Αστρολογικό Δελτίο 24-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 24-3-2018

Oroskopos.tv


Θετικότητα και ισορροπία σήμερα, παρά τον ανάδρομο Ερμή. Αλλά και με υπαρκτές δυσκολίες. Με το τετράγωνο μεταξύ του Ηλίου και του Άρη είμαστε έτοιμοι για πολύ πιο απαιτητικές κινήσεις. Μπορούμε να ασχοληθούμε με σημαντικά ζητήματα καριέρας, είτε για να πάρουμε αποφάσεις, είτε για να δράσουμε. Ταυτόχρονα βρίσκουμε την εσωτερική μας ισορροπία. Είναι πιθανόν να υπάρξουν ορισμένες νέες επαγγελματικές ή οικονομικές προτάσεις. Που πρέπει να προσέξουμε.

Η αναδρομή και του Ερμή και του Δία θα μας κάνει κάπως πιο χαλαρούς απέναντι στα πράγματα, κάτι που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του στρες. Πρέπει όμως να προσέξουμε καλά με την διαχείρισητων οικονομικών μας, αλλά και να είμαστε υπεύθυνοι, γνωρίζοντας πως οι άλλοι μπορεί να μην έχουν πάντα καλές προθέσεις απέναντί μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε συγκρατημένοι. Οι Κριοί καταφέρνετε να βρείτε ισορροπίες. Οι Ζυγοί είστε προστατευτικοί. Οι Καρκίνοι μην ανοίγεστε χωρίς λόγο. Οι Αιγόκεροι βρείτε ισορροπίες. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Οι Δίδυμοι μην αναλάβετε εξουθενωτικές υποχρεώσεις. Οι Τοξότες αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Οι Παρθένοι να είστε πάντα επιφυλακτικοί, αλλά με μέτρο. Οι Ιχθείς είστε σε θέση να κατανοήσετε καταστάσεις βαθύτερα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε έτοιμοι για ορισμένες μεγαλύτερες αποφάσεις. Οι Υδροχόοι μην κινήστε μόνοι σας. Οι Λέοντες χρειάζεστε ένα σχέδιο. Οι Ταύροι είσαστε πιο θετικοί. Οι Σκορπιοί μην χάνετε την όρεξή σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u