Αστρολογικό Δελτίο 28-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 28-3-2018


Νέες δυνατότητες και νοητική εγρήγορση σήμερα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό έρχεται τώρα για να φέρει στην ημέρα ορισμένους νέους ορίζοντες. Συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα βρίσκονταν μέσα στον δικό μας κύκλο, είναι κάτι το οποίο πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε την ευκαιρία τώρα να εξετάσουμε περισσότερες πτυχές του εαυτού μας και να αξιοποιήσουμε τη θετική μας διάθεση.

Με την σύνοδο μεταξύ του Ηλίου και του Ερμή καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε την λογική μας πλευρά και αν είμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί απέναντι σε απαιτητικές εργασίες. Η επικοινωνία θα είναι βασικό στοιχείο, αλλά θα υπάρχει έντονη υποστήριξη των θέσεών μας από την πλευρά μας και αδιαλλαξία.

Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο είμαστε τώρα σε φάση κατά την οποία επικεντρωνόμαστε στο να αναλύσουμε τις καταστάσεις που μας αφορούν, με έναν τρόπο πιο συστηματικό. Είναι σημαντική ευκαιρία για να βάλουμε σε μία τάξη τα πράγματα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αξίζει να νοιώσετε πιο χαλαροί. Οι Κριοί βλέπετε πιο συγκεκριμένα ορισμένες καταστάσεις. Οι Ζυγοί είσαστε πιο ευδιάθετοι. Οι Καρκίνοι καταφέρνετε να προχωρήσετε σε ορισμένους βασικούς στόχους σας. Οι Αιγόκεροι είσαστε πιο ευδιάθετοι. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δράτε λογικά. Οι Δίδυμοι είσαστε αναλυτικοί. Οι Τοξότες πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο. Οι Παρθένοι δεν αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Οι Ιχθείς κερδίζετε σε έδαφος, σιγά-σιγά. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα συνολικότερα. Οι Υδροχόοι έχετε πεδίο για νέες δράσεις. Οι Λέοντες εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Οι Ταύροι να έχετε εγρήγορση. Οι Σκορπιοί μην πηγαίνετε προς τα πίσω. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης Όψη Πλανήτης
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ωροσκόπος
Σελήνη Τρίγωνο Αφροδίτη
Σελήνη Τετράγωνο Δίας
Σελήνη Τρίγωνο Ουρανός
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αφροδίτη Τετράγωνο Πλούτων
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Αρης Αντίθεση Ωροσκόπος
Δίας Τρίγωνο Ποσειδών
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u