Εκπαιδεύοντας τον νου !


Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας;

Η δύναμη του νου γνωρίζουμε ότι είναι καθοριστική στην προσωπικότητά μας. Εκτός όμως από το νοητικό επίπεδο που καθορίζει τις αποφάσεις ενός ατόμου υπάρχει και το συναίσθημα, ένας επιπλέον λόγος που καθορίζει την αποτελεσματικότητα των αποφάσεών μας.

Το συναίσθημα αφορά την θέλησή μας για την επιτυχία της επιλογής μας.

Όταν έχουμε πετύχει την αρμονική σχέση αυτών των δύο λειτουργιών ασφαλώς και η προσδοκίες μας θα δικαιωθούν κατά μεγαλύτερο βαθμό, αλλά και εμείς θα είμαστε ισορροπημένοι ως χαρακτήρες.

Ας δούμε τα στάδια εκπαίδευσης λοιπόν του νου, που σε 21 ημέρες μπορεί να αλλάξει συνήθειες σκέψης.

Απόφαση αλλαγής.

Χωρίς την απόφαση τίποτα δε γίνεται! Αποφασιστικά λέω στον εαυτό μου πως σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου. Σήμερα ξεκινώ μία νέα διαδρομή.

Προσήλωση στο καλύτερο.

Αποφασίζω να ζω την υπόλοιπη ζωή μου με πίστη στο καλύτερο που δε γνωρίζω ποιο είναι, αλλά έχω την βεβαιότητα πως ακόμη κι αν δε μου είναι αρεστό αυτό που η κάθε μέρα φέρνει, γνωρίζω πως έρχεται για την εξέλιξη μου.
Σχέδιο.

Γράφω αυτά που θέλω να πετύχω σε 21 μέρες.

Βλέποντας αυτά που θέλω, κάθε μέρα, προσαρμόζω την εβδομάδα στο στόχο που έχω για τη ζωή μου κι όλα θα μπαίνουν στη θέση τους σαν κομμάτια που κουμπώνουν απόλυτα στο παζλ της ζωής μου! Το επενδύω με ανάλογες σκέψεις, στάσεις και συμπεριφορά.

Θετικότητα.

Δεν μπορούμε να δούμε τη ζωή που αξίζουμε να ζούμε με τα μάτια του αρνητισμού. Δεν πρέπει να είμαστε θετικοί με την έννοια του ρομαντισμού, γιατί να είσαι αφελώς θετικά τοποθετημένος/νη με όλα τα προβλήματα να σε χτυπάνε, ασφαλώς και δεν οδηγεί πουθενά.

Να είσαι θετικά απέναντι στη ζωή, με συναίσθημα, με πίστη, με βιωματική εμπειρία της θετικότητας. Να ζεις στο κανάλι της μοναδικής ορμής της, που δε σταματά τίποτα στο διάβα της. Και τότε κάθε εμπόδιο που μπαίνει στη ροή της θα είναι ένα μικρό ξυλάκι στον χειμαρρώδη δρόμο της.

Αντικατάσταση.

Παλιές και άχρηστες συνήθειες τις αλλάζω με νέες και ωφέλιμες τόσο για το δικό μου καλό, όσο και των άλλων.

Κατανόηση.

Δυναμώνω μέσα μου τη δύναμη ν’ αγαπώ και να συγχωρώ. Ξέρω πως η ζωή σαν μπούμερανγκ μου ανταποδίδει, ότι της προσφέρω. Γίνομαι ο καλός ιχνηλάτης της ζωής.

Ευγνωμοσύνη.

Εστιάζω σε ότι όμορφο, σημαντικό και καλό έχω στη ζωή μου σήμερα και εκφράζω την ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι ζω για να ξεκινήσω κάτι νέο, ό,τι έχω τη δύναμη της αγάπης, ότι έχω ανθρώπους ν’ αγαπώ και ότι ξεκινώ με απόφαση ν’ αποδεσμεύσω το παρελθόν που μου δημιουργεί βαρίδια και ν’ αξιοποιήσω ότι καλύτερο έχω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου για μία νέα ζωή αγάπης, υγείας κι ευτυχίας που είναι ο πραγματικός σκοπός της ζωής, η επιτυχία στην ευτυχία!

Με την συναισθηματική λογική ίσως καταφέρουμε να έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα στη ζωή μας. Ίσως το μυαλό μας να μας δίνει καλύτερες συμβουλές και να ξεφύγουμε από το στρες .Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u