Χρησιμοποιήστε το στοιχείο σας για να βρείτε τη Συμβατότητά σας!!

Χρησιμοποιήστε το στοιχείο σας για να βρείτε τη Συμβατότητά σας!!


Αστρολογικά, το κυρίαρχο στοιχείο έχει πολλά να κάνει με το πώς αγαπάς. Μπορείτε να έχετε βαθιά συναισθήματα, να ζείτε στην καρδιά σας, να το κεφάλι, να ξεκινήσετε ή να χρονοτριβείτε – ή όχι. Αν και το ζώδιο είναι πάντα σημαντικό, δεν είναι πάντα το κυρίαρχο στοιχείο, γιατί αυτό εξαρτάται από όλους τους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας. Ακολουθεί μια περιγραφή των ζωδίων ανά στοιχείο:

Φωτιά: Κριός, Λέων και Τοξότης. Τα ζώδια της.φωτιάς είναι αρχικά, ενθουσιώδη και ενεργητικά, με ηγετικές ιδιότητες, αλλά τείνουν να φθίνουν γρήγορα και δεν καταλαβαίνουν τα βαθιά συναισθήματα.

Αέρας: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος. Τα ζώδια του αέρα είναι όλα σχετικά με τις ιδέες, την επικοινωνία, την κοινωνικοποίηση και την ανάμειξη με πολλούς. Μπορούν να ζήσουν στα κεφάλια τους, τείνουν να μην είναι πολύ πρακτικοί, και τα συναισθήματα μπορούν να τους αφήσουν κρύους.

Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες. Τα ζώδια του νερού είναι όλα σχετικά με βαθιά συναισθήματα και συναισθήματα. Στηρίζουν τις αποφάσεις τους για το πώς τους κάνει να αισθάνονται, είναι γεμάτοι συμπόνια και συχνά πολύ έξυπνοι. Μπορούν να είναι αργά για να ενεργήσουν, και να αντιπαθούν αποφάσεις που βασίζονται μόνο στη λογική.

Γη: Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Τα σημάδια της γης είναι πρακτικά, οργανωμένα και ασχολούνται με το πώς μπορούν να γίνουν ουσιαστικά. Εάν μπορείτε να το αγγίξετε, τα σήματα της γης το καταλαβαίνουν. Ο προγραμματισμός, μακροπρόθεσμα, η διατήρηση του μαθήματος είναι σημαντικός γι ‘αυτούς και είναι επιφυλακτικοί σε υπερβολικά γρήγορες ενέργειες ή ιδέες που φαίνονται πειστικές σε αυτούς.

Τα ζευγάρια του ίδιου στοιχείου συνήθως τα πάνε καλά μαζί, όπως και η φωτιά με τον αέρα και τη γη με νερό. Γιατί;

Το ζευγάρι της φωτιάς εκτιμά την άμεση δράση των άλλων, έχει πολλή ενέργεια, θέλει να διασκεδάσει και παίρνει τα πυροτεχνήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Το ζευγάρι του αέρα πρέπει να συζητήσει για να καταλάβει και το γεγονός ότι ο σύντροφος ακούει ακόμα κι αν είναι ήσυχος, βεβαιώνει τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Όσο η επικοινωνία ρέει, το ζευγάρι είναι εντάξει.

Τα ζευγάρια του Νερού είναι τόσο ερωτευμένα, χωρίς πραγματική κατανόηση ή να χρειάζεται να εξηγήσει κανείς το γιατί. Έχουν απλώς διαισθητικό αίσθημα ο ένας στον άλλο και είναι ευαίσθητοι στις ανάγκες του άλλου μέσα και έξω από την τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Το ζευγάρι της Γης βασίζει τα πάντα στον καλό σχεδιασμό και αυτό σημαίνει ένα σταθερό οικονομικό μέλλον, με μια λεπτομερή χρονική στιγμή για το πώς θα φτάσετε εκεί. Εκτιμούν την αξιοπιστία κάθε άλλης από κάθε άποψη και μπορούν να έχουν μια ειρηνική, μακροπρόθεσμη ασφαλή ζωή μαζί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u