Ενδείξεις καρμικής εμπλοκής στην σχέση σου!!

Ενδείξεις καρμικής εμπλοκής στην σχέση σου!!


Νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά στην σχέση σου; ή νιώθεις να υπάρχει ήδη ένα φορτίο με έναν άνθρωπο που τώρα μόλις γνώρισες; Υπάρχει η αίσθηση ότι με κάποιον άνθρωπο έχεις ζήσεις πολλές ζωές μαζί, ενώ μόλις έχετε γνωριστεί; Χμ… Ξέρεις, μπορεί και να έχεις δίκιο, να μην είναι η ιδέα σου. Και μάλιστα υπάρχουν σίγουρες ενδείξεις από την καρμική αστρολογία για το ακριβώς ρόλο έπαιξε αυτός ο άνθρωπος στην προηγούμενη ζωή σου, η τι σχέση είχατε! Τολμάς να μάθεις; Έλεγξε την συναστρία σας!

Το πρώτο πράγμα που έχεις να δεις είναι οι προσωπικοί σου πλανήτες σε σχέση με σημαντικούς δείκτες του συντρόφου σου. Οι προσωπικοί πλανήτες στο ωροσκόπιο κάποιου είναι: Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Κυβερνήτης του Ωροσκόπου και ο ίδιος ο Ωροσκόπος (δεν είναι πλανήτης ο Ωροσκόπος, αλλά είναι προσωπικός δείκτης). .

Αν ένα από αυτά τα σημεία βρίσκεται σε σύγκρουση – αντίθεση με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης του συντρόφου ενός ατόμου σε εύρος 7-8 μοίρες, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι αυτά τα 2 άτομα έχουν μια σημαντική σχέση σε μια προηγούμενη ζωή, τα διδάγματα των οποίων δεν έχουν ολοκληρωθεί, και σε αυτόν το χρόνο ζωής των δύο ανθρώπων συναντιούνται και πάλι για να τελειώσει αυτό που άρχισαν πριν και να αφήσουν να φύγει η προσκόλληση. Υπάρχει συχνά μια αίσθηση εξοικείωσης και ήδη υπαρκτού αισθήματος.

Όταν η Αφροδίτη εμπλέκεται με το Νότιο Δεσμό, οι 2 σύντροφοι είναι μαζί σε μια ρομαντική σχέση ή γάμο και πρέπει να ολοκληρώσουν τα μαθήματα της κοινής αίσθησης, της ίσης αντιμετώπισης θεμάτων έρωτα και αγάπης. Υπάρχει συχνά μια αίσθηση αγάπης με την πρώτη ματιά.

Όταν ο Άρης εμπλέκεται με τον Νότιο Δεσμό, οι 2 σύντροφοι ήταν είτε αδέλφια,  είτε όταν η θέση του Άρη δεν είναι καλή – ήσαν εχθροί ή έβλαψαν ο ένας τον άλλον με κάποιο τρόπο. Σε αυτή τη ζωή συναντιούνται, για να μάθουν να θάβουν το τσεκούρι του πολέμου.

Όταν εμπλέκεται ο Ήλιος με τον Νότιο Δεσμό, ήταν μαζί ως πατέρας / παιδί, αφεντικό / υπάλληλος ή υπάλληλος / εξουσιαστής, μπορεί να είχαν και αμοιβαίους στόχους και επιχειρήσεις μαζί.

Όταν η Σελήνη εμπλέκεται με τον Νότιο Δεσμό  υπήρξαν μέρος της ίδιας οικογένειας, ήταν μητέρα / παιδί, προστάτης / προστατευμένος.

Όταν εμπλέκεται ο Ερμής, ίσως ήταν στενά αδέλφια, καλύτεροι φίλοι, συνάδελφοι, επιχειρηματίες.

Όταν ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ή Ωροσκόπος  εμπλέκεται με τον Νότιο Δεσμό, ήταν σημαντικοί παίκτες στις προηγούμενες ζωές του άλλου, επηρεάζοντας το πεπρωμένο και την κατεύθυνση τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u