Ένας σύντροφος μικρότερος;

Ένας σύντροφος μικρότερος;


Εννοείται ότι πια το θέμα της διαφοράς ηλικίας μας έχει τελειώσει ως ταμπού. Η εποχή που ένας μικρότερος άντρας που είχε σχέση με μεγαλύτερη του γυναίκα αποτελούσε το σκάνδαλο, έχει μπει για τα καλά στο ντουλάπι του χρόνου και δεν θα μας λείψει καθόλου. Ωστόσο, αν τυχόν έχεις ακόμα κάποιες επιφυλάξεις, ή αν οι φίλες σου γελάνε πονηρά όταν αναφέρονται στον «μικρό» να ξέρεις ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή! Και μάλιστα, είναι και κατά φύση και με την βούλα της επιστήμης.

Για πάμε λίγο πίσω

Πριν από την αναθεματισμένη την πατριαρχία, που αυτή καθόρισε ότι η γυναίκα πρέπει να είναι – και σημαντικά μάλιστα – μικρότερη από τον άντρα, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Η γυναίκα, με την αυθεντία της μητρότητας, είχε την επιλογή να διαλέξει όποιον άντρα ήθελε, και επιπλέον ήταν νόμιμο και λογικό να έχει σύντροφο μικρότερό της, ώστε το παιδί του να είναι σίγουρα πολύ γερό. Τώρα, εσύ μπορεί να μην θέλεις να κάνεις παιδιά με τον νεαρό σύντροφό σου, αλλά να ξέρεις ότι αυτή η σχέση έχει γερές ρίζες στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είναι κάτι καινούριο.

Νεότητα με τη βούλα

Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά στέκει και με την λογική, ότι οι γυναίκες που κάνουν σχέση με μικρότερο άντρα γυρίζουν πίσω το ρολόι του χρόνου. Πέρα από το ότι αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εμφάνιση τους, πάνε συχνότερα γυμναστήριο, κάνουν συχνή περιποίηση στο δέρμα, προσέχουν τα ρούχα τους, έχουν και ένα επιπλέον αβαντάζ: η καλή ερωτική ζωή βοηθάει μέσω των ορμονών στο να ξυπνήσει ο οργανισμός, να παράγει κολλαγόνο και να καίει θερμίδες. Τέλειο;

Επιτυχημένη σχέση ψυχολογικά

Το γεγονός ότι τα ηνία σε μια τέτοια σχέση τα έχει η γυναίκα συνήθως οδηγεί σε μια πολύ επιτυχημένη σχέση και για τους δύο. Η γυναίκα είναι πάντα υποστηρικτική στα σχέδια και τις επιδιώξεις του συντρόφου της, κάτι που δίνει άμεσα οφέλη καις τους δύο. Ενώ ένας μεγαλύτερος άντρας έχει πάντα ανταγωνισμό με το ταίρι του, είναι οπωσδήποτε εγωιστές οι άντρες, πώς να το κάνουμε, η γυναίκα θα βοηθήσει τον νεώτερο σύντροφό της να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, βοηθώντας ταυτόχρονα και τον εαυτό της να νιώσει πολύτιμη. Εξαιρετική συνθήκη!

Δυνατές συγκινήσεις

Και μην πηγαίνει το μυαλό σου αποκλειστικά στο πονηρό, αν και εκεί επίσης οι συγκινήσεις είναι δυνατές. Ένας νεώτερος άντρας λειτουργεί ως κίνητρο για να δοκιμάσει η γυναίκα ένα καινούριο σπορ, να ταξιδέψει, να χαρεί τον έρωτα φυσικά, αλλά και να συνδεθεί καλύτερα με ό,τι πιο φρέσκο κινείται σε κοινωνικό επίπεδο. Άρα, όλα μια χαρά, θα ξανοίξουν οι ορίζοντές σου, μην το σκέφτεσαι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u