Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-6-2018Κριός : Μια καινούργια γνωριμία, που έχει βγει στον δρόμο σας, μην την ανακοινώσετε ακόμη σε άτομα κοντινά σας και φίλους, καθώς θα λάβετε μέτρια σχόλια.

Ταύρος : Ο δυναμικός σας λόγος, είναι και το μεγάλο και σπουδαίο εργαλείο σας, που μπορεί να κάνει τον πρώην σας να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στην σχέση σας.

Δίδυμοι : Δεν σας αφορά τι λέει ο κόσμος για την προσωπική σας ζωή. Ξέρετε για ποιον λόγο είστε μόνοι σας, και έτσι  θέλετε ακόμη να παραμείνετε.

Καρκίνος : Αν νομίζετε ότι ο σύντροφος σας, πρόκειται να συνεχίσει να ανέχεται όλα αυτά τα καπρίτσια σας, κάνετε λάθος. Αλλάξτε άρδην  τακτική.

Λέων : Κάθε μέρα που περνάει σας φέρνει όλο και πιο κοντά στον νέο σας σύντροφο, που έχει κάνει τα πλάνα του για να φύγετε άμεσα μαζί, για διακοπές.

Παρθένος : Υπάρχουν αρκετές παρεξηγήσεις με εσάς, τον άνθρωπο σας και τα συγγενικά του περιβάλλοντα, που πρέπει να λήξετε μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα.

Ζυγός : Οι υποθέσεις που σας απασχολούν οι ερωτικές θα πρέπει να τις συζητήσετε με το ταίρι σας, που και αυτό από την μεριά του έχει στεναχωρηθεί πολύ.

Σκορπιός : Δεν σας αρκεί τελικά μόνο να σας λένε, ότι σας αγαπούν. Ζητάτε να σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αυτό το έχει καταλάβει ο άνθρωπος σας και το προσπαθεί.

Τοξότης : Πολλά και σημαντικά τα θέματα, που έχει αποφασίσει να λύσει ο άνθρωπο σας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και που πρέπει να τον βοηθήσετε.

Αιγόκερως : Από τις αρχές του Ιουλίου σηματοδοτείται μια καινούργια εποχή, που θα βοηθήσει πολύ το ζώδιο σας, για να βρει ισορροπίες σε ερωτική ζωή και εργασιακή καθημερινότητα.

Υδροχόος : Έχετε και για ακόμη μια φορά, απογοητευτεί από την ελαφρότητα με την οποία ο άνθρωπος σας, αντιμετωπίζει την σχέση και αυτά που του λέτε – ζητάτε.

Ιχθείς : Κάποια συνεργασία σας, θα γίνει πιο στενή και ίσως αυτή η παρατεταμένη ιδιαίτερη κατάσταση να φέρει έναν ρομαντικό ερώτα, που θα γίνει αγάπη.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u