέσα στον χώρο της εργασίας σας να έχετε έναν-μία συνάδελφο και φίλο-η ταυτόχρονα, που θα σας στηρίζει και εσείς εκείνον-η.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε επιτυχία στον στόχο σας. Μία μεγάλη πόρτα, του ιδιωτικού ή του δημόσιου φορέα, θα ανοίξει για εσάς! Τα πράγματα θα σας έρθουν βολικά. Αδράξτε την ευκαιρία, αποφεύγοντας κωλυσιεργίες. Θα είστε ήρεμοι και ευχαριστημένοι από τον νέο σας επαγγελματικό χώρο. Όμως μην βιάζεστε για αναβάθμιση ή προαγωγή και τα παρόμοια. Συντονιστείτε με τον ρυθμό της καινούργιας εργασίας σας και εστιάστε στο παρόν.

          Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ]

Αυτόν το μήνα θα εμψυχώσετε έναν ή περισσότερους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Θα έχετε καλές σχέσεις με τις γυναίκες, ανεξάρτητα του φύλου σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, ανεξάρτητα αν είστε ο άντρας ή η γυναίκα, θα κρατήσετε μία ήπια και συμφιλιωτική στάση. Οι διαφορές σας θα λύνονται με τρυφερότητα, υπομονή και κατανόηση. Ενδεχομένως να ανεβάσετε το ταίρι σας ψυχολογικά, εάν είναι καταπονημένο από τα διάφορα άγχη της καθημερινότητας. Ή και από συγκεκριμένα θέματα, που αναρωτιέται πώς θα τα διαχειριστεί. Σε γενικές γραμμές θα δώσετε κατά τι παραπάνω παρά θα πάρετε. Το καλό θα είναι ότι οι τρυφερές κινήσεις σας θα έχουν ανταπόκριση από τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, κι αναρωτιέστε για την πιθανή ανατροπή του, ένα μεγάλο μέρος αυτής είναι στο χέρι σας. Διαφαίνεται, ότι εκείνος ή εκείνη που προκάλεσε ή αποφάσισε τον χωρισμό είστε εσείς ο-η ίδιος-α! Ενδεχομένως ορισμένα πράγματα να σας είχαν ενοχλήσει κατ’ εξακολούθηση στην συμπεριφορά του ή της πρώην σας. Παρόλα αυτά, νιώθετε τώρα πως τα έχετε αναθεωρήσει και πιστεύετε ότι αξίζει να είστε μαζί. Μπορεί εξάλλου το πρώην ταίρι σας να έχει καταλάβει τα δικά του λάθη. Αν επομένως κάνετε μία κίνηση, έστω και τυπική, η επανασύνδεση θα επέλθει μέσα από αλυσιδωτές αμοιβαίες κινήσεις!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με άτομο που θα χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη! Ασφαλώς δεν μιλάμε για παθολογική περίπτωση, αλλά για μία μελαγχολική διάθεση. Η παρουσία σας θα ενδυναμώσει το άτομο αυτό και θα το κάνει να χαμογελάσει! Θα σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Θα σας αρέσει κι εσάς! Κάνοντας παρέα θα του δώστε έμπνευση για την ζωή του. Παρόλα αυτά, εφόσον αποφασίσετε να ανταποκριθείτε στον έρωτά του-της, καλό θα είναι να έχετε κι εσείς τα όρια σας. Μην δίνετε χωρίς να παίρνετε, γιατί έτσι θα διαταραχθεί η ισορροπία του πάρε-δώσε στην σχέση σας και κάτι τέτοιο δεν θα είναι καλός οιωνός για το μέλλον της.

Στην εργασία σας θα αναλάβετε έναν, κατά μία έννοια, ρόλο του… θύματος! Αφού κάποιος ή κάποιοι σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και το φιλότιμό σας! όλα αυτά δεν θα συμβούν μέσα σε μία αφόρητη συνθήκη. Όμως καλό θα είναι να υπενθυμίζετε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην ξεκουράζονται κάποιοι σε βάρος σας, ζητώντας σας να κάνετε περισσότερα πράγματα από εκείνα που σας αντιστοιχούν. Ή τουλάχιστον διεκδικείστε περισσότερα χρήματα! Κατά τ’ άλλα θα είστε ασφαλείς και θα πληρώνεστε στην ώρα σας. Αν ζητήσετε κάτι που είναι δίκαιο, θα το λάβετε. Κατά βάση σας εκτιμούν!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα, εάν ακολουθήσετε την διαίσθησή σας και μαζί την αγάπη σας για μία εργασία ή ένα επάγγελμα. Θα υπάρξει ο άνθρωπος ή η συνθήκη που θα σας φέρει μπροστά στο νέο σας επαγγελματικό βήμα! Στην αρχή μην ζητάτε πολλά, αλλά την ηθική σας ικανοποίηση, που θα βρίσκεστε στον χώρο που θέλετε και που σας σέβονται. Τα υπόλοιπα θα οργανωθούν στην ώρα τους. Το Σύμπαν δικαιώνει τους καλούς και αυθεντικούς ανθρώπους!

        Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ]

Αυτόν το μήνα θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους να σας υποστηρίξουν. Θα απολαύσετε την φιλία και την συμπαράσταση των άλλων. Προσέξτε γενικότερα τι λέτε για τους άλλους, επειδή υπάρχει περίπτωση να μεταφερθούν ή να διαστρεβλωθούν κάποια λόγια σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας προσέξτε ως επί το πλείστον τις παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν από την παράφραση κάποιων πραγμάτων που λέτε μεταξύ σας. Κατά βάση μην αναλύετε πολύ ο-η ένας-μία τα λεγόμενα της-του άλλης-ου. Μην πιάνεστε από λέξεις και παίζετε με τα νοήματα των λέξεων. Εκτός βέβαια αν πρόκειται για κάτι ξεκάθαρα βαρύγδουπο. Για παράδειγμα άλλο να ειπωθεί  :  «Δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω», κι άλλο να ειπωθεί  :  «Κάνεις επίτηδες πως δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω, γιατί δεν σε συμφέρει να ακούσεις την αλήθεια». Η πρώτη φράση είναι απλά μια σύσταση. Η δεύτερη φράση είναι μία ξεκάθαρη κατηγορία κτλ.

Οι χωρισμένοι-ες θα διαπιστώσετε ότι ο ή η πρώην σας επιδιώκει να σας ξαναπλησιάσει. Κατά μία έννοια αυτό θα σας δώσει το επάνω χέρι να πείτε την τελευταία κουβέντα. Καλό θα είναι να μην κάνετε κατάχρηση αυτής της δύναμής σας, ώστε να ταλαιπωρήστε την ή τον πρώην σας. Να είστε ειλικρινείς και να πείτε αυτό που πραγματικά νιώθετε πως θέλετε να κάνετε. Δηλαδή ή την επανασύνδεση ή την οριστική απομάκρυνση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε ότι μία θαυμάστρια ή ένας θαυμαστής σας, σας φλερτάρει διακριτικά, αλλά και σταθερά. Εάν ανταποκριθείτε, θα αδράξει την ευκαιρία και θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Εάν όχι, ασφαλώς σιγά-σιγά θα πάρει απόφαση την άρνησή σας. Την-τον έχετε γοητεύσει, αλλά μόνο εάν συμβαίνει το ίδιο κι από την μεριά σας, υπάρχει νόημα να προχωρήσετε. Διαφορετικά θα παραμείνετε για λίγο ακόμα μόνοι-ες.

Στην εργασία σας πρόκειται να τα πάτε περίφημα. Ταυτόχρονα θα έχετε σημαντικές οικονομικές ενισχύσεις. Θα πληρώνεστε τακτικά και με προσαυξήσεις! Θα έχετε υποστήριξη από τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε! Καλό θα είναι να αφήνετε να φανεί με λόγια και με έργα η ικανοποίησή σας! Μην λέτε αρνητικά σχόλια, που ίσως πληγώσουν τους άλλους και κατόπιν στραφούν εναντίον σας. Εκτός βέβαια εάν υπάρχει σοβαρός λόγος για να το κάνετε.

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία θα βοηθηθείτε πολύ από άτομο ή από ομάδα που πιστεύει στον επαγγελματισμό σας. Εναλλακτικά, ίσως να έχετε τα προσόντα, που θα σας εισαγάγουν σε μία θέση του κρατικού φορέα. Καλό θα είναι, κατόπιν, να επιβεβαιώσετε… τις καλές φήμες γύρω από το επαγγελματικό σας προφίλ.

       Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ [ 8 ]

Θα μπείτε σε έναν άνετο μήνα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι πολύ καλές. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα μιλάμε για μία περίοδο συνεννόησης και καλής θέλησης. Ενδεχομένως κάποια προβλήματα στην σχέση σας να έχουν λυθεί και να βλέπετε τώρα το μέλλον χωρίς ενδοιασμούς. Η μεταξύ σας καλή ενέργεια και επικοινωνία θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη εύνοια στην σχέση σας. Μπορεί να οργανώσετε σχέδια για το μέλλον και να τα πραγματοποιήσετε. Η πιθανότητα μίας πρότασης γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια είναι μεγάλη!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, όμως σας απασχολεί η πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, θα έχετε την ευκαιρία να την διεκδικήσετε. Αυτό θα γίνει μέσα από τον συγχρονισμό του Σύμπαντος, που θα σας φέρει κοντά. Εκείνο που θα κληθείτε να κατανοήσετε, κι εσείς και ο-η άλλος-η, είναι εάν πραγματικά θέλετε να είστε και πάλι μαζί! Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν έχετε αμοιβαία συναισθήματα, ή υπάρχει μεταξύ σας καλή επικοινωνία, ενδεχομένως να μην είναι δυνατή η θέλησή σας! Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ενδυναμωθεί, όμως χρειάζεται να το πιστεύετε κι οι δύο πραγματικά. Όλα αυτά, και στον βαθμό που θα ισχύουν για το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, θα κάνουν την επανασύνδεση ή πιο εύκολη, ή πιο δύσκολη υπόθεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας κάνει να νιώσετε άνετε και οικία. Η καλή χημεία και επικοινωνία που θα προκύψουν, θα σας προδιαθέσουν να δώσετε την ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα. Τα πράγματα θα εξελιχθούν ευχάριστα. Προσέξτε να μην απογοητεύεστε με το παραμικρό, και ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος, ακριβώς επειδή θα έχετε στον νου σας κάτι το τέλειο.

Στην εργασία σας θα έχετε επιτυχία ως προς τα κέρδη ή τα χρηματικά σας οφέλη γενικότερα. Η δουλειά σας θα πατά σε γερές βάσεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μέσα στον χώρο της εργασίας θα είναι υποστηρικτικές και αλληλέγγυες. Να είστε ευγνώμονες με όσους σας συμπεριφέρονται καλά. Σε αρκετούς-ες θα υπάρξει επαγγελματική άνοδος και αναγνώριση!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε χώρο, όπου θα σας αρέσει και θα μπορείτε να δώσετε πολλά πράγματα. Θα σας δεχτούν με συμπάθεια, περιμένοντας, ωστόσο, πράγματα από εσάς! Αυτό δεν θα σας είναι δύσκολο να το πετύχετε, εφόσον και θα αγαπάτε και θα γνωρίζετε καλά το αντικείμενο της νέας εργασίας σας! Οπότε η προσπάθειά σας θα σας ευχαριστεί. Οι αποδοχές σας θα είναι ικανοποιητικές.

     Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ένας συγκινητικός μήνας σας περιμένει, αφού θα ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις σας με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ορισμένα πράγματα όμως θα μείνουν όπως έχουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θέλετε να κάνετε την επανάστασή σας! Σκεφτείτε πρώτα, εάν κάτι τέτοιο είναι δίκαιο. Εάν δηλαδή η συμπεριφορά σας είναι όντος σωστή, ή προκαλείτε με τις επισφαλείς κινήσεις σας τις αντιδράσεις του-της συζύγου ή συντρόφου σας. Αν τελικά πιστεύετε πως το ταίρι σας είναι σταθερά εναντίον σας, ενδεχομένως να είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσετε,  χωρίς να επιμένετε πως έχετε πάντα δίκαιο.

Οι χωρισμένοι-ες διαφαίνεται να έχετε ένα σεβαστό μέρος της ευθύνης για τον χωρισμό σας. Το ερώτημα είναι ωστόσο, εάν η συμπεριφορά της ή του πρώην σας υπήρξε αρκετά ασυντόνιστη προς εσάς, με αποτέλεσμα να προκαλεί τις αντιδράσεις σας. Στην περίπτωση αυτή καλύτερα να αναρωτηθείτε, αν πράγματι μπορείτε να συγχρονιστείτε, δίχως να καταπιέζεται ο-η ένας-μία ή η-ο άλλη-ος. Οπότε ζυγίστε καλά αυτές τις ισορροπίες, προτού κάνετε την κίνηση για να τα ξαναβρείτε. Η ευκαιρία ωστόσο θα δοθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, ίσως σε επαγγελματικό χώρο, που θα σας γοητεύσει, κι εσείς εκείνο. Αν έχετε επαγγελματική σχέση, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, πριν εκφράσετε τα αμοιβαία συναισθήματά σας. Για τα οποία θα πρέπει και οι δύο να είστε βέβαιοι. Αν είστε σε διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, και η γνωριμία σας γίνει στον χώρο του ενός ή της μίας από τους δύο σας, ενδεχομένως να έχετε λίγη παραπάνω άνεση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δείξετε επιπολαιότητα.

Στην δουλειά σας θα λάβετε κάποια επιμόρφωση, ή θα αναλάβετε νέα καθήκοντα μέσα από τα οποία θα μάθετε καινούρια πράγματα. Εναλλακτικά θα διδάξετε εσείς τους άλλους! Η εργασία σας θα κινηθεί σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Μην είστε αυστηροί με τους άλλους και μην αγχώνεστε υπερβολικά, κάτι που θα το εισπράττουν και οι συνάδελφοί σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι αμοιβές σας σταθερές.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, σας ευνοεί μία θέση ευθύνης. Είναι πιθανόν να εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο ως εξειδικευμένοι σε ένα αντικείμενο. Γενικότερα προσέξτε την συμπεριφορά σας, ώστε να μην χαρακτηριστείτε σκληροί απέναντι στους άλλους. Ευνοείστε επίσης όσοι-ες επιθυμείτε και μπορείτε να εργαστείτε σε επαγγέλματα σχετικά με την ασφάλεια και τη φύλαξη!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έρχεται φορτωμένος με πολλά και σημαντικά δώρα, ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη Θα δικαιωθείτε, ή θα δικαιώσετε έναν άνθρωπο που μπο ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2021

In category Ταρώ

Ιούλιος 2021. Μήνας  Τρία  ( 3 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

  ΚΡΙΟΣ : Το Τρία από τα Πεντάκτινα. Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Αρκετά από τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

    Ιούνιος  2021  :  Μήνας  Δύο  ( 2 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις για τον μήνα Ι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u