Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2019


Προσωπικός αριθμός :

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Πριν τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο, θα κάνουμε μία υπενθύμιση πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Προσθέτουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς μας, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Πχ. αν κάποιος είναι γεννημένος στη 1/9/2019, προσθέτουμε : 1 + 9 + 2 + 0 + 1 + 9 = 22 = 2 + 2 = 4. Επομένως ο προσωπικός αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το 4. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας δίνουν σημαντικά στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα μας, όσο και για το πεπρωμένο μας. Ακολουθούν οι αριθμολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2019.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Ο μήνας θα είναι δυναμικός για τον αριθμό σας. Ξεκινώντας η νέα σεζόν, σας δίνει ευκαιρίες κι επιλογές, αρκεί να τις βάλετε σε μία τάξη, ώστε να μην χάσετε τους στόχους σας. Εστιάστε στα πράγματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Ίσως να χρειαστεί σε ορισμένες ευκαιρίες να πείτε «όχι», προκειμένου να εξοικονομήσετε την ενέργειά σας γι αυτά που πραγματικά θέλετε.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες, θα δεχτείτε ερωτική πρόταση από τρίτο άτομο, το οποίο πιθανόν ήδη να το γνωρίζετε. Αν και θα έχετε την τάση να πειραματιστείτε, σκεφτείτε εάν είναι κάτι που σας αγγίζει ή απλώς θέλετε να ζήσετε κάποια κρυφή εμπειρία. Εφόσον ισχύει το δεύτερο, καλύτερα να αποφύγετε μία τέτοια εμπλοκή. Ίσως αργότερα τα πράγματα να γίνου περίπλοκα, κι αυτό που θα ξεκινήσει ως παιχνίδι να εξελιχθεί σε πρόβλημα!

Κατά τ’ άλλα, τα ζευγάρια θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε μαζί και θα τρέχετε από δω κι από κει για κοινές δουλειές ή για τον απόηχο των διακοπών σας. Σε όσες βρίσκεστε σε δεσμό, είναι πολύ πιθανόν να σας γίνει πρόταση γάμου! Ωστόσο, χωρίς προκατάληψη, πρόταση γάμου ενδέχεται να προκύψει κι από ένα προξενιό.

Λίγη υπομονή θα χρειαστεί να κάνετε όσοι κι όσες περνάτε χωρισμό, ωστόσο θέλετε την επανασύνδεση. Θα γίνει προσέγγιση από την ή τον πρώην σας, αλλά ίσως με τρόπο που θα είναι διφορούμενος. Μπορεί να ξοδευτεί όλος ο μήνας μέχρι να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει από εσάς. Εάν ωστόσο πιστεύετε απόλυτα ότι τα περισσότερα λάθη γίνανε από τον άλλο κι όχι από εσάς, τότε αφήστε τον-την να σας διεκδικήσει μέχρι να γίνει ξεκάθαρος-η. Μην τον-την διευκολύνετε. Αυτό για να είναι πιο δίκαιη και σωστή η επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πιθανόν να μιλάτε ταυτόχρονα με περισσότερα από ένα άτομα και να μην εστιάζετε συγκεκριμένα κάπου το ενδιαφέρον σας. Αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην δημιουργία μίας σοβαρής γνωριμίας. Για να βάλετε τις σωστές βάσεις για να γίνει σχέση, θα χρειαστεί να στραφείτε αποκλειστικά στο άτομο που σας ενδιαφέρει περισσότερο, «θυσιάζοντας» τις άλλες σας επιλογές.

Όσον αφορά στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξα. Αρχικά θα γίνουν αλλαγές στην εργασία σας, που θα την εξελίξουν ευχάριστα και δυναμικά. Αποτέλεσμα θα είναι η πληρέστερη οικονομική σας κάλυψη. Αν όμως ορισμένοι θέλετε να αλλάξετε εργασία, θα βρείτε κάτι πραγματικά καλύτερο, για το οποίο θα αξίζει τον κόπο να πάρετε το ρίσκο σας. Μερικοί ενδέχεται να αναλάβετε νέες αρμοδιότητες μέσα στη δουλειά σας, οι οποίες θα σας δώσουν καινούρια κίνητρα και θα ανεβάσουν το κασέ σας.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα σας απορροφήσει κάποιος χώρος, στον οποίο θα χρειαστεί το πτυχίο ή η προϋπηρεσία σας. Για τους περισσότερους ισχύει να βρείτε δουλειά σε σχέση με κόσμο, νέο ή πιο ώριμο, και αναλόγως των προσόντων σας,  όπως σε επαγγέλματα υγείας, σε κλάδους εκπαίδευσης, ως δημοσιογράφοι και γενικά σε ειδικότητες γύρω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε τηλεφωνικό κέντρο, σε χώρους εστίασης κτλ. Εάν ξεκινάτε τώρα τα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα, θα βρεθείτε σε χώρο, οπού θα εργάζεστε και θα μαθαίνετε ταυτόχρονα.

Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Αυτόν το μήνα θα αντιμετωπίσετε κάποια δοκιμασία, από την οποία θα προκύψει στο τέλος κάτι καλό. Θα χρειαστεί να δείτε με ματιά στο μέλλον αυτό που θα γίνει, γιατί, ενώ μπορεί να σας προβληματίσει προσωρινά, μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει. Αν αντιμετωπίζετε κάποια δυσμενή κατάσταση στη δουλειά σας, και έχετε σκεφτεί να την σταματήσετε, μπορεί στο τώρα να σας δοθεί η κατάλληλη αφορμή. Αυτό ενδέχεται να σας προβληματίσει ή να σας στενοχωρήσει για συναισθηματικούς λόγους, ιδίως αν εργαστήκατε εκεί για αρκετό καιρό. Όμως παρακάτω, μάλλον θα διαπιστώσετε πως ότι έγινε, έγινε για το καλό σας, επειδή θα πάτε σε μία καινούρια δουλειά με καλύτερες συνθήκες εργασίας και αυξημένες οικονομικές απολαβές!

Ορισμένοι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιο προσωρινό εμπόδιο στην εργασία σας, που με λίγη υπομονή προς το τέλος του μήνα θα ξεπεραστεί. Κατόπιν η δουλειά σας θα πάρει ξανά την ανιούσα πορεία. Εννοείται ότι η επαγγελματική σας εμπειρία είναι επαρκής, ώστε να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα προσωρινό επαγγελματικό πρόβλημα κι ανάμεσα σε μία μόνιμη προβληματική κατάσταση, που αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο.

Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα καθυστερήσετε κάπως να λάβετε μία απάντηση που περιμένετε. Μάλλον θα την πάρετε από τα μέσα του μήνα και μετά και θα είναι θετική! Ωστόσο καλύτερο θα είναι να κάνετε υπομονή, παρά να εξαντλήσετε την ενέργειά σας στο να ψάχνετε κάθε μέρα κάτι καινούριο. Με την εγκαρτέρηση θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί θα πάτε τελικά σε κάτι καλό που θα σας αρέσει.

Οι δοκιμασίες θα προκύψουν σε κάποιους-ες και στον προσωπικό σας τομέα. Αν είστε σε γάμο ή σε δεσμό, ενδέχεται να υπάρξει ψυχρότητα ή προσωρινή απομάκρυνση. Αυτό θα σας προβληματίσει, αλλά θα χρειαστεί να το «αξιοποιήσετε» εποικοδομητικά για τη σχέση με το ταίρι σας. Είναι βαθύτερες οι αιτίες που σας οδήγησαν εδώ; Προβλήματα που τα παραβλέπατε, για να μην διαταραχτεί μία ψευδής ηρεμία και τώρα ξεβράζονται όλα μαζί; Ή απλά κάνετε πείσματα μεταξύ σας και ναζάκια; Ασχοληθείτε αυτήν τη φορά με τη σχέση σας, κι αναλόγως αυτού που θα καταλάβετε, ξεκινήστε να θεραπεύετε το πρόβλημα. Αν τα βρείτε σκούρα τα πράγματα μην προτρέξετε, συμβουλευτείτε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, ειδικό ή καλό φίλο σας. Όταν όλα τελειώσουν θα παραδεχτείτε ότι αυτή η ταλαιπωρία άξιζε τον κόπο, γιατί η σχέση με τον άνθρωπό σας θα γίνει πιο αληθινή!

Όσοι κι όσες είστε χωρισμένοι-ες, αλλά τρέφετε ακόμη συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, θα έχετε μία ευκαιρία επανασύνδεσης, η οποία θα γίνει με αργούς ρυθμούς. Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω! Αυτό θα οδηγήσει τελικά στην επιτυχία προς το τέλος του μήνα ή ακόμη και τον επόμενο. Το λάθος θα είναι να χάσετε την ψυχραιμία σας και να πιέσετε τα πράγματα ή να εκνευριστείτε. Αν γίνει κάτι τέτοιο κινδυνεύετε να χάσετε το παιχνίδι!

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπονται μία ή και δύο αποτυχημένες γνωριμίες με λάθος άτομα. Καλύτερα να μην ψάχνεστε για σχέση, αλλά να αφήσετε το σύμπαν να σας φέρει μπροστά σας το καλύτερο άτομο για εσάς! Αν λειτουργήσετε έτσι, αυθόρμητα και χωρίς πίεση, θα προκύψει μία καλή γνωριμία στο δεύτερο μισό του μήνα. Έπειτα καλείστε να κρατήσετε αυτό το άτομα που θα έρθει στη ζωή σας μέσα από την ειλικρινή και υπεύθυνη συμπεριφορά σας.

Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Όλοι όσοι σας ξέρουν, θα απορούν αυτόν το μήνα μαζί σας. Αλλά ενδέχεται κι εσείς οι ίδιοι να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Ο αριθμός σας είναι συνήθως άκαμπτος και οργανωτικός, ενώ ξαφνικά θα γίνετε ίσως ένας γλυκός άντρας ή μία καλοσυνάτη γυναίκα, που θα ξεχνάει το ένα και το άλλο. Αυτή η αλλαγή σας θα οφείλεται σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα τύχει στο δρόμο σας! Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και κεραυνοβοληθείτε από τον έρωτα για μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, θα παρουσιάσετε τα εξής συμπτώματα : α) ανασφάλειες για το αν ο άλλος ή η άλλη σας θέλει πραγματικά. β) Ονειροπόληση για την επόμενη συνάντησή σας. γ) Τάση να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, από οικονομικής, επαγγελματικής, συναισθηματικής κτλ. απόψεως. δ) Υπερβολική εκδήλωση ενδιαφέροντος πχ. πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα μέσα στην μέρα ή τη νύχτα κτλ. ε) Αθώα ή όχι ψέματα προκειμένου ο άλλος ή η άλλη να ασχολείται συνέχεια μαζί σας. Και τα παρόμοια. Μετά από όλα αυτά, καλώς ήλθατε στον κόσμο των ερωτευμένων! Βέβαια ο έρωτάς σας, έχει καλούς οιωνούς για το μέλλον.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα χωριστείτε σε δύο κατηγορίες! Σε εκείνους-ες, που θα ξυπνήσετε ένα πρωί του Σεπτέμβρη και θα νιώσετε έναν αναζωπυρωμένο έρωτα για το ταίρι σας, και σε εκείνους-ες που θα νιώσετε έναν έρωτα για κάποιο τρίτο άτομο, δυνατό, ώστε να σας οδηγήσει ίσως για πρώτη φορά στην απιστία! Θα ήταν ευχής έργον να συμβεί το πρώτο, αλλά επειδή στην ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, για κάποιον λόγο μπορεί να συμβεί το δεύτερο. Αν ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία, τότε φροντίστε να μην διαταράξετε την ηρεμία στη σχέση με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται ο καινούριος έρωτας να αποδειχθεί λίγο παρακάτω μία ψευδαίσθηση και ο ή η σύντροφός σας ο μόνος σας τελικά αληθινός έρωτας!

Σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρισμένα ζευγάρια θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να είστε χώρια και θα πέσετε σύντομα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Αρκεί να υπάρχει και η ανάλογη αποφασιστικότητα για αμοιβαίες βελτιώσεις, ώστε να διατηρηθεί σταθερά η επανασύνδεση.

Στον επαγγελματικό σας τομέα όσοι κατ’ αρχάς ψάχνετε για εργασία, θα βρεθείτε στην δουλειά που αγαπάτε! Αν είστε καλλιτέχνες, θα σας γίνει μία δυνατή επαγγελματική πρόταση ή κάποιος θα σας ανακαλύψει και θα σας δώσει μία καλή ευκαιρία, ώστε να σας γνωρίσει το κοινό. Γενικότερα σε όποια δουλειά και να εργαστείτε, ανεξάρτητα από την ειδικότητά σας, θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Το οικονομικό σας θα αρχίσει να σταθεροποιείται.

Όσοι ήδη εργάζεστε θα έχετε άνοδο στην δουλειά σας και ταυτόχρονα θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σας. Αρκετοί που είχατε κάπως χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα νιώσετε την επιβεβαίωση της αξίας σας και θα κατανοήσετε ότι αξίζετε, ανεξάρτητα αν κάποτε η εργασία σας είναι στα πάνω της και κάποτε στα κάτω της. Το οικονομικό σας θα ανέβει. Επίσης υπάρχουν πιθανότητες να δεχτείτε πρόταση για προαγωγή ή να είστε υποψήφιοι για μία ανώτερη θέση.

Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Μερικές φορές, όχι μόνο ο αριθμός σας, αλλά κι άλλοι αριθμοί, θέλετε να ωραιοποιείτε τα πράγματα, γιατί δεν αντέχετε την σκληρή αλήθεια. Αυτόν το μήνα ωστόσο το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά θα είναι η ειλικρίνεια, ακόμη κι αν η πραγματικότητα έχει πικρό όνομα. Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό ήρθε η ώρα να πείτε ή να ακούσετε από το ταίρι σας κάποια πράγματα με το  όνομά τους. Η ωραιοποίηση δεν εξυπηρετεί πλέον και πιθανόν να οδηγεί σε βαθύτερο χάσμα. Αν αυτή η στιγμή σας αγχώνει, βοηθητικά μπορείτε να πάρετε δύναμη με την σκέψη, ότι η αλήθεια είναι συνώνυμο της υπευθυνότητας. Με το να συνεχίζετε να την αποφεύγετε στο όνομα της ηρεμίας, ενδέχεται άθελά σας  να βάζετε τη βάση ενός ξαφνικού χωρισμού, ή να δημιουργείτε τις προϋποθέσεις μίας εξωσυζυγικής σχέσης.

Παρόλα αυτά, εκείνο που θα κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε. Ή αντίστοιχα ο τρόπος που θα σας μιλήσει το ταίρι σας. Η μετριοπάθεια είναι η καλύτερη λύση. Μην γίνεστε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος υπερβολικοί. Εκφράσεις του τύπου : « δεν πάει άλλο » ή « τι άλλο θέλεις πια;» δεν βοηθούν. Αντιθέτως εκφράσεις όπως :  « όλα διορθώνονται» ή « μου αρκεί που το κατάλαβες», δίνουν αέρα στη σχέση και «πιάνουν» εσάς ή το ταίρι σας στο φιλότιμο!

Αντίστοιχο τρόπο προσέγγισης θα προτείναμε και στα χωρισμένα ζευγάρια, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία της επανασύνδεσης. Και θα την έχετε, όσοι-ες τρέφετε ακόμη συναισθήματα για την-τον πρώην σας! Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες από την άλλη θα πέσετε πάνω σε μία μάλλον ιδιαίτερη περίπτωση! Θα γνωρίσετε ένα άτομο, που θα σας μιλήσει ειλικρινά για τις σκέψεις του για σας, αρκετά σύντομα. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας σοκάρει και να σας δημιουργήσει την αίσθηση πως έχετε να κάνετε με ένα παράξενο άτομο. Ωστόσο δώστε του χρόνο και μείνετε μετριοπαθείς! Μην βιαστείτε να αποκλείσετε αυτό το άτομο, γιατί ίσως αργότερα να σας προκαλέσει δυνατά συναισθήματα και να το αγαπήσετε!

Όσοι εργάζεστε, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά σας και θα έχετε ανεβασμένες οικονομικές αποδοχές. Ευνοημένοι εξαιρετικά θα είστε όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα, τα οποία εμπεριέχουν ταξίδια ή γενικά μετακινήσεις. Επίσης τα επαγγέλματα που χρειάζονται την διαίσθησή σας, θα είναι σε καλή μοίρα, όπως τα διάφορα καλλιτεχνικά, όσα έχουν να κάνουν με έρευνα ή διερεύνηση, τα σχετικά με διόραση και προβλέψεις κτλ.

Εάν αναζητάτε εργασία, πρόκειται να  σας υποδεχτούν σε χώρο, όπου πιθανόν να σας έχουν υποσχεθεί μία καλή θέση από πιο νωρίς. Επίσης αξίζει να πούμε ότι ο συνδυασμός καλής τύχης και διαίσθησης, θα σας οδηγήσει στην ιδανική για το παρόν σας, και ίσως και για το μέλλον σας, εργασία.

Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Ίσως είχατε καιρό να νιώσετε ισορροπημένοι μέσα σας και οργανωμένοι εξωτερικά. Αυτή η στιγμή έφτασε για σας, τούτον το μήνα. Αρχικά θα δείτε μία ξεκάθαρη άνοδο στα οικονομικά σας. Εμπόδια και περιορισμοί, που ενδεχομένως να είχατε αντιμετωπίσει, θα παραμερίσουνε στην άκρη. Η εργασία σας θα ανέβει! Πιθανόν μία γυναίκα να παίξει δυναμικό ρόλο στην πρόοδο της δουλειά σας, ασχέτως του δικού σας φύλου. Θα σα έρθουν λεφτά! Επίσης αν υπάρχουν χρήματα, που σας ανήκουν και δεν τα έχετε λάβει ως τώρα, θα  ξεμπλοκάρουν και θα δικαιωθείτε παίρνοντας τα λεφτά σας.

Ορισμένοι, που είστε επιχειρηματίες, ενδέχεται να κάνετε μία καλή συνεργασία ή κάποια έξυπνη συγχώνευση, που θα ενισχύσει το επαγγελματικό μέλλον, το δικό σας και των υπαλλήλων σας. Καλά τα νέα και για όσους δεν εργάζεστε, αλλά ψάχνετε για δουλειά. Μία γυναίκα, χωρίς να αποκλείεται και ένας άντρας, θα σας βοηθήσει να βρείτε μία καλώς αμειβόμενη εργασία. Η εργασία αυτή θα είναι καλή και αξιοπρεπής, ενώ ενδέχεται να μην είναι αυτή που ονειρεύεστε. Ωστόσο το μεγάλο της πλεονέκτημα θα είναι το ικανοποιητικό οικονομικό που θα λαμβάνετε.

Στην προσωπική σας ζωή οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες προβλέπεται αντίστοιχα να γνωρίσετε μία ευκατάστατη γυναίκα ή έναν ευκατάστατο άντρα. Αυτό, χωρίς να σας δημιουργήσει ενοχές, θα χρειαστεί να μπει σε δεύτερη μοίρα και κυρίως να εστιάσετε στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Αν σας καλύπτει βασικά ως προσωπικότητα αυτή η γυναίκα ή αυτός ο άντρας, τότε αξίζει τον κόπο να προχωρήσετε μαζί της-του σε σχέση.

Τα ζευγάρια σε γάμο ή σε δεσμό, θα διαχειριστείτε μαζί και με επιτυχία διάφορα κοινά οικονομικά θέματα. Η «συνεργασία» σας θα πάει περίφημα και θα έχετε συνεννόηση και σύμπνοια. Επίσης, θα έρθετε κοντά κι ως προς το αισθησιακό κομμάτι. Εν τω μεταξύ δεν αποκλείεται κάποιος παλιός δεσμός ή φλερτ δικό σας ή του-της συντρόφου σας να σας θυμηθεί και να πάρει τηλέφωνο. Ίσως να του-της δώσετε λίγο το χρόνο σας, αλλά θα προβληματιστείτε για το εάν πραγματικά θέλετε να μπείτε σε μία παράλληλη κατάσταση. Αυτό το δίλλημα ενδέχεται να σας απασχολήσει όλον το μήνα, μέχρι να αποφασίσετε, αν τελικά θα ενδώσετε ή όχι στην πρόκληση από το παρελθόν.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες που κατά βάθος θέλετε να τα ξαναβρείτε με την-τον πρώην σας, θα έχετε μία τέτοια ευκαιρία. Αυτό που θα χρειαστείτε, ώστε να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, είναι η υπομονή και η διαίσθηση σας. Θα πρέπει ίσως να μαντεύετε τι σκέφτεται ή τι θέλει η άλλη πλευρά, γιατί τόσο εσείς, όσο και ο άλλος ή η άλλη, από φόβο μήπως πληγωθείτε, θα κάνετε μικρά-μικρά και δειλά βήματα.

Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Ένας αλλόκοτος μήνας σας υποδέχεται, αφού οι περισσότεροι του αριθμού σας θα  πάτε κόντρα στο σύνηθες. Αυτό εξηγείται με τη λογική του Σεπτεμβρίου ως εναρκτήριου μήνα για τη νέα χειμερινή σεζόν, για τους άλλους αριθμούς, ενώ για τον δικό σας ενδέχεται να είναι μήνας λήξης. Κάτι στη ζωή σας, που δεν προχωράει άλλο, θα τελειώσει, χωρίς αυτό να αποτελεί απαραίτητα  ατυχία. Και επειδή διαθέτετε πλούσια φαντασία, φανταστείτε ποιό μπορεί να είναι αυτό.

Η πρόβλεψη για τον αριθμό σας μοιάζει με την φωτογραφία, που μπορούμε να την δούμε στην κανονική της κόπια, αλλά και στο αρνητικό της πάνω στο φιλμ. Ή το ένα ή το άλλο, θα γίνει σε σας. Αν βρίσκεστε σε έναν γάμο ή σε έναν δεσμό, που σας έχει κουράσει και τους δύο, επειδή χάθηκε από καιρό η επικοινωνία και η αμοιβαιότητα μεταξύ σας, μπορεί να προκύψει κάτι και η κατάσταση να αλλάξει προς το καλύτερο ή αντιθέτως να γίνει το κλικ για να χωρίσετε.  Αν συμβεί το πρώτο, θα σημαίνει το τέλος της δυσμενούς περιόδου. Αν συμβεί το δεύτερο, θα σημαίνει πως απελευθερώνεστε, ώστε να έρθουν στη ζωή σας νέες ευκαιρίες για ευτυχία στο μέλλον.

Όσοι-ες είστε χωρισμένοι-ες, κατά αντιστοιχία, θα επικοινωνήσετε με την ή τον πρώην σας. Αυτό μπορεί να γίνει με δική σας πρωτοβουλία ή με πρωτοβουλία του άλλου. Στους περισσότερους υπάρχουν δυνατά συναισθήματα, αλλά δεν υφίσταται η βεβαιότητα ότι θέλετε όντος να ξαναβρεθείτε μαζί. Έτσι θα τελειώσει η περίοδος της αβεβαιότητας, αλλά με τι τρόπο θα εξαρτηθεί από την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ίσως το σημαντικότερο είναι ότι θα ξέρετε πια προς τα πού να κοιτάξετε για το μέλλον σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βάλετε ένα στοπ στην μοναχικότητά σας, υποδεχόμενοι-ες τον νέο σας έρωτα. Στην αρχή θα βαδίσετε με κάπως αργούς ρυθμούς, αλλά λίγο παρακάτω θα ανεβάσετε ταχύτητα! Αν ωστόσο ορισμένοι-ες αντί για μεγαλύτερη ταχύτητα βάλετε ηθελημένα την όπισθεν, ίσως να ανακαλύψετε ότι τουλάχιστον για εδώ και τώρα, η καλύτερη φάση για σας είναι η μοναξιά.

Αυτοί που εργάζεστε, αλλά δεν είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες ή τις αποδοχές της δουλειάς σας, ή θα δείτε να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο, ή θα βρεθεί κάτι άλλο και θα φύγετε από κει που είσαστε. Με λίγα λόγια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα σταματήσετε να προβληματίζεστε για τα επαγγελματικά σας. Το οικονομικό σας επίσης θα ανέβει. Κάντε την σοφή επιλογή για να σας πάνε καλά τα πράγματα και τους επόμενους μήνες. Αν δεν είστε βέβαιοι για την απόφασή σας, μπορείτε να πάρετε τη γνώμη κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε.

Όσοι βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε μία δουλειά, που θα σας γεμίσει ελπίδα. Ίσως να σας ανακοινώσουν ότι θα ξεκινήσετε προς το τέλος του μήνα ή στις αρχές του άλλου. Δεν υπάρχει πρόβλημα σ’ αυτό. Μερικοί θα το δείτε μόνο ως νέο ξεκίνημα, και κάποιοι άλλοι και ως νέο ξεκίνημα αλλά και ως το τέλος της προηγούμενης «μποέμικης» ζωής σας. Οι τυχερότεροι από όλους θα εργαστείτε σε χώρο που δεν θα χρειάζεται να ακολουθείτε αυστηρούς κανόνες, θα μπορείτε να εκφράζεστε, και ίσως να ακολουθείτε πιο ευέλικτο ωράριο. Κάποιοι ακόμη πιο τυχεροί θα εργαστείτε κοντά σε έναν συμπονετικό εργοδότη ή προϊστάμενο! Αναγνωρίστε την καλοσύνη του και ανταποδώστε με το φιλότιμο  σας!

  Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ξεκινάει για σας ένας δυναμικός μήνας. Ταυτίζεται το ξεκίνημα της νέας χειμερινής σεζόν, με το προσωπικό σας άνοιγμα σε νέα πράγματα. Ο αριθμός σας, που συνήθως κινείται σε μία σφαίρα πνευματικότητας, πρόκειται να περάσει σε μία ρεαλιστική φάση και να ασχοληθείτε κατά συνέπεια με πρακτικά αλλά ίσως και συναρπαστικά πράγματα!

Όσοι κι όσες είστε παντρεμένοι-ες ή σε δεσμό και μέχρι τώρα υπήρξατε υπόδειγμα πίστης και αφοσίωσης, είναι πιθανόν να βρεθείτε μπροστά στην  πρόκληση να απιστήσετε απέναντι στην-στον σύζυγό ή σύντροφό σας. Ένα τρίτο άτομο θα σας ξεμυαλίσει και θα βγουν επιθυμίες και σκέψεις, που είχαν κοιμηθεί για καιρό μέσα σας. Μία πιθανή αλλαγή στην όλη συμπεριφορά σας, μάλλον θα προκαλέσει υποψίες και ζήλεια στο ταίρι σας. Ταυτόχρονα, επειδή δεν τα πάτε καλά με το να λέτε ψέματα, μπορεί να δώσετε την εντύπωση ότι κάτι κρύβετε. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε, αν πραγματικά είναι σημαντικό για σας να μπείτε στον «κίνδυνο» μιας παράλληλης σχέσης, ή αν είναι απλά ένα τόλμημα περιέργειας.

Από την άλλη, όσοι-ες δεν βρεθείτε ένα βήμα πριν την απιστία, ενδέχεται να φτάσετε ένα βήμα πριν την πρωτοτυπία με το ταίρι σας. Δηλαδή θα του-της ζητήσετε πράγματα, που δεν τα είχατε κατά νου ως τώρα, και πιθανόν να τα εμπνευστήκατε από κάτι που είδατε ή ακούσατε. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μία ψυχική διάθεση να ανανεώσετε τον ερωτισμό ή τον συναισθηματισμό σας. Ένα ιδιότυπο ερωτικό λεξιλόγιο, πρωτοβουλίες να εκπλήσσετε το ταίρι σας ευχάριστα αξιοποιώντας τη φαντασία σας κτλ. , είναι ίσως μερικά από τα νέα πράγματα που θα θελήσετε να δοκιμάσετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία με πολύ καλούς οιωνούς στο να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση. Ακόμα κι αν στην αρχή  σκεφτείτε «πονηρά», ότι δηλαδή τούτο είναι κάτι για να περάσετε προσωρινά τον χρόνο σας, μάλλον τελικά θα σας κερδίσει και θα το κρατήσετε στη ζωή σας. Και έτσι πιθανόν να καταρρίψετε το δόγμα που μιλάει για σχέσεις από μεγάλους έρωτες, ή για τον-την τέλεια σύντροφο που βρίσκετε κάπου στη γη και σας περιμένει.

Όσοι κι όσες έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε, εάν τελικά θα υπάρξει επανασύνδεση, αυτή μπορεί να γίνει προς το τέλος του μήνα. Εν τω μεταξύ θα μεσολαβήσουν επικοινωνίες και προσπάθειες, που δεν θα είναι ιδιαίτερα εύστοχες. Αλλά εκείνοι που είναι να είστε ξανά μαζί θα είστε. Οι υπόλοιποι-ες είναι πιθανόν πολύ σύντομα και αναπάντεχα να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα, ίσως όχι την πριγκίπισσα ή τον πρίγκιπα, αλλά μία ή έναν που θα σας αρέσει και θα σας θέλει πολύ!

Στα επαγγελματικά σας πεδία, σας περιμένουν αλλαγές κι εκπλήξεις. Ωστόσο , αξίζει να πούμε, πως οι πιο τυχεροί θα είστε όσοι δεν εργάζεστε, αλλά ψάχνετε για δουλειά. Θα βρείτε μία εργασία, που το βασικό της στοιχείο θα είναι πως θα την κρατήσετε για πολύ καιρό στη ζωή σας ή και για πάντα! Θα είναι μία δουλειά που θα σας κερδίσει από κάθε άποψη, ακόμη κι αν στην αρχή νομίζετε ότι θα παραμείνετε εκεί για λίγο.

Όσοι εργάζεστε, θα δείτε ευχάριστες αλλαγές μέσα στην δουλειά σας, που θα την ευνοήσουν για το παρόν και για το μέλλον. Ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα, από κάποια καινούρια αρμοδιότητα, που θα σας αναθέσουν, με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών σας. Ορισμένοι θα πάρετε προαγωγή, αναμενόμενη ή και ξαφνική. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν. Όσοι εργάζεστε σε δουλειές που εστιάζουν στην συγκέντρωση και στη λεπτομέρεια, όπως εξειδικευμένοι τεχνικοί, τεχνολόγοι κτλ , θα αποδειχθείτε εξαιρετικά ικανοί και θα αναγνωρίσουν τις ικανότητές σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Μερικές φορές σας αρέσει να επεμβαίνετε στο περιβάλλον σας, για να «διορθώσετε» πράγματα που θεωρείτε ότι αδικούν εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. ‘Άλλοτε έχετε το δίκιο με το μέρος σας κι άλλοτε ενδέχεται να κάνετε λάθος. Αυτόν το μήνα εσείς οι ίδιοι ή κάποιος άλλος θα προσπαθήσει να ασχοληθεί με τα δικά σας πεπραγμένα.

Όσοι κι όσες βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό, μάλλον θα δεχθείτε κριτική από τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Οι προθέσεις του-της θα είναι καλές. Παρόλα αυτά μπορεί να θεωρήσετε ότι καταπιέζεστε κι ότι ίσως θα προτιμούσατε έναν πιο συμπονετικό τρόπο επικοινωνίας από μεριάς του-της, για να σας πει τα λάθη σας. Για να σώσετε την κατάσταση, μην πέσετε στην παγίδα να δραματοποιήσετε τα πράγματα. Απαντήστε με άξονα τη λογική σας και με ψυχραιμία, χωρίς ωστόσο να πάρετε το ρόλο του αντίδικου. Δώστε στο ταίρι σας να καταλάβει ότι «αντέχετε» την κριτική του και ταυτόχρονα δείξτε του ότι σας ενδιαφέρει να βρεθεί μία λύση και δεν θέλετε να αναλώνεστε σε άσκοπες γκρίνιες που δεν οδηγούν πουθενά. Κάτι τέτοιο θα κατευνάσει την ένταση.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό ή στα πρόθυρα χωρισμού, αλλά δεν θέλετε να χωρίσετε οριστικά, τότε αφήστε λίγο χρόνο, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Εάν το ταίρι σας, σας κατηγορεί για διάφορα πράγματα, ακούστε τον-την με προσοχή, και παραδεχτείτε κάτι από όλα αυτά. Έτσι θα ικανοποιήσετε την ανάγκη του-της να νιώσει δικαιωμένος-η γι αυτά που τον-την έχουν πειράξει. Αποφύγετε να τον-την αδειάσετε τελείως. Αργότερα θα μιλήσετε σε πιο ήρεμους τόνους.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, που πιθανόν να είχατε πειραματιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με γνωριμίες χωρίς προοπτική, θα συναντήσετε το άτομο, που θα σας δεσμεύσει πλάι του! Πιθανόν ο μισός σας εαυτός να χαρεί κι ο άλλος σας μισός να ξεβολευτεί από μία κατάσταση  ελευθερίας που ζούσε πριν. Ενδέχεται ωστόσο, μιας και θα δείτε ενδιαφέροντα στοιχεία στο άτομο που θα γνωρίσετε, να επιβάλετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας να παραμείνει και να του δώσετε μια περίοδο προσαρμογής. Καλό θα είναι να είστε κάπως προσεκτικοί στα λόγια σας με το άλλο άτομο, ώστε να μην καταλάβει την τάση φυγής σας και να  θεωρήσει κατόπιν έντιμο το να φύγει εκείνο πρώτο!

Επίσης στον επαγγελματικό σας χώρο είναι πιθανόν να δεχθείτε κάποια κριτική, περισσότερο με την έννοια της αξιολόγησης. Αυτή ενδέχεται να είναι και θετική, αλλά ίσως σας πειράξει ο τρόπος που θα γίνει. Ωστόσο δείξτε ότι τους παίρνετε στα σοβαρά, ακόμη κι αν εσωτερικά δεν συμφωνείται! Μην ξεχνάτε ότι μερικά πράγματα λέγονται για να λέγονται. Όλα θα ηρεμίσουν, αν χρησιμοποιώντας την πλούσια φαντασία σας αποκωδικοποιήσετε αυτά που θα σας πουν προς όφελός σας,  και τελικά γίνετε εσείς ο κρυφός κυρίαρχος του παιχνιδιού! Ως προς το οικονομικό σας κομμάτι, εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ καλά, και προβλέπετε αυτόν το μήνα να ανέβετε οικονομικά. Ταυτόχρονα μπορεί  να λάβετε χρήματα από δικό σας άνθρωπο, που θέλει να σας κάνει ένα δώρο, ή να πάρετε καθυστερημένα χρήματα.

Όσοι αναζητάτε εργασία, ακόμη κι αν έχετε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα στο να βρείτε κάτι, αυτόν το μήνα θα βρείτε μία δουλειά με καλές οικονομικές αποδοχές. Ενδέχεται να θελήσουν να σας «ψαρώσουν» στην αρχή, αλλά μόλις καταλάβουν ότι σας ενδιαφέρει η δουλειά σας και δεν πέφτετε σε παγίδες ψυχολογικής φύσης, θα σας αποδεχτούν και θα τους κερδίσετε.

Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Θα μπείτε δυναμικά στη νέα χειμερινή σεζόν, με διάθεση να οργανωθείτε και να βάλετε σε τάξη την ζωή σας. Η δουλειά σας θα ξεκινήσει δυναμικά αυτόν το μήνα και θα σα αποφέρει πολλά κέρδη. Κυρίαρχο συναίσθημα για σας θα είναι η ασφάλεια και η επαγγελματική ικανοποίηση. Επειδή μέσα από την άνοδο σας, ενδέχεται να νιώσετε κάπως την ισχύ της επιτυχίας, θα χρειαστεί να κοντρολάρετε τις απαιτήσεις  σας. Δηλαδή εάν είστε εργοδότης-ρια τις απαιτήσεις από τους υφισταμένους σας, ενώ εάν είστε υπάλληλος, από τους συναδέλφους ή από τους πελάτες σας. Θα σας κάνει καλό για το μέλλον να κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ. Είναι πιο ασφαλές να μην δείχνετε την επιτυχία ή και την ευτυχία σας, για να τις προστατέψετε από τον φθόνο των άλλων, που είναι κι αυτός ένα  στοιχείο στην ανθρώπινη φύση.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, αρχικά είναι πιθανόν να λάβετε υποστήριξη από ένα ισχυρό άτομο. Θα βρείτε μία εργασία, που θα σας παρέχει σταθερότητα και καλές οικονομικές αποδοχές. Ίσως στην αρχή να χρειαστείτε κάποιον χρόνο προσαρμογής. Αυτό γιατί μάλλον θα υπάρχει κάποια αυστηρότητα στο θέμα του ωραρίου και της συνέπειας. Πιθανόν να τύχετε έναν απαιτητικό  εργοδότη, που ωστόσο θα είναι απαιτητικός και με τον εαυτό του. Δείτε το θετικά, με την αντίληψη ότι θα υπάρχει τουλάχιστον επαγγελματισμός.

Όσον αφορά στα προσωπικά σας, οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα οργανώσετε την σχέση σας και την κοινή ζωή σας. Ιδιαίτερα για τους-τις δεσμευμένους-ες άντρες και γυναίκες, οι μεν άντρες ενδέχεται να κάνετε πρόταση γάμου στην καλή σας, οι δε γυναίκες να δεχτείτε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι μαζί με πρόταση γάμου από τον εκλεκτό της καρδιάς σας. Για τους-τις ήδη παντρεμένους-ες, ενδέχεται να αποφασίσετε μαζί αλλαγές που θα αφορούν στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ακόμη και στην αλλαγή σπιτιού για να πάτε σε ένα καλύτερο. Επίσης πιθανολογείται αγορά καινούριου αυτοκινήτου ή κάποιου σημαντικού αποκτήματος, όπως ενός οικοπέδου, αλλά και μίας εγκατάστασης για αυτόνομη θέρμανση κτλ.

Στο συναισθηματικό κομμάτι θα επικρατήσει ηρεμία μέσα από την συνεννόηση για τις κοινές δραστηριότητες και αλλαγές. Από την άλλη μεριά, όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, θα βρεθείτε μπροστά στην εξέλιξη μίας προηγούμενης γνωριμίας, πιθανώς του καλοκαιριού, ή μίας νέας, πλην δυνατής, γνωριμίας.  Εδώ καλείστε ή να μπείτε στα βαθειά νερά, κάνοντας μία σοβαρή σχέση, ή να το βάλλετε στα πόδια υπό του φόβου της ευθύνης μίας τέτοιας σχέσης. Η απάντηση έχει ήδη δοθεί, αν φοβάστε, θα είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε ακόμα σε σχέση, που μπορεί λίγο παρακάτω να διαλυθεί άδοξα, αφήνοντας κάποιον ή κάποια πληγωμένο-η. Αν όμως νιώθετε χαρά στην ιδέα της σχέσης με το άτομο που βρέθηκε στο δρόμο σας, τότε προχωρήστε μαζί του. Φροντίστε αυτή η σχέση να κρατηθεί σε μία «ταπεινή» συχνότητα. Οι υπερβολικές αντιδράσεις καλύτερα να αποφευχθούν.

Κατά αναλογία, οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες θα έχετε μία καλή ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με την-τον πρώην σας. Εάν το θέλετε κι οι δύο αρκετά, αυτό θα γίνει. Αν φοβάστε πολύ την αποτυχία, είναι πιθανόν ή να μην γίνει ή να μην πετύχει. Πάντως για να έχετε επιτυχία, θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές κι από τους δύο. Έστω, εάν θέλετε πολύ την επανασύνδεση, κάνετε εσείς την αρχή για αλλαγές, και συμπαρασύρετε σ’ αυτό και τον-την «εγωιστή-ρια» πρώην σας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός :   Καλό μήνα και καλή χρονιά! Πριν ξεκινήσουμε τις αριθμολογικ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουάριος 2020

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά. Καλό μήνα και καλή χρονιά! Ξεκινάει δυναμικά ο νέ ...

Προβλέψεις Ιανουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ “Τέλος – κάρτα 60” Ο Ιανουάριος σας βάζει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u