Δεν θα τον/την ξαναδώ ποτέ…


Εδώ γελάμε, αλλά οι λυγμοί μας κινδυνεύουν να τους ξυπνήσουν όλους, γιατί πήγε και αργά. Νομίζεις πως επειδή τον/την έχασες και δεν ξέρεις πού έχει πάει δεν μπορείς να τον/την ξαναβρείς; Αυτά είναι αστεία πράγματα. Εδώ μπορούσες να βρεις το πρόσωπο που σε ενδιέφερε τον 20ο αιώνα, πόσο μάλλον τώρα, με την δύναμη της τεχνολογίας. Τι; Θα πάρει χρόνο; Ε, τότε κύριε/α δεν αξίζετε να δείτε το πρόσωπο που χάσατε. Όταν νοιώσετε πως είστε άξιοι, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές μας.
Τα πράγματα είναι απλά και όπως πάντα θα αξιοποιήσουμε την μυστική γνώση που διδάσκεται στα Πατήσια, από άξιους διδασκάλους, εκλεκτούς και διαλεγμένους. Για να σε γλιτώσω από την μεταφορά με τον ηλεκτρικό, μέχρι να πας σε αυτόν τον ιερό τόπο, στα λέω από εδώ, ως αποδεδεγμένος των εν Πατήσια αλανιών. Πάμε με τα απλά, γιατί εκεί βρίσκεται και η αρχή. Αν έχεις το facebook του προσώπου που σε αφορά, τότε δεν το έχασες. Αλλά αυτό είναι εύκολο και βαρετό. Ας δούμε τι γίνεται αν δεν έχεις το fb.
Αρχικά πάμε με τα εύκολα, ψάχνεις το όνομα στο fb, για να δεις αν έχει. Τρεις περιπτώσεις υπάρχουν: είτε έχει και τότε τα πράγματα είναι εύκολα, είτε δεν έχει, είτε έχει, αλλά με ψευδώνυμο. Η πρώτη περίπτωση είναι βαρετή και εύκολη. Οι άλλες δύο έχουν το ζουμί. Ας πάμε στην περίπτωση που έχει ψευδώνυμο. Σε αυτή την περίπτωση, η κατάσταση θα ήταν ίδια με το να ψάχνεις το fb ενός προσώπου που δεν ξέρεις το όνομά του. Ε, ναι! Τώρα μάλιστα! Αυτά είναι τα ωραία που αξίζει να μάθεις από τα Πατήσια! Πού τον/την είδες; Σε μπαρ, βιβλιοπωλείο, στην παρέλαση, πού; Όπου και να είναι, είτε θα πας να ρωτήσεις (αν δεν έχεις τα κότσια μην συνεχίζεις να διαβάζεις), είτε θα συνεχίσεις την έρευνά σου. Πώς; Πες μου πού τον/την είδες. Αν πχ ήταν με τους προσκόπους στην παρέλαση του, ψάξε στο fb την ομάδα των προσκόπων της περιοχής του/της και μετά τσέκαρε τις φωτογραφίες, μέχρι να δεις το πρόσωπο που σε αφορά. Τόσο απλά τα πράγματα. Θυμάσαι κάποια ασχολία του/της; Ξέρεις αν κάνει ιππασία; Ε, τότε ψάξε τους ομίλους ιππασίας. Βρες το οτιδήποτε μπορεί να ξέρεις, μέχρι να πέσεις σε μία φωτογραφία και να βρεις ένα όνομα.
Αυτή η αναζήτηση θα είναι μεγάλη. Μήπως πριν από δύο χρόνια σου έδωσε το mail του/της; Ώστε, δεν έχει fb, ε; τι έκανες εσύ; Το καταχώνιασες και δεν ξέρεις πώς να το βρεις; Ρε φίλε/η, τώρα το θυμήθηκες; Τέλος πάντων, άρχισε να θυμάσαι πού μπορεί να είναι. Υπομονή, προσήλωση και πίστη στον σκοπό. Ακόμα και αν δεν βρεις mail, fb ή άλλο μέσο, αν ψάξεις προσηλωμένα θα βρεις κάποιο στέκι, κάποια διεύθυνση, κάτι!
Ο/η τύπος/τύπισσα ή που θα βρει ξαφνικά ένα μήνυμα στο fb ή που θα ανοίξει τα mail και θα πει «πώς με θυμήθηκε/βρήκε» ή που θα σε δει μπρος από την πόρτα του/της. Ό,τι και από αυτά να συμβεί, η δικαίωση είναι μεγάλη και πας για περιπέτεια. Ναι, είναι μεταξύ ρομαντικού και creepy η φάση, όπως έχουμε ξαναπεί, αλλά τα Πατήσια σε εξαγνίζουν. Μετά μην το αφήσεις, έκανες τόσο πολύ κόπο! Κίνησες γη και ουρανό και κανείς δεν δικαιούται να σου τον στερήσει! Πέρασες την δοκιμασία και τώρα προχωράς. Ξεκινώντας την αναζήτηση βάλε τον στόχο σου: δεν σταματώ αν δεν τον/την βρω.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u