Αστρολογικό Δελτίο 25-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 25-3-2018

Oroskopos.tv


Ξεκινά μία περίοδος δύναμης και μυστηρίου, από σήμερα. Ο Δίας είναι σε όψη χιαστί με την Αφροδίτη, ενώ θα είναι φυσικά ανάδρομος. Αυτή η μακριάς επιρροής διέλευση θα μας δώσει μέσα στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο διαρκεί και επηρεάζει, την ευκαιρία να αναπτύξουμε την εσωτερική μας δύναμη, αλλά και να μάθουμε τους τρόπους μέσω των οποίων θα την εξωτερικεύουμε επιτυχημένα. Οπλιζόμαστε από σήμερα με μεγάλη δύναμη στόχευσης, με θέληση και αυτοπεποίθηση. Δεν λείπει όμως και η μυστηριώδης μας πλευρά. Πολλοί θα αρχίσουν να εξερευνούν από τώρα τον μυστικισμό, τον εσωτερισμό και τον αποκρυφισμό. Μαθαίνουμε να αξιοποιούμε στα σχέδιά μας και στην δράση μας τις σκιές και την μυστικότητα..

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθείτε να βρείτε την πηγή της δύναμής σας. Οι Κριοί εξετάστε και τις λεπτομέρειες. Οι Ζυγοί να είσαστε πιο προσηλωμένοι. Οι Καρκίνοι βγάζετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Οι Αιγόκεροι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε την οργή σας. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πιο χαλαροί και επικοινωνιακοί. Οι Δίδυμοι μπορείτε να επενδύσετε σήμερα στην επικοινωνία. Οι Τοξότες είστε πολύ πιο δυναμικοί. Οι Παρθένοι καταφέρνετε να παίξετε σημαντικό ρόλο στις ζωές άλλων ανθρώπων. Οι Ιχθείς βρείτε την μαγεία στα απλά καθημερινά πράγματα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι Υδροχόοι πιθανώς να πειραματιστείτε ε νέα πράγματα. Οι Λέοντες προσέξτε να μην υποτιμηθεί η θέση και η ισχύς σας. Οι Ταύροι είσαστε πιο ήρεμοι και αποζητάτε ένα διάλλειμα από υποχρεώσεις. Οι Σκορπιοί μπαίνετε σε μία περίοδο αναζήτησης της δύναμής σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u