Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021


Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην 1/9/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 9 + 2 + 0 + 2 + 1 = 6. Άρα ο αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το 6. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Σεπτέμβριος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του 5. Αυτό γιατί είναι ο 9ος μήνας που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία της χρονιάς ( 5 ) μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 5  :  9 ( Σεπτέμβριος ) + 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) = 14 = 1 + 4 = 5. Τόσο στην Δυτική όσο και στην Ινδική αριθμολογία ο αριθμός 5 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ερμή. Στους πυθαγόρειους το 5 σήμαινε τον αριθμό του γάμου. Με την έννοια ότι πάντρευε τον πρώτο θηλυκό και ζυγό αριθμό 2 με τον πρώτο μονό και αρσενικό αριθμό 3. Αυτοί οι δύο αριθμοί καλούνται να συνυπάρξουν με αρμονία στο 5! Ο αριθμός 5 ήταν συνδεδεμένος με την θεά Αφροδίτη.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα διανύσουμε έναν μήνα επικοινωνίας, γνώσης και γενικότερα ουσιαστικής συνδιαλλαγής. Η τύχη θα ευνοήσει την απόκτηση χρημάτων, είτε μέσω της ίδιας της τύχης, είτε μέσω της δυναμικής επαγγελματικής αποκατάστασης. Οι γνωριμίες και τα φλερτ θα έχουν επιτυχή πορεία και εξέλιξη. Για κάποιους που το προβλέπει η εργασία τους θα έρθει φήμη και αναγνωρισιμότητα. Αρκετοί θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και καινούργια γνωστικά ενδιαφέροντα. Άτομα που μεταξύ τους είχαν απομακρυνθεί χωρίς σοβαρό λόγο, θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και πάλι. Ασυνεννοησίες και προβληματισμοί θα ηρεμήσουν, ή θα πάρουν τον δρόμο της λύσης τους, για χάρη της ψυχικής γαλήνης και ηρεμίας. Αρκετά ζευγάρια σε δεσμό θα μιλήσουν για γάμο κτλ.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 5 κι εκείνοι-ες που είστε γεννημένοι-ες στις 5, 14, 23 οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αναγράφετε στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα  Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ, τα οποία σύμφωνα με τη πυθαγόρεια Αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 5. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που έχουν την αριθμητική αξία του 5 είναι τα  :  E, e – N, n – W, w.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Θα βρεθείτε σε υπερένταση, αλλά κάτι καλό θα προκύψει από αυτό. Εκείνοι που θα σας εκνευρίσουν ενδέχεται να είναι και οι ίδιοι που θα σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας «μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε». Παρόλα αυτά δεν φαίνεται αυτό να σας διαλύει. Ίσα-ίσα θα είναι μία φάση κατά την οποία θα αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα στην σχέση σας, ώστε να βρείτε την νέα σας ισορροπία. Γενικότερα θα κάνετε δημιουργικά πράγματα μαζί, έστω κι αν προς ώρας διαφωνείτε σε λεπτομέρειες.

Αν έχετε χωρίσει πρόκειται να περάσετε έναν μήνα ανατροπών, όπου θα έρθουν ευκαιρίες επανασύνδεσης. Ωστόσο καλό θα είναι να πάρετε στα σοβαρά αυτές τις ευκαιρίες. Μην τις αφήνετε να φεύγουν μέσα από τα χέρια σας με την πεποίθηση πως δοκιμάζετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον. Κάτι τέτοιο θα φέρει εκνευρισμό και απογοήτευση. Σκεφτείτε εάν πράγματι η σχέση σας μπορεί να βρει την ισορροπία της. Αν πιστεύετε πως μπορεί, τότε κρατήστε θετική στάση στην πρόκληση της επανασύνδεσης.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία, ίσως σε χώρο διακοπών ή σε φάση ψυχαγωγίας, όπου στην αρχή θα υπάρξουν δύο αντικρουόμενες δυνάμεις  :  Από την μία έλξη! Κι από την άλλη εκνευρισμός ή και θυμός με τον χαρακτήρα της-του άλλης-ου! Θα ξεκινήσει μία ροή επαφών όπου θα κυριαρχήσει το πάθος. Αργότερα θα χαλαρώσετε και θα βρείτε τα κοινά σημεία συνεννόησής σας.

Στην εργασία σας προβλέπεται να γίνονται δημιουργικά πράγματα, τα οποία θα ανεβάσουν το επίπεδο της δουλειάς σας. Ίσως η σχέση σας με έναν-μία προϊστάμενό σας να είναι κάπως αιχμηρή, χωρίς να γίνεται αφόρητη. Παρόλα αυτά, τούτο ενδέχεται να σας «βοηθήσει» να γίνετε ακόμη καλύτεροι στη δουλειά σας! Επίσης θα έχετε επιπλέον αναγνώριση. Τα χρηματικά δεδομένα σας θα είναι σε σταθερή άνοδο!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε μεγάλη πόρτα, ιδιωτική ή δημόσια, όπου θα αποκατασταθείτε επαγγελματικά. Είτε θα σας βοηθήσει γι αυτό κάποιος-α γνωστός-η σας με επιρροή και κύρος, είτε θα πετύχετε μόνοι σας να κερδίσετε αυτήν τη θέση μέσω του βιογραφικού σας ή κάποιας συνέντευξης. Θα αλλάξει εντελώς το οικονομικό και επαγγελματικό σας προφίλ. Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι και εργατικοί.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Ήρθε η ώρα καθυστερημένες αποφάσεις να υλοποιηθούν, ανοίγοντας νέα δεδομένα στην ζωή σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα εστιάσετε και εσείς και ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας στην επίλυση των προβλημάτων της σχέσης σας. Για να βρείτε την ισορροπία σας θα χρειαστεί να θέλετε πραγματικά και οι δύο να στηρίξετε τον δεσμό ή τον γάμο σας. Δυστυχώς η κατάσταση δεν θα ηρεμήσει εφόσον βάζετε πάνω από όλα το εγώ σας. Τότε θα χαθείτε ανάμεσα σε μία αναποτελεσματική αυτοκριτική, όπου ο-η καθένας-μία σας θα συμπεραίνει τελικά ότι έχει το απόλυτο δίκιο και η-ο άλλη-ος δεν το αναγνωρίζει!

Αν έχετε χωρίσει, όμως σας νοιάζει η πιθανότητα επανασύνδεσης, καλό θα είναι να σκεφτείτε ουσιαστικά, εάν είναι κάτι που αξίζει! Υπάρχει η πιθανότητα να είστε αρκετά διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, ώστε  η επανασύνδεση να ανακυκλώσει τα ίδια προβλήματα έως τον επόμενο σας χωρισμό! Στην περίπτωση αυτή καλό θα είναι να μείνετε απομακρυσμένοι-ες και να αφήσετε χώρο για ένα καινούριο ταίρι, πιο ταιριαστό με εσάς. Διαφορετικά θα έχετε μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης και θα είναι σωστό να δείξετε κι οι δύο σας σταθερά καλή θέληση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που ενδέχεται να περνάει μία κάπως προβληματισμένη φάση στην ζωή της-του. Εάν έχετε την θέληση να δείξετε κατανόηση, ίσως να ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με καλές προοπτικές, η οποία θα στηριχτεί αρκετά πάνω στην αμοιβαία εκτίμηση. Προσέξτε ωστόσο να μην αμελείτε τις δικές σας ανάγκες, αφήνοντας την εντύπωση πως είστε εκεί μόνο για να δίνετε και όχι για να παίρνετε.

Στην εργασία σας θα χρειαστεί να γίνει μία αναδιοργάνωση και κάποια πράγματα να επαναπροσδιοριστούν. Αυτό είτε είναι στο δικό σας χέρι, είτε στο χέρι άλλων, θα φέρει μία καινούργια τάξη, η οποία ενδεχομένως και να χρειάζεται προκειμένου να γίνει πιο ισχυρός ο χώρος της δουλειάς σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δείξτε υπομονή και καρτερικότητα. Από χρηματικής πλευράς θα είστε καλυμμένοι.

Εάν ψάχνετε για καινούρια εργασία, η αναζήτησή σας θα σας οδηγήσει σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου κάτι θα σας τραβάει να πάτε και κάτι θα σας ωθεί να φύγετε! Το κριτήριο θα είναι μάλλον η υποψία ότι μπορεί να σας ζητηθούν πράγματα πέρα από τις δυνατότητές σας. Παρόλα αυτά, εάν δεν έχετε κάτι να χάσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε. Ίσως τελικά οι προκλήσεις να σας φανούν ενδιαφέρουσες!

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Αυτόν το μήνα θα μάθετε αρκετά πράγματα, ή εσείς θα διδάξετε τους άλλους. Αυτή η διαδικασία θα γίνει σε ένα ευχάριστο κλίμα καλής συνεννόησης.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε μία ευχάριστη περίοδο με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Καλό θα είναι να προσέξετε τα όρια ανάμεσα στην ανάλαφρη διάθεση και στην επίπλαστη ευτυχία. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσπερνάτε μεταξύ σας πράγματα που σας ενοχλούν για να διατηρηθεί ένα καλό κλίμα με το ζόρι. Οπότε βάλτε ως προτεραιότητα την ειλικρίνεια στην σχέση σας και τον καλό τρόπο για να είστε ειλικρινείς.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να έρθετε σε επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, αυτό δεν θα είναι δύσκολο να γίνει. Τουναντίον θα γίνει σχεδόν αυθόρμητα και από μόνο του, μιας και η χημεία με το πρώην ταίρι σας είναι αρκετά δυνατή για κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να δείτε τι θα πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να μην μπαίνετε στην διαδικασία ανακύκλωσης χωρισμών και επανασυνδέσεων. Ίσως να είναι καλό να πάρετε κι οι δύο σας πιο σοβαρά τον παράγοντα της δέσμευσης στην σχέση σας!

Οι ελεύθεροι κι ο ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία σε χώρο όπου πιθανόν να υπάρχει κάποια ιεραρχία. Δεν αποκλείεται για ορισμένους-ες η γνωριμία αυτή να είναι ανάμεσα σε εσάς και σε ένα ιεραρχικά ανώτερο ή κατώτερο σας άτομο. Ενδεχομένως αυτός ο παράγοντας να είναι αιτία να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία με κάποια αργοπορία. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί-ες στις κινήσεις σας, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Η εργασία σας θα βρεθεί σε πολύ καλή φάση και θα υπάρχει κινητικότητα. Ίσως να χρειαστεί να παρακολουθήσετε ένα σχετικό με την δουλειά σας επιμορφωτικό σεμινάριο, ή εναλλακτικά να διδάξετε εσείς κάποιους άλλους. Το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι ευχάριστο και συνεργάσιμο. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα είναι σχετικά εύκολο να αποκτήσετε μία. Θα σας έρθει κάποια πληροφορία, η οποία θα αφορά σε έναν επαγγελματικό χώρο αντάξιο των δικών σας γνώσεων ή δεξιοτήτων. Η περίπτωση αυτή θα είναι αρκετά καλή και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας . Θα έχετε επιτυχία στο να κερδίσετε την θέση που θα διεκδικήσετε.

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Θα διανύσετε έναν ευχάριστο μήνα, όμως μπορεί κάποιοι να σας κουράσουν με την προσκόλλησή τους σε εσάς! Γι αυτό ξεκαθαρίστε τη θέση σας απέναντι στους άλλους, κυρίως σε ποιους είστε πραγματικά διαθέσιμοι και σε ποιους όχι.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως ο άνθρωπός σας να θέλει να στηριχτεί επάνω σας, ή να έχει την ανάγκη να τον καθοδηγήσετε. Κάτι τέτοιο από την μία θα σας κολακεύσει, γιατί θα εμπιστεύεται την προσωπικότητά σας, από την άλλη όμως θα σας επιφορτίσει με περισσότερη ευθύνη. Χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Δηλαδή ούτε να είστε αρνητικοί-ες να δώσετε την στήριξή σας στο ταίρι σας, ούτε να αναλάβετε εξ ολοκλήρου την λύση στα προσωπικά του προβλήματα. Γιατί έτσι άθελά σας θα μάθετε τον-την άλλον-η να εξαρτάτε από εσάς!

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την ανατροπή ή όχι του χωρισμού σας, ίσως αρχικά να πρέπει να σκεφτείτε την πρώτη κίνηση! Δηλαδή εάν θα την κάνετε εσείς, ή εάν θα περιμένετε να την κάνει ο-η άλλος-η. Διαφαίνεται ότι συνήθως οι λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας ξεκινούν από εσάς. Μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσετε την πρωτοβουλία στον ή στην πρώην σας. Με αυτόν τον τρόπο η ευθύνη στην σχέση σας θα διαμοιραστεί πιο δίκαια από το να είναι κυρίως δικό σας μέλημα. Καλύτερα λοιπόν να περιμένετε την πρωτοβουλία από τον-την άλλον-η, η οποία και θα έρθει έστω και με λίγη καθυστέρηση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα που θα σας γοητεύσει αλλά ταυτόχρονα θα σας προβληματίσει. Ενδεχομένως κι εσείς εκείνην-ον. Αυτό θα συμβεί επειδή ο χαρακτήρας της-του θα είναι αρκετά ανοιχτός για τα δικά σας δεδομένα. Αυτό ίσως να σας δημιουργήσει ανασφάλεια για το αν θα μπορέστε ή όχι να νιώσετε συναισθηματική σταθερότητα δίπλα σε αυτό το άτομο. Καλό θα είναι να ξεκινήσετε την γνωριμία με εγκράτεια, χωρίς να τα δώσετε όλα και να αφήνεστε σιγά-σιγά, όταν κρίνετε πως μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Στην δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά. Κυρίως προβλέπεται άνοδος για εσάς στο κομμάτι της ιεραρχίας. Ταυτόχρονα θα ανέβουν οι χρηματικές σας αποδοχές. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους προϊσταμένους και τους υφισταμένους σας, γιατί αυτό θα καθορίσει αρκετά την επιτυχία ή μη της θέσης σας. Να χρησιμοποιείτε όσο μπορείτε την διπλωματία σας.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία σε υπεύθυνη θέση. Τούτο θα σας κάνει από την μία να νιώσετε τυχεροί κι από την άλλη θα σας επιφορτίσει με επιπλέον ευθύνη. Φροντίστε να κερδίσετε τους άλλους στο φιλότιμό τους και μην ασκείτε πίεση εάν αυτό σας δίνεται σαν δυνατότητα. Έτσι θα έχετε επιτυχία και διάρκεια!

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Ένας δυναμικός μήνας μπαίνει για εσάς! Θα είστε δημιουργικοί. Θα έχετε καλούς συνεργάτες δίπλα σας και γενικότερα ανθρώπους με τους οποίους θα συνεννοείστε αρμονικά!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η έμφαση ίσως να δοθεί στο ερωτικό παιχνίδι, αφού οι υπόλοιπες υποθέσεις σας φαίνονται ήδη δρομολογημένες. Προσέξτε ωστόσο αυτό το ερωτικό παιχνίδι να μην πάρει την μορφή… διασκέδασης! Κάτι τέτοιο θα αδικούσε την πραγματική σας χημεία και την σχέση σας στο σύνολό της! Οπότε αφεθείτε στον ερωτισμό που θα σας βγει, αλλά ταυτόχρονα μιλήσετε και για τα μελλοντικά σας σχέδια ως ζευγάρι, ασχέτως αν είναι στις άμεσες επιδιώξεις σας ή όχι!

Οι χωρισμένοι-ες δεν θα δυσκολευτείτε να μπείτε σε επανασύνδεση, εάν το θέλετε. Η διάρκεια του χωρισμού σας διαφαίνεται σύντομη! Η πρώτη κίνηση για επαναπροσέγγιση μπορεί εξίσου να γίνει από εσάς ή από την ή τον πρώην σας. Τούτο γιατί η δυναμική και των δύο σας κινείτε περίπου στο ίδιο μήκος κύματος. Εκείνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι να σταθεροποιήσετε την επανασύνδεσή σας. Μην αφήνετε τον δυναμισμό σας να γίνεται παρορμητισμός, που σε μία άτυχη στιγμή τινάζει την σχέση σας στον αέρα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια και αυθόρμητη γνωριμία, με άτομο δηλαδή που θα ταιριάξετε από την αρχή επικοινωνιακά! Αυτό θα οδηγήσει σε μία… τυφλοσούρτη εξέλιξη αυτής την γνωριμίας. Σιγά-σιγά θα χτιστεί και το υπόλοιπο πλαίσιο που θα χρειαστεί για να προχωρήσετε σε σχέση. Όπως είναι οι επιπλέον πληροφορίες για την ζωή του καθενός. Φροντίστε να είστε αμοιβαία ειλικρινείς, ώστε να μπουν από την αρχή οι σωστές βάσεις.

Η δουλειά σας θα παρουσιάσει έξαρση τόσο από πλευράς κινητικότητας, όσο κι από πλευράς χρηματικών πόρων. Διατηρείστε την εργατικότητά σας, ώστε να απογειώσετε αυτήν την ευνοϊκή συγκυρία. Οι σχέσεις με του άλλου θα είναι αρμονικές και θα υποστηρίζουν το συνολικό επιτυχές αποτέλεσμα. Θα δείτε τα οικονομικά σας δεδομένα να ενισχύονται.

Όσοι αναζητάτε καινούρια εργασία θα καταφέρετε να εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο της επιθυμίας σας. Σε αυτό ίσως να σας βοηθήσει ένα δικό σας κοντινό άτομο σε συνδυασμό με τα προσωπικά σας προσόντα. Στην νέα σας δουλειά, εφόσον την ξεκινήσετε, διαφαίνεται να προκύπτουν καλές σχέσεις και συνεργασίες με τους άλλους. Επίσης προβλέπεται να λαμβάνετε ένα ενισχυμένο χρηματικό πακέτο!

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ  [ 6 ]

Ένας πολύ καλός μήνας για τον αριθμό σας θα είναι αυτός ο Σεπτέμβριος. Αφού τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα δείτε αισθητή βελτίωση.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα έχετε πολύ καλή συνεννόηση με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας. Μερικοί-ες ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για γάμο και θα οργανώσετε τα πλάνα της τέλεσής του! Μια εγκυμοσύνη επίσης είναι πολύ πιθανή εξέλιξη στην σχέση ή στον γάμο σας! Θα υποστηρίξετε πολύ ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον. Θα νιώσετε ουσιαστικά την μεταξύ σας συντροφικότητα.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την επανασύνδεση, κατά βάση δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση. Με κάποια έξυπνη αφορμή ο-η ένας-μία από τους δύο σας θα σπάσει τον πάγο και θα ενεργοποιήσει την επικοινωνία σας! Επειδή ουσιαστικά το θέλετε κι οι δύο να έχετε μία καινούργια ευκαιρία, θα βρεθείτε σύντομα κοντά και θα μιλήσετε γι αυτό. Ίσως να θελήσετε να βάλετε κάποιους όρους, ή να κάνετε μία τύπου συμφωνία, όμως εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο είναι ότι υπάρχουν μεταξύ σας ζωντανά και δυνατά συναισθήματα, όπως και πάθος! Φροντίστε επομένως να περιορίσετε κι οι δύο τα επαναλαμβανόμενα λάθη σας και θα οδηγηθείτε σε μία ευτυχή επανασύνδεση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, όπου θα ξυπνήσει μέσα σας το πάθος κι εσείς αντίστοιχα σε εκείνην-ον! Ίσως να μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα! Αυτό, αν και είναι εκπληκτικό ξεκίνημα και δημιουργεί την αίσθηση ότι πετάτε στα σύννεφα, καλό θα είναι να μην θεωρηθεί εγγύηση για μία εξέλιξη σε σχέση. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μαζί με το πάθος να δουλευτούν και τα συναισθήματα, όπως και η αίσθηση της δέσμευσης. Γι αυτό φροντίστε να ανακαλύψετε από την αρχή τα σημεία που ταιριάζετε και τα σημεία που διαφοροποιείστε.

Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Θα έχετε μία αναπάντεχη επαγγελματική εκτίναξη! Ίσως να σας γίνει από την ίδια σας την εργασία μία πρόταση που θα σας δώσει ικανοποίηση. Προβλέπονται επίσης δυναμικά κέρδη ή αύξηση των μηνιαίων αποδοχών σας!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο της αρεσκείας σας, όπου θα έχετε και καλές αμοιβές! Αρκετοί-ες θα νιώσετε δικαιωμένοι-ες για το προηγούμενο χρονικό διάστημα που ίσως να είχατε ταλαιπωρηθεί επαγγελματικά και οικονομικά. Θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Συγκεντρωθείτε στο καινούργιο έργο σας και μην… αγανακτείτε για το παρελθόν!

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αλλά και στις μεθόδους σας. Μην εμπιστεύεστε αβασάνιστα την επιρροή άλλων ατόμων, ακόμη κι αν οι προθέσεις τους με μία πρώτη ματιά φαίνονται καλές.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει ένα ευχάριστο κλίμα! Παρόλα αυτά θα είναι σαν κάτι να κρύβεται πίσω από αυτό, το οποίο είτε εσείς, είτε ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας θα κληθείτε να ανακαλύψετε. Μπορεί να είναι μία δυσάρεστη διάθεση που θέλετε να κρύψετε ο-η ένας-μια από την-τον άλλη-ον, αλλά και ένα μυστικό που ξέρετε ότι θα φέρει αναστάτωση, εάν γίνει γνωστό. Καλό θα είναι να μη ωραιοποιείτε τις καταστάσεις αλλά να τις δέχεστε όπως ακριβώς είναι.

Οι χωρισμένοι-ες ίσως να νοιώθετε ότι ο χωρισμός αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητας του άλλου, που ενδεχομένως δεν περιμένατε να έχει! Αυτό είναι πιθανόν να σας προξενεί έναν εσωτερικό διχασμό για το αν θέλετε ή όχι να γίνει επανασύνδεση. Από την μία είναι το συναίσθημα κι από την άλλη κάποια απογοήτευση. Εάν ο ή η πρώην σας κάνει κάτι που θα σώσει την εικόνα του-της, ενδέχεται να μπείτε σε επανασύνδεση. Αν όμως όχι, τότε θα είναι δύσκολο να ξαναδείτε το πρώην ταίρι σας με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά. Το πιθανότερο θα είναι να προχωρήσετε παρακάτω σε μία καινούργια γνωριμία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας συναρπάσει και θα σας ενθουσιάσει με την ενέργειά της-του. Ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας ανεβασμένο σε ένα ροζ σύννεφο! Ωστόσο καλό θα είναι να μην χάσετε την κριτική σας ικανότητα, ώστε να αξιολογήσετε σωστά αυτό το άτομο. Ενδεχομένως δεν θα είναι καλός οιωνός για το μέλλον της γνωριμίας σας να τα βλέπετε όλα καλά και σωστά! Κάτι τέτοιο θα κάνει την-τον άλλη-ον να αφήνετε στα λάθη της-του.

Η εργασία σας θα βρεθεί σε μία δυναμική περίοδο, όπως και οι χρηματικές σας αποδοχές! Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Κυρίως να προσέξετε την πιθανότητα να θελήσει κάποιος να σας καθοδηγήσει με σκοπό το προσωπικό του όφελος και άσχετα με τις συνέπειες για εσάς!

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα βρείτε μία, η οποία θα σας φανεί ενδιαφέρουσα όσο και πρωτότυπη για τα δικά σας δεδομένα. Παρόλα αυτά κάτι θα σας τραβήξει να την ακολουθήσετε! Το πιθανότερο είναι να τα πάτε καλά, αρκεί μετά την πρώτη αίσθηση να πάρετε στα σοβαρά τούτη την εργασία, όσο κι αν σας φαίνεται ιδιαίτερη!

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Ίσως να σας βγει η αυστηρή πλευρά του εαυτού σας. Φροντίστε να ξεχωρίζετε αν χρειάζεται ή όχι σε κάθε περίπτωση αυτή η αυστηρότητα. Έτσι θα αποφύγετε να δημιουργηθεί μία αλυσίδα αντιδράσεων χωρίς τέλος!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεται να έχετε χάσει την απόλυτη εμπιστοσύνη στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας κι έτσι επιζητάτε να έχετε το πάνω χέρι. Ίσως να έχετε δίκιο, ίσως όμως και να παρεξηγείτε την διαφορετική ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα βέβαιοι-ες ότι πράγματι δεν μπορείτε να του έχετε εμπιστοσύνη. Αν όμως μιλάμε απλά για διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, τότε καλείστε κι οι δύο σας να μην καταδικάζετε ο ένας τον άλλον και να αναζητάτε την ισορροπία μεταξύ σας, όπως και ταιριάζει σε μία συντροφική σχέση!

Αν έχετε χωρίσει, διαφαίνεται να ρίχνετε την ευθύνη στον-στην άλλον-η, κρίνοντάς τον-την ως υπερβολικά γρήγορο-η στις αποφάσεις του-της ή στην διαχείριση γενικότερα της ζωής του-της. Αντιθέτως εσείς είστε πιο μετρημένοι-ες και περισσότερο αναλυτικοί-ες και επιφυλακτικοί-ες. Παρόλα αυτά πολλές φορές δύο διαφορετικοί άνθρωποι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Εάν δεν δείτε την κατάσταση και εσείς και ο-η πρώην σας με αυτήν την θετική οπτική πλευρά, ίσως η επανασύνδεση να είναι δύσκολη, αφού ήδη θα έχετε την πεποίθηση πως δεν ταιριάζετε! Ωστόσο η ευκαιρία να είστε και πάλι μαζί θα σας δοθεί!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ερωτευτείτε ξαφνικά και ίσως κεραυνοβόλα μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα γνωρίσετε σχεδόν απρόβλεπτα και τυχαία. Το ίδιο αυτό στοιχείο του απρόβλεπτου, όσο και ο χαρακτήρας του άλλου ατόμου, θα σας βάλουν σε σκέψεις, εάν θα πρέπει ή όχι να επενδύσετε πάνω σε αυτήν την γνωριμία, ή να την ακυρώσετε ήδη από το ξεκίνημά της! Κατά βάση μιλάμε απλά για διαφορετικές προσωπικότητες που κάπου θα ξεβολέψουν και τον έναν και τον άλλον. Αν είστε λοιπόν έτοιμοι-ες να παίξετε με δυνατά χαρτιά το παιχνίδι του έρωτα, τότε θα τολμήσετε να ζήσετε αυτήν την πρόκληση!

Η εργασία σας θα ενδυναμωθεί αρκετά! Κυρίως θα έχετε επιτυχία, όταν η συνεργασία σας με τα άλλα άτομα στον χώρο της δουλειά σας στοχεύει στο γενικό καλό της δουλειάς και όχι στο ατομικό. Ακόμη, θα ευνοηθείτε όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που αφορούν στην κοινωνική μέριμνα και αναβάθμιση, όπως είναι οι θέσεις διοίκησης, φροντίδας ανθρώπων που την χρειάζονται κτλ. Από χρηματικής πλευράς θα είστε πλήρεις.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισέλθετε σε έναν χώρο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να λειτουργήσετε βοηθητικά για τους άλλους ανθρώπους. Εναλλακτικά θα τα πάτε καλά σε οποιαδήποτε θέση, αρκεί να δείτε την δουλειά σας ως ένα τρόπο εξυπηρέτησης των άλλων ανθρώπων κι όχι μόνο ως μέσον βιοπορισμού! Θα γοητευτείτε από την νέα σας εργασία και θα έχετε ικανοποιητικές χρηματικές αμοιβές!

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Θα νιώσετε πως κάποια πράγματα πρέπει να τα αναλάβετε ή να τα υποστηρίξετε μόνοι σας. ίσως αυτό να είναι μια δοκιμασία που θα σας δείξει την δύναμη της θέλησης και της αντοχής σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ενδεχομένως να μην  περνάτε την πιο συνεννοήσιμη περίοδο με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Μπορεί να νιώθετε τον άλλον απόμακρο ή και απρόθυμο να σας ακούσει. Ίσως χρειαστεί να στηρίξετε για λίγο μόνοι-ες σας την σχέση σας, ή κάποια πράγματα που χρειάζεται να γίνουν και ο άνθρωπός σας δείχνει απροθυμία να συνεργαστεί. Επειδή δεν θα καταφέρετε πολλά με την πειθώ, αφήστε την κατάσταση να πάει μόνη της. Κάντε υπομονή και αποστασιοποιηθείτε. Το ταίρι σας θα καταλάβει αυτήν την αποστασιοποίηση και θα έρθει πιο κοντά σας από μόνο του!

Οι χωρισμένοι-ες μπορεί να έχετε ήδη κάνει μερικές προσπάθειες επαναπροσέγγισης, όμως να έχετε εισπράξει διφορούμενες απαντήσεις που σας κρατούν σε αγωνία. Στο εξής καλό θα είναι να μην κάνετε τίποτα και να περιμένετε την κίνηση της-του άλλης-ου, η οποία και θα γίνει. Εν τω μεταξύ θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε εάν πραγματικά τούτη η σχέση αξίζει ή απλά τρέφει για εσάς φρούδες ελπίδες!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα μπείτε ευχάριστα σε ένα ενδιαφέρον φλερτ με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα έχει γρήγορους ρυθμούς. Θα αρχίσετε σταδιακά να πιστεύετε ότι αυτό το φλερτ μπορεί να γίνει σταθερή γνωριμία. Στην προκειμένη περίπτωση η επιτυχία θα είναι ένας συνδυασμός τύχης και καλής συμπεριφοράς και των δύο σας.

Στην δουλειά σας, κυρίως αν έχετε κάποια υπεύθυνη θέση, μπορεί να σας κουράσουν οι σχέσεις σας με τους άλλους μέσα από πιθανές προστριβές. Αυτές θα κληθείτε να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως καλό θα είναι να μη δώσετε μεγάλες διαστάσεις, αλλά να προσπαθήσετε να κινηθείτε διπλωματικά. Κατά τ’ άλλα η εργασία σας θα είναι σε καλό δόμο εξέλιξης και τα χρηματικά δεδομένα σας πολύ ικανοποιητικά!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία περισσότερο θα τραβήξετε επάνω σας υπεύθυνες θέσεις! Κυρίως εάν έχετε σχετική προϋπηρεσία σε παρόμοια πόστα. Αυτό ναι μεν θα ενέχει το στοιχείο της ευθύνης, αλλά θα είναι και καλύτερα αμειβόμενο από μία άλλη εργασία μικρότερου ποσοστού υπευθυνότητας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u