Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2018Κριός : Δεν θα λάβετε ποτέ δικαίωση από τον πρώην σας, αν αυτό αποζητάτε. Το ιδανικό θα ήταν να σταματήσετε να σκέφτεστε τα παλιά και να ανοίξετε τον δρόμο σας, για κάτι νέο.

Ταύρος : Οι σκέψεις που υπάρχουν από τις αρχές αυτού του μήνα, είναι για να βρεθούν οι σωστές και δίκαιες λύσεις, για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει αυτή η σχέση.

Δίδυμοι :Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, για τα εργασιακά σας που όμως για τους επόμενους μήνες, θα φέρουν την προσωπική σας ζωή, σε δεύτερη μοίρα.

Καρκίνος : Το ότι ο σύντροφος σας, κρατάει κάποιες φιλικές επικοινωνίες με το παρελθόν του, μια πρώην σχέση του, δεν είναι λόγος εσείς να σκέφτεστε να τον χωρίσετε.

Λέων : Με τόσα επαγγελματικά βάρη που έχει το ταίρι σας, μάλλον για αυτό το Καλοκαίρι, δεν θα έχετε τις ευκαιρίες, για να κάνετε κάτι περισσότερο από μερικές ημέρες διακοπές.

Παρθένος : Το να θέλετε να γυρίσετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή, είναι καλό, αλλά μέσα στα καινούργια κεφάλαια, μην κάνετε αναφορές στα παλιά και τετριμμένα.

Ζυγός : Οι σχέσεις με τους φίλους σας έχουν πληγεί λόγω αυτής του νέου ερωτικού δεσμού,  που διατηρείτε εδώ και καιρό, και δεν σας αφήνει λεπτό μόνους σας.

Σκορπιός : Η παρουσία πολλών – τρίτων – γνωστών, μέσα στον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση, μόνο επικοινωνιακές προστριβές έχει φέρει. Προστατευτείτε.

Τοξότης : Η απόκτηση ενός απογόνου, ίσως και σε αυτήν την περίοδο της ζωής σας, πραγματικά να μην σας ενδιαφέρει. Πείτε το και ξεκαθαρίστε την θέση σας.

Αιγόκερως : Κάποιο συνάδελφοι σας, έχουν δει την παρουσία σας, μέσα στον εργασιακό χώρο ανταγωνιστικά. Κάποια σχόλια που θα πέσουν στην αντίληψη σας, απλά προσπεράστε τα.

Υδροχόος : Με τον καιρό μέσα σε μια σχέση βγαίνουν στην επιφάνεια συνήθειες και επιθυμίες,  και από τα δύο μέρη. Στην δική σας ακόμη δεν υπάρχει κάτι σχετικό.

Ιχθείς : Το πλανητικό σκηνικό ακόμη και τώρα σας δίνει κάποιες ευκαιρίες, για να διώξετε από τις πλάτες σας άτομα – γεγονότα, που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας δείξουν.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u