Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2018


Προσωπικός αριθμός :

Ας θυμηθούμε πως βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Αρκεί να προσθέσουμε ένα – ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής μας. Πχ. εάν κάποιος είναι γεννημένος στη 1 – 10 – 2018, προσθέτουμε: 1+1+0+2+0+1+8= 13, συνεχίζουμε : 1+3 = 4. Δηλαδή ο προσωπικός αριθμός του ατόμου με την παραπάνω ημερομηνία γέννησης είναι το 4. Όπως γίνεται αντιληπτό ο προσωπικός αριθμός είναι πάντα μονοψήφιος. Έχουμε δηλαδή συνολικά 9 αριθμούς, από το 1 έως το 9. Οι αριθμοί στην αριθμολογία έχουν νόημα τόσο για το χαρακτήρα όσο και για το πεπρωμένο μας, ενώ δημιουργούν μεταξύ τους «ευκολότερες» ή «δυσκολότερες» σχέσεις. Παρακάτω δίνεται η πρόβλεψη για τον κάθε έναν αριθμό για τον μήνα Οκτώβριο του 2018.

Προσωπικός αριθμός 1 :

Αυτός ο Οκτώβριος ταιριάζει αρκετά με τον περίεργο και τολμηρό χαρακτήρα του αριθμού σας! Ας ξεκινήσουμε όμως από πιο βαθιά. Αρχικά θα νιώσετε καλύτερα εσωτερικά, ήρεμοι και με καλή διάθεση, απαλλαγμένοι από πιθανές αρνητικές σκέψεις, που σας βασάνισαν τον προηγούμενο μήνα. Ίσως ξεκινήσετε ψυχανάλυση ή παίξει για σας τον ρόλο του ψυχαναλυτή, ένα πολύ έμπιστο και κοντινό σας πρόσωπο. Όσον αφορά τη δράση σας αυτό το μήνα, ασχολείστε με πολλά πράγματα και αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα. Γεμίζετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Οι δεσμευμένοι σε σχέση ή σε γάμο μοιράζεστε τις «περιπέτειές» σας με τον ή την σύντροφό σας. Οι οποίοι σας ακολουθούν ευχαριστημένοι μεν αλλά και εξουθενωμένοι δε! Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες δέχεστε το φλερτ αρκετών θαυμαστριών ή θαυμαστών αντιστοίχως. Κι αν είστε παρατηρητικοί, ίσως να εστιάσετε σε μια  γνωριμία που θα ξεχωρίσει. Ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σας εκπλήσσουν. Τα οικονομικά είναι σε καλή μοίρα και εσείς έχετε την τάση να αγοράζετε καινούρια πράγματα, που δεν σας χρειάζονται όλα απαραίτητα.

Προσωπικός αριθμός 2 :

Θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό. Οι ρυθμοί των προηγούμενων μηνών σας έχουν φέρει σε σύγχυση, και τώρα είναι η ώρα να βάλετε κάποια τάξη σε ορισμένα πράγματα. Είναι ένας μήνα που θα σας φέρει σε επαφή με τον εαυτό σας και με τα θέλω σας. Ίσως θα ήταν εύστοχο να σας παρομοιάσει κανείς, για το συγκεκριμένο μήνα, με την κάμπια που παραμένει έτσι μέχρι να γίνει πεταλούδα. Οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή γάμο προτιμάτε να απομονώνεστε από τον ή την σύντροφό σας. Αυτό ανησυχεί κάπως το ταίρι σας. Το «χειρότερο» είναι ότι σκέφτεστε όντως, ανάμεσα σε άλλα, και το που πάει αυτή  η σχέση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, πριν αποφασίσετε να κάνετε οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση ή συζήτηση. Αποφύγετέ το εάν δεν είστε σίγουροι. Μην ξεχνάτε ότι από τη στιγμή που «καταθέτουμε» κάτι δυσάρεστο, είμαστε πλέον εκτεθειμένοι γι αυτό! Οι ελεύθεροι του αριθμού σας αρέσκεστε να φλερτάρετε, ωστόσο χρειάζεστε να νιώσετε μία πολύ δυνατή έλξη για να προχωρήσετε σε γνωριμία. Τα επαγγελματικά σας είναι σταθερά. Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε ανάμεσα στην επιλογή να παραμείνετε χωρίς εργασία ή να πάτε σε μία δουλειά, που ίσως δεν σας ενθουσιάζει όσο θα θέλατε. Τα οικονομικά είναι ασφαλή, ωστόσο έχουν μικρές διακυμάνσεις.

Προσωπικός αριθμός 3 :

Αν φοβάστε το φτερωτό γιό της Αφροδίτης, ονόματι Έρωτα, και τις σκανταλιές του, γιατί διαταράσσουν την αγάπη σας για τις στερεότυπες αξίες, τότε ο μήνας αυτός θα σας «τρελάνει»! Τα βέλη του έρωτα τοξεύουν εσάς και μια άλλη ύπαρξη ταυτόχρονα, και το αποτέλεσμα είναι μία γνωριμία περίπου αντάξια των…. «πενήντα αποχρώσεων του γκρι»! Νιώθετε να βγαίνετε έξω από τα νερά σας και εφόσον βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, παλεύετε με τον εαυτό σας να νικήσετε τον «πειρασμό» που σας βρήκε. Αν είστε ελεύθεροι τότε απροβλημάτιστα, αλλά και με ένα σχετικό άγχος για το άγνωστο, προχωράτε στην νέα συγκλονιστική γνωριμία. Για τους δεσμευμένους και τους έγγαμους ενδέχεται ο έρωτας να βγει σε αναζωπύρωση της μεταξύ σας σχέσης! Τα οικονομικά είναι σταθερά και έχετε την τάση να αγοράζετε καινούρια πράγματα για τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι ψάχνετε εργασία θα σας τύχει κάτι που θα σας αρέσει και θα σας ταιριάζει.

Προσωπικός αριθμός 4 :

Όχι μόνο εσείς οι ίδιοι, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους, με τη χαλαρή και ήρεμη διάθεση που θα σας βγει αυτόν το μήνα. Η τάση σας να ασχολείστε με πολλά πράγματα και να έχετε άποψη σχεδόν για τα πάντα, υποχωρεί στο όνομα της φυγής και της χαλάρωσης. Έχετε τη διάθεση να κάνετε μικρά ταξίδια ή εκδρομές με παρέα, που ξέρετε ότι ταιριάζετε απόλυτα. Κάνετε τα απαραίτητα και δεν καταπιάνεστε με πράγματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Αφήνετε τον εαυτό σας να ανασάνει από το βάρος της προηγούμενης πολυπραγμοσύνης σας. Οι βρισκόμενοι σε δεσμό ή γάμο, περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ή εστιάζετε και δίνετε χώρο και χρόνο σε μία καλή γνωριμία, που έγινε τον προηγούμενο μήνα, ή δίνετε βαρύτητα σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα γίνει αυτό το μήνα. Στη δουλειά σας είστε κάπως αργοί χωρίς να χάνετε τον επαγγελματισμό σας. Όσοι ψάχνετε για εργασία, σκέφτεστε και ζυγίζετε αρκετά την περίπτωση για μία δουλειά που σας προτάθηκε. Προσέξτε να μην χάσετε την ευκαιρία σας, λόγω παρατεταμένης καθυστέρησης, αν τελικά ενδιαφέρεστε! Τα οικονομικά σας είναι ασφαλή και σε γενικές γραμμές αυτό το μήνα είστε οικονόμοι.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Τούτον το μήνα ευνοείστε ιδιαιτέρως στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Καθυστερημένα χρήματα φτάνουν στα χέρια σας. Άλλοι, βλέπετε τη δουλειά σας να ανεβαίνει και επίσης να σας αποφέρει περισσότερα χρήματα από πριν. Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας είναι και για όσους ψάχνετε για εργασία. Θα σας προκύψει κάτι που ενώ θα σας αρέσει ταυτόχρονα θα σας φέρει και καλά λεφτά. Πιθανό να σας βοηθήσει ένα κοντινό σας πρόσωπο προκειμένου να σας ανοίξει αυτή η πόρτα. Στα προσωπικά σας όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή γάμο, περνάτε μία ήρεμη περίοδο. Ασχολείστε ιδιαίτερα με τα κοινά οικονομικά θέματα και παρασύρετε σε αυτό και τον ή την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι και σας ενδιαφέρει να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, ευνοείται ιδιαίτερα γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο τον δικό σας ή του άλλου ή ακόμα και στον κοινό σας επαγγελματικό χώρο. Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί στην περίπτωση που ξεκινήσει ένα ερωτικό κεφάλαιο μέσα στη δουλειά σας με συνάδελφο ή άτομο του ίδιου χώρου! Αυτό γιατί μπλέκοντας τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά, η περίπτωση κάτι να μην εξελιχθεί, όπως θα θέλατε, εγκυμονεί τον κίνδυνο να συμπαρασύρει και επαγγελματικές ισορροπίες.

Προσωπικός αριθμός 6 :

Έχετε ιδρώσει αρκετά τους προηγούμενους μήνες και ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Μία χαλάρωση που θα σας χρειαστεί για τις δυνατές εξορμήσεις που θα ακολουθήσουν αργότερα! Αφεθείτε στη γαλήνια αίσθηση αυτού του  μήνα και δώστε ένα γενναίο «ρεπό» στο μυαλό σας. Γίνετε για λίγο ο μποέμ χαρακτήρας, που γενικότερα αποφεύγετε να είστε, καθότι λατρεύετε τον πολιτισμό μας και θέλετε να είστε σωστοί με τις προσταγές του. Φορέστε τα πάνινα παπούτσια σας και βαδίστε με αυτά στο δρόμο μια μέρα με ψιλόβροχο, ενώ κρατάτε μια πολύχρωμη ομπρέλα. Φορέστε τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου σας μια συννεφιασμένη μέρα ή κάντε ένα σωρό άλλες «αταίριαστες» ιδέες πραγματικότητα, προκειμένου να κάνετε την ήπια αλλά ενδιαφέρουσα «επανάστασή» σας. Γίνετε «απεργός» στις τυπικές σας συνήθεις και κάντε το «καινούριο». Στους δεσμευμένους ή έγγαμους επικρατεί η φιλοσοφία του «να περνάμε καλά μαζί». Αν είστε ελεύθεροι, πιθανόν να πέσετε πάνω σε άτομο που έχει μία αρκετά δική του και πρωτότυπη στάση ζωής. Αρκεί να μη μετανιώσετε γι αυτήν τη γνωριμία, όταν σας περάσει αυτή η φάση. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά συντηρούνται, χωρίς να είναι η προτεραιότητά σας. Όσοι ψάχνετε για εργασία θα βρείτε μια δουλειά της μορφής part time ή μια δουλειά ασυνήθιστη και διασκεδαστική!

Προσωπικός αριθμός 7 :

Ένας δραστήριος μήνας, που σας βρίσκει να ψάχνεστε σε νέα πράγματα κι ενδιαφέροντα, ενώ καινούριες ευκαιρίες προκύπτουν. Ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο, όπως μία απασχόληση, ένα σπορ, μία παλιότερη ιδέα που θα υλοποιηθεί τώρα κτλ. Σε γενικές γραμμές τολμάτε περισσότερο από όσο ταιριάζει στον αριθμό σας. Αν ψάχνετε για εργασία είναι ο μήνας που οπωσδήποτε θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον και θα το ακολουθήσετε με κέφι. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο έχετε αρκετή ενέργεια για να πάρετε πρωτοβουλίες, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Ο άνθρωπός σας ακολουθεί με ευχαρίστηση και μία δόση απορροίας για την δραστήρια διάθεσή σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε νέα γνωριμία που θα έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό, αρκεί να μη χαλαρώσετε πολύ μετά τον πρώτο ενθουσιασμό. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και εμφανίζονται νέες «πηγές» χρημάτων. Ωστόσο θα ήταν καλό να προσέξετε τη σπάταλη διάθεση που θα σας βγει!

Προσωπικός αριθμός 8 :

Ο μήνας αυτός περισσότερο από όλα θα παίξει ρόλο στο να αλλάξει τη ζωή των αδέσμευτων του αριθμού σας. Κάποια μοναχική ρουτίνα που είχατε συνηθίσει να ζείτε, πρόκειται να «διαταραχτεί» από την παρουσία ενός προσώπου που θα σας εμπνεύσει να κάνετε σχέση! Ανάκατα συναισθήματα από τη χαρά έως το φόβο για το καινούριο στήνουνε γαϊτανάκι στην καρδιά σας. Αυτό το τρακ, ας το χαρακτηρίσουμε έτσι, μεταδίδετε στο άλλο άτομο, που το εκλαμβάνει ως ένα επιπλέον στοιχείο της γοητείας σας! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι και έχετε παραμελήσει τη σχέση ή το γάμο σας στο όνομα της καθημερινότητας, αυτό το μήνα θα έρθετε ξανά πιο κοντά, επιβεβαιώνοντας το ρηθέν : «κρύο καιρός για δύο»! Στα επαγγελματικά τα πάτε περίφημα. Κάπως περισσότερο ευνοούνται οι δουλειές που έχουν να κάνουν με συνεργασία. Όσοι ψάχνετε για εργασία, αποχαιρετάτε την περίοδο της ανάπαυλας και εισέρχεστε σε έναν δυνατό και κομμάτι απαιτητικό χώρο. Τα οικονομικά είναι σταθερά. Ενώ οι όποιες δοσοληψίες πάνε καλά.

Προσωπικός αριθμός 9 :

Βγαίνει από μέσα σας ο τακτικός και οργανωμένος εαυτό σας, ενώ συνήθως αντιμετωπίζετε πιο χαλαρά τα πράγματα. Ταυτόχρονα θέλετε να κάνετε κάποια αναθεώρηση ή επαναξιολόγηση καταστάσεων στη ζωή σας και να δείτε τι  θα ήταν καλό να αλλάξει. Αυτή σας η διάθεση συνοδεύετε από την προτίμησή σας να μένετε μόνοι. Προσέξτε σε περίπτωση που είστε σε δεσμό ή σε γάμο να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και δοθούν στον άνθρωπό σας λάθος εντυπώσεις. Για να αποφύγετε αυτό, εκτός εάν αυτό θέλετε, καλό θα ήταν να εξηγήσετε στον ή στην σύντροφό σας τι σας συμβαίνει και να ζητήσετε ευγενικά να σας δώσει λίγο χρόνο. Αποφύγετε να γίνετε ιδιότροποι. Εάν είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε καινούρια γνωριμία, περισσότερο  θα γοητεύσετε και θα γοητευτείτε από άτομο με χαμηλούς τόνους και καλό ακροατή σε αυτά που έχετε να πείτε. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας  με τους άλλους, γιατί υπάρχει μία παρόρμηση να γίνετε απότομοι. Αν ψάχνετε εργασία θα βρεθείτε σε ένα χώρο όπου θα επικρατεί αυστηρή ιεραρχία! Τα οικονομικά είναι ασφαλή. Ενώ και εσείς λειτουργείτε αυτό το μήνα αρκετά συντηρητικά, όσον αφορά τα χρήματα.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u