Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2018


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα! Κι ας θυμηθούμε εν τάχει πως βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ο οποίος, όπως έχουμε ξαναπεί, δίνει σημαντικά στοιχεία τόσο για την προσωπικότητά μας, όσο και για το πεπρωμένο μας. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος 1/11/2018. Προσθέτουμε μεταξύ τους έναν – έναν τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής του : 1+1+1+2+0+1+8= 14. Συνεχίζουμε μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 14 : 1+4= 5. Δηλαδή ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 5. Συμπεραίνουμε ότι οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννέα, εφόσον έχουμε εννέα μονοψήφιους αριθμούς. Ακολουθεί πρόβλεψη για τους εννέα προσωπικούς αριθμούς για το μήνα Νοέμβριο του 2018.

Προσωπικός αριθμός 1 :

Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί για τον έντονο και τολμηρό αριθμό σας ένα μεταίχμιο. Αυτή η χρονική στιγμή ίσως παίξει σημαντικό ρόλο ακόμη και για το επόμενο έτος, μιας και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να πάρετε αποφάσεις. Αυτές οι αποφάσεις δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι τόσο σημαντικές, αρκεί καμιά φορά και μια μικρή, φαινομενικά ασήμαντη, απόφαση για να αλλάξει η ζωή μας. Επειδή ως επί το πλείστον θέλετε να σκεφτείτε και να ζυγίσετε τα πράγματα, δεν θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι. Θα περιοριστείτε περισσότερο στα απαραίτητα πράγματα της καθημερινότητας, οργανώνοντας τη σκέψη σας. Η σωστή απόφαση ή οι σωστές αποφάσεις, θα σας εξελίξουν θετικά και δυναμικά! Εάν βρίσκεστε σε σχέση ή σε γάμο, μη ξεχνάτε  να ενημερώσετε τον ή την σύντροφό σας για τη φάση που περνάτε, ή ιδανικά αφιερώστε του ή αφιερώστε της χρόνο και την καλή σας διάθεση ταυτόχρονα με τους συλλογισμούς σας. Μη θεωρήσετε αυτονόητη την κατανόησή του ή την κατανόησή της.

Προσωπικός αριθμός 2 :

Θα βρεθείτε μπροστά στην πρόκληση ενός κεραυνοβόλου έρωτα! Ενώ αν έχετε ερωτευτεί κάποιο άτομο, από πριν, αλλά δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα ως τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε ανοιχτά μεταξύ σας. Θα ήταν καλό και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις να κρατήσετε θετική και ανοιχτή στάση προς το αντικείμενο του έρωτά σας. Απλά αποφύγετε να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και κρατήστε έναν Άσσο στο μανίκι σας. Μην εκφράζετε όλες σας τις σκέψεις, για το μέλλον μαζί του ή μαζί της. Θα είναι σαν να του ή της αποκαλύψετε το τέλος μιας ταινίας, πριν καλά – καλά αρχίσει η προβολή της! Κρατείστε ήρεμους ρυθμούς και τόνους και χτίστε μέρα με τη μέρα αυτή τη γνωριμία – σχέση. Στα επαγγελματικά ευνοείστε αρκετά, αλλά κάπως υπερέχετε όσοι ή όσες ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Καλά θα πάει και το οικονομικό σας. Θα σας βγει ωστόσο μια έντονη καταναλωτική διάθεση, την οποία σας συμφέρει να ελέγξετε!

Προσωπικός αριθμός 3 :

Ο Νοέμβριος για σας είναι μήνας μετακινήσεων, αναμενόμενων ή και απρόσμενων! Σημασία έχει ότι αυτές οι μετακινήσεις σας βγάζουν κάπως από τη ρουτίνα, και ξεκουράζουν το μυαλό σας από τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να βρείτε μια καινούρια δουλειά, που περιλαμβάνει μετακινήσεις. Τα οικονομικά εξελίσσονται δυναμικά και ίσως χρειαστεί να διαχειριστείτε κάποιο χρηματικό ποσόν, ή να βρεθείτε σε υπεύθυνη θέση διαχείρισης χρημάτων.  Στα αισθηματικά λειτουργείτε με τη διαίσθηση κι αυτό είναι το ιδανικό για την ηρεμία της σχέσης ή του γάμου σας. Αλλά και όσοι φλερτάρετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που σας ενδιαφέρει πολύ, θα πετύχετε το καλύτερο, όταν ακούτε τη διαίσθησή σας για το πώς να κινηθείτε. Έτσι θα ερμηνεύσετε σωστά τα μηνύματα που σας περνάει αυτό το άτομο.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Θα σας απασχολήσουν ως επί το πλείστον πρακτικά θέματα, και θα  εκδηλωθεί γενικότερα η πρακτική σας πλευρά. Ο οικονομικός σας τομέας ευνοείται ιδιαίτερα. Πέρα από την καλή απόδοση της δουλειάς σας, θα πάρετε χρήματα, που σας οφείλουν, και τα είχατε διεκδικήσει μέχρι τώρα χωρίς αποτέλεσμα. Έρχεται η ώρα της δικαίωσης! Για τις ελεύθερες γυναίκες του αριθμού σας, προβλέπεται γνωριμία με άντρα, που έχει οικονομική επιφάνεια. Ενώ αντίστοιχα οι ελεύθεροι άντρες του αριθμού σας, θα γνωρίσετε μια γυναίκα καριέρας, είτε είναι εργαζόμενη, είτε σπουδάζει πάνω σε κάποιο απαιτητικό αντικείμενο. Όσοι είστε δεσμευμένοι και περάσατε κάποια δοκιμασία τους τρεις με τέσσερεις προηγούμενους μήνες, θα βάλετε κάτω τα πράγματα, και θα βρείτε από κοινού με τον ή την σύντροφό σας τον τρόπο να σώσετε τη σχέση σας!

Προσωπικός αριθμός 5 :

Όσοι ανήκετε στον αριθμό 5 κι αναζητάτε εργασία, θα εκπλαγείτε από μια πρωτότυπη, όσο και ενδιαφέρουσα δουλειά, που θα σας ανοίξει την πόρτα για να μπείτε. Ίσως ακόμα να έχει ελεύθερο ωράριο και γενικότερα, αν και δουλειά, να δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και να σας επιτρέπει πρωτοβουλίες. Ευκαιρία να δείξετε τις δεξιότητές σας και την δημιουργικότητά σας. Θα λάβετε επίσης ένα επίσημο ή ενημερωτικό χαρτί, το οποίο θα διαβάσετε με ενδιαφέρον, και πιθανόν να περιλαμβάνει κάτι σημαντικό για σάς. Στον οικονομικό τομέα, έχετε καλά νέα! Ευνοείται υπόθεση σας, που μπορεί να έχει σχέση με κάποιο χρέος. Ο αισθηματικός σας τομέας ενέχει ήρεμες και ως επί το πλείστον ξένοιαστες στιγμές με τον άνθρωπό σας. Για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες ήρθε η ώρα να φανερωθεί αμοιβαία ένα κρυφό φλερτ, που παιζόταν ανάμεσα σε σας και σε ένα άτομο του κοντινού σας περίγυρου!

Προσωπικός αριθμός 6 :

Ένας σημαντικός μήνας για τον αριθμό σας, θα είναι ο Νοέμβριος. Κάποιο νέο ξεκίνημα ή μια νέα συνθήκη θα μπει στη ζωή σας. Ότι κι αν είναι αυτό και σε ότι κι αν αφορά, δηλαδή επαγγελματικά ή αισθηματικά, θα μείνει για αρκετό καιρό στη ζωή σας, ίσως και για πάντα! Και θα σας αλλάξει τη ζωή. Θα ήταν καλό ωστόσο να διευκρινίσουμε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί. Αν οι ρυθμοί στη ζωή σας ήταν προβλέψιμοι και επαναλαμβανόμενοι, θα βρεθείτε τώρα μπροστά σε μια έκπληξη που θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά. Είναι η ώρα να βάλετε λίγη περιπέτεια και δράση στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια νέα δουλειά ή μια καινούργια συμφωνία στην ήδη υπάρχουσα δουλειά, ή μια ελκυστική νέα γνωριμία ή κάποια απρόσμενη επανασύνδεση κτλ.! Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι σας δίνετε η ευκαιρία, στο κομμάτι της ζωής σας, που έχει ατονήσει, να διαλύσετε τους περιορισμούς και να διευρύνετε τα όρια σας!

Προσωπικός αριθμός 7 :

Μια σύνδεση ή μια επανασύνδεση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτόν το μήνα. Ο μήνας αυτός θέλει να σας δει ενωμένους, και η ευκαιρία θα έρθει πολύ κοντά σας, αρκεί να την «αρπάξετε»! Ένα φλερτ που φαινόταν στάσιμο, αρχίζει να εξελίσσεται στο επόμενο του στάδιο. Όσους ωστόσο σας έχει βασανίσει η σκέψη της επανασύνδεσης με το άτομο , που έχετε χωρίσει, η ευκαιρία που θέλετε έρχεται εδώ και τώρα! Όσοι βέβαια είστε ήρεμοι στα αισθηματικά σας, η έννοια της ένωσης θα σας καλύψει σε κάποιο άλλο κενό, όπως σε μια συμφιλίωση με αγαπημένο πρόσωπο ή σε κάποια αποκατάσταση μιας επαγγελματικής σχέσης κτλ. Νιώθετε δικαιωμένοι γενικότερα. Μην αμελείτε να «φροντίζετε» τις όποιες σχέσεις σας για να έχουν σταθερότητα και διάρκεια. Επειδή σας αρέσει να απομονώνεστε γενικότερα, φροντίστε να γίνεται σαφές στους άλλους ότι είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας, και δεν ευθύνονται εκείνοι.

Προσωπικός αριθμός 8 :

Βρίσκεστε σε μια χρονική στιγμή δραστηριότητας κι οργάνωσης. Θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο για τη δουλειά σας ή για να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο ή στο σπίτι σας. Οι έννοιες που σας απασχολούν σας κάνουν να φαίνεστε αυστηροί στους κοντινούς και στους γύρω σας ανθρώπους. Καλό θα είναι να κάνετε σαφές ότι είστε κάπως φορτωμένοι από τις δουλειές σας και ότι δεν σας φταίνε εκείνοι. Αν έχετε μια σημαντική διαφωνία με κάποιον, κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να λύσετε αυτήν την διαφωνία. Λίγο παρακάτω η υπομονή σας θα σας βγει σε πολύ καλό! Θα πάνε καλά τα οικονομικά σας. Επίσης όσοι αναζητάτε εργασία βρίσκεστε στον ιδανικό μήνα για να βρείτε κάτι καλό και σταθερό και πάνω από όλα με ποιότητα και προδιαγραφές.

Προσωπικός αριθμός 9 :

Ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας για σας. Θα βρεθείτε συχνά με κόσμο και θα συναντήσετε ανθρώπους, που έχετε να δείτε καιρό. Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, θα έχετε δραστηριότητες. Αν δεν ανήκετε, ίσως να μπείτε σε μια, παρακινημένοι από κάποιον φίλο ή γνωστό σας, που συμμετέχει σε αυτήν. Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική ιδέα ή πρόταση θα σας προκύψει, που μπορεί να σας ενδιαφέρει πολύ να την υλοποιήσετε. Στα αισθηματικά σας, όσοι και όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα κάνετε πράγματα μαζί με τον άνθρωπό σας και θα είστε σε συγχρονισμό! Εκείνοι ή εκείνες  που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, που αν του δώσετε την ευκαιρία, θα σας απογειώσει με την ενέργειά του και  με το εύστροφο μυαλό του. Είναι γενικότερα ένας γενναιόδωρος μήνας για σας και θα ήταν καλό να μην τον αφήσετε ανεκμετάλλευτο, αλλά κάτι από αυτά που σας φέρνει να κρατήσετε, σύμφωνα με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u