Ένας σύντροφος μικρότερος;

Ένας σύντροφος μικρότερος;

Oroskopos.tv


Εννοείται ότι πια το θέμα της διαφοράς ηλικίας μας έχει τελειώσει ως ταμπού. Η εποχή που ένας μικρότερος άντρας που είχε σχέση με μεγαλύτερη του γυναίκα αποτελούσε το σκάνδαλο, έχει μπει για τα καλά στο ντουλάπι του χρόνου και δεν θα μας λείψει καθόλου. Ωστόσο, αν τυχόν έχεις ακόμα κάποιες επιφυλάξεις, ή αν οι φίλες σου γελάνε πονηρά όταν αναφέρονται στον «μικρό» να ξέρεις ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή! Και μάλιστα, είναι και κατά φύση και με την βούλα της επιστήμης.

Για πάμε λίγο πίσω

Πριν από την αναθεματισμένη την πατριαρχία, που αυτή καθόρισε ότι η γυναίκα πρέπει να είναι – και σημαντικά μάλιστα – μικρότερη από τον άντρα, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Η γυναίκα, με την αυθεντία της μητρότητας, είχε την επιλογή να διαλέξει όποιον άντρα ήθελε, και επιπλέον ήταν νόμιμο και λογικό να έχει σύντροφο μικρότερό της, ώστε το παιδί του να είναι σίγουρα πολύ γερό. Τώρα, εσύ μπορεί να μην θέλεις να κάνεις παιδιά με τον νεαρό σύντροφό σου, αλλά να ξέρεις ότι αυτή η σχέση έχει γερές ρίζες στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είναι κάτι καινούριο.

Νεότητα με τη βούλα

Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά στέκει και με την λογική, ότι οι γυναίκες που κάνουν σχέση με μικρότερο άντρα γυρίζουν πίσω το ρολόι του χρόνου. Πέρα από το ότι αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εμφάνιση τους, πάνε συχνότερα γυμναστήριο, κάνουν συχνή περιποίηση στο δέρμα, προσέχουν τα ρούχα τους, έχουν και ένα επιπλέον αβαντάζ: η καλή ερωτική ζωή βοηθάει μέσω των ορμονών στο να ξυπνήσει ο οργανισμός, να παράγει κολλαγόνο και να καίει θερμίδες. Τέλειο;

Επιτυχημένη σχέση ψυχολογικά

Το γεγονός ότι τα ηνία σε μια τέτοια σχέση τα έχει η γυναίκα συνήθως οδηγεί σε μια πολύ επιτυχημένη σχέση και για τους δύο. Η γυναίκα είναι πάντα υποστηρικτική στα σχέδια και τις επιδιώξεις του συντρόφου της, κάτι που δίνει άμεσα οφέλη καις τους δύο. Ενώ ένας μεγαλύτερος άντρας έχει πάντα ανταγωνισμό με το ταίρι του, είναι οπωσδήποτε εγωιστές οι άντρες, πώς να το κάνουμε, η γυναίκα θα βοηθήσει τον νεώτερο σύντροφό της να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, βοηθώντας ταυτόχρονα και τον εαυτό της να νιώσει πολύτιμη. Εξαιρετική συνθήκη!

Δυνατές συγκινήσεις

Και μην πηγαίνει το μυαλό σου αποκλειστικά στο πονηρό, αν και εκεί επίσης οι συγκινήσεις είναι δυνατές. Ένας νεώτερος άντρας λειτουργεί ως κίνητρο για να δοκιμάσει η γυναίκα ένα καινούριο σπορ, να ταξιδέψει, να χαρεί τον έρωτα φυσικά, αλλά και να συνδεθεί καλύτερα με ό,τι πιο φρέσκο κινείται σε κοινωνικό επίπεδο. Άρα, όλα μια χαρά, θα ξανοίξουν οι ορίζοντές σου, μην το σκέφτεσαι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Ζηλεύεις – λατρεύεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Το ξέρουμε όλοι βέβαια ότι η ζήλια είναι ταυτισμένη με τον έρωτα. Φυσικά και όταν π ...

Oroskopos.tv

Ερωτικές αποδράσεις

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ένας πολύ όμορφος τρόπος να φέρουμε μία μικρή ανανέωση σε μία σχέση είναι αν κάνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u