Αστρολογικό Δελτίο 31-3-2018

Αστρολογικό Δελτίο 31-3-2018

Oroskopos.tv


Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε την αρμονία μας. Ύστερα από ένα διάστημα ορισμένων δύσκολων όψεων, αλλά και της αναδρομής του Ερμή, φτάσαμε στην κορύφωση του γεμίσματος της Σελήνης, με την Πανσέληνο στις 10ο και45´του Ζυγού. Ως επιστέγασμα καταστάσεων έρχεται αυτό το ολόγιομο Φεγγάρι, για να φέρει την ισορροπία που είχε χαθεί μέσα στην άκριτη παρορμητικότητα της περιόδου. Τώρα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες κινήσεις για να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία, αλλά και για να εξωτερικεύσουμε αυτή την αρμονική μας διάθεση και θέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το να ακολουθήσουμε συγκεκριμένο βηματισμό, ο οποίος θα μας επιτρέψει να φέρουμε τις κοινωνικές και επαγγελματικές μας σχέσεις σε ένα νέο επίπεδο, κυρίως μέσα από την διπλωματία, ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα της τελευταίας περιόδου. Βέβαια, μπορεί λόγω της κατάστασης η παρούσα Πανσέληνος να σχετίζεται με το τελευταίο διάστημα υποστηρικτικά, όμως εννοείται πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε για να αποκατασταθούν και σχέσεις ακόμα παλαιότερες. Η διάρκεια της επιρροής συνεχίζεται για μία εβδομάδα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι εξιχνιάζεται καταστάσεις. Οι Κριοί είσαστε πιο χαλαροί. Οι Ζυγοί επιλύετε σχέσεις που είχαν πληγεί. Οι Καρκίνοι να είσαστε θετικοί, έχετε την δυνατότητα προώθησης των στόχων σας. Οι Αιγόκεροι περνάτε σε φάση ανανεωμένη. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μην υπερβάλετε. Οι Δίδυμοι αξιοποιήστε την περίοδο για να εξισορροπήσετε ορισμένες σχέσεις σας. Οι Τοξότες αποφεύγετε την υπερβολή. Οι Παρθένοι είσαστε εσωτερικά πιο γαλήνιοι. Οι Ιχθείς προχωράτε με μεγαλύτερη βεβαιότητα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί χρειάζεται να αξιοποιήσετε την περίοδο. Οι Υδροχόοι βρίσκετε μεγαλύτερη ισορροπία. Οι Λέοντες γνωρίζετε καλύτερα τι ζητάτε. Οι Ταύροι είσαστε πιο βέβαιοι για ορισμένες σας κινήσεις. Οι Σκορπιοί αποφεύγετε παροξυσμούς. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης Όψη Πλανήτης
Ήλιος Αντίθεση Σελήνη
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Τετράγωνο Αρης
Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ωροσκόπος
Σελήνη Αντίθεση Ερμής
Σελήνη Τετράγωνο Αρης
Σελήνη Τετράγωνο Κρόνος
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος
Ερμής Τετράγωνο Αρης
Ερμής Τετράγωνο Κρόνος
Αφροδίτη Τρίγωνο Αρης
Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός
Αρης Σύνοδος Κρόνος
Αρης Αντίθεση Ωροσκόπος
Δίας Τρίγωνο Ποσειδών
Δίας Εξάγωνο Πλούτων
  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u