Ένας σύντροφος μικρότερος;


Εννοείται ότι πια το θέμα της διαφοράς ηλικίας μας έχει τελειώσει ως ταμπού. Η εποχή που ένας μικρότερος άντρας που είχε σχέση με μεγαλύτερη του γυναίκα αποτελούσε το σκάνδαλο, έχει μπει για τα καλά στο ντουλάπι του χρόνου και δεν θα μας λείψει καθόλου. Ωστόσο, αν τυχόν έχεις ακόμα κάποιες επιφυλάξεις, ή αν οι φίλες σου γελάνε πονηρά όταν αναφέρονται στον «μικρό» να ξέρεις ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή! Και μάλιστα, είναι και κατά φύση και με την βούλα της επιστήμης.

Για πάμε λίγο πίσω

Πριν από την αναθεματισμένη την πατριαρχία, που αυτή καθόρισε ότι η γυναίκα πρέπει να είναι – και σημαντικά μάλιστα – μικρότερη από τον άντρα, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Η γυναίκα, με την αυθεντία της μητρότητας, είχε την επιλογή να διαλέξει όποιον άντρα ήθελε, και επιπλέον ήταν νόμιμο και λογικό να έχει σύντροφο μικρότερό της, ώστε το παιδί του να είναι σίγουρα πολύ γερό. Τώρα, εσύ μπορεί να μην θέλεις να κάνεις παιδιά με τον νεαρό σύντροφό σου, αλλά να ξέρεις ότι αυτή η σχέση έχει γερές ρίζες στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είναι κάτι καινούριο.

Νεότητα με τη βούλα

Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά στέκει και με την λογική, ότι οι γυναίκες που κάνουν σχέση με μικρότερο άντρα γυρίζουν πίσω το ρολόι του χρόνου. Πέρα από το ότι αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εμφάνιση τους, πάνε συχνότερα γυμναστήριο, κάνουν συχνή περιποίηση στο δέρμα, προσέχουν τα ρούχα τους, έχουν και ένα επιπλέον αβαντάζ: η καλή ερωτική ζωή βοηθάει μέσω των ορμονών στο να ξυπνήσει ο οργανισμός, να παράγει κολλαγόνο και να καίει θερμίδες. Τέλειο;

Επιτυχημένη σχέση ψυχολογικά

Το γεγονός ότι τα ηνία σε μια τέτοια σχέση τα έχει η γυναίκα συνήθως οδηγεί σε μια πολύ επιτυχημένη σχέση και για τους δύο. Η γυναίκα είναι πάντα υποστηρικτική στα σχέδια και τις επιδιώξεις του συντρόφου της, κάτι που δίνει άμεσα οφέλη καις τους δύο. Ενώ ένας μεγαλύτερος άντρας έχει πάντα ανταγωνισμό με το ταίρι του, είναι οπωσδήποτε εγωιστές οι άντρες, πώς να το κάνουμε, η γυναίκα θα βοηθήσει τον νεώτερο σύντροφό της να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, βοηθώντας ταυτόχρονα και τον εαυτό της να νιώσει πολύτιμη. Εξαιρετική συνθήκη!

Δυνατές συγκινήσεις

Και μην πηγαίνει το μυαλό σου αποκλειστικά στο πονηρό, αν και εκεί επίσης οι συγκινήσεις είναι δυνατές. Ένας νεώτερος άντρας λειτουργεί ως κίνητρο για να δοκιμάσει η γυναίκα ένα καινούριο σπορ, να ταξιδέψει, να χαρεί τον έρωτα φυσικά, αλλά και να συνδεθεί καλύτερα με ό,τι πιο φρέσκο κινείται σε κοινωνικό επίπεδο. Άρα, όλα μια χαρά, θα ξανοίξουν οι ορίζοντές σου, μην το σκέφτεσαι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα στην πρώην και τη νυν. «Είμαι μπερδεμένος»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Την αγαπάω αλλά πιστεύω ότι είχε «σβήσε ...

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι α ...

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. ...

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u