Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-6-2018Κριός : Δεν έχετε καμία απολύτως όρεξη για να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που έχουν γίνει. Οι μέρες θέλουν μόνο αγάπη και καλοκαιρινά σχέδια διακοπών.

Ταύρος : Οι ιστορείς που έχετε ακούσει γύρω από την ερωτική ζωή του ατόμου σας ενδιαφέρει, μπορεί και να είναι υπερβολικές. Ιδανικά ρωτήσετε τον ίδιο, με όποιο κόστος!

Δίδυμοι : Έχετε αφήσει τις καταστάσεις στα χέρια του ανθρώπου σας, και πλέον αισθάνεστε ότι θα καταφέρει, να φέρει και τα αποτελέσματα που τόσο καιρό σας έχει υποσχεθεί.

Καρκίνος : Δεν υπάρχει κάποια καινούργια δικαιολογία, για να σας πει το ταίρι σας, για όλες αυτές τις απίστευτες καθυστερήσεις που έχει στην σχέση σας και ότι σας έχει πει.

Λέων : Ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας, και θα δείτε ότι όλο αυτό το ειδυλλιακό που έχετε χτίσει μέσα στο μυαλό σας, για το άτομο που θέλετε, μάλλον δεν είναι η αλήθεια.

Παρθένος : Σας έχουν παραξενέψει αυτήν τη εποχή, τα λόγια και οι πράξεις από την μεριά του ταιριού σας. Από τον νέο μήνα όλες αυτές οι απορίες, θα σας, λυθούν.

Ζυγός : Μην ακουμπάτε καθόλου υποθέσεις οικογενειακές του συντρόφου σας, και ειδικά αυτήν την εποχή. Υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση, που εσείς πρέπει να αποφύγετε.

Σκορπιός : Μέσα στην δουλειά σας, υπάρχουν κάποια λόγια – σχόλια που σας έχουν ενοχλήσει. Ίσως και εσείς να τα έχετε προκαλέσει. Κρατήστε λοιπόν χαμηλούς τόνους.

Τοξότης : Μέσα σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι για να μιλήσετε και από κοντά με το άτομο που αγαπάτε, και να πάρετε μαζί κάποιες τελικές αποφάσεις.

Αιγόκερως : Όλα αυτά που σας χρειάζονται τα έχετε ήδη. Όλα τα άλλα που επιπροσθέτως αναζητάτε μόνο σε προβλήματα τελικά θα σας φέρουν, και το ξέρετε καλά.

Υδροχόος : Οι καταστάσεις που βιώνετε και μάλλον ανέχεστε, δεν θα συνεχιστούν για πολύ ακόμη. Οι συζητήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει θα φέρουν και τις λύσεις.

Ιχθείς : Είσαστε λίγο απαισιόδοξοι, και αυτό που θέλετε να κάνετε τελικά με την προσωπική σας ζωή, είναι να την αδειάσετε από άτομα, που δεν σας προσφέρουν κάτι σοβαρό – ποιοτικό.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u