Ένα ενδιαφέρον πείραμα-παιχνίδι τηλεκίνησης !

Ένα ενδιαφέρον πείραμα-παιχνίδι τηλεκίνησης !


Χάρη στην γνώση της σύγχρονης φυσικής επιστήμης, μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ότι η τηλεπάθεια δεν αποτελεί θεωρία προς απόδειξη, καθώς, μέσω των ειδικών μετρήσεων, έχει ήδη αποδειχθεί.

Το ερώτημα είναι πλέον το κατά πόσον μπορεί να γίνει ελεγχόμενη. Στο ίδιο μήκος κίνησης βρίσκουμε και την τηλεκίνηση, δηλαδή την εξ αποστάσεως μετακίνηση αντικειμένων. Επί του θέματος υπάρχει ένα ενδιαφέρον πείραμα, που όλοι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.

Το παρόν πείραμα δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο δημιουργό, ούτε γνωρίζουμε το πότε, πού και πως δημιουργήθηκε. Το πιθανότερο είναι το ότι πολλοί άνθρωποι σε πολλά μέρη της γης το έχουν δοκιμάσει.

Σε εμάς ήρθε παραδοσιακά, από πάππου προς πάππου και έτσι το μεταφέρουμε, ακολουθώντας μία παράδοση αποκάλυψης όσων βρίσκονται κάπως πιο έξω από την συνηθισμένη επίβλεψη της αντίληψής μας.

Το πείραμα αυτό απαιτεί την δημιουργία ενός κύκλου από ελαφρύ χαρτόνι. Υπό την μορφή τροχού, τοποθετούμε ευθείς χαρτονιών που χαράζουν την διάμετρο του κυκλικού χαρτονιού, ώστε έπειτα να το σταθεροποιήσουμε επάνω σε κάτι, πχ σε ένα ξύλο, με την βοήθεια μίας καρφίτσας. Πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως το χαρτόνι θα έχει μικρό βάρος και αρκετή διάθεση χώρου ώστε να κινείται και από τις δύο πλευρές.

Μόλις φτιάξουμε αυτό το μοντέλο, καθόμαστε αναπαυτικά και εστιάζουμε στο χαρτόνι. Σκοπός μας να το κινήσουμε είτε προς τα δεξιά, είτε προς τα αριστερά, χωρίς να το αγγίζουμε. Είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε πως δεν μπορεί να κινηθεί από τον αέρα. Το σχήμα του είναι τέτοιο που θα μας βοηθήσει πολύ στο να καταφέρουμε να το τηλε-κινήσουμε.

Πώς μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε το πείραμα αυτό ως παιχνίδι; Μόλις καταφέρουμε να το επιτύχουμε εμείς και ακόμη ένα άτομο, μπορούμε-χωρίς ανταγωνισμό και υπεροψία-να καθίσουμε αντικριστά, μπροστά από το μοντέλο.

Έπειτα, προσπαθούμε να το κινήσουμε από αντίθετες πλευρές. Θα παρατηρήσουμε πως το μοντέλο θα πάλλεται, χωρίς να κινείται, έως ότου θα στραφεί προς μία από τις δύο πλευρές. Αυτός που τελικά θα το στρέψει, νικάει. Να λοιπόν, το-πιθανώς-πρώτο σας «μαγικό» παιχνίδι.

Προειδοποιούμε πως θα χρειαστεί να δαπανήσετε αρκετό χρόνο έως ότου να αποκτήσετε αυτή τη δυνατότητα, ενώ απαιτούνται και ορισμένα διαλείμματα για ξεκούραση κατά την προσπάθειά σας.

Μην σας φοβίζει η αποτυχία. Το με ποιον τρόπο τελικά θα τα καταφέρετε είναι κάτι το οποίο θα μάθετε βιωματικά. Σε επόμενο όμως άρθρο μας, θα σας παραθέσουμε ορισμένες συμβουλές επί του θέματος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίτη και 13 !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γιατί θεωρούμε την ημερομηνία Τρίτη και 13 γρουσούζικη; Είναι μόνο ελληνική πρόληψ ...

Aυγούστου Μύθοι !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που προλέγεις τον καιρό; Είναι θερινός μήνας; Ο λαός τον Α ...

Το πείραμα της Καστέλλας !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζατε πως το 1903 έγινε μυστικό πείραμα στην Καστέλλα; Στις αρχές του εικοστού α ...

Το βάρος της πληροφορίας …

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθημερινά παρακολουθούμε διάφορες πληροφορίες, περνούν οι περισσότερες με ταχύτ ...

Το αθάνατο νερό !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αθανασία και η αιώνια ζωή ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρ ...

Παραβάτης ή φιλόσοφος !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Βυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u