Αριθμός 22 !


Τι σημαίνει ο αριθμός 22;

Έχει ένα δικό του ξεχωριστό νόημα ή είναι δύο ενδεκάδες;

Ο αριθμός 22 είναι Ηγέτης Αριθμός μαζί με το 11, το 23 και το 0. Συμβολίζει την πίστη , τον ιδεαλισμό, τα οράματα και την πρωτοτυπία.

Είναι ο αριθμός της φιλανθρωπίας , της ηθικής , της φιλίας και της πνευματικότητας.

Ο αριθμός 22 είναι πολύ δυνατός διότι αποτελείται από δύο 11 και αυτό τον κάνει να είναι ιδιαίτερα ισχυρός, να έχει την δύναμη της ολοκλήρωσης ανώτερων καταστάσεων.

Ο αριθμός είκοσι δύο συμβολίζει τον Θεό μαζί με την Δημιουργία Του, μπορούμε δηλαδή να τον διαλογισθούμε συμβολικά με τον αριθμό 22, διότι αποτελεί το άθροισμα της Τριάδος (Δημιουργός Θεός και σφραγίδα Του επί των πάντων), με την επτάδα(άθροισμα Θεού-Κτίσεως 3+4=7), και την Δωδεκάδα (πολλαπλασιασμός 3Χ4=12) καθώς ο Θεός πλάθοντας τον Άνθρωπο  ˝κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσίν Του˝, είναι σαν να επανέλαβε τον εαυτό Του.

Έτσι έχουμε: 3 + 7 +12 = 22

Ο Αρχιμήδης προσδιόρισε τη γνωστή μας σταθερά (π), ως τον λόγο της ολοκληρωμένης ιδανικής περιφέρειας 22, προς την διάμετρο 7.

Το 22 είναι και το σύνολο των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο γήπεδο. Δηλαδή οι ομάδες αποτελούνται από 11 παίκτες, όπου το 11 είναι Ηγέτης Αριθμός και φτάνουμε στο άθροισμα 22 όταν αγωνίζονται δηλαδή ένας άλλος επιπλέον Ηγέτης Αριθμός συμπληρώνεται.

Έτσι κατά την διάρκεια ενός αγώνα έχουμε μια αγωνιστική τελετουργία όπου οι αριθμοί 11 και 22 έρχονται να εκφράσουν την απόλυτη δημιουργία και τελειότητα.

Ο αριθμός 22 αποκαλείται κύριος οικοδόμος του σκάφους και είναι αυτός που μπορεί να επιφέρει τις μεγάλες αλλαγές στο σκάφος αυτό, που δεν είναι άλλο από την γη.

Ακόμη συμβολίζει το πεπρωμένο γι αυτό και θεωρείται αριθμός των ηγετών.

Το 22 περιέχει την ισορροπία και διαταράζεται όταν μια αρνητική κατάσταση προσπαθεί να επέμβει έτσι τότε προσπαθεί να αποκαταστήσει την σύγχυση και το επιτυγχάνει.

Έχει την δύναμη πάντοτε να επανορθώνει τα πράγματα όσο κι αν αυτά γίνονται αντίξοα διότι με την ηγετική του θέση πρέπει να επαναφέρει την ισορροπία και να θέσει τους κανόνες σε ίσους όρους.

Θα μπορούσαμε να δούμε εδώ πως η διατάραξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, είτε από την πλευρά των φιλάθλων είτε από την πλευρά της διαιτησίας ή και από τους ίδιους τους παίκτες δημιουργεί ένταση και διακοπή του παιχνιδιού.

Μάλιστα δεν είναι σπάνιες οι φορές που αν δεν βρεθεί λύση για την ομαλή συνέχιση του αγώνα οι επιπτώσεις στις ομάδες-ενδεκάδες είναι πολύ σοβαρές και θα κοστίσουν τόσο, όσο θα χρειαστεί για να επέλθει ισορροπία.

Σίγουρα θα μου πείτε πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι 22 αλλά 23.

Βεβαίως εκτός από το 11 και το σύνολο των 22 παικτών υπάρχει ένα ακόμη άτομο, ο διαιτητής του αγώνα και έτσι έχουμε 23 άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Το 23 είναι ένας επίσης μαγικός αριθμός με την δική του μυστική συμβολική.

Ο αριθμός 23 συμβολίζει το θάρρος, την τόλμη, την έρευνα, τη θεραπεία, την εντιμότητα και τη φήμη.

Είναι ο αριθμός των συγγραφέων και των λογίων.

Το 23 συναντάται σε πληθώρα αρχαίων κειμένων και αναφέρεται επίσης ως ιερός αριθμός μαζί με το 5 των Πεφωτισμένων. Η ιδιότητά του αυτή, αποκορυφώνεται σε δύο λέξεις, «Αίνιγμα 23».

Άρα η σύνδεση του 22 με το 23 έχει την λογική πως ο 23ος θα μπει ως κριτής και θα προσπαθεί χάριν της ισορροπίας να δικαιώσει τους δύο Ηγέτες αριθμούς το 11 και το 22.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u