Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-6-2018

Oroskopos.tvΚριός : Μόνο από εσάς και τις τελικές σας αποφάσεις, εξαρτάται η συνέχεια ή ο ολοκληρωτικός τερματισμός, αυτής της σχέσης. Δεν υπάρχει κάποια άλλη πλέον ενδιάμεση λύση.
Ταύρος : Οι θέσεις σας, στην αγάπη και τις σχέσεις είναι λίγο παλιομοδίτικες και το ξέρετε. Αυτό πάντως είναι και κάτι που σας σώζει, από τις λάθος καταστάσεις και επιλογές.

Δίδυμοι : Δεν θέλετε αυτές τις ημέρες, να συζητήσετε με τον σύντροφο σας καταστάσεις, που έχουν πληγώσει και τις δύο μεριές. Καλύτερα να φτιάξετε τα προγράμματα των διακοπών σας.

Καρκίνος : Οι προτάσεις για να βγαίνετε και να περνάτε καλά με τους φίλους σας, έχουν πολλαπλασιαστεί και μάλλον είναι θέμα λίγου χρόνου, για να βρείτε και κάποια νέο ταίρι.

Λέων : Είσαστε αρκετά χαρούμενοι, που μαθαίνετε ότι ο πρώην σύντροφος σας αναζητεί εμμέσως. Από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε και την μετωπική του επίθεση.

Παρθένος : Δεν θα μιλήσετε ακόμη για χωρισμό. Ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας έχει αρκετά προβλήματα και δίνετε χρόνο. Σίγουρα μέσα σας, θα πρέπει να βάλετε και τα δικά σας χρονικά όρια.

Ζυγός : Δεν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή, επικοινωνία με τον πρώην σας, καθώς όλα αυτά που κουβαλάτε μέσα στην καρδιά σας ,είναι πικρά και ιδιαίτερα επώδυνα.

Σκορπιός : Σταματήστε συνεχώς και εμμονικά να παρακολουθείτε και να ψάχνετε την ζωή του πρώην ταιριού σας. Κάπως έτσι χάνετε και την δική σας ζωή – χρόνο.

Τοξότης : Άτομα που υπάρχουν μέσα από τους χώρους που κινείστε – συχνάζετε, σας έχουν βάλει στον ερωτικό τους στόχο, και μάλλον θα σας αποκαλύψουν συναισθήματα.

Αιγόκερως : Εσείς που έχετε χωρίσει, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες – μήνες, θα έχετε μέσα στον μήνα αυτόν, μια συνάντηση που ίσως και να αλλάξει τα παρόντα δεδομένα.

Υδροχόος : Οι εκπλήξεις που σας φυλάει για το επόμενο διάστημα ο άνθρωπος σας, είναι πολλές και σημαντικές, και που θα δώσουν έναν νέο αέρα στο μεταξύ σας.

Ιχθείς : Οι αισθηματικές υποθέσεις που ταλαιπωρούν το ζώδιο σας, από τις αρχές του νέου μήνα θα ξεκαθαρίσουν. Πολλοί οι χωρισμοί και ακόμη περισσότερες οι επανασυνδέσεις.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u