Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2019


Προσωπικός αριθμός :

  Καλό μήνα! Πριν προχωρήσουμε στις προβλέψεις σύμφωνα με την Αριθμολογία, θα θυμηθούμε εν τάχει πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε πως θέλουμε να βρούμε τον αριθμό κάποιου, που είναι γεννημένος στη 1/10/2019. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή : 1 + 1 + 0 + 2 + 0 + 1 + 9 = 14 = 1 + 4 = 5 , οπότε ο προσωπικός αριθμός του ατόμου αυτού είναι το πέντε ( 5 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από ο 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας φανερώνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας. Παρακάτω δίνονται οι προβλέψεις για τους εννέα προσωπικούς αριθμούς για το μήνα Οκτώβριο του 2019.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Θα έρθετε αντιμέτωποι με μία προσωπική ή ευρύτερη κρίση. Ίσως χρειαστεί να μείνετε λίγο στην αναμονή, μέχρι να ζυγίσετε τα δεδομένα σας και να κινηθείτε κατόπιν με σχέδιο. Η σχέση ή ο γάμος σας ενδέχεται να δοκιμαστούν. Μην υποτιμάτε τις συγκυρίες και τις προσπερνάτε αβασάνιστα. Αν σας ενδιαφέρει το μέλλον με τον άνθρωπό σας, ασχοληθείτε πραγματικά με αυτό που προέκυψε. Μην αποφεύγετε την εμπλοκή με την δικαιολογία ότι δεν είναι δικό σας το φταίξιμο για το πρόβλημα. Αν σκέφτεστε έτσι, μπορεί τελικά να γίνει και δικό σας το φταίξιμο.

Ορισμένοι ίσως να νιώσετε ότι τα πράγματα σας πηγαίνουν όπου θέλουν και δεν μπορείτε να κυβερνήσετε το τιμόνι της ζωής σας. Ίσως να αισθανθείτε σαν ναυαγός, που δεν ξέρει σε ποιο μέρος θα τον βγάλει το κύμα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό, αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί και περιμένετε να δείτε που θα σας πάει. Ίσως να είναι καλύτερα από ότι θα περιμένατε!

Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες «ναυαγοί» μπορεί να βρείτε την «Ιθάκη» σας, κατά αντιστοιχία με τον μυθικό Οδυσσέα, στο πρόσωπο μίας γυναίκας ή ενός άντρα, που θα μείνει σταθερά στη ζωή σας. Μη ξεχνάτε ότι τα καλύτερα στη ζωή σας μπορούν να έρθουν την στιγμή που νιώθετε ότι δεν ελέγχετε τίποτα. Κάποιοι-ες άλλοι-ες ίσως να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά να μην είναι ο τελικός σας προορισμός. Ίσως να είναι μία σχέση που θα σας ωριμάσει για να είστε έτοιμοι αργότερα να πάτε στο τελικό σας αισθηματικό λιμάνι! Εξάλλου ο Οδυσσέας δεν πέρασε άσχημα στο νησί της Καλυψώς για όσον καιρό έμεινε εκεί!

Στη δουλειά σας θα γίνουν αλλαγές! Ίσως ξαφνικές και αναπάντεχες. Επειδή όλα για κάποιον λόγο γίνονται, κοιτάξτε να βγείτε κερδισμένοι από αυτές! Ενδέχεται λίγο παρακάτω να φανεί το καλό αποτέλεσμα και κυρίως να αυξηθούν τα οικονομικά σας οφέλη!  Όσοι θέλετε να αλλάξετε εργασία για τους λόγους σας, θα βρείτε μία άλλη στην οποία θα χρειαστείτε κάποια περίοδο προσαρμογής. Η τελική κατάληξη θα είναι θετική, καλό θα είναι ωστόσο να φαίνεστε χαλαροί από την αρχή στον νέο σας χώρο, ώστε να μην κουράσει η ανασφάλειά σας.

Όσοι ψάχνετε να βρείτε εργασία θα πετύχετε τον στόχο σας. Αυτό που θα βρείτε θα είναι κάποια θέση στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, την οποία θέλατε πολύ να κατακτήσετε. Ορισμένοι ενδέχεται να είστε μόνιμοι από την αρχή κι ορισμένοι να χρειαστεί να ανανεώσετε αργότερα την σύμβασή σας. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν είναι η κατάλληλη στιγμή ή όχι για την πνευματική σας εξέλιξη να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά. Γι αυτό κάποιοι, οτιδήποτε κάνετε τώρα, που δεν σας καλύπτει πλήρως, καλό θα είναι να το δείτε ως ένα σκαλοπάτι το οποίο θα σας οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή που θέλετε να φτάσετε.

   Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτόν το μήνα η ζωή σας θα φωτιστεί από πιο ζωηρά χρώματα. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα χαμογελάτε συχνά! Ο κόσμος θα είναι μέσα στο μυαλό σας ένα γήινος παράδεισος, όπου το κάθε τι θα το βλέπετε από την θετική του πλευρά. Μαντέψτε γιατί θα συμβούν όλα αυτά. Γιατί θα ερωτευτείτε! Απροσδόκητα ένας άντρας ή μία γυναίκα που θα βρεθεί στο δρόμο σας, θα ξυπνήσει μέσα σας συναισθήματα και επιθυμίες, που ίσως ορισμένοι τα είχατε αφήσει να κοιμούνται για πολύ καιρό, μπορεί και για χρόνια.

  Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, αυτός ο έρωτας θα έχει πολύ χώρο για να μπει στη ζωή σας. Επειδή ενδέχεται να έχετε καιρό να ερωτευτείτε, παραθέτουμε μερικές οδηγίες, όχι προς ναυτιλλομένους, αλλά προς ερωτευμένους, ώστε ο έρωτας αυτός να οδηγηθεί σε σχέση : α) (βασικός κανόνας) Δείξτε στον άλλο ότι τον αποδέχεστε όπως ακριβώς είναι και δεν θέλετε να του αλλάξετε (σχεδόν) τίποτα. β) Χαρείτε τις στιγμές στο εδώ και τώρα και αποφύγετε να κάνετε πλάνα για το μέλλον ή να ανοίγετε παρόμοιες συζητήσεις. γ) Σκεφτείτε θετικά και όχι πονηρά για τον άλλο, δηλαδή σκεφτείτε πως σας λέει αλήθεια για τη ζωή του και όχι πως σας κρύβει πράγματα ή πως είναι διπρόσωπος κτλ. δ) Πείτε «όχι» σε σημεία που σας αφορούν και όχι σε σημεία που αφορούν εκείνον-η, δηλαδή αν για παράδειγμα σας ζητήσει να σας γνωρίσει στους φίλους του-της, ενώ εσείς δεν αισθάνεστε ακόμη έτοιμοι, αρνηθείτε επεξηγώντας τον λόγο. Ωστόσο μην  εμποδίζετε τον ίδιο ή την ίδια να κάνει παρέα με τους φίλους του ή της φίλες της.

  Εάν είστε παντρεμένος-η ή βρίσκεστε σε δεσμό και ερωτευτείτε ξαφνικά μία άλλη γυναίκα ή έναν άλλον άντρα, αυτό θα πρέπει να χωρέσει σε ένα μικρό περιθώριο της ζωής σας. Το να παρασυρθείτε από τον έρωτα αυτόν και να φτάσετε σε ακραίες επιλογές, είναι κάτι που θα χρειαστεί να το σκεφτείτε πολύ καλά! Πράγματα που χτίσατε για χρόνια, ενδέχεται να γκρεμιστούν σε μία στιγμή. Εξάλλου οι σοφοί αρχαίοι έλληνες έλεγαν ότι το ωραίο δεν βρίσκεται στην ποσότητα. Ο έρωτας «κανονικά» θα πρέπει να σας δώσει χαρά και έμπνευση!  Αν είναι να σας διαλύσει, τότε ίσως να πρέπει να του γυρίσετε την πλάτη. Κι αυτό είναι μία γενναία απόφαση, αν χρειαστεί να την πάρετε.

Ενδέχεται ορισμένοι-ες παντρεμένοι-ες και δεσμευμένοι-ες να «ερωτευτείτε» όχι με ένα πρόσωπο, αλλά με μία νέα σας συνήθεια ή μία νέα σας πεποίθηση. Για παράδειγμα με ένα καινούριο χόμπι, με την αφοσίωσή σας στην φιλανθρωπία, ή στην προστασία του περιβάλλοντος ή των ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση του είδους τους κτλ. Κάτι τέτοιο θα σας ενθουσιάσει και ταυτόχρονα ενδέχεται να συνεισφέρει στο γενικότερο καλό, ωστόσο μπορεί να σας απομακρύνει από το ταίρι σας, εάν το ενσωματώσετε σε υψηλό ποσοστό στη ζωή σας.

Αρκετοί θα «ερωτευτείτε» τη νέα σας δουλειά ή μία καινούρια δυνατότητα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Θα γεμίσετε από ζωντάνια και θα είστε σε έναν δημιουργικό οργασμό! Τα χρήματα θα έλκονται από εσάς σαν να είστε μαγνήτης. Η τσέπη σας θα είναι γεμάτη και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει. Θα διαπιστώσετε άμεσα πόσο καλό σας κάνει αυτή ή επίσκεψη του έρωτα στη ζωή σας, με όποια μορφή κι αν έρθει!

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε δουλειά σε χώρο που θα σας εκφράζει πολύ και θα σας ικανοποιεί ως προς τις αποδοχές σας. Αρκετοί ενδέχεται να βρείτε εργασία μέσω του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας. Επίσης άλλοι, μπορεί να ενταχθείτε σε μία δουλειά μέσω ενός καλού ανθρώπου, που ωστόσο είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σας. Ευνοείστε επαγγελματικά οι καλλιτέχνες για νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες ή προτάσεις ή για ένα δυναμικό ξεκίνημα καριέρας.

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Θα έρθουν στη ζωή σας εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είναι αλλαγές ανόδου! Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεχάσετε τα βάσανά σας. Θα γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας. Έχετε γίνει πιο δυνατοί «πολεμιστές» και θα βαδίσετε με σιγουριά, κατέχοντας τα υλικά και πνευματικά τρόπαια των αγώνων σας.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες έχετε γίνει πιο σοφοί και πιο έμπειροι στη σχέση με το ταίρι σας. Έρχεστε μεταξύ σας σε συνδιαλλαγή μέσω της αμοιβαίας σας ειλικρίνειας και αυτό δεν είναι κάτι που σας φοβίζει, μήπως δηλαδή πληγώσετε τον άλλο. Αρκεί να επιλέγετε τον πιο ευγενικό τρόπο για να λέτε την αλήθεια σας ή να κάνετε την κριτική σας. Ενδέχεται να σας περισσέψει χρόνος για κάποιες φθινοπωρινές αποδράσεις, στις οποίες θα απολαύσετε τον ερωτισμό σας σε συνδυασμό με την ηρεμία του Οκτωβρίου.

Αν κάποιοι βρίσκεστε σε χωρισμό, με την ελπίδα ωστόσο της επανασύνδεσης, το σύμπαν θα σας φέρει κοντά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μιλήσετε με ηρεμία για αυτά που σας ενώνουν. Μαντέψτε τι θα γίνει προς το τέλος του μήνα. Θα τα έχετε βρει!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες έχετε την τάση να κάνετε μία καινούρια καλή γνωριμία, ωστόσο με την συνθήκη το άτομο αυτό να είναι από άλλον τόπο ή έστω σε χιλιομετρική απόσταση. Εναλλακτικά ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο από  κοντά μεν αλλά να είναι «φευγάτο» ή να θέλει μία πιο άνετη σχέση από τον κλασικό δεσμό. Αφήστε αυτήν τη γνωριμία να εξελιχθεί και πιθανόν να συμπεράνετε λίγο παρακάτω πως κάποιος καλός λόγος υπήρχε που γνωρίσατε το συγκεκριμένο άτομο.

Ο επαγγελματικός σας χώρος θα έχει άνοδο και οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα φτάσει ως την τσέπη σας. Θα διαπιστώσετε ότι το επαγγελματικό σας ένστικτο λειτουργεί πολύ καλά, ώστε να προβλέπετε και να επωφελείστε από τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Επίσης θα αντιλαμβάνεστε και θα αποφεύγετε πιθανές οικονομικές παγίδες! Κάποιοι ενδέχεται, εφόσον το επιτρέπει η δουλειά σας, να ζητήσετε μετάθεση. Σας βγαίνει μία καλώς νοούμενη τάση φυγής, που περισσότερο δείχνει την διάθεσή σας να εξερευνήσετε τον κόσμο παρά να δραπετεύσετε από κάπου. Κατά συνέπεια θα σταθείτε τυχεροί όσοι κάνετε ένα επάγγελμα που εμπεριέχει μετακινήσεις ή ταξίδια.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας θα οδηγηθείτε από την τύχη και από την διαίσθησή σας στην σωστή επαγγελματική πόρτα. Η δουλειά που θα βρείτε εκτός των καλών αποδοχών που θα σας παρέχει, θα σας γεμίσει και ψυχικά. Αυτό θα συνεισφέρει στο να είστε ακόμη καλύτεροι σ’ αυτό που θα κάνετε. Ευνοείστε και δω όσοι ψάχνεστε σε  επαγγέλματα που έχουν σχέση με ταξίδια και μετακινήσεις. Οι οδηγοί ή οι κυβερνήτες οποιονδήποτε οχημάτων, εναέριων, θαλάσσιων, οδικών θα έχετε μία χρυσή επαγγελματική ευκαιρία!

  Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Αυτός ο μήνας θα είναι σαν μία σκάλα για τον αριθμό σας, την οποία θα ανεβαίνετε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, μέχρι να φτάσετε εκεί που θέλετε. Θα συγκεντρώσετε την ενέργειά σας στις επιδιώξεις σας, παρότι συνήθως την σκορπίζετε σε πολλές κατευθύνσεις. Έρχεστε κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας ή των ευσεβών πόθων σας.

Ίσως να ξεχωρίσει ο οικονομικός σας τομέας, στον οποίο θα έχετε μεγάλη άνοδο. Επιπλέον χρήματα από την δουλειά σας, αλλά και από άλλες πλευρές, θα μπουν στη τσέπη σας. Μία γυναίκα στον επαγγελματικό σας χώρο ή στο συγγενικό σας περιβάλλον μπορεί να φανεί γενναιόδωρη μαζί σας! Ενδέχεται επίσης να κάνετε μία αγορά που θέλατε καιρό να την κάνετε. Κάποιοι ίσως αλλάξετε στοιχεία στον χώρο σας, εργασίας ή σπιτιού, με αποτέλεσμα να ομορφύνετε περισσότερο και να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας.

Κατά συνέπεια των όσων ειπώθηκαν, η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Αν ορισμένοι περάσατε μία περίοδο, που πιστεύετε πως αδικηθήκατε επαγγελματικά, τώρα πρόκειται να σας δικαιώσουν και να ηρεμίσετε. Ενδέχεται μάλιστα να ανανεωθεί ο χώρος της δουλειάς σας και αυτό να φέρει μία γενική άνοδο σε όλους σας.

Βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας; Έχετε μήπως κουραστεί να πέφτετε πάνω σε αβέβαιες λύσεις; Αυτά ως εδώ! Έρχεται μία πολύ καλή ευκαιρία για τα δικά σας μορφωτικά ή εμπειρικά δεδομένα! Ανοίγει μία πόρτα, η οποία είναι ιδανική για σας. Θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάτε να δείξετε την χαρά και την ευγνωμοσύνη σας στον άνθρωπο ή στους ανθρώπους που πρόκειται να σας βοηθήσουν. Μπορεί να είναι το ταίρι σας, ένας ή μία συγγενής ή ένας-μία γνωστή με δύναμη και κύρος. Όποιος ή όποια και να είναι βγάλτε τον-την ασπροπρόσωπο-η.

Ο αισθηματικός σας τομέας θα εξελιχθεί επίσης δυναμικά. Οι παντρεμένοι-ες και όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα έρθετε πολύ κοντά και θα μοιραστείτε στιγμές τρυφερότητας και ερωτισμού. Η ερωτική σας αρμονία και φαντασία θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων! Κάποιοι που ενδέχεται να βρίσκεστε σε ένα ερωτικό τρίγωνο, ίσως θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και μάλιστα περιορίζοντας τις επαφές με το τρίτο άτομο. Προβλέπεται ακόμη να γίνει πρόταση γάμου από τους κυρίους του αριθμού τέσσερα στην εκλεκτή της καρδιάς σας και αντίστροφα οι κυρίες του αριθμού τέσσερα να δεχτείτε πρόταση γάμου από τον εκλεκτό κι αγαπημένο σας.

Ο μήνας είναι εξαιρετικός για επανασυνδέσεις στην πλειοψηφία των χωρισμένων, αλλά και για φιλικούς χωρισμούς στην μειοψηφία. Σε κάθε περίπτωση ή θα χαρείτε την επανένωση με τον ή την πρώην σας, ή θα πονέσετε σε μικρό βαθμό κατόπιν καλής και αμοιβαίας συνεννοήσεως να το τελειώσετε. Αυτή η καλή ενέργεια για όσους ανήκετε στην μειοψηφία, θα σας ανοίξει σύντομα το δρόμο για μία καινούρια γνωριμία, που θα σας δικαιώσει!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με άτομο που είναι πιθανόν να γνωρίσετε σε επαγγελματικό χώρο. Γενικότερα ίσως να σας φέρει κοντά ένα θέμα επαγγελματικής σχέσης και συνεργασίας. Θα ταιριάξετε αρκετά, και προπαντός  στην στάση του καθενός σας απέναντι στα χρήματα ή στις οικονομικές σας απόψεις.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Θα περάσετε έναν κρίσιμο μήνα. Πολλά πράγματα θα κριθούν τώρα για το διάστημα ως το τέλος του χρόνου. Αν είστε του ύψους, αυτό θα σας ακολουθήσει και μετέπειτα, αν είστε του βάθους, ενδέχεται να το τραβήξετε και για τους επόμενους μήνες. Ίσως η καλύτερη λύση που θα σας κρατήσει στο ύψος να είναι η πρόβλεψη! Με την βοήθεια της διαίσθησης και της λογικής σας, δείτε πώς θα μπορούσαν να φτιάξουν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον. Διαλέξτε σοφά και συνετά. Μην τα αφήνετε όλα στην καλή τύχη σας, χωρίς να υποστηρίζετε με τα έργα σας το θετικό αποτέλεσμα και την απομάκρυνση από το αδιέξοδο. Παρεμπίπτοντος θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το άκουσμα της αγαπημένης σας μουσικής.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες ίσως να έχετε την τάση να αδιαφορείτε για τη σχέση με το ταίρι σας ή ακόμη να παραβλέπετε ορισμένα σημάδια που σαν προειδοποιούν για επικείμενη μεταξύ σας κρίση. Μην συμπεριφέρεστε σαν να μην υπάρχει πρόβλημα, αυτό που λέγεται στρουθοκαμηλισμός. Ασχοληθείτε με τον άνθρωπό σας και βάλτε σε προτεραιότητα τη σχέση σας μαζί του-της. Σε πιθανές συζητήσεις σας αποφύγετε εκφράσεις του τύπου : «μην κάνεις σαν παιδί», «σοβαρά τώρα σε απασχολεί αυτό ή εκείνο;», «αυτά οφείλεις να τα καταλαβαίνεις χωρίς να πρέπει να σου τα εξηγώ» κτλ. Καλύτερα χρησιμοποιήσετε εκφράσεις του τύπου : «είχα ξεχάσει πόσο ευαίσθητος-η γίνεσαι ορισμένες φορές», « Νομίζω ότι μερικές φορές προβληματίζεσαι υπερβολικά για κάποια πράγματα», «ξέρω ότι δεν έχω την υπομονή να σου τα εξηγώ όλα».

Αναλόγως λοιπόν τι θα σπείρετε αυτόν το μήνα στο «λιβάδι» της σχέσης σας,  θα θερίσετε αντίστοιχα τους επόμενους μήνες. Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες, από την άλλη μεριά, θα δώσετε αυτόν το μήνα εξετάσεις! Πρόκειται να μιλήσετε μεταξύ σας στο τηλέφωνο και να βρεθείτε κι από κοντά. Εφόσον σας ενδιαφέρει πραγματικά η επανασύνδεση, να είστε αυθεντικοί και να μιλάτε με ζωντάνια. Δεν θα βοηθήσει μία δήθεν συμπεριφορά για να δώσετε τις όποιες εντυπώσεις και κυρίως δεν θα βοηθήσει να φαίνεστε βαρείς και μουτρωμένοι. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ σας.

Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες πρόκειται να ολοκληρώσετε μία γνωριμία που ξεκίνησε νωρίτερα, κάνοντας σχέση! Αυτό θα σας κάνει να πετάξετε στα σύννεφα! Αφού αναρωτιόσασταν και προβληματιζόσασταν τι θα γίνει τελικά, ενώ ταυτόχρονα η καρδιά σας χτυπούσε σε ερωτικούς χτύπους. Οι υπόλοιποι που ενδέχεται να κάνετε νέα γνωριμία, μάλλον θα συναντήσετε ένα άτομο που θα έχει βγει από μία προηγούμενη σχέση του. Στην περίπτωση αυτή και για να κατακτήσετε αυτό το άτομο, θα χρειαστείτε υπομονή και επιμονή. Δε θα βοηθήσει την εξέλιξη η βιασύνη σας ή μία εκ του προχείρου στάση σας απέναντι στον πόνο του χωρισμού του-της, σαν να μην έγινε δηλαδή τίποτα.

Εργάζεστε; Η εργασία σας θα σας δώσει ευκαιρίες και επιλογές για αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να διαλέξετε πόστο ή καθήκον. Θα ήταν καλό να επιλέξετε με γνώμονα την ικανότητά σας, ώστε με οτιδήποτε καινούριο καταπιαστείτε μέσα στη δουλειά σας, να το κάνετε καλά. Ενδέχεται να νιώσετε λίγο άγχος, αλλά όλα θα σας πάνε καλά, εάν δεν βιαστείτε να κάνετε θλιβερά σενάρια μέσα στο μυαλό σας. Από τις αλλαγές θα σας δοθεί η δυνατότητα για αύξηση των κερδών σας. Ορισμένοι που θέλετε να αλλάξετε εργασία, θα κάνετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις σε έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό χώρο. Το μυστικό της επιτυχίας, πέραν των γνώσεων ή της εμπειρίας σας, θα είναι η καλή σας ενέργεια και η αυτοπεποίθηση στα όρια του επαγγελματισμού, ασφαλώς όχι του ναρκισσισμού.

Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρεθείτε κυρίως μπροστά σε δύο περιπτώσεις. Ή θα εισέλθετε προς το παρόν δοκιμαστικά  σε έναν χώρο. Ή θα βρείτε μία εργασία με σύμβαση χρόνου. Και στις δύο περιπτώσεις οι πιθανότητες να παραμείνετε είναι πολλές. Γι αυτό μην δείξετε απαξίωση, επειδή θα υπάρχει η πιθανότητα αποχώρησής σας. Δώστε την μάχη να κρατήσετε τη θέση σας. Και μην ξεχνάτε πως ότι κατακτήσετε δύσκολα, εξίσου δύσκολα και θα το χάσετε.

Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Αυτός ο Οκτώβριος ενδέχεται να είναι ο σημαντικότερος μήνας όλου του χρόνου για σας. Αν ήδη αναρωτιέστε για ποιόν λόγο, η απάντηση είναι ότι πρόκειται για μήνα αφετηρίας. Γιατί, όχι μόνο θα επηρεάσει το υπόλοιπο έτος, αλλά και την αρχή, τουλάχιστον, του καινούριου έτους που θα έρθει παρακάτω. Τύχη, κινήσεις και συναισθήματα, ενωμένα  όλα μαζί στον χορό μίας δημιουργικής φωτιάς! Αναρωτηθείτε επίσης με ποιους θα «χορέψετε». Και ποιοι θα μείνουν πίσω από τον βηματισμό σας;

Όσοι κι όσες είστε σε γάμο ή σε δεσμό θα εκπλαγείτε από τα γεγονότα. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ίσως να προκύψει μία εγκυμοσύνη. Για τα δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση γάμου. Επίσης για ύπανδρους-ες και ανύπαντρους-ες προβλέπονται: αλλαγή κατοικίας, αλλαγή τόπου διαμονής, αγορά σπιτιού ή αυτοκινήτου, ανακαίνιση σπιτιού, άνοδος οικονομικού επιπέδου κτλ. Φυσικά ένα από αυτά ή έστω δύο για κάθε ζευγάρι, που ωστόσο θα ανανεώσουν τον έρωτά σας και θα αλλάξουν την ζωή σας προς το καλύτερο. Και βέβαια όλα τούτα θα είναι ακόμη πιο όμορφα, εφόσον ανοίξετε τα χέρια σας και τα αγκαλιάσετε! Όταν το σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί σας, αποφύγετε να το «σνομπάρετε»!

Αν είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες, δύο πράγματα θα συμβούν το πιθανότερο. Ή θα πέσετε ξανά στην αγκαλιά ο ένας του άλλου και εκεί θα μείνετε, ή θα χωρίσετε πολιτισμένα για να πέσετε στην αγκαλιά του νέου σας έρωτα! Ότι και να γίνει από αυτά τα δύο, θα είναι για το καλό του προσωπικού μέλλοντός σας και θα έχει προνοήσει το σύμπαν για την ευτυχία σας.

Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες θα κάνετε σχέση. Η σχέση αυτή θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Για όλα τα γούστα υπάρχει χώρος! Θέλετε σχέση με παντρεμένο-η γιατί δεν έχετε χρόνο για πολλές υποχρεώσεις; Θα την κάνετε και θα περνάτε καλά και εσείς και ο παντρεμένος ή η παντρεμένη. Προτιμάτε μία σχέση με ανάσες και χωρίς ασφυκτική σύνδεση με τον άλλο; Το κατάλληλο άτομο θα βρεθεί στο δρόμο σας και θα ταιριάξετε σ’ αυτό. Θέλετε σχέση που να σας καλύπτει περισσότερο ερωτικά; Αλλά δεν σας ενδιαφέρει το έντονο μοίρασμα άλλων παραμέτρων; Θα την έχετε όπως την θέλετε με το ιδανικό για μία τέτοια σχέση άτομο. Ενδιαφέρεστε για έναν ισχυρό δεσμό με προοπτικές; Ένα ήδη γνωστό σας πρόσωπο, που φλερτάρετε, ή ένα αποφασιστικό άτομο, που θα γνωρίσετε, θα θέλει από εσάς το ίδιο. Σας γοητεύει η ιδέα ενός καλού προξενιού γιατί κάποιο εσωτερικό καμπανάκι σας, σας ειδοποιεί να παντρευτείτε; Ένας γνωστός ή ένας φίλος γνωρίζει τον άντρα ή την γυναίκα που είναι το πεπρωμένο σας για κάτι τέτοιο!

Δείτε μέσα σας, αν είστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά σας ή αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε εργασία. Αν συμβαίνει το πρώτο τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα και τα χρήματα θα είναι άφθονα στην τσέπη σας! Αν συμβαίνει το δεύτερο, θα είναι σχεδόν αδύνατον να αντισταθείτε στην πρόκληση μίας πολύ καλύτερης επαγγελματικής πρότασης, από αυτό που έχετε, με σαφώς ανώτερα οικονομικά κίνητρα.

Θέλετε κάποιοι να κάνετε, ίσως για πρώτη φορά, κάτι εντελώς καινούριο επαγγελματικά; Για παράδειγμα να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο εξωτερικό, ή να κάνετε κάτι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό, όπως η έκδοση ενός βιβλίου, ή να γραφτείτε σε μία σχολή μουσικής ή ζωγραφικής κτλ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο και ενδέχεται να σας αλλάξει τη ζωή, αλλά και να σας αποφέρει τώρα ή αργότερα χρήματα.

Όσοι αναζητάτε εργασία θα μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα εκτιμήσουν τις γνώσεις ή την εμπειρία σας. Σε ορισμένους ενδέχεται να γίνει μία επαγγελματική πρόταση που δεν θα την περιμένετε! Το σημαντικότερο είναι πως με ότι ασχοληθείτε, αν το θέλετε, θα το κρατήσετε σταθερά στη ζωή σας και μάλλον θα κάνετε εκεί καριέρα.

Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα βαδίζετε ανοδικά. Αλλαγές που έχουν γίνει, σιγά-σιγά εδραιώνονται. Τώρα θα μπείτε στην επόμενη φάση που είναι η δέσμευση.  Όσοι κι όσες έχετε κάνει μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία τον Σεπτέμβριο, τώρα τον Οκτώβριο θα την σταθεροποιήσετε. Αλλά κι αν σε ορισμένους προκύψει ένα καινούριο πρόσωπο στον δρόμο σας, θα νιώσετε από την αρχή ισχυρό δέσιμο μαζί του και μία ορμέμφυτη επιθυμία να το κρατήσετε στη ζωή σας. Με λίγα λόγια εισέρχεστε στο κόσμο των δεσμευμένων, αποχαιρετώντας την  μοναξιά ή την μοναχικότητά σας. Όσοι κι όσες είστε εκ πεποιθήσεως μοναχικοί-ες, καλό θα είναι να ζητήσετε από την άλλη ή τον άλλο να χαλαρώσει τους ρυθμούς του, ώστε να προσαρμοστείτε ομαλά στα δεδομένα της σύνδεσης. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνετε με σαφή τρόπο για να μην υπάρξει η παρεξήγηση πως θέλετε να απομακρύνετε τον άλλο.

Εφόσον είστε ελεύθεροι-ες η παραπάνω συγκυρία βρίσκει αρκετό χώρο και χρόνο για να μπει στη ζωή σας. Αν ωστόσο είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες, το πλαίσιο στενεύει και υπάρχει σαφής περιορισμός. Η ανάγκη επιλογής επίσης είναι πιο έντονη. Δηλαδή θα μπείτε τελικά σε παράλληλη σχέση ή θα προσπεράσετε μία τέτοια πιθανότητα παραμένοντας αποκλειστικά με το ταίρι σας; Αν την προσπεράσετε θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον-την σύζυγο ή τον-την σύντροφό σας. Η «θυσία» μίας γλυκιάς αμαρτίας στο όνομα της αφοσίωσης σας, θα σας δέσει ακόμη περισσότερο με τον άνθρωπό σας. Και εκείνος ή εκείνη θα το καταλάβει με τις κεραίες της ψυχής του-της!

Αν όμως ορισμένοι επιλέξτε να τολμήσετε ένα ερωτικό «παραστράτημα», ενδέχεται να δεθείτε πολύ με το άλλο άτομο, χωρίς να καταλάβετε και σεις οι ίδιοι, και ίσως ούτε και ο άλλος, πως έγινε κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείτε αρκετά μεγάλες δόσεις «αναισθησίας», ώστε να περνάτε καλά και στον δεσμό ή στον γάμο σας και με το τρίτο πρόσωπο. Εάν είστε ευαίσθητοι-ες και συναισθηματικοί-ες ενδέχεται να υποφέρετε. Το ίδιο και το τρίτο πρόσωπο.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα έχετε μία πολύ δυνατή ευκαιρία επανασύνδεσης. Φροντίστε να ανανεώσετε την σχέση σας. Αποφύγετε τα ίδια μοτίβα που σας έφεραν στον χωρισμό, παρότι αγαπιόσαστε πολύ. Αν όντος γίνουν βασικές αλλαγές, θα παραμείνετε σταθερά μαζί.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σταθεροποιηθούν συνεργασίες ή συνεταιρισμοί που πιθανόν να ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα ή να αρχίζουν από αυτόν τον μήνα. Καλά θα είναι τα νέα και για πολλά επαγγελματικά «ζευγάρια», πχ. για δύο συνεταίρους, αλλά και για δύο καλλιτέχνες που ενώνουν τις δυνάμεις τους, όπως για παράδειγμα ένα μουσικό ντουέτο, ένα θεατρικό ή τηλεοπτικό ζευγάρι κτλ. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα αυξηθούν ή θα διπλασιαστούν! Σε κάποιους-ες ενδέχεται να προέλθει αυτό όχι τόσο από τη δουλειά σας, όσο από έναν πλούσιο γάμο!

   Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε μία καλή δουλειά μέσω ενός αγαπημένου σας προσώπου ή ακόμη και μέσω του-της συντρόφου σας. Η δουλειά αυτή θα αμείβετε καλά! Ορισμένοι ενδέχεται να συνεργαστείτε ή απλά να εργαστείτε βοηθητικά πλάι σε δικό σας άνθρωπο. Θα χρειαστεί να δείξετε επαγγελματισμό και πρωτοβουλία. Μην επαναπαύεστε βασιζόμενοι στις φιλικές ή συγγενικές σχέσεις που ενδέχεται να υπάρχουν στην νέα σας δουλειά.

   Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Μήπως είστε ο επόμενος μεγάλος εφευρέτης; Ή ο επόμενος λαμπρός επιστήμονας; Ή ένας σπουδαίος πολιτικός; Ή η νέα αδελφή Τερέζα; Αυτόν το μήνα σε κάτι θα ξεχωρίσετε και γιατί όχι με πιθανότητα δημόσιας επιβράβευσης και προβολής! Θα είστε οι σταρ του μήνα, ανεξάρτητα αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό ή σε άλλο χώρο. Και μάλιστα σταρ με την αξία σας και όχι επειδή είστε απλά τυχεροί.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα εντυπωσιάσετε το ταίρι σας,  με την λύση που ενδέχεται να δώσετε σε ένα κοινό πρόβλημα που σας βασανίζει. Αυτό δεν θα το πετύχετε τυχαία, αλλά μέσω της ικανότητας και της προσπάθειά σας. Άλλοι-ες ίσως να κατορθώσετε να πραγματοποιηθεί ένα κοινό σας όνειρο, επειδή δουλεύετε σκληρά πάνω σ’ αυτό ή επειδή απλά δεν το εγκαταλείψατε στις δυσκολίες. Σε ζευγάρια ίσως λιγότερο πιεσμένα, μπορεί να γίνετε οι κύριοι ο ερωτικός «τυφώνας» της… εκστασιασμένης συντρόφου σας, ή οι κυρίες η ερωτική «φωτιά» του… τυχερού συντρόφου σας!

  Στα δεσμευμένα ζευγάρια ενδέχεται να προκύψει πρόταση γάμου και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ή σε ένα υπέροχο μέρος. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, από την άλλη, θα καταφέρετε να «λιώσετε» τις αντιστάσεις μίας δύσκολης γυναίκας ή ενός απρόσιτου άντρα αντίστοιχα, που μάλλον εφαρμόζει το ρητό «τραβάτε με κι ας κλαίω». Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθήσει η όποια πίεση. Θα χρειαστείτε υπομονή και χαλαρή συμπεριφορά. Να ακούτε αυτά που σας λέει και να τα τηρείτε! Πχ. αν σας πει ότι δεν θέλει να τηλεφωνείτε εσείς,  αλλά θα σας καλεί εκείνος-η, εφαρμόστε το απόλυτα. Επίσης μην επιμένετε να ρωτάτε γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Αυτή είναι η σωστή στρατηγική για να τον-την κερδίσετε. Η πίεση θα τον-την απομακρύνει περισσότερο. Μερικοί-ες ελεύθεροι-ες ίσως κάνετε νέα γνωριμία σε χώρο όπου θα βρεθείτε για έναν κοινό σκοπό ή ένα κοινό ενδιαφέρον.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα τα ξαναβρείτε, αλλά μέσα από αυστηρές δηλώσεις και όρους που πρόκειται να ζητήσετε αμοιβαία ο ένας από τον άλλο. Δυστυχώς είναι σχεδόν ο μοναδικός τρόπος για να είστε ξανά μαζί. Εφόσον το θέλετε πολύ θα πρέπει να συμφωνήσετε με το νέο σας «συμβόλαιο»!

  Στον επαγγελματικό, αλλά και στον κοινωνικό σας χώρο προβλέπεται να ξεχωρίσετε και πιθανόν να απογειωθείτε. Αύξηση μισθού ή κερδών, προτίμηση των πελατών ή των θαυμαστών για τους καλλιτέχνες, προαγωγή, ξεκίνημα επιχείρησης, πετυχημένη συγχώνευση εταιριών, πολιτικές ή κοινωνικές επιτυχίες για τους πολιτικούς ή τους δημάρχους, είναι κομμάτια της εξέλιξης και της αναγνώρισης που θα πετύχετε μέσα από τους κόπους σας αυτόν το μήνα. Για ορισμένους επιστήμονες ή καλλιτέχνες ή και άλλους δεν αποκλείεται ή δημόσια ή η παγκόσμια προβολή σας εξαιτίας του κοινωφελούς έργου σας.

Όσοι ψάχνετε δουλειά, θα κάνετε αυτόν το μήνα το μεγάλο μπαμ! Θα μπείτε σε μία εργασία, όπου θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να αναπτύξετε τις γνώσεις ή την πείρα σας. Η πιθανότητα εξέλιξης στον χώρο που θα πάτε είναι μεγάλη. Ωστόσο αυτό θα γίνει μόνο μέσω του έργου σας και όχι με πλάγιους τρόπους, τους οποίους έτσι κι αλλιώς αποφεύγετε. Όσοι ανήκετε σε χώρο που υπάρχει προβολή, όπως η τηλεόραση, η πολιτική κτλ., θα εντυπωσιάσετε και θα κερδίσετε το κοινό και τον κόσμο είτε ως ανανεωμένος-η παλιός-α, είτε ως ικανός-η νεοεμφανιζόμενος-η.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Σας αρέσει να ταξιδεύετε το φθινόπωρο; Σε αρκετούς του αριθμού σας ενδέχεται να προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι και μάλιστα μακρινό. Για ορισμένους μπορεί να είναι κάτι που το περιμένετε, ίσως επειδή έχει να κάνει με επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορεί ωστόσο το ταξίδι σας να είναι σε μακρινότερο προορισμό από τον προβλεπόμενο και με έξτρα επαγγελματικές ευθύνες από τις αναμενόμενες. Υπάρχουν και ορισμένοι που θα κυριευτείτε από μία τάση φυγής και πιθανόν να αποφασίσετε ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, σε έναν απρογραμμάτιστο προορισμό, ή ακόμη, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να θελήσετε να κάνετε τον γύρω του κόσμου.

Ταξίδια φαντασίας θα κάνετε οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες. Μία τάση να ομορφύνετε την σχέση σας στην καθημερινότητα μέσα από θελκτικά λόγια, μελλοντικά ρομαντικά σχέδια και τρυφερές υποσχέσεις για το μέλλον, θα κυριαρχήσει στο μοτίβο επικοινωνίας σας. Δεν εξαιρούνται οι πραγματικές αποδράσεις ή ένα ταξιδάκι φθινοπωρινής αναψυχής. Η φαντασίας σας μπορεί να προεκταθεί και στις προσωπικές σας στιγμές, αρκεί να θέλετε και οι δύο να ανανεώσετε την ερωτική πρακτική σας!

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες, αν και θα έρθετε σε επικοινωνία, υπάρχει η πιθανότητα να «χαθείτε» σε φλύαρες συζητήσεις ή σε ατελείωτες αναλύσεις της σχέσης σας. Κάτι τέτοιο θα αδικήσει την διαίσθησή σας και την ουσιαστική επικοινωνία με την πραγματική σας θέληση. Αν αυτό τραβήξει πολύ, ίσως να περάσει ο μήνας χωρίς αποτέλεσμα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας βάλει στην πρίζα! Οι ιδέες του, η διάθεσή του για περιπέτειες στην εξοχή, η ερωτική του φλόγα, η τάση του να κάνει συνειρμούς και σχέδια για το μέλλον κτλ., θα σας κάνουν να σαστίσετε από τις ισχυρές δόσεις ζωής και ζωντάνιας που θα ζείτε κοντά του-της. Αυτό θα είναι καλό, ελπίζοντας ωστόσο ότι αργότερα η μεταξύ σας ενέργεια θα συντονιστεί σε πιο άνετους ρυθμούς.

       Όσοι εργάζεστε πρόκειται να κάνετε πρωταθλητισμό στη δουλειά σας, αλλά με όλη σας την καλή διάθεση και χωρίς δυσανασχέτηση. Θα γίνετε το χρυσό παιδί του εργοδότη σας, αλλά ίσως και των συναδέλφων σας. Αν είστε εργοδότης ή προϊστάμενος, οι υφιστάμενοί σας θα διαπιστώσουν ότι στην εργασία τους ηγείται ένας σούπερ ήρωας! Κι εφόσον η δουλειά θα πηγαίνει καλά και τα οικονομικά ακόμη καλύτερα, θα είναι ευχαριστημένοι και θα νιώθουν ασφάλεια!

   Αν είστε προς αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε δουλειά. Στον χώρο που θα πάτε είναι πιθανόν να χρειαστεί να εκπαιδευτείτε πρώτα και κατόπιν να ξεκινήστε να εργάζεστε. Οι αμοιβές σας θα είναι καλές. Ορισμένοι μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν νιώθετε ότι δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, συμβουλευτείτε ένα δικό σας πρόσωπο, του οποίου εμπιστεύεστε τη γνώμη. Επίσης αρκετοί ίσως συνδυάσετε κάποιες σπουδές σας με μία υποαπασχόληση. Το αντικείμενο των σπουδών αυτών θα σας είναι αρεστό και θα σας κάνει να ονειρεύεστε πώς θα είναι η ζωή σας στο μέλλον κάνοντας την συγκεκριμένη δουλειά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προτάσεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

Το 2020 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίν ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

                             Προσωπικός αριθμός & ο μήνας επτά ( 7 ). Πριν πούμε τις αναλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

                      Δεκέμβριος 2020  :  Μήνας Απελευθέρωσης. Ο Δεκέμβριος του 2020 έχει τ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Ένας μήνας, γεμάτος ανατροπές και σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας. Οι ανάδρομε ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Ο καινούργιος μήνας, θα στρώσει το κόκκινο χαλί της αγάπης, στην πλειοψηφία των ζωδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u