Αριθμολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2021


Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Νοεμβρίου με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/11/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 1 = 8. Άρα ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 8. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Νοέμβριος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του 7. Αυτό γιατί είναι ο 11ος μήνας, που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία της χρονιάς 5 μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 7  :  11 ( Νοέμβριος ) + 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) = 16 = 1 + 6 = 7 ! Στην δυτική αριθμολογία ο αριθμός 7 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ποσειδώνα, ενώ στην ινδική από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Στους πυθαγόρειους το 7 ήταν ο αριθμός της χαράς αλλά και της παρθενίας! Αυτό γιατί δεν διαιρείται τέλεια από κανέναν άλλον αριθμό παρά μόνο από το 1. Γενικότερα ήταν ( και είναι ) ένας αυτάρκης αριθμός, που ενέχει μέσα του την δύναμη της τύχης και της αγνότητας! Οι αρχαίοι απέδιδαν το 7 στην θεά ( παρθένα ) Αθηνά!

Σύμφωνα με τα παραπάνω μας περιμένει ένας μήνας γεμάτος χαρά αλλά και μυστήριο! Θα κυριαρχήσουν τα συναισθήματα, κυρίως η ευαισθησία! Αρκετοί θα απομονωθούν προκειμένου να τα βρουν με τον εαυτό τους. Τούτο δεν σημαίνει ότι θα αποφεύγουν απαραίτητα τις κοινωνικές σχέσεις, αλλά δύσκολα θα αποφασίζουν να μπουν σε μία συναισθηματική σχέση με την στενή έννοια. Κάποιοι-ες θα επιλέξουν για σχέση άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, γοητευμένοι-ες από την σοφή κρίση του.

Ενδέχεται ορισμένοι να έχουν απρόβλεπτες αλλαγές στην ζωή τους, οι οποίες θα τους «ερεθίσουν» πνευματικά. Όσοι-ες ασχολούνται με πνευματικό έργο θα έχουν έμπνευση και θα διακριθούν. Στα οικονομικά διαφαίνεται μία «ανεμελιά», αλλά θα είναι ευνοϊκός ο παράγοντας της τύχης. Θα υπάρξει αμοιβαιότητα και ισότητα στις σχέσεις, όχι μόνο τις συναισθηματικές. Θα ξεκινήσουν αγνοί ή ρομαντικοί έρωτες που θα έχουν το sex σε δεύτερο πλάνο. Θα γίνουν ουσιαστικές επισημοποιήσεις και γάμοι, όχι δηλαδή από βιασύνη. Κτλ.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 7, ή είστε γεννημένοι-ες στις 7, 16, 25, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αυτό αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα  :  Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ, τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 7. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 7 είναι τα  :  G, g – P, p – Y, y.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Θα δεχτείτε προκλήσεις, ιδίως από άτομο ή άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα χρειαστεί να ζυγίσετε καλά τα υπέρ και τα κατά, προτού τις ακολουθήσετε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μία διαφωνία με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας μπορεί και να αποβεί εποικοδομητική! Θα βγουν κάπως έντονες οι διαφορές στους χαρακτήρες σας, όμως αυτό περισσότερο θα το δείτε κι οι δύο σαν μία πρόκληση παρά σαν μία ενόχληση. Ίσως κατά βάθος να θέλετε να σας ταρακουνήσει ο άλλος. Τα πρακτικά θέματα θα πάνε για λίγο στην άκρη και θα δώσετε βάρος στο επικοινωνιακό σας κομμάτι.

Οι χωρισμένοι-ες, αν και θέλετε να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας, ωστόσο κάτι σας κρατάει από το να κάνετε μία κίνηση. Ίσως να έχετε πιστέψει πως το πρώην ταίρι σας, σας πάει πίσω στην εξέλιξή σας. Αν όντως το πιστεύετε αυτό, δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε. Εάν δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ο χωρισμός σας έχει άλλες αιτίες, αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία. Θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να κάνετε μία νέα γνωριμία με άτομο που θα σας γοητεύσει. Μπορεί να το γνωρίστε στον χώρο της δουλειάς του και να είναι ένα άτομο που θα προκαλέσει τον θαυμασμό σας, για παράδειγμα ένας-μία καλλιτέχνης κτλ. Θα υπάρξει αμοιβαία χημεία. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να απελευθερωθείτε κι εσείς και η-ο άλλη-ος από την ιδέα ότι σας χωρίζουν οι διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής σας!

Στην εργασία σας θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο! Είναι πιθανόν να ηγείστε μίας ομάδας ή να σας αναθέσουν κάτι τέτοιο. Καλό θα είναι να ακούτε τον εαυτό σας και να φιλτράρετε καλά τις ιδέες των άλλων, ή να τις προσαρμόζετε στα δικά σας μέτρα. Οι αμοιβές σας θα είναι σε καλή βάση και δεν θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα πετύχετε να σας προσλάβουν κατόπιν κάποιου διαγωνισμού, ή απλά από την αξιολόγηση του βιογραφικού σας. Κάποιος ή κάποιοι θα πιστέψου σας εσάς. θα τους κερδίσετε με την αύρα σας και την αξιοπρεπή εικόνα σας. Διατηρείστε αυτήν την αίσθηση και έπειτα στον χώρο της δουλειάς. Θα έχετε καλές χρηματικές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα από άτομο ή άτομα του περιβάλλοντος σας. Φροντίστε ωστόσο να μην παραμείνουν οι σχέσεις σας, πέραν των επαγγελματικών, σε μία μονοδιάστατη μορφή «συναλλαγής».

Στον δεσμό ή στον γάμο σας το ταίρι σας θέλει να σας εξυπηρετήσει ή να σας βοηθήσει. Παρόλα αυτά διαφαίνεται αυτό να το εκλαμβάνετε ως πίεση. Για να μην υπάρξουν άσκοπες παρεξηγήσεις, αφού οι προθέσεις του-της άλλου-ης είναι καλές, καλύτερα συζητήστε μεταξύ σας με ειλικρίνεια, αφήνοντας ταυτόχρονα και στον-στην άλλον-η να καταλάβει πως έχει αξία για την ζωή σας. Με καλή θέληση θα ξεπεράσετε τέτοιες παρεξηγήσεις και θα προχωρήσετε παρακάτω σε ανανεωμένη βάση.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να επανασυνδεθείτε, το πρώην ταίρι σας θα κάνει μία κίνηση διεκδίκησης! Για να έχετε μία επιτυχημένη ευκαιρία μαζί, θα χρειαστεί να βλέπετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον σαν «συμπλήρωμα» στην ζωή σας κι όχι σαν… αναγκαίο κακό! Τότε μάλλον προτιμάτε να είστε μόνοι-ες, οπότε καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε και στον εαυτό σας και στον άλλον. Εάν όμως δεν σκέφτεστε έτσι, η επανασύνδεση θα γίνει!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε χώρο και χρόνο σχεδόν μοιραίους! Κατά βάση το άτομο αυτό θα είναι γραφτό να βρεθεί στον δρόμο σας! Εάν οι… προκαταλήψεις σας δεν σταθούν εμπόδιο, θα μπορέσει να γίνει μία καλή γνωριμία. Λέγοντας προκαταλήψεις εννοούμε την διαδικασία της γνωριμίας σας που θα είναι τυχαία κι απρόβλεπτη!

Στην δουλειά σας θα σας υποστηρίξουν αρκετά οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, πιστεύοντας σε εσάς. Για αρκετούς θα είστε πηγή έμπνευσης! Αξιοποιήστε θετικά αυτό σας το χάρισμα, τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους. Αποφύγετε την υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, που θα μπορούσε να σας αποξενώσει. Από χρηματικής πλευράς θα έχετε πληρότητα και ορισμένοι θα έχετε αφθονία!

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, σχεδόν μοιραία, αλλά και με την δική σας αποφασιστικότητα, θα εισέλθετε σε έναν ιδανικό επαγγελματικό χώρο-έκπληξη! Ίσως να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε την καλή σας τύχη. Στην συνέχεια θα προσαρμοστείτε και θα τα πάτε καλά, ενώ θα έχετε και ευνοϊκές χρηματικές αποδοχές!

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Θα βοηθηθείτε αρκετά σε θέμα που το χρειάζεστε. Γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που σας εκτιμούν και θέλουν να σας υποστηρίξουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Καλό θα είναι να δείξετε και εσείς και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας την διάθεση να συνεννοηθείτε. Μην τραβάτε πολύ τις συζητήσεις, ώστε να χάνεται το νόημα, αλλά και η συνοχή σας ως ζευγάρι. Αν είστε ο κύριος της σχέσης, ίσως χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες. Εάν είστε η κυρία, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, μέχρι ο σύντροφός σας να πάρει πρωτοβουλίες που θα αφορούν στο μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας.

Οι χωρισμένοι-ες που θέλετε να τα βρείτε ξανά με το πρώην ταίρι σας, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα προσέγγισης, ή να περιμένετε αρκετά, εάν αφήσετε την πρωτοβουλία στην-στον άλλη-ον. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ή η πρώην σας ενδέχεται να έχει μάθει να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις μέσα στην σχέση σας. Η ευκαιρία της επανασύνδεσης θα έρθει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένετε ως το τέλος του μήνα. Οπότε σκεφτείτε αν θέλετε να πάρετε πάλι εσείς την πρωτοβουλία, ή να αφήσετε στο ταίρι σας την δυνατότητα να γίνει πιο αποφασιστικό και να τολμήσει εκείνο πρώτο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από μία διαδικασία ανταλλαγής ιδεών ή απόψεων! Ενδεχομένως κατόπιν μακρών συζητήσεων στο διαδίκτυο, ή κατόπιν κάποιων συναντήσεων σε ένα χώρο κοινού πνευματικού ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα ένα σεμινάριο κτλ. Η γνωριμία θα εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μετά σε σχέση με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Δείξτε υπομονή και μην κάνετε γρήγορες κινήσεις με το σκεπτικό να… γλιτώσετε χρόνο!

Στην εργασία σας τα πράγματα θα κυλούν με σταθερότητα και ασφάλεια. Ενδεχομένως θα έχετε καλή συνεννόηση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, αν και θα υποβόσκουν κάποιες διαφωνίες σε επίπεδο απόψεων. Διατηρείστε ένα καλό επικοινωνιακό επίπεδο με τους άλλους. Από οικονομικής πλευράς οι αποδοχές ή τα κέρδη σας θα ανέβουν αισθητά!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία διαφαίνεται ωσάν να είστε ένα βήμα πριν την πρόσληψή σας σε χώρο που θα έχετε τις γνώσεις ή την προϋπηρεσία που χρειάζονται. Εναλλακτικά σε χώρο στον οποίο θα σας εκπαιδεύσουν εκεί για το έργο που θα κληθείτε να κάνετε. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Θα βρεθείτε σε μία αρμονική φάση της ζωής σας, κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τους άλλους. Κάποιοι-ες θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έχετε καλή συνεννόηση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Ίσως για κάποια απόφαση, που θα χρειαστεί να πάρετε μαζί ως ζευγάρι, να επικρατήσει τελικά η δική σας άποψη. Πέραν της θεωρίας και στις πράξεις θα περάσετε μαζί σε ένα επίπεδο δράσης, όπου σε αρμονική συνεργασία θα καταπιαστείτε για πρακτικά θέματα του σπιτιού σας ή άλλων σας ζητημάτων. Οι ανύπαντροι-ες θα οργανώσετε τον μελλοντικό σας γάμο!

Εάν έχετε χωρίσει, σχεδόν μαγνητικά θα έρθετε ο-η ένας-μία σε συνάντηση με την-τον άλλη-ο. Η ευκαιρία σας για επανασύνδεση θα είναι απροβλημάτιστη! Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να κοιτάξετε και την ποιότητα της επανασύνδεσης! Κατά βάση κοιτάξτε αμοιβαία την συμπεριφορά σας. Διαφαίνεται να έχετε την βεβαιότητα ότι ταιριάζετε και αυτό να σας οδηγεί σε λάθη υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Ακούτε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε, επίσης σχεδόν μαγνητικά, μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε ανυποψίαστο τόπο και χρόνο. Έτσι θα μπορούμε άνετα να μιλάμε για μία μοιραία συνάντηση! Θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια πράγματα, τα οποία θα σας δείξουν πόσο πολύ ταιριάζετε και αλληλοσυμπληρώνεστε. Ωστόσο τούτο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Θα χρειαστεί να κερδίζετε ο-η ένας-μία την –τον άλλη –ον κάθε μέρα με την καλή συμπεριφορά σας.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα είναι ένας απροβλημάτιστος μήνας επαγγελματικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα έχετε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Κρατήστε το μέτρο ανάμεσα στο πόσο εμπιστεύεστε τους άλλους και στο πόσο ακούτε τον εαυτό σας.  Τα χρήματα θα σας έρχονται απρόσκοπτα και με συνεχή ροή!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, μάλλον θα βρείτε μία που θα έχει υπευθυνότητα, ή εναλλακτικά θα σας αξιολογήσουν ανάλογα και θα σας αναθέσουν ένα υπεύθυνο πόστο στην πορεία. Οι αμοιβές σας προβλέπονται γενναιόδωρες και με προσαυξήσεις, αναλόγως του έργου σας ή της εξέλιξής σας.

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Θα βρεθείτε σε κάποιο δίλημμα, όχι απαραίτητα πολύ σοβαρό. Παρόλα αυτά το πώς θα διαχειριστείτε την κατάσταση, θα δώσει μικρότερη ή μεγαλύτερη διάσταση στο δίλημμά σας!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έχετε μία διάθεση τόσο εσείς όσο και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας να επιρρίπτετε το φταίξιμο ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για μικρά θέματα έως και για μεγαλύτερα. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να διακρίνετε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή σας την στάση, τόσο από την πλευρά σας, όσο και από την πλευρά του άλλου. Δηλαδή είναι θέμα απόψεων; Ή κάποιας γενικότερης κούρασης μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας; Αναλόγως κάντε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσετε να επανέλθει η συνεννόηση μεταξύ σας.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να το επιδιώξετε μόνο εάν η σχέση σας έχει καλή επίδραση και στους δύο σας. Αυτό σημαίνει πως αν νιώθετε και οι δύο ή έστω ο-η ένας-μία από τους δύο σας ότι αυτή η σχέση σας… αδικεί, τότε καλύτερα να την αφήσετε να χαθεί και να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω με ένα πιο ταιριαστό ταίρι που θα έρθει στον δρόμο σας. Μην επιμένετε για κάτι που δεν σας κολακεύει! Διαφορετικά η ευκαιρία της επανασύνδεσης θα σας δοθεί.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας βγάλει ενθουσιασμό! Θα ξεκινήσει μία γνωριμία, η οποία θα είναι ευχάριστη και ελκυστική. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η γνωριμία αυτή να μην «ξεφουσκώσει» γρήγορα. Και κάτι τέτοιο θα το πετύχετε με την υπομονή και την καλή σας συμπεριφορά και οι δύο σας!

Στην εργασία σας αντικειμενικά θα τα πάτε πολύ καλά. Ενδέχεται ωστόσο να σας εκνευρίσει κάποιος συνάδελφος ή συνεργάτης σας. Μην εστιάσετε σε αυτό και χάσετε την επαγγελματική σας ψυχραιμία. Επίσης προσπαθήστε να ηρεμήσετε τα πνεύματα κι όχι να τα οξύνετε. Δείτε το σαν μία δοκιμασία, που θα σας ενδυναμώσει ως επαγγελματία. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ανεπηρέαστα και ικανοποιητικά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρεθείτε σε χώρο που θα έχετε επιλέξει! Ωστόσο μπορεί να δεχτείτε λίγη παραπάνω πίεση από ότι θα περιμένατε. Αυτό θα είναι προσωρινό, μέχρι να σας εμπιστευτούν περισσότερο. Δείξτε υπομονή και μην βιάζεστε να κρίνετε τους άλλους ή την γενικότερη κατάσταση. Αργότερα θα νιώθετε άνετα. Οι αμοιβές σας προβλέπονται ικανοποιητικές.

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ  [ 6 ]

Σε ένα «παιχνίδι» αυτογνωσίας θα εξελιχθεί για εσάς αυτός ο μήνας! Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας ίσως να πυροδοτήσει αυτήν την συγκυρία.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μπορεί να σας έχει κουράσει να δίνετε χωρίς να παίρνετε εκείνα που πιστεύετε ότι σας αναλογούν. Ίσως η άποψή σας αυτή να έχει μία υπερβολή, μπορεί ωστόσο να είναι και αντικειμενική. Αν όντος συμβαίνει αυτό, καλό θα είναι να κάνετε κάτι για να το βελτιώσετε. Αρχικά ξεκινήστε να μιλάτε και μην έχετε το άγχος αν θα γίνετε αρεστοί-ες στο ταίρι σας. Εννοείται ότι θα μιλάτε με ευγενικό τρόπο χωρίς να ακυρώνετε τον-την άλλον-η. Επειδή το ταίρι σας έχει συναισθήματα για εσάς, τελικά θα βγει από τον εγωισμό του και θα σας ακούσει!

Αν έχετε χωρίσει, όμως τρέφετε ακόμη συναισθήματα για τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να περιμένετε την πρώτη κίνηση από εκείνον-η. Αυτό, γιατί διαφαίνεται πως το πρώην ταίρι σας είχε… τεμπελιάσει κάπως μέσα στην σχέση. Ίσως γι αυτό να φτάσατε και στον χωρισμό. Δώστε στον-στην άλλον-η να καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να επαναπαύεται χωρίς να κάνει πράγματα για να σας κερδίζει κάθε μέρα! Έτσι αν  επιστρέψει, θα διεκδικήσετε κάτι παραπάνω. Αν δεν επιστρέψει, καλό θα είναι αργότερα να αφήσετε να μπει στην ζωή σας ένα πιο δοτικό ταίρι, που θα αναγνωρίζει και την δική σας δοτικότητα.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, πιθανόν σε χώρο διασκέδασης ή ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου. Καλό θα είναι να βάλετε από την αρχή τα όρια σας, και να μην δοθείτε άνευ όρων από ενθουσιασμό. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κάνει το άλλο άτομο να επαναπαυτεί και να διατηρήσει υποτονικούς ρυθμούς, ακόμη κι αν σας θέλει πραγματικά. Διατηρήστε την ισορροπία ανάμεσα στο τί δίνετε και στο τί παίρνετε κι όλα θα εξελιχθούν με καλούς οιωνούς!

Στην εργασία σας διαφαίνεται μία τάση να σας… εκμεταλλευτούν, ποντάροντας στην φιλότιμη διάθεσή σας. Βάλτε τα όριά σας, ακόμη κι αν αυτό δυσαρεστήσει κάποιους. Κατά βάση πιστεύουν σε εσάς και δεν θα σας φερθούν με δυσμένεια. Μην το παρακάνετε ωστόσο. Αυτή η διαδικασία με τον εαυτό σας και με τους άλλους θα σας οδηγήσει σε μία ανανέωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι καλά και ασφαλή. Ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην πληρωμή σας, χωρίς να σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα σε αυτό.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε μία με την διαμεσολάβηση κάποιου γνωστού σας που θέλει να σας βοηθήσει, ή εναλλακτικά που έχετε ζητήσει την βοήθεια του. Ενδεχομένως η εργασία την οποία θα σας προτείνουν να μην σας φανεί ιδιαίτερα ελκυστική πλην του οικονομικού κομματιού, που θα είναι καλό! Παρόλα αυτά αν την κάνετε τελικά θα διαπιστώσετε ότι θα σας κερδίσει και θα την αγαπήσετε!

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Θα βρεθείτε μπροστά στην ανάγκη να ξεκαθαρίσετε πράγματα. Αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως, όμως το αποτέλεσμα θα είναι να κάνετε την  ζωή σας πιο ανάλαφρη!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται να περνάτε μία περίοδο διαφωνίας. Ίσως να είστε και οι δύο προσηλωμένοι στις πεποιθήσεις σας και να μην θέλετε να μπείτε στην λογική του άλλου. Βρείτε την αιτία που κρύβεται πίσω από αυτήν την στάση. Αν είναι απλά η ισχυρή σας αυτοπεποίθηση, μπορείτε να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας προκειμένου να ηρεμήσει η επικοινωνία με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Το ίδιο βέβαια θα χρειαστεί να κάνει κι εκείνος-η. Αν είναι μία βαθύτερη αιτία άρνησης του ενός απέναντι στον άλλον, τότε θα χρειαστεί να δείτε και οι δύο πιο σοβαρά τον δεσμό ή τον γάμο σας, αν θέλετε να ευτυχίσει!

Αν έχετε χωρίσει, ενδέχεται να έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης, οι οποίες καταλήγουν σε ένταση! Φροντίστε να είστε, τόσο εσείς όσο και ο-η πρώην σας, ψύχραιμοι και διαλλακτικοί. Έτσι θα… εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη ευκαιρία που έρχεται. Εάν ωστόσο τσακώνεστε συνεχώς, ενδεχομένως το μέλλον της σχέσης σας να μην είναι αισιόδοξο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια και ενδιαφέρουσα γνωριμία μετά από… καυγά! Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα θα σας τσατίσει, κι εσείς εκείνην-ον, σε ανυποψίαστο τόπο και χρόνο, όπως στην ουρά μίας υπηρεσίας ή στον δρόμο κτλ., με αποτέλεσμα να υπάρξει ίντριγκα! Παρόλα αυτά, κάπως έτσι θα ξεκινήσει μία εκρηκτική νέα γνωριμία! Καλό θα είναι στην πορεία να έχετε χιούμορ και οι δύο σας και να μην πάρετε σχοινί-κορδόνι τους τσακωμούς!

Στην εργασία σας θα σας έρθουν κέρδη, που ίσως να μην τα περιμένατε! Μία άνοδος της δουλειάς ωστόσο, ίσως θα φέρει και εσωτερικές προστριβές με κίνητρο το γόητρο ή τα όποια προνόμια. Μην εμπλέκεστε σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά ούτε και να μείνετε αμέτοχοι, εάν δεχτείτε προκλήσεις. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε χώρο που θα σας εμπνέει και θα είναι δημιουργικός για εσάς. Δείξτε λίγη προσοχή στο θέμα των σχέσεων με τους άλλους, γιατί ενδέχεται να υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό κλίμα, ή κάποιο ανταγωνιστικό άτομο. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ικανοποιητικά.

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα στις σχέσεις σας. Θα αναγνωρίσουν την δοτικότητά σας, όμως προσέξτε να μην «μάθετε» τους άλλους μόνο να παίρνουν και να μην δίνουν!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδέχεται η ηρεμία και η ασφάλεια που υπάρχουν να είναι δικά σας «αποκτήματα». Ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας μπορεί να σας αγαπά, όμως διαφαίνεται τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει κάπως το αίσθημα της δικής του-της ευθύνης μέσα στην σχέση σας, με αποτέλεσμα να πέφτει σε λάθη συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να μην κρατήσετε μία σιωπηλή στάση, αλλά να επισημάνετε μερικά σημεία που σας ενοχλούν. Τούτο θα βοηθήσει την σχέση σας να γίνει ξανά ισότιμη και να έχει καλή πορεία στο μέλλον. Ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας θα δείξει καλή θέληση!

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε ξανά με τον ή την πρώην σας, μην αρκεστείτε μόνο στην ιδέα της επανασύνδεσης, αλλά και στην ποιότητά της! Γι αυτό καλό θα είναι, αν έχετε μάθει στο πρώην ταίρι σας να κάνετε εσείς πρώτοι-ες την κίνηση, να περιμένετε τώρα μέχρι να την κάνει εκείνη-ος. Θα χρειαστεί γενικότερα να υπάρξει περισσότερη αμοιβαιότητα στην σχέση σας, αν θέλετε να σταθεροποιηθεί. Το πρώην ταίρι σας θα σας προσεγγίσει από τα μέσα του μήνα και μετά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, που ίσως να χρειάζεται τις επαγγελματικές υπηρεσίες σας, ή να έχετε κάποιου είδους επαγγελματικής συνεργασίας. Θα ξεκινήσει ένα αμοιβαίο φλερτ, που θα έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Φροντίστε από την αρχή της γνωριμίας να μην διαθέσετε άνευ όρων τον εαυτό σας από ερωτικό ενθουσιασμό. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει το άλλο άτομο σε… κατάχρηση της δοτικότητάς σας!

Στην εργασία σας θα τα πάτε εξαιρετικά και στην δουλειά σας θα είστε και θα θεωρήστε ένα δυνατό χαρτί! Ίσως να σας ανακοινώσουν κάποιες σκέψεις για την ανάληψη περισσότερων ευθυνών από την μεριά σας με τις αντίστοιχες οικονομικές προσαυξήσεις. Εάν αισθάνεστε ότι θα τα πάτε καλά και δεν θα εξαντληθείτε, μπορείτε να δεχτείτε. Στην αντίθετη περίπτωση μπορείτε να αρνηθείτε χωρίς αυτό να κριθεί αρνητικά από τους ιθύνοντες. Οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Όσοι αναζητάτε μία νέα εργασία θα έχετε την δυνατότητα να εισέλθετε σε χώρο, όπου μάλλον θα σας αναθέσουν κάποιο πόστο με ευθύνη. Αυτό θα σημαίνει ότι και οι αμοιβές σας θα είναι αντίστοιχα υψηλές. Ποντάροντας στις ικανότητές σας μπορείτε να το κάνετε, αρκεί να έχετε την διάθεση να το δοκιμάσετε!

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Ένας ενδιαφέρον μήνας μπαίνει για εσάς! Δεν σημαίνει βέβαια πως ότι είναι ενδιαφέρον είναι και εύκολο! Αρκετές φορές εξελισσόμαστε μέσα από τα δύσκολα, με τα οποία εσείς τα πάτε γενικά καλά!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα επικρατήσει μία θεωρητική φάση, όχι απαραίτητα κουραστική. Μάλλον θα δώσετε μαζί με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας βαρύτητα στο να ανταλλάξετε απόψεις, ή να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, περισσότερο στο θεωρητικό κομμάτι. Αυτό θα σας κάνει να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι-ες και για αλλαγές αργότερα που θα αφορούν σε πρακτικές κινήσεις.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε να είστε και πάλι μαζί με την ή τον πρώην σας, ενδέχεται να καθυστερήσετε να το πετύχετε, «σκαλώνοντας» σε απόψεις και σκέψεις. Παρότι έχετε δυνατά συναισθήματα μεταξύ σας, οι διαφορετικές σας «φιλοσοφίες» ζωής δείχνουν να σας καθηλώνουν και να μην σας αφήνουν να σπεύσετε να διεκδικήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον. Θα χρειαστεί να βάλετε και ο ένας και ο άλλος νερό στο κρασί σας, εάν θέλετε να συνυπάρξετε ξανά με επιτυχία. Οι απόλυτες απόψεις δεν θα σας βοηθήσουν. Στην περίπτωση αυτή καλύτερα να περιμένετε στο μέλλον να γνωρίσετε ένα πιο συμβατό ταίρι με εσάς.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία γυναίκα με διαφορετική ιδιοσυγκρασία ή και στάση ζωής από την δική σας, που ωστόσο θα θέλει να προσαρμοστεί με τα δικά σας δεδομένα! Θα σας γοητεύσει και καλό θα είναι να εκτιμήσετε την καλή της θέληση.

Αν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν δυναμικό άντρα, που θα σας θέλει, όμως δεν θα μπορεί να σας δείξει το ενδιαφέρον του με τον ιδανικό τρόπο, ίσως εξαιτίας των ρυθμών της ζωής του. Καλό θα είναι να του δώσετε να καταλάβει πως δεν θα είστε διαθέσιμη, εάν δεν βελτιώσει τον τρόπο προσέγγισής του, εστιάζοντας περισσότερο σε εσάς.

Στην δουλειά σας θα έχετε καλή ενέργεια και καλή ροή. Κάποιες εσωτερικές διαφωνίες θα εξομαλυνθούν σύντομα για το καλό της εργασίας. Εστιάστε στο έργο σας με προσήλωση και δείξτε στους άλλους ότι τους σέβεστε. Θα τους συμπαρασύρετε στο ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς! Μην είστε ευέξαπτοι. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι σε καλό επίπεδο και σταθερά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα πάρετε μία καλή πληροφορία που θα σας αφορά από άτομο του περιβάλλοντός σας. Εάν δείξετε ενδιαφέρον, ίσως να αποδειχτεί πως πρόκειται για κάτι πολύ καλό και ως προς τον χώρο και ως προς τα χρήματα!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u