Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2019


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα! Πριν αποκαλύψουμε τις προβλέψεις του μηνός Νοεμβρίου, με την αρχαία τέχνη της Αριθμολογίας, θα υπενθυμίσουμε το πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Προσθέτουμε λοιπόν ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς μας, μέχρι να καταλήξουμε σε έναν μονοψήφιο αριθμό. Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/11/2019, προσθέτουμε : 1 + 1 + 1+ 2 + 0 + 1 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6 . Οπότε ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 6 . Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 μέχρι το 9 και μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες τόσο για τον χαρακτήρα μας, όσο και για το πεπρωμένο μας. Ακολουθούν οι αριθμολογικές προβλέψεις των εννέα αριθμών για τον μήνα Νοέμβριο του 2019.

  Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Το φθινόπωρο σας αποχαιρετά τον τελευταίο του μήνα, χαρίζοντάς σας έναν νέο έρωτα στη ζωή σας. Οι ισορροπίες θα ανατραπούν, ενώ τα συνηθισμένα ήρεμα νερά του ψυχικού σας κόσμου θα μετατραπούν σε μία θύελλα που θα φέρει τρικυμία.

Αν είστε σε γάμο ή βρίσκεστε σε δεσμό, υπάρχουν δύο πιθανότητες : η πρώτη είναι να ερωτευτείτε ένα άτομο, όμως αυτός ο έρωτας να σας αγγίξει μόνο σε πλατωνικό επίπεδο. Τότε ο νέος αυτός πλατωνικός έρωτας μπορεί να σας εμπνεύσει, ώστε να εκτονωθεί το αίσθημα αυτό στον γάμο ή στον δεσμό σας. Δηλαδή τελικά θα γίνει αιτία ανανέωσης της ερωτικής και όχι μόνο σχέσης με τον-την σύζυγο ή με τον-την σύντροφό σας, που κατά μία έννοια θα σας τον-την θυμίζει! Η δεύτερη περίπτωση είναι να θέλετε να προχωρήσετε σε ολοκληρωμένη σαρκική σχέση με τον άντρα ή την γυναίκα που θα σας σαγηνεύσει. Στην περίπτωση αυτή θα… πάτε στην γλυκιά «κόλαση» της απόλαυσης και των ενοχών! Από την μία θα ζείτε την ερωτική «τρέλα» κι από την άλλη θα νιώθετε τύψεις που απατάτε το ταίρι σας. Επίσης θα αναρωτιέστε πού θα οδηγήσει τελικά αυτό το αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο.

Τα νέα είναι ίσως καλύτερα για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, μιας και ο νέος έρωτας θα βρει πρόσφορο και ανεμπόδιστο έδαφος για να ανθίσει. Η νέα ερωτική σας γνωριμία ενδέχεται να σας κυριεύσει εσάς και τον άλλο ή την άλλη με την μορφή μίας μανίας! Αυτό θα είναι καλό να το διαχειριστείτε και οι δύο, για να μην καταλήξετε έρμαια ενός πάθους  που θα ξεφουσκώσει. Οπότε ταυτόχρονα φροντίστε να γνωρίσετε κι άλλες πτυχές της ζωής του άλλου, πέραν της ερωτεύσιμης  πλευράς του.

Αν έχετε χωρίσει, αλλά σας ενδιαφέρει να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, υπάρχει σχεδόν μόνο ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σ’ αυτό : να τον ή να την κάνετε να σας ερωτευτεί ξανά! Πως θα γίνει κάτι τέτοιο; Με λίγη προσπάθεια. Ανανεώστε τόσο-όσο την εμφάνιση ή την γκαρνταρόμπα σας. Αφήστε να φανεί ότι είστε χαλαροί-ες κι ότι δεν «καίγεστε» για την επανένωσή σας. Κάντε υπομονή μέχρι η πρώτη κίνηση να γίνει από την άλλη μεριά. Αν βρεθείτε ερωτικά, φροντίστε να απολαύσετε και οι δύο το sex, χωρίς συναισθηματισμούς και «κουραστικούς» ερωτικούς μονολόγους!

Στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, αρχικά όσοι εργάζεστε θα δείτε μία αισθητή βελτίωση στον χώρο της δουλειάς σας. Αν σκοπεύατε για κάποιους  λόγους να την εγκαταλείψετε, πιθανόν να αλλάξετε τελικά γνώμη. Αν ονειρεύεστε κάτι μεγάλο στον ίδιο ή σε άλλο χώρο, προς το παρόν ίσως να χρειαστεί να περιμένετε για την κατάλληλη στιγμή αργότερα. Ωστόσο, απολαύστε στο τώρα σας την εμφανή βελτίωση που έρχεται. Το οικονομικό σας θα βελτιωθεί σημαντικά και προβλέπονται κάποια έξοδα για την ευχαρίστησή σας, πέραν των σταθερών σας υποχρεώσεων.

Εάν δεν εργάζεστε, αλλά βρίσκεστε προς αναζήτηση δουλειάς, τα νέα είναι πολύ καλά για εσάς. Θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Δηλαδή θα βρείτε την εργασία που θα σας αρέσει ως αντικείμενο, αλλά ταυτόχρονα θα σας καλύπτει οικονομικά. Ιδιαίτερα τυχεροί θα σταθείτε οι καλλιτέχνες και οι όποιοι δημιουργοί σε καλλιτεχνική δημιουργία. Ευνοείστε επίσης όσοι ασχολείστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή στην δημοσιογραφία. Τυχεροί θα είστε ακόμη όσοι κάνετε κάποιο επάγγελμα που αφορά στην ομορφιά ή γενικότερα στην εξωτερική εμφάνιση των γυναικών ή των αντρών.

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτόν τον μήνα θα ολοκληρώσετε πράγματα που πιθανόν έμειναν στη μέση ή είναι ακόμη ανολοκλήρωτα. Η κατάληξη μπορεί να είναι θετική ή μη, αλλά σε κάθε περίπτωση ότι γίνει θα γίνει για κάποιον λόγο.

Στον γάμο ή στον δεσμό σας  θα παρθούν αποφάσεις. Το σημαντικό είναι ότι θα μιλήσετε με το ταίρι σας με ειλικρίνεια. Αν έχουν ειπωθεί κάποια αθώα ή μη ψέματα, αυτά θα καταρρεύσουν και θα πείτε αλήθειες. Τα καλά νέα είναι ότι θα υπάρξει η λύση μίας παρεξήγησης, ή ότι θα ανατραπεί ένα χωρισμός, ή ακόμη ότι θα γίνει πρόταση γάμου σε ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό. Τα δυσάρεστα νέα, με την προϋπόθεση πως όλα είναι σχετικά, είναι πως θα «ολοκληρωθεί» ένας χωρισμός, ή πως θα διογκωθεί μία παρεξήγηση, ή πως θα υπάρξει μία στασιμότητα στον δεσμό σας, που δεν προχωρά σε γάμο ή συγκατοίκηση. Αξίζει να πούμε ότι μπορείτε με την συμπεριφορά μας να επηρεάσετε την κατάσταση. Ένα σημαντικό «εργαλείο» είναι να ακούτε τι σας λέει ο άλλος και να καταλαβαίνετε τι θέλει ή τι δεν θέλει από εσάς. Πολλές παρεξηγήσεις στις σχέσεις προέρχονται από το γεγονός ότι συχνά ακούμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε κι όχι το μήνυμα που μας περνά η άλλη πλευρά.

Για τις μοναχικές υπάρξεις ίσως να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα σας βάλει σιγά-σιγά στον κόσμο των δεσμευμένων. Αυτό ερμηνεύεται με την πιθανότητα μίας γνωριμίας με χιλιομετρική απόσταση, ή μίας γνωριμίας με άτομο που για επαγγελματικούς λόγους ταξιδεύει συχνά. Ίσως να σας παίρνει μαζί του σε κάποια ταξίδια ευκαιρίας δοθείσης. Αλλά ενδέχεται να…ταξιδέψετε μαζί του ή μαζί της σε ένα ταξίδι τρυφερότητας και συντροφικότητας, μετά από την μοναχική φάση που περάσατε!

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα κλείστε έναν κύκλο με το πρώην ταίρι σας, ανοίγοντας έναν άλλο. Ή θα έρθει μία επανασύνδεση με εμφανή τα στοιχεία της ανανέωσης στην σχέση σας, ή θα χωρίσετε οριστικά. Το αποτέλεσμα δεν είναι προδικασμένο. Θα εξαρτηθούν πολλά από την θέλησή σας κι από την στάση που θα κρατήσετε. Αν είστε «μαλακοί» κι «ευλύγιστοι», θα υπάρξει μία δυνατή επανασύνδεση. Αν είστε «σκληροί» και «άκαμπτοι», ενδέχεται να ξεκαθαριστεί ένας οριστικός χωρισμός. Συμπεριλαμβανομένου σαφώς και του τι πραγματικά θέλετε.

Εργάζεστε; Νέες ευθύνες σας περιμένουν! Αναγνωρίζεται η αξία σας και πιθανόν να σας προάγουν ή να σας αναθέσουν καινούργια καθήκοντα με την ανάλογη αύξηση των αποδοχών σας. Επαγγέλματα που ενδέχεται να ευνοηθούν ιδιαίτερα είναι τα ταξιδιωτικά, όσα έχουν σχέση με μεταφορικά μέσα παντός τύπου, και οι επαγγελματίες οδηγοί κάθε κατηγορίας. Επίσης όσοι εργάζεστε σε δουλειές που σχετίζονται με το ύψος θα έχετε καλή εξέλιξη και αρκετή δουλειά, πχ αεροπόροι, αεροσυνοδοί, αλεξιπτωτιστές,  εργαζόμενοι στην οικοδόμηση ψηλών κτηρίων, σε γερανούς κτλ. Το ύψος εδώ ενέχει και τη συμβολική του έννοια, δηλαδή σε όποια εργασία κι αν βρίσκεστε, θα ανέβετε ψηλά! Το ίδιο και το οικονομικό σας επίπεδο.

Αν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα σας προσλάβουν σε μία υπεύθυνη θέση. Ανάλογα με τα προσόντα του καθενός, ευνοούνται οι εργασίες που έχουν κάποια ευθύνη ή υπηρετούν κάποιο κοινωνικό έργο, όπως υπεύθυνος-η αποθήκης, υπεύθυνος-η πωλήσεων, αλλά και security, ή υπεύθυνος-η φύλαξης κτλ. Επίσης εργαζόμενος-η σε υπηρεσία προστασίας και υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Ακόμη υπάλληλος του δήμου που θα μεριμνά για την προστασία των εκτεθειμένων σε αφιλόξενες συνθήκες ζώων κτλ. Ευνοείστε επίσης όσοι μπορείτε να βοηθήσετε τον άλλο μέσα από κάποιο χάρισμα που διαθέτετε, όπως μελλοντολόγοι, οραματιστές, αλλά και ταλαντούχοι ψυχολόγοι-ψυχοερευνητές κτλ.

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Αυτόν το μήνα θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Αυτές οι εκκρεμότητες μπορεί να αφορούν σε μεγάλη πόρτα όπως μία τράπεζα ή μία δημόσια υπηρεσία, αλλά ίσως να είναι και μεταξύ ιδιωτών.

Εάν είστε σε δεσμό ή βρίσκεστε σε γάμο, είναι πιθανόν να υπάρχει κάποια χρηματική υπόθεση ανάμεσα σε σας και στο ταίρι σας που θα πρέπει να λυθεί. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιείται μία αντίστοιχη κίνηση, είτε από εσάς, είτε από τον άνθρωπό σας, υπάρχει η πιθανότητα παρεξήγησης. Γι αυτό σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να δείξετε καλή θέληση ή έστω, εφόσον δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, να εξηγήσετε την κατάσταση, ώστε να μην  δοθεί η λανθασμένη εντύπωση πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε τον άλλο. Καλύτερα να μην ποντάρετε στα συναισθήματα ως υπεραρκετή αξία, που θα μπορούσε να καλύψει μία τυχόν καθυστέρηση σε οικονομική δοσοληψία, ανάμεσα σε σας και στον-στην σύντροφό σας. Καλώς ή κακώς ισχύει κι εδώ η ρήση : « Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Όσοι κι όσες έχετε χωρίσει, ωστόσο δεν θέλετε αυτό να είναι μόνιμο, τολμήστε να αναλάβετε την δική σας ευθύνη. Να είστε σίγουροι ότι το πρώην ταίρι σας, που έχει ακόμη συναισθήματα για σας, θα το εκτιμήσει και θα ανταποκριθεί αναλόγως. Κυρίως εάν η αιτία του χωρισμού σας προήλθε από μία πιθανή οικονομική άτυχη δοσοληψία μεταξύ σας, μην  συμπεριφέρεστε σαν να μην έχει συμβεί, αλλά συζητήστε το θέμα, και δείξτε στον άλλον ότι το παίρνετε στα σοβαρά. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να απελευθερωθεί η μπλοκαρισμένη ενέργεια μεταξύ σας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της επανασύνδεσης.

Όσοι κι όσες είστε μόνοι συναισθηματικά, πιθανόν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε άτομο με καλή οικονομική κατάσταση. Εφόσον αυτό μετράει στην εκτίμησή σας για τον άλλο, είναι προτιμότερο να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον ή κάποια που θα  έχει αυτό το status. Ο λόγος είναι ότι ενδέχεται μέσα σας να μην υπάρχει πλήρης αποδοχή σε έναν αδύναμο οικονομικά σύντροφο, με αποτέλεσμα εκείνος ή εκείνη να νιώθει μειονεκτικά. Εξάλλου αν δεν έχετε εσείς οι ίδιοι απελευθερωθεί από τις έννοιες του πλούτου ή της φτώχιας, θα είναι δύσκολο να σας πείσει ένας άνθρωπος που θα μπει στη ζωή σας, ώστε να δείτε την ευτυχία σας πέραν αυτών των στεγανών.

Βρίσκεστε ήδη σε μία εργασία; Αυτή θα πάει περίφημα και οι οικονομικές αποδοχές σας θα αυξηθούν. Ίσως να νιώσετε την παρόρμηση να «κυνηγήσετε» το χρήμα. Θα έχετε επιτυχία σε αυτό. Τολμήστε να δοκιμάσετε την τύχη σας μέσω κάποιου τυχερού παιχνιδιού, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Η τύχη σας στα λεφτά αυτόν το μήνα, χρειάζεται μία μικρή ώθηση για να ενεργοποιηθεί. Για ορισμένους αναμένεται να δικαιωθείτε στην δουλειά σας με την προαγωγή ή την προώθησή σας από τους ανωτέρους σας. Αυτό θα συνεπάγεται και περισσότερες χρηματικές απολαβές.

Είστε χωρίς εργασία και αναζητάτε την επόμενη δουλειά σας; Έχετε τώρα ένα άστρο επάνω σας! Όχι μόνο θα βρείτε εργασία αλλά θα είναι και καλοπληρωμένη! Θα εισέλθετε σε έναν δυναμικό χώρο, όπου οι ικανότητες και τα ταλέντα σας θα αναδειχθούν και θα εκτιμηθούν. Θα υπάρχει αξιοκρατία και γενναιόδωρες αποχές και παροχές. Αρκετές ή αρκετοί ενδέχεται να εργαστείτε σε κολοσσούς που ασχολούνται με την ομορφιά και γενικότερα με την εμφάνιση της γυναίκας και ενδεχομένως και του σύγχρονου άντρα. Επίσης θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσες κι όσοι θέλετε να ασχοληθείτε με τον χώρο της μόδας ως μοντέλα ή ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες σε θέσεις πίσω από τον φακό.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Αν έχετε ακούσει, και οι περισσότεροι θα έχετε σίγουρα ακούσει ή διαβάσει, τον αλληγορικό μύθο του Αισώπου «Ο λαγός και η χελώνα», τότε αυτόν το μήνα μπορείτε να ταυτιστείτε με την χελώνα! Η αργή κίνηση σε συνδυασμό με την πίστη στον εαυτό σας, θα είναι η καλύτερη στάση που θα μπορείτε να κρατήσετε για την επίτευξη των στόχων σας.

Στον γάμο ή στον δεσμό σας ενδέχεται να υπάρχουν εκκρεμότητες και «σκοτεινά» σημεία. Το λάθος που θα μπορούσατε σε αυτήν τη φάση να κάνετε, είναι να δείξετε ανυπομονησία. Η θέλησή σας να τα «φωτίσετε» όλα εδώ και τώρα ίσως κρύβει μία έντονη ανασφάλεια και πιθανόν κάποια απουσία εμπιστοσύνης στην μέριμνα του σύμπαντος για εσάς. Αυτό που μάλλον χρειάζεται περισσότερο είναι να δείξετε στον ή στην σύντροφό σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό ότι έχετε αυτοπεποίθηση κι ότι είστε ψύχραιμοι στα προβλήματα. Κινηθείτε με αργό ρυθμό και να είστε βέβαιοι ότι θα φτάσετε πρώτοι όπως η χελώνα που νίκησε τον λαγό στον αγώνα δρόμου!

Παρόμοια είναι και η συνθήκη για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες. Οι υστερικές κινήσεις και πιθανόν ένας «επιθετικός» τρόπος προσέγγισης θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Κρατήστε μία διακριτική απόσταση κι αφήστε τον χωρισμό να ωριμάσει μέσα σας, αλλά και μέσα στο πρώην ταίρι σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, αφού τόσο εσείς όσο κι ο άλλος θα χαλαρώσετε και θα ξαναδώσετε μία νέα ευκαιρία στην σχέση σας, ενδεχομένως προς το τέλος του μήνα. Εν τω μεταξύ μπορείτε να δουλέψετε με τον εαυτό σας τα σημεία που σας οδήγησαν στον χωρισμό, ελπίζοντας πως και το πρώην ταίρι σας θα κάνει κάτι αντίστοιχο.

Οι μοναχικοί και οι μοναχικές ως τώρα, θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα ταιριάξετε πολύ στο θέμα της επικοινωνίας. Εξάλλου η επικοινωνία είναι πολύ βασικό στοιχείο για την επιτυχία ή μη μίας σχέσης. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε, ώστε να πάει καλά αυτή η γνωριμία, είναι να συντονιστείτε με το άλλο άτομο. Εάν οι ρυθμοί  του ενός είναι αρκετά ταχείς ή παραπάνω βραδείς από τους ρυθμούς του άλλου, εκεί θα υπάρξει ένα προβληματάκι με το θέμα της διαθεσιμότητας. Δηλαδή ο ένας από τους δύο σας θα είναι ή υπερβολικά διαθέσιμος ή συχνά απών. Στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο, εφόσον δεν συγχρονίζεστε με τίποτα, να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση πάνω σε αυτό. Θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι παρεξηγήσεις και να σας φύγει το άγχος.

Εάν εργάζεστε, θα είναι προτιμότερο να κινηθείτε στη δουλειά σας, εφόσον το επιτρέπει το αντικείμενο που κάνετε, με αργά και σίγουρα βήματα. Δεν συνίσταται η βιασύνη ή ο υπερβολικός επαγγελματικός οίστρος. Ενδέχεται με την βιασύνη να κάνετε τσαπατσουλιές ή κακοτεχνίες και κάποιοι να μείνουν δυσαρεστημένοι. Επίσης είναι ιδανική στιγμή για να επιμορφωθείτε παραπάνω γύρω από το αντικείμενό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά με ανοδική τάση. Ωστόσο λίγο παρακάτω, πιθανόν τον επόμενο μήνα, θα εκτοξευθούν. Για τώρα μην φοβάστε τις καθυστερήσεις ή τις κωλυσιεργίες, σύντομα θα διαπιστώσετε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Για όσους δεν απασχολείστε κάπου και ψάχνετε για δουλειά, θα σας έρθει μία απάντηση ή μία πρόσκληση εργασίας από μέρος που νομίζατε ότι σας έχουν ξεχάσει. Ίσως να είχατε στείλει το βιογραφικό σας παλιότερα ή να είχατε περάσει από συνέντευξη ή οντισιόν χωρίς άμεσο αποτέλεσμα. Τελικά το καλό πράγμα αργεί! Πάρτε τη ρεβάνς και αποδείξτε τους πως εκείνοι έχασαν που δεν σας ειδοποίησαν νωρίτερα. Ενδέχεται να υπάρξει ένα στάδιο εκπαίδευσης πριν μπείτε στην κύρια εργασία. Τα οικονομικά από την δουλειά αυτή θα είναι ικανοποιητικά και τακτικά. Κινηθείτε κι εδώ με την αυτοπεποίθηση της χελώνας του μύθου. Αποφύγετε τόσο την υπερβολική αυτοπεποίθηση του λαγού, όσο και την αναποτελεσματική του ταχύτητα!

    Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Μήνας αλλαγών. Μπορεί να γίνουν πράγματα, που δεν τα περιμένετε, και να ανατραπούν σταθερότητες αλλά και πεποιθήσεις σας, που νομίζετε ότι κατέχετε καλά. Οι ανατροπές και οι αλλαγές αυτές ενδέχεται να έχουν μόνιμη παρουσία στη ζωή σας από εδώ και πέρα.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες, θα βρεθείτε μπροστά σε αναπάντεχες εκπλήξεις, τις οποίες σας επιφυλάσσει το ταίρι σας. Ξεκινώντας από τις δεσμευμένες γυναίκες, θα πούμε ότι είναι πολύ κοντά μία πρόταση γάμου ή μία εναλλακτική πρόταση επισημοποίησης τις σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση έρχεστε πιο κοντά με τον καλό σας. Οι δε παντρεμένες γυναίκες θα δεχθείτε  μία έκπληξη από τον σύζυγό σας, που ενδέχεται να σας ανατρέψει σχεδόν ότι πιστεύατε μέχρι τώρα γι αυτόν. Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας τρομάξει, αλλά καλού-κακού ας είστε έτοιμες να ξεβολευτείτε από αυτά που έχετε συνηθίσει. Θα βοηθήσει να σκεφτείτε πως οι αλλαγές και οι εκπλήξεις σας εξελίσσουν!

Οι δεσμευμένοι άντρες αντίστοιχα είναι πιθανόν να ζητήσετε από την αγαπημένη σας να σας παντρευτεί ή να σας αναγνωρίσει επίσημα ως σύντροφό της με εναλλακτικό τρόπο. Ενώ οι παντρεμένοι άντρες, θα τολμήσετε αλλαγές για εσάς και την οικογένειά σας, που θέλατε από καιρό να κάνετε και που πιστεύετε πως θα σας απελευθερώσουν από κάποια στασιμότητα, που έχετε βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Έχετε χωρίσει και αναρωτιέστε αν θα υπάρξει επανασύνδεση; Η απάντηση είναι διπλής ανάγνωσης.  Δηλαδή ή θα έχετε όντος μία ισχυρή επανένωση με το πρώην ταίρι σας, συνειδητοποιώντας και οι δύο σας πως ήταν επιπόλαιη απόφαση ο χωρισμός. Ή θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα καινούριο πρόσωπο, που θα μπει ξαφνικά στο ταμπλό της ζωής σας, και θα απομακρυνθείτε ακόμη περισσότερο από τον ή την πρώην σας. Οι συγκινήσεις θα είναι δυνατές, αλλά όπως προαναφέραμε έρχονται σε σας εκπληκτικές κι ίσως απρόσμενες αλλαγές!

Σχεδόν είναι περιττό να πούμε, μετά τα προηγούμενα, πως οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα αντικαταστήσετε της ελευθερία σας με μία νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Ίσως στην αρχή να πλησιάσετε από περιέργεια τον άλλο, νιώθοντας πως κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει εκεί. Κατόπιν όμως θα αρχίσετε να αποζητάτε όλο και περισσότερο την συντροφιά του-της και να δένεστε μαζί του-της. Η ροή αυτής της γνωριμίας θα οδηγήσει σε σχέση.

Οι εργαζόμενοι, για να έρθουμε και στον επαγγελματικό σας τομέα, πρόκειται να δεχτείτε ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο καταιγισμό αλλαγών στην δουλειά σας. Ίσως να σας αλλάξουν πόστο, μπορεί να σας μεταφέρουν σε άλλον χώρο ή σε άλλη τοποθεσία! Ενδέχεται μία αλλαγή προϊσταμένου ή εργοδότη! Αλλαγές στον τρόπο αξιολόγησης των εργαζομένων ή πιθανή αλλαγή της σύμβασής σας. Αύξηση των αποδοχών σας με παράλληλη ανάθεση ευθυνών. Προαγωγή, μετεκπαίδευση, επιμόρφωση κτλ, είναι έννοιες που θα τις δείτε να γίνονται πράξεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα είναι καλό να δείτε αυτές τις αλλαγές θετικά. Αυτό θα βοηθήσει στην προσαρμογή σας, αλλά ταυτόχρονα ίσως να είναι και καθοριστικές για την επιβίωση ή την ανάπτυξη του επαγγελματικού χώρου σας.

Εάν δεν εργάζεστε, αλλά βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, κάτι πολύ καλό σας περιμένει, και όχι μόνο! Δηλαδή προβλέπεται η νέα σας δουλειά να είναι σταθερή για πολύ καιρό ή ακόμη και για χρόνια στην ζωή σας, εφόσον το θέλετε κι εσείς. Δεν αποκλείεται να βρείτε ξαφνικά αυτήν την εργασία, ακόμη κι αν είστε κάπως απογοητευμένοι από άκαρπες προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα. Είναι πολύ πιθανόν να αξιοποιήσετε εκεί το πτυχίο σας, ή την προϋπηρεσία σας, ή το ταλέντο σας!  Οι αποδοχές που θα λαμβάνετε θα σας ικανοποιούν. Φροντίστε ωστόσο να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και ξεχάσετε πως για να κρατηθεί κάτι στη ζωή σας, θα χρειαστεί να το υποστηρίξετε με εργατικότητα και πιθανόν αφοσίωση και ταπεινότητα.

        Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Αυτός ο μήνας θα σας διχάσει. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στα χέρια σας. Ωστόσο θα πρέπει πρώτα να απαντήσετε στα αβυσσαλέα ερωτήματα που συγκρούονται μέσα σας. Όταν ξεκαθαρίσετε τι σας ταιριάζει πραγματικά, τότε θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την πόρτα της λύσης σ’ αυτό που σας βασανίζει.

Ξεκινώντας από τους  παντρεμένους και τις παντρεμένες, αλλά και όσους ή όσες βρίσκεστε σε δεσμό, θα πούμε πως είναι σαφές ότι βασανίζεστε. Ίσως την αφορμή να σας την δίνει ο ή η σύντροφό σας, αλλά η πραγματική αιτία του πόνου σας είναι μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό. Ορισμένες φορές νιώθετε πως πνίγεστε μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας, όχι απαραίτητα επειδή έχετε έναν ανυπόφορο ή μία ανυπόφορη σύντροφο. Διχάζεστε, εάν θα πρέπει να κάνετε υπομονή ή να χωρίσετε. Ο μόνος τρόπος για να πάρετε την απάντηση είναι να ηρεμίσετε και να δεχθείτε το ταίρι σας, χωρίς καμία κριτική, ή να δεχθείτε την σχέση σας με τον άλλον χωρίς κριτική. Να είστε βέβαιοι και βέβαιες ότι θα ξυπνήσετε ένα πρωί και η απάντηση θα είναι σχηματισμένη και ξεκάθαρη μέσα στο μυαλό σας. Η πολυπόθητη βεβαιότητα θα έρθει. Όσο σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε το ίδιο, το μυαλό σας κουράζεται και ο διχασμός μεγαλώνει. Η απάντηση θα έρθει μόνη της, κι αν είναι να αλλάξει το πεπρωμένο σας, θα αλλάξει! Ωστόσο ενδέχεται και να αλλάξει μόνο ο τρόπος που συλλογίζεστε, και να φύγει επιτέλους η «μαυρίλα».

Αν όμως ήδη έχετε χωρίσει, αλλά το έχετε μετανιώσει, τότε η ευκαιρία που έρχεται για επανένωση, θα είναι ιδανική. Μην την χάσετε! Εσείς ή το πρώην ταίρι σας, ή και οι δύο μαζί συγχρονισμένοι, θα προσεγγίσετε ο ένας τον άλλο. Έχετε νιώσει έντονα συναισθήματα και μία αβάσταχτη απώλεια της συντροφιάς του άλλου. Ο χωρισμός, σας έχει βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλετε. Αν ωστόσο δεν «αρπάξετε» αυτήν την ευκαιρία επανασύνδεσης και το κουράσετε με αμφιβολίες της τελευταίας στιγμής, ίσως δεν θέλετε τελικά να ξανασμίξετε, κι αυτές οι αμφιβολίες δεν είναι άλλο από μία κεκαλυμμένη άρνηση.

Είστε μοναχικοί τύποι ή μοναχικές τύπισσες; Ενδεχομένως μία γνωριμία, που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, να βάλει τέρμα στην μοναχικότητά σας. Το μυστικό είναι ότι έχετε ερωτευτεί και αποφασίσατε να πείτε αντίο στην μοναξιά σας. Το άτομο που έχετε ήδη γνωρίσει θέλει να «χτίσει» έναν δυνατό δεσμό μαζί σας. Για ορισμένους και ορισμένες ωστόσο είναι πιθανόν να συναντήσετε για πρώτη φορά μέσα στον Νοέμβριο,  μία γυναίκα ή έναν άντρα σε μία μοιραία συνάντηση. Αυτή ή αυτός θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει. Αλλά θα χτυπά ταυτόχρονα για σας και η δική της ή η δική του καρδιά. Ίσως να είναι ο επόμενος σοβαρός δεσμός σας.

Στα επαγγελματικά σας, σας βασανίζουν σκέψεις του τύπου : ποιότητα ή εύκολο κέρδος; Ή ακόμη, χαλαρότητα με λιγότερα κέρδη ή σκληρή δουλειά με πολλά κέρδη; Ιδεολογία ή υλισμός; Σε κάθε περίπτωση εσείς αποφασίζετε. Εάν ρωτήσετε την γνώμη δικών σας ανθρώπων, τους οποίους εμπιστεύεστε, θα διαπιστώσετε πως θα πάρετε διαφορετική απάντηση από τον καθένα. Γιατί απλά ο καθένας θα σας πει αυτό που πιστεύει ο ίδιος καλό για τον εαυτό του, πιθανόν χωρίς να μπει στην θέση σας. ίσως το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε συμβουλευτικά, είναι ότι ενδέχεται να είναι καλό να δοκιμάσετε και το ένα και το άλλο και να δείτε πού είστε καλύτερα. Αυτό πιθανόν να συνεπάγετε αλλαγές στην δουλειά σας, που θα σας αγχώσουν στην αρχή, αλλά αργότερα θα διαπιστώσετε ότι άξιζε τον κόπο, επειδή θα έχετε λυτρωθεί από το επαγγελματικό σας δίλημμα.

Αν ψάχνετε για εργασία, ο μήνας είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε μία νέα δουλειά κοντά σε δικό σας άνθρωπο, συγγενή ή απλώς γνωστό.  Ορισμένοι θα βρείτε μία πολύ καλή εργασία με την μεσολάβηση ενός γνώριμού σας ανθρώπου. Το ξεκίνημα σε ότι κάνετε θα είναι τυχερό, από την άποψη κυρίως της μονιμότητας εκεί που θα πάτε. Κάτι τέτοιο θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει την δυνατότητα να αναπτυχθείτε πλήρως επαγγελματικά και οικονομικά στον νέο χώρο δουλειάς σας. Το περιβάλλον θα είναι φιλικό. Θα ήταν καλό να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις ίδιες σας τις αμφιβολίες και από κάποιες υπερβολικές σας καχυποψίες. Εάν δεν σας ταίριαζε ο χώρος, δεν θα βρισκόσασταν εκεί. Ίσως οι πιθανές σας αρνήσεις να είναι μία ψευδαίσθηση. Διερευνήστε το, πριν κάνετε μία λάθος κίνηση, που μπορεί να τα αναποδογυρίσει όλα.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Αυτόν το μήνα ίσως κάποιος να θελήσει να σας πιέσει, ή εσείς οι ίδιοι να υποβάλετε τον εαυτό σας σε μία αυστηρή οργάνωση για να συμμαζέψετε κάποια πράγματα, που νομίζετε ότι έχουν φύγει από τον έλεγχό σας.

Για όσους κι όσες βρίσκεστε σε έναν γάμο ή σε έναν δεσμό, η κατάσταση, όπως φαίνετε στα δικά σας μάτια ή στην θεώρηση του ή της συντρόφου σας, έχει χαλαρώσει ή έχει ξεφύγει. Πιθανόν, προσπαθώντας να συντονίσετε άλλες πτυχές της ζωής σας, αφήσατε την μεταξύ σας σχέση στην τύχη της. Η αίσθηση του ανεξέλεγκτου που έχει προκύψει, σας κάνει εσάς ή το ταίρι σας να γίνεστε κάπως απόλυτοι και ίσως απότομοι. Ταυτόχρονα έχουν μπει στο μυαλό σας υπόνοιες πως ένα τρίτο πρόσωπο απασχολεί συναισθηματικά τον ή την σύντροφό σας, ενώ δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να πιστεύει το ταίρι σας και για εσάς. Η στάση επίβλεψης και ελέγχου που θέλετε να κρατήσετε ενδέχεται να μην είναι η σωστή σε όλες τις περιπτώσεις. Ξεκινήστε να πλησιάζετε μεταξύ σας με τρυφερότητα και σκεφτείτε μικρές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως ένα αναπάντεχο δωράκι, και ίσως προσθέστε περισσότερο ερωτισμό. Τα πράγματα μάλλον θα φτιάξουν και αν όντος έχει πλησιάσει σε σας ή στον άλλο ένα τρίτο άτομο, δεν θα έχει πια ποιό κενό να καλύψει και θα φύγει πριν καλά-καλά δημιουργηθεί το ερωτικό τρίγωνο.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες, που δεν θέλετε να τελειώσει οριστικά ο δεσμός ή ο εν διαστάσει γάμος σας, όλα σχεδόν θα εξαρτηθούν από τον λόγο, που σας έφερε στην απομάκρυνση. Ενδέχεται, αν έχουν γίνει σοβαρά λάθη, να μην συγχωρηθούν και να μην υπάρχει η ενέργεια για μία καλή επανασύνδεση. Σκεφτείτε πως κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή. Αν ωστόσο η αιτία του χωρισμού είναι ο εγωισμός και η ασυνεννοησία, τότε εσείς ή ο άνθρωπός σας θα είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα υποχώρησης,  προκειμένου να ανασάνει η επικοινωνία σας και να μπορείτε να είστε ξανά μαζί.

Κάπως δύσπιστοι και ψυχροί θα είστε οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, ενώ η ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, θα σας χτυπήσει την πόρτα! Είναι πιθανόν να έχετε στον νου σας καταστάσεις από μία προηγούμενη σχέση σας, που σας πόνεσε, και να νομίζετε ότι το ίδιο θα συμβεί και με το καινούριο άτομο. Αν και θεωρούμε σοφή την παροιμία που λέει : «φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά», ενδέχεται να σας συμβαίνει το μήνυμα μιας άλλης παροιμίας που λέει : «όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι». Τουλάχιστον μπορείτε αντί να είστε αρνητικοί, να δώσετε λίγο χρόνο στον άλλο να σας δείξει ποιος είναι, χωρίς να δεσμευτείτε από την αρχή και χωρίς να δώσετε υποσχέσεις. Παίξτε το λίγο αργοί κι αφήστε τον άλλο να σας επιταχύνει!

Είστε επαγγελματίες ή εργάζεστε κάπου που σας αρέσει; Η δουλειά σας θα εκτοξευθεί στα ύψη! Ταυτόχρονα να αναμένετε αύξηση του πελατολογίου σας και ορισμένοι κάποια ανάθεση παραπάνω ευθυνών και φόρτου εργασίας, με αντίστοιχες προσαυξήσεις στις χρηματικές απολαβές σας. Είναι πιθανόν ό εργοδότης σας να σας πιέσει λίγο παραπάνω, βλέποντας κι αυτός ότι ανεβαίνει η δουλειά. Τούτος ο εργασιακός οργασμός θα σας ωφελήσει, αρκεί να βρίσκετε χρόνο για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε ότι είστε τυχεροί που εργάζεστε σε έναν τόσο ζωντανό χώρο και ότι είστε πραγματικά καλοί εφόσον σας προτιμούν!

Αν ορισμένοι δεν εργάζεστε, ωστόσο ψάχνετε για δουλειά, τα νέα είναι ευχάριστα, όσο και ενδιαφέροντα. Θα βρείτε εργασία πιθανόν μέσω ενός ισχυρού ανθρώπου. Στον χώρο που θα βρεθείτε θα έχουν απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα θα είναι δίκαιοι στις υποχρεώσεις τους απέναντί σας. Η πιθανότητα ενός αυστηρού εργοδότη είναι προβλεπόμενη. Ωστόσο αν βρείτε τα «κουμπιά» του, θα τα πάτε καλά μαζί του. Ευνοούνται οι ένστολες εργασίες και οι εργασίες με συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος. Επίσης τα επαγγέλματα που αφορούν στην φύλαξη, στην ασφάλεια και στην τάξη, θα είναι αρκετά εύκαιρα, ώστε να σας υποδεχτούν, εφόσον τα προτιμήσετε κι εφόσον έχετε τα ανάλογα προσόντα που χρειάζονται.

      Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Ένας μήνας ευκαιριών και δυνατοτήτων θα είναι για σας αυτός ο Νοέμβριος. Ίσως ορισμένοι να πλησιάσετε σ’ αυτό, που στην Αμερική ονομάζεται «αμερικάνικο όνειρο»! Η ελπίδα για την άνοδό σας, αλλά και η πραγματοποίηση αυτής της ελπίδας, θα σηματοδοτήσουν την V.I.P. εκδοχή σας!

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, θα ζήσετε από κοινού την οικονομική και ίσως την κοινωνική σας άνοδο. Αυτό θα φέρει χαρά σε σας τους ίδιους, αλλά και στον δεσμό ή τον γάμο σας. Ενδέχεται να μοιραστείτε μαζί μία έντονη κοινωνική ζωή με εξόδους και συναντήσεις με ενδιαφέροντες και πιθανόν σημαντικούς ανθρώπους. Δείξτε προσοχή, ώστε η νέα κατάσταση να μην φθείρει την προσωπική σας σχέση. Κρατήστε ισορροπίες, και μην ξεχνάτε ότι η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε κοντά σας τον δικό σας άνθρωπο. Ίσως αυτό να είναι η πιο σταθερή και ανεκτίμητη αξία. Παρόλα αυτά ενδέχεται να προκύψουν κάποια φλερτ από δω κι από κει. Μέχρις ενός σημείου θα είναι χαριτωμένα και μάλλον θα δώσουν ένα σασπένς στην σχέση με το ταίρι σας. Ωστόσο, εάν προχωρήσετε σε παράλληλη σχέση, είναι προφανές ότι θα μπείτε σε μπελάδες. Και ίσως το «αμερικάνικο όνειρο» να μεταλλαχτεί στον «εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες»! Μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Αναπάντεχα θα είναι τα πράγματα για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες. Περιμένοντας τις εξελίξεις στον χωρισμό σας και πιθανολογώντας για μία επανασύνδεση, κάποια ή κάποιος που θα σας «παρηγορήσει», ενδέχεται να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Αυτό το άτομο δεν αποκλείεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της ή του πρώην σας, και ακόμη πιο απροσδόκητα στο συγγενικό! Σε κάθε περίπτωση, ένα άτομο που θα σταθεί δίπλα σας στον χωρισμό σας, θα θελήσει να σας πάρει οριστικά από την αγκαλιά του ή της πρώην σας για να σας κρατήσει στην δική του-της. Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις δικές σας επιλογές, αλλά δεν είναι απίθανο, όταν επιστρέψει ο ή η πρώην σας, να είστε πλέον αλλού.

Προβλέποντας για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, αυτό που θα πούμε πρώτα-πρώτα, είναι ότι μάλλον θα σας βγει μία διάθεση να παίζετε από δω κι από κει, παρά να συγκεντρωθείτε σε ένα πρόσωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί αυτό σας βγαίνει, είτε γιατί δεν θα βρεθεί ακόμη το κατάλληλο άτομο, που θα κερδίσει το αποκλειστικό ενδιαφέρον σας. Ωστόσο η απάντηση βρίσκεται κάπου στη μέση. Δηλαδή, ενδέχεται η φευγαλέα σας διάθεση, να σας εμποδίσει να εκτιμήσετε  όπως του αξίζει ένα αξιόλογο άτομο. Γι αυτό καλό θα είναι να δίνετε λίγο χρόνο παραπάνω στις γνωριμίες σας και να μην τις «βαριέστε» πολύ γρήγορα. Επίσης είναι πιθανόν να κάνετε μία ταιριαστή γνωριμία σε μέρος με κόσμο, από τους οποίους  ορισμένοι θα είναι V.I.P.

Εργάζεστε; Νέες δυνατότητες θα εμφανιστούν στην δουλειά σας, οι οποίες θα σας αναδείξουν. Οι ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι αρκετές και σοβαρές. Θα σας αναγνωρίσουν και θα σας ανταμείψουν επιπλέον για το σημαντικό έργο σας. Αν είστε άτομο της δημοσιότητας, θα εισπράξετε κι άλλη φήμη από την επαγγελματική σας ικανότητα ή από το ταλέντο σας και την αγάπη του κοινού. Παρόλα αυτά ορισμένοι είναι πιθανόν να ξεκινήσετε ψυχανάλυση, προκειμένου να διαχειριστείτε σωστά αυτήν την ξαφνική οικονομική και κοινωνική εκτόξευση!

Όσοι δεν απασχολείστε κάπου, αλλά ψάχνετε για δουλειά, ίσως το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε θα είναι η επιλογή. Θα βρεθείτε με δύο ή τρεις επαγγελματικές ευκαιρίες ταυτόχρονα, και ασφαλώς θα χρειαστεί να διαλέξετε μία από αυτές. Αυτό έχει δύο αναγνώσεις : δηλαδή ή θα πάρετε μία γρήγορη απόφαση ή θα το αναλύσετε αρκετά μέσα στο μυαλό σας. Αρχικά να πούμε ότι σε κάθε περίπτωση έχετε την τύχη με το μέρος σας. Κατόπιν αποφασίστε με την διαίσθηση σας, βάζοντας ως πρωταρχικό κριτήριο την καλή σας σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς. Ωστόσο μην πέσετε στην πλάνη να θεωρήσετε ως δουλειά ένα χόμπι σας. Για παράδειγμα δεν θα θεωρείτο επαγγελματική επιλογή να «εργαστείτε» ως καλλιτέχνες σε μία ερασιτεχνική καλλιτεχνική ομάδα, που ενδέχεται κάπου-κάπου να κόβει εισιτήρια για κάποιες εμφανίσεις της.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Αυτόν τον μήνα καλείστε να διαχειριστείτε τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Μπορεί να βρεθείτε σε διλήμματα ή να κάνετε λάθος υπολογισμούς. Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι και να σκέφτεστε πως οι καλές ευκαιρίες δεν θα σας δίνονται πάντα απλόχερα. Μην τις αφήσετε λοιπόν να σας φύγουν μέσα από τα χέρια σας, σαν τα άπιαστα πουλιά.

Στον γάμο σας ή στον δεσμό σας διακρίνεται ένα στρες, που μάλλον προέρχεται από την υπερφόρτωση του προγράμματός σας ή την υπερφόρτωση του μυαλού σας με πολλές σκέψεις. Η συμβουλή εδώ δεν είναι να χαλαρώσετε, αλλά να ξεκαθαρίσετε! Εννοώντας πως ίσως είναι «φάρμακο» για τις πιέσεις που δέχεστε, κάποια οργάνωση του προγράμματος ή των σκέψεών σας. Αφήστε στην άκρη περιττά πράγματα που κάνετε και σκέφτεστε και εστιάστε σε αυτά που είναι αναγκαία ή απαραίτητα. Από την άλλη όταν είστε με το ταίρι σας, φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι ο ένας στο άλλο. Αν γίνεται, μην σηκώνετε το κινητό σας τηλέφωνο στα φλύαρα τηλεφωνήματα και μην είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Επίσης αποφύγετε να συζητάτε με το ταίρι σας συνεχώς κάποιο πρόβλημα. Κάντε χιούμορ, βρεθείτε ερωτικά ή παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια! Σε καμία περίπτωση επίσης δεν συνίσταται στο τώρα σας να έχετε τρυφερότητες με τρίτο άτομο. Θα επιφέρει ανεπανόρθωτη απομάκρυνση στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Κάποιοι που έχετε χωρίσει, ίσως να έχετε έρθει πιο κοντά ήδη από τον προηγούμενο μήνα. Αυτό θα ολοκληρωθεί τούτον το μήνα. Αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη η προσέγγιση, τότε με έναν διπλωματικό τρόπο το πρώην ταίρι σας θα φροντίσει να ανοίξει κανάλι επικοινωνίας μαζί σας, με σκοπό την επανασύνδεση. Αν και δεν προβλέπεται μία ειλικρινής προσέγγιση, εξαιτίας της ανασφάλειάς του, εφόσον εσάς σας ενδιαφέρει, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει ανεκμετάλλευτη. Ανταποκριθείτε και θα δείτε ότι η εξέλιξη θα κυλίσει σαν το νεράκι!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, ενδέχεται να βρίσκεστε ήδη σε μία «φρέσκια» γνωριμία, που κατά μία έννοια δεν την αφήνετε να εξελιχθεί, εξαιτίας της υπερβολικής σας ανάλυσης στις λεπτομέρειες. Οι λεπτομέρειες είναι σαφώς σημαντικές. Οπότε καλό θα είναι να αποφασίσετε, αν σας κάνει ή όχι το συγκεκριμένο άτομο. Ταυτόχρονα σκεφτείτε, εάν σας τυχαίνει συχνά να «σκαλώνετε» σε κάποια πράγματα, όταν γνωρίζετε ένα καινούριο πρόσωπο, ή απλά συνέβη αυτήν τη φορά. Τα συμπεράσματά σας ενδέχεται να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας κι ακόμη να γίνετε πιθανόν πιο συγκεκριμένοι-ες στο τι ζητάτε από τον άλλο. Μήπως τελικά θέλετε να συνεχίσετε να είστε μόνοι; Και απλά σας φταίει αυτό ή εκείνο; Στην περίπτωση  που κρατήσετε τελικά θετική στάση και δείξετε αποφασιστικότητα, η νέα σας γνωριμία θα προχωρήσει σε επόμενο στάδιο, δηλαδή σε σχέση.

Στην εργασία σας, εάν είστε εργοδότες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, σας βγαίνει μία τάση να «τρώγεστε» συνεχώς για το αν τα πράγματα γίνονται σωστά ή όχι. Ενδέχεται κάτι τέτοιο να κουράσει ψυχικά τους υφισταμένους σας. Θα ήταν καλό ως εργοδότες να βγάλετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, ώστε να εμπνέετε και τους υπόλοιπους μέσα στην δουλειά. Αντικειμενικά η εργασία σας θα πάει καλά, αλλά θα χρειαστεί αυτό να το υποστηρίξετε με την θετική σας ενέργεια. Κάποιοι που γκρινιάζετε, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, για τη δουλειά σας, κάνετε λίγη υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν και μάλιστα παραπάνω από ότι περιμένετε. Τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά. Ίσως να χρειαστεί να πληρώσετε μαζεμένες υποχρεώσεις, ωστόσο θα τις καλύψετε στην ώρα τους.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις! Μάλλον θα βρείτε μία δουλειά, που δεν την φανταζόσασταν καν ως πιθανή για το άτομό σας. Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή θα σας δώσει χαρά. Μπορεί κάποιοι να μην πιστεύατε στην καλή τύχη σας και να εντυπωσιαστείτε αναπάντεχα. Ενώ κάποιοι άλλοι ίσως να κάνετε ένα αντικείμενο εργασίας που δεν το είχατε κατά νου σας, αλλά να σας προκύψει απρόσμενα. Οι οικονομικές σας απολαβές θα είναι ικανοποιητικές. Ευνοείστε όσοι έχετε γνώσεις και προϋπηρεσία σε ασυνήθιστα επαγγέλματα, αλλά και άνευ προϋπηρεσίας, ευνοούνται για κάποιους τα μη συνήθη επαγγέλματα, όπως εκπαιδευτής σκύλων ή άλλων αξιαγάπητων κατοικίδιων ζώων, διδάσκαλος μιας σπάνιας γλώσσας, δάσκαλος μιας ιδιαίτερης πολεμικής τέχνης ή δάσκαλος ενός ασυνήθιστου μουσικού οργάνου, θεραπευτής χειροπρακτικής μεθόδου, μελλοντολόγος μέσω μίας αρχαίας και «ξεχασμένης» μεθόδου κτλ.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2020

In category Ταρώ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020 : Μήνας υψηλών ταχυτήτων! Σε ένα «πάντρεμα» Αριθμολογίας και Ταρώ θα πού ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2020

In category Ταρώ

 Προσωπικός αριθμός & ο μήνας επτά (7).  Πριν πούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της Α ...

Προβλέψεις Μαρτίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Μάρτιος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίων τα ...

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u