Αστρολογικό Δελτίο 26-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 26-3-2018

Oroskopos.tv


Είναι καιρός να δούμε με μια νέα ματιά τα πράγματα και να τα αντιμετωπίσουμε θαρραλέα, αυτό άλλωστε είναι και το αστρολογικό μάθημα που θα πάρουμε το διάστημα αυτό.  Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας θα πρέπει να είναι αντικειμενική και να ξεπεράσουμε κάθε μεταφυσικό φόβο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επίπεδο εκείνο που αναζητούμε. Μάλιστα αν είμαστε ρεαλιστές και ψύχραιμοι θα μπορούμε να κάνουμε χρήσιμα ξεκαθαρίσματα και να αποφασίσουμε τα επόμενά μας βήματα.

Από την δράση του Χείρωνα που δονείται από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Φροντίστε να ξεπεράσετε την εσωτερική πίεση που θα αισθάνεστε και να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, όπως και να μην απογοητευθείτε από καταστάσεις που δεν μπορείτε να κρίνετε. Θα είστε ευθυνόφοβοι και θα ρίχνετε το κάθε τι στους άλλους, πιθανόν να παραπονιέστε και να κουράσετε άτομα του στενού σας κύκλου.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας και θα έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Οι Κριοί προσέξτε κάποιες κινήσεις συνεργασίας. Οι Ζυγοί φροντίστε τα οικονομικά σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Οι Καρκίνοι αναδιοργανώστε κάποιες συνεργασίες σας και θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι Αιγόκεροι δείτε με σοβαρότητα ένα οικογενειακό ζήτημα. Για να είστε σίγουροι στις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ίσως να είστε βιαστικοί και υπερβολικοί με τις απαιτήσεις σας, δείξτε συνέπεια και υα έχετε σταθερότητα. Οι Δίδυμοι προσέξτε τις απόψεις έμπειρων φίλων σας. Οι Τοξότες εκμεταλλευτείτε μια νέα συνεργασία. Οι Παρθένοι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικού ατόμου, αλλά φροντίστε να είστε συνεπείς. Οι Ιχθείς ισορροπείστε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς στις επιλογές σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε περισσότερο βιαστικοί και θα πρέπει να ισορροπήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι Υδροχόοι θα περάσετε κάποια σχέδιά σας, ωστόσο δείξτε μεγαλύτερη συνέπεια. Οι Λέοντες προσπαθήστε να φροντίσετε τις εκκρεμότητές σας. Οι Ταύροι θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη στην καριέρα σας. Οι Σκορπιοί θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας στον περίγυρό σας. Για να κάνετε σταθερά βήματα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!