Ερωτευμένη με το αφεντικό ;


Δεν υπάρχει ίσως πιο κλισέ συμβουλή από αυτήν που λέει ότι δεν κάνει να μπλέκουμε τα προσωπικά μας με τα επαγγελματικά μας. Νόμος αριθμός ένα είναι να μην πέφτουμε στην παγίδα του έρωτα με κανέναν συνάδελφο, πόσο μάλλον με το όποιο αφεντικό, διευθυντή, προϊστάμενο. Είναι τόσο εύκολο όμως στην πράξη; Αν είσαι με τον άλλον οκτώ και δέκα ώρες την ημέρα μαζί, και τυχαίνει – για εσένα τουλάχιστον – να είναι γοητευτικός, πώς μπορείς να αποφύγεις να ερωτευτείς, μόνο και μόνο γιατί απαγορεύεται; Άσε που επειδή απαγορεύεται, μπορεί να γίνει και πιο δελεαστικό το θέμα! Ας δούμε τις παραμέτρους αυτής της μάλλον επικίνδυνης, αλλά πολύ καυτής κατάστασης! Είναι παντρεμένος; Ξέχνα το! Μια καλή αρχή για να μην υποφέρουμε γενικά στην ζωή μας είναι να μην επιδιώκουμε σχέσεις με παντρεμένους, ή να μην υποκύπτουμε σε τέτοιες σχέσεις. Όχι ότι γίνεται πάντα, αλλά καλό είναι να μην μπλέκουμε, κυριολεκτικά, γιατί αυτό δεν είναι δεσμός, είναι μπλέξιμο! Αν τώρα μιλάμε και για το αφεντικό, ακόμα και αν ο ίδιος δείχνει να θέλει μια σχέση μαζί σου, ακόμα κι αν δεν μπορείς να αντισταθείς, βάλε μπροστά την λογική. Να θυμώσεις και λίγο από μέσα σου, δεν κάνει κακό. Σκέψου τι είδους σύντροφος θα γινόταν και για σένα, κάποιος που δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς όταν δουλεύει με γυναίκες! Θέλει εσένα, ή θέλει όποια εργάζεται για αυτόν; Μια διευθυντική σχέση αναπόφευκτα γεννάει εξουσία. Και, είναι γνωστό, πως ο έρωτας υπόκειται στους νόμους της εξουσίας. Πρέπει να δεις, σε περίπτωση που το αφεντικό σου σε φλερτάρει, αν το κάνει μόνον σε εσένα, ή αν είναι από το είδος του άντρα που θεωρεί λογικό να έχει σχέσεις με κάθε γυναίκα υπάλληλό του, για να αποδείξει την εξουσία του και την αρχηγία του. Καλό είναι να τον αποφύγεις, αν για παράδειγμα σε φλερτάρει αφού έχει ήδη κάνει το ίδιο στην προκάτοχό σου ή σε κάποια άλλη συνάδελφο. Παρενόχληση; Μην υποκύψεις! Αυτό είναι σίγουρα μια υποπερίπτωση, αλλά η πιο υπαρκτή από όλες! Είναι γνωστή η παρενόχληση που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. Ένας άντρας όμως που είναι τόσο ανώριμος, δεν αξίζει ούτε να εργάζεσαι κοντά του κανονικά, πόσο μάλλον να τον ερωτευτείς…Αν δεν μπορεί να σεβαστεί το γεγονός ότι είσαι εργαζόμενη, και μάλλον δεν το κάνεις για χόμπι, τότε στην ουσία είναι άκαρδος. Κόψε του τον αέρα με όποιον τρόπο μπορείς. Τελικά, ποτέ; Ε όχι και ποτέ. Εντάξει, αν είστε και οι δύο ελεύθεροι, αν υπάρχει ωριμότητα και – τελικά – αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, τι να κάνουμε, αναπόδραστα θα βρεθείτε μαζί. Φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάτι να πάει στραβά και να είναι δύσκολα τα πράγματα στην δουλειά μετά, αλλά ζωή χωρίς ρίσκο, δεν υπάρχει. Μέτρησε τα πράγματα, και αν αυτό είναι το μόνο ρίσκο, ίσως και να αξίζει τον κόπο…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u