Είστε οικονομικά στενά; Δοκιμάστε αυτές τις φτηνές και ρομαντικές λύσεις…


Ίσως η ιδέα σας για ένα μεγάλο πρώτο ραντεβού απαιτεί δείπνο σε ένα υπέροχο εστιατόριο με ατμόσφαιρα, μαλακό φως των κεριών και μια έντονη τιμολόγηση στο λογαριασμό.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό για κάποιο διάστημα, τα περισσότερα ζευγάρια γνωρίζουν ότι η συνέχιση αυτού του είδους των ραντεβού πραγματοποιεί εβδομαδιαία ένα ακριβό φλερτ. Εκτός αυτού, δεν είναι πολύ πρακτικό.

Οι άνδρες boomer μωρών εξακολουθούν να θέλουν συχνά να πληρώσουν το λογαριασμό για τα ραντεβού. Ενώ η ανώτερη κυρία μπορεί να αισθάνεται ότι αυτό είναι υπέροχο και ιπποτικό από αυτόν, δεν θέλει να πιστεύει ότι σκέφτεται ότι είναι απλώς ένα εισιτήριο γεύματος.

Χωρίς να προσβάλλετε το πορτοφόλι ή οι χορδές πορτοφολιών του καθένα, ποιες είναι οι πιο διασκεδαστικές, δημιουργικές και οικονομικές συμβουλές για τους ηλικιωμένους;

Πηγαίνετε σε μια ταινία απογευματινή.

Επιλέγοντας να μεταβείτε σε μια προβολή κατά την παραμονή σας, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια νέα ταινία αλλά σε μια τιμή λογική.

Επιλέξτε μια ταινία που θα τραβήξει ένα πλήθος ενηλίκων και θα αποφύγετε τις κοινωνικές προκλήσεις των προβολών που παρακολουθούνται από πολλά θορυβώδη παιδιά. Μη διστάσετε να χαμογελάσετε με το ραντεβού σας στην πίσω σειρά και να χαμογελάσετε μόνοι σας.

Παρακολουθήστε μια δεύτερη ταινία.

Εναλλακτικά, αναζητήστε ένα κινηματογραφικό σπίτι που περιλαμβάνει τιμές φτηνών εισιτηρίων και προβολές ταινιών που έχουν βγει για λίγο. Ίσως να ήταν πολύ απασχολημένος όταν η ταινία άνοιξε για πρώτη φορά και εξακολουθεί να θέλει να το δει σε μια μεγάλη οθόνη.

Κάντε πικ-νικ

Όταν ο καιρός είναι ζεστός και εύκρατος, γιατί να μην πακετάρετε ένα γεύμα πικνίκ διασκέδασης και να κατευθυνθείτε στο τοπικό πάρκο, στην παραλία ή στην εξωτερική συναυλία;

Η τιμή σας μπορεί να συνεπάγεται με την υποχρέωση να πληρώνετε για στάθμευση, αλλά αυτό είναι. Τα περισσότερα μέρη χρεώνουν μόνο μερικά δολάρια.

Μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τα τρόφιμα που σας αρέσουν. Καθένας από εσάς μπορεί να συνεισφέρει ένα ή δύο πιάτα για να μοιραστεί και να παρουσιάσει μερικές από τις γαστρονομικές δεξιότητές σας.

Φέρτε ένα μπουκάλι κρασί για να κάνετε το γεύμα ξεχωριστό και να παραμείνετε στο πλαίσιο των δημόσιων οδηγιών για το πόσιμο νερό της περιοχής σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u