Αστρολογικό Δελτίο 30-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 30-3-2018

Oroskopos.tv


Πορευόμαστε προς την αρμονία. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και με αυτή της την είσοδο υπόσχεται πως σε λίγο πρόκειται να λάμψει όλο της το φως επάνω στον συγκεκριμένο αστερισμό, δια της χρίσεώς της ως Πανσελήνου, απελευθερώνοντας έτσι μία επιρροή που θα μας βοηθήσει να ανασυντάξουμε τον εαυτό μας. Αυτή τη στιγμή λοιπόν βρισκόμαστε σε μία θέση να ασκήσουμε περισσότερη διπλωματία και να αναζητήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία, αλλά κυρίως να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη Πανσέληνο, μέσα από το να δώσουμε περισσότερη βάση στην αναζήτηση της σχέσης του παρελθόντος και ντου παρόντος. Είναι χρήσιμο να αξιολογήσουμε χωρίς διάθεση κατάκρισης των άλλων ή του εαυτού μας το τελευταίο διάστημα, αλλά με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Υπομονή, καθώς με την Πανσέληνο θα έχουμε την ευκαιρία να ανασυντάξουμε τον εαυτό μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δείτε τα πράγματα λογικά. Οι Κριοί να είσαστε σε ετοιμότητα. Οι Ζυγοί αναζητήστε βαθύτερες αιτίες. Οι Καρκίνοι μην παρατάτε τις μάχες που δίνετε. Οι Αιγόκεροι να είσαστε σε εγρήγορση. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε ανάγκη να σκεφτείτε ήρεμα. Οι Δίδυμοι μην φθείρετε τον εαυτό σας με αντικείμενα που δεν σας γεμίζουν. Οι Τοξότες βγείτε από την εσωτερική σας ανισορροπία. Οι Παρθένοι χρειάζεστε περισσότερη εσωτερική ανακάλυψη. Οι Ιχθείς μην μειώνετε τον εαυτό σας. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δείτε τις καταστάσεις λογικά. Οι Υδροχόοι αποφύγετε την υπερβολή. Οι Λέοντες προχωρήστε σε ενέργειες πιο συγκεκριμένες. Οι Ταύροι μην αντιδράτε παρορμητικά. Οι Σκορπιοί χρειάζεται να δείξετε κατανόηση. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης Όψη Πλανήτης
Ήλιος Αντίθεση Σελήνη
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος
Ερμής Τετράγωνο Κρόνος
Αφροδίτη Τρίγωνο Αρης
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Δίας Τρίγωνο Ποσειδών
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u