Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2018


Προσωπικός αριθμός :

Βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό, εάν προσθέσουμε ένα – ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησης μας. Πχ : εάν κάποιος είναι γεννημένος στη 1/9/2018, τότε προσθέτουμε : 1+9+2+0+1+8= 21, συνεχίζουμε : 2+1=3, οπότε ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 3 . Ο προσωπικός αριθμός είναι πάντα μονοψήφιος, οπότε έχουμε συνολικά εννέα προσωπικούς αριθμούς, όσοι και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Όπως το ζώδιο στην Αστρολογία, έτσι και ο προσωπικός αριθμός στην Αριθμολογία, μας δίνει στοιχεία τόσο για την προσωπικότητα του ατόμου, όσο και για το πεπρωμένο του. Παρακάτω ακολουθούν αριθμολογικές προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς, για το μήνα Σεπτέμβριο του 2018.

Προσωπικός αριθμός 1 :

Δίνετε όλη σας τη ενέργεια και την προσοχή στην οργάνωση και την τάξη της καθημερινότητας σας. Κινδυνεύετε έτσι να παρεξηγηθείτε από τον άνθρωπο σας για αδιαφορία προς το πρόσωπο του. Ασχολείστε με φακέλους, με email , με συρτάρια γεμάτα χαρτιά και έχετε υιοθετήσει ένα ύφος διπλωματικού εκπροσώπου! Ο σύντροφος ή η σύντροφός σας αναρωτιούνται, πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκατε ερωτικά. Και δεν είναι καθόλου απίθανο να σκεφτούν ότι έχετε δημιουργήσει παράλληλη σχέση. Αν δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και σας έχει βγει τόσο έντονα η ανάγκη για οργάνωση, τουλάχιστον ζητήστε από τον άνθρωπο σας να βοηθήσει σε κάτι, ώστε να μην νιώθει αποκομμένος και δημιουργεί στο μυαλό του σενάρια! Για τους ελεύθερους του αριθμού, προβλέπεται καινούργια γνωριμία σε χώρο όπου επικρατεί η τάξη και η οργάνωση!

Προσωπικός αριθμός 2 :

Όπου γάμος και χαρά…. Θα μπορούσατε να βρίσκεστε εκεί, αυτό το μήνα! Σας καλούν  σε γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, γιορτές, εγκαίνια και άλλα μυστήρια ή κοινωνικές συνάξεις. Βρίσκεστε συχνά με κόσμο, ενώ η προσωπική σας γοητεία δεν περνά απαρατήρητη. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αρκετές κατακτήσεις, κάτι που θα προκαλέσει τη ζήλια του ή της συντρόφου σας. Αν είστε ελεύθεροι πιθανόν να χαθείτε μέσα στις πολλές επιλογές, αλλά περισσότερο η προσοχή σας θα εστιάσει σε άτομο, που θα σας κερδίσει με την εξυπνάδα του και τους ευγενικούς του τρόπους. Η δουλειά σας είναι κάπως απαιτητική αυτό το μήνα, ενώ όσοι βρείτε τώρα εργασία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο σεμινάριο πριν ξεκινήσετε. Χρήματα προκύπτουν κι από πηγές, που δεν το περιμένατε. Ενώ ενδείκνυται να δοκιμάσετε την τύχη σας, αγοράζοντας ένα λαχείο.

Προσωπικός αριθμός 3 :

Ο ” γρανιτένιος ” αριθμός σας βάλλεται από τα κύματα καρμικών δυνάμεων! Ένα πρόσωπο, από το πουθενά, εισβάλει στη ζωή σας και φέρνει αναταράξεις! Μπορεί να είναι ένας θαυμαστής ή μια θαυμάστρια, ίσως ένας μακρινός συγγενής, που είχατε μόνο ακουστά, κάποιος νέος συνάδελφος στη δουλειά ή ο δάσκαλος στο καινούργιο σεμινάριο που παρακολουθείτε. Το πρόσωπο αυτό έρχεται για να εξισορροπήσει καρμικά χρέη. Η αυστηρή ζωή σας αναστατώνεται και σεις νιώθετε άβολα. Η διαφορά στη συμπεριφορά σας γίνεται αντιληπτή από το ταίρι σας, που αναρωτιέται τι συμβαίνει. Καλείστε να παρεκκλίνετε κάπως από την ευθεία, που αρέσκεστε να βασίζεται. Άραγε θα αφεθείτε στην πρόκληση αυτή, που σας φέρνει η ζωή; Θα δεχθείτε το πρόσωπο αυτό, με το καρμικό ” δώρο ” που έχει για σας; Ή θα συμφωνήσετε με το Γάλλο υπαρξιακό φιλόσοφο Ζαν – Πωλ Σαρτρ ότι ” η κόλαση είναι οι άλλοι ” ;

Προσωπικός αριθμός 4 :

Το καλοκαίρι κάψατε καρδιές! Η γοητεία και το πλούσιο ταμπεραμέντο που έχετε, έκαναν πολλά μάτια να δακρύσουν από έρωτα. Όμως τώρα ο παιχνιδιάρης φτερωτός θεός, ξεκάθαρα στοχεύει εσάς με τα βέλη του! Πέφτετε θύμα του έρωτα και ως άλλος δον Κιχώτης παλεύετε με τους ανεμόμυλους του γοητευμένου μυαλού σας! Που κάποιος  ” Λανσελότος ” ή κάποια ” Δουλτσινέα ” σας έχει κλέψει! Στη δουλειά, αν και τα πάτε περίφημα, είστε αφηρημένοι. Χρειάζεται να διατηρήσετε τη συγκέντρωση και την προσοχή, που σας χαρακτηρίζουν, για να αποφύγετε άσκοπα λάθη. Τα οικονομικά είναι σε καλή μοίρα. Η αστείρευτη ενέργεια σας ωστόσο, περιορίζεται κυρίως στην κατάκτηση του προσώπου, που σας γοήτευσε, και μιλάτε ώρες με τον κολλητό ή την κολλητή σας γι’ αυτό.

Προσωπικός αριθμός 5 :

Αν σας αρέσει ο δρόμος στην έρημο, γιατί προτιμάτε τα δύσκολα στη ζωή, τώρα η ψυχή σας ποθεί την όαση! Κάποια τάση φυγής ή μια ανάγκη απόδρασης, σας βγάζει κάπως εκτός του πνεύματος αυτού του μήνα! Ενώ οι άλλοι οργανώνονται για να μπουν δυναμικά στη νέα σεζόν, εσείς βαδίζετε αργά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάνετε παρατεταμένες διακοπές και είναι πολύ πιθανό ένα αεροπορικό ταξίδι. Κοιτάτε από ψηλά τον κόσμο και σας φαίνεται ότι έχει πλάκα! Προτιμάτε να φλερτάρετε παρά να ξεκινήσετε σοβαρή γνωριμία. Αν είστε δεσμευμένοι ζητάτε από το ταίρι σας να σας καταλάβει, κι εκείνο προσπαθεί να συντονιστεί με τους ρυθμούς σας. Αν και δεν βάζετε τα χρήματα ως προτεραιότητα, τα ξοδεύετε με σύνεση. Προσοχή χρειάζεται ώστε τα έξοδα να είναι λιγότερα από τα έσοδα.

Προσωπικός αριθμός 6 :

Ακολουθείτε γυναικεία πρότυπα και έρχεστε αρκετά κοντά με τη μητέρα σας. Ακόμα και οι άντρες του αριθμού, υιοθετείτε προς το παρόν μια  συναισθηματική στάση ζωής. Τα εκφραστικά μάτια σας πιθανόν να ελευθερώσουν  αυτό το μήνα ρυάκια δακρύων, από την υπερευαισθησία σας. Αφοσιώνεστε με θρησκευτική προσήλωση στη δουλειά. Ο μήνας σας βρίσκει αρκετά δημιουργικούς και αποδοτικούς. Είστε τρυφεροί και συμπονετικοί με το ταίρι σας κι εκείνο σας ανταποδίδει το αληθινό σας ενδιαφέρον. Την  καλοσύνη ωστόσο και τη μέριμνα τη διαχέεται και στους ανθρώπους, που σας περιτριγυρίζουν. Αν αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στο αντίθετο φύλο, αυτό θα προκαλέσει ζήλια στον ή στην σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι ασκείτε γοητεία και αποκτάτε θαυμαστές. Καλό  θα ήταν ωστόσο εκτός  από την ευαίσθητη πλευρά σας, να τους δείξετε και την δυναμική. Στα οκονομικά βρίσκεστε σε καλή στιγμή και είστε γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Προσωπικός αριθμός 7 :

Ακολουθείτε αργούς ρυθμούς. Κυρίως θέλετε να καταπιάνεστε με τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Στην περίπτωση που κάτι πρέπει να γίνει, αλλά δεν σας αρέσει, το αντιμετωπίζετε ως αγγαρεία ή το αποφεύγετε. Ο ή η σύντροφος προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να σας ξεκουράσει. Ωστόσο εύχεται ταυτόχρονα να μη κρατήσει πολύ αυτή η φάση. Αν έχετε μπει σε καινούργια γνωριμία, το άλλο άτομο παραπονιέται ότι ανταλλάσσετε πολλά μηνύματα, χωρίς να είστε πρόθυμοι να το συναντήσετε. Ακούτε μουσική ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας και δεν σας κουνάει τίποτα. Χρειάζεται να βάλετε ένα όριο σ’ αυτήν τη νωχελική φάση που περνάτε και να ψάξετε το μέτρο ανάμεσα στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Στην εργασία χρειάζεται κάποια προσοχή, για να μην δώσετε λάθος εντυπώσεις. Τα οικονομικά επίσης χρειάζονται οργάνωση, καθότι έχετε την τάση να ξοδεύετε  χρήματα σε άσκοπες αγορές.

Προσωπικός αριθμός 8 :

Σας κυριεύει μια επιθυμία να βγάλετε πολλά χρήματα εδώ και τώρα. Αυτή η ορμή, σας οδηγεί να πάρετε ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις, που κάνετε, γιατί μπορεί να πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε! Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, τότε αγοράστε λαχεία με μέτρο και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εθιστεί σε τυχερά παιχνίδια. Όσοι ή όσες είστε σε δεσμό ή γάμο συζητάτε συχνά το οικονομικό θέμα του σπιτιού ή το δικό σας με τον ή την σύντροφό σας. Η ερωτική ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και η ερωτική διάθεση ανεβαίνει, όταν πάει καλά το οικονομικό! Οι ελεύθεροι θέλετε να φλερτάρετε, αλλά σκέφτεστε ότι κάτι τέτοιο θα σας αποσυντονίσει από τους οικονομικούς σας στόχους και το αφήνετε για αργότερα. Προσέξτε ωστόσο μήπως χάσετε έτσι έναν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο, που σας καλοκοιτάζει.

Προσωπικός αριθμός 9 :

Ο ψαγμένος αριθμός σας αφήνεται αυτό το μήνα στη θαλπωρή της ένωσης. Έφτασε οι ώρα να ενωθείτε με έναν άλλον άνθρωπο. Αν είστε ελεύθεροι μπαίνετε σε έναν δυνατό δεσμό, που θα αποδειχθεί σε μελλοντικό χρόνο. Αν ήδη βρίσκεστε σε δεσμό, η πρόταση γάμου ή συμβίωσης είναι ζήτημα ημερών. Αποχαιρετάτε την ελευθερία σας και αποδέχεστε τα γλυκά δεσμά της σύνδεσης με το άλλο σας μισό. Στην εργασία, είτε εργάζεστε, είτε ψάχνετε για δουλειά, ευνοούνται περισσότερο οι συνεργασίες και οι δουλειές που γίνονται ομαδικά. Τα οικονομικά είναι σε καλή μοίρα. Δέχεστε υποστήριξη από δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση που σας τύχει κάποια ανάγκη. Βέβαια από δω και στο εξής θα μοιράζεστε τα οικονομικά βάρη και με τον άνθρωπο σας. Οι συγγενείς και οι φίλοι χαίρονται πραγματικά με τις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u