Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021


Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ).

Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην  1/10/2021. Για να μάθουμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 1 = 7! Άρα ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το 7. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Οκτώβριος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του 6! Αυτό γιατί είναι ο 10ος μήνας που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία της χρονιάς 5, μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 6. Δηλαδή  :  10 ( Οκτώβριος ) + 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) = 15 = 1 + 5 = 6. Τόσο στην Δυτική όσο και στην Ινδική Αριθμολογία ο αριθμός 6 επηρεάζεται από τον πλανήτη Αφροδίτη. Στους πυθαγόρειους αποτελούσε τον πρώτο τέλειο αριθμό, αφού η πρόσθεση των τριών πρώτον αριθμών δίνει το 6  : 1 + 2 + 3 = 6, αλλά και 1 Χ 2 Χ 3 = 6! Το 6 ενώνει τον πρώτο άρτιο αριθμό ( 2 ) με τον πρώτο περιττό ( 3 )  : 2 Χ 3 = 6. Οι πυθαγόρειοι δεν χαρακτήριζαν το 6 ως άρτιο ή ως περιττό αριθμό, αλλά ως τέλειο αριθμό! Οι αρχαίοι τον συνέδεαν με τον Ερμαφρόδιτο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα διανύσουμε έναν μήνα με αρμονία και σύνθεση ή συμφιλίωση των αντιθέτων ή των αντιθέσεων. Η ενασχόληση με τη εξωτερική και την εσωτερική ομορφιά θα κυριαρχήσει. Ταυτόχρονα θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για την επίλυση οικογενειακών θεμάτων. Θα δοθούν ευκαιρίες πλουτισμού ή έστω βελτίωσης των οικονομικών συνθηκών. Θα εμφανιστούν επαγγελματικές ευκαιρίες σε δουλειές που θα ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Πολλοί-ες θα ερωτευτούν. Θα ξεκινήσουν φανερές αλλά και κρυφές σχέσεις.  Θα γίνουν προτάσεις γάμου, αρραβώνα ή συγκατοίκησης. Θα προκύψουν συνεργασίες με θετικό πρόσημο. Θα γίνουν χωρισμοί σε σχέσεις που δεν πάνε άλλο, ώστε να υπάρξει απελευθέρωση για παρακάτω. Θα «ξυπνήσουν» ερωτικές επιθυμίες και θα ανέβει η σαρκική διάθεση! Θα ανθίσει η τέχνη. Θα υπάρξει καλλιτεχνικός οίστρος. Κτλ.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 6, ή είστε γεννημένοι-ες στις 6, 15, 24, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα  :  Ξ, ξ – Χ, χ, τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια Αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 6. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 6 είναι τα  :  F, f – O, o – X, x.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Θα σας ενθουσιάσουν κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, όμως οι σχέσεις σας μαζί τους δεν θα είναι εγγυημένα σταθερές.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να προκύψει καχυποψία του ενός προς τον άλλον. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη κι αν οι προθέσεις και των δύο σας είναι καλές. Μάλλον θα οφείλετε στο γεγονός ότι είστε διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Γι αυτό μην κρατάτε μεταξύ σας μία επικριτική στάση, που τελικά σας απομακρύνει περισσότερο. Εστιάστε την προσοχή σας στα σημεία που συμφωνείτε και ταιριάζετε.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, μάλλον αυτό σημαίνει πως έχετε ήδη κάνει στο παρελθόν προσπάθειες να σώσετε την σχέση σας, αλλά δεν τα καταφέρατε. Ίσως να είστε τόσο διαφορετικοί, που τελικά να είναι δύσκολο να βρείτε κοινά σημεία. Παρόλα αυτά έχετε ωφελήσει ο ένας τον άλλον σε κομμάτια της ζωής σας. Εάν δεν υπάρξει επανασύνδεση, να είστε προσεκτικοί-ες στο μέλλον σας, ώστε ο επόμενος άνθρωπος που θα μπει στην  ζωή σας να είναι… «καλύτερος-η» από τον-την προηγούμενο-η!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει πιο αργούς ή πιο νωχελικούς ρυθμούς από τους δικούς σας. Για να σταθεροποιηθεί αυτή η γνωριμία, θα χρειαστεί να μην ασκείτε κριτική και να είστε υπομονετικοί-ες. Εννοείται πως εάν διαπιστώσετε ότι ο-η άλλος-η αφήνεται ή ξεχνιέται, τότε θα το επισημαίνετε με ευγενικό τρόπο.

Στην εργασία σας, αν είστε ο εργοδότης, καλό θα είναι να ακολουθήσετε την λογική του «δούναι και λαβείν». Δηλαδή να δίνετε, αν θέλετε και να παίρνετε από τους υφισταμένους σας τον καλύτερο εαυτό τους! Γενικότερα η εργασία σας θα πάει καλά και θα πρέπει να ποντάρετε πάνω στις καλές σχέσεις με τους άλλους. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά. Προσέξτε την υπερβολική σας γενναιοδωρία που μπορεί να κάνει τους άλλους άπληστους απέναντί σας!

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία θα σταθείτε τυχεροί. Κυρίως δια μέσου των γνωστών σας ή των γνωριμιών σας. Θα βρεθείτε σε μία εργασία με καλές αμοιβές και δυναμικό προφίλ. Ξεκινήστε με ταπεινότητα και εργατικότητα. Έτσι θα γίνετε και αγαπητοί.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Ένας μήνας γεμάτος ευχάριστες προκλήσεις θα είναι για εσάς αυτός ο Οκτώβριος. Αν θέλετε να διεκδικήσετε και να κρατήσετε κάτι από αυτές στην ζωή σας, θα χρειαστεί να είστε επίμονοι και σταθεροί.

Στον δεσμό ή στον γάμο ίσως να διαπιστώσετε πως περνάτε μία επιφανειακή περίοδο. Η σχέση με τον-την  σύζυγο ή σύντροφό σας πάει καλά, αλλά φαίνεται σας να μην έχει βάθος. Ή σαν να είναι… διεκπεραιωτή. Κατά μία έννοια αυτό δεν είναι το ιδανικό, όμως δεν είναι και η καταστροφή. Αφήσετε τον χρόνο να σας οδηγήσει στις εξελίξεις χωρίς να τις πιέσετε. Ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να κάνετε την σχέση σας πιο ουσιαστική, τουλάχιστον θα έχετε την καλή πρόθεση κι οι δύο σας να σέβεστε ο ένας τον άλλον και να κρατάτε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ σας.

Αν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί το θέμα επανασύνδεση, αρχικά θα χρειαστεί να μην είστε τελειομανείς. Διαφαίνεται σαν η σχέση σας να έχει ένα κενό το οποίο παρόλα αυτά δεν είναι τραγικό, ώστε να μην μπορεί να σταθεί σαν σχέση. Εάν δεχτείτε κι οι δύο σας ότι κι έτσι μπορείτε να πορευτείτε, μία ευκαιρία επανασύνδεσης που θα σας έρθει μέσα στον μήνα θα πάει καλά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία σε ανυποψίαστο τόπο και χρόνο. Αν είστε άντρας, σας «συμφέρει» καλύτερα να αφήσετε μία μικρή περίοδο να αναπτυχθεί κάποια στοιχειώδης φιλία ανάμεσά σας, πριν προχωρήσετε στο ερωτικό κομμάτι. Αν είστε γυναίκα, είναι προτιμότερο να αντισταθείτε διακριτικά στο ξεκίνημα της γνωριμίας, και κατόπιν να αφεθείτε, αφήνοντας την αίσθηση στον άλλον ότι σας κατέκτησε με κάποιον βαθμό δυσκολίας!

Στην εργασία σας θα τα πάτε περίφημα. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρχει ένας ή περισσότεροι συνάδελφοι ή συνεργάτες, που θα θέλουν να σας προστατέψουν και να σας υποστηρίξουν. Ήδη τους έχετε κερδίσει με τον καλό σας τρόπο. Ασφαλώς θα είναι έξυπνο να μην τους απογοητεύσετε χωρίς λόγο. Από χρηματικής πλευράς φαίνεστε να είστε ενισχυμένοι.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα δεχτείτε υποστήριξη από το περιβάλλον των γνωστών σας, ώστε να βρείτε μία. Θα έχετε τα στοιχεία που χρειάζονται για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της καινούργιας σας δουλειάς. Επίσης θα λαμβάνετε ικανοποιητικές και τακτικές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Αυτός ο μήνας θα σας «παρασύρει» να κάνετε πράγματα, που ίσως να διαφεύγουν των συνηθειών σας. Κάποιος-α θα σας ξεσηκώσει γι αυτό. Θα αντισταθείτε ή θα αφεθείτε; Ή και τα δύο;!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας, ή κάποιο τρίτο πρόσωπο, αναλόγως της περίπτωσης, θα σας προκαλέσει να βγείτε κάπως από τα νερά σας! Αν είναι το ταίρι σας, θα αντισταθείτε αλλά κάπου θα ενδώσετε, αφήνοντας να μπει μία δόση «τρέλας» στην ζωή σας. Αν είναι ένα τρίτο πρόσωπο, θα μπείτε σε μεγάλο πειρασμό και θα παλέψετε με τις επιθυμίες σας. Στην περίπτωση που ενδώσετε, η… παράνομη αυτή γνωριμία θα μπορούσε να πάρει σημαντικές διαστάσεις, εκθέτοντας τον γάμο ή τον σταθερό δεσμό σας.

Οι χωρισμένοι-ες έχετε μία απλή εξίσωση να λύσετε, σχετικά με την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης. Αυτή είναι η εξής  :  Αν έχει… τρυπώσει τρίτο άτομο στην ζωή σας, ή στην ζωή της ή του συντρόφου σας, οι πιθανότητες της επανασύνδεσης λιγοστεύουν ή πηγαίνουν πίσω χρονικά. Εάν τα θέματα που σας έχουν απομακρύνει αφορούν μόνο εσάς τους δύο, χωρίς την εμπλοκή τρίτου ερωτικού ατόμου, τότε η επανασύνδεση θα γίνει! Και μάλιστα με περισσότερη αυτοσυγκράτηση μεταξύ σας σχετικά με τα λάθη σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε γοητευμένοι-ες από μια γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος θα σας έλκει και θα σας εκνευρίζει ταυτόχρονα. Αυτό μάλλον θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα είναι ένα άτομο πιο απελευθερωμένο και πιο τολμηρό από εσάς. Ωστόσο επειδή η διαφορετικότητα δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα σε μία σχέση, θα δώσετε τελικά την ευκαιρία στον εαυτό σας και στην-στον άλλη-ον για μία επέκταση της γνωριμίας!

Στην  εργασία σας θα είστε ανεβασμένοι και επιτυχείς! Τούτο θα έχει και τις ανάλογες χρηματικές ωφέλειες για το πορτοφόλι σας! Θα χρειαστεί να προσέξετε τους πιθανούς εκνευρισμούς σας στον χώρο της δουλειάς, οι οποίοι μπορούν να σας εκθέσουν. Ακόμη κι αν είστε προϊστάμενος-η, κρατείστε ήπιους τόνους στα λάθη των άλλων.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, λογικά θα βρίσκεστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση μίας, που σας ενδιαφέρει πολύ. Θα την κερδίσετε, έχοντας τόσο τις δεξιότητες, όσο και την προϋπηρεσία που χρειάζεται, αναλόγως της περίπτωσης. Είναι η ώρα να δικαιωθείτε για την επαγγελματική σας αναζήτηση, τόσο από πλευράς δουλειάς, όσο και από οικονομικής πλευράς.

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Θα κερδίσετε ορισμένους στόχους σας. Θα δικαιωθείτε από την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων, τους οποίους εμπιστευτήκατε. Παρόλα αυτά μην σας διαφεύγει ότι μερικά πράγματα δεν κρατούν για πάντα!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας παρότι θα υπάρξει μία διαφορετική ταχύτητα στους δύο σας, τελικά θα καταφέρετε να «συνεργαστείτε» για τα κοινά σας ενδιαφέροντα και τις κοινές σας υποχρεώσεις. Προσέξτε να μην κουράζετε ο-η ένας-μια την-τον άλλη-ο με τους διαφορετικούς σας ρυθμούς. Καλό θα είναι να βάζετε στο προσκήνιο πρώτα την σχέση σας κι έπειτα εκείνα που πρέπει να γίνουν.

Αν έχετε χωρίσει και σας ενδιαφέρει να επανασυνδεθείτε, φροντίστε, έστω και σε φάση χωρισμού, να μην πιέζετε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα έδειχνε ότι δεν έχετε πάρει το μάθημά σας και επιμένετε να αγνοείται ο-η καθένας-μία σας τους ρυθμούς και τις ανάγκες της-του άλλης-ου. Κάτι τέτοιο θα σας κρατήσει σε επιπλέον απομάκρυνση. Αντιθέτως δείξτε ότι έχετε καταλάβει αμοιβαία τις ανάγκες σας, για να  βοηθήσετε να γίνει μία επιτυχημένη επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα σας βάλει από την αρχή τα όριά της-του. Αυτό δεν θα σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά πως οι ρυθμοί σας της-του φαίνονται αρκετά γρήγοροι για την δική της-του ιδιοσυγκρασία. Καλό θα είναι να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να μην πιέζετε, έστω κι από ενθουσιασμό. Έτσι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του άλλου και θα έχετε τον χρόνο να συντονίσετε τις ταχύτητές σας.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε δυναμικά. Από χρηματικής πλευράς θα ανέβετε αρκετά. Προσέξτε μία τάση σας να ξοδεύετε λεφτά σε δήθεν απαραίτητα πράγματα. Εάν είστε επιχειρηματίας, ίσως να θέλετε να κάνετε αβασάνιστες επενδύσεις που δεν είναι βέβαιη η απόδοσή τους. Επίσης προσέξτε ποιους συμβουλεύεστε για τις οικονομικές σας δαπάνες.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία θα είστε τυχεροί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα με έναν βαθμό έκπληξης! Δηλαδή μπορεί να βρεθείτε τελικά σε άλλη δουλειά από εκείνη που ετοιμάζεστε να πάτε. Κάτι που θα προκαλέσει ένας απρόβλεπτος παράγοντας! Ωστόσο τελικά θα ισχύσει το «κάθε εμπόδιο σε καλό»!

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Θα περάσετε έναν εξαιρετικό μήνα. Θα κάνετε δημιουργικά πράγματα και κυρίως θα αξιοποιήσετε τις όποιες δεξιότητές σας με επιτυχία!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη. Τα προβλήματα που πιθανόν περάσατε στο παρελθόν, φαίνονται πλέον απόμακρα. Βρίσκεστε σε μία χρονική στιγμή, όπου πολλά θέματα έχουν λυθεί κι απολαμβάνετε την ηρεμία και την αγάπη που ζείτε στο τώρα. Για τα ανύπαντρα ζευγάρια είναι πιθανή η πρόταση γάμου.

Αν έχετε χωρίσει, όμως από βιασύνη κι όχι συνειδητά, η σκέψη του ενός πάνω στον άλλον θα φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σύντομα θα νιώσετε πως ο-η ένας-μία λείπει από την-τον άλλη-ον. Βρίσκοντας κάποια αφορμή, είναι πιθανό να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση προσέγγισης, και προς έκπληξή σας θα δείτε πως ο ή η πρώην σας θα ανταποκριθεί με προθυμία! Φροντίστε στο εξής να συντονίσετε τους ρυθμούς σας σε μία μεσαία ταχύτητα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας ενθουσιάσει και εσείς εκείνην-ον. Παρόλα αυτά ίσως να διαπιστώσετε στην πορεία της γνωριμίας πως το άτομα αυτό έχει πιο αργούς ρυθμούς από τους δικούς σας. Τούτο δεν θα πρέπει να γίνει αφορμή κριτικής, ούτε από εσάς προς τον άλλον, ούτε από τον άλλον προς εσάς για τους αντίστοιχους γρήγορους ρυθμούς σας. Δείξτε αμοιβαία κατανόηση και δώστε χρόνο στην γνωριμία σας μέχρι να βρείτε την μέση οδό!

Στην δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά. Στον χώρο εργασίας σας θα υπάρχει θετική ενέργεια και αλληλεγγύη. Ίσως να δεχτείτε κάποιες καλοπροαίρετες συστάσεις από ανώτερό σας. Μην αντιδράσετε αψυχολόγητα, αλλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αφομοιώσει τις πληροφορίες. Ενδεχομένως να χρειαστεί και σεις να καθοδηγήσετε κάποιον υφιστάμενό σας. Όλα αυτά καλό θα είναι να γίνουν σε ένα κλίμα θετικότητας. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι σε ανοδική εξέλιξη.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία πρόκειται να βρείτε μία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας δια μέσου γνωστού σας ανθρώπου. Αυτή η δουλειά θα σας ταιριάζει και θα έχετε τις δεξιότητες για να την κάνετε. Δείξτε επαγγελματισμό και σχετική ταπεινότητα. Θα είστε ευχαριστημένοι και οι άλλοι από εσάς!

Προσωπικό αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ]

Εάν αναζητάτε την αρμονία και την ηρεμία, αυτόν το μήνα θα τις έχετε άφθονες! Σε σημείο που ίσως να σας λείψει λίγο η… περιπέτεια!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε μία γαλήνια περίοδο. Θα ασχοληθείτε μαζί για την διακόσμηση του χώρου σας και γενικότερα για την αισθητική του. Κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν σε αυτόν τον τομέα θα σας ικανοποιήσουν και τους δύο. Ταυτόχρονα θα έρθετε πιο κοντά αισθησιακά και ερωτικά. Ίσως να δοκιμάσετε κάποιες αλλαγές επάνω σας, όπως νέο χτένισμα, ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, ένα καινούργιο άρωμα κτλ. Κάποιοι-ες ανύπαντροι-ες θα σχεδιάσετε τον μελλοντικό γάμο σας.

Εάν έχετε χωρίσει, είναι πιθανόν να σας φέρει κοντά το αισθαντικό κομμάτι της σχέσης σας! Έτσι δεν είναι απίθανο να βρεθείτε μαζί σαρκικά χωρίς απαραίτητα να αποφασίσετε για την επανασύνδεση. Πολλά θα κριθούν από τα συναισθήματα που έχετε ο-η ένας-μία για την-τον άλλη-ον. Όπως κι από τις μικρές όμως σημαντικές αλλαγές που θα δείξετε μεταξύ σας. Αυτές οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν και τους δύο να κατανοήσετε εάν θα είστε και πάλι μαζί, ή εάν θα προχωρήσετε ξεχωριστά τις ζωές σας.

Στην εργασία σας θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Το κλίμα στον χώρο της δουλειάς σας θα αποπνέει εμπιστοσύνη.  Τα χρήματα θα σας έρχονται απρόσκοπτα. Συγκεντρωθείτε στο έργο σας για να υποστηρίξετε επιπλέον αυτήν την καλή επαγγελματική περίοδο.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο με ευχάριστο περιβάλλον και αντικείμενο της αρεσκείας σας. Είναι πιθανόν να περάσετε με επιτυχία έναν διαγωνισμό ή μία συνέντευξη. Ο χώρος που θα εργαστείτε ενδέχεται να έχει σχέση με την αισθητική, την ένδυση, την διακόσμηση, την υγεία, τις εναλλακτικές θεραπείες, κτλ. , χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο που ανταποκρίνεται στις γνώσεις και στις δεξιότητές σας. Επίσης θα έχετε καλές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Θα δεχτείτε την υποστήριξη από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε η σχέση σας μαζί τους είναι επαγγελματική είτε προσωπική. Καλό θα είναι να αναγνωρίσετε την αξία τους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας αν είστε ο κύριος της σχέσης, θα έχετε την κατανόηση και την αλληλεγγύη της συζύγου ή συντρόφου σας. Παρόλα αυτά τούτο δεν σημαίνει πως είναι ακούραστη. Ασφαλώς χρειάζεται να εκτιμάτε την καλή της συμπεριφορά και να την ξεκουράζετε με την πρώτη ευκαιρία, ή να την ανταμείβετε με ωραίες ιδέες για κοινές ευχάριστες δραστηριότητες.

Αν στον δεσμό ή στον γάμο σας είστε η κυρία, φροντίστε να μην περιμένετε από τον σύζυγο ή σύντροφό σας να δείξει αμέριστη κατανόηση και υπομονή σε μία πιο φορτωμένη περίοδο της ζωής σας. Γι αυτό θα χρειαστεί να κάνετε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σας στον ελεύθερο χρόνο σας υπέρ του ανθρώπου σας. Εναλλακτικά δώστε του ένα χρονοδιάγραμμα του φορτωμένου προγράμματός σας και ζητήστε την κατανόησή του. Αλλιώς θα εκλάβει την απουσία σας ως αδιαφορία.

Οι χωρισμένοι-ες καλό θα είναι, πριν προσπαθήσετε για μία επανασύνδεση, να αναλογιστείτε εάν πραγματικά θα έχει νόημα. Αυτό γιατί εφόσον ο χωρισμός σας οφείλετε σε ασυμφωνία χαρακτήρων ή στην μέτρια μεταξύ σας επικοινωνία, τότε θα χρειαστεί δουλειά για να αλλάξει αυτό. Στην περίπτωση που παρά τα αμοιβαία συναισθήματά σας, «βαριέστε» τόσο εσείς  όσο και η-ο άλλη-ος να προσπαθήσετε, καλύτερα να παραμείνετε απομακρυσμένοι και να αφήσετε ελεύθερη την θέση δίπλα σας για ένα πιο συμβατό ταίρι στο μέλλον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με φιλότιμο χαρακτήρα, που θα είναι έτοιμη-ος να κάνει μικρότερες ή μεγαλύτερες θυσίες για εσάς! Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας βάλει σε πειρασμό να «χρησιμοποιήσετε» αυτό το άτομο. Κάντε κι εσείς πράγματα, ώστε να υπάρχει μία αμοιβαιότητα και να μην τίθεται θέμα συναισθηματικής «εκμετάλλευσης».

Στην εργασία σας θα έχετε την υποστήριξη συνεργατών ή συναδέλφων που σας εκτιμούν. Προσέξτε αυτό να μην σας… κακομάθει, αλλά τουναντίον να σας κάνει πιο φιλότιμους! Η ίδια η δουλειά σας θα είναι σε καλή πορεία. Ο μισθός ή τα κέρδη σας θα είναι σταθερά και με ανοδική τάση.

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα βρείτε μία μέσω των γνωστών σας ή μέσω προηγούμενων συναδέλφων σας, οι οποίοι σας εκτιμούν. Διαφαίνεται ότι θα εργαστείτε περίπου στο ίδιο αντικείμενο που κάνατε και πριν και είστε εξαιρετικοί! Θα αμείβεστε καλά.

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Θα ξεκινήσουν πράγματα που θα σας αρέσουν και θα σας ταιριάζουν. Ίσως η διατήρησή τους να μην είναι αυτονόητη, αλλά να απαιτεί την στοιχειώδη έστω διεκδίκησή σας.

Ο δεσμός ή ο γάμος σας θα περάσει μία γαλήνια περίοδο. Μαζί με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα απασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, όπου θα υπάρχει τάξη και νοικοκυροσύνη. Θα απολαμβάνετε την αγάπη σας και το όμορφο περιβάλλον σας. Μην χαλαρώνετε όμως υπερβολικά και προκαλέστε κι οι δύο σας μικρές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι ανύπαντροι κι οι ανύπαντρες θα μιλήστε για τον μελλοντικό σας γάμο.

Εάν έχετε χωρίσει, θα είναι ζήτημα χρόνου να έχετε την ευκαιρία σας για επανασύνδεση. Διαφαίνεται ωσάν ο χωρισμός σας να έγινε με τρόπο… πολιτισμένο, ενδεχομένως για ασαφείς λόγους. Όμως δουλεύτηκε μέσα και στους δύο σας στην διάρκεια της απομάκρυνσης, ώστε να έχετε καταλάβει πλέον το πόσο λείπει ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ον. Η ευκαιρία να είστε και πάλι μαζί θα σας έρθει σύντομα με την βοήθεια της συμπαντικής μέριμνας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον κύκλο των γνωστών ή των φίλων σας, με άτομο που θα σας συστήσουν. Θα υπάρξει χημεία και συμπάθεια, αλλά οι κινήσεις θα είναι κάπως αργές και σε λανθάνουσα μορφή. Τούτο όμως θα εξασφαλίσει την καλύτερη γνωριμία ανάμεσά σας, προτού μιλήστε για ερωτικά συναισθήματα. Αφήστε την εξέλιξη να κυλλά με τον ρυθμό της.

Στην δουλειά σας θα έχετε αυξημένα κέρδη ή αύξηση του μισθού ή των χρηματικών προνομίων σας! Αυτό θα είναι συνέπεια της καλής πορείας της εργασίας σας, αλλά και της προσωπικής σας αξιολόγησης από τους προϊσταμένους, ή από τους πελάτες σας, αν είστε εσείς ο-η εργοδότης-ρια.

Όσοι ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα προσληφθείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο, από τον οποίο ήδη περιμένετε κάποια απάντηση, έχοντας κάνει την προσέγγισή σας. Εναλλακτικά θα μάθετε για το ξεκίνημα μίας δουλειάς, για την οποία είχατε αόριστες πληροφορίες και θα την προσεγγίσετε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε επιτυχία και θα πληρώνετε καλά!

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Θα ηρεμήσετε και θα χαλαρώσετε σχετικά με τις δουλειές σας και τις διάφορες κοινωνικές σχέσεις σας. Τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους, ακόμη κι αν αυτό σας κοστίσει μικρές απώλειες.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να έρθει ισορροπία, ή να συνεχιστεί, εάν αυτή υπήρχε και πριν. Οι διάφορες δουλειές που κάνετε είναι καλά μοιρασμένες μεταξύ σας και δεν υπάρχουν λόγοι για εντάσεις. Αυτή η αρμονική κατάσταση θα επιφέρει κι επιπλέον πρόοδο στον δεσμό ή στον γάμο σας τόσο στο προσωπικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Οι ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για γάμο.

Αν έχετε χωρίσει, ίσως ένα μικρό πείσμα να σας κρατά ακόμη σε απομάκρυνση, παρότι και οι δύο σας έχετε μετανιώσει για την απόφασή σας να χωρίσετε. Ενδεχομένως ο-η ένας-μία να έχει μεγάλες προσδοκίες από την-τον άλλη-ον και να περιμένει ότι θα τον-την διεκδικήσει. Τελικά αυτό το θέμα θα λυθεί μέσα από μία σχεδόν αμοιβαία και συγχρονισμένη κίνηση! Έχετε αρκετό πάθος μεταξύ σας και αγάπη, αλλά θα χρειαστεί να γίνετε κι οι δύο σας λίγο πιο υπομονετικοί-ες με τον χαρακτήρα της-του άλλου-ης. Μην κουνάτε ο ένας το δάχτυλο στον άλλον!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα πέσετε σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα! Αυτό θα είναι συναρπαστικό και για εσάς και για την-τον άλλη-ον, αφού διαφαίνεται να είναι αμοιβαίο. Παρόλα αυτά εάν θέλετε αυτός ο έρωτας να εξελιχθεί σε σχέση, θα πρέπει να είστε κι οι δύο σας προσεκτικοί στα επαναλαμβανόμενα λάθη σας, ίσως με το σκεπτικό πως ο έρωτας τα συγχωρεί όλα. Γιατί αν δεν προσέχετε, ενδέχεται να έρθει μία γρήγορη απογοήτευση.

Η δουλειά σας θα είναι ένας δυνατός τομέας για εσάς. Θα είστε δημιουργικοί και αποδοτικοί. Αν ασχολείστε με κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, ή με ένα επάγγελμα που έχει δημόσια προβολή, θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κοντά σας θα υπάρχει ένας ή και περισσότεροι καλοί συνεργάτες. Θα βγάλετε αρκετά χρήματα και θα είστε δυνατοί οικονομικά.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία θα σας υποδεχτεί ένας χώρος που θα καλύπτει τις ψυχικές σας ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας. Εάν το επιτρέπει η φύση αυτής της δουλειάς, θα έχετε προβολή. Θα πιστέψουν σε εσάς και θα σας υποστηρίξουν! Θα είστε απόλυτα καλυμμένοι από οικονομικής πλευράς.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u