Διασκέδαση με τον φίλο σας!!


Όταν πρόκειται να σκεφτείτε πράγματα διασκέδασης με τον φίλο σας, γιατί είναι τόσο δύσκολο; Οι άνδρες υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι οι δύσκολες, αλλά δε διαφέρουν!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε με τον φίλο σας. Είναι καλύτερο να μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή να προσπαθήσετε να σκεφτείτε κάτι.

Έχω καταρτίσει αυτή τη λίστα με διασκεδαστικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το φίλο σας, ώστε να μην σας βαρεθούν ποτέ.

Εκδρομή με ποδήλατο: Περάστε λίγο χρόνο στο μεγάλο ύπαιθρο κάνοντας μια απογευματινή ποδηλασία!

Κάμπινγκ: Σχεδιάστε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο σε αυτό το στρατόπεδο για τον οποίο μιλούσε, μπορεί να είναι μια πολύ καλή στιγμή! Η αγκαλιά μπροστά στο στρατόπεδο είναι ιδιαίτερα ωραίο στις ψυχρές νύχτες.

Έκθεση αυτοκινήτου: Οι άντρες υπερηφανεύονται για τα αυτοκίνητά τους. Φέρτε μερικά χαρτομάντηλα για να σκουπίσετε το πηγούνι τους.

Συναυλία: Δοκιμάστε να σημειώσετε κάποια εισιτήρια στην επερχόμενη συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δύο εισιτήρια ακόμη και αν δεν θέλετε να πάτε έτσι μπορεί να φέρει έναν φίλο.

Ψάρεμα: Εάν δεν ξέρετε πώς να ψαρεύετε, ας σας διδάξει! Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος για μια μέρα ή να πάτε σε αποβάθρα στο τοπικό πάρκο ή στην παραλία.

Go Karts: Τι πιο διασκεδαστικό από μερικούς ενήλικες που δρουν σαν παιδιά; Αυτό είναι ιδανικό για το ζευγάρι με την ανάγκη για ταχύτητα!

Γυμναστήριο: Η εκμάθηση μαζί είναι ένα πολύ υγιές χόμπι για να μοιραστείτε. Ίσως να τον πείσετε να συμμετάσχετε μαζί σας στην τάξη Zumba! (Καλή τύχη!)

Hike: Η Μητέρα Φύση έχει τόσα πολλά να δει. Χτυπήστε ένα εθνικό πάρκο και εξερευνήστε τα μονοπάτια, αλλά μην ξεχάσετε να φέρετε νερό και ένα γεύμα!

Κυνήγι: Αν στο φίλος σας αρέσει να κυνηγάει, να τον συνοδέψετε. Εάν δεν μπορείτε να το χειριστείτε, να του αγοράσετε ένα νέο αξεσουάρ κυνηγιού για να το δοκιμάσετε και να τον αποστείλετε με μερικούς φίλους.

Κέντρο ψυχαγωγίας: Ταξιδέψτε στο τοπικό κέντρο αναψυχής και δείτε αν υπάρχει κάτι που θα ήταν ενδιαφέρον. Μπορεί να εκπλαγείτε!

Εστιατόριο: Μπορεί να απολαύσει καλό φαγητό ή να πάρει και βρώμικο σε ένα μπάρμπεκιου. Κάθε τύπος αγαπά το φαγητό, και θα είστε επίσης ευχαριστημένοι!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u