Αστρολογικό Δελτίο 29-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 29-3-2018

Oroskopos.tv


Η ημέρα έχει δυναμισμό και προσήλωση. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε περισσότερα. Έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις τη στιγμή που χρειαστεί. Με το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου βρισκόμαστε σε θέση να προσηλωθούμε επάνω στο αντικείμενο το οποίο μας αφορά. Φυσικά η κεντρική όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που θα μας πιέσει σε βαθμό κατάθλιψης αν δεν προσέξουμε, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα. Θα χρειαστεί να προσέξουμε αρκετά βέβαια και για ορισμένες παγίδες, όμως η εργατικότητά μας θα μπορέσει να τις αντιμετωπίσει.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι χρειάζεται να αντιληφθείτε τη δύναμή σας. Οι Κριοί να είσαστε στοχευμένοι. Οι Ζυγοί μην αποφεύγετε τα εμπόδια στη ζωή σας. Οι Καρκίνοι χρειάζεται να ανεβάσετε τον δυναμισμό στις κινήσεις σας. Οι Αιγόκεροι είσαστε προσηλωμένοι. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δράτε με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι Δίδυμοι είσαστε δραστικοί. Οι Τοξότες μην αποφεύγετε καταστάσεις. Οι Παρθένοι έχετε εύνοια απέναντι σε απαιτητικές εργασίες. Οι Ιχθείς είσαστε σε θέση να φέρετε εις πέρας πιο συγκεκριμένες και απαιτητικές εργασίες. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μην παρασύρεστε. Οι Υδροχόοι διαπιστώστε ποια είναι τα πραγματικά σας κίνητρα. Οι Λέοντες βρεθείτε σε μία κατάσταση καλύτερης γνώσης της κατάστασης. Οι Ταύροι χρειάζεστε μεγαλύτερη ενημέρωση. Οι Σκορπιοί αποφύγετε παροξυσμούς. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης Όψη Πλανήτης
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ωροσκόπος
Σελήνη Τρίγωνο Αρης
Σελήνη Τρίγωνο Κρόνος
Σελήνη Αντίθεση Ποσειδών
Ερμής Τετράγωνο Κρόνος
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Αρης Αντίθεση Ωροσκόπος
Δίας Τρίγωνο Ποσειδών
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u