Αστρολογικό Δελτίο 22-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 22-3-2018


Επικοινωνία και προσαρμοστικότητα σήμερα, αλλά και επιστροφή στο παρελθόν, με τον Ερμή ανάδρομο από σήμερα. Σε μια πιο κοντινή σφαίρα, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους μπορούμε αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε ανανεωμένες καταστάσεις ως προς την επικοινωνία μας. Μην δώσετε αφορμή για εντάσεις όμως. Πρέπει να αποφύγετε κρυφές κινήσεις και να δράσετε ειλικρινά και συγκεκριμένα. Πρέπει να έχουμε λοιπόν ευθύτητα και να αναζητήσουμε περισσότερο τους στόχους μας, όντως δηλαδή ειλικρινείς και με τον ίδιο μας τον αυτό.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με την Σελήνη μπορεί τώρα να μας δώσει περισσότερη εσωτερική αρμονία, καταλαβαίνουμε καλύτερα τα θέλω μας και με πιο ήρεμη διάθεση προχωράμε σε δυναμικές κινήσεις,.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αποφεύγετε παγίδες. Οι Κριοί να είσαστε συγκεκριμένοι. Οι Ζυγοί μην προσπαθείτε να ξεφύγετε, αντιμετωπίστε τις καταστάσεις. Οι Καρκίνοι να είσαστε έτοιμοι για δυναμισμό. Οι Αιγόκεροι πάρτε τα πράγματα πιο απλά. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να δείτε συνολικότερα τα πράγματα. Οι Δίδυμοι έχετε ευχέρεια στην επικοινωνία. Οι Τοξότες είσαστε σε πιο θετική φάση, σε σχέση με την επικοινωνία σας. Οι Παρθένοι οπλιστείτε με θάρρος. Οι Ιχθείς μην αφήνετε στις καταστάσεις αν εξελίσσονται από μόνες τους. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να καταλάβετε πως τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Οι Υδροχόοι δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, χωρίς να αναλύετε τις καταστάσεις υπέρ σας. Οι Λέοντες βρίσκεστε σε μεγαλύτερη εσωτερική ισορροπία,. Οι Ταύροι να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Οι Σκορπιοί μην παρεκτρέπεστε και υπερβάλετε. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης Όψη Πλανήτης
Ήλιος Εξάγωνο Σελήνη
Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη
Ερμής Τετράγωνο Πλούτων
Ερμής Τετράγωνο Ωροσκόπος
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αφροδίτη Τετράγωνο Πλούτων
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Αρης Τρίγωνο Ουρανός
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
Κρόνος Αντίθεση Ωροσκόπος
Ουρανός Τετράγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u