Bi-Aura: Μια Εξελιγμένη Θεραπευτική


Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα και άγχος, αρχίζει να ανατέλλει και μια άλλη αντίληψη για την θεραπεία. Είναι πια κοινός τόπος ότι το σώμα μας είναι η κραυγή της ψυχής και για κάθε πόνο μας σωματικό υπάρχει ένα ψυχικό και πνευματικό τραύμα που ζητάει επούλωση. Ο άνθρωπος είναι ένα πλέγμα ενεργειών, δεν είναι ένα μηχάνημα, όπως πίστεψαν στην βιομηχανική επανάσταση, αλλά μάλλον ένα δίκτυο.

Στην σύγχρονη λεγόμενη ιατρική επικράτησε λίγο πολύ η λογική «πονάει κεφάλι – κόβω κεφάλι». Ο άνθρωπος υποβιβάστηκε σε ένα σύνολο οργάνων, απλά, που μπορούμε να τα κόβουμε, να τα ράβουμε, να τα αντικαθιστούμε.

Η ακόμα πιο σύγχρονη ιατρική, που στην ουσία είναι η πιο έγκυρη και νόμιμη και η πλέον αρχαία, η ισορροπία ανάμεσα στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα θεωρούνται απαραίτητα. Τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετική μέθοδος η οποία εργάζεται επάνω στους – αναγνωρισμένους και υπαρκτούς – μεσημβρινούς του σώματος υπόσχεται να μας αλλάξει την έννοια της θεραπείας. Και αυτή είναι η Bi-Aura.

Πρόκειται για είναι ένα προηγμένο σύστημα βιο-ενεργειακής θεραπείας που λειτουργεί μέσω της εξισορρόπησης του ενεργειακού συστήματος του ανθρώπου. Οι θεραπευτές εκπαιδεύονται για να κάνουν τον ασθενή να συντονιστεί με τις ροές ενέργειας που παράγει το ίδιο το σώμα του και τον βοηθάνε να κάνει ο ίδιος τα ξεμπλοκαρίσματα στο βιο-τομέα. Η θεραπεία περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, από κατάθλιψη και νευρικές διαταραχές έως προβλήματα στην πλάτη και πόνους περιόδου.

Οι θεραπευτές εργάζονται στη θεωρία ότι όλες οι ασθένειες και οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με αντίστοιχο αποκλεισμό στην φυσιολογική ροή της ενέργειας μέσα από το σώμα. Με τον όρο «καθαρισμός » των κόμβων της ενέργειας, εννοούμε μια πνευματική αποστολή με προορισμό το σώμα του από τον ίδιο τον ασθενή, μια γνωριμία ίσως και για πρώτη φορά με την πηγή της ζωής του. Αυτό επιτρέπει τις δικές του διαδικασίες επούλωσης του σώματος να λειτουργούν. Η μέθοδος λειτουργεί σε μια ολιστική σφαίρα – ως συνδυασμός σωματικής, πνευματικής, συναισθηματικής και ενεργειακής δράσης, όλα είναι αλληλένδετα με όλα, αυτό είναι η βασική αρχή.

Η αντίληψη στην οποία στηρίζεται η Bi-Aura είανι ότι όχι μόνον η σωματική μας κατάσταση είναι τελικά προϊόν της συναισθηματικής μας φόρτισης, αλλά και ότι είμαστε ουσιαστικά δεμένοι με όλο το σύμπαν, και όπως αντλούμε τις εντάσεις του και τα προβλήματα ενεργειακών ροών, μπορούμε να αντλήσουμε και τις θεραπείες, συντονιζόμενοι με άλλα κανάλια. Η θεωρία είναι ότι η δράση του σύμπαντος εμπλέκει όλα τα μέρη του.

Πώς ασκείται η Bi-Aura; Μια συνεδρία είναι παρόμοια με την εμπειρία που έχει κάποιος όταν του ασκούν tai chi θεραπεία πελάτη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται μια σειρά από χαριτωμένες κινήσεις που βοηθούν να εστιάσει το μυαλό του θεραπευτή και αν συντονιστεί με αυτό του θεραπευόμενου. Η προσπάθεια έγκειται στο να συνεργαστούν και να χειραγωγήσουν τη ροή της ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα του ασθενούς. Δεν υπάρχει φυσικός χειρισμός, δηλαδή δεν γίνεται χειρομάλαξη, υπάρχει απόσταση μεταξύ τους και ελάχιστη επαφή και θα παραμείνει ο ασθενής πλήρως ντυμένος τη διάρκεια της αγωγής. Πρόκειται για μια πραγματικά μαγική και απόλυτα αναγεννητική διαδικασία, που δεν αλλάζει μόνον την βιοενεργειακή δομή του σώματος, βοηθάει ακόμα και στην αντιληπτική ικανότητα μετά το πέρας της θεραπείας, όπως και στην γενικότερη κατάκτηση της εσωτερικής γαλήνης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ομορφιά: μυστικά που δεν κοστίζουν

In category Υγεία

Η γυναικεία ομορφιά έχει εξελιχθεί σε ολόκληρη επιστήμη και επιχείρηση, σίγουρα. Κ ...

5 τρόποι για να προστατεύσετε το δέρμα σας

In category Υγεία

Ο Dennis Thompson Jr. MD, MPH είναι ο πλέον ειδικός γιατρός – ειδικευμένος στην δερματολογία κ ...

4 τρόποι που επηρεάζει η Σελήνη το σώμα μας

In category Υγεία

Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους βιορυθμούς μας, όχι απλά συμπληρωματι ...

Η εσωτερική ομορφιά

In category Υγεία

Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ψυχική μας κατάσταση. Η ψυχο ...

Ισορροπία και Ευτυχία!

In category Υγεία

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά και ήρεμα την ζωή τους όμως π ...

Αδυνατίστε γλυκά!

In category Υγεία

Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, ότι τα φρούτα είναι σε κάθε επίπεδο ο σύμμαχος της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u